Tuesday, July 07, 2009

Kommenttini Käymälä -blogissa: Ayn Randin filosofia Brittiläisen imperiumin eli NWO:n ytimen havainnollistajana

Otan tähän erikseen Sven Laakson Käymälä -blogista kaksi merkintää (Eräs hyvin selkeä filosofia, jonka ilmastonmuutos osoitti vääräksi ja Ayn Randi, Nietzsche ja Aldous Huxley) tarkasteluun, jossa hän tuo esille pietarilaissyntyisen kirjailija Ayn Randin filosofian ajankohtaisuuden ja pahuuden puettuna idealistiseen hyvyyden valekaapuun; muodostuu kaksinaismoraali ja kaksoisstandardi. Tämä "randilaisuus" onkin niin selkeästi tätä nykyistä maailman tilannetta valottava filosofia, että tässä alla on yhteen Svenin ko. merkinnöistä kirjoittamani asian innoittama kommenttini. Ayn Rand on todellakin kuin ruumiillistunut ajan henki jo vuosikymmenien takaa monessakin mielessä. Jo hänen puhetyylistään ja eleistään näkee, kuinka kolkko ja hengetön nainen yhtäältä oli kyseessä sanakuorrutteesta huolimatta ja moisella oli ollut opetuslapsena mm. tämän koko nykyisen talousromahduksen pääsuunnittelija Alan Greenspan! Koko talouspoliittinen maailman tilanne onkin siksi nyt kuin yksi suuri Ayn Rand: Teeskennellään talouden hyvää elvytystä ja ei paljasteta tilanteen vakavuutta, vaikka julkisivun takana koko ajan siirretään tahallaan tehtaillun laman varjolla varallisuutta ja valtaa ko. oligarkkieliitille rivikansalaisten alistamiseksi mm. Goldman Sachs -pankin ollessa suurimpia sylttytehtaita prosessissa.

Kommenttini:

"Rand piilottaa globaalin reaalisen korporaatiokapitalismin metafyysisten hyveiden, individualismin, vapauden ja puhtaan järjen valepukuun. Filosofian julkisivuna on hillitön metafyysinen idealismi, sisältönä taas ateismi, sosiaalidarwinismi, kova riistokapitalismi ja lännen laki. Rand on korporaatiokapitalismin Nietzsche: sisäisesti kahtiasahautunut, skitsofreeninen kuin 1900-luku".

Tuo kiteytyksesi on erinomainen ja itse asiassa jo paljon kauempaakin historiasta tuttu kuin vain Ayn Randin "aivoitus". Nykyään se on kaikkien aikojen painostavimmillaan ja ajankohtaisimmillaan maailman historiassa.

Olen viimeisen vuoden sisään tutustunut hyvin paljon tähän maailman tilanteeseen ja mm. Lyndon LaRouchen ajatukset ovat olleet siinä tarkastelun kohteena. Hän on tuonut mielestäni erinomaisesti esille tilanteen luonteen ja tämä Ayn Randin filosofia on siinä erittäin selkeä osa. Nyt se ilmenee kunnolla!

Randin ajatukset ovat itse asiassa jatkumoa alkuperäisen Brittiläisen imperiumin ideologisesta sydämestä, joka on siis yhtäkuin oligarkki-imperiumi ja joka on Lyndon LaRouchen ilmentämä vihollinen nro. yksi nykyäänkin.

Tätä ideologiaa kehittivät juuri Randin tapaan jo n. 1600 -luvulta saakka tähän päivään Brittiläisen imperiumin sisällä ja sen tarpeisiin esim. John Locke, Adam Smith, Jeremy Bentham, H. G. Wells, Bertrand Russell, John Maynard Keynes ja nykyään juuri mm. Alan Greenspan (Ihaillut Ayn Randia).

Havaitsemme, että moinen ideologiajatkumo on ollut hyödyksi vain rikolliselle ja ihmisyyttä halventavalle talousajattelulle ja kaikilla noilla ym. henkilöillä on ollut tuo Ayn Randimainen kahtiajakautuneisuus; yhtäältä päältä pseudohyvyyttä huokuva idealismi, mutta toisaalta sisälle piilotettu mahdollisuus oligarkkipahuuden täydelliselle toteutumiselle. Se on varmasti ollut tietoista tai sitten ko. filosofi - ajattelija on ollut hyväuskoisesti mielisairas.

Kuten siis olen äskettäin blogissani kirjoittanut, niin Lyndon LaRouche on havainnollistanut tämän oligarkki-intressin eli sinun kielelläsi kapitalistisen taloususkonnon olevan edelleen ko. Brittiläinen imperiumi ja vastavoima sille on yhä nykyäänkin Yhdysvaltojen alkuperäistarkoitus (Jota nyt ollaan lopullisesti tuhoamassa Barack Obaman hallinnon avulla!).

Yhdysvaltojen alkuperäistarkoitus on olla ko. Brittiläistä imperiumia vastaan, tuhota se sekä aloittaa sitten eurooppalaisen kulttuurin parhaimpien puolien kehittäminen anti-imperialististen suvereenien kansallisvaltioiden kautta, missä ihminen ei ole "vain eläin", kuten näiden kaikkien mainitsemieni Ayn Randimaisten "ajattelijoiden" mukaan, vaan Jumalan eli laajemmin Luojan kuva sekä kykenevä metafyysiseenkin luovuuteen ja vuoropuheluun maailman kanssa. Mielestäni erittäin loogista, hyväntahtoista ja tarpeellista!

Ihmisten aivokapasiteetista on todellakin pyritty kaventamaan keskeisiä osia pois näiden "Randilaisten" filosofioiden ja siitä johdettujen käytäntöjen avulla, jotta oligarkki-imperiumi pääsisi valtaamaan maailman täydellisesti kaikilla elämisen tasoilla. Se aiheuttaa ihmiskunnassa paljon henkistä pahoinvointia ja ei ole siksi ihme, miksi länsimaissa on niin paljon mielenterveysongelmia. Kuten voidaan metafyysisellä tasolla sanoa; noosfääri on sairastunut oligarkkibakteerin aiheuttamaan sairauteen.

Randilaisuutta on siis vastustettava! Ihmisten aivojen evoluutio ei toteudu läheskään kunnolla Brittiläisen imperiumin hegemoniassa. Hyvä lähtökohta sitä vastaan on alkaa ajatella ja tehdä, kuten Yhdysvaltain perustajaisät (Alexander Hamilton, Benjamin Franklin, George Washington jne.) ja kehittää ihmisyyttä siitä edelleen eteen päin! Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän oltua eilen, tämä on siksikin nyt tärkeä havaita!

Lukea kannattaa myös Svenin vastaukset kommenttiini, sillä niissä on paljon oivallusta tästä oligarkkivallan ominaisuudesta ja käytöstä! Tässä pari sattuvinta pointtia niistä poimintana: "...imperialistisen valtahegemoniat naamioivat aina egonsa kulttuurilleen ominaisiin metafyysisiin ideaaleihin. Tämä ei tietenkään poista metafyysisten ideaalien pätevyyttä sinänsä. Ongelma niissä on se, että eläin käyttää Jumalaa tarkoitusperiinsä, eikä päin vastoin." ja "Naiiviit ihmiset, jotka uskovat valtarakenteiden vähittäiseen rauhanomaiseen evoluutioon kohti parempaa, uskovat tuota filosofien höpötystä: ikään kuin valta ottaisi opiksi siitä, mitä filosofi ehdottaa ideaaliksi. Filosofi itse kuitenkin tietää, että valta nauraa hänen opeilleen, samalla kun filosofi itse suojaa vallan pysyvyyttä.".

Nuo kaksi kuvaavat tämän hetken toivottomalta vaikuttavaa tilannetta hyvin: Imperialistisen filosofian ideaalina esiintyvä pseudopinta pitää hajamieliset ja valveutumattomat ihmiset NWO:lle myötämielisenä karjana ja pseudopinnan sisällä olevaa saastaista ydintä kritisoivia he pitävät traagisina toisinajattelijahahmoina. Minäkin olen juuri se, mutta itse tiedän olevani hyvyyden puolella jo erittäin tietoisena ja valveutuneena vastustamassa suoraan ja pistävästi NWO -agendaa! Siinä on edelleenkin mielestäni eräs merkittävimmistä avaimista vastustaa tätä maailman tilannetta: Levittää ko. tietoisuutta ja valveutuneisuutta mahdollisimman paljon ja tehokkaasti koko ajan. Siksi tämä blogi tulee olemaan määräämättömän ajan jatkuvasti täynnä tätä NWO -kritiikkiä ja -tietoa.

Lopuksi on otettava pari puistattavaa esimerkkiä tästä ajan hengestä täällä Suomessa. Ensinnäkin olin viime viikolla bussimatkalla pääkaupunkiseudulla ja reilun 15 min ajan minulla oli mahdollisuus keskustella erään Yhdysvalloissa monta vuotta asuneen suomalaisen miehen kanssa. Hän oli juuri tullut kolmen vuoden jälkeen uudestaan Suomeen käymään ja hän otti viereeni istuttuaan suuttuneena ensin Helsingin roskaisuuden esille. Hän ihmetteli, kuinka kolmessa vuodessa Suomi (Helsinki) on muuttunut kaatopaikaksi yhä enemmän ja sehän on omastakin mielestäni selvää, kun kävelee esim. Helsingin Kampissa Narinkkatorilla. Se ilmentää fyysisesti sitä oligarkkibakteerin sairastuttamaa noosfääriä; välinpitämättömyys, rumuus, degeneroituminen ja kaikki rikkinäisyys lisääntyy sielun vastaavien hajoamistilojen mukana myös kehossa ja ympäristössä.

Sitten hän naureskeli tragikoomista tilannetta, jossa hän oli kuullut ennen Suomeen tuloaan Matti Vanhasen ilmoittaneen "tilanteen olevan täysin hallinnassa", vaikka maailmalla tämän keskustelukumppanini havainnon mukaan "Kaikki on aivan sekaisin", ja että "Joku Matti Suomesta muka voisi pitää tilannetta hallinnassa". Niinpä: Tämän ajan henki on yhtäkuin äärimmäinen kaksinaismoraali ja äärimmäinen kaksoisstandardisointi. Oligarkkieliitti ja hännystelijänsä tekee mitä tahtoo (Rikollista paskaa) ja kansalle kerrotaan mitä halutaan (Pidetään valehtelemalla ja vääristelemällä tuota pseudojulkisivua yllä). Nyt tämä rikotaan ja aloitetaan humaanimpi uusrenessanssi!

Toinen puistattava esimerkki melkein pudotti minut tuolita järkytyksestä, kun sivukorvalla kuulin avonaisesta telkkaristani ko. urheilu-uutisen. Tässä se on Hesarin internetsivuilta. Näinkin meitä aletaan julkkisten, kuten tässä tapauksessa hiihtäjä Virpi Kuitusen avulla ehdollistamaan tähän oligarkkieliitin NWO -agendaan, joka sisältää ko. RFID -mikrosirun asettamisen ihomme alle jossain vaiheessa. Esim. tässä Infowars -sivuston jutussa siitä vaarasta kerrotaan. On siis selvää, että moiset Virpin ehdotukset ovat suoraan syvältä NWO -satanismin käsikirjasta! Emme ole koiria eikä koiratkaan ansaitse noin keskitysleirimäistä kohtelua Orwellin 1984 -dystopian tyyliin. Meille tietenkin perustellaan ja mainostetaan näitä tyrannia- ja kontrollivittumaisuuksia elämää ja tilanteita helpottavina asioina, mutta niihin on piilotettu se NWO -juoni. Tässäkin siis on kaksoisolemus; pseudopinta ja visvaisen saatanallinen ydin!

2 comments:

Anonymous said...

Ehkä tämän kasvigurun kannattaisi jättää vähemmälle noiden kasvien polttelu, niin voisit ehkä ymmärtää mitä Randi oikeasti sanoi. Vai onko liian kova olettamus, että sä olisit itse edes ikänä lukenut hänen teoksiaan?

Mika said...

Jaahas, saatiin sitten Ayn Randi -fani kommentoimaan. Kiitos, kiitos.

Varmasti minun Ayn Randi -tuntemuksessa on paljon parantamisen varaa ja ei tietenkään hänenkään kaikki ajatukset ole olleet pahoja, mutta katsottuani mm. nuo Käymälä -blogista löytyneet Randin haastattelupätkät, on selvästi havaittavissa leidin olleen liikkeellä "ei niin puhtain jauhoin". Tiesi hän siitä itse tai ei.

Mm. analyyttinen erottelu- ja kontekstiinlaittamiskykyni on niin hyvä, että tunnistan asioiden luonteita ja tarkoitusperiä suvereenisti eri kokonaisuuksissa, prosesseissa ja merkityksissä. Jos arvon anonyymi ei osaa tunnistaa ja jäsennellä tällä tavoin tätä maailman tilannetta niin hyvin kuin minä, niin se on voi voi.

Ymmärrän, että moniin aikaisemmin hyvinä pidettyihin filosofioihin ja ajatusmalleihin kajoaminen täysin uudesta ja kyseenalaistavasta näkökulmasta hirvittää heitä, jotka niitä ihannoivat. Välillä niin on silti pakko tehdä kenen vain ajatusten kohdalla, kun havaitsee selvästi pahuutta tai ei ainakaan riittävästi hyvyyttä.

Tämän maailman tilanteen vaatima yksi piirre on kuitenkin nyt se, että meille rivikansalaisille ehdollistettujen ja syötettyjen poliittistaloudellisfilosofisten ominaisuuksien ja tapojen kyseenalaistaminen on kohonnut jopa velvollisuuden asteelle; oligarkkipahuus on havaittava mahdollisimman monella tavalla!

Meitä rivikansalaisia on jymäytetty ko. tilanteessa niin monen asian suhteen ja niin paljon pahaa on pidetty piilossakin, että nyt niiden esilletulo hätkähdyttää, pelottaa ja ko. viestientuoja joutuu siksi hylkimisreaktioiden alle tarpeettomastikin, mutta ymmärrettävästi. Olen siinä mielessä epäkiitollisella taipaleella liikkeellä.

Maailmalle koituu kuitenkin pidemmällä tähtäimellä suuri palvelus, kun näitä asioita (Kuten juuri oligarkkipahuus) otetaan nyt rohkeasti ja suoraan esille eikä eletä säälittävinä pelkureina ja zombeina illuusioissa ja vääristymissä. Harha-arvioita voi tulla tietenkin ko. prosessissa, mutta sen ei pidä estää oppimasta ja saarnaamasta oppimaansa.

Anonyymin vihjailut "kasvien polttelusta" ovat säälittävää ja typerää henkilökohtaisuuksiin menoa, joten nostan sen takia nyt kynnystä kommentoida blogissani; kommenttivalvonta on päällä ja anonyymien on turha yrittää. Joku roti täälläkin, vaikka kovaa tekstiä itse vyörytänkin. Sitä paitsi olen totaalisesti huumeita (Kasvien polttelua) vastaan.