Sunday, August 02, 2009

Vallankumous NWO -eliittiä ja agendaansa vastaan on alkanut!

Eilen olin aika pessimistinen taas vaihteeksi, mutta meidän on syytä täällä Suomessakin havahtua nyt kunnolla siihen, että länsimaailman oligarkkieliitin NWO -agenda on saastuttanut poliittistaloudellisfilosofisia ajattelumalleja ja käytäntöjä erittäin pahasti! Jopa niin pahasti, että tämän hetkisessä vakavassa kriisissä päättävissä elimissä olevat ihmiset ovat tekemässä liian paljon juuri sellaisia ratkaisuja ja tekoja, jotka pahentavat tilannetta. Juuri siksi, koska he eivät ymmärrä, mistä on kysymys. Tämä ymmärtämättömyys tai jopa tahallinen tarkoituksellisuus olla NWO -agendan pauloissa on niin ilmiselvää, kun on tajunnut tuon eilisenkin Lyndon LaRouchen webcastin sisällön. Itse olen ollut hyvällä hajulla jo viime vuoden lopusta, mutta nyt valveutuneisuuteni vuoksi näen Suomessakin niin paljon mätää, mikä pitää poistaa valtion koneistoista nyt heti!

Aika tosiaan alkaa olla lopussa ja tilaisuuden käyttämättä jättäminen johtaa äärimmäiseen katastrofiin, jos ei vallankumous ajatuksiin ja käytäntöihin tule laajasti NYT. Tässä mielessä onkin edes vähän lohdullista havaita esim. EarthLastHopeRevived -aktivisti Matthew Ringrosen kautta, kuinka vallankumous NWO:a vastaan on jo alkanut Yhdysvalloissa ihan katutasollakin eikä vain internetin virtuaalimaailmassa. Siellä on rivikansalaisten joukossa jo runsaasti väkeä, jotka tuomitsevat alimpaan helvettiin koko Wall Streetillä majailevan oligarkkiporukan ja heidän hännystelijöinään ja juoksupoikinaan viilettävät valtion virkamiehet alkaen presidentti Barack Obamasta ja päätyen pikkupomoihin osavaltioissa.

Katsokaapa nämä videot: Emergency update - Criminal Food Bill Passed, Constitution Useless, You are not alone spread this, Emergency update! Want a job putting people into FEMA camps part 2, Emergency update! FEMA has the Authority TO RUN YOUR ENTIRE LIFE! Part 3, Emergency Update!---Time's Up ja The Tanks are Here.... Huomaamme niistäkin, että tieto näistä oligarkkisaatanoiden toimista on valjennut jo monelle ja että rivikansalaisten joukossa viha on kasvamassa äärimmilleen! Lynkkausmieliala ja totaalinen anarkia ei ole kaukana ja tässä on juuri se vaara, että NWO:a vastustetaan väärin eli ajaudutaan yhä syvempään suohon. Toisaalta tähän NWO -eliitti haluaakin ajaa ihmiset.

Oligarkkieliitti tietää, että he eivät voi enää kauaa pitää piilossa mm. sitä tosiseikkaa, että heidän räjäyttämä talousjärjestelmä on romahtamassa lopullisesti aivan lähiaikoina aiheuttaen käsittämätöntä kärsimystä ja kuolemaa. Ajan ostaminen heidän omiin vehkeilyihinsäkin on loppumassa ja siksi Yhdysvalloissa on meneillään mm. FEMA -joukkojen orkestrointi ja natsilakien vyöryttäminen tilanteen haltuun ottamiseksi. Heidän suunnitelmansa on kuitenkin epävakaa ja jo pelkästään siitä lähtökohdasta ajatellen koko länsimainen systeemi kokee aivan lähiaikoina ennen näkemätöntä mullistusta ja se on tässä tilanteessa äärimmäisen vaarallista!

Seuraavat pari kolme kuukautta tulevat ratkaisemaan todellakin paljon tulevaisuutemme kohtalosta. Yhdysvalloissa tapahtuviin käänteisiin on siksi nyt suhtauduttava äärimmäisellä huolella ja tarkkaavaisuudella, koska ne tulevat vaikuttamaan koko maailmaan myös täällä Suomessa. Ei ole ollenkaan pikkujuttu, jos Yhdysvallat romahtaa hallinnoimattomuuteen ja kaaokseen. Sen vaikutukset ovat äärimmäiset täällä Suomessakin ja tämän Lyndon LaRouche tajuaa selvästi, koska hän tietää mitä dynaamisia voimia on etenemässä väärällä tavalla Yhdysvaltain talouspoliittisessa järjestelmässä; katsokaapa esim. tuossa Lyndonin webcast -seminaarissa esitetty uudistettu versio hänen Triple Curve -kuvaajastaan. Mitkään ns. viralliset tilastot eivät kerro tilanteen oikeaa laatua ja mikään valtavirtamedia ei osaa sitä kertoa tällä erää. Ainoastaan tällaiset yleistä saatanallista konsensusta vastaan taistelevat ja asioista oikeasti perillä olevat ihmiset osaavat paljastaa näiden tilanteiden oikeat luonteet ja mittasuhteet.

Myös täällä Suomessa on siksi hämmästeltävä valtavirtamedian propagandaa ja kyvyttömyyttä ottaa asiat rehelliseen ja avoimeen tarkasteluun; Eivätkö he tiedä, kuinka naurunalaiseksi ja kuinka huikean häpeälliseen helvettiin he joutuvat propagandasumutuksensa kera, kun tilanne etenee vääjäämättä kohti totaalista päätöstään ja irvokasta esilletuloa?! Mikään peittely- ja hyssyttely-yritys ei pian enää voi onnistua! Vesipato on alkanut murtumaan ja kukaan ei voi peittää sen vääjäämätöntä ilmenemistä. Ainoastaan laajamittainen herääminen tilanteeseen nyt heti voi vielä pelastaa sivilisaatiomme, jos ymmärrämme nyt heti kunnolla oikean vihollisemme ja heidän agendansa! Vuoden loppuun mennessä tilannetta ei enää ehkä voi kääntää, vaan joudumme totaaliseen kaaokseen ja sitä kaaosta yritetään silloin hallita uudella natsi-imperiumilla globaalisti!

No comments: