Sunday, August 09, 2009

Taloussanomien juttuja ja lukijakommentteja NWO -ongelman tilannekatsauksessa

Taloussanomissa on ollut viime aikoina merkittäviä juttuja, joista otan tähän muutamia käsittelyyn. Käsittely tapahtuu ko. juttujen lukijakommenttien avulla. Otan niistä esille lähinnä maailman tilanteesta parhaiten perillä olevia (Eli ymmärtävät ainakin jonkin verran NWO -agendan mukaisia ilmiöitä ja vaikutuksia, vaikka eivät sillä nimellä olisikaan liikkeellä), mutta joukossa on myös ns. kuutamolla olevien kommentteja. Teen itse vain lyhyitä jatkokommentteja ko. kommenttien perään. Itse en ole tällä kertaa kommentoinut noiden juttujen kommenttipalstoilla. Kommenttipalstan lainaukset on kursivoitu ja omat jatkokommenttini ovat punaisella.


Pörssikuplan rakentajat pysäytettävä

"Harvinaisen viisasta ja suorapuheista tekstiä! Ihme että tuollaista on uskallettu painaa. Tuossahan tuli esiin useampiakin sellaisia asioita, jotka yleensä ovat melkoisia tabuja ja siten keskustelun - ja varsinkin arvostelun - ulkopuolella." --> Tämä juttu onkin jo yllättävän paljon NWO -agendan ymmärtämisen suuntaan rakennettu. Silti ei tässäkään mennä vielä pääsylttytehtaan pakeille eli ko. oligarkkieliitin koostumukseen ja heidän suunnitelmiinsa.

"Minä en nyt kyllä ymmärrä lainkaan tällaista artikkelia. Jokainen sijoittaja on huolellinen ja perehtyy ostamiinsa osakkeisiin ja yhtiöihin. Vuosikertomukset luetaan, viisaiden analyytikkojen ajatukset kerrataan tarkoin ja sanomalehdistä saadaan varmistus. Nobelistitkin ovat olleet yhtä mieltä siitä, että markkinat ovat aina oikeassa (tehokkaiden markkinoiden hypoteesi) ja että niillä määräytyvä hinta on aina oikea ja sisältää kaiken tiedon. Nobelistien kehittämät riskinhallinta ja hinnoittelukaavatkin ovat perustuneet siihen, kuten Black&Scholes-optiohinnoittelukaava." --> Tämä kuutamolla oleva kommentoija on vajonnut ko. imperialistisen oligarkkieliitin tuhoavasti saastuttaman monetarismin sisäiseen propagandaan todella pahasti ja ei siksi näe metsää puilta edes metriä edemmäs. Hän tulee vielä lähitulevaisuudessa yllättymään...

"Kovia syytteitä Goldman Sachsia (GS) kohtaan. Onko todisteita vai onko kyseessä perusteeton kunnianloukkaus? GS on sentään viimeisiä suuria mohikaaneja/dinoja, joka kesti kriisin ja jäi kukkulan kunkuksi. Ja olihan USAn arvostettu aiempi talousministeri Henry Paulson GS:n entinen toimari ja hall.pj. Hän sentään taisteli näkyvästi talouskriisiä vastaan ja organisoi monen pankin pelastuksen ..." --> Tämä tyyppi on myös kuutamolla, mutta epäilykset heräävät toisaalta myös harkittuun provoon testausmielessä. Asiat ovat nimittäin tässä kommentissa niin symmetrisesti päinvastaisia kuin NWO -agendan ilmentämät seikat. Ehkä hän halusi katsoa löytyykö tälle kommentille puoltajia. Valitettavasti löytyi.

"Kun lukee yllä olevan artikkelin ja sitten vertaa sitä Suomen hallituksen esittämiin keinoihin taantuman voittamiseksi, meinaa kyllä itku päästä. Jopa tällaiselta miehisemmältäkin mieheltä. Niin täysin pihalla nykyiset päättäjämme ovat, mitä tulee ongelmien perussyiden tunnistamiseen ja asioiden hallitsemiseen sekä vaikeuksien voittamiseen." --> Osa on kyllä pihalla, koska heidät on niin tiukasti ehdollistettu tähän Brittiläisen imperiumin maailmankuvaan ja kukaan ei omaa keinoja repiä itseään irti ko. yleisestä mielipiteestä saati oppia kunnolla asioita, kun omaavat myös virheellisiä ennakkoluuloja NWO -agendan olemusta kohtaan. Osa on myös tarkoituksella NWO -agendan toteuttajina, kuten moninkertaiset Bilderberg -ryhmän osallistujat.

"Kiitos erinomaisesta artikkelista! Taustana olleen Rolling Stones-lehden artikkelin voi lukea osoitteesta: www.scribd.com/doc/16752803/The-Great-American-Bubble-Machine Hyvä lehti tuo lukijoilleen uusia näkökulmia! 10+ Taloussanomille tästä artikkelista!" --> Näitä ehdollistetusta maailmankuvasta poikkeavia totuuden viiltoja on arvostettava, vaikka ne eivät olisikaan täysin loppuun asti vietyjä. Niin harvinaista herkkua ne ovat toistaiseksi olleet.

" "Mutta Pekkarinen tässä äsken sanoi, että velkaa onkin otettava suunniteltua enemmän, että pääsemme yli synkän virran. Jäi kyllä sen Ahon-Viinasen 90-luvun lamahallituksenkin ottama suurvelka pääosin maksamatta. Tarviikohan sekin jonkun joskus maksaa? Ei kai? Pölhö-Kustaa" Niin virkamiesmafia ja rötöspoliitikot ottavat lisää velkaa "Kansan valtakirjalla". Ja mihin velkaraha sitten käytetään? Julkisen talouden pitää olla vahva! Toteavat kaikki poliitikkomme (mm. Vanhanen, Katainen, Niinistö) puolueesta riippumatta. Miksi julkisen talouden pitää olla niin vahva? Koska julkinen talous on yhtäkuin virkamiesten ja poliitikkojen mafia eli turvaamalla eturyhmien edut taataan äänet "demokratian" harjoittamiseen vastakin. Eihän lainanotosta hyödy kuin muruja muut kuin virkammiehet ja poliitikot... mutta lainat maksaa takaisin 100 % korkoineen Kansa!" --> Julkinen talous toimiikin NWO -agendan toteuttajana suoraan ja häikäilemättä!

"Bilderbergin junailemaa juttua. Ryhmän päättäjät juurikin samoja kuin noiden pankkien päättäjät." --> Näin se menee! On otettu haltuun keskeiset päättävät elimet tai luotu niitä itse lisää ja sitten on monimutkaistettu asioita rivikansalaisten silmissä erilaisten salaorganisaatioiden keinoin, jotta olisi mahdollisimman vaikea päästä selville ko. eliitin saatanallisesta pelistä. Perillepä on silti viimein päästy!!

"Jenkit varsinaisia ihmeitä keksimään salaliittoteoriota aiheesta kuin aiheesta. Näköjään uppoaa myös suomalaisiin seiskan lukijoihin." --> Kuutamolla oleville tyypeille selvätkin asiat näyttäytyvät mahdottomina / epätosina. Se on sitä valveutumattomuutta, joka on vaarallista tässä maailman tilanteessa; mokomaa uneliasta idioottia voidaan heitellä kuin säkkiä kohti NWO -fasismia ja / tai hän vaikeuttaa valveutuneiden maailmanpelastamistoimia ja varoituksien perillemenoa.

"Onnittelut toimittajalle suorapuheisuudesta (toivottavasti ei nyt ex-toimittaja ;(. Tämän voisi pistää laajempaankin jakeluun emokonsernin kautta, jos siellä kanttia riittää." --> Ei taida riittää...

"Erittäin hyvä ja havainnollistava video USA:n veronmaksajien ryöstämisestä Paulsonin ja Bernanken avustuksella.http://rawstory.com /08/news/2009/07/25/spitzer-federal-reserve-is-a-ponzi-scheme-an-inside-job/" --> Tässä on ihan ok linkki (Viallinen tosin), mutta saman ovat jo tuoneet esille kaikki muutkin linkittämäni vaihtoehtomedian aktivistit paljon syvällisemmin ja suoremminkin sekä perimmäiset oligarkkiporukat paljastaen.

"Puhetta piisaa, mutta mitä pitäisi tehdä onkin jo vaikeampaa. Itse esittäisin, että itsekukin ottaa Suomen perustuslain käsiinsä ja mietti voisiko sille tehdä jotain. Perustuslaki on laadittu edustuksellisen demokratian pohjalta. Entäs, jos perustuslaki laadittaisiin suoran demokratian pohjalta. Loppuisiko korruptoituneiden edustajien ja kuplanpuhaltajien pelit siihen, että puolueiden edustajilla ei olisi enään valtaa vaan valta olisi kansanäänestyksellä. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731" --> Hyvä idea! Pitäisi ottaa mallia Yhdysvaltain perustuslaista.


Täyttä päätä luottolamaan

"Ehkä kupla uunot tosiaan ajattelevat (aivoillaan) ?? Tämä velaksi eläminen on tosi kummallista ylivarojen elämistä. VELKA EI OLE PÄÄOMAA JA TÄMÄ AIHEUTTAA LUOTTOTAPPIOITA JOTKA VERONMAKSAJAT MUKAAN LUKIEN KUPLA UUNOT MAKSAA YHDESSÄ. Tällainen elämän tyyli johtaa katastrooffiin joka nyt on. TYÖTTÖMIÄ KUPLA UUNOJA TULEE LISÄÄ KAIKEN AIKAA JA FIRMOJA MENEE NURIN, LISÄÄ VELKAA PITÄIS OTTAA." --> Kuplauuno onkin hyvä uusnimi oligarkkieliitille ja juoksupojilleen :)

"No onneksemme Suomella on EU:n kolmanneksi elvyttävin hallitus vai oliko se ensimmäisenä. Määrärahoja on lisättävä ja työvoimapoliittista koulutusta on lisättävä." --> Kuutamolla olevat tyypit kuvittelevat virheellisesti, että "elvytys" on sitä miksi sitä valtavirtamediassa sanotaan. Ei ole: Oppikaa vaikka Lyndon LaRouchelta, miten asiat oikeasti ovat!

"Eräiden tahojen mukaan tilanteen pelastamiseksi yksityisen kansalaisen tulisi nyt ottaa reippaasti lainaa, mieluiten asuntolainaa. Lopputulos olisi tosin sama kuin yksittäisen sotilaan noustessa juoksuhaudasta 1. maailmansodassa ja rynnätessä huutaen kohti vastapuolen konekivääriä." --> Heh, hyvä vertaus!

"Muistaakseni tätä alkavaa luottolamaa pelättiin viime syksynä kuin ruttoa. Kohta se on siis täällä. EKP:n kehittelemä rokote ei taida ehtiä valmiiksi sitä ennen. Taitaa tulla vielä paljon ruumiita." --> Valitettavasti jonkinlainen konfrontaatio rivikansalaisten ja eliitin välillä näyttää väistämättömältä...

"Miksi luottojen määrän pitäisi jatkuvasti kasvaa kiihtyvässä tahdissa?? Eikö niitä velkoja saa välillä maksaa takaisin. Olisi se kumma, jos pankki soittelisi joka vuosi, että: "Et ole tänä vuonna vielä ottanut enemmän lainaa kuin viime vuonna, jo on kumma!" Kuitenkin noiden graafien mukaan kaikki paitsi kotitaloudet on lisänneet lainanottoa, eli lainojen määrä on kasvanut viimevuodesta.. (mikä on ihme kun pankit eivät näyttäisi haluavan varsinkaan yrityksiä luotottaa lainkaan)" --> Luottojen (Ja tässä systeemissä nimenomaan pilaantuneiden ja sellaisiksi tulevien) määrän pitää kasvaa kiihtyvässä tahdissa siksi, koska oligarkkieliitti haluaa alistaa sen avulla kansat ja samalla kasvattaa omaa valtaansa samassa suhteessa. Hyväuskoiset hölmöt menevät juttuun mukaan ja katastrofi on valmis, koska moinen NWO -suunnitelma on jo lähtökohtaisesti hullu, kestämätön, epävakaa ja saatanallinen.

"MAAILMAN suurin pyramiidihuijaus kaatuu!!" --> Viitaten edelliseen: Hullut imperialistiset ideat kaatuvat aina jossakin vaiheessa ja valitettavasti kaatuminen ei ole koskaan kaunista katseltavaa.

"Pankkiirit varmaankin kuolaavat, että ihmiset alkaisivat taas velkaantumaan, ottamaan isoja asuntolainoja ym., että he voisivat itse rikastua velkaantumatta tässä velkapelissä." --> Se on se hullu oligarkkipeli, joka kaatuu omaan mahdottomuuteensa joka tapauksessa. Tällä hetkellä merkkejä siitä on itse asiassa yhä enemmän näkyvissä, kun katselee USA:n päin.

"On se uskomatonta, mikä ruikutus on päällä sen vuoksi, että valtio elvyttää Suomen taloutta. Ahon hallituksen aikana ei elvytetty, ja mikä oli tulos? Puoli miljoonaa työtöntä, valtavat sosiaaliset ongelmat, perheiden hajoamista, asuntojen pakkohuutokauppoja, massakonkursseja, alkoholismia ja ties mitä. Kokonainen menetetty sukupolvi syntyi ankaran talouspolitiikan seurauksena. Nyt valtio on oppinut vanhoista virheistä ja yrittää elvyttää. Tämä on paljon parempi kuin vain seistä kädet pystyssä ja hokea, että "koettakaa nyt ymmärtää, ettei ole muuta vaihtoehtoa", kuten Viinanen lähes päivittäin aikanaan televisiossa marmatti. Minulta ainakin irtoaa täysi tuki elvytykselle, vaikka en nykyisiä hallituspuolueita äänestänytkään. Ainoastaan ruoan alv:n pudotus on väärä toimenpide, koska se valuu keskusliikkeiden katteisiin, mutta senkin ehtii vielä perua. Sillä lailla, jatkakaa samaan malliin vain!" --> Heh, tämäkin kuutamolla oleva idiootti ei osaa nähdä valtavirtamedian sumutuksen alle oikeaan tilanteeseen ja tekee itsestään naurunalaisen valveutuneiden silmissä. Elvytys ei toimi ollenkaan, kuten on jo nähty yli 20 biljoonan dollarin vertaisen kaivoon hukatun rahamäärän jälkeen!

"Velan maksaminen on ihmiselle liian kivulias prosessi eli tilanne tulee menemään siihen että inflaatio päästetään irti ja velat hoituu sillä." --> Tätähän nämä NWO -elitistit toivovat pääsevänsä tekemään, mutta lähitulevaisuus on hyvin epävakaa joka tapauksessa...

"Haloo ... koko lama on median ja pörssikeinoittelijoiden oma juttu. Ei tämä tavallista suomalaista köyhää koske. Lopettakaa turha jauhaminen." --> Vaikuttaa provolta tämä idioottimainen tyhmyyden huipentuma.

"Euroalue syöksyy täyttä päätä kohti luottolamaa, vaikka EKP on syytänyt pankkeihin satoja miljardeja euroja. Onkohan silloin tehty jotain väärin? Onko Jean-Claude Trichet silloin oikea henkilö EKP:n johtajaksi?" --> Trichet on todellakin yksi merkittävimmistä ko. oligarkkieliitin juoksupojista ja siten alimpaan helvettiin tuomittava hahmo, joka tekee koko ajan väärin.

"Pistetään tähän nyt sama mitä vuosi sitten: Raha = Orjuuden työväline Laina = Orjuuden muoto Ikävä kyllä Suomen valtio, Katainen etunenässä noudattaa yleisiä ohjeita ja ajaa valtiota velkaan ja sitä myötä Suomalaisia. Velaton = Oman itsensä herra." --> Hyvä kommentti; Nuo yleiset ohjeet ovat siis juuri niitä Bilderberg -ryhmästä saatuja saatanan juonia ja niiden vuoksi aiheutuneita harha-askelia.

"Kun inflaatio jenkeissä alkaa vyörymään, niin hyperinflaatio iskee koko läntiseen maailmaan. Finanssipolitiikan perusteet ovat hyvin pehmeät. Ratkaisua ei ole. Ja kun inflaatiotsunami iskee, on liian myöhäistä käydä pankissa jonottamassa esim. 5 vuoden kiinteää korkoa. Korot nousevat paljon inflaatiota enemmän. Tilannetta on enää aika vaikea välttää. Rahan määrän tolkuton kasvattaminen potkaisee kohta takaisin ja lujaa. Okei, kauhukuva, mutta ei mitenkään poissuljettu. Valitettavasti. Ja yhtäläisellä voimalla ja pyytämättä se iskee kuin lama viime syksynä. Velka on syytä maksaa pois, tai sitoa se hyvin pitkään kiinteään korkoon, kun ne vielä ovat edullisia." --> Muuten hyvä kommentti, mutta hän ei tajua sitä, että ko. velan määrä ja luonne on sellainen, että sitä ei koskaan voi maksaa takaisin tässä monetaristisessa talousjärjestelmässä, vaan koko järjestelmä on totaalisen pohjaton velkakuilu, missä mikään elvytysraha ei koskaan riitä, vaan ainoastaan pahentaa tilannetta. Lyndon LaRouchea lainaten; koko järjestelmä konkkaan ja uusi parempi tilalle!

"jokin mättää rahoitusjärjestelmässä totaalisesti, kun kaikilta on rahat loppu, vaikka uutta rahaa luodaan RAJATTOMASTI!" --> Tämä kuvaa juuri ko. pohjattoman velkakuilun luonnetta. Systeemi on toivottomasti ja lopullisesti kuollut! Oligarkkieliitti on varmaankin pelannut velkapelikorttinsa liian tehokkaasti ja on nyt liian arvaamattomilla vesillä juuri sen takia ja itsekin tuhon partaalla. Rivikansalaisetkin ovat sen jo alkaneet havaita. Eliitti silti edelleen yrittää pelata peliään ja pelastaa itsensä...

"Voi tätä markkinataloutta. Taloudesta imuroidaan rahat konkurssipankkien taseisiin. Jos EKP odottaa asuntojen hintojen nousua, voi tulla aika pitkäksi. Kun reaalitalous romahtaa, niin ei hätää, pankkien taseet eivät ole negatiiviset." --> Tähän oligarkkieliitti pyrkii yhtenä osana NWO -suunnitelmaansa, mutta kuten sanottua: Ko. suunnitelma on epävakaa ja sen paljastuminen on jo edennyt niin paljon, että rivikansalaiset tulevat oikeutetusti haittaamaan rajusti sen täytäntöönpanoa.

"Mielenosoitus eduskunnan eteen 08.09.2009Oletko saanut tarpeeksesi politiikoista jotka:a. Eivät muista yhtään mitään. Eivät ole lainkaan tietoisia yhtään mistäänc. Eivätkä ole koskaan kuulleetkaan mokomasta? Kesän ajan vellonut vaalirahakohu on ainakin minulle viimeinen pisara. Eduskunnan syysistuntokausi alkaa 08.09.2009 Mennään kertomaan heille mitä olemme mieltä heidän viimeaikaisista touhuistaan. Radiossa maininta asiasta:Taajuus 100.3MHz, keskiviikkoisin kello ~10:30-12:00, voi alkaa aiemminkin... Ps. Olen perustanut Facebookkiin ryhmän nimellä: Mielenosoitus eduskunnan eteen 08.09.2009 Liity ja kerro eteenpäin!!!" --> Hyvä idea! Kyllä Suomessakin NWO -eliitin juoksupojat on saatava kuriin ja mieluiten pois kaikesta päättävästä ja vaikuttavasta yhteiskuntatoiminnasta. Viime vaiheessa kaikille myös ansaitut rangaistukset rötöksistään.

"Meillähän on päällä megaluokan pankkikriisi, vain tyhmä väittää muuta! Se on nyt sitten HALLELUUJAA!!" --> Näitä tyhmiä on valitettavasti vielä aivan liikaa ja etenkin ammattipoliitikkojen ja talouden "asiantuntijoiden" joukossa.

"Pankeilla on rahaa, mutta mistäs sitä tarvitseville yrityksille ja yksityisille saataisiin? Pankit eivät halua antaa lainaa, vaikka yritys olisi terve tai kotitaloudella talous kuinka hyvällä mallilla. Pankit aiheuttivat laman ja pankit aiheuttavat muutenkin kaikki talouden ongelmat. Ei meno muutu jos valikoimassa on ainoastaan bisnestä tekeviä pankkeja. Luultavasti tarvittaisiin joku pankki, jota valtiot hoitavat ja mitä kautta raha saadaan liikkeelle. Tällä menolla koko läntinen maailma on pian historiaa, koska pankit määrittelevät mitä huominen tuo tullessaan." --> Bisnestä tekevät pankit ovatkin olleet tämän NWO -agandan päätoteuttamiskanavia. Menoa pitää tosiaan vaihtaa ja Lyndon LaRouche on tähän mennessä ainoa, joka pystyy artikuloimaan kunnollisen vaihtoehdon noille "bisnestä tekeville pankeille": Oligarkkisysteemi pitää korvata valtiollisten "bisnestä tekemättömien" pankkien avulla ja uudessa luotottavassa talousjärjestelmässä Yhdysvaltain perustuslain esimerkin mukaan.

"Veikkaan, että pankeilla on taseissaan sellaisia johdannaisia joiden arvot ovat romahtaneet totaalisesti. Näiden arvonmenetystä ei vaan haluta tunnustaa. 1,5 biljoonaa on taskurahaa johdannaismarkkinoiden kuplan kokoon nähden, joten ei ihme että ei raha liiku. Pankit vaan yrittävät pitää itsensä elossa kasvattamalla tasettaan jos ja kun tämä kupla oikeasti puhkeaa." --> Tässä kuvastuu juuri oikealla tavalla se, kuinka oligarkkieliitti on halunnut pelata velkapeliään kansan alistamiseksi. Peli on vain ollut liian tehokasta ja nyt he itsekin ovat vaarassa velkavuoren kaatuessa. Tätäkään ei tietenkään uskalleta tai haluta tunnustaa, vaan valtavirtamediassa jatkuu vielä toistaiseksi sumutus. Ei enää pitkään...


Katainen: Verotus kiristyy jo 2011

" "Hyvinvointiyhteiskunta ei Kataisen mukaan ole mahdollista jos töistä jäädään pois 59-vuotiaina". Hyvinvointiyhteiskunta ??? Vieläkö tuota vanhaa vaalipropagandaa jaksetaan jauhaa ? Hyvinvointiyhteiskunta tämä maa ei ole ollut aikoihin, paitsi ehkä eliitille." --> Niinpä! Ja pian menee vielä huonommin, jos ei päästä NWO -agendan pauloista kunnolla pois!

"Miksi me otamme velkaa jos jo nyt tiedetään että vuonna 2011 olemme k*sessa niiden velkojen takaisinmaksun kanssa?" --> Tässä se hulluus juuri kuvastuukin; NWO -agenda ei ole ollenkaan järkevä asia, vaan saatanallista hulluutta ja ihmisyyden vastaista katastrofia.

"Taas yksi rikottu lupaus Kataiselta. Sinne vaan jonon jatkoksi entisten perään. Edellisten vaalien allahan Katainen ja hänen puolueensa nimenomaan vakuuttelivat, että verotusta tullaan keventämään!" --> Kaikki poliitikot, jotka ovat olleet NWO -agendan pauloissa, joutuvat tässä epävakaassa ja katastrofaalisessa tilanteessa vielä yllättävänkin rajusti vastuuseen harharetkistään.

"Ja kun tiedetään, ettei Suomen talous nouse enää mihinkään, niin voidaan helposti laskea, mikä meitä odottaa lähivuosina: Jyrkin pudotus." --> Meitä odottaa myös "Matti kukkarossa" ennen näkemättömällä tavalla, jos viisaus ja valveutuneisuus ei heti lisäänny 100 kertaisesti.

"Täällä eräs melko mukavaa liksaa nauttiva akateeminen. Emigraatiosuunnitelmat jo käynnissä. Syy: Suomessa ostovoima on aivan ****, koska maassa vallitsee hyväveli-kartellitalous. Muutto tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun (tuntuvat) veronkorottelut alkavat. Paremman ostovoiman lisäksi aion hankkia kaupan päälle mukavamman ilmaston." --> Hyvävelikartellitalous on hyvä synonyymi NWO -agendan osa-alueelle, joka täällä Suomessa vallitsee. Muutto tosin ei ratkaise mitään, koska tämä katastrofi on maailmanlaajuinen.

"ja mitä jos katainen on väärässä? entä jos sitä talouden nousua ei tulekkaan ja suomen kaduilla vaeltaa yli puoli miljoonaa työtöntä? Kun tuntuu että ovat nämä meidän poliitikot olleet tässä viime aikoina pelkästään väärässä." --> He ovat olleet väärässä, mutta väärässäolo on kahtiajakautunutta: Osa on kuutamolla ja osa on tietoisena "kybällä" mukana NWO -agendassa. Kohta eivät enää kuitenkaan pysty, toivottavasti...

"KOKOOMUS ON TUHONNUT SUOMEN.TÄMÄ KATAINEN TULEE JÄÄMÄÄN HISTORIAAN SUOMEN TUHOAJANA VANHASEN JA HALOSEN OHELLA. HYVIN ON KANSAA KUSETETTU.LILIUKSET JA MUUT SIKAKAPITALISTIT OVAT SAANEET "LAILLISESTI" RYÖSTÄÄ SUOMEN JA LASKU JÄÄ ELÄKELÄISTEN JA NUORTEN MAKSETTAVAKSI.TOIIKAA, ANARKIAA" --> Nämä purkaukset ovat toki ymmärrettäviä, mutta NWO:n vastustamista täytyy tehdä harkiten eikä summittaisen anarkian avulla!

"Hyvinvointiyhteiskunta ei Kataisen mukaan ole mahdollista jos töistä jäädään pois 59-vuotiaina. Tähän Kataisen väittämään on piilotettu jotain. Työuran pituushan riippuu myös siitä, kuinka paljon työntekijä on työuran aikana työttömänä. Ihmisten työurat lyhenevät tällä hetkellä keskeltä (300 000 työtöntä) mutta tämä ei siis huoleta. Huolettaakohan enemmän se että eläkettä pitää alkaa maksamaan mutta laskelma osoittaa että rahat ei tule riittämään?" --> Laskelmat ovat toki osittain oikeassa tässä suhteessa, mutta mikään NWO -agenda ei ole ratkaisu länsimaiden ongelmiin! Ainoastaan lisää kärsimystä ja tuhoa aiheuttava.


Miksi investointipankit takovat miljardeja?

"Rahoituskriisi on upottanut joitakin investointipankkeja Sais lopukki upota." --> Kannatetaan! NWO -agendaa toteuttaneet pankit pois ja säilytetään vain kansalaisten ja yritysten kannalta keskeiset pankkitoiminnot ilman oligarkkiagendoja ja kasinospekulaatioita pörsseissä.

"NY Times -lehdessä haettiin taannoin isolla ilmoituksella "Luovaa kirjanpitäjää" sikäläiseen investointipankkiin." --> Investointipankkien "luovuus" on toki ollut rikollisen huijaamisen tekemistä äärimmäiseen huippuunsa.

"Miljoonat ihmiset jäivät työttömiksi näiden pankkien munailujen johdosta ja nyt kaikki on niille taas niinkuin ei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan. Tavalliset ihmiset joutuivat maksamaan kaikki pankkien tappiot. Koskahan saadaan jotain takaisin? Pankit ovat suurimpia ryöväreitä mitä maailmasta löytyy ja yhteiskunta vieläpä kannustaa ja ihailee näitä..." --> Niin kauan kuin ei oteta täydellistä pesäeroa NWO -juoniin ja luoda koko systeemiä inhimillisemmin uusiksi, niin mitään ei tule koskaan takaisin!

"Poliitikot ovat pelkkiä roistopankkiirien juoksupoikia eivätkä äänestäjiensä edustajia." --> Hyvin kiteytetty!

"Kukahan se ennustikaan maailmanloppua vielä syksyllä?" --> Mm. Lyndon LaRouche ja Jukka Davidsson.

"Vaikeaa on olla tekemättä voittoa, kun keskuspankit lainaavat rahaa loputtomasti nollakorolla spekulointia varten ja jos spekulointi menee munille, niin veronmaksajat hoitavat laskun. Näillä (investointi)pankeilla ei ole mitään tekemistä kapitalismin tai vapaan markkinatalouden kanssa. Valtioiden valtakirjalla ryöstetään kansan rahat." --> Hyvin luonnehdittu; ko. pörssispekulointi imperialistisessa monetaristisessa järjestelmässä on ollut kaikkien aikojen suurin talousrikos!

" "Valtiot ovat tukeneet pankkien toimia lukuisin tavoin, ja lisäksi pankit tietävät, että niitä ei päästetä kaatumaan". NO PRRRKKLE! Tämä nyt ei enää ole mitään kapitalismia, ei todella!!" --> Kappas, tässä sanotaan tavallaan suoraan, että valtiot laittavat rahaa pohjattomaan kuiluun. Nimittäin jos tajuaa, mitä ko. pankkien "tukeminen" oikeasti tarkoittaa: Rahan siirtoa rikollisesti oligarkkieliitille ja hännystelijöilleen rivikansalaisilta ja kansallisvaltioilta, vaikka raha menee kokonaan hukkaan!

" "Investointipankeilla on jopa satoja työntekijöitä ostamassa ja myymässä osakkeita, velkakirjoja sekä raakaöljyn ja kaasun tapaisia raaka-aineita." Ei niitä työntekijöitä edes tarvita. Golman Sachsin paljastunut 'treidausohjelmisto' pystyi hoitamaan miljoonia kauppoja tunnissa." --> Niinpä, NWO -agenda on ollut myös huippuunsa viritettyä teknodystopiaa.


Greenspan "melko varmana": Talouden pohja on nähty

"Olen täysin samaa mieltä Mr. Alan Greenspanin kanssa.Talouden laman pohja on sitten nähty v. 2029. Hyvin menee." --> Sarkasmi puree vielä hyvin, kun ei olla vielä nähty pohjia...

"Taas näitä väkinäisiä hengennostatusyrityksiä. Puhumalla koitetaan saada mielialoja piristymään, vaikka juuri mitkään tosiseikat eivät viittaakaan nousun alkamiseen. Sopivasti myös unohdetaan, että rahoitusjärjestelmän "merkittävästi parantunut" tila johtuu vain kirjanpitotavan muutoksesta. Valtaosa riskeistä saadaan uuden lain mukaan jättää huomioimatta. Niinpä tulokset näyttävät nyt kauniimmilta paperilla, vaikka itse ongelmat eivät silti ole poistuneet minnekään!" --> Tämä on yksi tapa peittää rikollisia jälkiä ja tilanteen oikeat mittasuhteet rivikansalaisilta, mutta eipä sellainen sumutus enää pitkään toimi: Ensinnäkin rivikansalaisten tietoisuus NWO -agendasta lisääntyy edelleen ja toisekseen tilanteen vakavuuden ilmeneminen on vastustamattoman vääjäämätöntä "vesipadon murtumista".

"Ottaen huomioon, että Greenspan on tämän taantuman pääarkkitehti, voi hänen ennustajanlahjoistaan olla montaa mieltä." --> Greenspan on ollut pääjuoksupoika tälle oligarkkieliitille ja siten hänen esiintyminen tällä tavalla julkisuudessa on samaa kuin pedofiilin esiintyminen lastenohjelmassa.

"Kyllä tuo ukko on oikeassa.Valtioiden kassat on tyhjennetty totaalisesti, ei sieltä ole enää ottaa. Isojako on ohi, kansallisvarallisuus siirtyi huijarien taskuihin. Vastuussa ei ole kukaan, ainoa sanktio mitä langetetaan on tuhansien miljardien lasku kuluttajille. Nykykapitalismi on tämmöistä, valtioiden rahat siirretään määräajoin koulutettujen konnien tileille." --> Hyvin kuvailtu tilanteen luonne. "Koulutetut konnat" on hyvä synonyymi näille osaltaan äärimmäisen älykkäille, mutta robottimaisen moraalittomille epäihmisille.

"Olihan Masa ja Jykä varmoja viime syksynä, ettei tämä lama koske Suomea.Vaikka laman tulos tiesi yläasteikäiset, hieman nettipokeria pelanneet teinipojat ja tytöt." --> Osaltaan kyse on juuri ollut näin ilmiselvästä asiasta, mutta tyhmennetty kansa toisaalta ei ole sitä vieläkään monessa tapauksessa tajunnut. Kuvitelkaa: Esim. tällainen maisema-arkkitehtiplanttu joutuu kertomaan asioiden todellisia syvyyksiä, kun he eivät kerro, joiden pitäisi ja joiden pitäisi tehdä täysin muuta kuin olla NWO -eliitin marionettipiruja.

"Kaveri jonka ammattitataidottomuus johti tähän katastrofiin kommentoi nyt koska ongelmat loppuvat. Kyllä nyt kannattaa dementikkoa kuunnella." --> Kyse ei ollut ammattitaidottomuudesta juuri siinä mielessä, kun kaikki oli tarkkaan suunniteltua oligarkkieliitin ohjauksessa. Toisaalta oligarkkieliitin ohjauksessa oleminen on suurinta mahdollista ammattitaidottomuutta.

"Muutokset työttömyydessä ovat ainoa luotettava talouden mittari. Kaikki muut puheet ovat pelkkää hepreaa, sillä ei Greenspan, eikä muutkaan talousviisaat tienneet tästä Ameriikan lamataudista etukäteen. Nyt viimeistään on jokaisen luotava suunnitelma B tulevan luisun varalle." --> Kyllä tiesivät etukäteen, sillä lamatauti oli suunniteltu juttu, jolla pyritään nyt alistamaan ja kurjistamaan kansaa tulevan maailman hallituksen pystyttämistä varten. Mutta kuten sanottua: Tämä NWO -suunnitelma on epävakaa pelkästään sen hulluuden ja utopistisuuden vuoksi ja siksi oligarkkieliitille ei ole ollut selvää tilanteen yllättävä katastrofaalisuus. Samoin rivikansalaisten valveutuminen tulee edelleen etenemään ja vaikuttamaan tilanteisiin...


Talouden luisu alkaa taittua

" "Liittovaltion budjettivaje on kasvanut ennätykselliseksi, eikä sen tulevasta maksukyvystä ole takeita." Oho ! Toi oli kyllä aika vastuutonta lipsauttaa julkisuuteen." --> Heh, esim. Kiinassa voi joku vaikka panikoida tuollaisen ilmettyä...

"Kun kukaan ei tee töitä, niin kaikilla on hyvä olla. Rahaa tekevät koneet ja valtiot lainaavat, lainoja ei tarvitse maksaa takaisin, vain Suomi maksoi sotavelat." --> Jaa... No, tässä on eräs versio NWO -dystopiasta; Ihminen kutistetaan tahdottomaksi lihakasaksi digitaalisen koneiston osaksi, missä kapitalistinen lihamylly suoltaa aivovauriolimaa...


Sampo Pankin Uotila: Taantuman pohja on nähty

"Hyvä, että Suomessakin aletaan valaa uskoa nousuun. Rommarit eivät näytä ymmärtävän nykyisen talouslaman psykologista taustaa: kaikki vähensivät kulutustaan kun lamaa huudettiin riittävän kauan. Nyt laman huutelu on vähentynyt ja tuomion tohtoritkin puhuvat nousun puolesta. Hiljalleen alkaa Suomessakin järki voittaa ja usko nousta." --> Tässä on esimerkki siitä, kuinka ei ymmärretä ollenkaan kokonaisuuksia ja dynaamisia voimia asioiden välillä. Psykologinen taustakin on arvioitu väärin: Tämä lama on ollut rakenteellinen ja tarkoituksella väsätty vääristymä ja psykologia on vaikuttanut siinä korkeintaan niin, että hyväuskoiset hölmöt on saatu spekuloimaan pörsseissä juuri pahimmalla mahdollisella tavalla vailla vastuuta ja hyvälaatuista suunnitelmallisuutta täysin holtittomasti. On luotu kaikkien aikojen suurin mafian pyörittämä kasino, jossa kaikki on ollut päin helvettiä.

"Jos reaalitalouden nousumerkit on näin heikkoja elvytyssummiin nähden on vaikea uskoa kestävään nousuunkaan. Pörssikurssit kyllä kertovat euroopassa menevän yhtä lujaa kuin muutama vuosi sitten korkeasuhdanteessa. Kertooko se todella talouden tilasta vai elvytykseen pusketusta rahasta, jolle etsitään tuottoa laillisella pyramidipelillä." --> Pörssit kuvaavat tällä hetkellä ainoastaan sitä, kuinka ko. elvytysrahoilla keinottelevat spekuloijat höynäyttävät eliitin ohjauksessa ja toisaalta kusetuksessa vielä ennen lopullista sortumista hyväuskoisia hölmöjä lisää minkä vain kerkeävät. Pyramidipeli jatkuu ja pahentaa tilannetta; toisin sanoen systeemi on yhä toivottomammin kuollut ja vaatii konkurssiin julistamista yhä kiljuvammin. Tämä on ollut koko ajan selvää. Koska merkkejä päättävien poliitikkojen taholta ei kunnolla kuulu asian oikeaksi korjaamiseksi, niin joudumme todennäköisesti varautumaan historian pahimpaan systeemin romahdukseen ehkä viimeistään lokakuussa, kun Yhdysvaltain budjettivuosi päättyy 30. syyskuuta...

"Nyt näitä pohjan näkijöitä ilmestyy kuin liukuhihnalta. Lama on leikki jossa eri tahot rahastavat valtioilta tukia / apuja ja jossa toteutetaan valtava omaisuuden uusjako. Ennen avustuksia vielä varmuudeksi pumpataan yhtiötä tyhjäksi etupiirien hyväksi - tätä kaikkea kansa, eli ( maksaja ) katsoo suu avoinna." --> Katsoo katsoo, mutta alkaa myös tajuamaan vähitellen koko pelin saatanallisuutta. Tästä on merkkejä havaittavissa: Mm. Yhdysvaltain ns. town hall meetingeissä alkaneet rajut rähinöinnit ja mieltenilmaukset kongressiedustajia vastaan.

"Ymmärrän tanskalaisen Danske Bankin pienen Suomen haarakonttorin eli Sampo Pankin hätää, natsi-Saksan johtokin yritti hädissään bunkkerista ulvoa valheellista propagandaansa tietämättömälle kansalle vaikka neuvostopanssarit olivat jo Berliinin rajalla?" --> Hyvä vertaus: Vastuuta ja tunnustamista yritetään valttää viimeiseen asti ja pelkona on, että tämän onnistumiseksi väistämättömän romahduksen tullessa yritetään luoda jokin dramaattinen provokaatio romahduksen ja sen syyllisten peittämiseksi sekä rivikansalaisten katseen harhauttamiseksi sivuun tilanteen ytimestä.

"Pörssikurssit nousee, koska keskuspankit levittävät halpaa tuoretta rahaa." --> Niin, keskuspankit yrittävät näin pelastaa isäntiensä eli oligarkkieliitin pilaantuneita arvopaperijätteitä. Ei tule onnistumaan, vaan väistämätön todellisuus tulee niskaan tavalla tai toisella...

"Suomen kunnat alkavat kohta pakosta potkimaan väkeään kortistoon pää märkänä ja Sampo Pankki höpisee noususta, jo on pankin analyytikot yössä?" --> Ko. analyytikot ovat joko kuutamolla olevia idiootteja tai NWO -agendan pauloissa olevia paholaisia.

"Tuota noin, herra Uotila taitaa tukeutua vanhaan kunnon pörssikurssien oikea-aikaiseen reagointiin suhteessa talouteen. Hyvä Lauri Uotila, mitenkäs se oli 2006, 2007 ja 2008? Jos pörssikurssit "tietäisivät" asiat oikein, niin miksi ne eivät menneet alaspäin heti (tai miksi ne ei aina ole samassa;) )kun asiat kääntyivät poskelleen? Ja hyvä Lauri Uotila, sanoitte juuri HS kuukausiliitteessä, että asiakkaiden takia ei voi ihan mitä tahansa sanoa. Kysynpä siis näin, siinä käsittämättömässä toivossa, että Uotila tämän lukee, että miksi ihmeessä Sampo Pankki kehotti asiakkaita ostamaan osakkeita (kun vielä toistaiseksi on hyviä tarjouksia) siinä vaiheessa, kun esim. OMX Helsinki pörisi 8000-9000 bongossa ja oli vauhdilla menossa alaspäin? Oi miksi? Ja miksi nyt sitten mentäisiin ylöspäin? Ja miksi ihmeessä nyt, kun vienti, tilauskirjat etc. sakkaa ihan käsittämättömällä tavalla, pitäisi uskoa nousuun? Herra Uotila, sinä ennustava ekonomisti, ettei nyt tässä pankkiirien aloittamassa suossa kristallipallosi olisi turhan tarkkaan alkanut tuijottaa pelkästään rahataloutta reaalitalouden kustannuksella?" --> Rahatalous on ollut oligarkkieliitille valheellisen vaurauden tyyssija ja nyt sen sisällä tehdyn spekulaatiopelin mentyä yli äyräiden se on totaalinen syy koko systeemin romahtamiselle. Länsimaissa ja koko maailmassa ei ole mitään varallisuutta reaalitaloudessa, joka voisi ikinä kattaa ko. spekulaatiopelissä syntyneet velat ja saastuneet arvopaperisitoumukset. Velkakuilu on pohjaton ja totaalisen rampauttavasti vaikuttava.


Jenkit saavat taas töitä

"100 työntekijää joista 20 työttömänä== 20% työttömyys 100 työntekijää joista 10 työttömänä ja 10 "ei työvoimassa " eli 90 työntekijää== 11,1% työttömyysks. kohta "Not in Labor Force" Valhe, emävalhe ja tilastot" --> Hyvä esimerkki tilastokikkailusta, jolla yritetään peittää ko. kaamea totuus!

"Kyllä elvytys kannattaa. Bloombergin analyytikkojen mukaan tähän mennessä on käytetty yli 23,7 tuhatta miljardia dollaria elvytykseen. Se summa on kaksi kertaa niin iso kuin USAn bruttokansantuote. Tuloksena työttömyys laski yhden prosentin kymmenyksen." --> Vielä parempi esimerkki tilanteen vakavuudesta ja tuo yksi prosentin kymmenys on myös sitä tilastokikkailulla aikaansaatua paholaisen satua. Satu ei enää pitkään ole mahdollista, kun helvetillinen totuus vyöryy tsunamina propagandasumutusten ylitse!

"Tehdasteollisuudessa uusia työttömiä tuli heinäkuussa 52 000 eli lähes puolet vähemmän kuin oli ennakoitu. Kesäkuussa tehdasteollisuuden työpaikat vähenivät 131 000:lla. Palveluissa työpaikat vähenivät heinäkuussa 119 000:lla, vähittäiskaupassa 44 000:lla ja rakennusteollisuudessa 76 000:lla. Julkisella sektorillasyntyisen sijaan jonkin verran uusia työpaikkoja. TILASTOA ON MANIPULOITU jotta tyhmät jenkit uskoisivat talouden kääntyneen. EPÄTOIVOISTA, jenkit menossa selvästi konkurssiin!!!" --> Niinpä!

"Kuuluisia viimeisiä sanojahan on "on tästä aina ennenkin selvitty..." " --> Joopa joo! Juuri niin kuutamolla moni poliitikko täällä Suomessakin on, elleivät sitten ole mukana jälkien toivottomassa peittämisoperaatiossa osana tietoista NWO -agendaa.

"Räkänokat täällä huutelee, mutta eivät ymmärrä silti asioista yhtään mitään.USA nousee ensimmäisenä lamasta, kuten aina ennenkin. Siinä maassa on lähes rajattomat resurssit ja potentiaalia enemmän kuin Euroopassa yhteensä. Innovaatioyhteiskunta kyllä pärjää ja siellä uskalletaan tehdä, yrittää, eikä luovuteta, kuten meillä Suomessa. Täällä vaan vingutaan ja valitetaan." --> Niissä USA:n town hall meetingeissä ilmennyt kapina on kyllä esimerkki siitä, että Jenkeillä taitaa sittenkin olla jotain selkärankaa alkaa vastustamaan tätä oligarkkipahuutta yhteiskunnan rappiotilasta huolimatta. Mielenkiinnolla odotan tilanteiden kehittymistä!!!

" "usa taantuma alkoi jo vuonna 2005, kun teollisuutta siirtyi kiinaa mm. auto ja sitä mukaan terästäkö- burch upp jr lahja..." USA:n taantuma alkoi Reaganin tullessa valtaan ja siitä lähtien on ollut pelkkää alamäkeä niin opetustoimen kuin terveydenhuollon ja sosiaalipuolen osalta. Sitten vielä hommat "bushittiin" useammalla kaudella ja se oli sitten siinä." --> Tässä on myös hyvä yhteenveto tilanteesta: Lyndon LaRouche on puhunut samaa, mutta hänen mukaansa reaalitalouden kaikenlainen rapautuminen alkoi jo 1960 -luvun lopulla, kun suuret ikäluokat alkoivat tulemaan yhteiskunnallisen vaikuttamisen ikään. Lyndonin uusittu Triple Curve kertoo kaiken oleellisen juuri tästä: Velkaa ja pseudorahaa on alettu pitämään varallisuutena ja reaalitalous on päästetty vastaavasti hunningolle. Velka- ja pseudorahakuviot on nyt sössitty tässä talousjärjestelmässä lopullisesti tuhoon kasinovedätyksissä ja reaalitaloudessa ei ole mitään, mikä kannattaisi äärimmilleen velkaantunutta systeemiä.

Valitettava tosiasia on se, että vain kunnollinen reaalitalous kykenee ylläpitämään ihmisillä leivän pöydässä ja elinolosuhteet muutenkin kunnossa sairaaloineen, infrastruktuureineen jne. Velka- ja pseudorahapeleissä liikkuva "varallisuus" ei ole kääntynyt kuin lähinnä vain oligarkkieliitin taskuihin ja nyt sekin "raha" uhkaa pilaantua kokonaan.

No comments: