Thursday, July 23, 2009

Linkkikokoelmakollaasi NWO:n monipuoliseen havainnointiin

Otetaanpa tähän väliin monipuolinen linkkikollaasi, jossa ottelevat näkemykset vaihtoehtomedian ja valtavirtamedian puitteissa. Monin paikoin näkemys- ja tiedottamismenetelmäerot näiden leirien välillä ovat niin räikeästi erilaisia, että se on jopa huvittavaa. Tilanne ei ole kuitenkaan ollenkaan huvittava; Mitäs sanotte, jos meidät ns. alammaiset siirrettäisiin vaikkapa 300 vuotta taaksepäin aikaan ennen nykymediaa ja katsoisimme maailmaa silloisen maailmankuvan kautta? -> Joku tulisi tulevaisuudesta kertomaan meille varoituksena, että tulevaisuudessa (Tämä nykyaikamme) "ylhäisö" keksisi käyttöönsä eräänlaisia "katsomislaatikoita", joihin ylhäisö "loihtii suoraan ilman kautta" heidän omaa agendaa tukevia "paholaisen loitsuja ja kirouksia" meidän alammaisten päämme menoksi, mutta näkisimme ne vain harhaanjohtavasti "Jumalan meille antamina evankeliumeina". Emmekö sanoisi, että "Härregud, Jumala meitä varjelkoon moista Perkelettä vastaan!!!!!"... Kuitenkin sanotaan liian usein, että "häivy silmistäni Jumalan sanan pilkkaaja" ja poltetaan lopuksi varoituksen tuoja roviolla vääräuskoisena. ...Ja ainoa oikea keino purkaa "loitsut" ja "kiroukset" olisi fiksuimpien "alammaisten" yrittää luoda toisenlaisia "katsomislaatikoita", jotka paljastaisivat "loitsujen" ja "kirousten" todellisen luonteen ja toisivat sitten esille "varsinaisen ja aidon Jumalan evankeliumin" niiden sijaan ...Saisi ihmiset näkemään, että varoittaja ei ole vääräuskoinen, vaan oikean uskon puolesta taisteleva.

Tässä aluksi laitan taas vierekkäin kaksi tunnetuimpiin lukeutuvaa NWO:n vastustajaa; Alex Jones ja Lyndon LaRouche. Tässä samalla nähdään maailman tällä hetkellä valveutunein ja rohkein valtavirtamediaksi luokiteltava media: Russia Today. He ovat ottaneet tutkivan journalisminsa kohteeksi mm. juuri NWO:n ja sitä vastustavat aktivistit. Voitteko kuvitella, että Suomessa esim. Kympin uutisten Urpo Martikainen vetäisi läpi tämän alla olevan Alex Jonesin haastattelun ja kaikki nuo tuohon alle lainaamani ko. haastattelussa nähdyt tv-ruudun alalaidan tyypilliset otsikkorivit sisältäisivät juuri tuon sisällön Suomenkin tv:ssä?! Ei todellakaan, ennenkuin tapahtuu täydellinen vallankumous...

Alex Jonesin haastattelu Russia Today:n TV:ssä (6.4.2009):

Haastattalun aikana tv-ruudun alalaidassa olleet otsikot: Obama hired lobbyist at every level of government - Obama has handed country to oligarchs for looting - Everything Barack Obama has said has been a lie - The "New World Order" wants to bankrupt the population - U.S. government is puppet of the "New World Order" - Barack Obama says one thing and does the opposite - U.S. is corrupt empire, a hijacked nation - United States is in danger of collapsing - Massive awakening to global agenda may help stop it - Globalists want the United States to collapse - U.S. going from corrupt oligarchy to fascism - Citizens will spy each other as part of civil army - Bilderberg group runs the world, plays with nations - Globalists trying to set up high-tech police state - Obama is manufactured madison avenue pitch man, a fraud - There is a war between alternative media and mainstream media - People are finally realising emperor has no clothes.

Myös Lyndon LaRouche on ollut ko. mediassa viime syksynä, kun talousromahdus oli juuri alkanut näkyvästi: Lyndon LaRouchen haastattelu Russia Today:n TV:ssä (23.9.2008).

Tässä on todettava Alex Jonesin hyväksi viime merkintääni nähden, että tuossa haastattelussa hän vaikuttaa aivan asialliselta ja juuri sillä tavalla valveutuneelta ihmiseltä, joka aidosti haluaa vastustaa NWO:a. Sitäpaitsi; kuka vaivautuu niin paljon ottamaan asioista selvää ja ajattelemaan niiden hyviä ja huonoja puolia NWO -agendan tuhoamiseksi, jos hän ei olisi tosissaan sydämellään mukana paremman maailman puolesta?!

Alex Jonesin ja Lyndon LaRouchen eroista tulee mieleeni myös se, että Alex on tiedottamisessaan paljon enemmän populistisempi kuin Lyndon, koska LaRouche PAC -sisältö ei vetoa niinkään tavalliseen kansaan vaan intellektuelleihin. Tämä tulee ilmi mm. tiedottamisen tyylissä, mutta ennen kaikkea tiedotettavan materiaalin sisällön luonteessa: Lyndonin monet pohdinnat ja näkemykset ovat niin tieteellistä ja perinpohjaista luonteiltaan, että hänen foorumiensa sisältöä ymmärtää kunnolla lähinnä vain intellektuellit ja jo valmiiksi riittävän valveutuneet ja sivistyneet ihmiset. Alex puolestaan pyrkii selvästi kohdistamaan tiedottamisensa etenkin "punaniskamattimeikäläisille" ja vielä "nukkuville lampaille". Tässä ilmenee myös selkeä vaikuttamisen ero; Lyndon haluaa vaikuttaa suoraan etenkin päättäviin ihmisiin ja isoimpiin instituutioihin, kun taas Alex haluaa vaikuttaa rivikansalaisten kautta tilanteeseen. Kumpi sitten olisi parempi ja tehokkaampi? Varmaankin molempia kannattaa tehdä samaan aikaan. Tästä varmaankin jatkan pohdintaa myöhemmin...

Terveydenhuoltolakiuudistus Yhdysvalloissa: Hesarin juttu vs. LaRouche PAC:n jutut; OTC: AM Report Wednesday July 22, 2009, OTC: PM Report Wednesday July 22, 2009 ja Lyndon LaRouchen ankara vaatimus tuohon terveydenhuoltolakiuudistuksen väkisin läpirunnomiseen ja Barack Obaman itsepäisyyteen sen parissa; LaRouche: "With This Statement From Him, The President Now Deserves Impeachment". ...Niin, vähänpä (Ei ollenkaan) valtavirtamedia tekee mitään tutkivaa journalismia moisten lakien huonoista puolista. Vastuu kritisoida ko. lakeja ja maailman nykyistä meininkiä ylipäätään on näemmä siirtynyt melkein täydellisesti valtavirtamedialta vaihtoehtomedialle (Jota yritetään pian kaataa lakiuudistuksilla näin vaikuttamasta politiikkaan ja talouteen...). Tämä on maailman historiassa ensimmäinen kerta, kun journalismin talouspoliittisfilosofisesti tärkein ja kiinnostavin tapahtuma-alue kansalaisten kannalta katsottuna on siirtynyt mediataloilta bloggaaville ja internetiä muutenkin paljon hyväksikäyttäville kansalaisille. Aloinkin miettimään, että mahtaako tuo Hesarin jutun kirjoittaja mieltää itsensä hyväksi journalistiksi?... Kuinka paljon hän itse asiassa tietää asioista?... Selväähän kuitenkin on ollut jo pitkään, että valtavirtamedia pimittää, muuntelee ja valikoi tiedotettavan tiedon sisältöä ko. maailmankuvan vaatimusten mukaisesti -> pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin ohjailussa ja sen henkisen ytimen sumentamana sekä rampauttamana.

Talous- ja maailman tilanne: Taloussanomien juttu; Bernanke näkee merkkejä paremmasta, josta maailman tilanteesta eniten perillä olevia lukijakommentteja -> "Jaahah, taas tätä lajia. Eli yritetään puhumalla saada tilannetta kohentumaan. Näitä samoja juttujahan nähtiin tuossa maalis-huhtikuun tienoilla lähes päivittäin, eivätkä ne silloinkaan tehonneet. Nyt on sitten näköjään pienen hiljaisemman kauden jälkeen päätetty taas yrittää samaa konstia. Mutta taitavatpa tulokset jäädä taaskin yhtä laihoiksi.", "kyllä Ben puhuu nyt sontaa suun täydeltä, tällä hetkellä talouden tunnusluvut on aika huolestuttavia. Puhumattakaan amerikkalaisten budjettivajeesta, Ben taitaa nyt antaa liikaa painoarvoa joillekin mielipidemittauksille, puhukoon budjettivajeet ja työttömyyden kasvu puolestaan.", "Joo, amerikkalaispankitkin tekevät kovaa tulosta, koska pankkien ei tarvitse välittää riskeistä mitään, valtio tulee aina hätiin, jos niillä menee huonosti, varsinaista markkinataloutta USA:ssa.", "USA:n kansantaloudesta on melko iso osa tilastojen ulkopuolella: mafia, laittomat siirtolaiset, köyhät...Talouspyramidin ylimmän kolmanneksen hyvinvointi ainoastaan kiinnostaa. Jos sillä menee melkein yhtä hyvin kuin aina ennenkin, Bernanke on hyvin tyytyväinen.", "USA:n dollarilla pelaa jo niin moni velanperijä, että ei siinä enää joku rahanpainajan sana mitään tarkoita. Dollari velkaantuu koko ajan, eikä näkymää paremmasta ole. Kotimaan markkinat heittää kerralla kolme kierrosta, kun valuutta menee nurin. Jos tuntuu, että USD dollari on vakaa, kannattaa tuhlata se 5 min velkojien ja niiden saatavien ihmettelyyn." ja "Kiinan touhuja minäkin ihmettelen. Luuleeko Kiina saavansa jotain rahaa niistä USA-velkapapereista? Kunpahan ei vain jäisi tyhjä käteen.".

Ron Paul questions Ben Bernanke on definition of inflation 07/21/2009: Tämä on mielenkiintoinen sen valossa, mitä Ron Paulin aitoudesta on spekuloitu NWO:n vastustajana. Federal Reservin pääjohtaja Ben Bernanke on puolestaan selvä oligarkkieliitin juoksupoika ja NWO -agendan keskeisiä toteuttajia.

LaRouche PAC: OTC: AM Report Tuesday July 21, 2009, OTC: Late Report Tuesday July 21, 2009 ja LPACTV: Einstein and His Violin. Tämäkin LaRouche PAC -sisältö kuvastaa sitä intellektuellista katsantokantaa, joka pyrkii määrittelemään maailman tilanteen erittäin tiukasti kategorisoiden. Varmaan niin tiukka ei kannattaisi tosiaan olla, mutta peruskysymykset on havainnoitu tässäkin mielestäni täysin oikein monessakin mielessä ja se, miten parantamisen tulisi tapahtua. Yksi ongelma Lyndonin lähestymistavassa asioihin on tosiaan autoritaarisuus. Se hämärtää ja vähentää yhtäältä viestien muutoin olemassa olevaa kelvollisuutta monien silmissä. Toisaalta, jos maailman tilanne on niin paha kuin nyt on annettu ymmärtää ja joku ajattelija on sen havainnut paremmin kuin 80 - 90 % väestöstä, niin eikö silloin kannatakin tuoda varoitustaan esille autoritaarisen tiukasti, jotta varoitus ei ole liian lipsuva ja epämääräinen?... Eikö silloin kannata uhrautua olemaan varoituksensa kera sellainen edelläkävijä, jonka kohtalo on vain aluksi olla "radikaali toisinajattelija", ennen kuin ymmärrys leviää laajempaan massaan? Yhdysvallat itse asiassa perustettiin samankaltaisen tilanteen vallitessa: USA:n itsenäisyyden julistus 1776 oli suurin mahdollinen pyhäinhäväistys Brittiläisen imperiumin näkökulmasta heidän maailmankuvaansa kohtaan. USA:n itsenäisyystaistelijat olivat siis "radikaaleja toisinajattelijoita".

Sikainfluenssa: Taloussanomien juttu 1: Sikainfluenssasta miljardibisnes, josta maailman tilanteesta eniten perillä olevia lukijakommentteja -> "Jep jep, jatkossa varmaan tullaan näkemään joku vastaavantyyppinen pandemia ihan joka vuosi. Ja parhaina jopa kaksikin!", "Vähän niinkuin ilmastonmuutoskin on miljardibisnes.", " 'Sikainfluenssa paisuttaa lääkejättien myyntiä miljardeilla euroilla.' Onkohan lääkejättien labroista 'vahingossa' päässyt karkuun sikaflunssa viruksia??", "Tämä on sitä nykypäivän bisnesosaamista. Influenssat brändätään ja markkinoidaan ja sitten myydään rokotteita. Ehkä tällä tavoin lääkeyhtiöt tekevät jatkossa tulosta, kun nykyiset patentit umpeutuvat.", "Odottakaapa vain mitä yksityiset työterveyshuollot keksivät hyötyäkseen sikasyklistä saadakseen voitot kotiin. Julkisella puolella asioissa on jokin tolkku, mutta yksityisellä puolella ainoa este mille tahansa toimenpiteelle tai hoidolle on vain varattomuus." ja "Kyllä tässä päästiin tietämättömiä valtion virkamiehiä höynäyttämään kunnolla Suomen ei kannattaisi ottaa suinpäin kiireellä valmistettua lääkettä koska se voi olla vakavampi terveysuhka kuin tämä H1N1 johon sairastuneita Suomessa on jo parantunut.".

Taloussanomien juttu 2: Sikainfluenssan luokitusta aiotaan muuttaa, josta maailman tilanteesta eniten perillä olevia lukijakommentteja -> "Hyvä juttu - eihän tässä tuhlattukaan kuin miljardikaupalla veronmaksajien rahoja kautta maailman normaalin flunssan torjuntaan. Voi hitto näitä virkamiehiä. Saunan taakse, koko mätäpaiseiden ja parasiittien lauma.", " 'Se tarkoittaa, että potilas maksaa itse lääkkeet ja työnantaja ansionmenetykset.' Heh heh.. Virkamies viimeistelee, poliitikko porskuttaa ja Kansa maksaa! Uskomatonta miten etuamme pyyteettömästi ja ahakerasti ajavat virkamiehet ja poliitikot maksattavat tämänkin kansalaisella. Pyydämmekin nyt tehokasta sikainfluensa-pelottelukampanjaa viranomaisilta, jotta jokainen Kansalainen ottaa ja maksaa rokotuksensa itse niin saavat taas viranomaiset mafiakassaansa tuloja! Taitavaa on ollut kansan pelottelu tähän asti.. kohta kassa taas kilahtelee.", "Ottaen huomioon, että WHO:n pomo kertoi ettei tänä vuonna valmistu ensimmäistäkään rokotetta jota voitaisiin ihmiselle vaaratta antaa, ei ole ollenkaan ihme että pistävät rokotteen reseptille ja itse maksettavaksi. Eikä reseptejä kirjoiteta ettei mene kasvot ........", "Eikös jossain vaiheessa mainittu, että Suomi on jo tilannut kaikille kansalaisilleen lääkityksen, kunhan sitä vaan alkaa saamaan ? Mites kun Suomi sen sitten maksaa (siis me) ja sitten jokainen joka sen ottaa niin maksaa sen sitten vielä apteekkiin ????" ja "Miten ihmeessä juuri Suomeen on sikainfluenssa levinnyt erityisen ärhäkästi ?. Täällä Keski-Euroopassa asiasta ei puhuta enää juuri mitään. Veikkaan, että kyseessä on taas tyypillinen suomalainen ihmisten aivopesu- ja pelottelukampanja.".

Suomi osana Brittiläisen imperiumin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria NWO -agendaa varten: Oligarkkieliitin luoma ja välillisesti aiheuttama maailmankuva on jyllännyt ja sen pauloissa ovat pyörineet lahjakkaasti suomalaisetkin ja siten sekä tietoisesti että tietämättään edesauttavat NWO -agendan läpivientiä myös täällä. Mikään ei ole sen selvempää esillenostamieni aktivistien näkemysten perusteella. Lyndonkin varmaan sanoisi Suomen meiningistä, että "Corrupt puppet colony of the British Empire". Hesarin juttuja: A B C D E.

No comments: