Monday, November 30, 2009

Lyhyt kommenttikeskustelu Sairas kaunis maailmamme -blogin pitäjän kanssa

Laitan tähän esille kommenttikeskustelun, jonka Hope -nimimerkkiä käyttävä blogikirjoittaja kävi tämän blogini merkinnässä (Ilmastonmuutoshypetys paljastunut länsieliitin NWO -projektia tukevaksi petokseksi! - Osa 2). Hope -nimimerkillä on oma blogi (Sairas kaunis maailmamme), jossa hän pohtii näitä NWO:n olemuksia ja taustoja sekä vaihtoehtoja "sairaalle maailmallemme". Olkoon tämä siis tuon fiksuja ajatuksia tuovan blogin esittelykirjoitus ja samalla annan tuon alla olevan kommenttikeskustelun tuoda omalta osaltaan lisää ajatuksia tästä maailman tilanteesta itse kullekin. Keskustelu, ajatusten esilletuonti ja ideoiden luominen jatkukoon ja nouskoon eliittityrannian yläpuolelle intellektuelliseksi lääkkeeksi ja parantaen sen pois maailmastamme!


Kommenttikeskustelu:

Tämä on kyllä mielenkiintoinen tilanne tämä ilmastomuutos homma! Tulee varmasti osaltaan jakamaan porukkaa. Monet tahtovat uskoa että se on totta ja monille se on vaikea myöntää vuosia kun siitä on ihmisille puhunut. (Aivan sama tilanne kun lapselleen sikainfluenssa rokotteen ottanut puollustaa rokotetta viimeseen asti, ettei hänen tarvitsisi myöntää itselleen, että on saattanut myrkyttää lapsensa.)

Puhuin tästä avokkini kanssa jokin (hän kova ympäristö "aktivisti") ja hän ei yksinkertaisesti halua uskoa! Oli kieltämättä vaikea vastata kun hän sanoi että ehkä ne hakkerit ovat NWO eliitin juonia. Onhan tässä vanhat tutut merkit taas havaittavissa kuitenkin kuten nyt tuo kööpenhaminan ilmastokokous sekä median vaitiolo.

Itse alan jo innolla odottamaan tulevaa sillä olen vahvasti siinä uskossa että tuo saatanallinen vapaamuurari järjestelmä tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa! Niin paljon on ihmisiä herännyt tähän todellisuuteen viimeaikoina. Ehkä voisi toimia jollain muulla planeetalla, mutta ei täällä eikä meihin ihmisiin! Suorastaan uskomatonta nähädä että voimme vielä herätä tämän vuosikymmeniä jatkuneen mielenhallinnan ja manipuloinnin jälkeen!

Saisimme olla ylpeitä siitä keitä olemme ja ennenkaikkea puollustaa sitä. Onhan se kuitenkin tärkein asia mitä meillä on... inhimillisyys.

Kiitos taas Mika kirjoituksistasi! Yritän aina välillä keretä kommentoimaankin näitä (tiedän miten se antaa kivasti tsemppiä:) ja jatka samaa linjaa! - HopeKiitos oivaltavasta ja paljon puhuvasta kommentistasi! On hyvä huomata, että kaltaisiasi omilla aivoillaan ajattelevia ja NWO -hetteikköä tutkivia ihmisiä on olemassa!

Tuo on totta, että tämäkin ilmastonmuutostilanne tulee jakamaan ihmisiä radikaalisti vielä ehkä hyvinkin pitkään... Mutta toisaalta tuokin on totta, että ennen näkemätön määrä ihmisiä on jo vapautunut eliitin aivopesuohjelmoinnista ja eliitin suunnitelmat ovat jo lähtökohtaisestikin mahdottomia toteutuakseen heidän haluamallaan tavalla.

Heidän systeeminsä kaatuminen voi olla yllättävälläkin tavalla käsillä aivan lähitulevaisuudessa, mutta minusta valitettavasti vaikuttaa siltä, että ennen kuin niin käy, niin paljon vakavaa ja tuhoavaa ehtii silti vielä tapahtumaan...

Siinä ovat syynä mm. nämä ihmiskunnan kahtiajakautumiset NWO -agendan tunnistamisessa, mikä aiheuttaa yhteiskunnallista levottomuutta. Toisaalta eliitin systeemien romahtaminen aiheuttaa myös tuhoavia seurannaisvaikutuksia, joita ovat mm. koko talousjärjestelmän hallitsematon romahtaminen, kansojen ja väestönosien manipuloiminen - joutuminen konflikteihin ja systeemin kuolemisesta johtuvat elinolosuhteiden heikentymiset, joita kuvaavat mm. nälänhätä ja sairausaallot kuolemineen myös täällä länsimaissa.

Se on sitä "uutta pimeää aikaa", josta Lyndon LaRouche koko ajan varoittaa, mikäli pelastavia toimia ei tehdä riittävästi; käytännössä tuhota ko. Brittiläistä imperiumia ja aseteta ihmiskunnan päämääräksi Yhdysvaltain perustuslain tapaiset kansallisvaltioagendat globaalisti. Siinä on Lyndonin mukaan jo hyviä merkkejä havaittavissa jonkin verran Kiinan ja Venäjän yhteistyön tultua äskettäin esille infraprojekteissaan.

Eli olen yhtäältä varsin toiveikas, mutta toisaalta hyvin peloissani ja ahdistunut tulevaisuuden suhteen... Välillä onkin tullut mieleeni, että tietämättömyys olisi nautintoa, mutta nyt avattuani Pandoran lippaan, ei paluuta entiseen ole enää koskaan. Olen lopun elämääni "värvättynä" NWO:n vastaiseksi taistelijaksi! - Oma vastaukseniHyvin samankaltaisia tuntemuksia itselläni. Enää ei voi nauttia samoista asioista kun sillon kun oli vielä laput silmillä. Kuten esim. telvisio. Tänäpäivänä telvision katsominen lähinnä ärsyttää. Näkee niin paljon sitä manipulointia ja kaikkea muuta valhetta sekä ihmisten "aivohalvauttamista".

Onko muuten sinulle tuttu käsite "resurssipohjainen talous"? Se on esitetty zeitgeist addendumin lopussa ja mielestäni se olisi suunta johon meidän tulisi näiden eliitin mellestysten jälkeen lähteä kulkemaan. Itselläni helpotti tosi paljon se pelko yms. kun näin selkeästi ne kaksi vaihtoehtoa mitä meillä voisi olla eli se kauhein ja se paras. Elikkäs www.zeitgeist.fi on osoite tuohon suomen z-liikkeeseen.

Yritän aina viesteissäni jättää semmoisen kovan että me voitamme tämän sodan ja aivan kuin se olisi itsestään selvyys, sillä uskon että meidän ajatuksillamme on enemmän voimaa kuin voimme kuvitellakkaan. On myös tutkittua tietoa että ihminen tekee tiedostamattomia päätöksiä ja liikkuu kohti suuntaa mikä on alitajunnassa. Eli jos siellä alitajunnassa on, että ei hätää kaikki menee hyvin eliitti kaatuu niin me kaikki teemme hyvää asian eteen ilman että edes tiedostamme sitä :)

Ai niin suosittelisin melkein mielummin tuota orientation presentationia joka kertoo samat asiat kuin addendum mutta ilman semmosia visuaalisia hienouksia. Asia saattaa olla sinulle tuttu mutta jos et ole nähnyt niin suosittelen lämpimästi. Tässä on suora linkki: http://pootle.thezeitgeistmovement.com:3002/projects/orientation_presentation/ - Hope


Itse asiassa kyllä tuo "z-liike" on tuttu ja olen katsonut ko. dokumentin (zeitgeist addendum) ja onpa minulla siihen liittyviä blogimerkintöjäkin ainakin yksi viime vuoden lopulta.

Havaitsin siinä toki paljon hyviä ideoita ja ko. dokkarin tekijät olivat hyvin onnistuneesti kuvanneet nämä nykyisen monetaristisen järjestelmän ongelmat ja petollisuuden.

En ole nyt ollut vähään aikaan tekemisissä ko. liikkeen tutkimisen kanssa, mutta minulla on ollut aikeissa alkaa uudestaan tutkimaan sitä. Silloin n. vuosi sitten mielsin ko. liikkeessä olevan myös ongelmia, kuten se, että siihen saattaisi liittyä eräänlaista totalitarismia, joka muistuttaa kommunismia. Esitetty utopia on monelta osin ihanteellisen oloinen, mutta halutussa toteutuksessa olisi jotain häiritsevää...

No, joka tapauksessa ajattelin tutkia asiaa lisää ja vertailla sitä muihin havaitsemiini vaihtoehtoihin nykytilanteesta poispääsyksi, joista esim. Lyndon LaRouchen agenda on minulle tutuin tähän mennessä.

Itse asiassa nyt kun ajattelen, niin Lyndonin kaavailuissa ja havainnoissa on aika paljon samoja piirteitä kuin Zeitgeist -liikkeelläkin on. Lyndonin teeseistä näyttäisi olevan teitä ikään kuin astinlautana Zeitgeist -liikkeen havainnollistamaan maailmaan... - Oma vastaukseni

No comments: