Tuesday, July 21, 2009

EarthLastHope -aktivistin paluu sekä uusia näkökulmia NWO:n tutkimiseen ja vastustamiseen

Huomasin viime viikolla, että NWO:n vastustaja nimimerkki EarthLastHope on palannut YouTubeen uuden sivuston alla nimeltään: EarthLastHopeRevived. Tämä kaveri, oikealta nimeltään Matthew Ringrose, on ajatuksineen usein erittäin tarkkanäköinen ja hyväsieluinen. Se käy erittäin hyvin ilmi noista uuden sivustonsa videoista ja ne kertovat monessa kohtaa erittäin hyvin tämän NWO:n luonteesta ja siitä miten siihen tulee suhtautua, miten vastustaa. Lisäksi ELH osaa editoida hyvin havainnollisia ja iskeviä videoita. Siksi teenkin nyt oman erikoismerkintänsä hänen uuden sivustonsa paljastamista asioista ko. videoiden avulla. Seassa on uutta ja vakavaa pohdintaa aiheuttavaa tietoa mm. Alex Jonesista. Käyn läpi esille tulleita asioita kolmessa ryhmässä. Tämä merkintä on tosin aika riskaabeli, koska hetkellä millä hyvänsä EarthLastHope voi joutua taas tylyn sensuurin kaatamaksi ja nämä alla olevat linkit menetetään. Ilmeisesti niin arkaan hermoon hänen näkemyksensä osuvat...

Ryhmä 1, videot: Michael Jackson was Murdered... As was Jimi Hendrix, part 1, Illuminati Killed Michael Jackson part 2, let the world know, Illuminati Killed Michael Jackson part 3 - What MJ was about to say on July 8th

-> Tämä ryhmä videoita tuo hienosti esille sen, kuinka viime aikaisenkin massaviihteen seassa on ollut asiaa tästä oligarkkieliittiporukasta (Illuminati) ja heidän New World Order -suunnitelmastaan. En ole koskaan ollut suuri hip hopin fani, mutta näemmä todella moni sen genren sanoitus sisältää juuri näitä NWO -agendan eri puolia. Noiden esimerkkien perusteella näyttää siltä, että ko. sanoitukset ovat enimmäkseen varoituksia ja kritiikkiä NWO:n takia. Toisaalta EarthLastHope tähdentää sitä, kuinka nämä ylikansalliset levy-yhtiöt ovat elimellinen osa tätä oligarkkieliitin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria ja monet heidän artisteistaan on (tietoisesti tai tietämättään hyväksikäytettynä) mukana koko satanismisopassa. Näiden artistien avulla tehdään juuri sitä kulttuurin rappeuttamisprosessia, joka on jo vaikuttanut vuosikymmenien ajan ja siksi näemme nyt niinkin saastuneiden ilmiöiden jalustallenostoa muka "ihanteena" kuin esim. Paris Hilton, Sinkkuelämää, Sopranos jne.

Michael Jacksonin kesäkuun lopun kuoleman suhteen EarthLastHope esittää murhasyytöksiä tämän oligarkkieliitin suuntaan. Hän näyttää myös, kuinka Michael Jackson oli hyväksikäytetty levy-yhtiöiden sätkynukke, mutta Jackson alkoi pyrkiä siitä pois ja tekemään suoraakin kritiikkiä "heitä" vastaan; Hän siis näyttää tunnistaneen oligarkkieliitin olemassaolon ja heidän pelinsä ja tämä kritiikki nähdään mm. biisillään "They Don't Care About Us" ja sen videolla. Saman ELH esittää monen muunkin (John Lennon, John F. Kennedy, Martin Luther King, prinsessa Diana, 2pac jne.) sellaisen julkkiksen / tunnetun aktivistin kuoleman kohdalla; Hekin olivat tavalla tai toisella asettuneet napit vastakkain tämän oligarkkieliitin kanssa ja he yrittivät kritisoida ja tuoda asioita esille tämän eliitin satanismipuuhista ja siten haitata niitä. Niinpä heidät eliminoitiin.

Kun laitamme tämän kontekstiin, niin huomaamme loogisia yhtenevyyksiä juuri tällä tavalla: Oligarkkieliitti haluaa nimenomaan kaikkea mediaa mahdollisimman paljon kontrolloimalla ohjata tapahtumien kulkua ja sitä, että me rivikansalaiset uskoisimme todellisuudesta mahdollisimman paljon sellaista versiota, joka tukee NWO -agendan pystytystä. Olemme kuin sellaisen poppamiehen (Oligarkkieliitti) vallassa, joka pitää meidät (rivikansalaiset) siinä uskossa, että "auringonpimennys on jumalien vihaa" ja että sitä hillitäkseen meidän on tehtävä niin kuin poppamies sanoo (Uskoa ja ehdollistua oligarkkieliitin luomaan maailmankuvaan niin, että se palvelee ko. "poppamiestä") ja tavallaan siis uhrataan omaa elämää poppamiehelle. Poppamies tietää asian ("pimennyksen") todellisen laidan, mutta salaa meiltä ko. tiedon ja näin pitää vallassaan mieliämme. NWO -eliitin motto: Kun hallitset ihmisten mieliä, niin hallitset maailmaa. Tieto on valtaa, kun vallassa oleva salaa tiedon meiltä rivikansalaisilta. Oikean tiedon pimittämisen ja väärän sijaistiedon avulla kahlitaan ihmisiä laitumelle lammaslaumaksi halutulla tavalla.

Tämän videoryhmän lopussa tulee esille juuri tämä hallintataktiikka liitettynä Barack Obamaan. Siitä on nyt tullut uutta dramaattista tietoa: Muistamme, kuinka Obaman vaalikamppanjassa hänen sloganinaan oli "Yes We Can!". Sen perusteella, mitä olemme oppineet tästä oligarkkieliitistä, voimme laittaa tämänkin kontekstiin. Tiedämme mm. sen, että tämä oligarkkieliitti on viehättynyt symboliikkaan ja riitteihin omassa NWO -projektissaan. Heille on mm. tärkeää salaa laittaa satanismiin ja riitteihinsä viittaavia viestejä mediaan. Tämä Obaman slogan on tästä yksi esimerkki -> Takaperin soitettuna "Yes We Can!" kuulostaa yhtäkuin tältä: "Thank You Satan!". Oligarkkieliitti nauroi varmaan lattialla kieriskellen, kuinka obamamaniaan huumaantuneet rivikansalaiset itse asiassa ns. kiittivät paholaista huutaessaan Obaman kanssa yhdessä "Yes We Can", ja vielä itkuhuuman kera vapisten!

Onneksi en itse mennyt missään vaiheessa moiseen hulabaloohon mukaan, vaan näin jo varhain tilanteen (Mistä olen kirjoittanutkin): Obaman vaaliprojekti oli käytännössä ns. paha poliisi vs. hyvä poliisi -salajuoni eli George W. Bushin leima "kaikkien aikojen pahimpana USA:n presidenttinä" toimi alustana rakentaa tarkoituksella Obamasta messiaaninen "pelastava enkeli", joka sen aiheuttaman ko. huuman avulla saisi salakuljetettua yhteiskuntaan varsinaisen agendan eli paljon auttavaa rakenteellista, poliittista ja taloudellista uudistusta NWO -agendan pystyttämistä varten. Nyt se on selkeästi tullut ilmi, kun tutkimme Yhdysvalloissa Obaman hallinnon parhaillaan erittäin kiivaasti runnomaa lakiuudistusvyyhtiä. Jokainen ko. lakiuuditus ajaa natsi-Saksasta tuttuja teesejä, mikä on a ja o NWO -agendan pystyttämisessä, koska se vaatii tuekseen juuri tyrannimaista kontrollia ja riistoa, jotta keskiluokka ja köyhät olisivat helpommin yhtäältä juonittavissa mukaan agendaan ja toisaalta he olisivat alistettavampaa materiaalia ko. agendalle.

Terveydenhuollossa lakiuudistus tekee tilanteen avoimeksi rikolliselle eutanasiaohjelmalle ja määrittää ihmiset rahan mukaan säilytettäviksi ja tarpeettomiksi elämiksi. Cap & trade -lakiuudistus tekee hiilidioksidista sillä tavalla verotettavan ja kontrolloitavan aineen, että se mahdollistaa ensinnäkin hiilispekulaatiopelin pörsseissä uutena talouskuplana tässä monetaristisessa järjestelmässä. Se muodostaa ko. velka- ja köyhdyttämismetodinsa kautta mielivaltaisen korporaatiopolitiikan alistus- ja riistoelementtinä; pienyritykset ja rivikansalaisten toiminnat alistuvat yhä enemmän ko. pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin armoille, kun niitä voidaan hallita hiilidioksidiveroilla ja -pörssispekulaatioilla. Samalla eliitti rikastuu ja kasvattaa valtaansa hiilidioksidin avulla yhä enemmän.

Ns. Cybersecurity -lakiuudistus puolestaan vähentää sananvapautta mm. juuri netissä ja peräti uhkaa rajoittaa netin käyttöä erittäin paljon. Tätä tukemaan suunniteltu ns. "vihalaki" tekee rikolliseksi toiminnaksi ns. mielipahoittavan mielipiteenilmaisun toisia ihmisiä ja ihmisryhmiä kohtaan -> rajoittaa myös sananvapautta, vaikka näennäisesti muka olisi hyvä laki. Porsaanreikä tyranniaan mahdollistuu siinä kuitenkin siten, että voidaan olettaa kaikki NWO -agendaa vastustava mielipiteenilmaisu juuri sellaiseksi "mielipahaa aiheuttavaksi viharikokseksi" jonkin tekosyyn varjolla; terrorismi, sairaat vallankumousaikeet yms. Näin oligarkkieliitti saa laillisen oikeuden tehdä mitä haluaa, koska heidän toimiensa kritisoimista voidaan katsoa rikoksena. Samalla nettiä aletaan sensuroimaan tämänkin varjolla yhä lisää, jolloin kavennetaan rivikansalaisten vaikuttamismahdollisuuksia oikeutetusti vastustaa ko. NWO -agendaa minimiin - olemattomiin.

Saatuaan "laillisen oikeuden" tehdä mitä haluaa, oligarkkieliitti toden totta alkaa kunnolla vyöryttämään NWO -suunnitelmia, koska tietää sen vastustamisen olevan "rikollista". Kaikki tämä lakiuudistussoopa USA:ssa on näin selkeästi natsityranniaa ja ei siksi ole ihme, miksi mm. Lyndon LaRouchen porukka on ähkien vastustamassa moista hulluutta. Tässä on havaittava se, että tämä ei jää vain Yhdysvaltain asiaksi, vaan kyse on nimenomaan Uudesta MAAILMAN järjestyksestä; Suomessahan on jo tiukennettu internet-lakeja tähän suuntaan; voidaan mm. valvoa tietoliikennettä työpaikoilla pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria miellyttävällä tavalla (Lex Nokia) jne. Nyt on seurattava kehitystä tarkkaan kaikkialla!

Ryhmä 2, video: The Teleprompter Deception! The Bane of Obama!

-> Tämä yksittäinen video kuvastaa sitä, kuinka tyhmä ja epävakaa mies Obama oikeastaan on. Kuinka "keisarin alastomuus" on niin järkyttävän selvää! Tästä havaitaan myös se, kuinka Obama on todella nukke oligarkkieliitin hanskoissa toimittamassa kaavamaisen robottitoiston avulla suurinta rikosta ihmiskuntaa kohtaan ja muka vielä vaivihkaa. Ja paskat; kaikki alkaa olla NIIN ILMISELVÄÄ! Tämä tosiaan on jo huikean avointa natsisatanismia, jos vain vähän tietää asioista ja osaa laittaa niitä kontekstiin. Säälittävää tilanteessa on se, että "Uudeksi Hitleriksi" aiottu Obama ei edes ole riittävän hyvä tällaisessa "valeasushowssakaan", vaan menee puheissaan pahasti sekaisin, jos teleprompter ei toimi tai jos Obama ei ole tarkkaavainen prompter-lukija tai jos hän joutuu spontaaneihin puhetilanteisiin. Että tällainen "pelastava enkeli"!

Obaman kannatusluvut ovatkin jo laskeneet dramaattisesti. Lyndon LaRouche menee kuitenkin oikeutetusti pidemmälle viime aikaisissa kommenteissaan: Obaman hallinto on vääjäämättömällä matkalla kohti täydellistä tuhoa ja Obama on narsistisesta syndroomasta kärsivä epävakaa tomppeli ko. Brittiläisen imperiumin ikeen ja kontrollin alla! Ei edes kovin vakuuttava uutena "Hitlerinä". Toivonkipinänä Lyndon on saanut aikaan porukkansa avulla tätä: Hän on luonut vuoropuheluyhteyden Obaman hallinnon terveimpiin osiin ja saanut heidät tajuamaan tilanteen sairaan ja vaarallisen luonteen ainakin jonkin verran. Tämän perusteella Lyndon asettaa oman agendansa heidän avullaan ikään kuin "siivellä odottavaksi pelastavaksi hallinnoksi tulla tilaisuuden koittaessa tilalle", kun ko. hallinnon sairaat osat olisivat pian tuhoutumassa omaan mahdottomuuteensa. Katsotaan miten käy...

Ryhmä 3, videot: Earthlasthope vs Disinfo agents - Part 1 - It begins, Earthlasthope vs Alex Jones part 2..., What Heroes like William Cooper Thought about Alex Jones Part 3, Alex Jones, the greatest lie ever told - Dec 31 1999 part 4, Alex Jones On Dec 31 1999 - WTF was he thinking! Part 5, Alex Jones what you dont know, things really pick up here part 6, Alex Jones thinks Muslims run the Media, hidden lies Part 7, Alex Jones called out - REAL JEWS FIGHT ZIONISM! part 8, Alex Jones Called out, caught and exposed - Why or how he get into Bohemian Grove part 9, Why the New World Order Hates Christians,Muslims,Jews,Catholics, and all other religions part 10, My Heroes are dead... yours are alive? Something is wrong... Part 11, How does Ron Paul tie into all this? Look for the signs Part 12, Alex Jones.. Checkmate part 13, Alex Jones checkmate part 14, Who was William Cooper?, Who was William Cooper Part 2, My thoughts ja My thoughts continued

-> Tämä loppusarja videoita on erityisen havainnollinen ja uusia näkökulmia herättävä. Katsokaapa ne kaikki järjestyksessä ja ajatuksella, niin tulette mahdollisesti yllättymään... Lisäksi ELH tuo esille vuosikymmenen alussa kuolleen William Cooperin (Tai Milton William Cooper), joka oli tukkanuottasilla juuri Alex Jonesin kanssa aikoinaan ja juuri siitä syystä, että hän syytti jo 9 vuotta sitten AJ:a "väärän tiedon agentiksi". Vaikuttaa kiinnostavalta mieheltä tämä W. Cooper, johon en olekaan aikaisemmin tutustunut. Hän näyttää olleen jo vuosikausia sitten perillä tämän NWO -oligarkkieliitin luonteesta ja siitä miten heitä vastustetaan.

Pääseikka tässä videosarjassa on kuitenkin se, että näennäisesti NWO -agendaa vastustavat aktivistit saattaisivatkin toimia itse asiassa ko. vastustamista vastaan ja olla pelaamassa päin vastoin NWO -agendan hyväksi! Selvimpänä esimerkkinä tällaisista ns. "väärän tiedon agentista" ELH ottaa esille Alex Jonesin. Tässä kohtaa minäkin havahduin, koska olen minäkin tämän vuoden mittaan muutamia kertoja epäillyt AJ:n tiedottamismetodeja; epäkohteliaisuutta vieraitaan kohtaan, ylimääräistä räyhäämistä (Näyttelemistä?) jne. Räyhääminen ja voimakkaat sanat ovat toki välillä sopivasti käytettynä hyviä herättelykeinoja, kuten minä olen yrittänyt tehdä.

ELH näyttää, kuinka AJ on menneisyydessä syyllistynyt epäasialliseen pelon lietsomiseen ilman riittäviä faktoja (Mm. Venäjä hyökkää ydinaseilla Yhdysvaltoihin 31.12.1999 Y2K -tilanteen avulla) ja hän on ollut epäkohtelias ja suorastaan uhkaava hänen kanssaan erimieltä oleville. Sitten AJ paljastaa herkkänahkaisuuskohtansa, kun yritetään osoittaa ko. oligarkkieliitin olevan siionistisia juutalaisia ja AJ tuomitsee moisien väitteiden esittäjät suohon. Tottahan se kuitenkin on; siionistisia juutalaisia moni näistä oligarkkipääpiruista ovat: Rockefeller, Rothschild, Warburg, Morgan, Soros... Kyse ei kuitenkaan ole aidosta juutalaisuudesta, vaan omasta satanistiporukastaan, jolla on sairaita vallanhalu- ja kontrollifriikkiyspakkomielteitä ja -hallusinaatioita. Osa tästä porukasta ei edes ole oikeasti juutalaisia (Mm. Euroopan kuningashuoneita).

Sitten ELH tähdentää sitä, kuinka "väärän tiedon agentit" voivat näyttää päällisin puolin aidosti NWO -agendaa vastustavilta, mutta heidän antamassaan kokonaistiedossa on epäilyttäviä porsaanreikiä ja vajavaisuuksia: Pimitetään tietoa (Ei johdateta riittävästi sylttytehtaalle eli oligarkkieliittiä ja heidän toimintaansa ei havainnollisteta kunnolla) ja ujutetaan väärää tietoa runsaan oikean tiedon sekaan, jolloin luodaan mahdollisuuksia mm. kansan yllyttämiselle reagoimaan NWO -eliittiä auttavalla tavalla; summittainen mellakointi ja kapinointi, josta NWO -agenda saa syytä kiristää agendaansa tukevaa poliisi- / armeijatyranniaa.

Sitten huomioidaan se, kuinka tällaiset "väärän tiedon agentit" eivät esitä riittävästi konkreettisia ratkaisuja ja toimintamalleja tätä NWO -agendaa vastaan. He "osaavat" kyllä kertoa agendan luonteen ja toiminnan hyvin, mutta jättävät liikaa avoimena heiluvia lankojen päitä sitä varten, miten kuvatun NWO -agendan vastustamisen tulisi tapahtua. Mikä olisi selkeä vaihtoehto ja sen puutteellisuus pelaa sitten likaa NWO -eliitin pussiin, kun hämmennys ja pelko ei luo sitä oikeaa vastustamisen muotoa rivikansalaisten keskuudessa: Olla yhdessä rintamassa itse omana johtajanaan NWO:a vastaan, vaan juuri päinvastaista ilmenee eli vastakkainasetteluja yhteisen rintaman muodostumista eliminoiden ja uuden "pelastavan" johtajan etsimistä ns. ulkopuolelta toiveena siirtää omaa taisteluvastuuta vaarallisesti ko. populistisen johtajan ilmaantumiselle jne. Näin esim. AJ:a kuunteleva rivikansalainen joutuu helposti hämmennyksen ja summittaisen vihantunteen pauloihin ja ei osaa toimia riittävän täsmällisesti NWO -agendaa vastaan ja siksi siirtää vastuuta liikaa muille (Epäilyttävälle johtajalle). ELH tähdentää tässä, että tämä on juuri tarkoituksellista hämäämistä NWO -eliitin tahtomalla tavalla ja siksikin näitä AJ:n kaltaisia aktivisteja "pidetään elossa" hyödyttämässä NWO -vastaisista puheistaan huolimatta juuri ko. eliittiä.

Tässä kohtaa tuon itse esille erityisen merkittävän huomioni, jonka havaitsemista on tukenut jo tämän vuoden alusta havainnot nimenomaan Lyndon LaRouchen ja Alex Jonesin välisistä eroista tässä NWO -agendan esilletuomisessa. Ne erot tuntuvat tämän ym. valossa nyt erityisen tärkeiltä ja huomionarvoisilta! Miettikääpä tekin aluksi mm. tätä: Miksi Alex Jones ja kaikki hänen ohjelmissaan vierailleet asiantuntijat ja aktivistit eivät koskaan viittaa millään tavalla Lyndon LaRoucheen ja porukkaansa, vaikka viittaavat toisiinsa ja Alex Jonesiin säännöllisesti? Ja miksi Lyndon LaRouche ja porukkansa ei koskaan viittaa näihin muihin NWO -agendaa vastustaviin, vaan pitäytyy pelkästään omissa näkemyksissään ja toimintamalleissaan? Siitäkin huolimatta, vaikka näkemykset tästä NWO -agendasta ovat kaikkien näiden kesken ainakin 80 - 90 prosenttisesti yhteneviä.

Tämän esille tullun pohdinnan valossa havaitsen tälle selviä syitä ja aloitan tärkeimmästä havainnosta: Lyndon LaRouche on näistä eteeni tulleista NWO:n vastustajista ainoa, joka tarjoaa selkeitä ja täsmällisesti perusteltuja vaihtoehtoja ja vasta-argumentteja ko. NWO -agendalle ja oligarkkieliittiporukalle. Muut aktivistit eivät tosiaan tarjoa sellaisia kunnollisia vaihtoehtoja. Nyt havaitsen sen kirkkaasti, kuinka tärkeää ei ole ainoastaan vain räyhätä NWO -agendaa vastaan, vaan samalla on erittäin tärkeää ilmaista uskottavia ja toimivia vaihtoehtoja sen tilalle, mitä kritisoi. Alex Jones ei esimerkiksi tuo sellaista kunnolla ilmi, vaan keskittyy lähinnä pauhaamaan itse NWO -agendan luonteesta. Lyndon LaRouche sekä kritisoi että tarjoaa vaihtoehtoja ja hän myös tähdentää kansalaisten itsensä aktivoitumista. Toki Alex Joneskin käskee aktivoitumaan, mutta tekeekö hän sen tosiaan riittävän selkeästi ja oikealla tavalla?

Ainoastaan Lyndon LaRouche on kyennyt havaintoni mukaan tekemään riittävän selkeän ja uskottavan vasta-agendaohjelman ja se ilmenee mm. kaiken pohjalla olevan filosofissosiaalisen tiedon täsmällisenä kuvailuna kaukaa historiasta tähän päivään (Perustellaan mm. käytännön maailmaan sopivimmin asettuvat termit ja kuvailut vaadittavista ja vastustettavista käytännöistä; kuten "Brittiläinen imperiumi") ja konkreettisina vaihtoehtoina, jotka erottuvat toiminnallisuudessaan selkeimmin ko. oligarkkiagendaa korvaaviksi ja erottuvat sisällölliseltä muodoltaan ja luonteeltaan riittävän hyvin erilleen oligarkkiagendan huonoista puolista ilmentäen omia hyviä puoliaan. Osataan perustella siis riittävän hyvin esim. se, miksi oligarkkieliitin monetaristinen talousjärjestelmä ei toimi ja miten sen vaihtoehdoksi vaadittava "uusi Bretton Woods" -järjestelmä toimii paremmin ihmisten hyväksi.

Lyndon osaa juuri tässä mielessä soveltaa filosofiselta "henkimaailman" tasolta reaalimaailmaan parametrejä sille, kuinka oligarkkiagendan korvaavan uuden systeemin tulisi toimia käytännössäkin. Muut NWO:n vastustajat eivät osaa näin tehdä kunnolla, vaan parametrit käytännön vastustamiseen ja uuden hyvän luomiseen pahan tilalle ovat liiaksi vain sekavaa mössöä tai ne jäävät vajaiksi... Tarkoituksellako sitten tosiaan? Lyndonilla nämä ovat täsmällisesti perusteltuja ja johdonmukaisesti analysoituja verrattuna esim. Alex Jonesiin. Yksi erinomainen käytännön esimerkki tästä on juuri tämä LaRouche PAC -sivuston video, jossa Lyndon LaRouche tarjoaa selkeän toimintavaihtoehdon Obaman hallinnon ko. natsistiselle terveydenhuoltolakiuudistukselle. Esim. Alex Jones ei ole kunnolla ilmoittanut tällaisia selkeitä toimintavaihtoehtoja esim. tämän lain kohdalla, vaan on lähinnä pauhannut siitä, mitä siitä seuraa; väärää pelon lietsontaa ilman ratkaisua (?).

ELH tähdentää tässä kohtaa tätä: Kunnolliset ja selkeät toimintamallit NWO -agendan vastustamiseen ovat myös juuri niitä, jotka edesauttavat rivikansalaisten yhdistymistä samaan rintamaan selkeästi määrätyn vaihtoehdon aikaan saamiseksi; NWO kumoon! ELH tosin ei itsekään osaa selventää kunnolla käytännön vaihtoehtoja toimintamalleiksi NWO -agedan selättämiseksi, mutta erittäin hyvä pointti on juuri se, että meidän on vältettävä "väärän johtajan" alle luisumista, vaikka hän näyttäisikin vastustavan NWO -agendaa. ELH:n mukaan näitä "vääriä johtajia" tunnistaa nimenomaan tästä pelon lietsonnasta ilman selkeää ratkaisua ja siitä, kuinka he näyttävät ratsastavan NWO -vastustamisen aallonharjalla lähinnä vain omaksi hyödykseen -> rikastuvat ja keräävät mainetta muita mahdollisia agendoja varten. Tärkeää on myös tarkkailla merkkejä ja symboleita; oligarkkieliittiin ja heidän juoksupoikiin kuuluvat agentit näyttävät nimittäin harjoittavan julkisuudessakin sitä heitä viehättävää salaista symboliikkarikasta riitteilyä, kuten keskenään tietynlaisia kädenpuristuksia tavatessaan. Sellaisia riittejä, jotka vain he tietävät ja voivat sitten "veliyhteyden" vallitessa käyttää niitä julkisestikin. Nyt sekin salaisuus alkaa olla murtumassa!

Juuri tämänkin perusteella NWO:a vastustavien puolella näennäisesti olevia voidaan epäillä täysin päinvastaisesta vehkeilystä; mm. Ron Paul. Oligarkkieliitti pyrkii siis tavallaan hallitsemaan myös omaa vastustamistaan, jotta se voisi vähentää uhkiaan sitäkin kautta. Se on aivan ymmärrettävää, kun yrittää ajatella, miten ko. oligarkkieliittiin kuuluva tyyppi ajattelisi asioita -> Kyllä minäkin pyrkisin oligarkkieliitissä ollessani suunnittelemaan ennakoivia "shakkisiirtoja" niin, että alistettava ei olisi niistä selvillä ja niin, että johdattelisin alistettavan itse tekemään haluttuja "shakkisiirtoja" omaan pussiini pelaten.

Mitä tästä kaikesta esille tulleesta pitäisi nyt päätellä? Itse olen nyt tyytyväinen ainakin siihen, kun olen niin intensiivisesti asettanut linkkeinä vertailuun nämä kaksi mallia vastustaa NWO -agendaa. Etenkin juuri Lyndon LaRouche ja Alex Jones ovat olleet bloggaamisessani paljon vierekkäin tarkastelussa ja esillä. Hyvä! Jatkan samaan malliin, koska tämä esilletullut vaatii tietenkin vielä lisähavainnointia ja -analyysiä. Ja vaikka "Alex Jonesin malli" osoittautuisikin todella vääräksi, niin se toimii tässä vaiheessa hyvänä apuna yhtäältä asioiden esilletuomisessa ja toisaalta kontrastoivana elementtinä ymmärrettäessä lähes samanlaisia, mutta nyanssieroiltaan kriittisellä tavalla eroavia agendoja. Niinpä on erittäin tärkeää käyttää montaa lähdettä (Koskee myös vertailua valtavirtamedian ja vaihtoehtomedian välillä) yhden asian tarkastelussa ja mm. sikainfluenssa on tässä mielessä ollut kriittinen tarkastelun kohde, kun on asettanut sen rinnakkain Lyndon LaRouchen ja esim. juuri Alex Jonesin toimintamallien kesken.

Tässä tautipandemiassa tulee esille mm. juuri tämä: Alex Jones tähdentää ko. tautiin tulevan rokotuskampanjan vaarallisuutta oligarkkieliitin natsieutanasiaa toteuttavana salajuonena (Väärää pelon lietsontaako ilman ratkaisua?), kun taas Lyndon LaRouche tähdentää koko taudin olemassa olon alkuperäissyytä eli ko. heikenneitä elinolosuhteita oligarkkieliitin pääasiallisesti aiheuttamina ja perää parempia tulevaisuudenkin tautien hoitotoimia yhtäältä parantamalla olosuhteita oligarkkiagendan tuhoamisella ja niillä selkeillä vasta-agendoilla sekä vaatimalla mm. juuri sairaanhoidon tehostamista, kuten rokotuskampanjoita. Tämä näkemyserojen juopa tässä sikainfluenssatilanteessa on varmasti tällä hetkellä mielenkiintoisin dilemma näiden kahden leirin välillä, koska selkeiden johtopäätösten löytymistä em. valossakin on toistaiseksi äärimmäisen vaikea mieltää: Kumpi olisi jatkossa parempi; välttää rokottamista vai ottaa se?

Kuitenkin tähdennän vielä lopuksi sitä, että metafyysinen ja asioiden dynamiikkaa ymmärtävä ajattelu auttaa NWO -agendan tutkimisessa. Asioita (Esim. Lyndon LaRouchen ja Alex Jonesin toimintamalleja) ei pidä tarkastella erikseen vaan intensiivisessä ja vuoropuhelevassa vertailussa, joka paljastaa ennen pitkää ajan kanssa piileviä seikkoja ja toinen toistensa kautta varjokuvina paljastuvia ajatusmalleja ja käytäntöjä. Tämä on ymmärrettävästi erittäin vaikeaa ja vaatii pitkäjänteisyyttä. NWO -agendan kulttuurinrappeutumistoimista välilisesti laiskistunut ja dementoitunut länsi-ihminen haittaa ymmärtämättömyydellään ja saamattomuudellaan riittävän kollektiivisen ymmärryksen (NWO -agendaa vastustamaan) syntymistä tällä menetelmällä, kun tilanne vaatii myös niin intensiivistä ajattelua ja rohkeaa ehdollistetun maailmankuvamme kyseenalaistamista. Miten keskimäärin niin laiska, lyhytjännitteinen ja dementoitunut länsi-ihminen voi sellaiseen kyetä?! Itse asetun tässä vaiheessa omaa tutkimustani Lyndon LaRouchen näkemysten puolelle.

No comments: