Friday, November 13, 2009

Pentti Linkolan ajatukset tyylipuhtaina Brittiläisen imperiumin NWO -agendojen ilmentyminä

Tässä on marraskuun 10. päivältä Hesarin juttu Pentti Linkolan uusimmista möläytyksistä Vastuullinen vaikuttaja -lehdessä: Pentti Linkola: Lasten hankkiminen on suurin ympäristörikos. Möläytykset ovat erittäin harmonisella ja siten saatanallisen kaamealla tavalla verrattavissa tämän Brittiläisen imperiumin eliittiagendoihin osana NWO -projektia, että lainaan keskeiset möläytyskohdat tähän suoraan tarkasteluun tuosta jutusta. Omat kommenttini laitan sekaan punaisella fontilla tuttuun tyyliin.

Linkolan sanomaa: "...hän sanoo, maailmassa on vain yksi ongelma ja se on se, että täällä on liikaa ihmisiä. Kaikki muut todelliset ongelmat johtuvat tästä eikä ihmiskunnalla ole mahdollisuutta selvitä."

Tämä arvio ei ole yksiselitteisesti todistettu, sillä ihmisten keskittyminen maapallolle on niin epämääräistä ja ryppäisiin keskittynyttä, että se antaa suurkaupunkinäkymiä katsellessa harhakuvan liiasta määrästä ihmisiä. Oikeasti liikakansoitusajatukset ovat nykyäänkin aivan liikaa malthusilaisten / uus-malthusilaisten (Kts. NWO -sanastostani) ideologioiden saastuttamia, joita Pentti Linkolakin edustaa. Tässäkin mielessä hän on tyylipuhdas esimerkki Brittiläisen imperiumin oligarkkiperinteestä, jossa kansanmurha- ja eugeniikka-agendat ovat enemmänkin mielisairauden ilmentymä kuin viisasta toimintaa.

"Tsunamistakaan ei ollut iloa, eihän siinä mennyt edes yhden päivän nettolisääntymisen verran ihmisiä", Linkola sanoo. Hän laskee, että vuodessa maapallon väkiluku lisääntyy 80 miljoonalla, joka jaettuna 365:llä tekee noin 220 000 ihmistä lisää päivässä."

Tuo laskutapa ei myöskään voi perustua todellisuuteen, koska se on liian suoraviivaisen olettava ja pohjautuu johonkin äärimmäisyysskenarioon, joka vääristää todellista skenariota. Länsimaissa väestö itse asiassa tulee aivan pian laskemaan jo siitäkin syystä, kun demografinen todellisuus alkaa vaikuttaa; vanhoja ihmisiä on paljon enemmän kuin lisääntymisikäisiä nuoria. Kehitysmaiden väenpaljous on myös vaakalaudalla jo nyt näiden NWO -suunnitelmien takia. Harvoissa paikoissa lopulta on liikaa väestöä, jos vain osattaisiin ottaa ongelmat käsittelyyn muulla kuin Pentti Linkolan tavalla.

Se tarkoittaa tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää energiankäyttöä oikeammin kohdistettuna --> Amerikkalaisen systeemin mukaista mantereiden sisämaa-alueiden kehittämistä tehokkaalla ja hyvin kohdistetulla infrastruktuurilla, mikä yhtenäistää kansallisvaltioiden toimivuutta fyysisesti, kulttuurillisesti ja ideologisesti ja siten mm. vähentää väestöjen keskittymistä liikaa rannikoille liikakansoituskeskittymiksi ja ympäristörasitteiksi. Tuollaista "sisämaavaltaa" vastaan Brittiläinen imperiumi eli "merivalta" on aina ollut ja siten se perustelee mieluummin "liikaväestön" vähentämistä kuin ottaa käyttöön amerikkalaisen systeemin mukaista mallia, koska se tuhoaisi Brittiläisen imperiumin juurikin imperialistiseen ja monetaristiseen "vapaakauppaan" perustuvan järjestelmänsä, jonka alkujuuret ovat paljolti merellisen (rosvo)kulttuurin ja kaupankäynnin perinteessä jo tuhansien vuosien takaa.

"Aids antoi Linkolan mukaan ensin toivoa, mutta sitten sekin lässähti, sanoo Linkola, joka on Suomen tunnetuin maailmanlopun ennustaja.

Tuota "maailmanloppua" tehostetaan parhaillaan näillä NWO -suunnitelmilla, jotka ovat yksi yhteen samoja agendoja kuin mistä Pentti Linkola puhuu. Katsokaapa --->

"Linkolan mielestä tehokkaampia tapoja väen vähentämiseen olisi esimerkiksi vesijohtoveden myrkyttäminen."

Tämä idea on jo esitetty Barack Obaman hallinnon tieteen ja teknologian neuvonantajan John P. Holdrenin kirjassa Ecoscience, joka paljastui laajaan tietoisuuteen viime kesänä mm. juuri LaRouche PAC -sivustolla ja Alex Jonesin medioissa. Tässä siitä oma kirjoitukseni; Nykyajan Josef Mengelen suunnitelmat ihmiskunnan tuhoamiseksi: John P. Holdren ja Ecoscience -kirja. Tämä on käytännössä manuaali, jota NWO -eliitti mieluusti käyttää hyväkseen juuri tänäkin päivänä ja sen mukaan mm. rokotteisiin voidaan ujuttaa kansanmurhaelementtiä. JOKA ON TODELLINEN VAARA NYT ESIM. TÄSSÄ SIKAINFLUENSSATILANTEESSA! Paljon muutakin ison ja vittumaisen SAATANAN ideoita kirjassa esitellään ja perustellaan mielisairailla aivoilla.

"Hän ihailee varauksetta vuoden 2001 terroristihyökkäystä New Yorkiin, koska se kohdistui juuri sinne minne pitikin: öykkärimäisen länsimaisen elämäntavan ytimeen. "Niin kauan kuin yksikin terroristi on hengissä, on toivoa." "

Tässä Linkola ajattelee kuten länsieliitti ja on siten eräänlainen Saatanan ruumiillistuma nukkavierun kalastajan valeasussa. Mehän jo olemme oppineet, että tuo WTC -isku oli lännen oligarkkieliitin ja Saudieliitin yhteistyössä orkestroima tapahtuma, jolla saatiin aikaan monta eliitin NWO -projektia edesauttavaa asiaa; valheellisen terroristiuhan varjolla pystytettävä poliisivaltio kansan hallitsemiseksi, sotaretket Lähi-Idässä USA:n heikentämiseksi ja Aasian luonnonvarojen saamiseksi länsieliitin haltuun, pelon avulla agendojen syöttämistä kansalle jne. Ainoa asia, josta olen osittain samaa mieltä Linkolan kanssa on tuo öykkärimäisen länsimaisen elämäntavan haitallisuus. Siinä on korjattavaa, mutta ei Linkolan ja länsieliitin aikomalla tavalla!

On nimittäin huomioitava, että tuo lännen öykkärimäisyys on nimenomaan istutettu länsimaiseen elämäntapaan tuon NWO -eliitin toimesta, kun on ihannoitu ja otettu mallia heidän monetaristisen ja imperialistisen talouspoliittisen järjestelmänsä hegemoniasta kaikkine epäinhimillisine piirteineen; ahneus, välinpitämättömyys, tyhmyys, ihanteiden tallominen rahanvallan alle jne. Lännen oligarkkieliitin meidän päälle kaatama kulttuuri on rapautumisen, tuhoutumisen ja tyhmentymisen kulttuuria, joka vaikuttaa kaikkeen ympäristöönkin lopulta haitallisesti päästessään jatkumaan vapaana. On siis hurja paradoksi toivoa lisää länsieliitin agendoja ja samalla kuvitella sen aiheuttavan parantumista. Linkola ei siten osaa ajatella asioita loppuun saakka ja saati edes terveesti!

"Realistinen tapa väkiluvun vähentämiseksi on Linkolan mielestä yhden lapsen politiikka, joka pitäisi saada lainsäädännöllä pakolliseksi kaikkialla maailmassa.".

Tämä on ollut viime aikoina yksi selkeä länsieliitin toivoma agenda, joka tähtää ainoastaan heidän asemansa turvaamiseen ja heidän eugeniikkaunelmien toteuttamiseen. Heitä ei niinkään kiinnosta ympäristönsuojelu. Lainsäädäntöjen muutoksia on jo väläytelty tuohon suuntaan lapsiensaannissa ja niitä on perusteltu etenkin ilmastonmuutoksella. Lännen valtavirtamediassa on mm. aikakauslehdissä ja televisiossa otettu suorasukaisesti esille yhden lapsen politiikkaa ja syyllistetty lapsensaantia ilmastonmuutoksen nopeuttajana ja ympäristön tuhoajana. Tämä on länsieliitin eli Brittiläisen imperiumin NWO -agendaa tukevaa vääristävää propagandaa!

Lisäksi on perusteltu maailmanhallitusta eli NWO -agendaa kaikkien näiden eliitin toitottamien mukaongelmien ratkaisemiseksi ja perustelemiseksi. Mehän tiedämme, että länsimaissa on joka tapauksessa pian edessä suuri väestön väheneminen, missä pikemminkin se on haitta länsimaiden tulevaisuudelle eikä väestön liikakasvu. Länsieliitti tekee parhaillaan mitä tahansa, jotta väestöä saadaan vähennettyä paljon heidän asemansa ja NWO -agendansa turvaamiseksi ja heidän rituaalisten eugeniikkaunelmien toteuttamiseksi!

No comments: