Monday, June 29, 2009

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 27.6.2009 ja sen pääpointti

Asioista perillä olevat ja tarkkaavaiset huomasivatkin jo varmaan oma-aloitteisesti, että Lyndon LaRouche piti toissapäivänä lauantaina taas webcast -seminaarin. Laitan senkin tähän tuttuun tyyliin talteen, niin pääsette tätäkin kautta te vielä sitä katsomattomat tutustumaan siihen.

Muutamana huomiona täytyy sanoa, että minusta Lyndonin ajatusten hyväntahtoisuus, oikeellisuus ja nerokkuus alkaa yhä selvemmin tulemaan ilmi. Hän on oikeastaan ainoa, joka kykenee uskottavasti perustelemaan tämän maailman tilanteen monet aspektit kaukaa historiasta saakka aina tavoiteltavaan tulevaisuuteen asti. Minusta näyttääkin siltä, että moni muu tätä ns. NWO:a vastustava aktivisti ei ymmärrä vastustamisensa pääpointtia tässä katsannossa. Havaitsen tämän selvästi tämänkin Lyndonin puheen perusteella. Esim. Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä -blogin kirjoittaja nimimerkki Against NWO ei havaitse ko. pääpointtia (Esim. tässä merkinnässään), vaikka muutoin osaakin tuoda erinomaisesti esille monia elementtejä tuosta NWO:a suunnittelevasta oligarkkieliitistä. Samoin Alex Jonesin porukasta osa ja osa hänen haastattelemistaan ihmisistä ei tuo ainakaan kunnolla esille sitä, että he ymmärtäisivät ko. pääpointin.

Mikäkö se pointti sitten on? Ensinnäkin se selviää hyvin tuosta webcast -seminaarista, mutta voin valottaa sitä tässä alustuksena ennen katselua. Olemme siis nähneet, mistä oligarkkieliitin toimissa on kyse; luoda oman intressinsä maksimoimiseksi kansallisvaltioiden toiminnan ja olemuksen ylittävä ja tuhoava globaali pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri fasistisen kontrollin sekä köyhdyttävän ja alistavan tyrannian kera. Tätä heidän järjestelmäänsä kutsutaan myös nimellä imperiumi ja Lyndon tähdentää sen olevan juuri Brittiläinen. Tämä siitä syystä, koska tämän oligarkki-imperiumin historialliset juuret ovat Välimeren alueen muinaisissa imperiumeissa; Bysantti, Rooma, Venetsia. Sieltä ko. oligarkkikäytännöt ja -porukat asettuivat vähitellen n. 1500 -luvulta eteenpäin etenkin nykyisen Alankomaiden ja Britannian alueelle. Niiden puitteissa syntyi sitten se alkuperäinen Brittiläinen imperiumi, joka oli nimenomaan oligarkki- ja ns. illuminatiporukoiden sävyttämä totalitarismi. Tämä imperiumi ei ole kuollut, vaan se on edelleen keskuudessamme tavoitteenaan Uusi maailman järjestys eli New World Order!

Koska kyseessä oli jo silloin Brittiläisen imperiumin alussa totalitarismi ja ihmisyyden parhaita puolia tyrannisoiva järjestelmä, niin se herätti myös vastustusta. Nämä vastustajat olivat paljolti juuri niitä, jotka sittemmin 1600 -luvulta alkaen muuttivat nykyisen Yhdysvaltain maaperälle pois tuosta imperiumin ikeestä halutakseen luoda ko. uudella mantereella uudestaan ne ihanteet ja ideat, joita Euroopan kulttuurin parhaat puolet olivat olleet, mutta jotka tuo imperiumi oli laittanut tuhon tielle. Uudelle Amerikan mantereelle oli tarkoitus perustaa näiden ihanteiden mukainen suvereeni kansallisvaltio; ikään kuin juuri "Uusi Englanti" ja toisin sanoen lopulta Yhdysvallat.

Kuten sittemmin kävi ilmi, niin se ei osoittautunutkaan ollenkaan helpoksi tehtäväksi. Brittiläinen imperiumi eli ko. oligarkki-intressi on jatkuvasti pyrkinyt pääsemään eroon moisesta "Uudesta Englannista", koska se on ollut aina heille uhka ja pois heidän globaalista pelistään. Vain ajoittain tämä "Uusi Englanti" -projekti on ollut onnistumaisillaan, kuten Abraham Lincolnin ja Franklin Delano Rooseveltin aikoina. He olivat suuria valtiomiehiä, jotka ymmärsivät ryhtyä kunnolla vastustamaan Brittiläisen imperiumin tyranniaa ja oligarkkipahuutta. Valitettavasti he epäonnistuivat. Esim. FDR on nyttemmin onnistuttu mustamaalaamaan monissa piireissä niin perusteellisesti, että esim. Alex Jonesin porukoissakaan ei paikoin osata nähdä sen läpi. Se kertoo vain siitä, kuinka intensiivisesti tuo oligarkki-intressi pyrkii pääsemään jopa historiaa uudelleen kirjoittamalla eroon heidän uhistaan.

Nykyään tilanne on juuri se, että tämä sama oligarkki-intressi on valloittanut maailman Globalisaation nimen alle piiloutuneena. Ko. intressiä yritetään viedä lopulliseen täyttymykseensä ns. New World Order -projektina. Moni näistä oligarkkiporukan edustajista on itse käyttänyt ko. termiä. Tässä nykytilanteen hahmossa tulee juuri esille se pääpointti, jonka jokaisen NWO:a vastustavan on tajuttava! Siihen liittyvä geopoliittinen ymmärrys on saatava kohdalleen! Se on todella hurjan tärkeää tässä vaiheessa ja maailmassa on tällä hetkellä vain yksi ihminen, joka tajuaa tämän kunnolla ja jolla on kapasiteettia tuoda se julki; Lyndon LaRouche! Pääpointti siis: Yhä nykyäänkin vastavoima tälle oligarkki-intressille on tuo "Uusi Englanti" -projekti! Eli toisin sanoen Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus! Sen perustajaisien tarkoitus; Benjamin Franklin, George Washington, Alexander Hamilton jne. Tarkoitus myös toisin ilmaistuna: Olla Brittiläistä imperiumia vastaan ja tuhota se lopulta.

Käytännössä tämä Brittiläisen imperiumin tuhoaminen tapahtuu tässä nykytilanteessa mm. näin: Eliminoidaan oligarkkitoiminta pankkien ja korporaatioiden sisältä poistamalla ensin oligarkkien luoma kelvoton arvopaperi roskiin ja niitä varten ei enää tehdä elvytyspaketteja; julistetaan siis oligarkit ja heidän myrkyllinen varallisuutensa vararikkoon ja poistetaan sitten heidät itsensäkin keskeisistä toiminnoista. Turvataan ko. proseduurissa rivikansalaisten kannalta keskeiset pankkitoiminnot ja varallisuudet ja vain ne; ei enää oligarkki-intressiä palvelevia toimintoja ja varallisuuksia. Siirretään tämän takia rahanluomisvalta näiltä oligarkkien omistamilta pankeilta suvereeneille kansallisvaltioille; ei enää nykyisen muotoisia keskuspankkeja, kuten Federal Reserve tai Suomen Pankki.

Näin turvataan se, että oligarkki-intressi ei pääse enää väärinkäyttämään rahaa, vaan kansallisvaltio määrittää sen sijaan kohteet, joihin sijoitetaan rahaa ja se antaa lainaa ko. tavoitteisiin päästäkseen. Rahaa sijoitetaan näin etenkin sellaisiin kohteisiin ja toimiin, jotka palvelevat rivikansalaisten hyvinvoinnin kasvua eikä yksityistä oligarkki-intressiä. Kansa on valtio eikä valtiota pidä antaa oligarkki-intressin haltuun! Juuri tämä oli Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus ja mm. lähinnä vain Abrahan Lincoln ja FDR pyrkivät sitä tekemään. Oligarkki-intressi tiesi sen ja pyrki näin koko ajan tuhoamaan moiset tavoitteet.

Tämä oligarkki-intressin tuhoaminen on nykykielellä myös ns. vapaakaupan loppu ja protektionismia laitetaan sen sijaan kehiin, mutta sitä tulisi tehdä vain sopivasti; uuden renessanssin kansallisvaltioista ei pidä tehdä liian sisäänpäin kääntyneitä leirejä, vaan on panostettava huonon globalisaation sijaan myös hyvään globalisaatioon ja juuri ilman tuota oligarkkiporukkaa. Kuten olemme myös nyt nähneet, niin tuo ns. "vapaakauppa" on vain hölmöille rivikansalaisille tehty sumutustermi ja se tarkoittaa oikeasti tuota oligarkki-intressiä ja lopulta rivikansalaisten orjuutusta sen alle.

On myös muistettava, että menestys ei aina ole materiaalista, vaan henkistä laatua eritoten. Lyndon LaRouche on tähdentänyt tätäkin; aivojen täysipainoinen käyttö, sielun olemus noosfäärin eli kollektiivisen tietoisuuden kehittämisessä jne. Kuitenkin fyysinen hyvinvointi on myös avuksi henkiseen hyvinvointiin, sillä liian hankalissa olosuhteissa ei voi tapahtua kunnollista henkistä kasvua. Siksi oligarkki-intressi on nyt ottanut ilmastonmuutoksenkin lyömäaseeksi, missä se muka ainoana keinona tähdentää rivikansalaisten köyhdyttämistä "maailman pelastamiseksi"; eliminoidaan keskiluokkaa, jossa tämä talousromahdus on eliitin oiva väline. Nimittäin köyhdyttämistä sen rajan alle, jossa rivikansalaiset on sitten helpompi alistaa ko. NWO -agendalle. Rivikansalaisiahan on jo menestyksekkäästi tyhmennetty sama tarkoitus mielessä mm. median, viihteen ja populaarikulttuurin huonojen puolien avulla. Orjuuttamalla ihmiset mm. television ääreen, heidät on saatu pois ymmärtämästä tätä maailman saatanallista geopoliittista tilannetta ja talouden koukeroita sen seassa.

Nyt Yhdysvaltain ruorissa on Barack Obama, joka pyrkii hullunkiilto silmissä tekemään kaiken mieliksi oligarkki-intressille ja Brittiläiselle imperiumille, jotta täydellinen NWO saavutettaisiin lopulta koko maailmassa mahdollisimman täydellisesti. Siksi on tärkeää huomata sekin, että oligarkki-intressi edelleen tietää Yhdysvaltain alkuperäistarkoituksen vaaran omalle kontolleen, koska se on vielä kirjoitettuna Yhdysvaltain perustuslakiin; "We The People", eikö vain?! Eikä: "We The Elite"! Tätä Yhdysvaltain alkuperäistarkoituksen uhkaa poistamaan oligarkki-intressi on satoja vuosia pyrkinyt myös hämärtämään ja mustamaalaamaan sen olemusta. Niinpä nykyään moni on ymmärrettävästi pihalla tilanteesta ja kuvittelee vain puolitotuuksia: "USA on syyllinen ja itse pahuus". Kokonainen totuus on juuri se, että Brittiläinen imperiumi on se syyllinen ja itse pahuus yhä edelleen, mutta USA on nykyään kaapattu oligarkki-intressin valtaan ja USA:n alkuperäistarkoitusta pyritään nyt tuhoamaan kovalla kädellä; terveydenhuoltolaki, ilmastonmuutoslaki, aselaki, talouden rikollinen manipulointi jne. Nämä uhat Alex Joneskin tunnistaa hyvin, mutta liian moni NWO:n vastustaja ei edelleenkään näemmä tajua kunnolla tätä oligarkki-intressin perinpohjaisinta ydintä ja luonnetta sekä vastavoimaa niille.

Nyt on aika opetella tämä kunnolla ja ryhtyä vastustamaan NWO -agendaa sekä siirtämään oligarkki-intressi roskiin ikuisiksi ajoiksi! Moni ei edelleenkään ymmärrä, kuinka huikealla ja vaarallisella tavalla elämme liioittelematta maailman historian merkittävintä aikaa juuri nyt ihmiskunnan ja ympäristönkin kannalta; Meidän on vihdoin tuhottava vuosisatoja kestänyt oligarkki-intressi ja Brittiläinen imperiumi!

3 comments:

Anonymous said...

Uskotko sinä Annunaki-tähtikansaan?

Tuli vain mieleen lukiessani viimeisintä postaustasi. Ihan siis mielenkiinnosta kysyn.

Anonymous said...

Enemmänkin tämä Brittiläinen oligarkkieliitti on Rothschildeja, koska he ovat maailman rikkain suku edelleen. Hyvänä toisena tulevat sitten Jenkeissä majaa pitävät ROckefellerit.

Mika said...

Kiitos kommenteistanne!

Ensin vastaus Sebastianille: Itse asiassa en ole kiinnittänyt kovin suurta huomiota näihin "avaruudellisiin" ulottuvuuksiin tämän aiheen parissa. Minulla ei ole omakohtaisia kokemuksia niistä ja en ole siksikään perehtynyt niihin. Toki voin hyväksyä sen, että muut tutkivat ja tuovat NWO -asiaa siitäkin näkökulmasta esille.

Minusta on muutenkin hienoa, että tätä NWO -agendaa tutkitaan mahdollisimman monelta kannalta, koska tilanne on ollut suurimmalle osalle ihmisistä täydellisen hämärä sen aikaisemman täydellisen salaamisen takia. Kaikki tieto kokonaiskuvan hahmottamista varten on tässä vaiheessa tarpeen.

Kokonaiskuva hahmottuu yksityiskohtineen koko ajan lisää ja vastahan minäkin olen varsin alussa tämän selvittämisessä; käytännössä vasta viime elokuusta asti olen tutkinut säännöllisesti.

Omasta mielestäni tärkeimmän tutkimisen ja esilletuomisen aspekti tässä vaiheessa on se, miten NWO:n välitön ja käytännön toteutuminen näkyy ja tulisi näkymään ihmisten elämässä ja ympäristössä. Siksi tähdennän tässä blogissa juuri "maanläheistä" lähestymistapaa enkä "avaruudellista".

Hyvyys ja pahuus ovat toki universaaleja ominaisuuksia kaiken takana ja ei ole syytä siinä väheksyä hengen ja sielun merkitystä. Tämä tutkimiseni onkin tässä mielessä myös eräänlaista itsetutkiskelua ja uusia asioita tulee eteen.

Pettymyksenä voin tähän astisesta NWO -bloggaamisestani sanoa, että täällä Suomessa ihmiset kykenevät sulattamaan keskimäärin kovin huonosti epämiellyttäviä asioita, vaikka tavallaan osittain tietäisivätkin niiden olevan totta ja koskettavan jopa omaakin elämäänsä.

Huomaan sen mm. siitä, kuinka blogini statistiikassa lukijamäärät ovat tasaisesti laskeneet viimeisen vuoden aikana, kun olen ottanut nämä NWO -asiat esille. No, ankaran saarnaavalla tyylilläni on varmaan osuutta asiaan, mutta mielestäni näin vakavia asioita ei pidäkään kertoa kuin hempeitä iltasatuja.

Viime aikoina olen tosin pyrkinyt tekemään tarkoituksellista kontrastia muiden kiinnostuksen kohteideni ja NWO -asioiden välille; pyrin osoittamaan NWO -agendan pahuutta suhteessa siihen hyvyyteen, joka ilmenee vastalääkkeenä oman esimerkkini kautta.

On sekä saarnattava pahuuden ominaisuuksista ja ilmentymistä että tuotava hyvyyttä esille käytännössäkin! Oma alani maisema-arkkitehtuuri on niin orgaanisena osana yhteiskunnallista, että on itse asiassa pakollista näin asettaa vierekkäin itseni kautta ilmenevää hyvyyttä ja oligarkkien NWO -saastaa.

Anonyymille: On kyllä tärkeä huomio havaita näiden eri NWO -sukujen asemapaikat ja ominaisuudet. Varmasti on näin ollen myös niin, että oligarkkieliitin sisälläkin on eroja ja erilaisia tavoitteita. Sellaisiakin, jotka voivat olla toisiaan poissulkevia.

Itse havaitsen tässä Rothschild ja Rockefeller asettelussakin sen, että Rockefellerit tulivat valtaan vasta Rothschildien jälkeen eli tässäkin alkuperä on Brittiläisen imperiumin perinteestä, joka juurtui vasta Rockefellerien mukana Yhdysvaltoihin Rothschildien esimerkin mukaisesti.