Friday, October 23, 2009

Alex Jonesin dokumentti Fall Of The Republic on julkaistu!

Tämän viikon keskiviikkona Alex Jonesilta ilmeistyi sitten viimein kovan hehkuttamisen jälkeen uusi dokumentti Fall Of The Republic. Tässä on siitä 14 osaan jaetut YouTube -videot, joista pääsette tuttuun tyyliin lukemaan katsojakommentitkin: A B C D E F G H J K L M N O. Yhtenäistä videoesitystä ei ole vielä kunnolla saatavilla netissä, mutta laitan sellaisenkin vielä esille myöhemmin.

Paljon kehuja on jo tullut tästä dokkarista ja itse sen nyt katsoneena voin myös yhtyä kehujien joukkoon. Myös sen suosio on ollut räjähtävää ja siitä on ilmiselvästi jo tuoreeltaan tulossa Alexin näkyvin ja tärkein dokumentti näistä NWO -kuvioista tähän mennessä. En yhtään ihmettele, sillä Alex Jones on ensinnäkin haalinut näyttävän ja monipuolisen joukon asiantuntijoita kertomaan tutkimuksistaan ja ajatuksistaan ja heitä ovat mm. Gerald Celente, Webster Tarpley, Max Keiser, Alan Watt jne.

NWO -asioita käydään hyvin selkeän kattavasti ja havainnollisesti läpi mm. talouden, median, sisä- ja ulkopolitiikan, armeijan, sosiaalisten, historian, psykologian ym. seikkojen avulla. Barack Obaman hallinnon kataluus ja valheelliset julkisivukuvat osoitetaan jyrähtävällä varmuudella. Kokonaiskuva yksityiskohtineen hahmotetaan kristallinkirkkaasti ja rauhallisen asiantuntevasti, joten epäilyksille ja "mutille" ei juuri jää sijaa. Kannattaakin siis tutustua dokumentin antiin huolellisesti, koska se paljastaa niin erinomaisesti suuren osan siitä kaikesta NWO -pahuudesta, jota valtavirtamedia jättää kertomatta ja tavalla tai toisella vääristelee tästä maailmamme uhkaavasta tilanteesta Brittiläisen imperiumin oligarkkieliittirikollisjoukkion kynsissä!

Tämä dokumentti tulee lisäämään valtavasti tietoutta NWO:n olemuksesta lähikuukausina niiden ihmisten parissa, jotka ovat vielä toistaiseksi viitanneet kintaalla tämän "salaisen varjohallituksen" pystytysprojektiin. Toisaalta sellainen tietämättömyys on ihme, koska (Kuten dokumentin alussa nähdään) valtavirtamediaankin on jo ujutettu näitä eliitin aikeita selkeällä kielellä käyttäen häikäilemättömästi juurikin näitä "New World Order, Global Governance, World Currency, Bank Of The World" -termejä. Tämä on pelottavan huvittavaa, kun NWO -agendasta tietämättömät / välinpitämättömät eivät ole havahtuneet tuollaisten termien käytön edessä ihmettelemään, että "Mitä helvettiä....".

Joka tapauksessa olen kiitollinen siitä, että monia Alex Jonesin ja muidenkin aktivistien kaltaisia kriittisiä ja humaaneja ääniä on vahvasti noussut epäilyttäviä ja pahoja agendoja vastaan! On jopa sanottu, että toinen Yhdysvaltain vapaustaistelu ja vallankumous on alkanut ja se leviää maailman laajuisesti lähitulevaisuudessa...

No comments: