Friday, November 13, 2009

H1N1 -rokotteiden haitallisuus ilmenemässä?! - Vaihtoehtomedian hyökkäys NWO:n tautiasetta vastaan!

Tässä on runsas linkkikokoelma herättämään ihmisiä yhä lisää huomaamaan tähän sikainfluenssatilanteeseen liittyviä ihmiskunnan vastaisia piirteitä! Etenkin, kun on alkanut ilmenemään rokotettujen ihmisten kuolemiakin jopa myös täällä Suomessa! ON ALETTAVA TUTKIMAAN NÄITÄ TAPAUKSIA OSANA SIKAINFLUENSSATILANTEESEEN LIITTYVÄÄ POLIITTISTAKIN TAUSTAA JA ON USKALLETTAVA HAVAITA TARVITTAESSA JOPA KANSANMURHAAN / JOUKKOTUHONTAAN LIITTYVÄT PIIRTEET SELLAISENA KUIN NE ILMENEVÄT JA TOIMIA HAVAITUN PERUSTEELLA!! KUTEN LOPETTAA ROKOTTAMINEN!!

Myös omaisten on pidettävä valppaana silmät auki mahdollisten väärinkäytösten ja epäilyttävien kuolemien / vammautumisten suhteen ja tarvittaessa on pidettävä KOVAA ÄÄNTÄ NIIDEN TUTKIMISEKSI!!

UKRAINAN TILANNE ON OMA VAKAVA JUONTEENSA, JOKA SAATTAA OSOITTAUTUA VARSINAISEKSI BIOASEEKSI, JOTEN VALPPAUS ON VALTTIA!! Annan nyt noiden alla olevien sisältöjen tuoda kokonaiskuvaan lisää lihaa luiden ympärille ja ensin valtavirtamedian juttuja ---->

Hesarin jutut: Viranomaiset puolustautuivat rokotuskritiikiltä, Nuori pitkäaikaispotilas kuoli sikainfluenssaan Lahdessa, Sikainfluenssa voi vaarantaa Linnan juhlat, Koko kansan rokottamisesta päätetään pian, Tuusulassa ehkä sikainfluenssan seitsemäs kuolonuhri, Niinistö: Hallitus ja presidentti pitäisi rokottaa ja Sikainfluenssaa sairastaneet 2-vuotias ja iäkäs nainen kuolivat.

Iltasanomat: Vanhanen tyrmää Niinistön ehdotuksen valtionjohdon rokottamisesta ja Lähes 4000 kuollut sikainfluenssaan USA:ssa.

Taloussanomat: Suomi tyri itse.

Lainauksia yllä olevasta sisällöstä:

"Sikainfluenssaa sairastanut 2-vuotias lapsi kuoli torstaina Helsingissä Lastenklinikalla. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin mukaan lapsi kuului riskiryhmään, ja hänet oli rokotettu viikko sitten."

"Nuori nainen on kuollut sikainfluenssaan Lahdessa. Päijät-Hämeen keskussairaalan infektiolääkärin mukaan rokotus ei ehtinyt auttaa 18-vuotiasta "erittäin suuren riskin potilasta"." ---> Muka ei ehtinyt auttaa, vaikka on suuri mahdollisuus rokotuksenkin syyllisyyteen!

"Suomi metsästi paljousalennusta eikä miettinyt toimitusvarmuutta tai allergikkojen kohtaloa, kun rokotevalmistaja valittiin." ---> Eli otti vähintään hyväuskoisena hölmönä osaa länsieliitin NWO -agendan siihen osaan, jossa pyritään eugeniikka- ja kansanmurhatavoitteisiin sekä itsekkääseen rahastamiseen vailla omaatuntoa!

"Tallinnassa torstaina vieraillut Vanhanen sanoi, että kenellekään ei pitäisi antaa erioikeuksia etuilla määrätystä rokottamisjärjestyksestä." ---> Eli Vanhasen tyrmäys koko hallituksen rokottamisesta kertoo siitä, että valtion johtoportailla on tietoa rokotteen vaarallisuudesta ja siksi sitä ei haluttaisi ottaa itse.


Sitten vaihtoehtomedian juttuja --->

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Flunssarokotteesta halvaantunut Desiree Jennings sai uhkauksia lääketeollisuuden mafialta, Puolalainen TV-dokumentti viime kevään rokoteskandaalista, Rokotteen saaneiden uhriluku alkaa kasvaa ja Aiemmin kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen.

Lainauksia yllä olevasta sisällöstä:

"Aiemmin tämä suomessa päijät-hämeen keskussairaalassa kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen. Hänelle oli annettu 2 rokotetta sekä sikainfluenssarokote pamdemrix ja tamiflu-rokote. Jälkimmäinen rokote on kylläkin todistetusti puhdas huijareiden kehittämä valerokote jolla yritettiin ottaa ihmisiltä rahat pois kun Donald Rumsfeld myi aikanaan sen patentin lääkeyhtiö Rochelle joka yritti jo muutama vuosi sitten alkaa tekemään miljardibisnestä tamiflu-rokotteilla. Mutta lintuinfluenssa propagandaa ei kuitenkaan viety sikainfluenssa-propagandan tasolle. Ehkä kyseessä oli vain ihmismassojen valmistelu tulevaan sikainfluenssa propagandaan."

"Suomessa viime viikkoina rokotettujen uhriluvut alkavat nyt näkyä jo mediassa. sikainfluenssarokote tappaa tehokkaasti mutta hitaasti. Mutta heillä joilla on erityisesti huono vastustuskyky vie virus nopeammin. Tämäkin 2-vuotias lapsi joka kuoli oli saanut rokotteen viikko sitten ja sairastunut tautiin vasta rokotteen jälkeen tällä viikolla."

"2-viikkoa sitten suomen hyvinvoinnin ja terveyden hyvinvoinnin laitoksen johtaja Pekka Puska uhkaili että "rokotevastainen liike voi joutua vastuuseen"."

"Tiesitkö vielä että suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suurin rahoittaja on GlaxoSmithKline jolta myös tilattiin nämä pandemrix sikainfluenssarokotteet. Joten ei yhtään ihmeellistä että terveyden ja hyvinvoinnin laitos lobbaa kadulla mainoskylttejä myöten "SIKAINFLUENSSAROKOTE ON TURVALLINEN"."


Suomen talousdemokraattinen puolue -blogi: Ukrainassa tapahtuu outoja, The Flu Shot, Rokotekuolemia salataan. Keskenmenoja ilmennyt ja Swineflupropaganda jyllää.

Lainauksia yllä olevasta sisällöstä:

"1. Normaalisti ihmiset eivät kuole saatuaan rokotuksen. Yleisimmin, sivuoireet esiintyvät vasta jonkin ajan kuluttua, kun rokotetuissa ilmenee autismia, dementiaa, neurologisia häiriöitä, lamaantumista, hedelmättömyyden menetystä tai syöpää (muita oireitakin toki ilmenee)Kuitenkin tällä erää, kaikkialta Euroopasta saadaan raportteja jotka kertovat siitä miten ihmisia on sairastunut vakavasti ja osa jopa kuollut saman tien saatuaan H1N1-myrkkyrokotteen (tiedä sitten mitä rokotteet oikeasti sisältää..?)

Oheisen raportin mukaan naapurimaassamme, Ruotsissa yli 350 ihmistä on sairastunut vakavasti saatuaan H1N1-rokotuksen. Osa näistä kuollut heti paikalla tai muutaman vuorokauden sisällä. Uutismediat ovat kuitenkin saaneet tiukat ohjeet olla julksematta mitään näistä tapauksista jottei muu kansa pelästyisi ja kieltäytyisi rokotuksista."

Lars Osterman tuo esille myös tämän alla olevan --->

Wikipedia sanoo suomeksi kansanmurhasta / joukkotuhonnasta ja tässä alla lainaus:

"Suomen rikoslain säännökset joukkotuhonnasta
Suomen rikoslain 11 luvun 6 §:ssä (21.4.1995/578) säädetään:


Joukkotuhonta


Joka jonkin kansallisen, rodullisen, etnisen tai uskonnollisen ryhmän taikka niihin rinnastettavan kansanryhmän hävittämiseksi kokonaan tai osittain1) surmaa ryhmän jäseniä,2) aiheuttaa ryhmän jäsenille vaikeita ruumiillisia tai henkisiä sairauksia tai vammoja,3) ryhtyy pakkotoimiin syntyvyyden ehkäisemiseksi ryhmän piirissä,4) pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen tai5) muulla vastaavalla tavalla olennaisesti huonontaa ryhmän elinehtoja,on tuomittava joukkotuhonnasta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.Yritys on rangaistava."

Myös joukkotuhonnan valmistelu ja salahanke joukkotuhontaan säädetään rangaistavaksi:


Joukkotuhonnan valmistelu

Joka 6 §:ssä mainitussa tarkoituksessa1) sopii toisen kanssa joukkotuhonnan tekemisestä tai2) laatii joukkotuhontasuunnitelman,on tuomittava joukkotuhonnan valmistelusta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi."

Lars Ostermanin hyvä kommentti tuohon lakiin:

"Voitaneen kysyä: jos viranomainen taloudellisen edun tavoittelemiseksi, tahallaan tai välipitämättömyyttään salaa tietoaan rokotteen haittavaikutuksista ja pyrkii viranomaisen asemassa propagoimaan haitallisen rokotteen puolesta niin tämä sopinee noihin kohtiin, vai mitä?"Rokotusinfo.fi -sivusto. Tässä alla on esimerkkejä sivustolla olevasta uusimmasta uutisvirrasta:

"13.11.2009) Taloussanomat: Suomi tyri itse rokotehankintansa - sikainfluenssarokotteen hankintaa käsittelevän artikkelin mukaan "Lääkeammattilaisten mukaan Suomi teki vaarallisen virheen tilatessaan rokote-erän vain yhdeltä yhtiöltä, GlaxoSmithKlinelta." ja "Paljousalennus ratkaisi, hajautusta ei pohdittu".

(13.11.2009) Käypä hoito: Tulehduskipulääkkeiden käyttö - Tulehduskipulääkkeiden haittoja voidaan parhaiten välttää käyttämällä niiden sijasta parasetamolia aina silloin, kun se on mahdollista.


(12.11.2009) Keskustelu jatkuu: kirjoitus Sikainfluenssarokote Pandemrix käsittelee rokotetta, rokotteeseen liittyvää tiedotusta ja omaa rokotuspäätöstä.

(12.11.2009) MTV3: Asiantuntija: Sikainfluenssan vaaroja liioitellaan.

(12.11.2009) Keskustelu sikainfluenssasta ja sikainfluenssarokotteesta jatkuu verkossa ja medioissa - aiheina pinnalla mm. epäilyt sikainfluenssarokotteen ja keskenmenojen yhteydestä, rokotusjärjestys ja riskiryhmiin kuuluminen, rokotetoimitusten aikataulu ja rokotustoimitusten toteutuminen, onko yleisillä särkylääkkeillä (ibuprofeeni eli mm. Burana, muut NSAID-ryhmään kuuluvat) yhteys sikainfluenssan hengenvaarallisiin muotoihin, sikainfluenssarokotteen epäilty yhteys lievähköihin halvausoireisiin, epäily sikainfluenssarokotteen hankintasopimukseen sisältyvästä vaikenemispykälästä, joka sitoisi valtion epätavallisiin rokotehaittailmoitusta koskeviin menettelyihin, laskeva kiinnostus rokotetta kohtaan muissa maissa. Päivitys: Lukijapalautteena saamamme huomautus muistuttaa, että samoja ongelmia liittyy myös influenssan sairastamiseen. Tässä yhteydessä lienee myös hyvä muistuttaa 1.11. välittämästämme viittauksesta Lancetin artikkeliin, josta YLE kertoi: Rokotuskampanjan aikana ihmisille sattuu äkkikuolemia ja keskenmenoja joka tapauksessa - ne eivät ollenkaan välttämättä ole rokotusten sivuvaikutuksia.

(11.11.2009) YLE: Lääketeollisuus tehtailee tauteja - kirjoitus käsittelee lääkemarkkinointia mm. HPV-rokotteen Suomessa markkinointia esimerkkinä käyttäen.

(10.11.2009) Keskustelu jatkuu: Luontaisnetti (julkaisija: Luontais-Prisma ja Luontaislääkintäkeskus) käsittelee sikainfluenssaa ja mediakeskustelua ja julkaisee Helsingin Sanomille 30.10.2009 annetun haastattelun.

(9.11.2009) Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kommentoi tiedotteessaan 9.11. parasetamolin käyttöä sikainfluenssarokotteen kanssa yhdessä. Asiasta on aiemmin kertonut mm. Rokotusinfo 17.10., Lääkärilehti 20.10., Yleisradio 23.10. sekä Turun Sanomat viime viikolla.

(9.11.2009) Iltalehti: "4-vuotias vaipui koomaan sikainfluenssarokotteesta" - uutisen mukaan ruotsalaispoika alkoi vapista ja kouristella ja vaipui koomaan kaksi päivää rokotuksen jälkeen. Uutisen mukaan lääkärit sanoivat tapauksen johtuneen rokotteesta ja kertoivat, että samanlaisia tapauksia on sattunut aiemminkin. Ruotsin lääkevirasto ei uutisen mukaan halunnut kommentoida asiaa vielä, vaan odottaa tarkempaa selvitystä. Aftonbladetin uutinen tapauksesta.".


Journey towards Enlightenment -blogi: Baxter admits contaminating 72 kg on main stream tv ja Plague and Martial Law interview proof negative pt1.

Lainauksia yllä olevasta sisällöstä:

"Tässäpä mielenkiintoinen haastattelu koskien keuhkoruttoa ja sikainfluenssaa. Rutto on levinnyt jo paljon Ukrainaa laajemmallekin alueelle ja siitä ei uutisoida missään mainstream mediassa. Todella huolestuttavia tulevaisuuden näkökulmia. Keskustelua myös RFID nanosiruista (RFID jauhe) ja väestön todella merkittävästä vähentämisestä immuniteetin laskemisen avulla (ruoka + rokotukset). Lisäksi keskustelua paljon muustakin :D
Plague and Martial Law interview proof negative pt1
Plague and Martial Law interview proof negative pt2
Plague and Martial Law interview proof negative pt3
Plague and Martial Law interview proof negative pt4
Plague and Martial Law interview proof negative pt5
Plague and Martial Law interview proof negative pt6 ".


Iskuryhmä -blogi: Sika säkissä ja Yves Delatten kirje Paula Risikolle. Näistä tuo jälkimmäinen sisältää hyvää tietoa tästä sikainfluenssan luonteesta olla NWO -projektin kansanhallinta- ja kansantuhoamisase sekä moraaliton rahastusväline!

1 comment:

Juhani said...

http://koti.phnet.fi/petripaavola/sikainfluenssarokote.html

Mielenkiintoinen kirjoitus aiheesta!