Monday, November 30, 2009

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 5

Tätä sarjaa en olekaan jatkanut pitkään aikaan. Kyse ei ole kuitenkaan ollut siitä, että Yhdysvalloissa elokuussa nähty valtaisa mielenilmaus rivikansalaisten parissa olisi hyytynyt täydellisesti tämän syksyn aikana. Ehei! Laitoin tämän kirjoituksen loppuun sopivan valikoiman aiheeseen liittyviä LaRouche PAC:in ja Alex Jonesin Infowarsin juttuja.

Havaitsemme sen, että mielenilmaukset ovat siirtyneet Yhdysvalloissa katutasolla mm. yliopistokampuksille, joissa valveutunutta Alex Jonesia ja Lyndon LaRouchea tutkinutta nuorisoa on yhä lisääntyvässä määrin. Lisäksi Yhdysvaltain mielipidekyselyissä on alkanut näkymään vahvasti NWO -agendojen vastaisuudesta johtuvat suuret muutokset; ihmiset ilmoittavat mm. aikaisempaa paljon enemmän riippumattomuutensa sekä republikaanien että demokraattien politiikkaa kohtaan tuomiten niitä molempia jyrkästi. Näin se on: Etenkin juuri Yhdysvalloissa politiikan "left vs. right" -paradigma on illuusiota, kun molemmat puolueet on kaapattu eliitin käsikassaroiksi niin paljon ja se näkyy nykyisen presidentin Barack Obaman jatkaessa entistä paljon pahemmin George W. Bushin hallinnon aloittamaa tihutyötä Brittiläisen imperiumin ohjailussa.

Samaan aikaan on kuitenkin havaittavissa myös takapakkia kansannousun etenemiselle, kun etenkin Alex Jonesin porukoiden havaitsemina on tullut esille eliittiporukoiden pakeilta valuvan NWO:n vastaisten aktivistien mustamaalaamisen, arvostelun ja tuomitsemisen koveneminen. Alex Jonesia itseään on jopa julkisesti valtavirtamediassa uhattu lähes murhaamisella: "Haluttaisiin poistaa yhteiskunnasta". Sen sijaan Lyndon LaRouchea vastaan oleva kritiikki on hyvin paljon piilossa valtavirtamediassa, mikä kertonee siitä, että hän on paljon pahempi uhka Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitille kuin Alex Jones.

Sitä tahoa halutaan pitää mahdollisimman paljon sensuroituna valtavirtamediassa, joka eniten uhkaa eliitin agendoja. Tämä on selvästi nähtävissä Lyndonin ja porukkansa tapauksessa ja siinä mielessä Alex Jones on vielä kaukana Lyndonin vaikutusvallasta, vaikkakin kyse on myös erilaisista vaikutusvalloista näiden aktivistien kesken. Lyndonin vaikutusvalta on suoremmin vallan ydinkabinetteihin suuntautuvaa, kun taas Alexin vaikutusvalta ohjautuu enemmän tavallisen kansan kautta eteen päin. Molemmat ovat kuitenkin keskeisimpien henkilöiden joukossa, joilla on vaikutusta Yhdysvaltain kansannousumentaliteettiin NWO -agendaa vastaan. Vallassa olevista poliitikoista NWO -vastaiseksi on profiloitunut Ron Paul, jota Alex Jones hehkuttaa runsaasti ja vaatii ehdokkaaksi vuoden 2012 presidentinvaaleihin.

Huolimatta havaitusta vastakkainasetelun kovenemisesta eliitin porukoiden ja NWO:a vastustavien rivikansalaisten välillä, tilanteet eivät ole kuitenkaan eskaloituneet esim. vakaviin väkivaltaisuuksiin, mikä on erittäin hyvä asia. Sellaisesta eliitin poliisivaltiotyrannia-aikeet saisivat vain lisähöyryä vyörytyksensä lisäämiseen. Sen sijaan on merkkejä siitä, että esim. juuri netissä ja netin avulla alkaa muodostumaan verkostoitumista ja erilaisten ryhmien perustamisia NWO -agendan vastustamiseksi ja parempien vaihtoehtojen tuomiseksi NWO:n sijalle. Näin on itse asiassa tapahtumassa globaalisti ja täällä Suomessa sellaisesta on esimerkkinä tämä Lars Ostermanin puuhaileman talousdemokraattisen puolueen kehittäminen ja perustaminen sekä alemmassa merkinnässäni mainittu Zeitgeist-liike.

Tuossa Lars Ostermanin blogissa on uusimmassa merkinnässä tähän aiheeseen liittyvä mielenkiintoinen lukijakommentti Hilda K:lta. Lainataanpa siitä kohtia ja analysoidaan: "East-Anglian yliopiston Climate Research - instituutin tietovuotoa (sekä rokotus- ja muita skandaaleja) päivä päivältä seuranneena tuli mieleen, että onko globaaliin maailmanhallintoon suunnitteilla myös oppositio.", "Vähintään kahden keskenään kähinöivän "puolueen" malli olisi totalitaarista systeemiä helpommin hallittavissa. Vaaraton sylikoiraoppositio auttaisi kontrolloimaan ja kanavoimaan kansalaisten tyytymättömyyttä, joka voi saada arvaamattomia muotoja. Ja, kansanäänestyksin ja vaalein säilyisivät demokratian illuusio ja retoriikka." ja "Olen yrittänyt löytää syitä sille, miksi sensuroidun valtamedian ja internetin tietotarjonnan välisen railon annetaan vain kasvaa. Valtamedia tiukentaa rivejään ja näyttää ummehtuneelta parodialta itsestään. Samaan aikaan internetin korkeaprofiilisimmat asiantuntijat kuten J. Mercola koventavat kielenkäyttöään (uutiskirje tällä viikolla). Miksi ihmeessä internetiä ei ole jo ryhdytty sulkemaan, jos eliitti on paniikissa kuten mm. Monckton sanoo? Jospa nettiä tarvitaan riittävän suuren, vihaisen ja valveutuneen kontrolloidun opposition vakiinnuttamiseksi?".

Joudumme siis kysymään itseltämme, että mikä vaihtoehto nykyisen NWO -hulabaloon sijalle olisi oikea ja mikä harhaanjohtava tie? Valinta ja oikean hahmottaminen saattaa olla poikkeuksellisen hankalaa etenkin sille, joka vasta alkaa heräämään NWO -todellisuuden havaitsemiseen. Ensinnäkin vastaus tulee ymmärtää lähtökohtaisesti nykytilanteen luonteen havaitsemisella: Nykyinen monetarismiin nojaava kapitalismi on kaikissa tapauksissa kuoleva systeemi ja sitä ei voida enää pelastaa! Sen nimeen vannovat ovat jo menneen maailman ihmisiä ja heihin tukeutuminen on virhe. Tulevaisuus on kuitenkin vielä valitettavan paljon auki, koska kuten olen sanonut: "Helvetti vai Renessanssi?!"... Joka tapauksessa kapitalismin kuolemasta Lars Ostermankin puhuu tuossa ym. merkinnässään. Syyt tähän kapitalismin muodon tuhoon on erinomaisesti selitetty Lyndon LaRouchen teesien avulla ja siinä on keskeisellä sijalla tilannetta havainnollistava Triple Curve -kuvaaja: Tässä on taannoinen analyysini siitä.

Päättyneellä viikolla tästä monetarismin lopullisesta tuhoprosessista saatiin taas merkki, kun Dubai Worldin suunnaton velkaongelma tuli ilmi ja pörsseissä pelästyttiin heti. Kuten LaRouche PAC:n porukat ovat tähdentäneet, niin kyseessä ei ole mikään yksittäinen velkapommi, vaan se on iso osa Brittiläisen imperiumin suunnatonta globaalia velkakuplasekasotkua, josta ko. eliitti on yrittänyt bailout -pakettien avulla järjestää pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria maailmanhallituksensa perustaksi viime vuodesta saakka.

Olemme vuodesta 2007 saaneet kuitenkin Lyndon LaRouchen suulla kuulla, että koko monetaristinen systeemi on kuolettavasti jo tuhoutunut ja käytännön luhistuminen vain antaa odottaa itseään tullen joka tapauksessa lähitulevaisuudessa, jos ko. kapitalismin muotoa eli monetarismia yritetään väen vängällä hyysätä ja elvyttää. Dubain tilanteessa meidän on muistettava juuri se, että Dubai World on keskeinen osa Brittiläisen imperiumin monetaristista järjestelmää ja siksi kytkeytynyt globalisaation takia kaikkialle maailmaan. Myös Suomeen. Onko tuo Dubain tilanne nyt jo se, joka laukaisee tämän lopullisen tuhovaiheen?! Onko jo alkaneella viikolla tulossa siksi mm. kaikkien aikojen pörssiromahdus?! ....

Kansannousu Yhdysvalloissa on nyt siis raameissa, joissa valtavien yllätystekijöiden vyöryminen on mahdollista ja jopa hyvin todennäköistä. Viimeisimpien tietojen mukaan Brittiläinen imperiumi olisi hylkäämässä Barack Obama -projektinsa, kuten Lyndon LaRouche on kuvannut. Se saattaa tietää montakin asiaa, joista ei ole vielä kunnolla selkoa... Joka tapauksessa ko. imperialistinen oligarkkieliitti olisi nyt tuon Dubain takia superpaniikissa! Jatkoa seurannee lähiaikoina...

Joka tapauksessa meidän on muistettava myös se, että tämä NWO:n vastainen kansannousu ei ole enää pelkkä Yhdysvaltain juttu, vaan sen pitäisi olla globaali liike poistaa eliittityrannia maailmasta! Miten sellaisen käy; syntyykö siitä vain tuo yllä kuvattu vesitetty sylikoiraoppositio maailmanhallitukselle vai syrjäyttääkö vapausliike oligarkki-intressit roskiin ja tuomiolle parempien ideoiden ja Renessanssin tieltä?!

Linkkikokoelma aiheeseen liittyen --->

LaRouche PAC: Shocking Defeat for Obama As Mass Strike Overwhelms Polls, Understanding the Russia-China Agreements, Rachel Brown To Take On Bailout Barney Frank, Mass Strike Nails Congress at Town Meetings: "You Work for Us!" "What Kind of Health Care Do YOU Have!", California Students Confront Schwarzenegger's Fascist Austerity, Mass Strike Wave Hits University of California Campuses, After Health Vote, Will Congress Survive the Mass Strike?, LaRouche Activist Confronts CDC Flu Ventilator Rationing "Ethicists" As Hitlerian, Obama Has Become The Inconvenient President, Marc Faber Sees Big Financial Bust Leading to War, LaRouche: Brits Declare 'Thumbs Down' To Obama In New York Times Lead Editorial ja Brits Remind Obama Who's in Charge.

Infowars: Latest 20 Minutes with the President Video Contest Entries, 20 Minutes with the President Video Contest: Final Entries Stream In, 20 Minutes with the President: Final Entries, Faber Predicts War to Distract from Bad Economy, 20 Minutes with the President Video Contest: More Final Entries, Illegal Alien Amnesty Thugs Attack Tea Party Protesters in Ft. Lauderdale, Man Arrested, Faces 5 Years In Jail For Reporting Firearm To Police, Soros Group Targets Bachmann, Maximum Alert: Establishment Launches Huge Purge Against Alex Jones, Patriot Community, ADL Calls Alex Jones “Conspiracy King,” Insinuates He Should be Removed from Society ja Is America Finally Starting to Stand Up To Wall Street?.

No comments: