Friday, April 23, 2010

Alex Jonesin tuottamaa uutta dokumenttisatoa: "Invisible Empire: A New World Order Defined" ja "Police State 4: The Rise Of FEMA"

Alex Jonesin porukat ovat olleet viime aikoina ahkeria tuottamaan myös uusia kokopitkiä dokumentteja NWO:sta ja Illuminatista ja tässä tarjoan nyt ko. kaksi merkittävää dokkaria (Invisible Empire: A New World Order Defined ja Police State 4: The Rise Of FEMA) teidän katseltavaksenne; molemmat ovat tuossa alla linkkeinä. Ne ovat erinomaisia tutustuttavia nimenomaan ns. vasta-alkajalle näillä NWO -tutkimisen monimutkaisilla teillä ja siksi suosittelen niitä mm. sellaisellekin, joka torppaa NWO -asioista meuhkaamisen ns. "salaliittohörhöilyksi". Pidemmälle näissä tutkimuksissa ehtineille ko. videot eivät ehkä enää tarjoa mitään merkittävää uutta, vaikkakin kertaus on tässäkin opintojen äiti.

Tässä välissä on myös hyvä huomioida tämän vuoden puolella Alex Jonesista puhutut disinformaatioagenttisyytökset. Myös syytökset väkivallan lietsomisesta ovat lennelleet Alexin medioiden suuntaan, kun siellä on päässyt läpi väkivaltaa toitottavia lukijakommentteja. Blogini kommenttikeskusteluissa on myös jossain vaiheessa tullut esille Alex Jonesin mahdollinen disinformaatioagenttius.

Nämä kaksi syytöstä saattavat ehkä pitää jossain määrin paikkaansa, mutta toisaalta näiden dokumenttienkin perusteella on havaittavissa kyllä paljon myös vilpitöntä tiedontarjoamista ja osaavaa tutkimustyötä. Moni asia käydään läpi itse esille kaivetun taustamateriaalin perusteella, missä on luotettu mm. viranomaisten ja eliitin itsensä omiin dokumentteihin ja lehdistötiedotteisiin sekä arkistoihin ja lakiteksteihin uusien lakien osalta. Myös ns. "Executive Order" -määräykset USA:n presidentin hallinnon puolelta ovat tärkeässä osassa. Kirjallisuus monelta alalta (Historia, talous, tiede, politiikka jne.) ovat kuuluneet myös Alex Jonesin porukoiden tietolähteisiin etenkin verrattaessa ko. varjohallintoa valtavirtamedian luomaan valekuvaan ja piilotukseen siitä. Sen verran vakuuttavat tietopaketit nämäkin dokumentit siis ovat, että niistä voi itse kukin aloittelija päästä alustavasti sisälle NWO:n pahuutta tihkuvaan maailmaan varsin kätevällä tavalla.

Mahdolliset puutteet liittyvät lähinnä kokonaiskuvan luomiseen tilanteesta, sillä kummassakaan dokumentissa ei esim. puhuta lähes mitään NWO:n uskonnollisesta puolesta; vain sivulauseessa mainitaan elittin haluavan mm. globaalia uskontoa ja paavi (jesuiitat) vilahtaa John Paul II:n muodossa nopeasti. Tämä on melko tyypillistä monelle NWO:n vastaiselle aktivistille, jotka ilmeisesti haluavat olla enemmän tai vähemmän varovaisia ns. "herkimpien seikkojen" suhteen ja tässä mielessä Alex Jonesin porukka välttää tarkasti UFO- ja alien-teemojakin. Myös juutalaiskysymys eli siionismi tässä Illuminatin koostumuksessa ja agendassa on niin punainen vaate, että antisemitismiansaan joutumisen välttämiseksi ko. asiat jätetään erittäin tarkkaan huomiotta.

Joka tapauksessa aloittelijan tietopaketeiksi aivan sopivat videot ovat alla ja seuraavaksi käyn ko. videoiden sisältöä läpi alkulämmittelyksi ja jonkinlaiseksi käännökseksi niille, joilla englanninkielen taito ei ole kovin hyvä. Tosin tässä täytyy tähdentää, että englantia olisi parasta osata hyvin näitä asioita tutkittaessa, koska laajin ja paras tieto on edelleen lähinnä vain sillä kielellä saatavissa. Tuon enemmän Invisible Empire: A New World Order Defined -dokumentin sisältöä esille, koska se on näistä kahdesta ikään kuin NWO -kokonaisuuden tärkeimmin esittävä pääteos ja Police State 4: The Rise Of FEMA on sitä yhdeltä osa-alueelta tarkentava täydennysosa.

Dokumentit --->

Invisible Empire: A New World Order Defined:

Tämä dokumentti on Alex Jonesin porukoissa omallakin showllaan kunnostautuneen Jason Bermasin juontama. Hän on nuori mies, joka syyskuun 2001 WTC:n terrori-iskujen ansiosta heräsi tutkimaan tätä globaalia "salaliittoa" eli siis NWO -agendaa. Jason käy tässä dokumentissa läpi mm. seuraavat asiat:

New World Order (Uusi maailmanjärjestys) -käsitettä havainnollistetaan ensin ko. eliitin ideologien esille kaivettujen kirjojen avulla: Samuel Zane Battenin "The New World Order" vuodelta 1919 sekä H.G. Wellsin "Planned World State" ja "The New World Order". Myös Hitlerin osallisuutta havainnollistetaan, missä hänen liian radikaalit otteet kutenkin vesittivät NWO:n toteutumisaikeet sillä kerralla. Tässä yhteydessä mainitaan myös se, kuinka USA:n presidentti Franklin Delano Roosevelt vastusti Hitlerin natsismia jo pitkään ennen Toista maailman sotaa 1930 -luvulla.

Sitten lähestytään tätä nykyeliitin valtaa siitä, mistä se on saanut osaltaan alkunsa. Esille otetaan etenkin Cecil Rhodes (In english) -niminen ultrarikas kolonialismiin ja imperialismiin uskonut britti, jonka kuoleman jälkeen perintörahoillaan laitettiin pystyyn eräänlainen prototyyppi tälle nykyiselle oligarkkieliitille. Tämä salaseura oli aikoinaan mm. Carrol Quigley -nimisen miehen tarkkaan dokumentoima ja esim. kirjassaan "Tragedy & Hope" tätä eliittisalaseuraa on käyty läpi. Huomautan tässä itse, että tämä salaseurahanke oli vain yksi monista, joka oli pohjana nykyiselle Illuminatille, missä näemme koottuna etenkin Brittiläisen imperiumin perinnöstä ja sisällöstä ponnistaneita eri eliittiseuroja.

Sitten havainnollistetaan sitä, kuinka nykyeliitin valta perustuu ns. pyöreän pöydän rakenteeseen, jossa tämä maailman ylin eliitti toimii yhtenäisenä kokoonpanona eli ytimenä ja heidän julkisivukseen on perustettu ns. eturyhmiä - "front groups", niinkuin termi englanniksi kuuluu. Nämä "ryhmät" ovat yksityisiä ko. eliitin ytimessä syntyviä intressejä edesauttavia ja toisaalta niitä pois piilottavia kansan katselta ja juuri siitä johtuu termi "salaliitto". Joka tapauksessa ne ovat pyrkineet soluttautumaan ja tunkeutumaan kaiken yhteiskuntarakenteen sekaan toimimaan sieltä taustalta piilosta ylimpänä vallankäyttäjänä; koulutus, politiikka, media, sotateollisuus jne.

Dokumentissa käytetään paljon aikaa selittämään muutaman tärkeimmän tällaisen eliitin "eturyhmän" koostumusta, tarkoitusta ja asemaa osana NWO -agendaa, joka kokonaisvaltaisena toteuttaa eliitin agendojen kirjoa. Myös historiasta tuodaan kehityslinjoja esille tähän liittyen. Esilletuodut ryhmät ovat: Council of Foreign Relations eli CFR, Ensimmäisen maailmansodan tuloksena tarkoituksella junailtu League of Nations (Joka edelsi YK:ta), Toisen maailmansodan tuloksena tarkoituksella junailtu YK, Trilateraalinen komissio ja Bilderberg -ryhmä.

Kaikkien noiden ryhmien taustalla on paljon samoja nimiä ko. eliitistä, kuten Rockefeller, Henry Kissinger jne. Näiden ryhmien parissa mm. seulotaan ja valitaan tulevia päättäjiä koko maailman (Lähinnä kuitenkin länsimaat) eri valtioiden, medioiden, pankkien ja korporaatioiden monille johtopalleille ja Yhdysvaltain sisällä sanotaankin nykyään olevan kaikista päättäjistään ja tärkeimmistä johtajistaan kaikkien yhteiskunnallisesti tärkeiden alojen puitteissa juuri näiden eliitin ryhmien kautta valittuja ja niiden vaikutuksen alla olevia jopa 80 - 90 % verran! Eliitin agendoja lobataan siis ennen näkemättömällä tavalla ja säälimättä tavallisesta kaduntallaajasta välittämättä tai välitetään hänestä lähinnä vain karjana ja orjaresurssina! Suomi on ottanut hyvin oppia tästä, kuten jo tiedämme mm. Matti Vanhasen, Maria Tiuran ja kumppaneiden kohdalla.

Lähihistoriasta otetaan myös monta esimerkkiä esille tällaisesta lobbaamistoiminnasta ja siten NWO -agendan kätyrinä olosta: Mm. Henry Kissingerin toimet Richard Nixonin hallinnon taustalla tuodaan esille, missä on tärkeää mm. Kiina-yhteys. Tärkeä kokonaisuus on myös Bushin perheen dynastia, jossa erityisesti George H. W. Bushia eli "isä-Bushia" tähdennetään hyvinkin voimakastahtoisena NWO -agendan vyöryttäjänä. Tärkeinä manipulaattoreina viimeisten 30 vuoden aikana mainitaan myös mm. Zbigniew Brzezinski ja David Rockefeller. Myös eliitin käskyläisinä olevat ja olleet päättäjät tuodaan esille; mm. valtaosa USA:n presidenteistä viimeisen 50 vuoden aikana ja Britannian kaksi viimeisintä pääministeriä; Tony Blair ja Gordon Brown.

Maailman lähihistorian tapahtumia käydään myös läpi, joissa tällä eliitillä on ollut sormensa pelissä: Mm. false-flag iskut (Oklahoman pommi-isku, 9/11- eli WTC -iskut ym. "terrorismi"). Tärkeiden vaikuttajien murhaamiset haittaamasta pois eliitin agendoja; John F. Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King jnr, prinsessa Diana jne. Iran-kontra -skandaali osana ase- ja huumekauppaa, kansainvälisten huumekartellien taustalla vaikuttaminen, sotateollisuuden korostaminen siviiliteollisuuden kustannuksella (Erityisesti USA) ja nykyään mm. Afganistanin sota, jonka yhteydessä huomioidaan Al-Qaidan ja Osama Bin Ladenin osallisuus eliitin suojeluksessa salaisina käsikassaroina.

Tärkeä osa-alue NWO -agendassa on myös talous, missä eliitin globaaleja toimia ja tulevaisuuden visioita käsistellään mm. rahattoman talouden ja globaalin maailmanvaluutan kautta sekä tähdennetään rikkaiden G20 -maiden olevan vain julkisivu eliitin maailmanhallinnon vyöryttämiselle. Tärkeä osa-alue on myös ilmastonmuutos, jossa eliitin agendat ovat olleet viime aikoina väärennetyn tieteellisen tiedon perusteella tehtävät ko. NWO -hallintoa edesauttavat verotus- ja kontrollimekanismit sekä -rakenteet. Osaltaan siihen liittyen ihmispopulaation eugeniikka on hurjinta agendaa ilmentävä, missä mm. Bill Gates, Ted Turner, George Soros, Michael Bloomberg, Warren Buffet ja jopa Oprah Winfrey ovat vaatimassa väestönkontrollia eli -vähennystä - Jopa pakkokeinoin. Kuulemma vähennys kahden kolmasosan verran olisi riittävää.

Oman huomionsa saavat myös erilaiset "turvallisuutta parantavat" lait, jotka on saatu menemään läpi mm. false-flag -iskujen avulla jo Geroge W. Bushin hallinnon aikana. Eli poliisivaltiotyrannian vyöryttäminen on keskeistä, johon kuuluvat etsintäluvattoman salakuuntelun asettaminen kenen tahansa kotiin, puhelimeen tai tietokoneeseen, yletön kameravalvonta tarkoituksena nimenomaan valvonta isovelimielessä eikä rikollisuutta ehkäisevä palvelu, poliisien ja muiden viranomaisten suhteettoman suuri voiman- ja vallankäyttö jne.

Konkreettiseksi esimerkiksi eliitin vaatimasta poliisityranniavallasta otetaan kansalaisten leimaaminen NWO:n vihollisiksi erilaisilla tekosyillä, missä USA:n Homeland Security -organisaatio on dokumenteissaan määritellyt sitä varten sisäpoliittisia "uhkia" uudelta pohjalta: Mm. NWO -agendasta puhuvat eli "salaliittoteoretisointi", voimakkaan kristillisen näkemyksen omaavat ihmiset, keskuspankki FEDiä vastustavat, perustuslakia korostavat ja puolustavat patriootit, maahanmuuttoa kritisoivat (Huomio! Tässä merkittävä yhtäläisyys Suomeen, jossa on viime aikoina ollut voimakasta maahanmuuttokriittisyyttä) ja kongressiedustaja Ron Paulia ihannoivat patriootit.

Käytännön sisäpoliittisesta poliisivaltiotyranniasta Yhdysvalloissa huomioidaan myös vaatimukset ja osittain jo toteutetutkin toimet tehdä nuorison kouluttamista natsi-Saksan tyyliin: Partiolaisille ym. nuorisoryhmille sotilaallista oppia ja eriasteisia sotilaallisia tehtäviä mm. sisäpoliittisen valvonnan ja kontrollin piiriin ja pakollista siviilipalvelusta samassa tarkoituksessa. Lopputuloksena on tässäkin haitallisen tyrannian ja totalitarismin kasvu.

Totalitaarisesta kontrolliyhteiskunnasta puhuttaessa tärkeä huomio dokumentissa on sekin, kuinka eliitin psykologinen manipulaatio kansaa kohtaan toimii sen omistaman median kautta: Meidät ehdollistetaan ajattelemaan, tuntemaan ja olemaan median ja sen populaarikulttuurin sisällön kautta, jossa viihde- ja populaarikulttuuri julkkiksineen upottaa meidät verkkoonsa ja näin pois häiritsemästä eliitin ko. agendoja. Median viihde on siten kuin tahallista "ooppiumsodan" kaltaista huumetta ja samalla etenkin miesten suosima urheilukulttuuri toimii myös samoin kaikkine kulttimaisine urheilujoukkueiden ja -tähtien palvomisineen / kannattamisineen.

Isovelikontrolliin ja poliisivaltiomeininkiin liittyen havainnollistetaan myös sähköisten tiedostojen ja biometristen tietojen keräämistä kansalaisista totalitaariseen tapaan ja asetetaan kansalaiset täten kuin koirien asemaan ja karjaksi. Huipentumana tässä on se kuuluisa RFID -mikrosiru, jota alettaisiin lähitulevaisuudessa laittamaan ihmisten ruumiiseen. Sen avulla ihmisiä kontrolloitaisiin ja valvottaisiin totalitaarisesti mahdollisimman monen yhteiskuntatoiminnon puitteissa. Kansan ehdollistamista tällaiseen havainnollistetaan esimerkein: Saisit baarissa sirulla etuoikeuden vip-jonon ohi ja juomat. Sairaalassa kaikki tietosi olisi "kätevästi" sirulla. Ehdollistamista on tulossa myös videopelien yhteyteen, missä pelaamista "helpottamaan" ja "jännittäväksi tekemiseen" hypetetään pelaajan ruumiin siruttamista. On puhuttu myös tatuoinnista samankaltaisia tarkoituksia varten ja jossain vaiheessa siruttamista / tatuointia tehtäisiin heti synnytyksen yhteydessä, kuten siis karjallekin.

Viimeisinä dokumentissa tuodaan esille tämän eliitin "sielullista" puolta, jota ilmentävät erilaiset sairaat ja yliluonnollisia okkultismisuuntauksia ilmentävät riitit ja kerhot, joita ovat esim. Skull & Bones -kerho nuorisolle ja aikuisille vuosittainen Bohemian Grove -kesäleiri. Saatanalliset valanvannomismenot, riitit ja uhrimenot ovat joka tapauksessa osa kokonaisuutta. Nuorisoa myös kasvatetaan tämän eliitin tehtäviin näillä riiteillä ja kerhoissa, jossa tavoitteena on muokata ko. valitusta ja seulotusta henkilöstä kuuliainen ja elinikäisesti uskollinen "agentti" NWO:n toteuttamiseksi. Erikoisena kuriositeettina esitellään myös eliitin toimiin paljon yhdistetty homoseksuaalisuus ja erilaiset yltiöpäiset seksuaaliset perversiot prostituutiosta alkaen, mitkä tavallaan kuvastavat ko. porukan henkisen terveyden tilaa.

Lopuksi dokumentin erikoispiirteestä: Jason Bermas ja tuottajana häärinyt Alex Jones ovat valinneet tuotantotekniseksi jipoksi näyttää ko. eliitin henkilöiden ja heidän kätyriensä itsensä kertomaa puhetta omasta agendastaan eli toisin sanoen dokumentissa näytetään erittäin laaja kirjo porukkaa käyttämässä itse puheessaan tuota termiä "New World Order". Termi NWO on ollut osittain jopa hyvinkin aktiivisessa käytössä monessa otteessa viimeisen 40 vuoden aikana Yhdysvalloissa. Tyhmemmällekin katsojalle siis selviää näin se, että NWO ei ole loppujen lopuksi mikään "salainen satujuttu" tai "todellisuuden tajusta vääristyneen hallusinaatiota" tai "asiayhteydestä irrotettua tyhjää sanahelinää", vaan oikea agenda, joka ym. tapaan haitallisella tavalla hallitsee länsimaista taloutta, politiikkaa, koulutusta, filosofiaa, mediaa jne. Lopuksi Jason Bermas tähdentääkin ja olen samaa mieltä: "Meidän on aika laskea kaukosäädin pois ja sulkea X-boximme sekä jättää populaarikulttuuri ryhtyäksemme poliittisesti aktiiviseksi maailmamme pelastamiseksi!".

Police State 4: The Rise Of FEMA:

Tämä Alex Jonesin kokonaan oma dokumentti kertoo siis tuohon yllä olevaan dokumenttiin liittyen NWO -agendan osa-alueena olevasta poliisivaltioagendasta. Alex käyttää tässä paljon oman shownsa (Youtube -kanava ko. showsta) puitteissa tehtyä materiaalia viimeisen parin vuoden ajalta ja ko. aikajaksolta käydäänkin tapahtumia läpi varsin seikkaperäisesti: FEMA -lerit / -vankilat eripuolilla Yhdysvaltoja, poliisin ja armeijan voimistunut yhteistyö ja voiman keskittäminen USA:n sisälle viimeisen 10 vuoden aikana, terrori-iskujen eli false-flag -iskujen "oikeuttama" kontrollin ja valvonnan kasvattaminen sekä terroristiksi ilman pätevää syytä leimaaminen jne. Moisen poliisivaltioagendan haitallisuudesta kertoo parhaiten Benjamin Franklinin sanoma: "Ne jotka haluavat luopua vapaudestaan turvallisuutensa lisäämiseksi, eivät ansaitse vapautta eivätkä turvallisuutta!". Tähän onkin hyvä lopettaa tämä kirjoitus, mutta aivan loppuun laitan vielä sopiviksi syventäviksi taustamateriaaleiksi jo aikaisemminkin esilletuomiani tietolähteitä:

LaRouche PAC: The New Dark Age, The Lost Chance of 1989 : The Fall of the Wall, LPACTV FEATURE: The Harvard Yard-High Quality ja 1932: Speak Not of Parties But of Universal Principles, Firewall: In Defense of the Nation State -dokumentit.

Cutting Edge Finland -sivusto: Pasi Toivosen osittain kristillishenkinen sivusto, jossa on tähän mennessä havaitsemani mukaan erästä tarkinta, syvällisintä ja raadollisintakin NWO- ja Illuminatitietoutta erittäin laajasti ja monipuolisesti jo yli 10 vuodenkin takaa.

No comments: