Sunday, September 27, 2009

Muse ja Megadeth NWO:n vastaisen musiikkirintaman kärjessä näyttävästi!

Positiivisia uutisia täytyy laittaa tähän väliin, koska synkkyys maailman tilanteessa menee niin paljon yli hilseen. Tässä mielessä erinomaiset esimerkit NWO -agendaan eli Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin häikäilemättömiin ja maailmankuvaltaan saatanallisen kieroutuneisiin toimiin valveutumisesta ovat ilmenneet kansainvälisessä pop- ja rockmusiikissa. Viimeksi tähän liittyen toin ilmi brittiläisen Muse -yhtyeen räjähtävän kritiikin NWO -agendaa vastaan; juttu 1 ja juttu 2.

Nyt mukaan on liittynyt myös yhdysvaltalainen pitkän linjan metalliyhtye Megadeth! Heidän uunituore albuminsa Endgame on myös erittäin suoraa NWO -kritiikkiä sisältävä! Se näkyy jo albuminsa kansikuvasta, jossa synkeänä uhkaavaa tulevaisuuttamme kuvaavat juurikin FEMA:n tilaamat suuret määrät muovisia arkkuja ja keskellä kuvaa apaattisena massana eteen päin kohti "kuolemaa" kulkevat oranssihaalariset vangit; me rivikansalaiset, jotka olemme kaapatut oligarkkieliitin sairaiden mielihalujen tuhon tielle vangeiksi ---> Meidän on päästävä vapaaksi!! Alex Jones on huomannut tämän iloisen käänteen ja kutsunut haastateltavaksi Megadethin Dave Mustainen. Tässä siitä ko. Youtube -videot: A B C D (Osa 3 puuttuu). Tuo albumin nimi tulee suoraan Alex Jonesin dokumentista Endgame!

Mikä sitten esim. juuri näiden yhtyeiden tapauksessa on se kaikkein hienoin asia laajasti ajateltuna? Se on tietenkin se, kuinka NWO:n vastaisuus ja tietous kaikesta siihen liittyvästä on alkanut leviämään nopeammin kuin koskaan aikaisemmin etenkin ko. musiikkia kuuntelevien parissa ja heidän kauttaan yhä laajemmalle. Juurikin näiden uusien julkaisujen suuri suosio heti alkumetreillä kertoo siitä kristallin kirkasta kieltään! Voimme laskea, että vähintään kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa tutustuvat näihin biiseihin ja niiden sanoituksiin perusteellisesti ja enemmän kuin toinen mokoma ainakin kuulee näitä biisejä. Musen tapauksessa suurten massojen saavuttaminen on tietenkin nyt paljon tehokkaampaa, koska mm. biisiänsä Uprising on soitettu radioissa tiheään ja näyttävä video pyörii eri kanavilla myös. Suosio on myös Megadethia suurempaa. Tämä on yksi hyvä merkki siitä, että osa valtavirtamediasta näyttää asettuneen meidän rivikansalaisten puolelle! Muutoinhan ko. Musen biisi olisi pannassa...

Katsotaanpa tämän hetken viimeisimmät listasijoitukset ko. julkaisujen kohdalla. Muse -yhtyeen diskografia -sivustolta havaitsemme seuraavaa: The Resistance -albumi on noussut suoraan julkaisusta listaykköseksi vähintään 12 eri maassa ja korkeille sijoille monessa muussakin maassa! Samalla Yhdysvalloissa NWO:n vastaisen kansannousun keskuspaikalla Muse on noussut biisillään Uprising Billboardin Hot 100 listalla kahdessa viikossa jo sijalle 37! Näin Muse on saavuttanut kertaheitolla uransa ylivoimaisesti suurimman suosion ympäri maailmaa ja näyttävän läpimurron Yhdysvalloissa. Lisäksi Muse on nyt saavuttanut brittibändille melko harvinaisen (Vaikka Britannia on USA:n kanssa ollut johtava popmusiikin maa) aseman: Olla maailman suosituin bändi uusimmalla julkaisullaan!

Megadethin uusimman albuminsa suosio ei ole aivan samanlaista, mutta huomattavaa kuitenkin ja heidän diskografiasivultaan voidaan nähdä mm. seuraavaa: Paras menestys on heti julkaisusta Kanadassa (sija 4.) ja monessa muussa listatussa maassa samaa tasoa tai vähän parempaa kuin aikaisemmat pari albumia. Yhdysvalloissa top 10 sijoitus on taas ollut taattu. Megadeth on myös aikaisemmin ollut kriittinen länsimaisen yhteiskuntasysteemin vioille.

Tähän loppuun laitan vuorostaan Megadethin uusimman musiikkivideon ja kyseessä on tuon albumin biisi Head Crusher. Suorinta NWO -kritiikkiä Endgame -albumilla tuo esille kuitenkin nimibiisi ja sen lyriikat ovat tässä alla. Tulevaisuuden uhkakuvamaalailua suorasukaisesti se näyttää olevan. Ero Musen antiin on selvä; Muse on kryptisempi ja runollisempi, mutta silti jännästi kiteytetymmin asian ytimessä. Dave Mustaine näyttää pitävän USA:n presidenttiä NWO:n johtajana, mutta sehän on vain harhaa ---> Todellinen johtajisto on Barack Obaman fasadin takana olevat Lontoon cityn ja Wall Streetin oligarkkiperheet ja brittimonarkia! Lyriikoiden lähde on tässä; http://www.megadeth.com/ ja sieltä albumin Endgame biisilista.

"Attention! Attention!
All citizens are ordered to report to their District detention centers!
Do not return to your homes;
Do not contact anyone!
Do not use any cellular or GPS devices!
Surrender all weapons at once!
Attention! This way to the camps!

I woke up in a black FEMA box
Darkness was all around me, in my coffin
My dreams are all nightmares anymore
And this is what I dream every night

The Leader of the New World Order, the President of the United States
Has declared anyone now residing inside the US of A
Without the RFID chip, you're just an illegal alien
An enemy combatant of America, welcome to the New World Order

This is the end of the road; this is the end of the line
This is the end of your life; this is the...

A society in a society, inside the fence life as you know it stops
They got their rules of conduct and we got ours
Be quick or be dead, you crumble up and die, the clock is
Ticking so slowly and so much can happen in an hour

This is the end of the road; this is the end of the line
This is the end of your life; this is the Endgame

I learned my lessons the hard way, every scar I earned
I had to bleed, inside the day yard
A system of controlled movement, like a giant ant farm
Any time is long time, now you're not in charge of your time anymore

This is the end of the road; this is the end of the line
This is the end of your life; this is the end

The Ex-President signed a secret bill that can
Land a legal US Citizen in jail and the
Patriot act stripped away our constitutional rights
They say a Concentration camp just popped up, yeah, right!

Refuse the chip? Ha! Get persecute and beat by the
Tyranny of Mind control, for the mark of the beast
All rights removed, you're punished captured, and enslaved
Believe me when I say, "This IS the Endgame!" ".

No comments: