Thursday, November 26, 2009

Ilmastonmuutoshypetys paljastunut länsieliitin NWO -projektia tukevaksi petokseksi! - Osa 2

Ilmastonmuutospropaganda on todellakin paljastunut nyt suorastaan hurjalle "ClimateGate" -asteelle ja valtavirtamedian yritys vaieta siinä on äärimmäisen paljastavaa! Mitä se paljastaa?! Se paljastaa sen, kuinka lännen oligarkkieliitin pihdeissä oleva valtavirtamedia on ollut suunnitelmallinen osa ilmastonmuutoshuijausta ja laajemmin: Osa NWO -projektia. Tuleva Kööpenhaminan ilmastokokous ensi kuussa on tämä huomioiden myös erittäin paljastava --->

Ensimmäistä kertaa taistelussamme näitä NWO -paholaisia ja heidän hännystelijöitään vastaan, voimme kaiken esilletulleen perusteella (Kaikki NWO -agendan rakentamiseen liittyvät osa-alueet; talouden tahallinen manipulointi, valheellinen ilmastonmuutoshypetys, terveydenhuollon alasajo ja siihen liittyvät eugeniikka-ja eutanasiaohjelmat alkaen pandemioista, poliisivaltioelementtien pystytys, lakimuutokset tukemaan kaikkea tuota jne.) nähdä tuossa tulevassa kokouksessa tarkkaan ne henkilöt, jotka ovat tämän NWO -agendan puoltajia ja pystyttäjiä. Nimittäin seuraamalla heidän puheitaan ja kaikkea sanomisiaan sekä syntyneiden päätösten sisältöä se voidaan havaita symmetrisesti. Se symmetria on sama kuin välinpitämättömyys ko. väärinkäytöspaljastuksia kohtaan ja jatkaminen samoilla NWO -agendaa tukevilla linjoilla, joista annan tässä alla lisää tietoa.

Jo lähtökohtaisestikin vääristeltyyn tieteeseen perustuvien toimintamallien ja politiikan paikalleenasettaminen on perustavaa laatua olevaa rikollisuutta. Nyt kuitenkin tiedämme, kuinka valtava eliitin hallitsema verkosto on ja kuinka paljon samoille eliittipääpukareille ja -ryhmille kumartava tämä kokonaisuus on ja se tekee ihmiskunnan vastaisen vihollisuuden hyvin selväksi. Olemme nyt havaitsemassa natsi-Saksaakin rajumpaa ja laajempaa propagandakoneistotoimintaa vielä pahempien taka-ajatusten kera. Adolf Hitler ja Josef Göbbels eivät ole mitään verrattuna tähän nykytilanteeseen! Lisäksi kaiken olisi pitänyt tapahtua vaivihkaa salassa, mikä on vielä kavalampaa kuin koskaan ennen. Nyt kuitenkin viimeisten parin vuoden aikana olemme päässeet selville yllättävän paljon tästä NWO -kokonaisuudesta ja eliitin ohjailussa olevien poliitikkojen ja asiantuntijoiden teot ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet ja paljastaneet seikat todeksi, jos on vain osannut katsoa, tarkkailla ja hahmottaa kokonaisuuksia ja osia palasineen.

Aivan viime aikoina olemme nähneet mm. EU:n valinneen itselleen Lissabonin sopimuksen tultua ratifioiduksi kansanvallan ja demokratian vastaisesti presidentin (Herman Van Rompuy) ja ulkoministerin (Catherine Ashton). Kyse on diktatuurista, joka on saatu paikalleen kansalta paljolti huomaamatta ihmeellisen onnistuneen sumutuksen ja valheen kera. Hekin ovat olleet mm. Bilderberg -ryhmän kokouksissa ja monet keskeiset ilmastonmuutoksen hypettämiseen liittyneet henkilöt ovat olleet näiden lännen oligarkkieliitin salaryhmien piireissä saamassa aivopesuohjelmoinnin NWO -agendan pystyttämiseksi: Trilateraalinen komissio, Rooman klubi, Council On Foreign Relations jne. Kuten olemme jo monta kertaa oppineet, niin noiden "kerhojen" perustajapiruina ovat olleet tämän oligarkkieliitin pääpukarit, kuten Rockefellerin suku ja Britti- sekä Hollannin monarkia.

He ovat onnistuneet viimeisen 100 vuoden aikana joukkoineen koostamaan länsimaailman ylle pahuuden verkkonsa ja yhteiskunnan jokatason juoniensa avulla heidän lähitulevaisuuden tärkein virstanpylväänsä on juuri ilmastonmuutoshypetyksen avulla Kööpenhaminassa tehtävät NWO -projektia tukevat päätökset: On mm. puhuttu (Ei tietenkään juuri yhtään valtavirtamediassa, joka VALEHTELEE eliitin manipuloimana mm. jättämällä keskeiset asiat kertomatta) siitä, että Kööpenhaminan kokous on avaus maailmanhallinnolle. Nyt termit ovat vaihtuneet peittelevämmin NWO:n sijasta mm. näihin: "Global Governance" ja "Global Management".

Yhtä kaikki taustalla on päätavoitteena tuon "maailmanhallinnon" -valekaapuun puettuna tyrannimainen eliitin valvoma diktatuuri ja väestön vähennys yli puolella mm. rapauttamalla yhteiskuntien toimivuus, teollisuus jne. vetoamalla siinä muka ilmastonmuutoksen tuomiin uhkiin ja tarkoituksella sitä varten vääristetyn "tiedeaineiston" avulla saatuun fantasiakuvaan, jonka tarkoitus olisi synnyttää pseudotarve NWO:a tukeville agendoille. Tämä on vaarallisen joukkotuhonnan paikka!

Väestön vähennys on kokonaisuudessaan eliitille kuin rituaali ja heidän skenarionsa ovat tulleet siinä jopa yllättävän päällekäyviksi viime aikoina monella rintamalla, kun katsomme esim. Yhdysvaltojen terveydenhuoltouudistustakin. Viime aikoina siinä on tullut yhä lisää väestönvähennystä aiheuttavia lisäpiirteitä, kuten mammografian karsiminen rajusti ja siitä seurauksena syövän ja kuoleman lisääntyminen. Perusteluina uudistuksessa ovat muka taloustilanne (Huom., tarkoituksella mm. ko. eugeniikkapahuutta silmällä pitäen rakennettu tilanne!), kun kuluja pitäisi vähentää ja siksi terveydenhuollon uudistus tehtäisiin "rationalisoimaan" terveydenhuoltokuluja. Riippumaton lautakunta suorittaisi ko. karsinnat ja käytännössä sillä olisi silloin valta päättää elämästä ja kuolemasta. Nimenomaan kuoleman lisäämisestä!! Natsi-Saksassa T4 -laki oli juuri samanlainen ja alkusysäys myöhemmin tuleville keskitysleirimassamurhille.

Huomamme siis, että tämä eugeniikka, kansanmurha ja joukkotuhonta on yllättävän keskeistä NWO -eliitin agendoissa. Eri instituutioita ja ryhmiä (esim. Hastings Center, Britannian NICE -terveydenhuoltojärjestelmä, pian USA:n uusi terveydenhuoltolaki ja ym. eliitin salakerhot) on sitä edesauttamassa, mutta ko. mielihalut on pyritty pukemaan uusien salanimien ja pseudoagendojen alle. Nyt ei esim. käytetä sanaa eugeniikka, vaan "bioetiikka". Eipä se pysty enää meikäläistä huijaamaan! Pseudoagendoista esimerkkinä on juuri tämä ilmastonmuutoshypetys ja ylipäätään viherliike. On onnistuneesti sanottu, kun havainnollistetaan sen olevan nyt kaapattuna eliitin keppihevoseksi.

Vihreässä liikkeessä oli varmasti aluksi hyviäkin piirteitä, mutta eliitin media-aivopesun ja muiden manipulaatioidensa (Mm. rahalla ja vallalla saatu ostettua ja määrättyä eliitin agentteja ja apureita vaaleihin yms. tärkeille virkamiespaikoille) avulla viherliike on saatu muutettua liikaa eliittiä palvelevaksi viherfasismiksi, jossa hyväuskoiset hölmöt ovat toimineet tietämättään ihmiskunnan vastaisen pahuuden hyväksi! Silti osa riviporukastastakin voi ihan hyvin olla jopa tarkoituksellisen pahaakin, kuten eliitin suurimmat saatanaa palvovat pirut. Valitettavasti emme voi koskaan tarkasti erottaa jyviä akanoista tässä katsannossa.

Nyt siis ymmärrän todella, mitä tarkoitetaan propagandalla. Se on ollut nyt kaikkien aikojen suurinta ihmismielen hallintaa koko tähän astisen historiamme aikana. Katsotaanpa vielä lopuksi linkkikollaasin avulla ja lainapoimintojen kera tätä kokonaisuutta --->

Vaihtoehtomedian jutut: Infowars: Climategate Exposes the Alarmist Machine, Alex Jones on Climategate: A Hoax and Ponzi Scheme, Climate Alarmists Finally Admit The Debate Is Not Over, Hacked climate emails include calls for ‘Earth Government’ as foundation of new world order, splitting of America, BBC Climate Correspondent Was Forwarded CRU Emails Five Weeks Before They Were Made Public, Trilateralist Replaces Bilderberger to Chair Copenhagen Summit, TV Environmentalist Goes Nuts Over ClimateGate, A Message to the Environmental Movement: Your Movement Has Been Hijacked ja Dutch Environmental Minister Bizarrely Claims Hackers Manipulated Data in E-Mails.

Alex Jones Channel: Marc Morano on Alex Jones Tv 1/2:The Case For Al Gore's Climate Change is Falling Apart !!: A B. Dr. Tim Ball on Alex Jones Tv 1/5:Myth on Global Warming & The CRU Hacked Documents!!: A B C D E.

LaRouche PAC: LaRouche: Copenhagen Summit Must Reject London Genocide Policy, Viscount Monckton on Climategate: They are Criminals, Gore Flees in Panic from Chicago Book Signing, We Know Your Views on Carbon Dioxide—Where Do You Stand on Genocide? ja Prince Philip Orders Obama to Copenhagen. Off The Cuff -videot: OTC: AM Report Tuesday November 24, 2009, OTC: Late Report Tuesday November 24, 2009, OTC: AM Report Wednesday November 25, 2009, OTC: PM Report Wednesday November 25, 2009 ja OTC: Am Report Thursday November 26, 2009.

Suomen talousdemokraattinen puolue -blogi: Ympäristöliike on oman vihollisensa kaappaama ---> "Corbett Report sanoo asian niin kuin se on. Paha juttu, vihreät - mutta näin se vain on. Luulisi vihreiden viimeistään alkaneen epäillä jotain kun Al Gore ja Goldmann Sachs astuivat mukaan kuvioihin - rahastamaan. Oikeastaan luulisi vihreiden tajunneen jotain jo silloin kun Enronin emälurjus Kenneth Lay keksi uuden hiilidioksiidirahastuksen.". Huomaamme tästä siis sen, että eliitin keskuspankkiohjattu talousjärjestelmä on tarkoitus myös muokata heidän pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurikseen paljolti tämän ilmastonmuutoshypetyksen avulla. Kööpenhaminan kokous on siinä heille myös tärkeä etappi, jossa mm. hiilidioksidiverotus ja ko. veroilla johdannaismarkkinoilla keinotteleminen näyttelevät keskeistä osaa pelaten eliitin taskuun. Ilmastonmuutoksella ruoskiminen on todella yllättävän iso osa NWO -agendan pystytystä monessakin mielessä!

Lopuksi lainauksia yllä olevasta linkkisisällöstä:

"The Danish government has appointed a Trilateral Commission member to chair the United Nations Copenhagen climate change summit. Lykke Friis, the former pro-dean at Copenhagen University."

"The Trilateral Commission is the brainchild of David Rockefeller and Zbigniew Brzezinski (who served as the Commission’s first executive director) with help from the Brookings Institution, the Council on Foreign Relations and the Ford Foundation. The Commission’s agenda is to create a one-world government."

"If the Council on Foreign Relations could be said to be a spawning ground for the concepts of one-world idealism, then the Trilateral Commission was the ‘task force’ assembled to assault the beachheads. Already the Commission had placed its members in the top posts the U.S. had to offer,” writes Patrick Wood. “The philosophical underpinnings of the Trilateral Commission are pro-Marxist and pro-socialist. They are solidly set against the concept of the nation-state and in particular, the Constitution of the United States. Thus, national sovereignty must be diminished and then abolished altogether in order to make way for the New World Order that will be governed by an unelected global elite with their self-created legal framework."

"The under-reported (except in the European press) appointment of Friis follows the ascension of Herman Van Rompuy (a Bilderberg member) to the presidency of the European Union. The EU is the most advanced of the regional building blocks for world government."

"On November 19, Van Rompuy announced that 2009 is the “first year of global governance.” He said the “climate conference in Copenhagen is another step towards the global management of our planet,” i.e., the establishment of a One World Order."

"Prior to his comments on November 19, Van Rompuy announced at a Bilderberg dinner at Hertoginnendal, Brussels, on November 15th, that the elite plan to implement EU-wide taxes that will be paid directly to Brussels."

"Van Rompuy has admitted as much. The Trilateralist Lykke Friis’ appointment is another indication that the one-worlders plan to stack the deck and push their “global governance” agenda next month under the pretext of climate change.

The Climate Research Unit revelations will not slow them down. The corporate media is now attempting to stifle and bury the story as it goes viral on the internet ahead of the meeting predicated on the farce of global man-made climate change."

Nuo yllä olevat lainaukset todella kuvaavat eliitin luomaa kokonaisuutta, joka on yhtäkuin Brittiläinen imperiumi eli kansallisvaltioiden suvereeniteetin ja päätäntävallan alleen tukahduttava ja tuhoava saatanallinen pahuuden imperiumi. Se on hämähäkinverkko, joka sotii ihmiskunnan kehitystä vastaan ja on osaltaan myös ympäristöä vastaan, koska eliitti ei lopultakaan niinkään välitä ympäristöstä. Kuten sanottua, niin ilmastonmuutoksella ratsastaminen on heille vain väline päästä NWO -mielihaluissaan eteen päin. Sen verran monet ovat tämän jo onneksi ymmärtäneet tämän äskettäisen paljastusryöpynkin ansiosta, että mm. Al Gore, tuo ilmastonmuutoshypetyksen "Prince of Fucking Darkness" ja Prinssi Philipin pahuuden eliittikolleega, joutui äskettäin pakenemaan raivostunutta väkijoukkoa tultuaan uuden kirjansa nimikirjoitussessioon.


"Now what on earth could provoke the minister (Hollannin ympäristöministeri Jacqueline Cramer) to carelessly and bizarrely lie about the hackers and the data uncovered by them? The answer is: only one with an interest to perpetuate the global warming hoax. Who else would claim right off the bat that the data was fixed by the hackers?

Here’s a hint. Last month the very same environmental minister who is now angrily railing against the hackers, addressed the Club of Rome’s Global Assembly gathering held in Amsterdam in the run-up to Copenhagen. In the company of Queen Beatrix and Michael Gorbachev, she stated:

“Like so many of you, I was inspired by the Club of Rome to pursue a green career. I read the Limits to Growth as a young biology student in 1972.”

After this remarkable confession by the current environmental minister, Cramer continues worshiping the 1972 publication, saying that:

“After I had digested its importance, I couldn’t wait to do my part to help save the planet. I have no regrets that I went green- it has been a lifelong challenge and adventure.”

After calling for a “global strategy”, she stated:

“Club of Rome, thank you. You identified and put the spotlight on humankind’s predicament. And more than that. You inspire me and many, many others to take collective action. And to create an environmentally conscious movement representing all layers of society. I firmly believe that we can only transit to a sustainable economy through such a collective action. Now it is up to all of us to implement the solutions. And of course I will do my part.”

She sure does. Even when it means throwing ludicrous statements out there in the hope that someone will take her word for it.".

Tuo Hollannin ympäristöministerin Jacqueline Cramerin mielentilan kuvaus ko. asian suhteen kertoo juuri siitä, kuinka eliitin aivopesukoneisto on toiminut erinomaisesti jo vuosikymmeniä. Kysymys on enää siitä, että onko Cramer hyväuskoisena ja sumutettuna hölmönä mukana vai tarkoituksellisen pahana NWO -ideologina vai jotain siltä väliltä? Tuon tekstin perusteella kallistun arviossani enemmän pahuuden puolelle...

Joka tapauksessa ymmärrän psykologiaa sen verran hyvin, että tiedän joidenkin ihmisten menevän helpostikin mukaan sellaisiin ideologioihin (Oli se sitten paha tai hyvä), jotka antavat tietynlaista euforistakin mielihyvää ja yhteishengen ylevyyttä. Tämän ilmastonmuutoksen hypettämisen avulla sellaiseen sopivaa materiaalia on voitu syöttää luonteiltaan sopivan heikkojen ja johdateltavissa olevien mieliin, jotka samalla eivät osaa riittävästi varoa virallisen auktoriteetin taakse kätkeytyvää pahuutta ja eivätkä kykene riittävästi lukemaan valtavirtamedian ja koulutussysteemin takana olevia asioita ja kokonaisuuksia planetaarisesta kokoluokasta pikkudeltaljeihin. Heitä on paitsi rivikansalaisissa, niin myös politiikan ja muun päättävän toiminnan johtopaikoillakin ja siksi ei ole yllättävää, kuinka NWO -agenda on niin tuntematonta siellä, missä sen ei pitäisi olla ja kuinka tämä paljastunut petos on saanut nyt niin paljon raivoisaa vastakkainasettelua aikaan: Eipäs ole paljastettu mitään vs. onhan paljastettu ja samalla myös NWO:n luonnetta kirkuvasti!

Ylimmän eliitin porukat ovat mestarillisia mielenhallitsijoita ja -manipuloijia ja tuo em. mielessämme voimme todeta seuraavaa siitä, miten he sitä tekevät: Heillä on ensinnäkin huikeat resurssit ja valta valita käyttöönsä sopivat henkilöt (johdateltavissa olevat tai samaan tapaan pahuutta suosivat) ja muodostaa heidän avullaan tarvittavat instituutiot ja ryhmät, jotka levittävät, edesauttavat, synnyttävät ja ohjaavat heille suotuisia ideologioita ja käytäntöjä mm. valtavirtamedian avulla. Siksi ei ole ollenkaan ihme, miksi esim. IPCC:nkin pakeilla on ollut sellaisia "tiedemiehiä" eli oikeammin rikollisia, jotka ovat voineet paljastuneilla ko. tavoilla (Vääristää tuloksia, mustamaalata ja manipuloida vastustajat pois, levittää sopivia täsmävalheita, ottaa vastaan miljoonaluokan lahjuksia jne.) sepittää meille tuon ilmastonmuutoksen olevan sellaista, joka vaatii niitä toimia, jotka edesauttavat salakuljetettuna NWO -tyrannian pystytystä.

Lyndon LaRouchen sanomaa: "When the heads of state of the world's leading nations convene in Copenhagen, Denmark on Dec. 7, they must issue a resounding rejection of the policy of genocide which the world's leading "environmentalists" like Prince Philip and his climate Change hoaxsters have been promoting for decades."

"The planners of this so-called environmental summit have already made clear that their intent is to reduce population, as a means of allegedly reducing man's role in producing climate change, thus echoing the depopulation policy of Philip's World Wildlife Fund. Not only is such an intent genocidal, but it is being pursued in support of what has been proven, repeatedly, to be the fraud of manmade global warming."

LaRouche PAC: "The network of liars and apologists for the upcoming Copenhagen Summit are evading the issue. Since its public launching at the 1975 Endangered Atmosphere Conference by a gaggle of radical Malthusians headed by anthropologist Margaret Mead, the only purpose of the global warming myth has been to stop scientific and technological progress, in order to drastically reduce world population."

"The proponents of global warming are proven liars. The time for academic debate is over. The only question to be asked of them now is: Will you renounce your association with this promotion of the greatest genocide in human history?"

Christopher Moncktonin sanomaa: "This is what they did—-these climate "scientists" on whose unsupported word the world's classe politique proposes to set up an unelected global government this December in Copenhagen, with vast and unprecedented powers to control all formerly free markets, to tax wealthy nations and all of their financial transactions, to regulate the economic and environmental affairs of all nations, and to confiscate and extinguish all patent and intellectual property rights."

"Worse, these arrogant fraudsters—for fraudsters are what we now know them to be—have refused, for years and years and years, to reveal their data and their computer program listings. Now we know why: As a revealing 15,000-line document from the computer division at the Climate Research Unit shows, the programs and data are a hopeless, tangled mess. In effect, the global temperature trends have simply been made up."

"Finally, these huckstering snake-oil salesmen and global warming profiteers—for that is what they are—have written to each other encouraging the destruction of data that had been lawfully requested under the Freedom of Information Act in the UK by scientists who wanted to check whether their global temperature record had been properly compiled. And that procurement of data destruction, as they are about to find out to their cost, is a criminal offense. They are not merely bad scientists—they are crooks. And crooks who have perpetrated their crimes at the expense of British and U.S. taxpayers.".

Nuo loput lainaukset kertovat osaltaan myös hyvin kokonaisuudesta ja sen elementeistä osana NWO -pahuutta. Tämän pahuuden edessä ei tule antautua! Pitäkäämme siis mielessämme, että kaikki tuolla Kööpenhaminassa päätetty perustuu rikolliseen pohjaan ja siksi niitä päätöksiä ei tule ottaa todesta ja niitä on vastustettava!

4 comments:

Hope said...

Tämä on kyllä mielenkiintoinen tilanne tämä ilmastomuutos homma! Tulee varmasti osaltaan jakamaan porukkaa. Monet tahtovat uskoa että se on totta ja monille se on vaikea myöntää vuosia kun siitä on ihmisille puhunut. (Aivan sama tilanne kun lapselleen sikainfluenssa rokotteen ottanut puollustaa rokotetta viimeseen asti, ettei hänen tarvitsisi myöntää itselleen, että on saattanut myrkyttää lapsensa.)

Puhuin tästä avokkini kanssa jokin (hän kova ympäristö "aktivisti") ja hän ei yksinkertaisesti halua uskoa! Oli kieltämättä vaikea vastata kun hän sanoi että ehkä ne hakkerit ovat NWO eliitin juonia. Onhan tässä vanhat tutut merkit taas havaittavissa kuitenkin kuten nyt tuo kööpenhaminan ilmastokokous sekä median vaitiolo.

Itse alan jo innolla odottamaan tulevaa sillä olen vahvasti siinä uskossa että tuo saatanallinen vapaamuurari järjestelmä tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa! Niin paljon on ihmisiä herännyt tähän todellisuuteen viimeaikoina. Ehkä voisi toimia jollain muulla planeetalla, mutta ei täällä eikä meihin ihmisiin! Suorastaan uskomatonta nähädä että voimme vielä herätä tämän vuosikymmeniä jatkuneen mielenhallinnan ja manipuloinnin jälkeen!

Saisimme olla ylpeitä siitä keitä olemme ja ennenkaikkea puollustaa sitä. Onhan se kuitenkin tärkein asia mitä meillä on... inhimillisyys.

Kiitos taas Mika kirjoituksistasi! Yritän aina välillä keretä kommentoimaankin näitä (tiedän miten se antaa kivasti tsemppiä:) ja jatka samaa linjaa!

Mika said...

Kiitos oivaltavasta ja paljon puhuvasta kommentistasi! On hyvä huomata, että kaltaisiasi omilla aivoillaan ajattelevia ja NWO -hetteikköä tutkivia ihmisiä on olemassa!

Tuo on totta, että tämäkin ilmastonmuutostilanne tulee jakamaan ihmisiä radikaalisti vielä ehkä hyvinkin pitkään... Mutta toisaalta tuokin on totta, että ennen näkemätön määrä ihmisiä on jo vapautunut eliitin aivopesuohjelmoinnista ja eliitin suunnitelmat ovat jo lähtökohtaisestikin mahdottomia toteutuakseen heidän haluamallaan tavalla.

Heidän systeeminsä kaatuminen voi olla yllättävälläkin tavalla käsillä aivan lähitulevaisuudessa, mutta minusta valitettavasti vaikuttaa siltä, että ennen kuin niin käy, niin paljon vakavaa ja tuhoavaa ehtii silti vielä tapahtumaan...

Siinä ovat syynä mm. nämä ihmiskunnan kahtiajakautumiset NWO -agendan tunnistamisessa, mikä aiheuttaa yhteiskunnallista levottomuutta. Toisaalta eliitin systeemien romahtaminen aiheuttaa myös tuhoavia seurannaisvaikutuksia, joita ovat mm. koko talousjärjestelmän hallitsematon romahtaminen, kansojen ja väestönosien manipuloiminen - joutuminen konflikteihin ja systeemin kuolemisesta johtuvat elinolosuhteiden heikentymiset, joita kuvaavat mm. nälänhätä ja sairausaallot kuolemineen myös täällä länsimaissa.

Se on sitä "uutta pimeää aikaa", josta Lyndon LaRouche koko ajan varoittaa, mikäli pelastavia toimia ei tehdä riittävästi; käytännössä tuhota ko. Brittiläistä imperiumia ja aseteta ihmiskunnan päämääräksi Yhdysvaltain perustuslain tapaiset kansallisvaltioagendat globaalisti. Siinä on Lyndonin mukaan jo hyviä merkkejä havaittavissa jonkin verran Kiinan ja Venäjän yhteistyön tultua äskettäin esille infraprojekteissaan.

Eli olen yhtäältä varsin toiveikas, mutta toisaalta hyvin peloissani ja ahdistunut tulevaisuuden suhteen... Välillä onkin tullut mieleeni, että tietämättömyys olisi nautintoa, mutta nyt avattuani Pandoran lippaan, ei paluuta entiseen ole enää koskaan. Olen lopun elämääni "värvättynä" NWO:n vastaiseksi taistelijaksi!

Hope said...

Hyvin samankaltaisia tuntemuksia itselläni. Enää ei voi nauttia samoista asioista kun sillon kun oli vielä laput silmillä. Kuten esim. telvisio. Tänäpäivänä telvision katsominen lähinnä ärsyttää. Näkee niin paljon sitä manipulointia ja kaikkea muuta valhetta sekä ihmisten "aivohalvauttamista".

Onko muuten sinulle tuttu käsite "resurssipohjainen talous"? Se on esitetty zeitgeist addendumin lopussa ja mielestäni se olisi suunta johon meidän tulisi näiden eliitin mellestysten jälkeen lähteä kulkemaan. Itselläni helpotti tosi paljon se pelko yms. kun näin selkeästi ne kaksi vaihtoehtoa mitä meillä voisi olla eli se kauhein ja se paras. Elikkäs www.zeitgeist.fi on osoite tuohon suomen z-liikkeeseen.

Yritän aina viesteissäni jättää semmoisen kovan että me voitamme tämän sodan ja aivan kuin se olisi itsestään selvyys, sillä uskon että meidän ajatuksillamme on enemmän voimaa kuin voimme kuvitellakkaan. On myös tutkittua tietoa että ihminen tekee tiedostamattomia päätöksiä ja liikkuu kohti suuntaa mikä on alitajunnassa. Eli jos siellä alitajunnassa on, että ei hätää kaikki menee hyvin eliitti kaatuu niin me kaikki teemme hyvää asian eteen ilman että edes tiedostamme sitä :)

Ainiin suosittelisin melkein mielummin tuota orientation presentationia joka kertoo samat asiat kuin addendum mutta ilman semmosia visuaalisia hienouksia. Asia saattaa olla sinulle tuttu mutta jos et ole nähnyt niin suosittelen lämpimästi. Tässä on suora linkki: http://pootle.thezeitgeistmovement.com:3002/projects/orientation_presentation/

Mika said...

Itse asiassa kyllä tuo "z-liike" on tuttu ja olen katsonut ko. dokumentin (zeitgeist addendum) ja onpa minulla siihen liittyviä blogimerkintöjäkin ainakin yksi viime vuoden lopulta.

Havaitsin siinä toki paljon hyviä ideoita ja ko. dokkarin tekijät olivat hyvin onnistuneesti kuvanneet nämä nykyisen monetaristisen järjestelmän ongelmat ja petollisuuden.

En ole nyt ollut vähään aikaan tekemisissä ko. liikkeen tutkimisen kanssa, mutta minulla on ollut aikeissa alkaa uudestaan tutkimaan sitä. Silloin n. vuosi sitten mielsin ko. liikkeessä olevan myös ongelmia, kuten se, että siihen saattaisi liittyä eräänlaista totalitarismia, joka muistuttaa kommunismia. Esitetty utopia on monelta osin ihanteellisen oloinen, mutta halutussa toteutuksessa olisi jotain häiritsevää...

No, joka tapauksessa ajattelin tutkia asiaa lisää ja vertailla sitä muihin havaitsemiini vaihtoehtoihin nykytilanteesta poispääsyksi, joista esim. Lyndon LaRouchen agenda on minulle tutuin tähän mennessä.

Itse asiassa nyt kun ajattelen, niin Lyndonin kaavailuissa ja havainnoissa on aika paljon samoja piirteitä kuin Zeitgeist -liikkeelläkin on. Lyndonin teeseistä näyttäisi olevan teitä ikään kuin astinlautana Zeitgeist -liikkeen havainnollistamaan maailmaan...