Tuesday, September 08, 2009

Poliittisia NWO:n vastaisia pommeja USA:n kongressin ja Suomen eduskunnan syyskauden alkajaisiksi

Tänään on NWO:n vastaisessa aktivismissa kenties vuoden (Vuosikymmenen) merkittävin päivä!! Sekä Lyndon LaRouche että Alex Jones tekevät tähän mennessä tärkeimmät tekonsa vastustaessaan oligarkkieliitin tyrannian pystytystä. Lyndonilla tämä merkitsee tänään klo. 20:00 Suomen aikaa kansainvälisen webcast -seminaarin (Suora linkki) pitämistä LaRouche PAC -sivustolla ja sitä mainitaan poliittiseksi pommiksi ja tähän mennessä merkittävimmäksi väliintuloksi maailman kriisissä. Alexilla puolestaan se tarkoittaa salassa pidetyn "todella hurjan" paljastuksen ilmoittamista, joka sisältää hänen radiojuontajauransa merkittävimmän vieraan tänään ja siihen liittyvän toimintastrategian, josta tullaan kohisemaan. Hurjan mielenkiintoista!!... Tässä on Alexin esi-ilmoitus tulevasta ja tässä Infowars -sivuston juttu. Spekulaatioita on ollut jo jopa siitä, että Barack Obama olisi Alexin vieraana, mutta katsotaan... Nämä "pommit" tulevat kätevästi USA:n kongressin ja Suomen eduskunnan kesäloman päätökseen!

Teen tästä päivittyvän merkinnän ja lisään tarpeen mukaan juttuja. Tähän alkuun laitan oheismateriaalia, joista Lyndonin webcast -seminaaria tukeva hänen kirjoittamansa äärimmäisen perinpohjainen ja megapitkä analyysi (Economics As History: The Science of Physical Economy) on jo aikaisemmilta webcast-kerroilta tuttua toimintaa.

Sitten valtavirtamediasta on laitettava tämä tunnustus Taloussanomissa ---> Katainen: Euroopan talous oli luhistua totaalisesti. Näin sitä jälkeenpäin tunnustellaan asioita, jotka olivat jo tällaiselle maisema-arkkitehtiplantullekin selviä, kun samaan aikaan mokoma Katainen sanoi: "Ei koske Suomea". Nyt tunnustuksen mukaan se romahdusvaara oli "hetki, jolloin kukaan ei osannut jäsentää, mitä tapahtuu ja mistä tämä on lähtöisin". Paskapuhetta: Lyndon LaRouche tiesi, Alex Jones tiesi, Gerald Celente tiesi, Max Keiser tiesi, Bob Chapman tiesi, Mike Rivero tiesi, minä tiesin! ....Ja varmasti Katainenkin tiesi Bilderberg -ryhmän kävijänä ja osana NWO -eliitin juoksupoikia, mutta ei tietenkään sitä tunnusta.

Herää tietenkin jatkokysymys, että MITÄ NYT SALAILLAAN??!! No, salaillaan tietenkin sitä, että koko globaali talousjärjestelmä on edelleen kestämättömässä tilassa valmiina romahtamaan kokonaan aivan lähiaikoina ja että elvytys ei ole auttanut paskan vertaa ja on osaltaan jopa vain pahentanut tilannetta vain tilapäisen pseudohelpotuksen tultua siitä esille! Juuri niinkuin Lyndon LaRouche on varoittanut jo pitkään! Poimitaanpa tähän tuosta Taloussanomien jutusta muutama kärkevästi asioista perillä oleva kommentti:

"Hienoa, että meillä on tällainen rahoutusjärjestelmä. Nyt varmaan aletaan toimiin toimiin systeemin muuttamiseksi." ---> Niin pitääkin alkaa ja Lyndon LaRouche on tähän mennessä ainoa ihminen maailmassa, joka on vaivautunut kunnolla hahmottelemaan uuden systeemin luonteen!

"Ja kansalle näistä kauheuksista ei kerrota koko totuutta, kun vasta vuosi jälkikäteen. Terrorihyökkäys, ydinvoimalaturma, tappava tauti... kaikki pimitetään kansalta, jos se on tarpeeksi vakavaa."

" 'Hallitukset takasivat pankkien väliset lainat ja kukin maa sai luvan pääomittaa pankkeja.' Tarkoittaako tämä suomeksi sitä että koko rahoitusjärjestelmä teki konkurssin, mutta pankit pidettiin pystyssä laittamalla pankkien velat veronmaksajien vastuulle?" ---> Kyllä tarkoittaa! Tässä paljastetaan se, että ko. talousromahdusta käytetään kansalaisten alistamiseksi ja tyrannisoimiseksi tarkoituksella NWO:n pystyttämistä varten! Tämä on ihmiskunnan vastaista räikeää vihollistoimintaa, joka on lopetettava!!

"Valitettavan totta. Jokainen järkeä käyttävä ja laajemmin mediaa seuraava varmaan pystyi hahmottamaan saman asian jo silloin ja turvasi esim talletuksiaan useampaan pankkiin ennen pankkiturvan nostoa. Ei kai vastuuntuntoiset poliitikotkaanole niin hölmöjä että olisivat menneet kertomaan, että nyt pankit kaatuvat. Se olisi aiheuttanut itsessään jo sen" ---> Myönnytyksenä tosin todettakoon tämä; miten voidaan kertoa radikaali vaara kansalle, kun sen tietäminen aiheuttaisi tuhoavaa paniikkia... On kuitenkin täysin edesvastuutonta nyt jatkaa sellaisen talousjärjestelmän ylläpitoa ja uskoa elvyttämisen onnistumiseen sitä muka parantavasti, mikä sisältää edelleen tuon täydellisen romahtamisen vaaran joka tapauksessa! Mikään ei ole muuttunut viime syksyn jälkeen muuta kuin pahemmaksi väärien ja tyhmien poliittisten päätösten takia; olisi pitänyt kuunnella mm. Lyndon LaRouchea paljon paremmin jo pari vuotta sitten!

"Ensin teet rahaa tyhjästä lainaamalla ulos kymmenen kertaa sen mitä holveissa on ja tietenkin otat tästä tyhjästä luodusta rahasta korkoa. Kun homma lopulta kaatuu omaan mahdottomuuteensa, niin ei hätää.... veronmaksajat maksavat kaiken omasta taskustaan + tietenkin lainansa korkoineen.... " ---> Juuri näin, rikollista toimintaa on tehty häikäilemättömästi ja suunnitelmallisesti ja näin jälkikäteen Kataisen -tyyliset tunnustukset ovat vain paskanhaileaa yritystä kerätä säälipisteitä ja anteeksiantoa. Mitäs päästivät tyhmyyksissään ja sairaudessaan talousjärjestelmän siihen, että sen totaalinen romahtaminen oli niin lähellä ja on edelleen.

"Jos totaaliromahdus oli päivien päässä vajaa vuosi sitten, en jaksa uskoa että olemme kuivilla. Romahdus saattaa olla edessä milloin tahansa kun todella paljastuu miten hataralla pohjalla maailman talousjärjestelmä on ollut vuosia. Ollaan rakennettu hiekan päälle. Nyt koko muu maailma on jo jättiveloissa Kiinalle käytännössä. Suomikin on korviaan myöden veloissa eikä ole näköpiirissä miten tilanne paranisi. " ---> Lyndon LaRouchen webcast -seminaarissa tänään tuleekin taas esille asioita, mitä pitää tehdä tilanteen oikaisemiseksi!

"Juuri näi, Katinen vain kiilloittaa omaa kilpeään tällä kommentilla. Lällälläläläläääää mä tiedänkin jotain mitä sä et tiedä. Pelle jätkä koko Katainen kuten muutkin politiikot."

"Katainen oli kriisin alussa pihalla kuin lumiukko: "ei koske Suomea". Tällä katastrofilausunnolla kerätään vain poliittisia irtopisteitä, Katainen ja eurooppalaiset valtiomiesystävänsä mukamas pelastivat talouden katastrofilta. Kommentti jonka mukaan nykyinen tilanne olisi 10 kertaa pahempi ilman universumin parhaan ulkoministerin toimintaa, kertoo aikalailla kaiken Kataisen kyvystä nähdä metsää puilta." ---> Nykyinen tilanne itse asiassa on 10 kertaa pahempi, koska ko. elvytyspolitiikka on vain viivyttänyt vääjäämätöntä: Nykyisen talousjärjestelmän totaalisen romahtamisen ja siinä ko. "elvyttäminen" kansan ja kansallisvaltioiden laskuun on ollut se pahentava mielisairas suunnitelma!

"Jos vuosi sitten oli käsillä katastrofi, niin nyt ei ole mitään hätää? Sen paremmin eivät asiat ole vieläkään, että voisimme tuulettaa.Yleensä tämäntyyppiset paljastukset ennakoivat suurten muutosten aikaa, jossa kansaa pelotellaan uusilla katastrofi-peikoilla." ---> NWO:n pystytys on käynnissä ja siinä se "suuri muutos" yrittää tulla kansan niskaan katastrofaalisesti apunaan oligarkkieliittiäkin uhkaava talousromahdusmanipulaatio.

"Muistuu kipeästi mieleen Tsernobylin ydinvoimalan katastrofi:

Säteilymittarit ponnahtivat punaiselle, mutta hallitus vitkutteli vaaran kertomisessa useita vuorokausia.

Olin noina päivinä pienen lapseni kanssa leikkipuistossa ulkona hänet säteilylle altistaen, vaikka olisi pitänyt pysytellä suojassa sisätiloissa.

Kiitti vaan silloinen pääministeri Kalevi Sorsa, ettet sallinut kansalaisten säikyttelyä huonoilla uutisilla. Sen jälkeen en ole uskonut ministereiden piittaavan muista kuin imagostaan, kavereistaan ja seuraavasta kampanjastaan. Ja kiitos Katainen tästä muistutuksesta, ettei poliitikko valehtele ainoastaan puhuessaan vaan toisinaan myös vaietessaan.

Sehän opettaa meidät hallintoalamaiset pysymään valppaina ja pitämään itse huolta omasta ja läheistemme terveydestä ja omaisuudesta.".

Päivitys 9.9.2009 klo. 12:40: Eilinen rupeama kuunnella ja tutkia Lyndonin ja Alexin sanomisia oli aika kummallinen kokemus tällä kertaa. Näin etenkin Alex Jonesin suhteen. Kävikin nimittäin ilmi, että se Alexin "suuri paljastus ja sensaatio" olikin Hollywood -näyttelijä Charlie Sheenin avulla 9 / 11 -totuuden tuominen laajempaan julkisuuteen, jonka avuksi Charlie Sheen oli tehnyt kuvitteellisen vuoropuhelun presidentti Barack Obaman kanssa koskien 9 / 11 -totuuden tiukkaamista ja läksyttämistä presidentille. Tämän olisi sitten tarkoitus viikon mittaan lisähypetyksen ja muiden yllätysten avulla tuottaa valtavirtamediaan kohinaa ja kansan keskuuteen lisää heräämistä lopulta koko NWO -tilanteeseen. Charlie Sheen jopa yrittäisi oikeastikin saada Obamalta audienssia.

Moni Alex Jonesin kuuntelija näytti ottavan pahasti herneet nenäänsä tästä tuomiten sen avuttoman huonoksi ideaksi ja pettymystä lukijakommenttien perusteella purettiinkin mm. siihen, kun Alex lupasi jotain suurta, mutta toikin sitten jotain tällaista "väljähtynyttä ja odotuksiin nähden erittäin paljon heikompaa" esille. Tuohon toissapäiväiseen esitietovideoon on tullut jo peräti yli 2700 (kaksituhattaseitsemänsataa) kommenttia, joista n. 90% on tuomitsevaa kritiikkiä Alexin ja Charlien ideaa kohtaan!!

Hmm., mietitäänpä: Aluksi minustakin tuntui petokselta tämä idea, mutta tarkemman ajattelun jälkeen siinä on kyllä oikein hyvää ideaakin. Nimittäin nyt on julkisuuteen saatu kokoelma kriittisiä tietoja 9 / 11 -salailuun liittyen, jotka kyseenalaistavat virallisen näkökannan ja tuovat esille ko. terrori-iskun selkeän mahdollisuuden olla ns. "inside job" eli siinä silloinen George W. Bushin hallinto tämän Brittiläisen imperiumin ohjauksessa toteutti ko. iskun. Se, että Alex Jones ja Charlie Sheen edesauttavat näiden seikkojen tuloa yhä laajempaan tietoisuuteen ei voi olla huono asia, kun iskun vuosipäiväkin on jo ylihuomenna. Toki on ymmärrettävää se, että monet Alexin kuuntelijat pettyivät, koska odottivat vähintään ihmettä. Ihmeen tulo on tässä maailman tilanteessa monen mielessä selvistä syistä johtuen.

Toisaalta pettymyksen luoma aktiviteetti ko. foorumeilla on toiminut juuri niin kuin Alex ja Charlie toivoivat: Lisää mediajulkisuutta. Riskaabelia oman maineensa kannalta, mutta sellaista joka tapauksessa. Toisaalta on huomioitava se, mitä havaitsin ko. lukijakommenttikertymää seuraamalla; Alexin porukka poisti runsaasti kommentteja ja syytökset siten lensivät sananvapautta rajoittavasta sensuroinnista. Nyt kommentointimahdollisuus on jopa toistaiseksi poistettu mm. Infowars -sivustolla. Osaltaan voi olla totta tuo tarpeeton sensurointi, mutta Alexin puolesta on ymmärrettävää, että pelkkää sontaa heittäviä kommentteja ei kenenkään tarvitse sietää; roskiin vaan ja sensuuriin!

Tässä on ko. show Youtube - sivustonsa videoina (A B C D E) ja tässä on Infowars -sivuston jutut: Charlie Sheen Requests Meeting With Obama Over 9/11 Cover-Up, Twenty Minutes with the President, Charlie Sheen: Now is the Time to Demand the Truth, “Challenge Me On The Facts” – How Charlie Sheen Energized The 9/11 Truth Movement ja The Alex Jones Show: Charlie Sheen Requests Meeting with Obama Over 9/11 Cover-Up.

Mitä tulee sitten tuohon Lyndon LaRouchen webcastiin: Se oli taas paljolti samojen teemojen toistoa kuin mitä aikaisemminkin, mutta yhä tähdellisemmin Barack Obaman hallinnon epäpätevyyttä, sen natsineuvonantajien poistamista ja Lyndonin oman näkemyksen mukaanottamista tähdentävä. Myös kaikki vaatimukset nykyisen globaalin talousjärjestelmän lopettamisesta ja korvaamisesta luotottavalla "antimonetaristisella" järjestelmällä suvereenien kansallisvaltioiden kesken aluksi Yhdysvaltojen, Venäjän, Kiinan ja Intian Brittiläistä imperiumia vastaan olevan koalition avulla toitotettiin esille. Myös kiirettä tähdennettiin; vain pari - kolme viikkoa voi mennä enää aikaa koko globaalin talousjärjestelmän totaaliseen romahtamiseen, joka alkaa dominoefektinä Yhdysvaltain luhistuvasta tilanteesta 30.9. alkaen, koska USA:lla ei ole siitä lähtien mahdollisuuksia toimittaa vaadittavia maksuja ja sitoumuksia globaalisti. Tämä Lyndonin USA:n länsirannikon puhemiehen Harley Schlangerin haastattelussa antama tiivistelmä webcastin annista on hyvä yhteenveto.

Tässä tällä kertaa sanottavani, mutta mielessäni on edelleen paljon asioita ja muiden kirjoituksien / videoiden esilletuomisia, joten aktiviteettia riittää tänä kriittisenä aikana tässäkin blogissa.

No comments: