Monday, December 07, 2009

Lyhyt kommenttikeskustelu Lars Ostermanin kanssa

Tähän viime lauantaina julkaisemaani kirjoitukseeni (Lyndon LaRouchen kahden viimeisimmän webcast -seminaarin inspiroimaa ajatustenvirtaa NWO -agendaa vastaan) on tullut tärkeää kommentointia, jonka laitan oman vastauskommenttini kera tähän paremmin näkyviin. Lars Osterman (bloginsa) on siis puuhaamassa uutta puoluetta (Talousdemokraattinen) ja tuossa kommentissaan hän tarjoaa mm. siitä tietoa ja oma kommenttini kertoo puolestaan hieman tästä NWO -bloggaamiseni taustoista ja tyylistä.


Kommenttikeskustelu --->

Hui mitä tekstiä. Siehän se vasta hurja oot..!

Olen myös itse seurannut Lyndonia monta vuotta tämän Yrsan kotisivun kautta.

http://nyapolitiken.biz"

Huomaa sivun allapäässä tämä hyvin ajankohtainen kirjoitus toisella kotimaisella:

Köpenhamnsmötet måste avvisa Londons folkmordspolitik

När stats- och regeringscheferna för världens ledande nationer träffas i Köpenhamn den 7 december måste de bestämt ta avstånd från den folkmordspolitik som har propagerats i decennier av framstående miljövänner som prins Philip och hans klimatbluffsskojare.

Planerarna av detta s.k. miljömöte har redan gjort klart att deras avsikt är att minska befolkningen, som ett sätt att minska människans påstådda påverkan på klimatet, och ansluter sig därmed till den av Philips WWF förda avfolkningspolitiken. Den avsikten är inte bara folkmordsmässig, utan den stöder sig på det som upprepade gånger har bevisats vara lögner om en av människan skapad global uppvärmning.

Niin ja vielä - Tervetuloa ensi lauataina 12.12 Töölön kirjaston Mika Waltari-saliin klo 11-16.

Suomen Talousdemokratia ry järjestää keskustelutilaisuuden maamme tuhoisasta velkaperusteisesta rahajärjestelmästä ja kaikenlaisesta muusta ajankohtaisesta.

Pohdimme myös millä aikataululla aiomme puolueeksi. Lars OstermanKiitos kommentistasi ja kutsusta Lars! Katsotaan pääsenkö paikalle...

Joo, tekstini on kyllä varsin hurjaa. Silti se ei niinkään kuvaa sitä, mitä oikeasti olen; olen kyllä varsin kiltti ja leppoisa kaveri. Tunteellinen ja voimakkaasti ajatteleva tosin, jotka katson hyveiksi.

Huomattuani maailman tilanteen aikaisempaa paremmin olen yhtäältä halunnut tuoda sananvalinnoillani esille korostettuna tuntemuksiani, jotta pointeillani olisi selkeimmät mahdolliset osoittimet määritellä hyvyyden ja pahuuden ongelmaa, joka maailmassa on nyt niin keskeistä.

Toisaalta olen kokenut tämän NWO -kirjoitteluni myös ihan puhtaasti itseilmaisun harjoitteluna ja kirjoituskyvyn lisääjänä. Siksi myös ehkä joidenkin mielestä tarpeettomankin värikäs kielenkäyttö.

Tärkeänä tehtävänä kielenkäytölläni on tässä ollut kuitenkin myös se, että mahdollisimman rehevällä kirjoitustyylillä sisältöjen voima ja monipuolisuus kasvaa ja luo edellytyksiä löytää seastaan se ns. totuus mahdollisimman hyvin.

Jatkan siis edelleen totuusharjoituksia ja maailman tutkimista. Tämä on sitä paitsi ollut hyvää itsetutkiskelunkin kannalta; maailman, muiden ihmisten näkemysten ja oman itsen väliset vuorovaikutukset kohentuvat ja tarkentuvat. Hyvä näin :) Oma kommenttini

No comments: