Friday, October 09, 2009

Maailman parasta NWO:n vastaista aktivismia Alex Jonesin shown kautta

Aikaa on taas kulunut viimeisimmästä NWO -bloggauksestani ja syynä ovat olleet mm. välttämätön etäisyyden tarve näihin maailman uhkaaviin ja surullisiin asioihin, jotta niitä jaksaa kohdata ja käsitellä jatkossakin. Myös muut kiireet, kuten putkiremonttievakon järjestäminen, ovat olleet taukoilun syynä. Mutta joka tapauksessa näistä asioista täytyy siis yrittää kertoa ja tuoda omiakin näkemyksiä esille yhä edelleen niin paljon kuin voi. On rohkeasti ja päättäväisesti kyseenalaistettava ehdollistettuja ja ylhäältä valtavirtamedian avulla tarjoiltuja asioita tavanomaisesta poikkeavillakin tavoilla.

Kanssaihmistemme parissa on edelleen niin paljon heitä, jotka vähintään suhtautuvat skeptisesti ja vähätellen näihin esille tuomiini asioihin. Valitettavasti moni ei edelleenkään edes tiedä näistä asioista juuri mitään ja uskoo vakaasti siihen, että valtavirtamediassa sanottuun voi luottaa ja maailmankuvan voi sen avulla pitää muuttumattomana tai sanotaanko ehdollistetulla tavalla etenevänä.

Itse olen kuitenkin jo päätynyt sellaiseen tilanteeseen, jossa tuollainen maailmankuva on tuhoutunut mieleni sopukoista varsin perusteellisesti ja tietyt valtavirtamediassa esitetyt seikat tuntuvat naurettavankin kummallisilta ja virheellisiltä sen valossa. Usein myös traagisen pelottavilta, vaikka hajamielinen ja ymmärtämätön näkisi siinä vain huumoria tai yhdentekevää pikkuseikkaa. Prosessi kuitenkin jatkuu ja tilanteet elävät erittäin kiivasta tahtia. Muutos ei ole milloinkaan ollut niin rajua ja niin monella tasolla tapahtuvaa kuin nykytilanteessa.

Tuo yllä mainittu NWO -tietoisuuden vieläkin ilmenevä vajaus huomioiden Alex Jonesilla on viime päivinä ollut erinomainen kavalkadi näitä jo monta kertaa aikaisemminkin esilletuomiani maailman parhaita NWO -agendaa vastustavia aktivisteja. Päätinkin ottaa heidän osuutensa tähän merkintään muistiin ja esille hyvän kokonaispaketin tarjoamista varten. Ne kannattaa kuunnella tarkkaan läpi, koska niistä selviää monta uuttakin asiaa ja vanhoja täsmentäviä seikkoja. En tee tästä tämän pidempää merkintää, vaan kehotan tällä kertaa asioista tietämättömiä ottamaan itse lisää selvää tilanteesta.

Alex Jones Channel :Mike Rivero on Alex Jones Tv 1/4:Live Viruses in Flu-Mist will only Help Spread Swine Flu!!: A B C D. Tässä on Mike Riveron sivusto.

Alex Jones Channel: David Icke on Alex Jones Tv 1/3:Center of The Spider-Web: A B C. Tässä on David Icken oma sivusto.

Alex Jones Channel: Max Keiser on Alex Jones Tv 1/4:Kiss The Dollar Goodbye!!: A B C D. Tässä on Max Keiserin Youtube -videoita.

Alex Jones Channel: Alan Watt on Alex Jones Tv 1/6:Divide & Conquer: A B C D E F. Tässä on Alan Wattin sivusto 1 ja sivusto 2. Jälkimmäisestä löytyy kirjoituksia nyt myös suomeksi!

No comments: