Saturday, May 23, 2009

Anton Salosen kaappausdraama osana NWO -agendan suoraan ja välillisesti kylvämän pahuuden paljastumisessa

Anton Salosen tapauksen tiimoilta ilmenee lisää dramaattisia asioita. Laitetaanpa tähän viimeisimpiä tilanteeseen liittyviä juttuja muistiin Johan Bäckmanin blogista: Totuus äidiltään ryöstetyn venäläispoika Anton Salosen kotikirkosta, Miksi Stubb suojelee rikollisia?, Stubbia odottaa valtakunnanoikeus, Paavo Salonen ei ole psyykkisesti kunnossa, Tatjana Kuusisto sanoo, Paavo Salonen uhkasi tappaa itsensä ja Anton Salosen Pietarin konsulaatissa? ja Paavo Salosen tukijokot masinoivat uhkaussoittoja.

Kerrassaan tosisaastaista sekasotkua joudumme siis todistamaan ja lisäkauheutta asiaan tuo juuri se seikka, että tämä ei ole enää vain kahden aikuisen välinen huoltajuuskiista, vaan valtakunnallinen ja kansainvälinen kriisi ja paljon paljastava pahuuden ilmaus koko länsimaailman rappioituneen moraalin ollessa osaltaan liikkeellepaneva voima monella tasolla. Juuri tämän tilanteen saatanallisuuden ja valtakunnallisen haitallisuuden takia valtavirtamedia pyrkii nyt totaalisesti vaientamaan jutun ja tilanteen uutisoinnin (Oletteko huomanneet?), vaikka tilanne on nyt puhtaasti uutisointimielessä mitä "herkullisin" ja julkisuutta vaativin. Mitäs on menty tekemään sellaisia tyhmyyksiä, joista on aikapommin kaltainen seurausten vääjäämättömyys edessä!

Käskytystä lienee tullut ylhäältä mediataloille olla uutisoimatta ja alkuperäistä käskytystä tai skenarion suunnittelua on jo spekuloitu NWO -eliitin toimeksiantona siinä mielessä, että tämä loisi tilannetta Suomessa venäjävastaisuudelle ja sitä kautta NWO -eliitin halulle saada Suomi Natoon ja länsimaailman kokoamiseksi paremmaksi vastavoimaksi Venäjälle, länsi-imperiumin vanhalle ongelmakohteelle (Kun ei suostu olemaan kunnollinen osa NWO -agendaa). En yhtään ihmettele sellaisen skenarion mahdollisuutta, vaan se on jopa loogisesti järkevää tämän oligarkkieliitin kannalta. Joka tapauksessa tämä Anton -tapaus ei kyllä unohdu koskaan vaihtoehtomedian silmissä! Ja seurauksia joka tapauksessa tulee valtakunnallisellakin tasolla, vaikka kuinka asiaa yritetään nyt vaientaa. Sama koskee taannoista Lex Nokia -lakialoitetta. Siinäkään asiat eivät edelleenkään ole ok!

Kaameaa on myös ollut nyt havaita Antonin isän Paavo Salosen epävakaa ja sairas luonne: Uhannut mm. tappaa itsensä ja Antonin piilotellessaan Pietarin konsulaatissa, kaupittelee Antonia mediassa kuin sirkuskoiraa jne... Alkaa annetun materiaalin perusteella kyllä kupit kääntyä selkeästi Antonin äidin Rimma Salosen puolelle.

Miettikääpä myös sitä, minkälaiset ihmiset tuolla juttujen keskustelupalstoilla antavat ymmärrystä tällaiselle rikolliselle ja Antonin kannalta vahingolliselle toiminnalle antaen mokomille konsulihulttioille ja Paavolle jopa sankariviitan ja hyväksyen maamme johtajien, kuten Alexander Stubbin falskit ja valheelliset selitykset muitta mutkitta?! Osa heistä on varmasti elämän kunnollisia tosiasioita ymmärtämättömiä vaarallisia idiootteja, mutta osa on myös niitä muutoin ok ihmisiä, jotka "vain" pelkäävät haitallisen ja pahuutta tihkuvan totuuden ymmärtämistä ja vastaanottamista. He projisoivat sitten sen pelkonsa ja pahuuden ilmentymän virheellisesti tiedon antajaan eli tässä tapauksessa Johan Bäckmaniin tai sitten yrittävät kääntää sen pois mielestään tekosyiden varjolla. Miettikääpä sitä, mihin tässä katsannossa tämä nettikirjoittaja Panu Höglund kuuluu tämän kirjoituksensa kanssa?!

Osa ei myöskään osaa kuvitella maailmaa sen illuusionsa ulkopuolella, jossa valtakunnallisen tason auktoriteetteja ja toimintaa ei voi kyseenalaistaa. Heille auktoriteetin ja toimintansa kyseenalaistaminen on samaa kuin turvaverkon poisputoaminen elämisen symbolisista edellytyksistä. Valitettava tosiasia on se, että se poisputoaminen on nyt oikeasti tapahtunut! Menetetty luottamus tärkeimpiin johtajiin on hyvin vakava asia ja nyt sen havaitseminen maailmanlaajuisesti tapahtuneeksi ei ole mielenterveydellekään hyväksi. Se on ymmärrettävää ja minäkin olen taistellut viimeisen 10 kuukauden aikana tietoisuudessani näitä kauheuksia vastaan ennen kuin olen nyt valveutunut tilanteen valitettavaan hurjuuteen. Niin uskomatonta kuin se onkin. Meidän rivikansalaisten on kuitenkin nyt tavalla tai toisella vain kestettävä ja noustava!

Toisaalta on hyvin paljon ihmeteltävä sitä, kuinka varmasti on edelleen ihmisiä, jotka eivät vieläkään edes tiedä juuri yhtään näistä maailman ja Suomen kammottavista koukeroista ja he jatkavat elämistään toistaiseksi kuin mitään pikkulamaa kummallisempaa ei olisi tekeillä. Vaikka siis merkit ovat jo niin selvät, todistetut ja toitotetut niin monissa yhteiskunnallisissa asioissa ja ihmisten elämisen toteutumisissa. Kyllä vaan on NWO -agendaa ja siihen liittyviä suoria ja välillisiä haitta- ja pahuustekijöitä ja se on ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta erittäin tuomittavaa kehitystä!

Katsokaapa muuten Alexander Stubbin blogin uutta merkintää ja nimenomaan siihen Juha Molarilta tullutta kysymystä! Kauankohan se saa olla siellä ennen sensurointia ja tuleekohan siihen ollenkaan vastausta?... Odotelkaamme tilanteiden kehittymistä...

1 comment:

Panu said...

Miettikääpä sitä, mihin tässä katsannossa tämä nettikirjoittaja Panu Höglund kuuluu tämän kirjoituksensa kanssa?!Mietipä sinä sitä, kuinka laillisilla teillä olet noine vihjailuinesi.