Sunday, June 07, 2009

Täyslaidallinen linkkejä maailman tilanteen hahmottamiseksi - Osa 2

Teen tähän toisen rautaisannoksen linkkejä vaihtoehtomedian juttuihin, jotka selventävät hyvin maailman tilannetta. Nyt maailman tilanteen (Ja Suomen osana sitä) ymmärtäminen on ajankohtaista senkin takia, kun on tänään vastentahtoisesti valittava ehdokas tähän EU:n parlamenttiin, siihen länsieliitin luomaan satanistihallintoon. Onneksi sentään on olemassa (Ihme kyllä) tästä maailman tilanteesta ymmärtäviä ehdokkaita, jotka voisivat aiheuttaa kapuloita rattaisiin tämän NWO -oligarkkieliitin temmellyskentälle ;)

Täytyy silti koko ajan todellakin ihmetellä niitä, jotka pitävät tätä annettua NWO -tietoa pelkästään "salaliittoteoretisointina". Ei nimittäin toisaalta edes vaadi kovin suuria ponnistuksia tämän tiedon tutkimisessa, kun jo huomaa selkeästi tästä maailmassamme pesivästä pahuuden ja rikollisuuden vyyhdistä todella järkyttävän osan. Samalla huomaa juuri sen, kuinka vähän suorastaan kaikki hallituksemme (Ja myös opposition poliitikoista monet) ihmiset ovat niin vähän perillä näistä asioista (Eivät ainakaan sano mitään tähdellistä ja sitten on ilmiselviä NWO -agendan piruja, kuten Matti Vanhanen, Alexander Stubb ja Jyrki Katainen). Talouden "asiantuntijoista" puhumattakaan. Nyt, kun olen oppinut näistä maailman asioista näin hurjan paljon, niin valitettavan väistämätön tietoisuus painaa sen takia raskaana harteillani; Joudumme elämään uskomattoman tyhmyyden, epäpätevyyden ja röyhkeyden keskellä saatanallisen narsismin ja psykopatian säestäessä kaikkea. Ei hevonvitunsaatana!!!

Nämä kaksi linkkikokoelmaani ja kaikki sitä ennenkin esittelemäni tiedot sisältävät kuitenkin niin vakuuttavan ja perinpohjaisen materiaalin tämän maailman tilanteen hahmottamiseksi, että kaikki vastaväitteet tyyliin "Se on vain salaliittoteoriaa" tai "Kyllähän nyt pitää ajatella positiivisesti, kun kerran hallitus ja valtavirtamedia sanoo asioiden olevan vielä kääntymässä paremmaksi" tähdentävät ihmiskunnan vihollisuutta ja kosmisen luokan idiotismia! Toisaalta ymmärrän sitä, että tässä tapauksessa tieto todellakin lisää tuskaa. Mieluummin minäkin haluaisin elää ilman tuota todellisuuden taakkaa, mutta en halua olla ihmiskunnan vihollinen enkä kosmisen luokan idiootti. Sen takia tämä todellisuuden taakka on itse asiassa kunniakasta ja hauskaakin kannettavaa. "Hauskaa", joku voi kysyä? No, hauskuus tulee mm. siitä, kuinka on ymmärtänyt jo jotain hyvyyden ja pahuuden välisestä dilemmasta ja onnistuu erottelemaan siinä seikkoja, kuinka asettua hyvyyden puolelle ja pahuutta vastaan!

Jatkuvasti täytyy joka tapauksessa jankuttaa sille ns. nukkuvalle maailmalle, että kuka muka ei tajuaisi esim. näitä (Miettikääpä, millainen henkilö sellainen olisi ja miksi niin on?): Yhdysvalloissa on herätetty henkiin natsi-Saksan ja Brittiläisen imperiumin politiikkaa mm. terveydenhuollossa ja vastaavia aikomuksia levitetään muuallakin, kuten Euroopassa. Talousromahduksessa megakuplan puhkeamista hoidetaan toisella edellistäkin pahentavalla uudella kuplalla tarkoituksellisen typerällä tavalla. Suomen hallituksessa ja muissa päättävissä elimissä on maanpettureita ja ihmiskunnan vihollisia ko. länsieliitin ohjailtavina. Tämä länsieliitin ohjailema talous ja politiikka on perusteena heidän junailemalleen maailman hallitukselle, jossa otetaan käyttöön uusversiona feodaaliset ylimystö vs. alammaiset -käytännöt ja harjoitetaan mielivaltaista tyranniaa suoraan ja epäsuorasti salakavalan vittumaisesti.

Kyvyttömyys ja / tai suostumattomuus ymmärtää näitä ovat myös itsepetosta ja itsetuhoa! Nimittäin se, että ei tunnista vaarallisinta vihollistaan, antaa viholliselle kaikki kortit käyttää uhriaan hyväksi. Niinpä tätä tarjoamaani tietoa on ehdottomasti tutkittava ja ymmärrettävä ja sen perusteella on ryhdyttävä katsomaan elämää eteen päin nimenomaan hyvyyden puolelle asettumalla ja sitä puolustaen pahuutta vastaan; Länsieliitin maailman hallitus eli NWO ja sitä varten junailtavat toimet ja ideologiat ovat syvällistä pahuutta. Tämä ei ole toive; SE ON MÄÄRÄYS!!!

LaRouche PAC -sivusto: Videot; LPACTV: Not So fast, President Hitler, LPACTV: Weekly Update 06.02.2009, LPACTV: Obama's First 100 Days: A Case For Impeachment?, Ceres: As Seen By The Mind of Carl Friedrich Gauss, LPACTV: A Preview of Obama's Nazi 'Reform' ja LPACTV: Urgent Message from Lyndon LaRouche. Katsoa kannattaa myös sivuston uudet "Off The Cuff" - päiväraporttivideot videoarkistosta. Tekstit: Obama's Ezekiel Emanuel "Reinterprets" Hippocratic Oath Like the Original Nazi Doctors, House of Lords Wants to Help You Kill Yourself, Israeli Officials Shocked U.S. Could Change the Rule of the Great Game, LaRouche On Obama's GM Bankruptcy Policy: It's Immoral, The Collapse of America: General Motors Bites the Dust, LaRouche Reiterates His Call For Direct Dialogue with North Korean Leadership, Now they Admit it: Obama Administration Plans to Slash Medicare and Medicaid!, UPDATE: Now They Admit It--What Americans Can Expect From This Administration, How Physicians Become Killers, Nazi T4 Genocide Model Openly Touted By Obama Administration Officials, Obama Nazi Health-Care Plan Revolves Around Hastings, Agency of the British Crown's Eugenics Movement, "Bail-Out" Bernanke Demands Fiscal Restraint, Geithner To China: Fiscal Sustainability to be Based On Health Care Cuts, Schwarzenegger Tells CA Legislature: "We Have No Choice" But To Kill, EXCLUSIVE: The Scoop on the Obama Administration's Secret Hearings on Genocide, Britain's Nazi NICE's Global Genocide Strikeforece, Has the Killing Already Started?, The Nazi Partners of NICE, Obama's British Instructor ja Medical Guidelines... for Genocide.

Alex Jonesin Infowars -sivusto ja YouTube -kanava: Tekstit: France Considers Mandatory Flu Vaccinations, The Philanthropies and the Economic Crisis, Cybersecurity Is Framework For Total Government Regulation & Control Of Our Lives, Marines Train “Civilians” to Accept Coming Martial Law, Bankers lobbied secretly to keep derivatives under Federal Reserve ‘oversight’ and away from real scrutiny, Grand Theft Auto: How Stevie the Rat bankrupted GM, The Big Collapse Could Be Very Near, It’s increasingly evident that Obama should resign, $100 Billion Bailout For IMF Tagged On To War Funding Bill, Why The Chinese Laughed At Geithner, Bilderberger treason goes unpunished!, Green & Lean: Austerity in the Age of Obama, Fed to Hire PR Wizard to Fight Against HR 1207. Videot: Mike Rivero on Alex Jones Tv 1/4:What Has America Become?: A B C D, Webster Tarpley on Alex Jones Tv 1/4:HyperInflation & The Bond Market: A B C D, Alex Jones Tv 1/4:Cybersecurity Act & Paying Kids To Spy On YOU!: A B C D, Gerald Celente on Alex Jones Tv 1/4:Everybody Knows: A B C D, Alan Watt on Alex Jones Tv 1/4:Architects Behind The Illuminati: A B C D E ja Max Keiser on Alex Jones Tv 1/4:Audit The Fed Baby!; A B C D.

Alex Jonesin Prison Planet.

Mike Riveron WhatReallyHappened -blogi.

Webster G. Tarpley.

Gerald Celenten Trends Research Institute.

Alan Wattin Cutting Through The Matrix.

Max Keiserin blogi.

Vision Victory Channel: Unemployment Data - Special VisionVictory Report ja A personal conversation with VisionVictory.

EarthLastHope: Lies that kill, part 1 Fox News Disinfo - the truth - France Flight 447 ja Lies that kill, part 2 Fox News Disinfo - the truth - France Flight 447.

Suomen Antifasistinen Komitea: Erään poliitikon tarina: narsisti sosiaalisuhteissa ja SAFKA:n Anton-painostus tuottaa tulosta.

Johan Bäckmanin eurovaaliblogi: Minun vaalikampanjani, Syyllistyikö myös Brax virkarikokseen? ja Braxin mielestä lakeja voi rikkoa.

Käymälä: SPEKTAAKKELIN YHTEISKUNTA TOIMII, Kirjoitus ilman otsikkoa 1, Kirjoitus ilman otsikkoa 2 ja YKS MIELIPIDE VAAN.

Lars Ostermanin "Suomen talousdemokraattinen puolue" -blogi: Adrian Salbuchin uusin video: World Government Accept or Resist?, William Black puhuu järjestelmällisestä finanssipetoksesta, Daniel Estulin: Bilderberg 2009 report, Bilderberg: vapautta vai häkkielämää ?, Ajatuksia herättävä video, Kuplataloutta Suomessakin, Kriittinen EU-dokumentti End Of Nations nyt suomenkielisin tekstein, Velkaa, velkaa ja lisää velkaa..vaikka rahasta ei voi olla pulaa ja Ne turhauttavat EU-vaalit.

Juha Molari Юха Молaри: Saakašvili ja Halonen , Vashadze ja Stubb, Pyydän anteeksi luterilaisen kirkon ja arkkipiispa Andres Pŏderin tähden, Onko jo Saakašvili vaihdettu uuteen agenttiin Georgiassa?, Baltian alue Suomen pahin turvallisuusuhka, Venäjästä ilman fobiaa ja russofobiasta, Venäjä-kirja tuli nyt julki, Ylen uutisten haastattelu, Erään poliitikon tarina - narsisti sosiaalisissa suhteissa ja Venäjällä tiedetään terrorismista enemmän.

No comments: