Monday, June 22, 2009

Täyslaidallinen linkkejä maailman tilanteen hahmottamiseksi - Osa 4

Viimeisen viikon aikana maailman tilanteessa on tapahtunut dramaattisia tiivistymisiä ja runnomisia puristaa NWO -agenda yhä syvemmin ja totaalisemmin paikalleen. Niinpä tämä linkkikokoelma on tähänastisista tärkein ja siihen on jokaisen syytä suhtautua erittäin huolellisesti ja vakavasti! Olen havainnut kolme pääkategoriaa, joissa tätä saatanallista NWO -toimintaa on tällä hetkellä tapahtumassa: taloustilanne, Iranin tilanne (Kolmas maailmansota) ja terveydenhuollon uhat. Tilanteen vakavuuden takia otan noiden kolmen kategorian mukaan tärkeimpiä seikkoja esille ensin itse ja ryyditän niitä valtavirtamedian huomioilla, jotta te näette niiden propagandistisuuden ja pahuuden.

Taloustilanne: Yhdysvalloissa Federal Reserven ansaituksi päänmenoksi on vaadittu ja ollaan puuhaamassakin sen auditoimista. Tämän tavoitteen puuhamiehenä on kunnostautunut kongressiedustaja Ron Paul. Tämän auditoimisen tulisi tuoda toteen mokoman laitoksen äärettömän röyhkeät ja rikolliset toimet. Se johtaisi juuri tämän NWO -oligarkkieliitin sylttytehtaan jäljille, jos se päästäisiin tekemään oikein. FED ja oligarkkieliitti tiedostaa tämän riskin ja osaksi sen takia se on nyt tehnyt vastaiskun. Barack Obama on ilmoittanut "kunnon" teleprompter -nuken tapaan tästä vastaiskusta: Hesarin juttu. Kuten havaitaan, niin Obaman ilmoitus sisältää puolitotuuksia ja piiloon jää tilanteen saatanallinen ydin. Valtavirtamedia myös jättää kertomatta sisällöstä paljon oleellista. Rahalaitosten valvontaa siis lisätään ja perustetaan valvontaelimiä muka torjumaan lamaa ja uusia lamoja. Miksikö tämä on vastaisku ja miksi NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

Iranin tilanne (Kolmas maailmansota): Iranin sisäinen tilanne on kiristynyt parin viikon sisällä sikäläisten presidentinvaalien jälkeen, kun osa kansasta on ilmeisen tyytymätön tulokseen ja haluaa kapinoida vallitsevaa järjestelmää vastaan. Länsimaita on syytetty tilanteen uutisoinnissa vääristelystä ja propagandasta ja Iran on itse myös estänyt uutisointia. Tässä on Hesarin juttu. Miksikö tämä on NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

Terveydenhuollon uhat: Yhdysvalloissa Barack Obaman hallinnon HMO -terveydenhuoltolakiuudistusta pyritään edelleen runnomaan läpi, vaikka se perustuu ovelasti muotoiltuna versiona natsi-Saksan T4 -eutanasiaohjelmaan. Samalla maailmalla ja Suomessakin sikainfluenssa leviää nopeasti tai uskotellaan sen leviävän nopeasti. Tässä on Hesarin juttu sikainfluenssasta. Miksikö tämä on NWO -agendan pystytysyrityksen ännäs osa? Ohjaan teidät ensin kahlaamaan tuon alla olevan linkkikokoelman läpi ja sitten kommentoin alla viimeiseksi.

LaRouche PAC -sivusto: Videot; Off The Cuff -raporttivideoarkisto. Muut videot: LPACTV: Steinberg and Hoefle Report on Obama's Health Plan, LPACTV: Weekly Update 06.20.2009 ja LPACTV: A List of Confessions sekä Tekstit: Confessions of Ezekiel Emanuel, It's Now Public: After Health Care, Obama Intends to Dismantle Social Security, London Succeeded in Setting Agenda at BRIC Summit, Europe Takes Africa's Water and Land--In Return, Africa Gets Genocide, Summers to California: "Drop Dead", Obama Rejects LaRouche Advice on North Korea, Baucus Pulls His Bill Back, in New Setback for Obama's Nazi Healthcare Campaign, Mossad Chief Defends Ahmadinejad Election Result: Barak Warns of Iran Threat, BRIC Hesitates on British 'Dump Dollar' Operation, 'British BRIC' Rears Its Head in Washington, To Threaten the Dollar, Obama Rearranges The Deck Chairs Of A Dead System, Support for Obama Nazi Health-Care Policy Fracturing, Jay Rockefeller Pushes Dictatorial MedPAC, LaRouche to Italian Legislators: Protect the Sovereignty Of the Nation-State, Gordon Brown Tries to Destabilize Iran--Soros-Style, Obama's "Consumer Protection" Program: Learn To Like the Dog Food, British Spin Khamenei's Speech in Media Manipulation Operation, Swine Flu in New Pattern: Will It Turn Deadly?, Iranians Intensify Attack on the British, Iranian Foreign Minister Mottaki Attacks Britain, Iranian Security Find Direct Link to London, Iranian Foreign Ministry Blames BBC and VOA for Violence in the Country, LaRouchePAC-Led Resistance Grows to Obama Health Policy ja Obama Englufed in an Avalanche of Economic Failures.

Alex Jonesin Infowars -sivusto ja YouTube -kanava: Tekstit: Are You Ready for War with a Demonized Iran?, Government Readies Schools As Mass Vaccination Clinics, Swine Flu Vaccination Poses Serious Threat to Your Health, House Passes Bill With “Global Bailout” Provision, Obama’s “Financial Regulatory Reform Plan” is Nothing of the Sort, The Green Nazis: Environmentalism in the Third Reich, BBC Caught In Mass Public Deception With Iran Propaganda, Iran Faces Greater Risks Than It Knows, Obama Regulatory Reform Plan Officially Establishes Banking Dictatorship, Iran’s Election and US - Iranian Relations, Ron Paul Slams Federal Reserve’s New Dictatorial Powers, VA State Police Say Anti-NWO and Gun Rights Activists are Terrorists, David Icke on Alex Jones TV: Superseding the Reptilian Brain ja Feds To Get Power To Target Websites Making “False Claims”. Videot: Thomas Woods on Alex Jones Tv 1/3:Government Bailouts Will Make Things Worse: A B C, The Alex Jones Show 1/3"POWER GRAB" by The Federal Reserve Banksters: A B C, The Alex Jones Show 1/3:THE ULTIMATE TYRANNY!!: A B C, Gary Franchi (In-Studio) on Alex Jones Tv 1/3:Obama is Out of Control!: A B C, The Alex Jones Show 1/3:Ron Paul Exposes Obama's Regulatory (Dictatorial-Powers) Fed Plan!: A B C, Bob Chapman on Alex Jones Tv 1/6:End of A Republic !!: A B C D E F ja Alex Jones Show (Sunday Edition) 1/8:Kissinger & The CIA's Color Revolution in Iran: A B C D E F G H.

Tom Woods

Lone Lantern Society

The International Forecaster

Vision Victory Channel: Why The Deflation Model Is Broken ja U.S. Summer Recovery to start in 26 days & gangrene Shoots.

EarthLastHope: FEMA trains used in new movie - Gamer - Trailer - This is unreal!, Operation Blackjack update June 17 2009: A B C, A warning to the New World Order..., 2012 Official Trailer - HD not seen, Blackjack a Hoax? Think about this. Part 1 - intro, What is really going, Part 2 - My Truth Behind Iran and N. Korea ja My thoughts on North Korea, Iran and the Swine flu. Part 3.

Käymälä: Kirjoitus ilman otsikkoa 1, Axis of Assholes, Kirjoitus ilman otsikkoa 2, Kirjoitus ilman otsikkoa 3, Kirjoitus ilman otsikkoa 4, Elokuvaidea ja Kirjoitus ilman otsikkoa 5.

Lars Ostermanin "Suomen talousdemokraattinen puolue" -blogi: Russia Today: Celente puhuu FED:ista, Miten rahapuute vaikuttaa maailmaan ja sen ihmisiin, Iran vuorossa...?, John Perkins in Iceland ja HS: Kai Sadinmaa kirkon roolista yhteiskunnassa.

Mike Riveron WhatReallyHappened -blogi

Gerald Celenten Trends Research Institute

Alan Wattin Cutting Through The Matrix

Max Keiserin blogi

Taloustilanne: Nuo Fedin suunnitelmat ovat siis oligarkkieliitin yritys ottaa tilanne hanskoihin haluamallaan tavalla NWO:n pystyttämiseksi. Kuvitelkaa: Sama entiteetti, joka on tarkoituksella aiheuttanut tämän talousjärjestelmän romahduksen agendansa läpiajamiseksi, aikoo itse muka valvoa järjestelmää entistä enemmän muka siksi, että samanlaisia lamoja ei muka tule uudestaan tapahtumaan. Pistää miettimään, että kuinkakohan moni ihminen maailmassa vielä nielee tällaiset valtavirtamedian propagandat havaitsematta tätä saatanallista totuutta?! Meitä ollaan nyt viemässä kuin pässiä narussa! FED on sitäpaitsi laiton rikollispankki ja elimellinen osa Brittiläistä imperiumia; Sen omistaa tuo oligarkkieliitti ja se on Yhdysvaltain perustuslain vastainen. USA:ssa ei saa olla sen mukaan FEDin kaltaista yksityistä pankkia / pankkijärjestelmää.

Tässä on muuten jotain puolitotuuksia Taloussanomista: Juttu 1 ja Juttu 2. Jutuissa havaitaan siis jo välillisesti (Vielä tulee romahdus) se, että jotain hyvin vakavaa systemaattista vikaa on koko talousjärjestelmässä ja että lama on vasta jopa alussa, mutta ei edelleenkään osata ollenkaan tunnistaa tai kertoa miksi näin on kaikkine taustatietoineen. Eli ei tunnisteta NWO -agendan osallisuutta osineen. Se, miksi näin on kertoo edelleen vain tästä: Juttujen kirjoittajat ovat joko hyväuskoisia ultraidiootteja tai vapisevan visvaisia pahuuden kyrpiä aivan kuten langoista vetäjänsä eli se oligarkkieliitti! Tässä vaiheessa, kun asioiden pitäisi olla jo kaikille keskeisille toimijoille selviä näin järkyttävän selvien ja runsaiden todistusaineistojen keskellä (Jotka jo kaatuvat jopa niskaan), ei pidä enää tehdä yhtään eroa oligarkkieliitin ja heidän agendojaan (sumeilematta tai sokeana tai hyvässä uskossa - ihan sama) toteuttavien ja niistä kritiikittömästi kertovien juoksupoikien välille. Kaikki NWO -agendan toteuttamiseen pyrkivä aines on vihollisuutta ihmiskuntaa ja maapalloa kohtaan jäännöksettä! Se, että ei osaa aktivoitua tiedostamaan ja vastustamaan NWO -agendaa, kertoo kelvottomasta sielusta ja saamattomasta lihakasasta!

Iranin tilanne (Kolmas maailmansota): Nyt on tullut ilmi sekin, kuinka tämä NWO -oligarkkieliitti on tarkoituksella pistänyt TAAS sormensa peliin Lähi-Idässä. Britannia eli laajemmin todellakin juuri Brittiläinen imperiumi (Ko. oligarkkieliitin alkukoti!) on rekrytoinut ja toimeenpannut terroristi- ja aktivistiryhmiä Iranin sisälle aiheuttamaan tarkoituksellista sekasortoa ja samalla länsimaiden valtavirtamediassa on tahallista väärennettyä propagandaa tukemaan tätä. Onneksi Iranin johtajat ovat tunnistamassa tätä, mikä on yllättävä käänne! Vaan eipä taida valtavirtamedia moista raportoida länsimaissa. Oligarkkieliitin tavoite on mm. turvata itselleen ko. alueen öljyvarat ja se tapahtuu joko "länsimielisen" vallankumouksen (Nyt jo puhutaan nimellä; värivallankumous) turvin ja jos se menee pieleen, niin hyökkäyksellä ja sodalla. Oligarkkieliitin luottokäppänä Henry Kissinger on jo sanonut juuri näin: Tässä video siitä.


NWO -agenda sisältää sotia myös siksi, koska oligarkkieliitti haluaa vähentää maapallon väestöä; vähempi on helpompi hallita ja sodat ovat yksi hyvä keino saavuttaa tavoite. Kätevää eikö totta?! Nyt sinun, sinun ja sinun (Osoittaa sormella) on kuoltava, koska oligarkkieliitti tykkää siitä :) Etkö sinäkin siis nyt voisi kiltisti vain kuolla ihan itse, ettei oligarkkieliitin tarvitsisi niin kovasti vaivautua järjestelemään sotia ja pandemioita. Maailmasta tulisi niin kovin paljon parempi, jos sinä kuolisit oligarkkieliitin mieliksi, eikö totta?! Pleeeese!! Heh, no tässä ei todellakaan ole kyse mistään hyvän maailman tekemisestä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terveydenhuollon uhat: Tätä sikainfluenssa- eli N1H1 -viruspandemiaa hypetetään edelleen kuin viimeistä päivää. Massarokotuksiakin ollaan ilmeisesti järjestämässä loppuvuonna ympäri maailman. Mitä vielä seuraakaan, kun tilanne etenee.... Tämä on suoraan NWO -oligarkkieliitin suunnittelukäsikirjasta ja se pelaa suoraan tämän hetken "Tilanne päällä" -vaiheessa. Oli tämä influenssa tappava tai ei, niin se toimii vähintään pelottelutaktiikkana ja mielten sekoittajana pois NWO -agendasta. Lammaskatraan paimenkoirana!

Ja voitteko edes tajuta niin suurta pahuutta tässä tilanteessa kuin mitä Obaman hallinto tekee: Karsii rajusti terveydenhuoltopalveluita, vaikka samaan aikaan uhkaa vakava pandemia! Sen mukaan kuulkaas: Ihmiset on määritelty nyt rahassa ja koska raha on muka kriisissä (Itse tarkoituksella aiheutettu, jotta voidaan tähänkin ryhtyä; ultrapahuutta, eikö totta ... EIKÖ TOTTA! No hyvä, kun edes kuulit), niin rahaa pelastaakseen ihmisiä on uhrattava. Jotain vastustusta on onneksi jo tullut moiselle HMO -lakiuudistukselle USA:ssa, mutta eipä täällä Suomessa valtavirtamedia ole moisesta lakiuudistuksesta edes ollenkaan kertonut, vaikka se on perustavaa laatua olevaa natsipolitiikkaa ja sen pitäisi olla siksi ykkösuutisten joukossa viikkojen ja kuukausien ajan paljastamassa pahuuden yhtä ilmentymää!

No, valtavirtamedian tutkiva journalismi ei olekaan koskaan ollut niin huonoa kuin nyt monen muunkin maailman tilanteeseen liittyvän asian suhteen, kuten on nyt nähty. Blogeissa ja muissa vaihtoehtomedioissa esiintyvä tutkiva journalismi on puolestaan parasta journalismia, mitä koskaan on ollut. Nimittäin vasta nyt tässä hädänalaisessa tilanteessa maailman olemuksesta alkaa puristumaan oikeinta mahdollista tietoa ja oikeinta historiaa. Ainoastaan vaihtoehtomedia, joka ei ole riippuvainen tuosta oligarkkieliitistä ja sen saastuttamasta järjestelmästä, pystyy tällä hetkellä tarjoamaan tämän kyetessään mahdollisimman hyvin havaitsemaan, tunnustamaan ja analysoimaan NWO -agendan ja tuomitsemaan sen pahuutena, jollainen se on.

Tulen muuten jossain välissä ehtimisen mukaan analysoimaan pahuuden ja hyvyyden olemuksia. Olen käyttänyt näitä termejä paljon näistä asioista kertoessani, mutta on toki syvennettävä termien olemusta, jolloin se osaltaan havainnollistaa tämän NWO -agendan mielipuolisuutta ja vahingollisuutta.

Lopuksi: Ei ole todellakaan sattumaa, että maailmassamme on nyt samaan aikaan kaikkia näitä ihmiskunnan hyvinvointia ja kansallisvaltioiden olemusta tuhoavia voimia - asioita päällä ja valtavirtamedian sokaisevan saatanallista propagandaa kaikista niistä, jotta nukkuvat ihmislampaat pysyisivät edelleen ohjattuna NWO -dystopiaan. Tämä on juuri nyt se vaihe, kun oligarkkieliitti yrittää runnoa läpi NWO -diktatuurinsa! Tämä on nyt se hädän paikka hyvät ihmiset sentään! Eikö muka löydy yhtään pätevää vasta-agendaa?! Yhtään nerokasta vastasalaliittoa, joka nalkittaa oligarkkieliitin ja hännystelijänsä omaan näppäryyteensä?! Niiden aika on NYT!!

2 comments:

Antti Arah said...

Hyvää tekstiä sinulla! Kiitos paljon näistä... näitä on hyvä lukea. Jossain määrin itseäni askarruttaa miten saisi muutkin ihmiset lukemaan ja hoksaamaan näitä kuin vain me ketkä asiasta jo tiedämme? Olen yrittänyt tiedottaa facebookissa ja vaikka missä mutta, ihmisiä ei vain kiinnosta enää muut kun kauniit ja rohkeat tapaiset asiat sekä Paris Hilton tyylinen elämä... sad but true :)

Ei silti ikinä luovuteta! Tieto tulee vielä julki ja silloin tuon eliitin kannattaa mennä kiven ja kannon taakse piilon :) Tällaista tietoa vain pitäisi saada vaan paremmin näkyviin. En tiedä miten mutta itse yritän tiedottaa ihmisiä lähes joka paikassa jos, se joskus tuottaisi hedelmää...?

Syvä kiitos blogistasi ja kaikesta hienosta tiedon kasailusta. (Kumartaa ja kunnioittaa) :D

Itse aloitin oman blogini juuri ja teemana on tiedottaa ihmisille maailman tilanteesta. Teen sen tosin niin että en mitään syväluotaavaa triviaa laita vaan raapaisen tärkeistä asioista pintaa jotta ihmiset saisivat käsityksen missä mennään ja sitä olisi kohtuu helppo lukea.

Vielä kerran kiitos!

Mika said...

Kiitos nimim. Hope! Kiva, kun olet ryhtynyt tuomaan asioita esille. Kaikki mahdolliset kynnelle kykenevät tarvitaan nyt mukaan tähän NWO:n selätystalkoisiin!

Tietenkin se arveluttaa, kuinka hyvin ihmiset kykenevät ottamaan vastaan tietoa tästä NWO -agendasta. Pitkäjänteinen väsytystaistelu lienee hyvä taktiikka eli jatkuvasti on tuotava näitä asioita esille aina vain uusista näkökulmista, jolloin ihmisten mielet vähitellen pehmenevät vastaanottamaan.

Valitettava tosiasia taitaa kuitenkin myös olla se, että monet ihmiset tarvitsevat todella kouriintuntuvan varoittavan esimerkin ko. agendan vaikutuksista omassa elämässään. Esim. ne joilla työpaikka on vielä turvattu, he eivät välttämättä halua kuluttaa aikaansa vaivaamalla päätään elämän ja kuoleman kysymyksillä.

Näin ollen olemme pakotetut vajoamaan varmaankin vielä paljon syvemmälle, ennen kuin kansan syvistä riveistä lähtee oikeanlainen singnaali vastavoimaksi NWO -agendalle. Varoittavan esimerkin on oltava riittävän paha ja mahdollisimman konkreettisesti pahuutta ilmentävä.