Tuesday, November 24, 2009

Ilmastonmuutoshypetys paljastunut länsieliitin NWO -projektia tukevaksi petokseksi!

Viimeisten parin viikon aikana on tullut niin hurjasti vakavaa ja toisaalta ihan hyvälläkin tavalla käänteen tekevää uutista NWO -agendaan liittyen, että tämä on sekoittanut bloggaamiseni pakkaa melkoisesti. Mielessäni oli ollut aikaisemmin tosi paljon kirjoitettavaa monista aiheista ja olenkin tehnyt muutamille blogipostauksille luonnosrunkoja tarkoituksena julkaista lähiaikoina kunnon tykitystä eri näkökulmilta. Nyt tuli kuitenkin muutoksia suunnitelmiin ja tämän merkinnän aihe piti saada ensin esilletuotavaksi.

Viime viikolla tuli siis todellinen pommi; Ilmastotutkijoiden sähköpostit hakkeroitiin. Tämä on ollut sensaatiomainen uutinen, jota valtavirtamedia yrittää hyssytellä ja selittää valkopesulla parhaansa mukaan ja asianosaiset petoksesta kiinni jääneet ilmastotutkijat pyrkivät kääntämään tilannetta osoittamalla syyttäviä sormia epäoleellisuuksiin ja pois omasta liatusta pesästä: Ilmastotutkija syyttää hakkereita Kööpenhaminan kokouksen horjuttamisesta. Vaikka ilmi tulleilla tahallisen, rikollisen petoksen ja NWO -juonimisen merkit täyttävillä dokumentti- ja sähköpostisisällöillä ei olekaan aivan täydellistä ilmastonmuutoksen kumoamisvoimaa, niin ne osoittavat ilmastonmuutoshypetyksen liittyneen todella historiallisen törkeästi, suunnitelmallisesti, ennen näkemättömän luihusti, valheellisesti ja kiinteästi osaksi NWO -projektia, jossa lähitulevaisuuden keskeisellä sijalla ja ko. valehypetyksen avulla on ollut NWO -projektin mukaisen maailman hallituksen julistaminen tuon ensi kuun Kööpenhaminan ilmastokokouksen puitteissa.

Jotain on kuitenkin ilmastossa muuttunut (Auringonko muutosten vaikutusta tosiaan, kuten on ilmeisesti yritetty peitellä ja vähätellä?!), kun Pohjois-Eurooppaa kohtaavat jatkuvasti erittäin leudot (alku)talvet. Ukkostenkin vähäisyys monena kesänä peräkkäin poikkeaa aikaisemmasta huomattavalla tavalla. NWO -agendaa tukeva valheellinen ilmastonmuutoshypetys on silti joka tapauksessa tuomittavaa ja epätieteelliset petoksen merkit täyttävää, mistä on seurauksena mm. vaarallisen paljon luottamuksen menettämistä länsimaiseen tieteen tekemiseen yleensäkin!

Uskomattoman skenarion olemassaolo näyttäytyy tässä kysymysmerkkinä: On ollut tietoja eliitin resurssien avulla pystytetystä ja toiveidensa mukaisen H.A.A.R.P. -teknologian osallisuudesta tahalliseen sään muokkaamiseen: Onko ilmastoa jo muokattu sen avulla siten, että se tukisi ilmastonmuutoshypetystä NWO -agendan pystyttämiseksi?! Onko ilmakehään tehdyt ns. chemtrails -suihkutukset myös tahallista tällaista toimintaa?! Onhan jo ollut avointakin puhetta sään muokkaamisesta mm. Kiinassa (Hesarin juttu - Sään manipulointi epäilyttää kiinalaisia). Onhan se siten mahdollista täälläkin eri tarkoitusperien mukaisesti: NWO. Tähän mennessä lännen oligarkkieliitistä oppimani perusteella en ihmettelisi tällaisten tihutöiden mahdollisuutta yhtään, sillä onhan heillä mm. käytännössään lähes kaikki maapallon resurssit. On esitetty jopa sellaistakin, että tuo H.A.A.R.P. -teknologia soveltuisi myös ihmisten mielentilan muokkaamiseen / häiritsemiseen massatasolla.

Yhteiskunnalliset vaikutukset tulevat olemaan joka tapauksessa äärimmäisiäkin tämän petoksen paljastumisen takia. Huomaamme todellakin jo nyt, että tämä on aiheuttanut ennen näkemätöntä sielun paloa, väittelyä, vihaa, pettymystä ja toisaalta ko. hypetykseen uskontona uskoneiden itsepetoksellista selittelyä. Aiheesta riittää pohdittavaa ja kirjoitettavaa varmasti paljon lisää vielä pitkään. Tässä kuitenkin nyt nuo linkit muiden tekemiin juttuihin --->

Vaihtoehtomedian jutut: Infowars: Climatic Research Unit Hacked E Mails & Data, Global Warming Meltdown: Climategate!, Call For Independent Inquiry Into Climategate as Global Warming Fraud Implodes, Alex Jones TV: Doom & Gloom Climate Fraudsters Exposed, Dr. Tim Ball On the Significance of the CRU Hacked Documents, Inhofe to call for hearing into CRU, U.N. climate change research, Alex Runs Down Man-made Climate Change Hoax Exposed in CRU Emails, “Climategate”: Peer-Review System Was Hijacked By Warming Alarmists ja Lord Monckton: Prosecute the Climate Change Criminals.

Alex Jones Channel: Alex Jones Tv {Sunday Edition} 1/8:Hacked Emails Show Blatant Climate Change Fraud!: A B C D E F G H. Infowars.com: Climate-Gate Pt 1 ja Infowars.com: Climate-Gate Pt 2. Alex Jones Tv: Climate-Gate " THE E-MAILS ARE REAL!!!" ja Alex Jones Tv:How to Expose The Climate.

LaRouche PAC: Hackers Expose Climate Change Hoaxers Lies and Conspiracy, LaRouche: The Green Issue Is The Core Of All The Genocide ja nämä Off The Cuff -videot kannattaa ehdottomasti kuunnella tarkkaan läpi: OTC: AM Report Monday November 23, 2009 ja OTC: PM Report Monday November 23, 2009. Niissä Matthew Ogden osaa kiteyttää kokonaiskuvan erittäin iskevästi ja sisältörikkaasti kaukaa historiasta nykyhetkeen. Ilmastonmuutoksella hypettäminen ja Yhdysvaltain natsiterveydenhuoltouudistus näkyvät todellakin kokonaiskuvassa vain yhtenä osana Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin ja monarkian pähkähullun mielisairaita ja rikollisia maailmanhallitus- ja kansanmurhahimoja!

Suomen talousdemokraattinen puolue -blogi: Piraattiliitto: Sensaatiomainen tietovuoto: hakkeri paljasti ilmastotutkimushuijauksen!

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä -blogi: Hakkeri paljasti ilmastohuijauksen ja Atte Korhola vahvistaa "viestit ovat aitoja".

Että näin!! Itsekin olen jo monta kuukautta sitten havainnut eri lähteistä saamieni tietojen avulla ilmastonmuutoksen hypettämiseen liitettyjä petollisuuksia ja osallisuuksia lännen oligarkkieliitin NWO -agendan pystyttämiseksi. Nyt se kuva kirkastuu yhä selvemmin ja hyvänä puolena tästä voidaan sanoa se, että tämäkin tulee herättämään lisää ihmisiä havaitsemaan länsimaailman kulisseissa tapahtuvia satanistitoimia! Aivan, kuten tämä sikainfluenssakin on omalta osaltaan jo niin tehnyt tänä syksynä. Silti havaitsemme joukossamme edelleen niitä, joilta valtavirtamedian ja nyt paljastuneessa valossa siis virallisen tiedeyhteisönkin ehdollistamasta lumemaailmankuvasta pääseminen on niin vaikeaa, että sitä voidaan nimittää käänteiseksi aivopesuksi oligarkkieliitin suorittamasta aivopesusta.

Ko. käänteinen aivopesu tai paremmin sanottuna eliitin junaileman aivopesun purku ei ehkä tule kaikilla onnistumaan, vaan voi olla jopa niinkin, että osa ihmiskunnasta menee hautaan asti uskoessaan virheellisesti NWO:n olevan vain jotain mielikuvituksen tuotetta ja "hörhöjen leikkiä". Kuulemaan he siitä kuitenkin lähiaikoina joutuvat yhä lisääntyvään tahtiin. Hmmm., ehkä NWO:n vastainen sota ei tarvitsekaan aivan kaikkia ihmisiä mukaan, vaan vain riittävän suuren kriittisen massan... Olkoot valveutumattomimmat ja aivopestyimmät omissa harhoissaan!

Tämä bloggaaja on hyvä esimerkki tällaisesta syvässä eliitin ohjaileman länsimedian ja -tieteen ehdollistamassa unessa olijasta, mikä havaitaan hänen tähän petoksen paljastumiseen liittyvässä jutussaan (Ilmastotutkimuksen historia), jossa hän yrittää itsepetoksellisesti selittää muille ja itselleen parhain päin paljastunutta paskakasaa ja sitä, että hän ei ole ollenkaan perillä länsimaailman NWO -agendan olemuksesta ja olemassaolon merkittävyydestä olla rajusti ja päättäväisesti tuomittavaa ihmiskunnan vastaista vihollisuutta. Suorastaan saatanallista pahuutta!

Olen pahoillani itsellenikin siitä, kun vielä pari vuotta aikaisemmin ennen tätä NWO -heräämistäni olin pitänyt hänenlaistaan NWO -eliitin median - tieteen aivopesemää hyväuskoista lammasta arvossa ja itsekin uskonut mm. juuri valtavirtamedian ilmastonmuutospropagandaan suorastaan kaikilta osin. Onneksi se on nyt ohi omalta kohdaltani! On kuitenkin lopulta hyvin sääli ja haitallistakin (Etenkin, jos NWO -tyrannia toteutuu ko. nukkuvien lampaiden hyväuskoisuuden suurella avulla), että hänen kaltaisiaan NWO -agendaa palvelevan propagandan uhreja edelleen pysyy dogmiunessaan.

Sota oligarkkieliittiä ja hännystelijöitään vastaan on kuitenkin julistettu ja se tulee voimistumaan lähitulevaisuudessa! Bloggaamisaiheet eivät täten ole lähelläkään loppua. Sen lisäksi, että kritisoidaan ja tuomitaan, niin pitää myös alkaa havainnollistamaan parempaa maailmaa ja parempia agendoja NWO -saastan tilalle!

No comments: