Tuesday, December 08, 2009

Kolmen viisaan ihmisen täsmäaselääkettä Brittiläisen imperiumin NWO -tyranniaa vastaan omien kommenttieni kera

Pidemmittä introitta annan näiden alla olevien kolmen strategisesti valitun LaRouchen PAC -porukan kirjoitusten kertoa maailmamme tilanteesta lähes kaiken oleellisen ja sävytän niitä omilla huomioillani (punainen fontti), joita ko. lainatut tekstit innoittivat ja mitä olen maailmasta ja ihmisyydestä oppinut. Lainaukset ovat runsaita ja teksti on kokonaisuudessaan hyvin pitkä, mutta sen lukeminen läpi huolellisesti saa varmasti aikaan syvää liikettä havaita länsimaailman oligarkkipahuuden tarpeettomuus ja haitallisuus!


LaRouche PAC -sivustolta John Hoeflen kirjoitus The Problem Ain't Dubai. It's London!

"The "Dubai crisis," as it is being mis-reported, is actually the breakdown of the London-centered global monetary system. Far from being a mere backwater, Dubai occupies a key place in the dope-running, dirty money, criminal organization which is the empire. To view this merely as a "Dubai crisis," is to miss the point entirely about the nature of the period." ---> Valtavirtamedia juuri pyrkii hämärtämään Dubai -kriisin koko ulottuvuutta ja se tekee sen sekä osaamattomuuttaan että tahallaan eliitin ohjauksessa. Valtavirtamediankin piirissä on uskomattoman syvälle menevää ja vaikeasti murrettavaa joukkopsykoosia olla ymmärtämättä NWO:n luonnetta ja sitä, että sen pauloissa oleminen on synonyymi itse- ja joukkotuholle. Psykologia toimii tässä lisäksi niin, että NWO -tilanteeseen herääminen vaikeutuu mukavuudenhalusta; luullaan ehdollistetussa valetodellisuudessa pitäytymisen olevan hyväksi eli uskotaan "mukavia" valheita, jotta ei tarvitsisi kohdata hankalia totuuksia. Tai kuten Lyndon LaRouche sanoo; "We move along to get along". Luullaan, että olemalla ruodussa ja esittämättä kyseenalaistuksia me emme erotu "väärällä" tavalla joukosta ja emme aiheuta hämminkiä. Sellainen tilanne on kuitenkin lähtökohta itse- ja joukkotuhoon, jossa ummistamme silmämme sen aiheuttavilta syiltä. Maapallolta on tuhoutunut ihmiskunnan historiassa jopa kokonaan sivilisaatioita ja kulttuureja mm. juuri tuon mahdollistamana. Onko länsimainen kulttuuri nyt vuorossa?!... Siltä näyttäisi ja se on jo alkanut!

"The bank debt and the real estate values are trivial, however, compared to the subterranean money flows which form the real economy of Dubai. The tiny emirate is the central black market for the empire's black-market system, the financial capital of the world's dope and hot money trade. Dubai today plays a role similar to that of Hong Kong in the earlier days of the British Empire, its high-rises home to some of Afghanistan's most powerful drug lords, among other narcotrafficking kingpins. This is the real reason for Dubai's emergence as a financial center." ---> Niinpä; se mitä valtavirtamedian talousfoorumeilla kerrotaan, ei kata pinnan alla tapahtuvia väärinkäytöksiä. Syykin on selvä; kts. yllä sanomani.

"Dubai is run top-down by the British, built largely with British money, and by British-linked construction firms. Most government agencies have a member of the Dubai royal family as the titular head, with a Brit second in command and actually running the operation. It should come as no surprise that Sheikh Mohammed, the ruler of Dubai, went to London to visit Queen Elizabeth, Prime Minister Gordon Brown, and others, in the days immediately preceding the Dubai World announcement. As the Sheikh himself said, the whole thing had been "carefully planned in advance." " ---> Brittiläisen imperiumin tyyliin ja toimintatapoihin kuuluu juuri tällä tavalla toimia kulisseissa ja valtavirtamedia tietenkin jättää tällaiset huomiotta. Oikeasti tällainen on maailmanlaajuisesti erittäin yleistä nyt, kun imperiumin eliitti pyrkii maailmanhallituksensa pystytykseen. Poliitikkoja ja asiantuntijoita on sekä ostettu että aivopesty toimimaan tämän mukaisesti, kuten on jo moneen kertaan havaittu satojen päättäjien osallistumisista eliitin junailemien organisaatioiden ja ryhmien toimintaan: Bilderberg -ryhmä, Rooman klubi, Trilateraalinen komissio, YK, IMF, Euroopan komissio jne. Suomalaisia on ollut ahkerasti mukana näissä ihmiskunnan vastaisissa toimissa. Räikein esimerkki on juuri alkanut Kööpenhaminan ilmastokokous, jossa tekaistujen tieteellisten tulosten tekosyymandaatilla ollaan päättämässä eliitin maailmanhallituksen käytännön toimia ilmastonmuutoksen torjunnan valeasuun puettuna!

"The full extent of what the British have planned remains to be seen, but it is clear that they are not at all happy with the state of their empire, and when they are angry, they tend to lash out. They also tend to make mistakes, which works to our advantage." ---> Positiivinen sävy tämäkin, mutta meidän täytyy muistaa, että osa näistä eliittisaatanoista on niin pirullisia, että he mieluummin tekevät laajennetun itsemurhan kuin antautuvat ja myöntävät tehneensä väärin. Se voi puolestaan merkitä mitä vain, joka on erittäin huolestuttava piirre niin kauan kuin heillä on vähänkin valtaa päättää imperiuminsa hoteista mm. valtioiden asioita asettamiensa agenttien ja hyväuskoisten hölmöjen avulla. Sellaisten ihmisten avulla, joilla ei ole muodostunut oikeaa ja hyvyyteen perustuvaa kokonaiskuvaa tästä maailman tilanteesta eli heidän avullaan, jotka ovat huonoja johtajia ja päättäjiä.

Pahimmillaan heidän agenttinsa ovat samanlaisia saatananpalvojia kuin he ylimmät eliittiglobalistit itsekin ja ovat valmiita vaikka ultra-Hiltermäisiin tekoihin. Valitettavasti emme tunnista kunnolla pahimpia agentteja "vain" hyväuskoisten hölmöjen joukosta ennen moisia tekoja, koska eliitin luoma naamio- ja fasadi-illuusiokäsittely on ollut valtavirtamedian avulla niin perinpohjaista ja rivikansalaiset ovat olleet niin syvässä lammasunessa huomaamatta näitä pahuudenpelejä. Jotain on silti saatu selville seuraamalla tarkkaan hulluimpien lakiesitysten ja yhteiskunnallisten reformien pääsuunnittelijoita; mm. Obamacare on yksi tällainen merkittävä natsilakiuudistus, jossa pääpukareiksi on voitu osoittaa mm. Ezekiel Emanuel ja Peter Orszag.

"Whatever they do, the disintegration will continue. As LaRouche has observed, the system is collapsing faster than the imperialists can put their fascist measures into place, forcing them to constantly react to forces beyond their control. The only way to stop the slide into a new Dark Age, is the full implementation of the LaRouche Plan." ---> Huomaamme tässä maailman tilanteessa siis sen, että vain rohkea tilanteen oikeanlainen tajuaminen ja päättäväinen lääkkeen antaminen havaitun "syövän" poistamiseen auttaa kunnolla!

"Rather than moving to help their people, governments are turning openly to fascism. Trillions of dollars for the bankers, but nothing for the people. We get medical cuts for the elderly, cutbacks in cancer screening, and other such measures. These fascist policies continue to be pushed down our throats. The government knows the people are opposed to these measures, but it imposes them anyway." ---> Maailman tilanteen vääränlaisesta tajuamisesta tai paremminkin tajuamattajättämisestä seuraa juuri mm. tuollaista, jossa kansalaisten ja yhteiskunnan yhteishyvä unohtuu ja jopa vääristyy kohti ultrapahuutta. Joukkopsykoosissa olevien päättäjien ja unessa olevien rivikansalaisten "yhteistyöllä" syntyy hyvin herkästi suunnatonta tuhoa ja kaiken takana operoiva ylin eliitti saa näin pahuuden mielihaluilleen liian suuren mahdollisuuden mellastaa. Siksi tarvitaan vahvoja ja itsenäisiä kansallisvaltioita, joiden toiminnoissa riittävä määrä protektionismia takaa ylimmän ja väliportaidenkin NWO -eliitin pahuudenvallan eliminoinnin; juuri siksi olen havainnut Lyndon LaRouchen teesit parhaimmaksi esitetyksi lääkkeeksi tilanteeseen!

"The empire, and its colonial flunkies in the United States—like President Obama—know the current system is finished, and they are working feverishly to keep us preoccupied while they dismantle what few protections we have left. Much of this is being done under the false flag of reform—financial reform, health-care reform, tax reform, energy-policy reform, and others—austerity, and further concentration of power in oligarchic hands, sold by the behaviorist psychos as progress. The "new and improved" version of the same old fascism." ---> Tässä kiteytyy juuri se tilanteen väärä havaitseminen: Tietenkin noita reformeja markkinoidaan valtavirtamediassa hyvyyden valekaapuun puettuina ja tuosta joukkopsykoosista ja lammasunesta johtuen ihmiset myös herkästi näkevät väärin. Etiketit on sekoitettu ja hyvyys vs. pahuus erottelut ilmenevät pinnalta katsottuna hyvin huonosti. Länsimaisen ajattelun läpi on tunkenut hämärtävä sekoitus orjamoraalia, behaviorismia ja ihmiset ovat etääntyneet sieluistaan kohti institutionalisoitunutta ja sisäänrakentunutta pahuutta eli itse- ja yhteiskuntatuhoa. Noosfääri on sairastunut ja sairaus on koko ajan pahenemassa...

"No one should ever forget that it was the British Empire that organized and financed the wave of fascism which struck the world in the 1920s and 1930s, the British Empire which gave us Mussolini and Hitler. The empire is still fascist, but since Hitler made it impossible to sell fascism in its own name, it has now been repackaged, as globalization and environmentalism. "It's not austerity, it's saving the planet! You still die, but now it's for a 'good cause.' Don't you feel better already?" " ---> Juuri näin eli kansalaisia on yritetty etäännyttää suunniteltujen NWO -prosessien todellisista luonteista mahdollisimman pitkälle. Onneksi aktivistitoiminta on kaikkien aikojen tehokkainta tällä hetkellä, jotta meillä olisi vielä mahdollisuus havaita ne todelliset aikeet ja toimia niiden eliminoimiseksi...

"The only way to stop this descent into Hell is to break the grip of the British Empire over the world, and that means busting up its monetary system. We must take away its power to control money, and give that power to sovereign governments. If that sounds radical to you, just remember it's what the Constitution says on that, and that our divergence from the Constitution opened the door to the current disaster. If we don't break the power of the empire, nothing else we do will make a damn bit of difference. Nothing!" ---> Huomaamme siis sen, että oligarkkieliittimme vallalle on tärkeintä heidän monetaristinen talousjärjestelmänsä, jota kautta ja jonka puitteissa he pääsevät parhaiten hallitsemaan parasiittisesti kansallisvaltioita pakottamalla ne tanssimaan tahtiinsa korruption, uhkailun, manipuloinnin, valehtelun, sumutuksen ja lumetodellisuuskeinojen sävyttäessä tapahtumia. Yhdysvaltain perustuslakiin on kirjoitettu juuri tämä huomio ja keinot ehkäistä moista imperialistista tyranniaa ja pahuuden valtakuntaa.

"Rather than propping up the casino, we shut it down, writing off all derivatives, putting the mountains of speculative debt in the freezer, and reorganizing the banks under strict regulations. No more derivatives, no more casino. Finance becomes what it should be, the servant of real economic activity. Real bankers will love it, and the gamblers—well, who really cares!" ---> Oikein; tätä talousjärjestelmämallia ja kaikkea politiikkaa sen puitteissa puoltavat eivät ole kunnolla perillä siitä, mikä on ihmiskunnalle ja koko planeetalle hyväksi ja he eivät osaa erottaa kunnolla oikeaa väärästä ja hyvää pahasta. Pahimmillaan he ovat siis selkeästi väärän ja pahan puolella. He ovat joka tapauksessa kelvottomia päättäviin ja asiantuntijatehtäviin. Heille ei pidä jatkossa antaa mahdollisuutta osallistua yhteiskuntatoimintojen säätelemiseen ja muodostamiseen!

"We do this in conjunction with Russia, China, and India—and any other nation which wants to join—to form a bloc powerful enough to force the empire into submission. Sorry, Queenie, no more empire.

That done, we can turn our attention to improving the conditions of life on the planet. That means science and technology, infrastructure and production, education and creativity. Rather than going to Hell, we can go to Mars!" ---> Tehkäämme siis palvelus hyvyydelle: Parasiittinen imperiumi pois haittaamasta kunnollisen ihmisyyden kehittymistä ja ilmenemistä!
Executive Intelligence Review -sivustolta Jeffrey Steinbergin kirjoitus British Oligarchy Targets The Four Powers

"The City of London-centered financial oligarchy has responded in fury at the recent breakthrough developments in what Lyndon LaRouche has called the Four Powers—the potential alliance of the United States, Russia, China and India, to replace the present, hopelessly bankrupt system of monetarist globalization under private central bank dictatorship, with a credit system. Such a new system, based on the revival of sovereign nation-states, would be guided by the Hamiltonian economics of the American System of political economy, not British free trade and globalization." ---> Tässä tulee taas esille ne valtavirtamedian ja koulutussysteemin ehdollistamat valetermit, joiden taakse peittyvät oligarkkieliitin haluamat todelliset aikeet: Vapaakauppa ja globalisaatio eivät ole hyvää kehitystä, vaan hyvyyden valekaapuihin puettuja täsmäaseita imperialistisille huonojen ja pahojen ihmisten rikollisille ja ihmiskunnan vastaisille toimille ja ideologioille! Vapaakauppa merkitsee siis tätä: Vailla valtioiden valvontaa ja siten vailla rajoituksia tehdä mitä tahansa.. SIIS MITÄ TAHANSA! Globalisaatio tarkoittaa tämän vapaakaupan hegemonian levittämistä vastustuskyvyttömien ja viattomien kansojen ja valtioiden päälle globaalisti.

"The most telling evidence of the London freakout was the bombing, on the night of Nov. 27, of the luxury Nevsky Express train, traveling between Moscow and St. Petersburg, which killed at least 30 people, and injured at least 100 others. Both Russian Railways president Vladimir Yakunin, and the head of the Russian Federal Security Service (FSB), Alexander Bortnikov, confirmed on Nov. 28, that the train derailment was caused by a bomb." ---> Jotkut stereotypioissaan piehtaroivat valtavirtamedian ehdollistamat nukkuvat lampaat, kuten tämän kirjoittanut, ovat olleet kykeneviä osoittamaan ainoastaan varsinaisen asian viereen meneviä epäoleellisuuksia. Tällaiset epäoleellisuudet ovat vaarallisia siksi, koska tässä maailman tilanteessa näiden vajaiden olettamusten avulla koko yhteiskuntaan ja hyväuskoisille - vajaakäsityskykyisille hölmöille eliitti pystyy syöttämään ja sen mukaan ohjailemaan tarpeettomia ja haitallisia vastakkainasetteluja kansojen - valtioiden välille ja sisälle ja tämä on siis myös harhautusta pois ymmärtämästä maailmamme todellista luonnetta olla Brittiläisen imperiumin saatanallisessa syleilyssä, joka on aiheuttamassa uskomattoman vaaran ja tuhon sen annettaessa jatkaa ihmiskunnan vastaista marssiaan.

"The Nevsky train bombing not only killed several prominent Russian government officials, including the head of the national highway corporation, but a second bomb, which failed to fully detonate, was activated on Nov. 28, as rescuers, including prominent Russian security and rail officials, were on the scene, supervising the rescue effort and the criminal investigation. Among those on the scene was Russian Railway chief Yakunin, one of the inner circle of Kremlin policymakers, who, along with President Dmitri Medvedev and Prime Minister Vladimir Putin, have engineered a dramatic shift in Russian policy." ---> Pommeilla oli siis tarkasti suunnitellut ja aiotut kohteensa juuri Brittiläisen imperiumin hyväksi. Maailman politiikkaa ei siis voi tässä maailman tilanteessa arvioida 1970 - 80 -luvuille jämähtäneen ajattelumallin mukaan. Sellainen on yksikertaisesti riittämätöntä, harhaanjohtavaa ja siis myös vaarallista. Nykytilanteessa paras mahdollinen ajattelumalli arvioida poliittistaloudellisia tilanteita länsimaissa ja muuallakin on uskaltaa ja kyetä ensin riittävästi kyseenalaistamaan valtavirtamediassa ja kouluissa opetettua tietoa, tutkia vaihtoehtomedian oleellisempaa tietoa ja vertailla sitten syntynyttä ristiriitamassaa ymmärtämällä sitä ihmisyyden parhaiden puolien kautta: Meidän on nyt otettava käyttöömme samanlaisia asenne- ja ajattelumalleja, joita mm. Benjamin Franklin, Alexander Hamilton ja Nikolai Kusansky (Nicholaus of Cusa) edustivat. Sitten meidän on ryhdyttävä käytännössä toteuttamaan niiden mukaan yhteiskunnallista elämää ja siinä hyvänä apuna on myös esim. Platon, jonka ihmis- ja yhteiskunta- / valtiokäsitystä tulee suodattaa siten, että se ilmenee oligarkkimallien eliminoimisena kansallisvaltion yhteishyvän hyväksi!

"The shift, away from raw materials export, in favor of a new emphasis on scientific and technological innovation and large-scale infrastructure projects, was at the center of recent Russia-China agreements, to launch a vast program of development of the Russian Far East, an area rich in raw material reserves, but requiring massive high-tech capital investment. This long-term commitment of Russia and China to work together, to develop this Northeast Asia region—consolidated in Putin and Yakunin's mid-October Beijing visit—is exactly what London is desperate to sabotage, by whatever means are required." ---> Tämä "Lontoon" reaktio on meille tuttu jo kaukaa historiasta saakka. Tämä eliitti-imperiumi on aina halunnut poistaa finanssi- ja feodaalivaltansa tieltä haittaavat ihmiset ja yhteiskuntamallit mahdollisimmat tehokkaasti ja ovelasti sekä saattaa tilalle heidän intressejään palvelevia agentteja - ideologioita. Siksi aikoinaan esim. Ranskan vallankumous tuotti Napoleon Bonaparten, siksi Venäjälle tuotettiin kommunismi haittaamaan sikäläistä yhteiskuntaa, siksi natsi-Saksa syntyi ja siksi nyt olemme kohtaamassa Kööpenhaminassa vastaavanlaista julmuuden julistusta ihmiskuntaa kohtaan. Siksi myös Venäjälle tehtiin tuo pommi-isku ja siksi sitä on yritetty peittää sisäpoliittiseksi ongelmaksi tai äärijoukkojen tihutyöksi, jotta jäljet oikealle sylttytehtaalle eli Brittiläisen imperiumin pakeille olisivat mahdollisimman epäselvät.

"Lyndon LaRouche immediately sized up the Moscow-to-St. Petersburg train attack as a London-directed strategic move against the Russia-China core of his own Four Powers strategy. At this moment of total disintegration of the present world monetary and financial system, it is only such a Four Powers concert that can defeat the London-centered financier oligarchy and avert an otherwise certain plunge into a global Dark Age, in which 80% of the world's population could be wiped out." ---> Uhkakuvat ovat oikeutetusti suuria, sillä niin pähkähulluilla ja ihmiskunnan hyvinvoinnista tietämättömillä epäpätevillä linjoilla maailma on liikkunut ja liikkuu yhä ko. oligarkki-intressien ohjaamina! Poistukaamme niiden pauloista NYT!

"LaRouche was not the only voice pointing to a larger geopolitical motive for the attack on the Nevsky Express. The day after the bombing, Alexander Nagorny, deputy editor of the popular newspaper Zavtra, told Russia Today that the terrorists were not Muslim extremists, but other forces hostile to the government of Prime Minister Putin as a whole." ---> Brittiläinen imperiumi on liian usein kyennyt värväämään ovelalla manipuloinnilla ääriaineksia tekemään mm. pommi-iskuja puolestaan. Ei tarvita kuin sekoitus ymmärryskyvyiltään vajaita ja poliittisesti väärinheränneitä idiootteja toteutusalustaksi ja sopivasti ohjailtuja raha- ja asevirtoja auttamaan toteuttamisessa. Brittiläinen imperiumi pyrkii koko ajan tunnistamaan tällaisia sopivia idioottiryhmiä ja tilanteita, joiden avulla se voisi käyttää hyväkseen olosuhteiden muodostamista itsensä hyväksi. Näin juuri esim. Saksaan saatiin aikaiseksi 1920 -luvulla ensin kansallissosialistinen herääminen ja sitten sen myötä sopivien diktaattoriehdokkaiden värväämisellä lopullinen yhteiskuntamuutos lopulliseen tyranniaan. On siis oltava tarkkana nykyäänkin, ettei eliitin aiheuttamien huonojen olosuhteiden vastustamisen seasta nouse tilannetta liian vähän ymmärtävää ojasta allikkoon -tyylistä tietä uudenlaiseen tyranniaan ja kaaokseen. Oikea ymmärtäminen siis lähtee juuri alkuperäisen pahuuden havaitsemisesta: Brittiläisen imperiumin oligarkkimallit ja -juonet ihmiskuntaa vastaan. Ei pidä tuijottaa ilmenemismuotoja, vaan niiden aiheuttajaa niin piilossa kuin se yrittää ollakin.

"Since the policy shift in Russia, demonstrated by the China agreements, President Medvedev has repeatedly emphasized the importance of development of transport infrastructure to rebuild the Russian economy." ---> Brittiläinen imperiumi näkee tässä vaaran omalle vallalleen juuri siksi, koska tuo Venäjä-Kiina -sopimus mahdollistaa valtioiden sisäisen manterekehittämisen. Tällainen manterekehittäminen (Joka nimenomaan kattaa infrastruktuurikehityksen kautta yhteishyvää ja siten kulttuurillis-älyllistä parantumista kansan keskuuteen kansallisvaltio-olemusta lisäten ja on siksi anti-imperialistista) on vaaraksi siksi, koska ko. oligarkkieliitin valta perustuu finanssi-imperialistiseen parasiittisuuteen kansallisvaltioiden yllä ja tuo manterekehittäminen on siksi finanssi-imperialistista valtaa kaventava - eliminoiva, kun parasiitin imettävänä ja hyväksikäytettävänä oleva kohde voimistuu sen näkökulmasta liikaa.

Oligarkkivalta on myös paljolti merellistä valtaa eli rannikkokaupunkien ja -satamien haltuunottamista ja siinä manterekehittäminen on oligarkkivaltaa luonnollisesti kaventavaa. Siksi juuri supernopeiden junaratojen yms. riittävän tehokkaan infran kehittäminen pois parasiittisen imperialismin vallasta on ko. oligarkkieliitin mielestä tuhonnan ja sabotoimisen arvoista toimintaa. Tämän ymmärrettyämme olemme erittäin paljon lähempänä ymmärtää Brittiläisen imperiumin koko luonnetta ja voimme sen avulla nähdä tarkemmin heidän intressejään hyysäävien poliitikkojen ja asiantuntijoiden todelliset aikeet. Samalla opittuamme ko. eliitin luomien organisaatioiden ja ryhmien rakenteita, havaitsemme yhä lisää. Esim. kaikki ne poliitikot, jotka puhuvat imperialististen EU -mallien puolesta hyvin kiivaasti, ovat helposti tunnistettavissa Brittiläisen imperiumin kätyreiksi ja siten ihmiskunnan vastaisten toimien viljelijöiksi. Suomessa näin on esim. Aleksander Stubbin ja Jyrki Kataisen kohdilla.

"Investing in the transport sector, Medvedev told the meeting, is one of the most effective remedies for the crisis, and this is borne out by other countries' experience in various situations, including economic depression periods—an obvious reference to the late American President Franklin Delano Roosevelt. Russia must, Medvedev said, establish research and education centers for innovative transport development at the leading universities and scientific research institutes." ---> Venäjän nykyjohto on siis yllättävän hyvin tajunnut Brittiläisen imperiumin vaaran ja tajunnut oikeanlaisia lääkkeitä sen eliminoimiseksi. Tämä on paljolti Lyndon LaRouchen ansiota, koska hänen teesejään ja ajatuksiaan on tuotu Venäjällä paljon esille jopa valtavirtamediassakin eli käytännössä esim. Russia Today -kanavalla. Samoin Alex Joneskin on ollut esillä Venäjän mediassa, kuten nimenomaan RT -kanavalla.

"As if to fully corroborate the accusations of LaRouche and leading Russian analysts, The Economist, the voice of the City of London's financier oligarchy, published an attack on President Medvedev and Prime Minister Putin, just hours before the train bombing. Under the cynical headline, "Dmitry Medvedev's building project," The Economist expressed quiet hysteria at the prospect that Russia's dramatic policy change could catalyse a power bloc to defeat London's drive for a new dark age." ---> Brittiläisen imperiumin vahvimmin sylikoiramaisesti ohjatut valtavirtamedialähteet ovat tietenkin mukana mollaamassa ja kyseenalaistamassa näitä heidän omia agendojaan uhkaavia toimia. Esitetään asioita niin, että muka heidän omissa agendoissa olisi parasta laatua ja muiden agendoissa olisi liikaa vikaa. Kuten olemme oppineet, niin asiat ovat niin kovin usein aivan päinvastoin: Kyse on vain ollut tähän mennessä mestarillisesta propagandamanipulaatiosta, jossa nimikylttien merkityksiä ja paikkoja vaihtamalla on aikaansaatu illuusioita keksityistä vihollisista ja manipuloiduista yhteishyvän agendoista, jotka ovat peittäneet myrkyllistä oligarkkientiteettiä sisäänsä paahaa aavistamattomilla tavoilla.

"Ultimately, The Economist charged that Medvedev's greatest crime is his partnership with Putin, whom London despises for his efforts to restore Russia's position as a world power. They also note, with alarm, the growing prospects of U.S.-Russia collaboration." ---> Tekosyitä tekosyitä. Tiedämme, että 1900 -luvulla Brittiläinen imperiumi pystyi manipuloimaan Venäjää enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja myöskin enemmän kuin koskaan sen jälkeen. Nimittäin Neuvostoliitto oli paljolti lännen oligarkkieliitin aikaansaannosta siinä missä natsi-Saksakin. Sen takia idässäkin tapahtui paljon pahaa ja syystäkin Suomessa ollaan oltu katkeria sinne suuntaan. Se on kuitenkin mennyttä ja Venäjän selviydyttyä erinomaisen vahvan kulttuurillisen ja kansalaiskoostumuksensa ansiosta siitä ansasta pois, se on ollut nyt hyvin paljon Brittiläisen imperiumin ulottumattomissa ja sekös ko. oligarkkieliittiä vituttaa. Siksi ym. reaktiotkin pommittamalla junia ja käyttämällä hyväksi Venäjän huonoja puolia eli tiettyjä ääriainesmateriaaleja.

Meidän on ymmärrettävä, että ennen Neuvostoliittoa Venäjä oli Otto von Bismarckin Saksan ohella toinen merkittävä valtio, joka käytti hyväkseen Yhdysvaltain Brittiläistä imperiumia vastaan toiminutta amerikkalaisen mallin mukaista talous- ja politiikkamallia eli juuri sitä lääkettä, joka on nytkin tätä oligarkkieliittitoimintaa vastaan paras mahdollinen lääke. Se oli imperiumin mielestä tuhoamisen arvoista toimintaa jo kauan sitten ja sen onnistuikin tuhota se molemmista noista maista sitä tarkoitusta varten orkestroimillaan sodilla (I ja II maailmansodat) ja ideologia-ansoilla (fasismi ja kommunismi).

"
As LaRouche notes, in a signed editorial in this issue of EIR, the train bombings coincide with a virtual declaration of war by the British oligarchy against the United States. None other than Queen Elizabeth II, herself, used the occasion of the 60th anniversary meeting of the Commonwealth Heads of State, in Trinidad and Tobago Nov. 27-29, to declare that it was time for Britain, in the name of the Commonwealth, to reclaim global power.

With this arrogant, berserker policy coming out of London, it will take LaRouche's Four Powers alliance to put the Queen and her minions in their proper place—somewhere inside the London Zoo." ---> Brittimonarkia on ollut jo vuosisatoja tämän oligarkkivallan johtaja ja pääsuunnittelija. Ei ole ollenkaan ihme, että kuningatar Elisabeth II tulee tässä kriittisessä pisteessä jo näinkin avoimesti toitottamaan maailmanhallintateesejään. Kööpenhaminan ilmastokokoustakin moinen monarkkipiru toitotti tämän valtansa keskeiseksi osaksi muodostettaessa NWO -agendan mukaista maailmanhallitusta. Optimitilanne tulevaisuuden varalle tulee olla siis se, että monarkia lakkautetaan koko Euroopasta ja tähdellisimmin Britanniasta ja asetetaan vastuulliset syytteeseen ihmiskunnan vastaisista toimista!
Helga Zepp-LaRouchen puheesta (Remarks of Helga Zepp-LaRouche to the conference "Save Human Dignity for the Sake of Mankind," Moscow, Russia, Dec. 3-4, 2009, recorded Nov. 18, 2009.) kirjoitettu versio Helga Zepp-LaRouche: Europe Must Reject Empire, Choose National Sovereignty

"Twenty-eight months after the outbreak of the systemic crisis at the end of July 2007, the casino economy is more aggressive than ever before. We have bigger banks than we did, even prior to the collapse of Lehman Brothers, because of various mega-mergers. High-risk deals are in full swing. The only thing that has occurred is that unbelievable amounts of liquidity have been pumped in to rescue the banks—which will not succeed anyway, because they are hopelessly bankrupt. In America alone, over $23 trillion in liquidity has been pumped in. Similar sums in Europe—and yet the real economy is in free fall around the world." ---> Näin Brittiläinen imperiumi on pyrkinyt kaapimaan tuhoutuvasta systeemistään kasaan uuden pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin: Elvytyspakettien avulla pankkitoimintoja on yhdistelty ja valtaa on näin keskitetty ja yritetty pelastaa. Pohja toimilta on kuitenkin valumassa nopeammin pois kuin päälle saadaan rakennettua. Eräässä lukijakommentissa onkin sanottu tilanteesta hyvin; rakennetaan epävakaan hiekan päälle ja se valuu alta pois nopeutuvaan tahtiin ja siksi asian korjaamiseksi pitää aloittaa kokonaan alusta poistamalla kaikki vanha, jotta saadaan rakennettua uutta tilalle eli uusi Lyndonin vaatima talousjärjestelmä.

"A new bubble is taking shape; the commercial real estate market is near collapse; the so-called credit default swap market—i.e., the credit insurance market—is near collapse. A new, very big danger is the new dollar carry trade, which means that the next mega-crash is only a matter of time, and then—unless there is a tremendous change—there is the danger of plunging into chaos and the danger of hyperinflation, like in Weimar in 1923, only this time worldwide." ---> Monetaristisen talousjärjestelmän romahduksessa kuplahajoamiset ym. ratkeamiset seuraavat toinen toisiaan, koska perustavaa laatua oleva pohja koko systeemiltä on kuollut pörssispekuloinnin ja valtiovelkojen syövereihin. Hajoavien rakenteiden elvyttäminen pahentaa tilannetta, vaikka hetkellisesti saattaa aiheuttaa lumetoipumista. Kuitenkin nykytilanteessa on kyse enemmänkin syöpäpesäkkeen pitämisestä hengissä potilaassa ja potilas on kuolemassa kuin siitä mitä sen sijaan pitää tehdä. Eli, että syöpä pitää poistaa potilaasta ja hänet saadaan pois kuoleman porteilta. Syöpä on Brittiläisen imperiumin monetarismi ja potilas on reaalitalous, josta riippuu ihmisten ja yhteiskuntien olemassaolo ja hyvinvointi.

"As my husband, Lyndon LaRouche, explained in his video address, the agreement reached in early October between Russia and China was potentially the beginning of a new credit system. And other sovereign nations should associate themselves with it. If Russia, China, India, and, hopefully soon, the U.S. work together, this can certainly lead to a new credit system." ---> Tämä neljän supervallan blokki Brittiläistä imperiumia vastaan on lähtenyt rakentumaan, mutta se tärkein osa siinä eli Yhdysvallat on niin paljon kaapattuna ja korruptoituneena ko. oligarkki-imperiumin valtaan, että vielä on erittäin suuri kysymysmerkki blokin onnistumisen suhteen. Olemme siis edelleen vapaasti etenevän tuhoprosessin kourissa vailla kunnollista pelastavaa lääkettä... Ja mitä tekee eliitti: Yrittää kaapia tuhosta esille maailmanhallitustaan, jossa kansalaisten hyvinvoinnilla ei ole juuri yhtään merkitystä.

"In my remarks, I would like to discuss Europe's role in this context. As long as the European nations are trapped in the corset of the EU, Europe has no chance to overcome this crisis. Although, of course, the EU bureaucracy in Brussels says exactly the opposite: namely, that European integration is necessary so that Europe can assert itself as a regional power against other rising regional powers in the world." ---> Oligarkki-intressit yrittävät uskotella meille, että heidän rakentamillaan entiteeteillä olisi jotain hyötyä. Ehkä he tosiaan jopa valheellisesti uskovat omien harhojensa toimivuuteen. Käytäntö tulee kuitenkin osoittamaan niiden tuhoisuuden, kun pohja on valumassa pois heidän toimiensa seurauksena tuhoamansa talousjärjestelmän luhistuessa. He voivat kuvitella ohjaavansa romahdusta hallitusti saadakseen aikaan kansallisvaltioiden alistumisen kaavailemiensa maailmanhallitusosien valtaan, kuten EU:n tapauksessa on kyse. Se jää kuitenkin kuvitelmaksi, joka maksaa ihmiskunnan kustannuksella aivan liian kovan hinnan. Eurooppa on näin tuon neljän suurvallan lääkkeen reunalla huonoimmassa asemassa koko maailmassa ja se ei voi kuin avuttomana odotella sen lääkkeen mahdollista käyttöönottoa ja EU -valtiot voivat toivoa pelastusta vain siitä. EU on jo lähtökohtaisesti ollut kuoleman oma.

"This is a falsehood which is usually spread by the proponents of the EU, saying that anyone who is critical of the EU is anti-European. That is absolutely not the case; one can certainly be for Europe, but in the spirit of de Gaulle: a Europe of the Fatherlands." ---> On siis käännetty aidolle ja hyvälle eurooppalaisuudelle selkä ja lähdetty Brittiläisen imperiumin vaarallisiin ja ihmiskunnan vastaisiin kotkotuksiin mukaan vastoin parempaa tietoa!

"The problem with the current EU is that, at least since the Maastricht Treaty, it has been on the road to becoming a true empire. If you consider developments after the fall of the Berlin Wall in 1989, and the manipulation by Margaret Thatcher, with her "Fourth Reich" campaign; by Françcois Mitterrand, who even threatened war, if Germany would not give up the D-Mark; and by Bush Sr., who wanted to force Germany to contain itself, then you can see in retrospect that all these efforts to integrate Germany into the EU were essentially intended, at the very least, to severely restrict Germany's role in the economic development, first, of the Soviet Union, and then, of Russia." ---> Havaitsemme, että Saksassa oli aluksi itäblokin kaaduttua tarpeita ottaa pesäeroa Brittiläisen imperiumin kuoleman syleilystä, mutta valitettavasti Saksa palautettiin ruotuun ja olemme siksi yhä jatkuneella tuhontiellä koko EU:ssa. Saksan ja Neuvostoliitosta pelastuneen Venäjän yhteistyömahdollisuudet torpedoitiin näin samalla, jotta Brittiläisen imperiumin suurinta ja vanhaa vihollista Yhdysvaltojen jälkeen eli Venäjää päästiin kurittamaan ja manipuloimaan kohti oligarkkivaltaansa. Nyttemmin Venäjä on kuitenkin siis ottanut onnistuneesti pesäeroa lännen oligarkki-intressien pahuudesta.

"In 1991, the opportunity had existed to place East-West relations on a completely new footing, and to organize real peace for the 21st Century, since there was no longer an enemy. But the problem was that precisely at that time, in the senior Bush's administration, the neocons around Cheney, Bush, Shultz, and Rumsfeld wanted to establish the American Century doctrine, and to establish the special relationship between Britain and the United States as virtually the beginning of a new world government. The result was the first Gulf War." ---> Kylmän sodan päättyminen olisi siis antanut mahdollisuuden viimeinkin rakentaa lännen ja idän välille toimiva kokonaisuus ihmiskunnan hyväksi, mutta Brittiläinen imperiumi näki sen sijaan oman tilaisuutensa tulleen, jota se oli rakentanutkin valmiiksi Mihail Gorbatshovin avulla. Yhdysvallat oli jo kaapattu tämän oligarkki-imperiumin valtaan ja niinpä siitä tehtiin imperiumin NWO -projektin käsikassara aikaansaada maailmanhallitus ihmiskunnan vastaisilla toimilla. USA otti roolin pahismaailmanpoliisina, jossa se yhtäältä suoritti Brittiläisen imperiumin sille käskemiä toimia NWO:n edistämiseksi ja toisaalta suoritti omaa heikentämistään ja mustamaalaamistaan yhä pahemmin oman kohtalonsa sinetöimiseksi NWO:n valtaan.

"The pursuit of this idea of a world empire was interrupted during the eight years of the Clinton Administration, but globalization spread rapidly, of course, in its economic and financial aspects. For example, in 1996, Richard Perle placed the policy of the so-called "Clean Break" on the agenda, via then-Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu; this policy was, essentially, that all governments that were hostile to such a new world government would be eliminated by "regime change," in one way or another." ---> Brittiläinen imperiumi ei ole päivääkään nukkunut NWO -agendansa pystyttämisyrityksessään, vaikka näennäisesti nukkuvia hiljaisia hetkiä on ollut. Meidän täytyy siis muistaa, että ko. oligarkkieliitti on suurin ja tähdellisimmin tuhottava vihollisemme koko ajan, aina ja kaikkialla niin kauan kuin se on olemassa!

"In January 2001, Lyndon LaRouche warned that the new Bush Administration would be faced with so many economic problems that there was a danger that it would stage a new Reichstag Fire. And it happened, exactly nine months later, on Sept. 11, 2001; and just one day later, Dick Cheney stood before the international press and claimed that it was clearly proven that Saddam Hussein and Iraq were to blame for Sept. 11. That was later the pretext for the strike against Iraq, and, of course, for the Afghanistan War." ---> Tästä myös Alex Jones varoitti heinäkuussa 2001 (Tässä video siitä). Joka tapauksessa tuo WTC -isku on jo paljastettu ja todettu Brittiläisen imperiumin junailemaksi, jotta se on voinut sen avulla sekä kaapata Yhdysvallat pysyvämmin valtaansa että antaa Yhdysvaltojen suorittaa sille antamaansa pahismaailmanpoliisirooliaan vapaasti tekosyiden avulla. Se, että valtavirtamedia yhä yrittää syöttää tarinaa tuosta 911 -iskusta muka muslimiterroristien tekona, kertoo siitä kuinka naurettava paskakasa koko oligarkkisysteemi on!

"The Maastricht Treaty, which defines Europe in the form of the EU, must be seen against this background, because it was not just about the containment of the reunited Germany by EU integration, but also about the so-called reform of policy toward Russia, which in the '90s had resulted in economic devastation." ---> Venäjälle yritettiin siis tämän avulla istuttaa omaa oligarkkisysteemiä mm. George Soroksen toimittua siinä agenttina ja toisaalta kitkaa on yritetty siitä lähtien järjestää EU:n (lännen) ja Venäjän välille ja ajoittain sitä on kiihdytetty mm. Georgian sodan tapaisilla orkestroinneilla. Venäjä on pysynyt kuitenkin kovana ja tiennyt suurimman vihollisensa olemuksen riittävästi puolustautuakseen: Brittiläinen imperiumi. Siinä Venäjä ei voisi vähempää piitata joistakin yksittäisistä kansanryhmäidiotismeista, mistä on esimerkkinä vaikkapa Suomen russofobiailmapiiri. Maailmassa vaikuttaa tällä hetkellä paljon laajemmat ja pahemmat voimat, kuten tässä on tullut ilmi. Tosin Brittiläisella imperiumilla on siis ollut tapana myös hyödyntää tällaisia kansanryhmäidiotismeja vyöryttääkseen tarpeettomia etnisiä, uskonnollisia ja kansallisia vastakkainasetteluja kaaoksen ja sodan lietsomiseksi omiin tarpeisiinsa. Tämä on onnistunut viime vuosina kunnolla kuitenkin vain lähinnä Lähi-Idässä, jossa oligarkkipiruilla on hyvänä avustajana Israel.

"Germany had to give up the deutschemark and accept monetary union and the euro. Chancellor Helmut Kohl said, at that time, that he knew for sure that a monetary union without political union could not work. But he was forced, by various very evil maneuvers—including the murder of Alfred Herrhausen, who was then the head of Deutsche Bank—to give up the D-mark; and one can only conclude that, since that time, the EU has actually become a substructure of globalization." ---> Näin niitä hyviä aikeita rikollisesti torpataan Brittiläisen imperiumin toimesta ja viimeaikaiset Venäjän junapommitukset eivät ole siinä poikkeus!

"The behavior of Brussels and the EU Commission since the outbreak of the financial crisis in 2007 proves that they have not deviated from the neo-liberal paradigm in any way. The new EU Foreign Minister, Mrs. Ashton, now has a staff of 7,000 people, who have potentially more power than any of the EU's member governments, and who will have a very large role in foreign and defense policy. The EU has also made it clear that it wants to stick with "perfecting" free trade; they insist on concluding the WTO's Doha Round." ---> On siis selvää, että EU toimii selkeästi oligarkkieliitin talutusnuorassa ihmiskunnan vastaisten toimien parissa ja on siksi rikollinen järjestö, joka pitää lakkauttaa!

"It has now been admitted that the EU's policy in the health sector is the same as the British QALY—quality adjusted life years; i.e., prioritization of health care for people who can be quickly re-integrated into the workforce, while children and old people will fall through the cracks and receive less medical care. This goes in the direction of the policy that the Nazis called Tiergarten 4 (T4), and which at that time led to the definition of "a life not worth living." " ---> Tässä kiteytyy sen Obamacare-reforminkin sisältö Yhdysvalloissa; ihmisiä pyritään ko. oligarkkivallan alla katsomaan tuottavina koneina, joita hylätään ja korjataan kuin koneita. Seurauksena todellakin on natsityylistä ihmiskäsitystä, joka kiteytyy myös Euroopassa terveydenhuollon huonoihin lumeuudistuksiin ja alasajoon.

"Just what a monster the EU bureaucracy has become can be seen nowhere better than in agriculture, where in Germany, for example, one-third of dairy farmers have lost their livelihoods, and many more are in danger of going bankrupt in the coming weeks and months, because the EU's pricing policy is quite obviously intended to replace family farms with so-called agro-industrial complexes." ---> Tämä koskee myös Suomea ja täällä myös metsäteollisuutta. Brittiläinen imperiumi on jatkuvasti pyrkinyt monilla rintamilla toteuttamaan tätä samaa eli saamaan valtaansa ja tuhoamaan perheyrityksiä, jotka ovat olleet sen vallan ulottumattomissa. Tätä tehostaakseen se tuli keksineeksi globalisaation ja vapaakaupan, jotka ovat mahdollistaneet "laillisen" ekonomisen manipulaation ko. tavoitteiden saavuttamiseksi. Seurauksena on todellakin ihmisarvoista ja yhteiskunnan inhimillisyydestä yhä pahemmin etääntyviä toimintamalleja ja ideologioita, jossa yhteiskuntien sairastuminen mm. mielenterveysongelmiin pahenee. Jo tämäkin osoittaa Brittiläisen imperiumin saatanallisen luonteen ja siitä on päästävä eroon ennen kuin koko länsimainen kulttuuri on kokonaan tuhottu!

"I venture the forecast that if the EU maintains its current neo-liberal policies, the worsening of the crisis will lead to a revolt against the EU itself—not only by individual member states, but also by the vocational groups concerned, who, because of this policy, really cannot survive." ---> Euroopan kohtalo on paljolti sinetöity, jos lääkettä pois tästä oligarkkivallasta ei tapahdu. EU aiheuttaa Euroopan tuhon sen itsensä sisältä päin!

"If Europe sticks with the current EU policy, then, there is no mechanism that could protect industry and the common good, because the EU Stability Pact and the madness of the so-called "debt brake," which is also enshrined in the Basic Law in Germany now, has robbed governments of any means, such as state credit creation, to do what is necessary to overcome the economic crisis. And if Europe maintains this policy, Europe—no matter what happens in the rest of the world—would plunge into a new Dark Age." ---> EU -lait ja -käytännöt on suunniteltu juuri niin, että ne kahlitsevat jäsenvaltiot alleen toivottomasti ja lopullisesti. Ainoastaan oligarkkivallan lopettaminen kokonaan parantaa tässä vaiheessa Euroopan olosuhteita! Se merkitsee siis tuota neljän suurvallan blokkia ja sen yhdessä sopimaa monetarismin lopettavaa ja korvaavaa luotottavaa talousjärjestelmää, johon Eurooppa voi liittyä valtioittain EU:n hyläten.

"On the other hand, there is an alternative. If agreement is reached among Russia, China, India, and, hopefully, the U.S., then individual European nations, as sovereign states, could become part of this new credit system. In that case, I certainly see a very positive role for Germany, France, Italy, and the other European countries. For example, the German Mittelstand [small and medium-sized enterprises] has industrial capabilities that are urgently needed for the development of Eurasia." ---> Oligarkkieliitti on kehitellyt lännen taloutta lähinnä vain suurkorporaatioiden ehdoilla, koska se on pystynyt niiden puitteissa parhaiten säätelemään valtaansa ja näin pienet ja keskisuuret yritykset ovat olleet helisemässä. Niiden hyötykäyttö uudessa monetarismin jälkeisessä maailmassa olisi taas turvattu. Suurkorporaatiot ovat olleet lähinnä vain eliitin työkaluja pörssispekulointiin ja vallan säätelyyn ja sitä kautta kansallisvaltioiden ja kansalaisten kustannuksella.

"I think that's the path we must take, because every nation in Eurasia, Africa, and Latin America need to evolve as individual sovereign nations, in the best possible way. That, moreover, is the idea that was developed by Nikolai Kusansky [Nicolaus of Cusa]: that harmony in the macrocosm is only possible if all microcosms develop in the best possible way." ---> Tässä kiteytyy koko ongelman luonne: Brittiläinen imperiumi ei osaa toimia hyvin siksikään, koska se jättää huomiotta tuon universaalin harmonian säännön myös yhteiskuntien ja kansojen kehittämisessä. Kansallisvaltioita näivettävä ja tuhoava parasiittinen finanssi-imperiumi nimenomaan luo kaaosta ja epäjatkuvuutta, kun se tuhoaa edellytyksiä mikrokosmoksien kehittymiseltä. Siksi Lyndon LaRouchen lääkevaatimus monetarismin tuhoamiseksi on niin oleellinen ja hyvä: Siinä ymmärretään juuri se, että kansallisvaltioita kukin itsenäisenä omana kokonaisuutena kehittämällä saadaan aikaan mikrokosmoksista makrokosmokseen ulottuva harmominen ja hyvä kehitys. Brittiläisen imperiumin keinotekoinen makrokosmospakkopaita ei sitä tee, vaan aiheuttaa tuhoa. Näemmekin siksi niin selvästi kaikki esim. EU:n ja lopulta maailmanhallituksen nimeen vannovat oligarkki-intressejä toteuttavat poliitikot ja asiantuntijat erittäin huonoina ihmiskunnan vastaisina paholaisina.

Maailmalle koituu äärimmäisen suuri palvelus, jos heidän toimintamahdollisuudet lakkautetaan ja otetaan käyttöön oikeat lääkkeet yhteiskuntien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Muutoksen on oltava mahdollisimman täydellinen ja kaikenkattava, mutta toki sellaiseen pääseminen voi tässä lohduttomassa tilanteessa kestää hyvinkin kauan.... Toisaalta muutos voi olla nopeakin, jos kollektiivinen tilanteen oikea tajuaminen etenee optimaalisesti!


2 comments:

Lars Osterman said...

Ei hassumpia päätelmiä. Mikäli nämä postauksesi olisivat lyhyempiä niitä olisi helpompi kommentoida.
Voi olla että tästä syystä kommenttejä ei paljon näe vaikka moni lukisikin ajatuksesi.

Edustat samalla niitä harvoja jotka julkisesti julkeaa nimetä Iso-Britannian eräänlaisen parantumattoman vallanhimon, ahneuden ja pahuuden pesäkkeenä.

Tämä käänteinen lähtökohta aiheuttaa varmaan monessa hämmennystä.
Britithän aina ovat ne hyvikset kaikissa korkeajännitys-sarjiksissa ja hollywoodleffoissa. Sankarimainen agentti 007, James Bond on myös britti, toimii maailmanlaajuisesti ja voittaa aina pahikset.

Olen itse pikkuhiljaa, Lyndon LaRouchesta riippumatta tajunnut että historiankirjoitus on aina kirjoitettu brittiroistojen näkemyksen mukaan ja näin roistojen viholliset on aina leimattu pahiksiksi.

Roistovaltioksi nimetään ne valtiot joissa valtionpäämies ei ole avannut maansa luonnonrikkaudet ja kansalaiset Lontoon zio-pankkiirien IMF:n ja Maailmanpankin sekä näiden bulvaaniyritysten rahastettaviksi.

Viralliset roistovaltiot ovat median mukaan aina ne joiden rahavalta ei ole Rothschildien pankkikonglomeraatin hallussa eli BIS-pankin sanelun piirissä.

Todellisuudessa siis UK, USA ja Israel edustavat varsinaista pahuuden akselia.
Valtaosa kansalaisista näissä maissa ei tietenkään ole perillä tästä eivätkä näin ollen ole syytettävissä.

Varoituskellojen olisi kuitenkin pitänyt soida monen päässä. Ei nimittäin ole mikään salaisuus että juuri nämä kolme maata ovat estäneet puolensataa YK-julkilausumaa KAIKKIEN muiden YK-maiden ollessa heitä vastaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_Nations_resolutions_concerning_Israel

Mika said...

Kiitos Lars huomioistasi, jotka täydentävät asioita erinomaisesti lisää!

Niin, tiedän ja ymmärrän kyllä, että välillä kirjoittamiseni runsas rönsyily ja pitkä sepustuksellisuus asettavat haasteita lukijoille. Se vain nyt sattuu ilmentämään persoonani luonnetta olla monialaisesti ja intensiivisesti asioista kiinnostunut tutkija- ja taiteilijasielu :)

Voinhan toki yrittää jatkossa tiivistämisen tapoja lisää, mutta toisaalta voin antaa lukijoilleni ohjeeksi itse jakaa kirjoituksiani osiin vaikkapa omille alustoilleen (Word jne.) lukemisen helpottamiseksi ja pureskella sieltä käsin vähitellen sisältöä.