Saturday, July 25, 2009

Suomen kansalaisten valveutuneisuuden ja ymmärryksen testaaminen NWO -agendasta Helsingin Sanomissa

Tämän kuun 23. päivä Helsingin Sanomissa oli tämä juttu: Yhdysvaltain imago kohentunut huimasti Obaman kaudella. Pitkästä aikaa päätin kokeilla valtavirtamedian jutun kommenttipalstalla "häiriköimistä" nimimerkillä Mika. Testasin siis sitä, miten lukijat sulattaisivat näitä havaintojani NWO:sta ja Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitistä ko. agendan takana. Täysin odotetusti selvisi, että pääasiassa huonosti sulattavat, ja että valveutumattomuus ja vääristyneet ennakkoluulot monetaristiseen, utilitaristiseen ja behavioristiseen ajatteluun ehdollistetussa maailmankuvassamme istuvat erittäin tiukasti. Erittäin huolestuttavalla tavalla! Myös tyhmyys ja kyvyttömyys tehdä älykkäitä vasta-argumentteja on huolestuttavaa. Nimimerkin Hwobbar vasta-argumentti tosin ilmentää jo älykästä ja hyväksyttävää laatua, mutta se olikin ainoa laatuaan.

Kuitenkin tällaisissa valveutumattomissa ja tyhmentyneissä olosuhteissa ei ole mikään ihme, että maailman meno rapautuu kiihtyvää tahtia. Moraali ja ymmärrys ihmisyyden parhaista puolista saattaa täten olla liian vähäinen laajojen massojen keskuudessa, että sen parista voisi nousta riittävästi parantavia voimia tätä NWO -agendan sairasta ja tuhoavaa luonnetta vastaan kenties hyvin pitkään aikaan...? Vaikka on tähdellistä huomata, että NWO -agenda on tuhoon tuomittu liian utopistisena mielisairaan ihmismielen tuotoksena joka tapauksessa, niin sen tuho ei vielä tee tilannetta paremmaksi, koska tuo massojen ja johtajiemme ymmärrys tästä tilanteesta on vielä niin laajasti huonoa. Joudumme todennäköisesti siksi kohtaamaan vielä pitkään kestävää olosuhteiden huononemista, ennen kuin uusia ideoita osataan käyttää moraalisemmin ja terveemmin.

Näin pessimistiseen lausuntoon päädyin tämän episodin nähtyäni, mutta kuten sanottua: Luovuttaa ei saa koskaan! Ainakin jossain vaiheessa tulevaisuudessa löytynee riittävästi ihmisiä, jotka ymmärtävät mitä me NWO:n ja ko. oligarkkieliitin vastustajat olemme halunneet sanoa ja varoittaa...

Tämän enempää en jaarittele, vaan annan tuon jutun kommenttien puhua puolestaan siltä osin, mitä itse kirjoitin ja mitä vastauksia kommentteihini sain. Omat kommenttini ovat tätä normaalia tekstityyppiä ja muiden kommentit kursivoin ja muutin punaisiksi selvyyden lisäämiseksi. Kommentit voi toki mennä lukemaan myös ko. jutusta ja myös muut kuin alla esille tuomani.


Kommentit:

Hämmästyttää tämä tietämättömyys Barack Obaman oikeasta luonteesta. Toisaalta se ei ihmetytä, koska valtavirtamedia ei sellaista kunnolla tarjoa ja monet menevät siksi harhaan arvioidessaan Obamaa ja Yhdysvaltoja sen mukana. Oikeasti Barack Obama on kansainvälisen oligarkkiporukan juoksupoika, joka on valittu tekemään heitä miellyttäviä ratkaisuja rivikansalaisten kustannuksella. Ääririkkaan ja vaikutusvaltaisen eliitin hallitsema oma diktaattori siis on kyseessä.

George W. Bushin jälkeen Barack Obamaa oli aluksi helppo tarkoituksella markkinoida "pelastavana enkelinä", joka oli siis puhtaasti "paha poliisi vs. hyvä poliisi" -salajuoni, jotta hölmöydessään uskomattoman valveutumattomat ja hyväuskoiset kansalaiset saatiin huumattua obamamaniaan ja sen avulla Obaman hallinto sai vaivihkaa käsiinsä mahdollisuuden salakuljettaa oikean agendansa eli ko. kansainvälistä oligarkkieliittiä palvelevia ratkaisuja. Muuten, tämä kansainvälinen oligarkkieliitti ja toimensa tunnetaan eri vaihtoehtomedian piireissä vaihtelevilla nimillä; New World Order, Brittiläinen imperiumi jne.
On kuitenkin samantekevää millä nimellä heitä ja juoksupoikiaan kutsutaan. He ovat rikollista roskasakkia kaikki tyynni joka tapauksessa!

Tämä talouskriisi orkestroitiin vartavasten, jotta muka sen hoitoon tehdyt elvytyspaketit voidaan tehokkaasti hyödyntää pörssispekulaatiopelissä yhä edelleen ko. oligarkkiporukan rikastuttamiseksi (Goldman Sachs -pankki on jo kerännyt sen avulla johtohenkilöstölleen ennätysbonukset!) sekä sen vallan kasvattamiseksi ja keskittämiseksi. Barack Obama tekee päätöksiä ja lakiuudistuksia niin, jotta tämä varmistuu. Lakeja runnotaan prosessissa läpi jopa niin, että laeista äänestävät kongressiedustajat eivät edes saa lakien sisältöjä luettavakseen ennen äänestystä. Näin on jo tapahtunut esim. Cap & trade -lain kohdalla.


Terveydenhuoltolakiuudistus on pahimmasta päästä, missä talouskriisin aiheuttamaa velkataakkaa muka helpottamaan halutaan tehdä rankkoja menokarsintoja terveyspalveluihin ja tämä puetaan valheellisen sanailun avulla "tarpeelliseksi, mutta hyväksi jutuksi; muka laatua vähemmällä rahalla". Oikeasti siis tämän HMO -lain mukaan määritellään rahallinen arvo kaikille terveyspalveluille ja evätään sitten "turhat" hoidot pois ko. säästösyistä. Toisin sanoen päätetään siitä, kuka elää ja kuka ei -> mahdollisuus rikolliselle eutanasiaohjelmalle. Tämä Obaman lakiuudistus on tarkka kopio natsi-Saksan T4 -terveydenhuoltolaista, joka antoi samaan tapaan mahdollisuuden "hyödyttömien" kansalaisten eliminoimiseen säästämällä terveyspalveluista rankalla kädellä tarkan kriteeristön ja yksityisen valvontaelimen mukaan. Nyt pyritään näköjään samaan!


Ilmastonmuutoslaki Obaman hallinnon ajamana mahdollistaa hiilidioksidin avulla verottamisen ja pörssipelailun niin, että kaikkea kansalaistoimintaa ja heidän pienyrityksiään voidaan alistaa oligarkkien hallitsemien pankkien ja suuryritysten tyrannian alle ja näin saadaan kansalaisilta varastettua yhä lisää ilmaista rahaa oligarkkieliitille. Ja eliitti kiittää ja kokoaa valtaansa yhä irvokkaammaksi.


Tähän mennessä on arvioitu, että tämän talouskriisin hoitoon tehtyjen "elvytyspakettien" mukana kansalaisten rahaa on palanut globaalisti n. 24 biljoonaa dollaria ja lisää halutaan varastaa koko ajan näiden lakienkin avulla sekä lisäksi alistaa ja tyrannisoida kansalaisia valtapelin alimmalle portaalle kontrolloiduiksi alammaisiksi. Näin ollen puheet Obaman aiheuttamasta USA:n maineen kohoamisesta ovat todellakin valheellista propagandaa ja todellisuus on paljon kauheampi. Suorastaan sairaan järkyttävä ja jyrkästi alimpaan helvettiin tuomittava! nimim. Mika


"Mikan suuresta historiallisesta klassikkokirjoituksesta puuttuivat vain lähdeviitteet. Mutta ilmeisesti kyseessä olikin vain mestarillisesti muotoiltu ja alkuperäislähteistä, joita ovat mm. vaihtoehtomedian suttuiset ja epämääräiset kuunnelmat, videot ja lähes gnostilaiseen asuun muotoillut tutkimusartikkelit, joiden läpikahlaaminen todella vaati keskittymistä ja intohimoa, nerokkaasti ammentava aikalaistulkinta, joka mullistaa kaiken. Kiitos kun avasit silmäni! Nyt pitäsi vielä tietää, mihin niistä kaikista toisilleen vihamielisistä vaihtoehtokoulukunnista Mika kuuluu.

Ongelmana näissä kiihkoilijoissa on se, että ne vetävät mattoa oikeiden kriittisten ajattelijoidan alta. Jos olisin taipuvainen, voisin uskoa, että kaikenlaiset salaliittoteoriat ovat vallan korruption salajuoni, jonka avulla sinänsä järkevät ihmiset saadaan hurahdutettua omille internetsivustoille(ja välillä horinoimaan julkisille keskustelupalstoille) sen sijaan, että käyttäisivät aikansa johonkin hyödyllisempään, kuten painavaan kritiikkiin ja asioiden konkreettiseen parantamiseen." nimim. Hwobbar

Kiitos mielenkiintoisesta arviostasi Hwobbar! Lähteitä siis kaipaat. No, tässä joitakin: Alex Jones, Lyndon LaRouche, Webster Tarpley, Max Kaiser, Bob Chapman, Gerald Celente... Tähdennän sitä, että tärkeää ei ole kuulua mihinkään koulukuntaan, vaan muodostaa monien lähteiden avulla kokonaiskuvaa. Noilla ym. tahoillakin on nyanssieroja ajattelussaan, mutta pääsanoma on toki kaikkien kesken sama. En ole havainnut mitään merkittävää vihamielisyyttä esim. noiden ym. kesken.

Lisäksi on huomioitava se, että ennen kuin voidaan lähteä tekemään niitä asioiden konkreettisia parantamistoimia, niin kritisoitavan tilanteen kyseenalaistamista on tehtävä radikaalistikin ja tutkimisen on oltava intensiivistä. On siis ensin opiskeltava kartta ääriään myöten ja sijoitettava itsensä kartalle, mikä on aikaa vaativa prosessi. Siksi tämän ajan tilanne on niin hämmentävää monelle, koska uusia jopa maailmankuvaa radikaalisti muuttavia tietoja on alkanut vyöryä esiin. Niinpä on välillä vain tyydyttävä kohtaloonsa olla "radikaali toisinajattelija", kun näitä tietoja tuo esiin. Pyrkimys on kuitenkin löytää tie ulos parempaan, vaikka sitten väärinymmärrettynä "edelläkävijänä".

Minusta näyttää siltä, että tässä on alkanut "sisäänajovaihe", missä pakka tutisee aluksi rankasti ja sitten vähitellen alkaa rakentavan kritiikin ja konkreettisen tekemisen vaihe muodostumaan kaaoksen keskeltä, kun ymmärrys asioiden tilasta leviää laajaan massaan ja kun erilaisia näkemyseroja ko. uusista asioista alkaa olla riittävän paljon. Jo sitä ennen muutoksessa olevan tilanteen parametreja on rohkeasti muutettava analyyseissä totutuilta paikoiltaan ja etsittävä niille uusia optimaalisempia paikkoja. nimim. Mika

""Hämmästyttää tämä tietämättömyys Barack Obaman oikeasta luonteesta". ...Blah blah blah lisäätylsämielistäagitointia..."Ilmastonmuutoslaki Obaman hallinnon ajamana mahdollistaa hiilidioksidin avulla verottamisen ja pörssipelailun niin, että kaikkea kansalaistoimintaa ja heidän pienyrityksiään voidaan alistaa oligarkkien hallitsemien pankkien ja suuryritysten tyrannian alle ja näin saadaan kansalaisilta varastettua yhä lisää ilmaista rahaa oligarkkieliitille. Ja eliitti kiittää ja kokoaa valtaansa yhä irvokkaammaksi. Tähän mennessä on arvioitu, että tämän talouskriisin hoitoon tehtyjen "elvytyspakettien" mukana kansalaisten rahaa on palanut globaalisti n. 24 biljoonaa dollaria ja lisää halutaan varastaa koko ajan näiden lakienkin avulla sekä lisäksi alistaa ja tyrannisoida kansalaisia valtapelin alimmalle portaalle kontrolloiduiksi alammaisiksi. Näin ollen puheet Obaman aiheuttamasta USA:n maineen kohoamisesta ovat todellakin valheellista propagandaa ja todellisuus on paljon kauheampi. Suorastaan sairaan järkyttävä ja jyrkästi alimpaan helvettiin tuomittava!"

Jos tuon uskot, täytyy sinun uskoa myös Joulupukin olevan saman "Oligarkkieliitin" palkkalistoilla. Tämä oligarkkieliitti kun varmasti hyötyy hurjasti hiilidioksiidipäästöjen rajoittamisesti ja julkiseen terveydenhuoltoon panostamisesta.

Keskiluokka Yhdysvalloissa on vain niin tottunut siihen, että köyhiä ei ole olemassakaan, ja ainoa joka voi haastaa sen paikan auringossa on tuo vähäinen joukko vielä rikkaampia, ja siksi oligarkkieliittiä syytetään näin naurettavasti.

Mutta ehkä pikkuhiljaa alkaa tapahtua tässä keskiluokassakin asennemuutos (joka tosin tulee viemään paljon pidemmän aikaa, kuin Obaman kaksi kautta), ja keskiluokka alkaa ymmärtämään, että heidän pelissään alkaa olla olemassa jo "hieman" enemmänkin pelaajia - erityisesti kehittyvät maat, kansainväliset yhteistyöelimet ja yhdysvaltain oma köyhälistö. Näiden pelaajien rooli vain kokoajan korostuu Yhdysvaltain politiikasa (ja otti aimo harppauksen Obaman valinnan myötä) tuon keskiluokan kustannuksella, ja sekös keskiluokkaa ketuttaa. Mutta tunnetustihan isojen menetysten ensimmäinen vaihe on denial... Kyllä se siitä elämä jatkuu, vaikka oma napa siirtyykin pari piirua syrjään maailmankaikkeuden keskipisteestä." nimim. Janneelina

Hyvä Janneelina!

"Blah blah blah lisäätylsämielistäagitointia..." -> Francesco Alberonikin on sanonut, että "Monipuolinen voi ymmärtää yksinkertaista, mutta yksinkertainen ei voi ymmärtää monipuolista, vaan kuvittelee näkevänsä epäaitoutta ja mielettömyyttä". Eli toisin sanoen "lisäätylsämielistäagitointia". Itse panostan monipuolisen mielen kehittämiseen! Siinä behavioristiset ja utilitaristiset ajatusmallit ovat harhaluuloista suurimpia. Ne ovat oligarkkieliitin syöpä ihmisyyden kunnollista kehittymistä vastaan.

Mitä keskiluokan "siirtämiseen pois oletetun maailman keskipisteestä" tulee, niin kerroit tuossa täydellisesti asian tilan ko. oligarkkieliitin näkökulmasta. Kiitos, kun toit tämän tarpeellisena kontrastina esille! "Täytyyhän nyt oligarkkieliittiä uhkaava kilpaileva 'aines' tuhota, eiks juuu". No, eipä todellakaan! On tehtävä päinvastoin; tuhottava eliitti ja nostettava köyhät keskiluokkaan sen sijaan.

Kehittyvät maat (Kiina), kansainväliset yhteistyöelimet ja yhdysvaltain oma köyhälistö ovat todellakin eräs keskeinen lyömäasejoukko alistaa länsimaissa keskiluokkakin oligarkkieliitin valtaan. Mutta asiaa ei tehdä ihmiskunnan hyväksi, vaan päinvastoin: Vain pienen eliittiryhmän eduksi ihmiskunnan kustannuksella. Taidat siis olla heidän wannabe -juoksupoikiaan... nimim. Mika

" "Oikeasti Barack Obama on kansainvälisen oligarkkiporukan juoksupoika, joka on valittu tekemään heitä miellyttäviä ratkaisuja rivikansalaisten kustannuksella." Mikään ei siis muutu ainakaan huonommaksi Bushin jälkeen... USA:n presidentinvaalikampanjat maksavat valtavasti. Demokraattiehdokkaillakin on tietysti mojovat vaalirahoitukset mm. suuryrityksiltä. Ei ehkä teksasilaislähtöisiltä öljyfirmoilta, mutta kuitenkin.

"George W. Bushin jälkeen Barack Obamaa oli aluksi helppo tarkoituksella markkinoida "pelastavana enkelinä"" Kieltämättä Bush jr. oli Obaman kampanjan parhaita tukijoita.

"hyväuskoiset kansalaiset saatiin huumattua obamamaniaan ja sen avulla Obaman hallinto sai vaivihkaa käsiinsä mahdollisuuden salakuljettaa oikean agendansa" USA:n presidentinvaalit kampanjoineen eivät olleet kovinkaan vaivihkainen tapahtuma. Odotellaan muutama vuosi, niin agenda toteutuu ja siis muuttuu julkiseksi.

"tämä kansainvälinen oligarkkieliitti ja toimensa tunnetaan eri vaihtoehtomedian piireissä vaihtelevilla nimillä; New World Order, Brittiläinen imperiumi jne." Vai Brittiläinen Imperiumi... Oligarkit juoksupoikineen ovat siis olleet vallassa aika kauan. Ja ihan mukavasti menee. Vai onko tulossa kenties Illuminatin junailema alienhyökkäys, johon liittyy Z-aaltoaivopesu? Onneksi vaikutuksen voi välttää foliohatulla!

"Oikeasti siis tämän HMO -lain mukaan määritellään rahallinen arvo kaikille terveyspalveluille ja evätään sitten "turhat" hoidot pois ko. säästösyistä. Toisin sanoen päätetään siitä, kuka elää ja kuka ei." Miten tämä eroaa USA:n nykyjärjestelmästä?

"mahdollisuus rikolliselle eutanasiaohjelmalle. Tämä Obaman lakiuudistus on tarkka kopio natsi-Saksan T4 -terveydenhuoltolaista, joka antoi samaan tapaan mahdollisuuden "hyödyttömien" kansalaisten eliminoimiseen säästämällä terveyspalveluista" Natsi-Saksan Aktion T4 -ohjelma ei tarkoittanut terveyspalveluista säästämistä, vaan vannaisten aktiivista tappamista mm. kaasukammioissa.

"Ilmastonmuutoslaki Obaman hallinnon ajamana mahdollistaa hiilidioksidin avulla verottamisen ja pörssipelailun niin, että kaikkea kansalaistoimintaa ja heidän pienyrityksiään voidaan alistaa" Jos hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on diktatuuria, niin hurraa diktatuuri! Mitä kaikkea sisältyy "kansalaistoimintaan"?

"Näin ollen puheet Obaman aiheuttamasta USA:n maineen kohoamisesta ovat todellakin valheellista propagandaa ja todellisuus on paljon kauheampi." Eikö maine ole juuri se, mitä puhutaan?" nimim. O

Vai Brittiläinen Imperiumi... Oligarkit juoksupoikineen ovat siis olleet vallassa aika kauan. Ja ihan mukavasti menee. Vai onko tulossa kenties Illuminatin junailema alienhyökkäys, johon liittyy Z-aaltoaivopesu? Onneksi vaikutuksen voi välttää foliohatulla! -> Näitä naurunalaiseksitekemisen taktiikoita riittää kritisoidessa meitä NWO:n kritisoijia: Valveutumattomuus, kapeakatseisuus, ennakkoluulot ja tyhmyys kukoistavat. Alienjutut jätän itse sivuun ja keskityn ihmiskuntaan välittömästi vaikuttavien "maanläheisten" asioiden kritisoimiseen.

"Oikeasti siis tämän HMO -lain mukaan määritellään rahallinen arvo kaikille terveyspalveluille ja evätään sitten "turhat" hoidot pois ko. säästösyistä. Toisin sanoen päätetään siitä, kuka elää ja kuka ei "Miten tämä eroaa USA:n nykyjärjestelmästä? ->Se eroaa siinä, että nykyjärjestelmää tiukennetaan entisestään ja viedään yhä arveluttavammille vesille.

Natsi-Saksan Aktion T4 -ohjelma ei tarkoittanut terveyspalveluista säästämistä, vaan vannaisten aktiivista tappamista mm. kaasukammioissa. -> Terveyspalveluista säästäminen oli natsi-Saksassa aluksi julkisuuteen annettu peitetarina, jonka turvin kulissien takana toteutettiin itse varsinainen pahuus. Nytkään ei kannata luottaa siihen, mitä julkisivu lupaa, vaan on ennakoitava mitä kulisseissa voi mahdollistua, vaikka se ei natsi-Saksan veroisiksi väärinkäytöksiksi muodostuisikaan. Porsaanreiät ko. laissa on kuitenkin selvästi jo osoitettu mm. Lyndon LaRouchen toimesta dokumenttien lauseiden tarkkuudella.

Jos hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on diktatuuria, niin hurraa diktatuuri! Mitä kaikkea sisältyy "kansalaistoimintaan"? -> Kansalaistoiminta, jota hiilidioksidiverotus tulisi koskemaan: Ruoka (syöminen), juoma (juominen), kaikki mahdolliset rakennusaineet (rakentaminen), liikkuminen (Autot, junat, bussit, katujen ja teiden käyttö jne.), yritystoiminta (kaikki tehtaat yms., jotka käyttävät ja tuottavat ym. rakennusmateriaaleja, jotka liikuttavat tuotteitaan; autot, junat jne., jotka käyttävät sähköä, jotka tuottavat mitä tahansa jätettä...), maanviljelys (peltoviljely, eläintuotanto; ruokatuotanto siis kokonaan), energian käyttö kaikissa muodoissaan, paitsi tehoton viherenergia (mm. tuuli- ja aurinkoenergia). Nerokasta: Käytetään ilmastonmuutosta koko elämisen alistamiseen ja eliitti porskuttaa sen avulla yhä enemmän samaan aikaan.

Eikö maine ole juuri se, mitä puhutaan? -> On, ja ko. mainetta on aktiivisesti kyseenalaistettava! nimim. Mika

"Mika on katsonut "Obama deception" muutaman kerran liikaa. Ei tuota muuten voi selittää". nimim. Juha

"Mika on katsonut "Obama deception" muutaman kerran liikaa. Ei tuota muuten voi selittää". Juha, tuo olettamuksesi johtuu vain siitä, että et ole riittävästi perillä asioista. "The Obama Deception" on vain yksi lähde erittäin monista ja voin vakuuttaa, että osaan hakea, yhteenvetää, analysoida ja käyttää tietoa niin hyvin, että katson olevani erittäin valveutunut ja poikkeuksellisen hyvä käyttämään aivojani tässäkin asiassa :) nimim. Mika

Päivitys 26.7.2009 klo. 19:45: Lisäkommentointia on ilmennyt ko. Hesarin jutun kommenttipalstalla, joten päivitetään ne tähän vielä:

" "Näitä naurunalaiseksitekemisen taktiikoita riittää kritisoidessa meitä NWO:n kritisoijia" No asiallisesti sitten:
1) Miksi sitä NWO:ta pitäisi vastustaa?
2) Millä keinoin se voidaan tehdä?
3) Miten NWO eroaa "ihan tavallisesta" politiikasta, vallankäytöstä ja rikkaiden vaikutusvallasta?
4) Mikä siinä on sitä uutta (New)?" anonyymi

1) NWO sisältää jo lähtökohtaisesti niin paljon moraalitonta ja tuhoavaa luonnetta. LaRouche PAC -sivustolla on tämän ymmärtämiseksi hyviä dokumentteja, jotka paljastavat tilannetta jo vuosisatojen takaa tähän päivään. Katsokaapa nämä: Firewall: In Defense of the Nation State, 1932: Speak Not of Parties But of Universal Principles, The Lost Chance of 1989 Part I ja The Lost Chance of 1989 : The Fall of the Wall.

2) Samalta sivustolta löytyy John Hoeflen kirjoitus "Take Back The Bailout, Reorganize the System!". Lyhyesti: On asetettava ko. pörssipelailukupla (Jonne syötetään lisävelkaa luovaa elvytysrahaa korvaamaan järjetöntä määrää pilaantunutta fiktiorahaa) vararikkoon ja korvattava sitten moisen pörssipelailun mahdollistanut systeemi uudella luotottavalla järjestelmällä, joka eliminoi moisen kasinopelin ja kehittää sen sijaan reaalitaloutta. On tajuttava, että ekonominen arvo ei liity rahaan sinänsä (Kuten ko. finanssipelissä on virheellisesti ajateltu), vaan arvo syntyy ekonomisen toiminnan luomissa tuotteissa ja rakenteissa ihmiskunnan hyväksi. Ekonomia on fyysisen elinympäristön hyväksi toimiva systeemi eikä fiktiivisen finanssipelin maailma, jota oligarkkieliitti käyttää vain omaan ahneuteensa.

3) Se ei paljolti eroakaan: Nykyihminen kuvittelee NWO:n olevan "normaali" asiantila, koska meidät on ehdollistettu sen pauloihin jo vuosikymmeniä ja osaltaan jopa vuosisatoja. Siksi on vaikea mieltää vaihtoehtoja tällä asialle, vaikka niitä todellakin on. Normaali ei ole välttämättä optimaali ja tässä se havaitaan räikeästi, kun osaa havainnoida ja tutkia.

4) NWO on monien ko. eliitin tyyppien itse käyttämä termi: H. G. Wells, John Maynard Keynes, George H. W. Bush, Henry Kissinger, Gordon Brown... Eliitin tarkoitus on järjestää maailman talouspoliittinen kenttä UUSIKSI eli poistaa kansallisvaltiot ja luoda tilalle maailman hallitus. H. G. Wells esitti asian jo romaaneissaan ennakoivasti ja uskoi sen olevan "välttämätöntä". nimim. Mika

"Hyvä Janneelina! "Blah blah blah lisäätylsämielistäagitointia..." -> Francesco Alberonikin on sanonut, että "Monipuolinen voi ymmärtää yksinkertaista, mutta yksinkertainen ei voi ymmärtää monipuolista, vaan kuvittelee näkevänsä epäaitoutta ja mielettömyyttä".

Tämä ei silti vielä suinkaan tarkoita, että jos sanoo jotain "monipuolista" (tarkoitat varmaan: monimutkaista), niin se olisi totta, tai ettei se voisi olla epäaitoa tai mieletöntä. Toisin sanoen, en moiti argumenttisi "monipuolisuutta" (mikä sivunmennen sanoen olisikin kahjoa, koska argumenttisihan on mitä yksinkertaisin ja suoraviivaisin: oligarkkieliitti hallinnoi kaikkea, ja kaikki (varsinkin ne, jotka ovat Mikan kanssa eri mieltä) ovat oligarkkieliitin sätkynukkeja), vaan sen utopistisuutta. Se on oppikirjaesimerkki hieman höyrähtäneen itse"oppineen" salaliittoteoretisoinnista.

Mitä keskiluokan "siirtämiseen pois oletetun maailman keskipisteestä" tulee, niin kerroit tuossa täydellisesti asian tilan ko. oligarkkieliitin näkökulmasta. Kiitos, kun toit tämän tarpeellisena kontrastina esille! " Täytyyhän nyt oligarkkieliittiä uhkaava kilpaileva "aines" tuhota, eiks juuu". No, eipä todellakaan! On tehtävä päinvastoin; tuhottava eliitti ja nostettava köyhät keskiluokkaan sen sijaan.


Juu, siis minähän olen oligarkkieliitin ylin ystävä ja lojaali vasalli. Oligarkkieliitti tietää tehokkaimmat tavat aivopestä massoja, ja siksi minut on palkattu Cayman-saarilta peräisin olevalla rahanpesurahalla kirjoittelemaan tänne päivät pitkät eri nimimerkeillä ja tekemään ihmisten mielistä sopivampia Oligarkkieliitin lopullista valtaantuloa varten.

Kehittyvät maat (Kiina), kansainväliset yhteistyöelimet ja yhdysvaltain oma köyhälistö ovat todellakin eräs keskeinen lyömäasejoukko alistaa länsimaissa keskiluokkakin oligarkkieliitin valtaan. Mutta asiaa ei tehdä ihmiskunnan hyväksi, vaan päinvastoin: Vain pienen eliittiryhmän eduksi ihmiskunnan kustannuksella. Taidat siis olla heidän wannabe -juoksupoikiaan...

Nyt kun olet osoittanyt pointtisi näin kiistattomasti, niin selitä nyt kuitenkin vielä miten se oligarkkieliitti hyötyy siitä, että yhdysvaltain presidentti kuuntelee köyhälistöään ja kansainvälisiä ihmisoikeus- ja luonnonsuojelujärjestöjä?" nimim. Janneelina

"Tämä ei silti vielä suinkaan tarkoita, että jos sanoo jotain "monipuolista" (tarkoitat varmaan: monimutkaista), niin se olisi totta, tai ettei se voisi olla epäaitoa tai mieletöntä. Toisin sanoen, en moiti argumenttisi "monipuolisuutta" (mikä sivunmennen sanoen olisikin kahjoa, koska argumenttisihan on mitä yksinkertaisin ja suoraviivaisin: oligarkkieliitti hallinnoi kaikkea, ja kaikki (varsinkin ne, jotka ovat Mikan kanssa eri mieltä) ovat oligarkkieliitin sätkynukkeja), vaan sen utopistisuutta. Se on oppikirjaesimerkki hieman höyrähtäneen itse"oppineen" salaliittoteoretisoinnista.

Nyt kun olet osoittanyt pointtisi näin kiistattomasti, niin selitä nyt kuitenkin vielä miten se oligarkkieliitti hyötyy siitä, että yhdysvaltain presidentti kuuntelee köyhälistöään ja kansainvälisiä ihmisoikeus- ja luonnonsuojelujärjestöjä?"

Hieman höyrähtäneeksi itse"oppineeksi" salaliittoteoreetikoksi luonnehtiminen pikemminkin on aivan liian yksioikoista arviointia eikä edes yhtään fiksua, kun ottaa huomioon, että pyrkimykseni on nimenomaan tuoda esille moraalittomia ja tuhoavia elementtejä maailman tilanteesta ja tähdentää niille parempia vaihtoehtoja. Vaikka olisinkin osittain havainnoinut väärin. En ole täydellinen, mutta osaan kyllä erittäin hyvin havaita sellaista, joka ei istu moraalikäsitykseeni. Älähdän äänekkäästi moisia epäkohtia kohtaan ja niin on jo moni muukin tehnyt; en ole läheskään yksin.

Tuossa "köyhälistön ja kansainvälisten ihmisoikeus- ja luonnonsuojelujärjestöjen kuuntelussa" kannattaa muistaa juuri se pointti, joka tässä maailman tilanteessa ilmenee. Rivikansalaisille eli siis julkisuuteen valtavirtamediassa annetaan herkästi toisenlaista tietoa kuin mitä kulissien takana oikeasti puuhataan. Niin moraalitonta ja härskiä meno tosiaan on, että tällainenkin valehtelu on jopa rutiinia. Tämän ovat osoittaneet monien dokumenttien kautta ja ko. johtajien puheita vs. tekoja vertailemalla mm. Lyndon LaRouche ja Alex Jones. Itsekin sen voi havaita, kun näkee vähän vaivaa kaivaa asioita esille ja arvioida niitä vierekkäin eri yhteyksissä. nimim. Mika

No comments: