Sunday, September 27, 2009

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 4

Tämä merkintä muistuttaa edelleen siitä tosiasiasta, että Yhdysvalloissa jatkuu kansan parissa valtava protesti ja kansannousumentaliteetti näitä oligarkkieliitin ja nukkejohtajiensa aikaansaamia eri ilmenemismuotoja vastaan. LaRouche PAC- ja Alex Jones -tietous saavat tämän ilmentämisessä edelleen pääosan. USA:n kansannousussa elokuun town hall -tapahtumat ovat jääneet taakse, mutta kansa on silti edelleen liikkeellä kaikissa eteen tulevissa tapahtumissa, joissa kongressin edustajia ym. poliitikkoja vain sattuu olemaan. Hyvin kuvaava kertomus tällaisesta löytyy esim. tuossa LaRouche PAC:n eiliselle illalle tehdyssä Off The Cuff -raportissa (Toinen Matthew Ogdenin raportti). Kansan parissa on tosiaan valtava määrä valveutuneita ihmisiä, jotka vaativat muutosta pois oligarkkisatanismista!

Tässä on onneksi tullut esille myös se, mitä LaRouchen väki on havainnut ---> Suinkaan kaikki poliitikot tai kongressin edustajat eivät ole mukana ko. NWO -agendassa, vaan ovat sitä vastaan ja ilmeisesti tulleet paljolti juuri Lyndon LaRouchen ansiosta siitä yhä enemmän tietoiseksi. Heidän toimiaan on kuitenkin tähän saakka tyrmäävästi estetty, josta ovat vastanneet mm. kongressin Nancy Pelosi ja Barney Frank sekä Obaman hallinnon natsineuvonantajat. Lisäksi merkkejä on kuulemma siitä, että ko. Brittiläisen imperiumin eliittiporukasta osa olisi alkanut vetäytymään NWO -agendasta, kun olisivat huomanneet projektinsa alkavan rakoilla... Hmmm., mielenkiintoisia aikoja tosiaan elämme ja valitettavan vaarallisia.

Alex Jonesin porkukat ovat puolestaan kunnostautuneet tämän kansannousun kääntöpuolen esilletuomisessa eli siinä, kuinka eliitin junailemana poliisivaltion tyranninen vyörytys on alkanut etenemään törkeästi. Kansaan kokeillaan Yhdysvalloissa uusia mellakanestotoimia, vaikka kyseessä olisivat vain rauhalliset mielenosoitukset - kokoontumiset. Lisäksi kansalaisten perustuslaillista oikeutta harjoittaa ko. mielenilmausoikeutta (1st Amendment) rajoitetaan rikollisesti ja mm. tuo Pittsburghin poliisimielivalta osoittaa pikemminkin diktatuurin kaltaista poikkeustilameininkiä kuin vapaan demokratian tilaa ---> Juuri sitä, mihin saatanallisesti pyritään! Joitakin protestoijia jopa näemmä kidnapataan ilman syytä ja rikollisesti! Euroopassakin on jo harjoitettu samankaltaista poliisimielivaltaa, kuten me suomalaiset muistamme Smash Asem -mielenosoituksen yhteydessä.

Alla löytyy paljon videoita siitä, kuinka esim. Pittsburghin G20 -kokouksessa mellakkapoliisin mielivalta oli törkeän yliampuvaa! Eliitti ja heidän nukkehallintonsa yrittää pistää kova kovaa vastaan, kun kansa on noussut vastarintaan ja nukkejohtajat yrittävät samalla valtavirtamediassa parhaansa mukaan jättää huomiotta kaikki kansannousun piirteet, syöttää samoja utopistiset mitat täyttäviä valheita ja media samalla joko vääristelee kaikin mahdollisin keinoin eliitin mieliksi tai ei uutisoi ollenkaan tilanteista. DDR -tyylinen meininki siis jatkuu vielä... Pienet poikkeamat tähän eivät vielä saa riittävästi palstatilaa.

Meidän on täällä Suomessakin havaittava nyt se, että olosuhteet voimakkaalle kansannousulle ovat rakentumassa päivä päivältä täällä Euroopassakin ja myös Suomessa. Suomessa tilannetta edesauttaa eduskunnan uskottavuuden syöneen vaalirahoitussotkun paljastuminen ja vastuussa olevien virkamiesten ja poliitikkojen vastuuttomat ja idioottimaiset venkoilut ko. tilanteen edessä. Siitä ovat traagisina esimerkkeinä Matti Vanhasen (Hesarin juttu) ja Anni Sinnemäen (Hesarin juttu) uskomattoman kuvottavat asenteet! Jo pelkästään tällainen ylimielisyys, kansan ignorointi ja oligarkkisatanismin hyväksyntä antaa aihetta kansannousuun, mikäli muutosta parempaan ei tapahdu PIAN!

Kun muistamme sen, että tämä eduskuntamme tilanne juontaa juurensa sekä suoraan että välillisesti tämän lännen oligarkkieliitin agendaan, niin silloin vasta tajuamme, kuinka hävytöntä ja vaarallista tämä kaikki on! Ja lokakuun vääjäämättömältä näyttävä globaalin järjestelmän räjähtäminen on katapulttimaisesti helvettiin johtavan syöksyn aiheuttaja kaiken päällä! Suomen valtavirtamedian uusi asenne tässä kaikessa on kummallinen; yhtäältäkö pitäisi kiittää asioiden esilletuomista (?!), mutta toisaalta uhkaavan maailman tilanteen edessä kaaoksen mahdollisuus on lisääntynyt sen takia... Voi meitä!! :(

LaRouche PAC: Off The Cuff -raportit; OTC: AM Report Tuesday September 22, 2009, OTC: PM Report Tuesday September 22, 2009, OTC: AM Report Wednesday September 23, 2009, OTC: PM Report Wednesday September 23, 2009, OTC: AM Report Thursday September 24, 2009, OTC: PM Report Thursday September 24, 2009, OTC: AM Report Friday September 25, 2009, OTC: PM Report Friday September 25, 2009, OTC: AM Report Saturday September 26, 2009 ja OTC: PM Report Saturday September 26, 2009. Videot: LPACTV: The Unitary Executive ja LPACTV: Weekly Update 09.24.09. Tekstit; Mass Strike Simmering Over the Weekend, White House Boasts It Can Ignore Mass Ferment, As Long As Insurance and Drug Companies Are Onboard ja LaRouche: The Truth Behind the G-20 Meeting Lies In Obama's Foreign Loyalties.

Executive Intelligence Review: A New 1989?: The U.S.Mass Strike Dynamic Expands.

Infowars: Maximum Alert: U.S. Troops Now Occupying America, Red Alert: Military attempts to frame Infowars reporters for terrorism at G20 summit, Military Attacks American Citizens With Sound Weapons & Tear Gas At G20, Military Police Kidnap G20 Protester, Shove Him Into Unmarked Car, BBC Video Reveals Police Violence at G20, Video From G20 the Corporate Media Will Never Show You, Mindless Neo-Cons Claim G20 Abduction Video Is “Fake”, G20 Police & Military Savagely Attack Peaceful Protesters In Pittsburgh Park ja LRAD Mounted On Truck Terrorizes Pittsburgh Residents.

Alex Jones Channel: The Alex Jones Show 1/3:Hour 1"America WAKE UP!!": A B C. Alex Jones Tv:Military Checkpoint Forced Vaccination RANT!!!. The Alex Jones Show 1/4:Hour 1"Maximum Alert: U.S. Troops Now Occupying America!!": A B C D. Mohave County Minutemen on Alex Jones Tv 1/2:Violation of The Posse Comitatus Act!!: A B. The Alex Jones Show 1/3:Hour 1"Red Alert"Military Attempts to Frame Infowars Reporters at G20 Summit: A B C. Jason Bermas on Alex Jones Tv 1/3:Bermas Reports From The G-20"Hell" Summit in Pittsburgh, PA: A B C. Alex Jones Tv 1/2:Update From The G-20"Hell"Summit in Pittsburgh, PA: A (Osa B puuttuu).

No comments: