Friday, June 05, 2009

Kommenttivastaukseni osana länsimaiden oligarkkieliitin saastuttavien ja pahuutta valuvien toimiensa paljastamisessa

Olen pitkästä aikaa kommentoinut pitkästi muiden blogeissa. Kyseessä ovat kommentoinnit Suomen Antifasistisen Komitean -blogissa tässä jutussa ja Johan Bäckmanin eurovaaliblogin tässä samassa jutussa (Ilmestynee hyväksynnän jälkeen..). Tuossa ensin mainitussa blogissa oli tämä kommentti: "Stubb on ymmärtänyt tuon uussuomettumisen jotenkin väärin: tuo termihän tarkoittaa nimenomaan USA:n mielistelyä yms. tyyliin Ilves, Saakasvili, Justsenko ja tietenkin Stubb." Kommenttini oli tavallaan vastaus siihen ja samalla kävin siinä läpi näkemystäni tästä maailman tilanteesta. Laitan ko. kommenttini myös tähän alle:

Täytyy ymmärtää selkeästi myös se, että tuo mielistely ei ole pelkästään USA:n mielistelyä, vaan kyseessä on nimenomaan länsimaiden oligarkkieliitin mielistely ja tämä ydinporukka pitää päämajaansa USA:n Wall Streetin lisäksi nimenomaan Lontoossa, johon tällainen oligarkkimentaliteetti alunperin pesiytyi vanhan Brittiläisen imperiumin aikana mm. silloisen "vapaakaupan" (Sisälsi mm. orjia, ooppiumkauppaa, helvetillisiä työolosuhteita rivikansalaisille ja muuta mukavaa) takia ja silloisten ideologien avittamana; John Locke, Adam Smith, Jeremy Bentham, Lord Shelburne jne.

Sieltä sitä on sittemmin levitetty myös Yhdysvaltoihin, joka alunperin vastusti moista imperialismia. Monesti sitä onkin aikoinaan 1700 -luvulta saakka yritetty juurruttaa Yhdysvaltoihin sotienkin avulla ja murhaamalla ko. oligarkki-imperialismia vastustavia presidenttejä; Abraham Lincoln ja viimeisimpänä John F. Kennedy.


Nyt tämä oligarkkimentaliteetti kattaa ainakin kaikki länsimaat USA:n lisäksi ja levittämisessä on ollut erinomaisena apuna aluksi I ja II maailmansota sekä jälkimmäisen yhteydessä natsi-Saksan fasismi sekä sen bipolaarisena "oikeutuksena" Neuvostoliiton kommunismi.
Sittemmin länsimaailman ja Neuvostoliiton välinen Kylmä sota sekä parin viime vuosikymmenen aikana Globalisaatio sekä "terrorismin" vastainen sota ovat oikeuttaneet tämän länsimaiden oligarkkieliitin sairaiden suunnitelmien täytäntöönpanoa ja kehittämistä. EU:n luominen on ollut myös erinomainen osa tätä oligarkkien agendaa, mikä on syytä muistaa nyt EU -vaalien kohdalla!


Kuten Lyndon LaRouche onkin sanonut, niin tämä nykyinen oligarkkieliitti kaikkine agendoineen on kokonaisuudessaan käytännössä uusi versio Brittiläisestä imperiumista ja pesiydyttyään nyt Yhdysvaltoihinkin se on USA:n perustuslain vastaista rikollisuutta ja maanpetosta.
Imperiumi tai paremminkin osallistuminen imperiumiin ei ole ollut USA:n alkuperäistarkoitus, vaan olla imperiumia vastustava tähdentäen kansallisvaltioideaa. Karkeasti, mutta täysin validisti sanottuna imperiumi on tässä katsannossa eliittiä hyödyttävä ja kansallisvaltio puolestaan rivikansalaisia hyödyttävä. Näin oligarkkieliitti on onnistunut tyhmentyneiden ihmisten avulla mustaamaan USA:n maineen ja tuhoamaan sen alkuperäistarkoituksen.


Imperiumi on tässä käytännössä nimenomaan pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria, joka tukahduttaa ja sairastuttaa valtioita ja niiden kansaa länsimaissa, koska suurin hyötyjä muiden hyötyjien kustannuksella on nimenomaan se eliitti myös ja etenkin tässä suunnitellusti aikaansaadussa lamassa. Ei vain USA:ssa, vaan esim. täällä Suomessakin.

Nyt olemme siis tilanteessa, jossa hyötyy lähinnä vain eliitti ja eliitti haluaa yhä lisää, yhä ahneemmin ja yhä sairaammin. He haluavat pystyttää ahneutensa turvaksi jopa uudenlaista teknologian ryydittämää fasismia ja samalla harjoittaa väestön kontrollia. He haluavat suojella monetarismin avulla virtuaalisesti luomaansa rahaa. Loogista ja ymmärrettävää, mutta suoraan Saatanastahan tällainen on!


Ei pidä siksi ihmetellä länsimaiden nykyisiä mielenterveysongelmia, vääristyneitä ja epäterveitä arvostuksia, köyhyyttä, koulusurmia yms. joko suoraan tai välillisesti tuosta oligarkkiagendasta johtuvia ihmiskunnan sairaita ilmenemismuotoja.


Jos rivikansalaisista ja ympäristöstä välitettäisiin kunnolla älyn, viisauden, valistuneisuuden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden nimissä ja sillä asenteella oltaisiin oltu toiminnassa jo satoja vuosia ko. eliitin tahtomusten sijaan, niin kärsisimme paljon vähemmän näistäkin negatiivisista seikoista!
Eliitin agendoihin sokeasti sotkeutuneet hyväuskoiset hölmötkin eivät näin ymmärrä tätä seurausten ja kokonaisuuksien vyyhtiä, vaan porhaltavat edelleen eteen päin oligarkkiporukoiden pussiin "vahingossakin" pelaamalla ja riistäen samalla rivikansalaisilta mahdollisuuksia hyvään elämiseen.

Samalla ei osata vastata kunnolla ilmastonmuutoksen tuomaan haasteeseen sekä ihmiskunnan että ympäristön hyvinvoinnin kannalta tarkasteltuna. Monet oligarkkiagendaa vastustavat aktivistit eivät edes itsekään oikein osaa suhtautua asiaan, kuten Lyndon LaRouche ja Alex Jones, koska tilanteita hämärtää se seikka, että oligarkkieliitti pyrkii käyttämään ilmastonmuutosta myös aseenaan niin omalle vaurastumiselleen kuin väestönkontrollilleen. Oligarkkiagendassa ja sen vaikutuspiirissä ilmastonmuutoksesta näytetäänkin puhuvan yhtä, mutta tehdään viittä. Ota siitä sitten selvää...

Joka tapauksessa kaikki päättävissä ja vaikuttavissa elimissä olevat henkilöt, jotka eivät kunnolla havaitse tätä oligarkkien agendaa kaikkineen, ovat näin ollen joko: Huonosti kykeneviä ymmärtämään ihmiskunnan ja ympäristön optimaalista hyvää, vaikka kuvittelevat toimivansa hyvässä uskossa. Tai sitten he ovat tarkoituksellisen pahoja toimien enemmän tai vähemmän tietoisesti tämän oligarkkiporukan hyväksi ja siinä oman hännystelijäasemansa turvaamiseksi ko. eliittiin nähden muista paljolti välittämättä. Yhtä kaikki; lopputulos tulisi olemaan todella surkea...

Tästä imperiumista ja sen yhä totaalisemmasta globaalista pystytyksestä on käytetty myös nimitystä "New World Order", Uusi maailman järjestys. Se tulee suoraan tämän oligarkkiporukan omasta kielenkäytöstä, missä mm. George H. W. Bush, Henry Kissinger, Tony Blair ja Gordon Brown ovat sitä käyttäneet. YouTubesta löytyy kaikki tarvittavat todisteet tälle. Monet luulevat, että tämä termi on ainoastaan tätä ko. agendaa vastustavien aktivistien epätodellinen luomus. Eipä ole!

Nuo mielistelijät ovat siis joko tarkoituksellisen ylimielisellä pahuudella tai hyväuskoisella hölmöydellä osana palvelemassa tämän eliitin tahtoa länsimaissa yrittäen laajentaa sitä kaikkialle ja tässä onkin huomioitava ko. oligarkkiagendan yhteydet myös esim. Kiinaan (Joka on omistanut USA:n velkakirjoja eniten) ja Saudieliittiin (Joka osaltaan on säädellyt tämän länsieliitin kanssa tapahtumia Israelissa ja Lähi-Idässä muutenkin).

On huomioitava myös se, että Venäjä on ollut tälle globaalille oligarkkieliitille hankaluus, jota varten Venäjän naapurimaissa Suomi mukaan luettuna oligarkkieliitin tahtomusten mukaisesti on ylläpidettävä ja luotava jännitteitä Venäjän suuntaan, mikä oikeuttaisi länsieliitin suunnitelmien vahvistamista; mm. NATO:n avulla pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurinsa sementoimisessa sotilaallista hegemoniaa viljelemällä, yhtenäistämällä rivejä pikkuvaltioiden avulla ja tyhmentyneitä ihmisiä sumuttamalla.


Tässä on nyt siis koko globaalin eliitin hiekkalaatikkoleikit käynnissä, missä pikkuvaltiot ovat pelinappuloita ja missä suurin osa päättäjistä ko. pelinappulamaissa eivät näytä edes tajuavan olevansa osa kaikkien aikojen sumutusta ja hyväksikäyttöä. Tai vain tyytyvät kohtaloonsa, vaikka tietäisivät...


Heidän tietoisuutta asioiden tilasta kuvaa kuitenkin hyvin täällä se, että Suomesta on osallistuttu jo monen vuoden ajan tämän oligarkkieliitin salakerhon Bilderberg -ryhmän vuosittaisiin seminaareihin. Viimeksi siellä olivat Jyrki Katainen ja Matti Vanhanen viime kuussa. Heidänkin tekemisensä on siksi nyt ymmärrettävä tuon oligarkkieliitin tahtoa myötäileviksi. Bilderberg -kävijöitä menneinä vuosina ovat olleet mm. Jorma Ollila, Martti Ahtisaari, Eero Heinäluoma jne. Listat on kaikista olemassa (Kuten tuossa Wikipedia-linkissä).


Rivikansalaisten kannalta katsottuna länsimaissa tilapäisesti toteutunut hyvinvointi viimeisen 50 - 100 vuoden aikana ja samalla yhä kiihtyneeseen tahtiin valtavirtamedian orjuuttava ja tyhmentävä propaganda - viihde ovat olleet oligarkkiporukoiden hyvänä apuna hämärtämässä rivikansalaisten tietoisuutta ja ymmärrystä näistä oligarkkieliitin toimista ja tahtomuksista. Nyt parannusta tähän tuo internetin oligarkkieliittiä ja sen toimia vastustavat aktivistit!

No comments: