Saturday, September 26, 2009

Maailman tilanteen kaksi kriittisintä seikkaa tilannekatsauksessa: Talousromahdus (G20 -kokous) ja eugeniikka (sikainfluenssa)

Tämän linkkikokoelman on taas tarkoitus koota yhteen maailman tämän hetken kriittisimpien ja vaarallisimpien tapahtumien kulkua liittyen NWO -agendaan, jotta ne jäävät tänne ylös muistiin ja helppoa jatkokäyttöä varten. Keskityn taaskin LaRouche PAC -sivuston ja Alex Jonesin tarjoamaan vaihtoehtomedia-antiin, koska ne tarjoavat runsaimman tietomäärän asioista selkeinä paketteina. Samalla tuon vertailut valtavirtamedian valheelliseen - vääristävään propagandaan edelleen esille. Tällä kertaa keskityn sikainfluenssan, sen rokotuskamppanjan ja yleisemmin eutanasian saatanallisiin käänteisiin ja esilletulemisiin sekä taloustilanteen luonteeseen ja sen rikollisen huikeaan manipulointiin ja siihen liittyvään huijaamiseen, mikä on ilmennyt tällä viikolla USA:n Pittsburghissa pidetyssä rikkaiden G20 -maiden taloushuippukokouksessa tuttuun tyyliin.

Sikainfluenssa, rokotuskamppanja, eugeniikka ja eutanasia

LaRouche PAC: LPACTV: Royal Killers M.D., Three Swine Flu Deaths in France; WHO Says Not Enough Vaccine to Go Around, Britain Will Legalize Assisted Suicide, A/H1N1 Virus Will Kill 'Millions' in Poor Nations, UN Report Warns, Britain Steps Toward Public Avowal of Euthanasia Already Practiced on a Mass Scale, LaRouche: Ezekiel Emanuel Is A Hitler-loving Jew ja Where's Himmler? Richard Lamm Calls For "Better Health Care Through Rationing".

Executive Intelligence Review: MedPAC Study Undermines Dartmouth Lies—But EIR has the full Story.

Infowars: Affordable Health Care Choices Act of 2009: Unconstitutional, Planning the H1N1 Flu Pandemic: Body Bags, Mass Graves, Quarantine Orders, Will Americans Obey Government Orders During a Swine Flu Pandemic?, Home Health Care Workers in New York Required to Get Vaccinated, Daycare Worker Told She’ll Be Fired For Refusing Mandatory Flu Shot, Large Health Care Corporation Demands Vendors Take Seasonal Vaccine, Nurses Plan Rally To Protest Mandatory Swine Flu Shot, Evidence of Thimerosal, H1N1 Virus in Seasonal Vaccination, Mandatory Swine Flu Shots For Firefighters? ja Swine Flu Document Lists Sports Arena As Mass Vaccination Center.

Alex Jones Channel: Alex Jones Tv {Sunday Edition} 1/8:The Case For Killing Granny!!!: A B C D E F G H. Dr. Leo Horowitz on Alex Jones Tv 1/5:Horowitz Takes on The Eugenisist & Their Biotechnology"Trust": A B C D E. Alex Jones Tv:Is The VeriChip "Mark of The Beast?". Alex Jones Tv 1/2:Alex Takes Calls From Forced Vaccination Victims: A B. Alex Jones Tv:6 Nurses"Fired!"For NOT Taking The H1N1 Vaccine & Navy Pandemic Exercise. Dr. Leonard Horowitz on Alex Jones Tv 1/8:Evidence is in on Who's Behind The Pandemic Flu Outbreak: A B C D E F G H. Dr. Stan Monteith on Alex Jones Tv 1/7:Don't Take The Vaccine Shot!!: A B C D E F G. Dr. Sherri Tenpenny on Alex Jones Tv 1/5:The Great Swine Flu Hype!!!: A B C D E.

Maailman talousjärjestelmän romahdus ja G20 -maiden taloushuippukokous

LaRouche PAC: "Every Thief Opposes Glass-Steagall"—Look at Larry Summers, International Bankruptcy For Banks Discussed at Zürich Conference; LaRouche Responds, London Paints Charts Upside-Down, Business As Unusual!, A Sign Of The End Times: FDIC May Borrow Money From Banks, President Obama To The 50 States: Drop Dead! ja LaRouche: Fed's Actions are Criminal; Congressmen Who Facilitate Them Should Be Prosecuted.

Executive Intelligence Review: LaRouche Show -arkisto; The Fuse Is Lit!

Infowars: Bernanke the Dollar-Destroyer and the Coming Stock Market Crash, It Is Going To Be A Rocky Road, G-20: Globalization Goes Bankrupt ja Secret White House letter to G-20.

Alex Jones Channel: Congressman Alan Grayson on The Alex Jones Show 1/2:Where Did The Money Go Mr. Bernanke?: A B.

Muutama huomio: Edelleen on havaittavissa selvää eroa LaRouche PAC -porukan ja Alex Jonesin porukan välillä suhteessa sikainfluenssan rokotuskampanjaan huolimatta siitä, että muutoin molemmat ovat samoilla linjoilla mm. rikollisesta eugeniikka- ja eutanasiavaarasta ja siitä, että niitä puuhailevat etupäässä isoimmat oligarkkiperheet ja brittimonarkia (Huomatkaa vaikka, kuinka noissa A. Jones -videoissa lääkäri Dr. Leonard Horowitz puhuu valveutuneesti juuri tästä). Ensimmäisen mielestä rokotteissa ei ole merkittävää uhkaa, mutta jälkimmäisen mielestä taas äärimmäistä vaaraa. Hmm., ehkä Lyndon ei ole näemmä riittävästi perehtynyt tähän, kun hänen mielestään perustavaa laatua olevin vaara syntyy sen sijaan taloustilanteen pohjalta. Toisaalta minusta vaikuttaa siltä, että Lyndon haluaa hillitä mahdollisia paniikkireaktioita, jotta tilanne etenisi hallitusti ilman kaaosta ja ns. "ylimääräisillä" vaaroilla tarpeettomasti retosteleminen saattaa haitata liikaa varsinaisen agendan implementointia eli oligarkkieliitin ja sen toimien eliminoimista.

Valtavirtamedian uutisia G20 -maiden taloushuippukokouksesta: Taloussanomat; G20 sopi pankkien palkkioiden hillitsemisestä. Hesari: Länsimaat kovistelevat yhdessä Irania ydinohjelmasta, G20 haluaa jatkaa elvytystä, G20-kokouksen yhteydessä pidätetty 66 mielenosoittajaa, G8 korvataan Kiinan ja Intian sisältävällä G20:lla ja G20-ryhmän kokousta ennakoi toivo talousnoususta ja mellakkatunnelma. BBC:n juttu ja CNN:n juttu.

Nämä uutiset tuosta G20 -kokouksesta kertovat juuri sen kaamean tosiasian, jota vaihtoehtomediassa ja erityisesti Lyndon LaRouchen suulla on tähdennetty: Nuo uudet "rajoitukset" ja "säännökset" talousjärjestelmään ovat vain saman tuhoon tuomitun monetaristisen järjestelmän puitteissa tapahtuvaa idioottimaista tuolien järjestelemistä vain vähän eri järjestykseen, mikä ei auta lopulta mitään kunnollista ja on lumehoitoa. Sellainen ensinnäkin sallii jatkossa yhä vain aivan liikaa (Kuten selkeä tarkoitus näillä oligarkkieliitin nukkepäättäjillä on ollut) eliitin NWO -agendaa ym. rikollista spekulaatiopeliä ja finanssikeplottelua kansalaisten kustannuksella järjestelmän puitteissa. Lisäksi vaadittu "elvytyksen" jatkaminen pahentaa alla vaanivaa tilannetta edelleen, kuten tähänkin mennessä.

Toisekseen, tehdyt lumepäätökset eivät ratkaise perustavaa laatua olevaa ongelmaa: Systeemi on jo kuollut ja se vain odottaa lopullista romahdusta, jonka voi todennäköisesti laukaista Yhdysvaltojen tilanne jo pian tämän kuun viimeisen päivän jälkeen. G20 -päätöksetkin ovat ainoastaan epätoivoista viivytystaktiikkaa, jotta eliitti onnistuisi ratkaisemaan systeeminsä ongelman ja päästä eteen päin maailmanhallituksensa rakentamisessa. Sekä hyvä että huono puoli on siinä se, että se ongelma on ratkaisematon tämän järjestelmän puitteissa. Eliitti on siksi vihdoin kaatumassa, mutta kaatumisen mukana todennäköisesti myös viattomat kärsivät eli me rivikansalaiset. Jos eliitti pysyisi pystyssä ja agendassaan etenevänä, niin silloinkin kärsimme. Kohtalomme näyttää olevan kova lähiaikoina joka tapauksessa.

Nämä loppuun poimitut lainaukset tähän taloustilanteeseen liittyen kuvaavat tilannetta: Lyndon LaRouchen sanomaa -->

"When one thinks about that the trick played by the Telegraph chart-room, the trick is elementary. Instead of showing the Euro as falling in price relative to an actually falling value of the Pound, it attempts to make the silly case that the Pound is soaring mightily, if only relative to the Euro. All in all, it amounts to about the same thing as taking pride in the wealth of a London beggar who had just lost his shoes, compared to the plight of the barefoot continental who had just lost his socks, and, perhaps, his trousers, too." ---> Hihhih, hyvä esimerkki tähän talouden tilan peittelyyn liittyvästä epätoivoisesta väärennös- ja petosmentaliteetista: Kun toinen laskee nopeammin kuin ensimmäinen, niin ensimmäinen tavallaan nousee toiseen verrattuna. Ei hyvää päivää!!

"There has never been the danger of a recession, or even a depression during the recent three years; what will happen now, and soon, is a general breakdown- crisis throughout the entire planet, a crisis which feels to the victim as like "World War III" when it hits." ---> Koska maailman nukkejohtajat eliitin ohjailussa eivät vielä näin viime metreilläkään ennen tuota kriittistä pistettä näytä elettäkään tuon ymmärtämiseen ja vaadittavien toimien tekemiseen sen estämiseksi, niin tässä vaiheessa voidaan tämän romahduksen tulevan valitettavan varmasti aivan kohta ja viisaat alkavat viimeistään nyt varautua siihen!

Taloussanomien yllä linkitetyn G20 -jutun lukijakommentteja:

"Ei auta mitään, vaikka sovitaan mitä tahansa. Pankkiirit kyllä tienaavat kymmenet miljoonansa, vaikka ne olisi täysin kielletty.Yksinkertainen fakta." ---> Lyndon LaRouchen vaatima reformi on pakottavasti tarpeen juuri tämänkin ehkäisemistä varten ja kukaan muu ei tähän mennessä ole parempaa kehittänyt! Valtavirtamediaan ilmoitetut päätökset voidaan kulisseissa rikkoa miten päin tahansa, kuten tähänkin mennessä on tapahtunut. Ne sanat ovat vain tyhjää ilmaa ja limainen rautanyrkki päin kasvojamme!

"Kokouksen ainoa konkreettinen tulos taisi olla se, että voitiin testata uusia joukkojenhallintamenetelmiä mielenosoittajiin. Loppukaneettina vielä pakolliset ilmastonmuutosliturgiat." ---> Juuri näin ja kyseessä on lisäksi NWO -agendaan liittyvän poliisivaltion pystytys. On myös havaittava se, että sana "New World Order" näkyi G20 -uutisoinnissa valtavirtamedian grafiikoissa ja puheissa enemmän kuin koskaan ennen. Eliitti yrittää kiihdyttää agendaansa ja avoimesti toitottaa NWO -mentaliteettiaan! Tosin sananvalinnat ovat heillä joskus ovelia: "Annetaan valtaa muillekin kuin vain G8 -maille" eli siinä rivien välistä voidaan lukea, että pakotetaan NWO -agenda laajenemaan.

"G-miesten sietämätön ylimielisyys ilmentyy lupauksessa lahjoittaa pikkuisen enemmän sananvaltaa "nouseville talousmahdeille", kuten maailman rikkaimmalle maalle Kiinalle.

Eikä Intiakaan ole mikään kerjuupoika noiden entisten siirtomaaisäntien ylivelkaantuneiden jälkeläisten rinnalla. Maailman kymmenen rikkaimman perheen joukossa on puolet intialaisia.

Me huumaamme itsemme historialla, joka kertoo lännen menestyksestä maapallolla, mutta unta se enää on. Kuka tiesi mitään Obamasta, Brownista ja Sarkozystä vielä pari vuotta sitten? Kuka muistaa heistä mitään viiden vuoden kuluttua?

Tatan perheen nimen tuntee silloin ja myöhemminkin taatusti pari miljardia muutakin kuin intialaista. Kiinan kommunistipuolueen puheenjohtajan tietää koko maailma.

Hei! Kannattaa ryhtyä vähitellen heräilemään ja katsomaan millaisessa todellisuudessa elämme." ---> Vaikka Intia ja Kiina ovat vielä tässä vaiheessa rikkailta näennäisesti näyttäviä, niin tuo länsimaailman luoma monetaristisen järjestelmän romahdus tulee kyllä vaikuttamaan myös niihinkin tuhoisasti, koska heidänkin rikkaudestaan tämän "globalisaation" takia on niin suuri osa tuota fiktiivistä ja rikollista kasinopelirahaa. Finanssisitoumukset ovat globaaleja ja sitoumuksien räjähtäminen aiheuttaa globaalia tuhoa.

No comments: