Saturday, August 01, 2009

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 1.8.2009 ja viimeinen linkkikokoelma

Tänään Suomen aikaa illalla klo. 20:00 alkaa taas Lyndon LaRouchen webcast -seminaari, joka on saanut otsikon: "The Fall Of The House Of Windsor". Sen tärkeyttä kuvastaa tämä lainaus LaRouche PAC -kirjoituksesta On the Eve of LaRouche's August 1 Webcast: "On the eve of Lyndon LaRouche's eighth webcast of 2009, entitled "The Fall of the House of Windsor," we have reached a showdown phase in the war between the British imperial monetary empire, on the one hand, and sovereign nation-states, led by the premier American republic, on the other. How the natural leadership of the United States, especially, as well as other nations, responds to LaRouche's webcast, will go a long way to determining the result of this war—and the future of humanity as a whole."!!!

Olen loppukeväästä alkaen laittanut blogiini runsaita linkkikokoelmasarjoja maailman tilanteen hahmottamiseksi ja nyt aion tehdä tässä sille päätöksen. On aika ymmärtää vähitellen, että varoitukset tilanteesta on annettu ja jatko on ns. herran hallussa. Ne jotka eivät ole esim. tätä blogini saarnaamista tähän mennessä tajunneet eivät sitä tule enää tajuamaankaan. Onhan tässä jo vuosi paasattu! Teen kuitenkin vielä "Helvetti vai Renessanssi?!" -sarjani loppuun ja analyysejä jatkon luonteesta toki laitan esille harvakseltaan. Ja nimenomaan pitäisi alkaa pohtimaan lääkkeitä ja parannuskeinoja! Valitettavasti Lyndon LaRouchen mukaan aikaa ei ole enää paljoa, ennenkuin peruuttamatonta tuhoa koko maapallon järjestelmille tulee jopa sukupolvien ajaksi... Jo nyt USA:ssa useat osavaltiot eivät ole enää kunnolla hallinnoitavissa ja mm. palkkoja ei voida enää maksaa kunnolla.

Laitan tämän webcast -seminaarin oheen vielä joitakin linkkejä, jotka tarkimmin ja syvimmin paljastavat koko saatanallisen tilanteen maailmassamme: Verratkaapa aluksi näitä LaRouche PAC:n John Hoeflen kirjoituksia "The Activity In the Market: Maggots Feeding Off The Corpse Of A Dead System!" ja "The Reality of the Collapse Destroys the Fantasy of Recovery" näihin sisällöltään totaalisesti erilaisiin valtavirtamedian propagandasumutuksiin: VM: Talouden laskuvauhti ei enää nopeudu ja Bernanke näkee merkkejä paremmasta. Tästä huomaa hyvin sen, että valtavirtamediaan laitetaan vääristeltyjen ja pirun silmällä tarkasteltujen tilastojen avulla saatua valheellista ja tilannetta peittelevää "tietoa", kun taas fiksuimmat ja hyvyyden puolella olevat ihmiset osaavat perustella erinomaisesti kaiken sen, mikä tilanne on, miten pahuuden puolella olevat vääristelevät sitä ja mitä siitä seuraa. Hyvyys vs. pahuus on erinomaisen selvästi jaoteltavissa.

Tässä on puolestaan natsiterveydenhuoltoa koskevia linkkejä LaRouche PAC -sivustolta: London Economist: Kill 'Em!, The Descent Into the Maelstrom, Collapse Opening $50 Billion Medicaid Hole, White House View: Let Them Die, Obama-Care: "The Policy Is, Accelerate the Death Rate", As Regime Began, Emanuel Said Elderly and Infants Are to Die, Arnie The Nazi Signs Bill Which Will Kill Children, Lights Victory Cigar! ja Ezekiel "Karl Brandt" Emanuel Proposed that Old People Should Die in a Flu Pandemic. Se on kuulkaa niin, että vain riittävää rahallista arvoa omaavat ihmiset saavat jatkossa elää. Luovu siis isoäidistäsi ja kuole itse, jos et ole oligarkkieliittiä miellyttävä orja!

Alex Jones Channelista muutama show: Webster Tarpley on Alex Jones Tv 1/3:Obama's Mask is Coming Off!!: A B C, The Alex Jones Show 1/2:You Must Awaken!!: A B ja Bob Chapman on Alex Jones Tv 1/3:There Really Doing It !: A B C.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä -blogista löytyy tällainen varoitus: Yhdysvalloissa varaudutaan jo poikkeustilaan kaikessa hiljaisuudessa.

David Icke varoittaa sivustollaan sikainfluenssaan liittyen näin: FLU IS NOT THE BIGGEST DANGER ... ... IT'S THE VACCINE.

Lyndon LaRouche varoittaa Eurooppaa: LaRouche: Emergency Notice To Europe ja näin pitää tehdä, jotta sivilisaatiolla olisi mahdollisuuksia: LaRouche Demands Bankruptcy Reorganization Now.

Lyndonin mukaan on siis lokakuuhun asti aikaa, kunnes joudumme peruuttamattomasti "Uuteen pimeään aikaan ja sivilisaation tuhoutumiseen maapallolta". Se on helppo uskoa, kun havaitsin nämä manuaalit ja tässä kirjoitukseni niistä: Nykyajan Josef Mengelen suunnitelmat ihmiskunnan tuhoamiseksi: John P. Holdren ja Ecoscience -kirja ja Silent Weapons for Quiet Wars -manuaali: Miten saatana toimii käytännössä länsimaissa. Tässä on puolestaan Lyndon LaRouchen pitkä analyysi maailman tilanteesta, jota kannattaa yrittää lukea sen perinpohjaisuudesta huolimatta: A SEQUEL ON ECONOMICS AS SCIENCE: The Rule of Natural Law.

Taistelu saatanoita vastaan on siis huipentumassa ja tyhmennetty kansa on vieläkin liian suurelta osin nukkumassa ja vajomamassa taistelun alle limaksi. Tuntuu siltä, että minulla ei ole enää jaksamista ja resursseja varoittaa ihmisiä. Ehkä onkin niin, että ihmiskunta ansaitsee sen, mitä sille nyt on alkanut tapahtua... Itse omaan jalkaansa ampunut tyhmä ihmiskunta saa tuta sitä itseään, kun se kerran on johdatellut itse itsensä valitsemaan natsijohtajat uudelleen valtaan!

No comments: