Friday, March 05, 2010

NWO:n tutkimista blogini kommenttipalstan ajatustenvaihdoin - Osa 2

Ja tähänkin sama intro, kuten alla olevassa merkinnässä: Viime aikoina blogini kommenttipalstan ajatustenvaihtoliikenne on taas saavuttanut kaikkien aikojen huipennuksensa ja tämä on ollut erittäin tärkeää tutkiessamme NWO:n olemusta ja nimenomaan pohtiessamme maailman parantamista pois ko. oligarkkieliitin - Illuminatin kynsistä! Siksi laitan tähän kahden eri merkinnän puitteissa olleet kommenttikeskustelut kokonaan havainnollistamaan tätä tutkimukseni edistymistä, missä nimimerkkien Hope (Hope ei esiinny tässä merkinnässä) ja Markku ansiosta on tapahtunut paljon hedelmällistä oivallusta ja jatkopohdintojen aineistoksi se on myös hyvin tärkeää; asioiden kääntely ja vääntely jatkuu vielä pitkään. Nämä keskustelut on syytä laittaa tähän omiksi merkinnöikseen myös niiden helppoa jatkohyödyntämistä varten; lainata muihin merkintöihin niistä osia tai kokonaan. Pidemmittä introitta asiaan ja tässä on keskusteluketju merkinnässäni Chilen maanjäristyksessä epäilyjä HAARP -teknologian käytöstä taas Illuminatin aseena --->

Markku said...

Tässä luento UFO- ja Alien-huijauksesta, jota ihmisille ollaan syöttämässä lähiaikoina. Monethan New Age-puolella hehkuttavat, että nämä UFO:t "paljastettaisiin" tänä vuonna ihmiskunnalle.


Ainakin tämä elokuva ja se romaani mistä se on alunperin tehty viittaisi tähän "paljastukseen" tänä vuonna. http://fi.wikipedia.org/wiki/2010_%28elokuva%29

UFOs and Aliens in the End Times Part 1 0f 16 http://www.youtube.com/watch?v=SY8Aum807EE

Loput osat löytyy tältä kanavalta: http://www.youtube.com/user/alternaterealities7

Luultavasti he yrittävät ensin saada maailman kauhujen tilaan, josta sitten meidät pelastaisi vale-Jeesus ennen oikeaa loppua.

Suunnitelmassa voi olla myös sekä pahat että hyvät alienit. Pahat tulisi luultavasti ensin. Pelastuksena olisi sitten hyvät alienit tai sitten vale-Jeesus.

Ufoilla voidaan mahdollisesti tulla myös noutamaan ihmisiä "pois" tästä maailmasta mukamas sinne uuteen maailmaan (NWO). Tarkkaa tietoa ei voi saada suunnitelmasta, koska silloinhan ei tarvitsisi uskoa. ;)

Ainoa tie pelastukseen on siis elää oppien mukaisesti ja uskoa Jeesukseen, joka on luvannut noutaa vain ja ainoastaan ne ihmiset pois, jotka hän tuntee. Ja se joka oikesti uskoo niin ei joudu harhaan, jota meille yritetään syöttää.

Matt.7.21 "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. 22 Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.' 23 Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!'

Ihmisten kloonaaminen on myös asia joka tulisi tapahtumaan lopun aikoina. Ihminen on kolmiosainen kokonaisuus: ruumis, sielu ja henki. Ihminen on Jumalan kuva, kuten raamatun alussa kerrotaan. Raamatussa monessa kohtaa kerrotaan, että tuo henki tulisi Jumalasta ja Jumala voi sitä vahvistaa pyhällä hengellä.

1Moos.1 27: Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

Raamatun lopussa taas Saatana ilmeisesti yrittää luoda oman paratiisin maan päälle luomalla ikuisen ihmisen kloonaamalla sitä uudestaan ja uudestaan. Siitä ihmisestä vain puuttuisi Jumalan henki, joten se olisi täysin silloin Saatanan hyväksi käytettävissä. Sitä tällä ehkä tarkoitetaan:

Ilm.13 15: Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa.

Koko raamattu on kirjoitettu näin. Vinkkejä pitää etsiä sanamuodoista pitkin raamattua. Jossain mainitaan jokin sana ja jossain toisessa kohtaa sitä selitetään mikä se sana on. Raamattu on teos, joka selittää itse itseään, kun sitä jaksaa vaan opiskella.


Mika said... (Oma kommenttini)

Niin, selviä juonteita näissä maailman tapahtumissa näyttäisi olevan juuri sillä tavalla kuin olet tuonut Raamatun esimerkkien avulla esille.


Täytyy myöntää, että itse en ole elämässäni Raamattua juurikaan lueskellut, mutta osaan kyllä nähdä mitä tarkoitat. Raamattua voidaan pitää siis myös ihan ns. varoituskäsikirjana siitä, mikä jo sen luomisen aikana oli olemassa: Jo Rooman silloisessa imperiumissa olivat nimittäin samat "verivelisuvut" eli ko. oligarkkieliitti tekemässä tihutöitään ja niinpä Jeesuksen voidaan katsoa olleen kuin silloinen anti-NWO -taistelija.

Onhan nimittäin esim. juuri Lyndon LaRouchen suulla toitotettu, että nykyinen oligarkkieliitti ja sen imperialistiset NWO -aikeet juontavat juurensa jo Rooman imperiuminkin ajalta hyvin suoraan koukaten Venetsian kautta ja päätyen nykyiseen keskusmajapaikkaansa Lontoon Cityyn.

Jeesuksen johdolla opetuslapsensa havainnoivat ja tutkivat ko. pahuutta ja kirjoittamalla Raamatun he (Opetuslapset) halusivat tähdentää tulevaisuudenkin ihmisille ko. vaarasta ja mikä olisi sen pahuuden sijaan hyvä tapa parantaa maailmaa.

Raamatun kryptinen kieliasu näyttää tässä katsannossa olevan ikään kuin salakieltä, jotta varoitus menisi silloisen(kin) oligarkkieliitin läpi mahdollisimman huomaamatta mahdollisimman monelle "tosiuskovalle" eli niille hyville ihmisille, jotka olivat ja ovat nykyäänkin ko. oligarkkieliittipahuutta vastaan.


Markku said...

Sanos muuta Mika, en minäkään aikaisemmin ateistina paljoakaan raamatusta perustanut. Tuntui vain vanhalta kirjoituksilta missä ei ollut mitään järkeä. Rippikoulussa kukaan ei osannut nuorena minulle selittää oikein mitään järkevää raamatusta. Kaikki asiat meni ihan ohi, koska opetus oli niin huonoa.


Kukaan ei osannut yhdistää nykyisen maailman pahuuksia raamatun teksteihin! Itse sen vasta huomasin nyt viime kuukausien aikoina, kun löysin pahuuden, mutta mistään ei löytynyt sitä hyvää ja aseita pahuutta vastaan!

Siinä mielessä kirkko on oikeastaan aika tarpeeton, sillä eihän kukaan oikeasti tarvitse uskoonsa kirkkoa.En minäkään ole kirkkoon takaisin liittynyt, kun näen sen aika tarpeettomaksi nyt kun ymmärrän Uuden Testamentin sanoman.

Kuten joku uskovainen sanoi netissä, kirkko on Saatanan keksintö. Sen takia Martin Luther aloitti uskonpuhdistuksen, kun näki Vatikaanin pahuuden.

http://www.kirjasilta.net/luther/

Niinhän me voidaan nähdä se yhä nykyään! Asiat eivät ole muuttuneet. Uskovaisia voidaan kirkon avulla ohjailla, kun uskovaiset eivät tutki asioita raamatusta vaan kuuntelevat pappeja.

Ja kun papit Suomessakin ovat asioista pihalla kuin lumiukot "Kaikki pääsee taivaaseen" -lausuntoja taisi yksikin antaa. Oliko tarkoituksella vai ei? Silloinhan elämällä ei olisi kristitylle mitään väliä..

Ennen vielä raamattu oli latinaksi tarkoituksella kirjoitettu, jotta tavallinen kansa ei sitä ymmärtäisi. Silloin pappi pysty sanomaan, että Jumala haluaa teidän käyvän sotaa ja kaikki uskoi. Tätä käytetään yhä ja on käytetty Suomenkin sodissa.

Nyt paavi sanoo, "ei saa käyttää kondomia" ja suurin osa katolilaisista tottelee.

Oikeasti Uuden Testamentin mukaan kaikki voivat olla sanan levittäjiä ja uskovat voivat kokoontua toistensa kodeissa. Nythän moni "uskoo", mutta silti ei usko Jumalan luomaan maailmaan, vedenpaisumukseen jne. Kun heille esitellään UFO niin loppuu se lopullinenkin usko. Heidät on harhautettu siinä vaiheessa lopullisesti. He tekevät mitä alienit heidän käskee tekevän, koska he tekevät niin suuria ihmeitä.

Minä ainakin henkilökohtaisesti pääsi aivan uudelle nousevalle uralle NWO:n tutkimisessa, kun uskalsin tarttua raamattuun ja kaivaa sieltä asioita. Niinhän moni muukin NWO-tutkija tekee. Ei se ole kuin voitoksi jos uskoo.

Uskovaisia tullaan kyllä kohtelemaan tulevaisuudessa ihan samoin kuin kohdeltiin Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan. Se kaikki pitää vain kestää, jotta voi voittaa.


Markku said...

Tässä minun ajatus Jumalasta:


Jumala ei ole riippuvainen paikasta ja ajasta. Sen takia hän on voinut välittää "viestinsä" tähän luomaansa lineaarisen ajan paikkaan. Sen viestin Pyhän hengen vaikutuksen alaisena kirjoittivat häneen uskovat ihmiset. Vanhassa Testamentissa profeetat ennustivat Jeesuksen eli Messiaan tulon ja se toteutui Uuden Testamentin maailmassa. Vanhassa Testamentissa on myös profeettojen ennustuksia lopun ajoista, kuten on myös Uudessa Testamentissa. Niitä kaikkia kun tutkii ristiin niin löytää sieltä yhdenmukaisuuden.

Minun ymmärrykseni mukaan on olemassa vain yksi ja se on Jumala. Tavallaan voisi sanoa, että olemme Jumalan tajunnassa.

Kun on olemassa vain oikeasti yksi niin silloin ei voi olla myöskään aikaa tai paikkaa. Jotta Jumala voisi "elää" niin hänen täytyy luoda jotain missä sitä elämää olisi. Hän loi maailmankaikkeuden tavallaan itseensä.

Apt.1727 jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: 28 hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.'


Mika said... (Oma kommenttini)

Melko samoja kokemuksia minullakin oli rippikoulusta ja tavallaan olen ollut ateisti, mutta toisaalta missään vaiheessa en ole eronnutkaan kirkosta.


Ymmärrän kyllä nyt tähän NWO -agendaan heräämiseni kautta sen, kuinka uskonnot ovat olleet erittäin paljon NWO -eliitin ja / tai heidän hallitsemiensa ryhmien haltuunsa kaappaamia, jotta oligarkkieliitin maailmaa varten suunnittelemansa agenda pystyisi etenemään ikään kuin piilossa ja että samalla meitä kansalaisia voitaisiin pitää kontrollissa poissa sotkemasta heidän suurta pahuuden suunnitelmaa.

Siksi uskontojen retoriikka on niin paljon edelleenkin kansalaisten kunnollisen ymmärryksen ulottumattomissa ja jopa sekoittamassa ajatusta asioiden ytimestä; hyvä vs. paha eli oligarkkieliitti / Illuminati vs. me hyvyyteen uskovat kansalaiset.

Käyttääkseni äskettäin aloittamassani Francesco Alberonin ajatusten tutkimisessa esille tullutta käsitekieltä: Länsimaiset uskontomme olivat syntyneet aikoinaan joukkoliikkeistä, jotka olivat aluksi oligarkkieliittiä haastavia ja vastustavia, mutta ne institutionalisoitiin niin, että niiden sisältö sementoitiin oligarkkieliittiä miellyttävällä tavalla; uskonnosta tuli eliitin käsikassara.

Joukkoliikkeen alkuperäinen sisältö siis vesitettiin ja taivutettiin Illuminatin luoman maailmankuvan vangiksi ja siksi - niinkuin kerroit - Raamatun sisällöstä tehtiin kansalle hyvin saavuttamatonta mm. latinaan kääntämisen avulla, jotta pappien manipuloimismahdollisuus muodostui siinä huippuunsa.

Ihan samasta syystä erilaisten uskonnollisten lahkojen ja kulttien tarkoituksellinenkin muodostaminen oligarkkieliittiä miellyttävällä tavalla mahdollistui "karismaattisen johtajan" osatessa ko. liikkeessä ovelasti käyttää sisältöjä kansan johdattamiseksi ja manipuloimiseksi - joko tahallaan tai osaamattomuuttaan. Traaginen esimerkki hulluuden sävyttämästä osaamattomuudesta oli esim. Jonestown -joukkoitsemurha 1970 -luvun lopussa.

Tavallaan ns. ennaltasuunniteltuja uskonlahkoja tässä valossa ovat havaintoni mukaan täällä Suomessa esim. kaikki helluntalaisuus, körttiläisyys ja lestadiolaisuus. Ne perustuvat juuri tällaiseen sisällön manipulointiin kansan kontrolloimiseksi ja karismaattisten johtajien johdatusmanipulaation raivatessa kansaa pois ymmärtämästä asioiden oikeita ytimiä.

Joukkoliikkeen - agendan operatiivinen kaappaus joko tahallaan tai taitamattomuuttaan johtajan vääristävään manipulaatioon pyyhkii ihmisten mielistä pois eliittiä haastavan sisällön ja voi toimia siis kansaa itseänsä vastaan. Joukkoliikkeiden haltuunkaappaaminen onkin eliitin keinoja alistaa ja kontrolloida heitä vastustavia voimia ja tämä on hyvin tärkeä havaita nykyäänkin niin politiikan kuin uskonnon parissa; eliitti voi joko vesittää tai myös voimistaakin ko. poliittista-uskonnollista liikettä sen mukaan, miten se palvelee heidän agendaa. Valtamedia ja koulutussysteemi toimii ko. menetelmien toteuttamiskanavina.

Siksi nyt onkin syytä tutkia juuri tässäkin valossa noita epäilyjä vilpittömyydestä Bahai-uskonnossa ja Zeitgeist-liikkeessä. Siksi myös valtavirtamedian vääristävät huomiot esim. USA:n tämän hetken Tea Party- ja Truther -liikkeistä on huomioitava tässä valossa.

Täytyy sanoa, että hyvin loogisilta nämä kuviot alkavat nyt vaikuttaa ja hyvyyden sekä pahuuden muodot kirkastuvat entisestään. Tutkimus on kohdallani vielä kuitenkin kovin paljon kesken ja paljon on kerrottavaakin tässä blogissa näistä kaikista asioista ja ajatuksistani...


Markku said...

Raj Patel ilmeisesti näyttäisi olevan sen kauan odotettu Maitreya.


the Q&A section a follower of Maitreya asked if author and activist Raj Patel, a man who many Maitreya followers view as Maitreya in human form, is Maitreya. Creme’s response was quite interesting because he did not issue anything that resembled a denial. He basically replied that many people are receptive to Maitreya’s ideas. To be fair, Creme’s official policy is not to confirm or deny whether someone on television is Maitreya. However, Creme could have at least issued a denial to give Patel a break from all the attention he is receiving from the followers of Maitreya. http://www.prophecyproof.org/blog

Alkuperäinen lähde, jossa on myös paljon muuta mielenkiintoista tietoa mitä tulevaisuudessa saamme odottaa: http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2010/2010-03.htm

Benjamin mainitsee myös Space Brothers -termin. Mahtaako hän tarkoittaa sitä Nordic -alienrotua mistä myös Jim Willhelmsen kertoo videoissaan:http://www.youtube.com/user/alternaterealities7

Vaaleita ja täydellisen oloisia ihmisiä (Arjalaisia?). Ensimmäisissä UFO-kontakteissa he puhuivat saksalaisella korostuksella...

Luultavasti nuo mainitsemasi kristinuskon sivuliikkeet (lestadiolaiset jne.) on keksitty vain sen takia, että suurinosa niistä uskoo lopun aikoina siihen vale-Jeesukseen. Noissa liikkeissä on suurempi kontrolli liikkeen jäseniin ja silloin oikealla hetkellä heitä voidaan helpommin ohjata harhaan. Tämän takia Uudessa testamentissa ei kehoiteta perustamaan mitään kirkkoa. Jos haluaa vastustaa pahaa ja NWO:ta tarvitaan liike, joka ei perustu mihinkään hallintaan. Tarvitaan järkeä ja logiikkaa, jonka avulla pystyy ihan tavallinenkin ihminen näkemään harhautuksen lävitse. Sen järjen pitää vain olla jokaisen päässä. Ei vain sen liikkeen johtajan päässä.

Tietenkin tätä tutkimusta pitää jatkaa ns. maailman tappiin asti. ON ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, että jokin analyyttisesti Suomessa tutkii näitä edes blogissa. Onpahan ihmisillä mahdollisuus löytää jonkinlaista NWO-tietoa, joka on oikeasti pohdittu ja tutkittu.

Pitää paljastaa ihnisille UFO:t, Alienit ja kaikenmaailman pelastusliikkeet (Zeitgeist jne.) Totuuden torvet (Alex Jones jne.) Maitreya alkaa olemaan jo ihan ovella.. ja sen jälkeen avaruusveljet laskeutuisivat Benjaminin mukaan.

Se mitä Jumala on raamatussa kertonut tämän maailman oikeista viisaista. He ovat tämän maailman edessä hulluja. Siinä totisesti toteutuu profetia, jollaiselta minusta tuntuu, jos alkaisin puhumaan näistä ihan ohikulkijalle. Siitä huolimatta jatkan tutkimusta.

Ei voi olla, että teen tätä turhaan, jokin tarkoitus tällä on.

Tässä vielä ateisteille mietittävää: http://www.youtube.com/watch?v=0donCN_IUhI


Mika said... (Oma kommenttini)

...Olen samaa mieltä, että tuota ennakkoluulotonta ja rohkeaa järkeä ja logiikkaa tarvittaisiin itse kunkin päähän yleisesti. Mutta tilanne on valitettavan hankala, koska niin paljon on ja tulee olemaan meidän totuudenetsijöiden leimaamista noiksi mainitsemiksi "hulluiksi".


Kuten mainitsinkin aikaisemmin tämän vuoden alussa blogissani, niin itsekin olen jo joutunut kokemaan sen kaltaista leimaamista, kun tuttavapiiristäni lensi viime vuoden lopussa loan heittoa näistä NWO -tutkimuksistani väiteltyäni ko. henkilön kanssa ilmastonmuutoksen roolista olla osa NWO -agendaa.

Se nyt oli vielä pientä, mutta varmaankin on syytä varautua olemaan jatkossakin varsin suuren osan silmissä "hullu". Sellaisen ei pidä kuitenkaan vaikuttaa tähän totuudenetsintään ja pahuuden paljastamiseen, joka on välttämätöntä ja tarpeellista koko ihmiskunnan kannalta katsottuna!

Jos suurin osa ei sitä osaa / halua arvostaa, niin jotkut ainakin osaavat ja heidän avullaan tätä avattua tietoisuutta voidaan pyrkiä kuljettamaan tulevaisuuteen, jossa oleva yhteiskuntatilanne voisi paremmin hyväksikäyttää sitä laajasti ihmiskunnan hyväksi. Mikäli siis tällä kertaa ei olisi kunnon mahdollisuuksia sellaiseen...

Jos varoituksesi ja neuvosi eivät ole profeettana olemista kunnolla omalla maallasi tai omassa ajassasi, niin täytyy luottaa siihen, että edes joskus tulevaisuudessa - Vaikka tuhannenkin vuoden kuluttua... Tiedän nyt, että siten ajattelivat menneet NWO:n vastustajatkin, kuten Jeesus, Alexander Hamilton, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln jne.

Nyt on kuitenkin tällä erää eräs kaikkien aikojen parhaimmista mahdollisuuksista paljastaa tätä maailmassa olevaa saastaa ja ongelmaa; tavallaan elämme siis todella historiallista solmukohtaa koko ihmiskunnan historiassa ja jo pelkästään sen takia tuntuu kunniakkaalta ottaa osaa siihen historiaan!


Markku said...

Tuossa vähän aikaa sitten luin Uudesta Testamentista, että uskovaiset voivat saada enneunia/näkyjä tulevista tapahtumista. Löysin sitten sattumalta sivuston, johon näitä enneunia on koottu jonkinmoinen määrä.


Mielenkiintoiseksi sen tekee, kun yhdistää "pisteet" näiden saatujen enneunien/näkyjen ja NWO-tutkimuksen kanssa.

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

Jouko Piholla on myös englanninkieliset sivut:

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm

Tässä teksti sieltä:

Prophecies, dreams, visions, prophetic writings and comments on endtimes concerning the whole world but especially Finland, the country of prophets, Russia, the neighbouring bear beast of Finland, Sweden and Norway, which will alsobe the targets of Russia in World War III, USA, which will face her downfall and judgment in the near future and Israel,which will be the focus of the endtime events.


Markku said...

Jos haluaa ihmetellä Islamin ja Kristinuskon eroja helposti niin tässä siitä kymmenenosainen Youtube-video:


Prophecy 101: Islam and Satan - Walid Shoebat (1 of 10) http://www.youtube.com/watch?v=lW-5VrK3CVI

Selittää miksi Obama kannattaa Islamia..


Mika said... (Oma kommenttini)

Olipas taas mielenkiintoista aineistoa; kiitokset Markku. Tuossa videosarjassa kiinnitin huomiotani esim. juuri tuohon vertauskuvalliseen ja allegoriseen kieleen, mitä Raamatussa on paljon; "Seitsemän vuorta / kuningasta" on yhtä kuin Ne seitsemän imperiumia, jotka ovat vallinneet ihmiskunnan historiassa tähän mennessä.


Niistä näemmä viisi Saatanan imperiumia on jo mennyt (Egypti, Assyria, Persia, Babylonia ja Kreikka), kuudes on vallassa (Rooma; Raamatun luomisen aikana) ja seitsemäs on vielä tuleva --> Mikä?! No, tietenkin tämän nykyisen Brittiläisen imperiumin lopulliseen muotoonsa saattama NWO -projektin kautta luomansa maailmanhallitus! Se olisi siis se Saatanan lopun aikojen luomus.

Yhdistän tämän vielä edellisen NWO -merkintäni kommenttipalstan ajatuksiini (NWO:n tutkimista blogini kommenttipalstan ajatustenvaihdoin - Osa 1); Saatana siis perustaa näkemyksensä universumista entropian kasvuun ja sen hillitsemistä varten Saatana haluaa luoda totalitarismin eli NWO:n, joka tuhoaa ihmisluonteelle ja kaikelle luonnolle luonnollisen antientrooppisen ominaisuuden ja kehityksen. Siksi se on pahuutta ja sitä voidaan myös kuvata termillä Saatana, kuten Raamattu tekee.

Entropia on suurta valetta ja antientropia universaalia totuutta. Saatana on totuuden vääristelemistä sekä valehtelemista ja Jumala on totuuden paljastamista sekä totuuden luomista. Maailma tarvitsee Jumalaa ja Saatanasta on päästävä eroon!

2 comments:

Anonymous said...

Jos löydät paperinkeräysastiasta viime lauantaina Ilta-sanomat (27.2.) niin ota siitä esiin sivu 19 ja Sammon salaisuus-artikkeli. Lue se ja mene Teosofisen seuran nettisivuille ja katso sieltä loosien nimiä. Minulla ainakin vähän kello pirisee päässä. Ehkä tuossa olisi jollekin jotain tutkittavaa. Täytyy muistaa, että näiden lahkojen, kuten teosofian ainoa tarkoitus on muuttaa alkuperäistä uskoa kauaksi oikeasta raamatun mukaisesta kristinuskosta. Se että onko heillä hallussaan salaista tietoa, mitä ovat saaneet kaupankäynnin avulla Saatanalta on sitten toinen juttu.

Tämä on hyvin hyvin kieroa tekstiä:
Kalevalan mysteerioviisautta
http://www.teosofia.net/muut/kalevala/kauno.htm

Niiden aikaisemmin lähettämien profetiolistauksien joukossa oli väittämä, että Matti Vanhanen olisi teosofi ja Jyrki Katainen olisi vapaamuurari. Näihin en kuitenkaan ole mitään vahvistusta pystynyt löytämään.

Eniten minua huolestutti kuinka vahva teosofiakin on Suomessa, kun löysin heidän suomalaiset kotisivut.

Toisaalta ehkä Vanhanen teosofina tietää jotain oleellista tulevaisuudesta, koska teki oudon liikkeen kun jää pois Keskustan puheenjohtajana ja siten pääministerin pallilta. Kävihän hän kyllä viime kesänä Bilderberg-kokouksessa. Hänestähän aikanaan tehtiin pääministeri, kun Jäätteenmäki pelattiin pois kentältä. Tai sitten kaikki on vain näytelmää... kuviot on niin kierot.

http://www.teosofinenseura.fi/

Jokainen on varmasti tutkiessaan NWO:ta ja sen pahuutta törmännyt tähän teosofiaan ja sen nimiseen rouvaan kuin Helena Petrovna Blavatsky. Häntä on myös kutsutta antiMoosekseksi.

Kuten aina pitää muistaa Saatana matkii kaikessa aina Jumalaa, koska ei pysty luomaan uutta, koska on vain yksi Jumalan luomista olennoista. Tämä olento oli luotu erittäin viisaaksi ja paljon tietäväksi. Siksi hänellä oli mahdollisuus kääntyä Jumalaa vastaan ja houkutella ihminen pois paratiisista lupaamalla, että ihmisestä tulisi Jumalan kaltainen.

Koska tämä vapaamuurareiden ylimmäksi olennoksi kutsuma olento Saatana pystyy ainoastaan muuttamaan ja kopioimaan Jumalan luomaa. Sen takia meillä on nykyään geenimuunneltu ruoka. Sen takia meillä kloonataan eläimiä, jotta päästäisiin siihen ihmisten kloonamiseen.

Pahan voimat haluavat sen lopun ajan armeijan. Ihmisen, jolla ei ole mitään moraalia. Täydellisen tappokoneen, "koneihmisen".

Onko siitä yritetty vihjata meille esim. Terminator-elokuvasarjassa? Pedon kuva olisi kloonattu "koneihminen" vailla Jumalan henkeä (moraalia).

Kuka haluaa lisää tutkia eri uskonlahkoja niin tässä linkki:

http://www.uskontojenuhrientuki.fi/uskonyhteisot

Sieltä löytyi tämä mielenkiintoinen kohta lestadiolaisista:

Mutta palatakseni vielä Eric Blairin alias George Orwellin kirjaan 1984, on koko yhteiskunnallinen järjestys, joka kirjassa kuvataan tapahtuvaksi Oceanian valtakunnassa merkittäviltä piirteiltään myös kuvaus "Uuden maailman yhteiskunnasta" eli Vartiotornin valtakunnasta ja sen "hengellisestä paratiisista". Näitä yhtäläisyyksiä ovat toki jo aikaisemminkin löytäneet ja julkaisseetkin mm. David A. Reed teoksissaan ja pariskunta Gary ja Heather Botting kirjassaan "The Orwellian World of Jehovah's Witnesses". Myös tämän sivun alalaidassa on linkkejä Internetsivuihin, joissa aihepiiriä käsitellään.

http://www.uskontojenuhrientuki.fi/uskonyhteisot/jehovan-todistajat/75-vuonna-1984-apua-jehovan-todistajille

Onko Zeitgeist lahko? Sitäkin voi miettiä. Onko se liike, jonka eliitti on halunnut käynnistää ihmisten keskuuteen, jotta saataisiin joukko ihmisiä valmiiksi haluamaan sitä mitä Maitreay sitten ihmisille toimittaa myöhemmin?

Näin Maitreayalla on jo pieni joukko ihmisiä valmiina oppilaina ja siten väärän profeetan on helpompi levittää sanomaansa, kun osa ihmisiä on jo aivopesty vastaanottaviksi.

Mika said...

Mielenkiintoista! Tuostakin aineistosta ja ajatuksistasi tuli mieleeni --> Näyttää siltä, että Illuminatin suunnitelmavyyhti on kattanut tosiaankin lähes kaikki yhteiskunnalliset ilmentymät mitä kuvitella saattaa. Siitä tulee helposti tunne, että tulevaisuus olisi jo lyöty toivottomasti lukkoon niin kovin monen osasuunnitelman ja sekavalta näyttävän agendavyyhdin avulla.

Tähän Illuminatin NWO -kokonaissuunnitelma osaltaan perustuukin. Se on niin kaiken kattava, että sitä haastavalle ja kritisoivalle yritetään sen avulla tähdentää; et mahda mitään joka tapauksessa ja KAIKKI etenee vääjäämättä!

Itse olen kuitenkin ajatellut ja päättänyt olla TODELLA KOVA LUU moisen pahuuden edessä! Aseeni ovat erinomainen aivokapasiteettini ja hyvä sydämeni! :)