Tuesday, May 04, 2010

Kreikan taloustilanne yhtenä oireena koko globaalin monetarismin perverssin seinähullusta sairaudesta ja tuhosta

Viime aikoina kiireeni muilla tahoilla on ollut osasyy NWO -kirjoittelutauolleni. Toisaalta on ollut hyvä lepuuttaakin ajatuksiaan jonkin aikaa. Kuitenkaan yhtään mitään lepuuttamiseen viittaavaa ei ole ollut maailman tapahtumissa ja merkittävintä antia on tällä kertaa tullut globaalin taloustilanteen tuhoutuvalta saralta, jossa Kreikan ja EU:n kohtalo on puhuttanut valtavirtamediassakin erittäin paljon. Siellä kuitenkin syötetään valheita niin paljon kuin jaksetaan mokomasta pankstereiden ja oligarkkieliitin aikaansaamasta tuhosta ja kaaoksesta. Niinpä on taas aika oikoa lännen eliitin johdatuksessa olevien harhaanjohtajiemme (Eli hallintomme) paskapuheita tästä globaalista taloustilanteesta.

Otan tässä yhteenvedossa käyttööni tutun menettelytavan, jossa ensin tuon esille valtavirtamedian näkemyksiä vertailuun ja sitten juurikin tässä tapauksessa saavat vaihtoehtomediasta pääosan asioiden havainnollistamiseksi Lyndon LaRouchen sivusto LaRouche PAC ja uusi kotimainen talousasioita seuraava Kaninkolo -blogi, jossa nimimerkki Ebolakani erikoisella huumorillaan höystettynä kiteyttää monta asiaa iskevän tehokkaasti erittäin vakuuttavien faktatietojen pohjalta.

Valtavirtamedian näkemyksiä Kreikan tilanteesta muutamilta viime päiviltä Hesarista: Kreikan kriisi mylläsi markkinoita koko Euroopassa, Katainen: Kreikan laina vaatii lisäbudjetin, Kreikka euroalueen heikoin lenkki, Kreikka suostui erittäin raskaaseen säästöpakettiin, Suomen tuki Kreikalle nousemassa 1,7 miljardiin euroon, Kreikassa rajuja väkivaltaisuuksia vappupäivänä, Vanhanen: Kreikan vakauttaminen tärkeää Suomelle, Velka vie kreikkalaiset rajulle säästökuurille, Suomi lainaa Kreikalle 1,48 miljardia, Katainen uskoo eduskunnan hyväksyvän Kreikka-lainan, Vanhanen ja Katainen: Kreikan tuki ehkäisee lamaa myös Suomessa, Suomen Pankin Liikanen: Kreikka-lainojen riski vähäinen, Poliisi hillitsi mielenosoittajia kyynelkaasulla Kreikassa ja Roskat tukkivat katuja suurlakon alkaessa Kreikassa.

Noiden juttujen lukijakommenteista osuvia poimintoja omien lisäkommenttieni kera:

"Hallitus ajaa Suomen etua vuosisadan vitsi. Omaa etuaan he ajavat. Ja tietysti niiden, jotka heitä lobbaavat, kuten suurpankit. Tuki Kreikalle on ylivoimaisesti törkein maanpetos Suomen historiassa, eikä todellakaan ole tämän maan etu vähänkään pidemmälle asiaa katsomalla." ---> Tämä Maanpetos on "globalisaation" tulosta NWO -projektissa!

"Tätä se meidän kaikkien ahneus, hillitön kuluttaminen, lainanotto, yleinen tyhmyys ja globaali markkinatalous aiheuttaa. En ole kommari enkä edes vasemmistolainen (Kokoomuslaisesta perheestä itse asiassa) mutta tykkään vähän ajatella omillakin aivoillani. Miten jotkut todella voivat vielä vannoa ikuisen talouskavun ja vapaan markkinatalouden nimiin? Se ei vaan ihmisten toimintaan sovi semmoinen ja vie meidät kaikki kohta viemäriin." ---> Ikuinen talouskasvu ja vapaa markkinatalous ovatkin jo paljastuneet sumutustermeiksi, joilla ei ole mitään tekemistä hyvän yhteiskuntaelämän kanssa! Vapaakaupalla on tarkoitettu oikeasti vapautta puuhastella vaikka mitä rikollista ilman valtioiden puuttumista ko. asioihin ja talouskasvulla on tarkoitettu lähinnä vain eliitin ko. fiktiivisen kasinosysteemin ylläpitoa reaalitalouden kustannuksella ja nyt sen säilyttämisestä on tullut sairas pakkomielle, joka on tuhoamassa kansallisvaltiot ja kansat! Ja seinähullut väittävät, että tälle ei muka ole vaihtoehtoa; KYLLÄ ON!! Esim. olisi jo 3 vuotta sitten kannattanut kuunnella Lyndon LaRouchea ja ottaa oppia!

"Oman maan kansalaiset joutuvat luopumaan sairaanhoidosta rahojen puutteessa ja samaan aikaan ollaan ANTAMASSA valtavia summia vieraalle maalle - takaisinmaksuahan ei tietty edes vaadita koska ei heillä todennäköisesti ole mistä maksaa vuosienkaan päästä.Tämä on aivan hölmöläisten touhua! Eikö ministerimme tiedä, että ottajia kyllä on mutta ei maksumiehiä, kyllä maailmalle rahaa mahtuu pieneltä suomelta vaikka kuinka paljon jos vaan annetaan.Miksi kansalaisten pitää säästää ja tinkiä kaikesta kun Katainen syytää rahaa maailmalle mielin määrin??!!" ---> Tässä on hyvin kuvattu läpikorruptoituneen ja perverssiyden saastuttaman monetaristisen talousjärjestelmän eräs ilmentymä!

"Jyrki-boy työntää hiki hatussa veronmaksajien rahoja kansainvälisten yksityisten pankkiirien taskuun.. aika sanattomaksi vetää koko touhu." ---> Jyrki onkin hyvin näiden oligarkkieliittien, näiden Lontoon Cityn saatanoiden, näiden Illuminati-paholaisten talutusnuorassa johtamassa harhaan ja valehtelemassa!

"Kun poliitikko sanoo, ettei ole muuta vaihtoehtoa, joku on pahasti pielessä. Taloudessa on aina vaihtoehto." ---> Yhtäältä totta ja toisaalta ei: Tämän tuhotun monetaristisen järjestelmän jääräpäiselle säilyttämiselle on vaihtoehtoja; talousdemokratia, Lyndon LaRouchen teesit. Tämä Kreikan lainapaketin väittäminen ainoaksi vaihtoehdoksi mm. noita muita vaihtoehtoja vasten on pahasti pielessä olevaa näköalattomuutta eli paskahousuutta märehtiä vain tuhoon tuomitun järjestelmän oireiden kanssa. Oireiden sijaan pitää hoitaa koko tauti pois!

"Näin meitä suomalaisia taas kokoomus ja kepu kusettavat. Ensin puhutaan vain puolesta miljardista eli totutetaan suomalaiset tähän, sitten kerrotaan vähitellen koko rahaheitto Kreikkaan, 1,5 miljardia--- 1,7 miljardia --- mikähän on lopullinen summa, jonka varmasti Katainen ja Vanhanen tietävät!" ---> Näin se kustetus etenee, kun todelliset tilanteet ja aikeet halutaan pitää kansalta piilossa! Eräs versio tästä on myös se, kun ei edes itse olla kunnolla perillä tilanteesta ja sitten keksitään jopa ns. hatusta juttuja.

"
Vanhanen ja Katainen toistavat maanisen mantran lailla, että muita vaihtoehtoja asian hoitamiseksi ei yksinkertaisesti ole. Mitenhän tälläinen puhe poikkeaa entisten Neuvostojohtajien vappupuheista tai Taleban-komentajien uskontunnustuksista. Systeemin koossapysyminen on tärkeää, ihmisistä ei niin väliä. Millainenhan hätä ihmisillä Suomessa pitäisi olla, että nämä herrat suostuisivat lainaamaan samanlaisen summan heidän ahdinkonsa helpottamiseksi. - Ai niin, eihän vapaa markkinatalous niin voi toimia.

Ja eivätpähän nuo tavalliset ihmiset Kreikassa kovin onnellisilta tilanteeseen näytä. Maassa on tulossa yleislakko 5.5. ja on kyllä vaarallista utopiaa kuvitella, että tavalliset kreikkalaiset nielisivät talouden "sopeuttamisohjelman" ja lainaehdot ilman luultavasti hyvinkin väkivaltaisia yhteenottoja - maassa voi tapahtua ihan mitä vain. Kaikkihan sujuisi muuten tietysti ihan suunnitelmien mukaan, mutta kun siellä Kreikan valtiossa sattuu asumaan ihmisiäkin." ---> Niin, ihmiset ovat valitettavasti Illuminatieliitin agendojen tiellä ja haittana. Voi voi. Ja todellakin; meidän päällemme ollaan rakentamassa yhä tiukempaa sekasikiöversiota sekä Neuvostoliitosta että natsi-Saksasta!

"
Euroopan Keskuspankki hyysäsi tämän "kriisin" alkuaikoina pari vuotta sitten pulassa olevia pankkeja ja kansantalouksia... Ei ole kuulunut siltä suunnalta mitään tässä viime aikoina kun on tajuttu että kokonaisia valtioita on menossa konkurssiin. Johtopäätös: Euroopalta on rahat ja paukut loppu ja viimeinen epätivoinen yritys on käydä kansalaisten kukkaroilla kuten joku huono aikuinen omien lastensa säästöpossuilla." ---> Eliittipanksterit ovatkin käyttäytyneet vallan- ja rahanhimossaan kuin pahaiset narkkarit! Viimeisenä keinona ennen itse- ja joukkotuhoa käydään kaikkien viattomienkin pakeilla ja kimppuun!

"
Jo noin kaksi vuotta sitten ennustin, että tällä menolla parikin Eurooppalaista pääkaupunkia vielä palaa kun kerskakulutusjuhlien jälkiä siivotaan.

Luuleeko joku vielä tosissaan, että velkarahoja joskus Kreikalta saataisiin takaisin?

Mielenkiintoiset ajat ovat Euroopalla vielä edessä, vastaavia pommeja laukee käsiin lähikuukausina ja vuosina vielä muitakin. Varmastikaan kaaoksessa ei vältytä aseellisiltakaan yhteenotoilta.

Aika näyttää, mitä roolia Nato tulee näyttelemään järjestyksen ylläpidossa (jos mitään).

And So It Begins... " ---> Onhan toki eliitillä olemassa jo monet tarkat poliisivaltio- ym. tyrannia- ja sumutussuunnitelmat tämän talousromahduksen avulla läpikäytävän NWO -prosessin varalle. Kyse on vain siitä, että mitä kaikkia suunnitelmia tullaan lopulta toteuttamaan... Onko kansalaisista ensinnäkin vastusta pahuudelle ja toisaalta luovaa energiaa hyvyydelle?!

"
1,7 miljoonan tulonsiirto pankkiireille, jotka auttoivat Kreikkaa kirjanpitorikoksissaan, ei edes riitä. Palomuuri ei toimi, sillä Kreikan tuki yllyttää huonojen lainojen omistajia iskemään nyt Portugaliin ja Espanjaan siinä toivossa, että EU ostaa myös nämä roskalainat. Kehitys alkoi jo viime viikolla kun Portugalin ja Espanjan lainojen korot nousivat reippaasti.EU puuttuu markkinatalouteen sosialisoimalla rahalaitosten ottamat riskit veronmaksajille. Tämä ei lopu hyvin." ---> Kreikan tekeminen syntipukiksi ei myöskään riitä (Ja on harhaanjohtavaa), koska kaikista alkuperäisimmät syylliset tässä tilanteessa ovat lännen oligarkkieliitti ja heidän kauttaan koko kulttuuriimme syöpynyt ja levinnyt perverssi rapautuminen, joka mahdollistaa kaikenlaiset moraalittomat (kehitys)kulut yhä pahemmin.

"
Eli nämä muut maat pysyvät kasassa enää vain sen ansiosta, että sijoittajat luottavat EU:n lopulta pelastavan heidän sijoituksensa. Eikö Vanhanen tajua kuinka tyhmää politiikkaa tällainen on. Isot pojat ovat vetäneet Vanhasta ja Kataista nenästä, tai sitten vain ostaneet heidät. Suomi tässä tyhmänä makselee saksalaisille sijoittajille heidän munimiaan sijoituksia. Väite, että tämä olisi laina, on valhe. Ei Kreikka tietenään pysty maksamaan satojen miljardien lainaa takaisin. Ei varsinkaan, kun lainan ehtona on talouskasvun pysäyttäminen." ---> Niinpä, kuvitelkaa kuinka seinähulluja juttuja yritetään meille väittää: Lainan takaisinmaksun takuuksi laitetaan toive siitä, että lainansaaja muka saa vaaditulla tavalla tuhottavan taloutensa keskeltä muka puristettua rahaa takaisinmaksuun ja vieläpä 2 vuodessa! Globaali tilanne ei sitä salli; kaikilla on vain denial-vaihde päällä ja yritetään jotain vain puuhastella silmänlumeeksi. Pelastukoon ken voi, jos tällä tiellä jatkamme...

"
Globaalisuus on niin kallista raukoille rajoillemme, että taitaa käydä samoin kuin viime vuosisadan alkupuoliskolla: kaaosta kaivellaan, jos kansallisvaltion verovaroin paikkaillaan täydellisiä korruptoituneita valtioita että heitä kusettaneita? maailman valta-asemassa olevia pankkeja. S...tana, että ottaa lujille tällaisten pellehallituksien tekoset! Ei ole siis yhtään jäjren hiventä ja viisauden fiksuutta missään. Laukataan "globaalisuudessa" kuin täysin vajaaälyiset puudelit, mutta muiden varoja käyttäen. S...tana kun ottaa aivoon tällaiset pellet!" ---> Hyvin purkauduttu!

"
Lauta-Mattimme yrittää siivittää omaa imagoaan maailmalla jälleen suomalaisten rahoilla. Viimeksihän hän lupasi yli 100 miljoonaa euroa ylimääräistä kehitysapua Afrikan maille, sekin suomalaisten taskusta.

"Ellei Kreikka saisi lainaohjelmaa, johtaisi se Suomenkin kannalta erittäin epävakaaseen tilanteeseen markkinoilla. Valtioiden luotettavuus lainojensa hoitajina heikkenisi, millä saattaisi olla erittäin haitallisia vaikutuksia maailmantalouteen, joka vähitellen muuten on pääsemässä eroon lamasta", Vanhanen sanoo.

Matti siis tässä koettaa kirkkain silmin väittää, että Suomen 1,7 miljardin euron tuen poisjääminen voisi ajaa maailmantalouden syöksykierteeseen.

Tosiasiassa 1,7 miljardia euroa maailmantalouden näkökulmasta on kuin valtamereen pissaisi - mutta Suomen kokoisen maan taloudelle taas kyseisellä summan "lahjoittamisella" on voimakkaat vaikutukset.

Vanhanen käytännössä haluaa työntää hirmusumman riihikuivaa rahaa "defective-by-design" maailmantalousjärjestelmän tukemiseen. Talousjärjestelmän, joka lukuisten asiantuntijoiden mukaan tulee joka tapauksessa lähivuosina romahtamaan, tai muutttamaan voimakkaasti muotoaan kestävämpään suuntaan.

Mikä, voi mikä voisi saada meidät suomalaiset lopultakin nousemaan barrikadeille mielettömyyttä vastaan?" ---> Se tuossa Matin puheessa onkin jopa tragikoomisen naurettavaa, kun maailman talousjärjestelmä on jo ollut vuodesta 2007 saakka syöksykierteessä ja sitä ei ole enää siitä lähtien voinut korjata! Lyndon LaRouche tämän jo ilmoitti tuona vuonna ja kaikki päättäjät olivat vielä silloin kuin ei mitään ja muka huima nousukausi sen kuin jatkui. Sitten alettiin parjaamaan sairaasta synkistelystä ja salaliittohörhöilystä, kun väitettiin, että talousromahdus tulee mm. romahduttamaan jopa valtioita. Tässä sitä nyt ollaan ja tämäkin on vasta alkua!


Globaali velkapyramidiponzi on luhistumassa, kun ongelmaa on vain siirrelty paikasta toiseen ja samalla nyhdetty reaalitalouden kustannuksella "elvytystä" eli varainsiirtoa kansalta oligarkeille täysin turhaan ja ongelmaa itse asiassa yhä edelleen pahentavasti. Lopullisen sortumisen kohta ei ole vielä kuitenkaan löytynyt, vaikka se on lymyillyt lähellä koko ajan. Enää pitkään systeemi ei joka tapauksessa kestä ja tämä EU:n tilanne taitaa olla pahin repeämiskohta tähän mennessä. Repeäminen paljastaa vain jo alla olleen; koko järjestelmä on vaurioitunut lopullisesti kuolleeksi.

"Viimeinen varoitus
1) Tukiaiset näkyviin
2) Lobbarit näkyviin
3) Tiedonkulku esteettömäksi" ---> Hyvä alku, mutta ei läheskään riitä.

"Chicagon talousnerojen jatketta parhaimmillaan. Kreikkaan syntyy nyt kova oppositio. Se ei taivu edes aseiden edessä. Edessä on siis sotilasvallankaappaus. Näin em. talousoppi toteutuu kirjaimellisesti Kreikassa. Pelkään, että Irlanti, Portugali ja Espanja tulee perässä. Siinä onkin euroopalla tuskan paikat. Euro katoaa tuossa testissä, ennustan. http://areena.yle.fi/video/921201" ---> Ei mikään mahdoton skenario valitettavasti. Euron katoamisen varalle Illuminatilla on jo suunnitelmat rahattoman yhteiskunnan / maailmanvaluutan perustamiseksi.

"Kun kaikki velkaiset lyövät päänsä yhteen ja lainaavat toisilleen rahaa, niin lopputulos ei voi olla kuin se, että kaikkien varallisuus lisääntyy suhteessa velkoihin. Kiitos EKP." ---> Hyvä sarkasmipläjäys kuvaamaan sitä, kuinka seinähullu tilanne oikeastikin on!

"Lainataan tai ei - lopputulos on sama. Lainaamalla hävitään vaan enemmän rahaa." ---> Niinpä!

"Sitä suurempi äänisiirto puolueiden välillä ja laajempi nykyedustajien vaihtuvuus seuraavissa eduskuntavaaleissa ,mikäli eduskunta hyväksyy suunnitellun Kreikka-"lainan".Hänen (Kataisen) mukaansa suomalaisten ei tarvitse luopua mistään Kreikka-lainan takia. Lainamäärämme kasvaa sillä summalla, mikä osuutemme (paketista) on. Miksi suomalaisten täytyi luopua esim. reumasairaalasta 2 milj. euron vuoksi, mutta tämä lainamäärä ei aiheuttaisi mitään karsimistarvetta suomalaisten elintasossa?" ---> Niinpä, ja etenkin kun ko. lainan takaisinmaskusta ei ole mitään takeita ja se todennäköisesti jää kokonaan maksamatta.

"Haluan Kataiselta ja eduskunnalta selvityksen miksi tätä 1,5-1,7 miljardia EI investoida SUOMEEN?" ---> NWO -projektissa on kiellettyä satsata omaan valtioonsa ja sen sijaan pitää antautua eliitin imperiumin säilyttämisen ja pystyttämisen alttarille.

"Helppo on hymyillä kun sai Euromaat rakentamaan yhteistä bailouttia jotta voidaan rahoittaa Goldman Sachsin ja JP Morganin johdon sikailuja vielä pari vuotta, eikä tällä kertaa tarvitse itse jakaa shekkejä." ---> Ei pidä tosiaan unohtaa sitä, että tämä Kreikan tapaus on vain yksi oire kokonaisuudessa ja tekosyy globaalille Illuminatin hulabaloon jatkamiselle!

"Itseäni kummastuttaa kovin tuo aikataulu mitä eilen uutisoitiin. Miljardit lainataan seuraavan kolmen vuoden aikana ja Kreikka maksaa sitten kaiken takaisin niitä seuraavan kahden vuoden aikana. Jotenkin arveluttaa moiset arviot." ---> Tottakai ne arveluttavat, koska ne ovat seinähulluja ja ko. lainalla ei ole mitään tekemistä eikä mitään hyötyä nykyisen talousjärjestelmän tervehdyttämisessä. Päinvastoin; uuden pimeän ajan päällevyöryttämisen nopeuttamisella sillä on paljonkin tekemistä!

"Sotien jälkeen 50-60 ja 70 Luvuilla Suomen "kaikki" Valtatiet rakennettiin Euroopan kehityspankin rahoituksella joka oli täysin "ilmaista" rahaa Suomelle. Suomi siis sai huomattavan määrän Rahaa Euroopalta aivan "ilmaiseksi" joutumatta maksamaan siitä "penniäkään" takaisin. Kun tiedämme kuinka paljon valtateiden rakentaminen maksaa on 1.7 miljardia pieni pisara valtamereen tuohon Suomen saamaan täysin ilmaiseen rahaan verrattuna." ---> Tässä unohdetaan todella tärkeä asia: Tuo rahoitus Suomelle oli reaalitaloutta ja siten tuottavuutta parantavaa ja siis sellaista, joka luo varallisuutta takaisin myös kansalle. Sen sijaan tuossa Kreikan tapauksessakin on kyse päinvastaisesta: Reaalitalouden tuhoamisesta eliittipankkiirien ja Illuminatin fiktiivisiin johdannaisspekulointikikkailuihin perustuvan kasinosysteemin pelastamisesta, josta on kansalle joka tapauksessa vain haittaa!

"Katainen ja Vanhanen ansaitsisivat tervaa ja höyheniä. Ei sen vuoksi että olisivat tämän Kreikka-kuplan isoimmat roistot, vaan koska ovat Suomen suurimmat aasit tässä jutussa. Todelliset roistot nauravat näille aaseille." ---> Todelliset roistot ovat alemmalla tasolla niitä eliittipankstereita Wall Streetillä ja Lontoon Cityssä ja ylimmällä tasolla Illuminatin johtavat perhedynastiat. Aasit todellakin ovat heidän höynäytettävinään ja koko sakki on ilmiselvää ihmiskunnan vastaista vihollisaineista!

Vaihtoehtomedia --->

LaRouche PAC: Off The Cuff -videoita: OTC: AM Report Friday April 30, 2010, OTC: Midday Report Friday April 30, 2010, OTC: PM Report Friday April 30, 2010, OTC: AM Report Saturday May 1, 2010, OTC: PM Report Saturday May 1, 2010, OTC: AM Report Monday May 3, 2010, OTC: Midday Report Monday May 3, 2010, OTC: PM Report Monday May 3, 2010, OTC: Late Nite Report Monday May 3, 2010 ja OTC: AM Report Tuesday May 4, 2010. Tekstejä: The Collapse of the Eurozone is On, LaRouche on Eurozone Meltdown: You Cannot Bail This Thing Out!, Complete Denial of Reality: The Same Thing as in Weimar, 1923, Greek Crisis Is City of London/ECB Crisis, Great Britain As The Next Greece, It's the British Empire That Is Collapsing, It's Not A "Greek Bailout;" It's A $5 Trillion Europe-Wide Blowout, Greece's Pound of Flesh Can't Satisfy Bankrupt Bankers, Greeks Denounce Bankers' Bailout ja There Is No "Greek" Crisis: It's the Euro That Has Failed.

Joitakin keskeisiä lainauksia noista teksteistä ja korostan punaisella fontilla tärkeitä kohtia:

"With the chaos they have unleashed in their attempt to force through a so-called Greek rescue package, the British have pushed the Eurozone into a terminal collapse."

"They should have listened to LaRouche."

"When you add up the demanded bail-outs of the bank creditors of these countries, Lyndon LaRouche commented, you are talking about something in the range of $1 trillion. If you consider the insane derivatives built on top of this quicksand — in typical Goldman Sachs style — you are in the range of a quarter quadrillion dollars, or more. "You cannot bail this thing out," LaRouche asserted. You have to get the passengers off the boat, not try to bail out the Titanic—and hopefully there will be enough boats to do that."

"As European leaders were being swept about helplessly by waves of panic and despair yesterday, Lyndon LaRouche said, "I don't think they have anywhere near an intelligent response to the situation. They refuse to admit its character; there is no such thing as a safe bailout. They've already screwed things up. What there is, is take down the effort of the bailout: forget it! It's not going to work; it's not possible at this time. And only people with delusions can think that there is something possible. It's hopeless, not for every country, but it's a hopeless case for the Euro system. The Euro system is essentially finished. And that's what we should say: the Euro system, in principle, is finished now. You can save the individual nations, or at least some of the nations, but this whole idea of bailing out Greece was lunacy. There was no reason to start that countdown. All you have to do is suspend everything; put it under protection. Most of the debt should be cancelled; maybe a large part of that debt is fake. How much of the debt is fake? We haven't been told! Therefore, you should put it through bankruptcy reorganization, searching for and eliminating all debt obligations which are not justified." "

"The key is that doomsday has ALREADY arrived. The world financial system has already crashed, and events now in Europe are just proving that to be the case. With the fall of the Soviet Union, the doomsday process began. Now, today, doomsday has arrived. We are seeing a 1923 Weimar crash on a global scale. The crash has occurred. Look at history, including the Weimar crash of 1923. The first phase of that crash was denial. The whole thing was based on denial; on the hope that some miracle is going to bail everything out. Once all the assumptions based on that denial failed, only then was there recognition that something drastic had to be done. In the Weimar case, it was a contained situation, but today the crash is global. The crash of the world system is a fait accompli, and the European events are just playing out with a desperate denial for the moment. It's the same kind of thing as Weimar: it's a denial of reality, because they're afraid to face reality."

"It is now being acknowledged, as Lyndon LaRouche has said, that the "Greek crisis," and even the so-called "sovereign debt crisis," are in reality the sinking of the entire European banking system centered on the City of London and the European Central Bank."

"The reality of what happened over the weekend, however, is radically different from what is being reported in the trans-Atlantic media. In reality, it is the entire British Empire that is hopelessly bankrupt and going down. The sovereign defaults looming in Greece, Portugal, Spain, Ireland, Italy, and who knows where else, are just symptoms of the final disintegration of the entire British offshore financial swindle."

"Lyndon LaRouche emphasized that this reality must be driven home, over and over. The British Empire is finished, bankrupt, doomed. The entire European Monetary Union (EMU) swindle, imposed on Europe by Maggie Thatcher and her French poodle Francois Mitterrand (and George H.W. Bush), is now crashing down. London will try to blackmail Germany into bailing out the EMU, but that is not going to happen, and it won't work anyway. London is trying to bring down Germany, as all of Europe plunges into collapse. Unless the concept is clear—this is the British Empire that is bankrupt—mistakes are going to be made. Nothing can save the British Empire, but they could bring down the entire world with them. And that is what has to be stopped."

"In reality, it is not the Euro system that is being wiped out in the now unfolding bankruptcy marathon. It is the British Empire. Therefore, no survival is possible unless the British Empire system is replaced, as Lyndon LaRouche has uniquely said, by a Global Glass-Steagall bankruptcy reorganization."

"What's going on with the British-inspired "Greek bailout," and the way it's being structured, is absolutely doomed to the worst possible failure, as LaRouche has insisted. Now, we have confirmed the $3.9 trillion figure for the combined public and private debt of Portugal, Italy, Ireland, Greece and Spain. British, German and French banks are exposed to $2 trillion of it. Not only that: there are $5 trillion of seriously troubled assets on the books of those banks, in total."

"Merkel and Sarkozy agreed well over a month ago on a so-called "Greek bailout" as a concealed bailout of their own bankrupt banks. The so-called "Greek bailout" will be nothing but a passthrough to these bankrupt European banks, just as Paulson's and Obama's bailout of AIG was simply a passthrough to Goldman Sachs and other bankrupt Wall Street parasites."

"The most dangerous tendency among those who say they oppose the so-called Greek bailout, is those who say that there is no guarantee that the Greeks will actually implement the brutal IMF austerity Papandreou has agreed to. They call for the creation of an independent commission, like a European-wide "Big MAC," to oversee the austerity,— just as Versailles oversaw the planned destruction of Germany. This would be the final blow to the sovereignty of every country in Europe."

"The $145 billion Greek bailout, which will go right to the bankrupt European banking system, to be paid for out of the hides of Greek workers and poor, is being widely denounced across the political spectrum in Greece. A poll revealed that more than 50% of those questioned said they would participate in demonstrations against the package, while the two major trade union federations representing 50% of Greek working people will hold a general strike on May 5th. The Civil service union ADEDY will also strike on May 4."

"What we need is (Sanoo Lyndonin vaimo Helga Zepp-LaRouche miestänsä mukaellen):


• Immediate implementation of a global two-tiered banking system, which will protect those banks responsible for issuing credit to industry, agriculture, and trade, while strictly walling them off from the investment banks. These latter banks will have to put their books into order without state assistance, and, if warranted, declare bankruptcy.


Everything that has to do with the general welfare, especially wages, pensions, personal savings, social-welfare agencies, and so forth, shall be protected and maintained in the new system.


All "creative financial instruments" shall be written off. We don't need hedge funds or holding companies, nor do we need derivatives contracts, securitizations, CDOs, CDSs, MBSs, etc.


Instead of green jobs and investment into completely uneconomical "alternative energies," we need investment into advanced technologies which were developed in Germany, but which are now only being built in Asia. These include the inherently safe, high-temperature nuclear reactor, as well as the Transrapid maglev, the Cargocap system, and manned space flight, which functions as a science-driver for scientific and technological breakthroughs.


• If we recollect our former identity as a people of thinkers, poets, and inventors, our small and medium-sized industry, if supplied with sufficient credit, can not only re-establish full productive employment, and a flourishing domestic market with a high standard of living, but we can also then participate in great infrastructure and scientific projects in Russia, China, India, and hopefully also in the United States, as part of an effort to reconstruct the entire world's economy.
".Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Kaksi IMF:n maailmanlaajuista pankkiveroa tekee tuloaan ---> Lainaukset tekstistä:

"Kansainvälinen valuuttarahasto, IMF, haluaa globaalit pankkiverot rahoittamaan jo tehtyjä ja tulevia niin sanottuja talouden pelastuspaketteja. Todellisuudessa näillä "talouden pelastuspaketeilla" tarkoitetaan uuden maaailmanjärjestyksen taloudellista turvaamista ja illut ovat jo valmiina kaatamaan dollarin ja euron jopa tänä vuonna uuden maailmanvaluutan tieltä."


"Talouden pelastuspaketilla tarkoitetaan valtioiden budjetista yksityisille yrityksille annettavaa konkurssin estävää rahoitusta, tai kuten Suomessa, tukipaketilla valtio voi maksaa yrityksen asiakkaille osan menetetyistä rahoista takaisin. Pelastuspaketteja on viime aikoina annettu ympäri maailmaa pääasiassa suurimmille pankeille, koska tämän toimenpiteen väitetään estävän talouden heikentyminen. Tosiasiassa pelastuspaketit aiheuttavat moraalisen vaaran kannustamalla yhä suurempiin ja todennäköisesti pahasti tappiollisiin liiketaloudellisiin päätöksiin, koska suunnitelmien epäonnistuessa valtio tulee pelastamaan yrityksen tai yrityksen asiakkaat.".Kaninkolo -blogi ---> Juttuja ja lainauksia niistä:


Juu ei. Ei. Kerta kaikkiaan ei. Vielä kerran ei.

"Miksi Lama tulee syvenemään entisestään?


1. Raha, joka on lainattu ja kulutettu eteenpäin ei enää palaudu palkkoina kiertoon.

2. Raha, joka on lainattu ja kulutettu eteenpäin, on "tunneloitu" osakemarkkinoille ja veroparatiiseihin.

3. Edellä mainituista johtuen kierrossa oleva rahamäärä supistuu yksityisen/yritysten/kuntien/jne lainanhoidon (velanmaksu) takia.

4. Kaiken tuotettavan tavaran/palvelun hinta nousee pilviin.Kolme syytä:- Keinottelu raaka-aine markkinoilla (tänne "osakerahakin" tulee menemään kunhan "sijoittajat" tajuavat ettei reaalitaloudessa ole muuta kuin velkaa).- Palkkojen aleneminen = verotulojen aleneminen = verojen nosto/subventoimisen väheneminen = kalliimmat tuotteet.- Palkkojen aleneminen = vähemmän kulutusta = vähemmän rahaa yritykseen, jonka on pakko nostaa hintoja kasvaneen verotaakan/alenevan subvention takia. Velkaantuneiden yritysten hinnat tulevat nousemaan vieläkin korkeammalle, koska em. asiat kirjaimellisesti rampauttavat sen velanhoitokyvyn.

5. Työttömyys kirjaimellisesti ryöpsähtää silmille.Kierrossa olevan rahamäärän supistumien = palkkojen aleneminen = ostovoiman aleneminen = vähemmän kulutusta = konkurssi = työttömyyttä yksityisellä sektorilla = vähemmän veroja = työttömyyttä julkisella sektorilla...

6. Koska kuluttajalla ei ole töitä, eivät pankit lainaa rahaa. Ja kun pankit eivät lainaa rahaa koko velkapyramidiponzi kuivuu kokoon, joka tarkoittaa niiden (pankkien) konkurssia. Kaikki kierrossa oleva "irtoraha” palaa takaisin pankkeihin. Pois lukien niiden rahat joilla on jo vtusti sitä ennestään.(Meillä oli kapitalismi, josta vaivihkaa siirryimme Toverikapitalismiin, josta luontevasti olemme siirtymässä Neofeodalismiin.)". ---> Tämä esille ottamani lainaus ensimmäisenä kertoo tilanteen kokonaiskuvasta erinomaisesti ja alla ovat sitten tuota Kreikan tilannetta kuvastavat Ebolakanin jutut:

Kreikkalaiset valintojen edessä

Kreikkalainen saippuaooppera. Paljon puhetta, vähän toimintaa --> "Paljon on ollut puhetta, todella vähän toimintaa. Olettaisin, että kohta on toiminan aika. Mitä ikinä se sitten tulee olemaankaan?Herra Kani olisi todella positiivisesti yllättänyt jos Kreikan kansalaiset tekisivät sen mikä on oikein. Eli lopettaisivat tämän pelleilyn, heittäisivät korruptoituneet harhaanjohtajansa ulos, ottaisivat oman rahansa uudelleen käyttöön ja sanoisivat velkojilleen että: "Πήγαινε σπίτι! Δεν θα πάρετε τίποτα! Lällällää!" "

Kaikki ovat velkaa kaikille --> "Kaikki ovat velkaa kaikille.Tässäpä oikeastaan mielenkiintoinen kysymys:Tällä hetkellä tämä velkapyramidiponzijärjestelmä on kaatumassa. Ja on ilmiselvää, että harhaanjohtajilla valtava tahtotila pitää se pystyssä. Ja on myös ilmiselvää, että tällä hetkellä ei ole olemassa kuin yksi paikka (tai yli 150 paikkaa) joka kykenee estämään sen kaatumisen: Keskuspankki. Mitä tapahtuu taloudelle jos-ja-kun kaikki velka konsolidoidaan keskuspankkien kautta pankeille. Ja pankkien kautta valtioille? Aivan! Tämä tarkoittaa globaalia neofeodalismia.Periaatteessa pelisäännöt ovat jo selvät, ne ovat samat melkein joka paikassa (WTO, GATT, BASEL II ja niin edelleen). Ainoa asia joka puuttuu enää on harhautus. Mikä ikinä se sitten tuleekaan olemaan... "

Velkaa velan päälle... --> "Ainoa tapa mistä ja miten Kreikkalaiset voivat maksaa tämän "tukipaketin" (joka on siis velkaa), on ottamalla LISÄÄ velkaa. Ja voimme vain kuvitella miten tämä kierre tulee päättymään. Tämä tukipaketti ei tee mitään muuta kuin siirtää väistämätöntä. Eikä tässä hommassa ole kuin yksi voittaja: Yksityinen osakeyhtiö, jota pankiksi kutsutaan."

Tämän viikon Facepalm palkinnon voittaja on!

Se joka toiselle kuoppaa kaivaa... --> "Euvostoliiton harhaanjohtajat yritävät vain viivästyttää väistämätöntä. Miksi? Kaksi syytä: 1. Voitot yksityistetään ja tappiot kansallistetaan. 2. Velkapyramidiponzin ylläpitäminen. Ensimmäisessä he tulevat onnistumaan. Toisessa eivät."

Euvostoliiton keskuspankin neuvoston jäsen Ewald Nowotny on täysin oikeassa --> "Herra Nowotny on täysin oikeassa. Ei ole mitään taloudellista syytä olettaa, että Kreikan velkakriisi voisi levitä muihin maihin. Tähän on olemassa kaksi hyvää perustelua:1. Ongelma ei ole ongelma, koska se on ominaisuus joka on implementoitu yli 150 maahan, eikä se näin ollen voi (enää paljoakaan) levitä. 2. Jos-ja-kun ongelmaa (eli velkaa) ei käsitellä millään tavalla talouspappien dogmissa, niin ei sitä voi olla olemassakaan. Yksinkertaista."

Ehkä --> "Euvostoliiton ja kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) on otettava (= ostettava) Kreikan velkakirjat pois markkinoilta rauhoittaakseen niitä. Ja näin ollen Kreikan "tukipaketista" tulee huomattavasti suurempi ja kestoltaan pitkäaikaisempi. Ehkä. Mutta millä ihmeellä Kreikka voi maksaa "tukipaketin" pois? CIA faktakirjan mukaan vuonna 2009 Kreikassa oli kierrossa noin 300 miljardia euroa. Heidän ulkomainen bruttovelkansa (gross external debt) oli vuonna 2009 noin 415 miljardia euroa. Nyt jos-ja-kun tuohon lätkäistään 30-150 miljardia lisää velkaa plus korot, niin luuleko joku ihan tosissaan että Kreikkalaiset voivat mitenkään selvitä tuosta velkataakasta?"

Rautaisesti-lisää-velkaa budjettikuri --> "Tässäpä Herra Kanin ehdotus "neljänneksi tieksi": Kreikkalaiset sanovat velkojilleen, että emme maksa.Äärettömän yksinkertaista: δεν πρόκειται να πληρώσουν!Pyyhkäisemällä koko velkataakan harteiltaan Kreikasta voi yhdessä yössä tulla euvostoliiton kilpailukykyisin maa. Jossakin jotkut viisaat ovat laskeneet, että melkein jokaisen tuotteen hinnassa on 20-50% pelkkiä lainanhoitokustannuksia (riippuen valmistusmaasta, itse tuotteesta ja välikäsistä). Jos-ja-kun lainanhoitokustannusten aiheuttama "painolasti" viedään pois tuotteen hinnasta, niin mitä tapahtuu? Aivan. Kaikki voittavat. Paitsi pankit."

Tällä otsikolla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa

Siltä ei voi piiloutua, sitä ei voi juosta karkuun --> "Aivan järkyttävä Suomennos:
Portugalista on vaarassa tulla uusi Kreikka. Korkeammalla velkataakalla ja hitaammalla 10-vuoden kasvuvauhdilla kuin Kreikka, Länsi-Euroopan köyhintä maata rangaistaan sijoittajien toimesta kun valtioden velka kriisi leviää....

Leviää? Ei se ole leviämässä. Se on jo jokaisessa euvostoliiton maassa! Se on ominaisuus. Siltä ei voi piiloutua, sitä ei voi juosta karkuun. Se on velkaargh... (Anteeksi) Euvostoliiton maat tulevat kaatumaan kuin dominopalikat.Mike "Mish" Shedlock jatkaa:
Greek 2-year Yields Hit 18% on S&P Cut; Contagion Hits Portugal; Credit Swaps on Sovereign Debt at Record Highs; Blind Panic?"

"Herra Kani on samaa mieltä Mish:n kanssa. Lukuunottamatta vertauskuvaa taudin leviämisestä, koska siitä ei ole kyse.Ihanaa lainata itseään:

Tulemme näkemään melkoista turbulenssia velkakirjamarkkinoilla. Kani olettaa, että sekin vähä raha joka liikkuu velkakirjapiireissä ja on vielä oikeiden "sijoittajien" (eikä vain ameriikan keskuspankin) lompakosta tulee siirtymään raaka-aineisiin.Katsellaan. Pomppaisikohan kulta tuonne 3000 dollariin niin kuin lupailin. (
Kreikka ja valtionvelkakirjat.) Suaapas nähärä mitä harhaanjohtajat keksivät."

Kreikka on puun ja kuoren välissä --> "Mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun pankkien taseissa kummittelee kaikenlaista arvotonta roskaa? Aivan. Pankit pelastetaan keinolla millä hyvänsä. Eli Valtio ottaa valtavan lainan perustaakseen roskapankin. Samaan tapaan kuin 90-luvulla Suomessa ja vähän aikaa sitten Irlanissa. Sopii vain miettiä, että mistä rahat roskapankin perustamiseen tulee."

Ja siellähän se harhaanjohtajien seuraava siirto onkin! --> "Nyt koska-kerta-kun Kreikka ei voi maksaa vanhaa velkaa uudella, ovat sen velkakirjat roskapaperia (joku kusi hyvän ponzin).Ja jos (iso jos) todellakin on totta, että Kreikan harhaanjohtajat ovat laittaneet omat pankkinsa tulilinjalle "pakottamalla" ne ostamaan velkakirjojaan, niin tilanne on selvä. Nimittäin harhaanjohtajien pienessä käsikirjassa lukee näin: Pankit ensin, maa sitten. Toisin sanoen pankkien auttaminen menee prioriteetti järjestyksessä aina ennen maata."

Eräänä päivänä Kauppalehden keskustelupalstalla... --> "Kreikan ongelma ei ole leviämässä mihinkään. Se on jo täällä! Se on jo jokaisessa euvostoliiton maassa! Se on ominaisuus. Siltä ei voi piiloutua, sitä ei voi juosta karkuun. Se on velkaargh... (Anteeksi) Kaikki ovat velkaa toisilleen. Tätä on velkapyramidiponzijärjestelmä."

"Kataista haastateltiin eilen 29.4. YLEn uutisissa.(Kriisi leviämässä muihin EU maihin)

Toimittaja: "Mutta Kreikan jättäminen markkinoiden armoilla voisi sotkea koko Europan talouden Pohjolaan myöten"...

Kataisen kommentti: " Jos sitten olemme sitä mieltä, että otamme vastaan massatyöttömyyden, yritysten kaatumisen, huonon hyvinvointiyhteiskunnan, niin voimme vetäytyä tästä paketista, niin en usko, että kukaan suomalainen sitä haluaa.

ONKO NÄIN ylipäätään? Onko tämä näin "pienestä kiinni", ja ongelmassa, jonka syntymiseen emme ole kovin syypäitä. Kreikkalaisten leväperäisyys (ja Etelä-Euroopan) voi johtaa meillä siis yritysten kaatumiseen, suurtyöttömyyteen ja hyvinvointivaltion huononemiseen...(jos emme dumppaa rahaa sinne)

Herra Kataisen kommenttia ei voi ymmärtää mitenkään muuten kuin tajuamalla se, että koko taloutemme perustuu velkapyramidiponzille. Kenenkään työpanoksella, oli se sitten suuri tai pieni, ei ole mitään merkitystä. Jos velkapyramidiponzi ei "pyöri", kaikki ovat työttöminä. Herra Katainen tietää tämän ja siksi hän muotoilee sanansa näin.
"

Suomen hyvinvointiyhteiskunta pelastetaan... tai ainakin sen työllisyys --> "Näin Kreikka pelastetaan - "toinen tapa huonompi"

...–En suosittelisi tätä lainapakettia, jos tietäisin että toinen vaihtoehto olisi parempi. Mutta tiedän, että se toinen vaihtoehto on suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja työllisyyden kannalta huomattavasti huonompi, Katainen sanoi Brysselissä. ...

Suomen valtio (yhteisö, jonka jäsen olet) lainaa Kreikkalaisille 1.5 miljardia euroa. Ja tämän pitäisi pelastaa Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja työllisyyden? Voiko tämän selkeämmin kertoa, että taloutemme (euvostoliitto) perustuu 100% velalle ja velkapyramidiponzille?

Ja onhan tämä nyt ihan selvää, että Herra Katainen on pelastamassa Suomen eläkevakuutusyhtiöitä (mm.
KEVA). Valitettavasti tällä ainoalla vaihtoehdolla Suomalaiset maksavat eläkkeensä kahdesti:

...Suomalaiset ovat siis maksaneet palkastaan rahaa eläkeyhtiöille, jotka ovat sijoittaneet ne Kreikkaan. Tämän jälkeen suomalaiset maksavat palkastaan rahaa valtiolla, joka antaa rahat Kreikalle, jotta se voi palauttaa eläkeyhtiöiden rahat....

Eikä tämä tähän vielä lopu. Ei kerta kaikkiaan. Tämä ainoa vaihtoehto vain siirtää itse ongelmaa. Se ei korjaa sitä millään tavalla:
Greece Bailed Out To Get In Even More Debt"

Tämän viikon Facepalm palkinnon voittaja on!

Taikatemppu? --> "Tätä se euvostoliiton keskuspankin "vakuuspolitiikan" muuttaminen tarkoitti. Harhaanjohtajat muuttivat vessapaperin täysin käyväksi rahaksi. Jos et ymmärtänyt, niin väännetäänpäs rautalangasta: Herra Kani löytää roskapöntöstä vanhan hesarin (= Kreikan valtion velkakirja), kävelee euvostoliiton keskuspankin tiskille ja pyytää lainaa. Keskuspankin täti kysyy vakuuksia lainalle ja Herra Kani lyö tiskiin vanhan hesarin. Tämä kelpaa tädille vakuudeksi, koska "vakuuspolitiikka" määrää niin ja myöntää Herra Kanille lainan.

Harhaanjohtajilla on todella kova tahtotila pitää velkapyramidiponzi pyörimässä. Todella kova. Nähtäväksi jää, että kuinka pitkälle he ovat valmiita menemään.

Nooh. Myönnettäköön, että on tämä parempi vaihtoehto kuin roskapankki tai pankkituki. Mutta eiköhän niidenkin aika vielä tule.
"

Kreikka kirjaimellisesti valutetaan kuiviin --> "Liikanen: Kreikka-lainojen riski vähäinen
Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen arvioi, että Kreikan valtiolle annettavaan lainaan liittyvä riski on vähäinen. Ylen aamu-tv:ssä haastateltu Liikanen sanoo, että Kreikka maksaa lainan "aika varmasti" takaisin....

Juu ei.

Itse asiassa Kreikka ei tule maksamaan juuri mitään.

Yksi syy: säästöpaketti.

Säästöpaketti sisältää mm. (
1, 2, 3, 4)
- Julkisen sektorin palkat jäädytetään vuoteen 2014
- Julkisen sektorin korvauksia leikataan 20%
- Kahden kuukauden palkan suuruisten ylimääräisten palkkioiden poistaminen julkiselta sektorilta
- Arvonlisäveroa nostetaan 2% (23%:iin)
- Polttoaineen, tupakan ja alkoholin valmisteveroja nostetaan 10%
- Uusia veroja mm. omaisuudelle ja peliteollisuudelle (peliteollisuudelle?).
- Kertaluonteinen vero (one-off tax) yrityksille. (5-10% riippuen voitoista.)
- Ylellisyystuotteiden veroja korotetaan.
- Ja jotain muuta...
"

"Jokaikinen centti joka em. säästötoimenpiteillä kerätään "pumpataan" ulos Kreikasta velanhoidon myötä. Kreikka kirjaimellisesti valutetaan kuiviin (se oli jo valumassa kuiviin, nyt vain nopeammin). Mikäli Kreikka ei saa vientiä tai sisäistä (kansalaisten) velkaantumista tuplattua/triplattua seuraavan parin vuoden aikana, se tulee vaipumaan syvään lamaan.

Joo-ja-juu. On totta, että Kreikalaiset voisivat myydä pari saarta tai yksityistää koko julkisen sektorin, mutta tällaisilla touhuilla ei velkapyramidiponzissa ole mitään merkitystä. Jokaikinen euro on velkaa. Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin). Tällä mekanismilla päästään aina täsmälleen samaan lopputulokseen: liikaa velkaa.

Ennen kuin Kreikkalaiset yksinkertaisesti kieltäytyvät maksamasta velkojaan ja ottavat (sisäiseen) käyttöön vanhan valuuttansa, ei heillä ole mitään toivoa saada maataan kuosiin.
"

Riski on suuri --> "Kauhuskenaario: Tässä ovat seuraavat uhrit
... Riski on suuri, että Kreikan apupaketti ei riitä vaan kriisi leviää,

Pellervon taloustutkimuksen (PTT) johtaja Pasi Holm sanoo....

Se ei leviä! Se ei voi levitä. Se on jo täällä.
".

Euvostoliiton velkaverkko

Tämän otsikon miettimiseen meni kauemmin aikaa kuin itse tekstin

Mielenkiintoista.


Olemme näin saapuneet pitkän yhteenvetoni loppuun. Tämän jälkeen ei enää kenellekään pitäisi olla yhtään epäselvää se, kuinka haitallinen talousjärjestelmä nykyinen monetarismi on! Ja se joka väittää, että ei ole esittää kritisoimisen lisäksi vaihtoehtoa on väärässä; tuossa ylläkin on selvästi esitettynä ko. ideoita ja havaitsemme Lyndon LaRouchen ja ns. talousdemokratiasta puhuvien (Mm. Lars Osterman: Bloginsa ja juttunsa Kreikan tilanteesta; Eduskunta puhuu Kreikasta) olevan pisimmällä vaihtoehtojen esittämisessä. Edelleenkään en sano juuta enkä jaata Zeitgeist -liikkeestä, kun ei ole ollut vieläkään aikaa tiiviimmin siihen tutustua, mutta hyviä pointteja siitä on kyllä tuonut esille esim. tässäkin blogissa kommentoinut Hope (Bloginsa).

5 comments:

Anonymous said...

Hmmm... raamattu sanoo, että ensin tulee Saatanan valtakunta ja sen jälkeen Jumalan valtakunta. Saatanan valtakunta tulee kestämään 7 vuotta. Sitä ennen on kauhea aika. Uskollisuus Saatanalle vannotaan samalla kun astutaan Saatanan valtakuntaan, ja otetaan merkki.

Ensin siis tulee NWO ja sen jälkeen jotain parempaa. Se mitä loppujen lopuksi tulee on se "renesanssi" mistä Mika täällä puhuu ja mitä hän odottaa.

Harmi on vain suuri, että et ole tekemässä mitään sen Jumalan valtakunnan eteen. Olet vain varoittamassa siitä kauhusta mikä meitä on kohta kohtaamassa.

Pelastuksena siitä kauhusta ihmisille tarjotaan Saatanan valtakuntaa NWO:ta. Oppi joka on nyt eliitillä on tuleva myös tavallisten ihmisten keskuuteen. Saatana on se raamatun hyvä Jumala, eliitin uskossa.

Se Messias-palvonta mitä olemme nähneet Obamassa on oleva vielä pientä siihen nähden mitä tuleva maailmanjohtaja tulee saamaan. Hänhän tulee julistautumaan raamatun mukaan itse Jumalaksi. Jotta hän voisi sen tehdä hänen on tehtävä suuria ihmeitä, jotta ihmiset kääntyisivät uskomaan, että hän on Jumala. Sitten ateistit saavat todisteet "Jumalasta", mutta heidän palvonnan kohteensa onkin huijari. Saatanan (henkiolento) valta kasvaa koko ajan suuremmaksi, kun ihmiset seuraavat tätä henkeä, joka ajaa ihmisiä pois Jumalasta.

Kaikki hyvyys mitä tässä maailmassa on tulee Jumalalta. Kaikki pahuus tulee Saatanasta ja ihmisen pahasta luonteesta. Ihminen tietää hyvän ja pahan ja useimmin valitsee itsekkään käytöksen johdosta pahuuden tietäen/tietämättään. Silloin ihminen on poissa Jumalan tahdosta, joka on vain hyvä.

Jos ihminen ei usko Jumalan valtakuntaan niin ihminen automaattisesti menee Saatanan valtakuntaan. Koska hän ei näe mitään ulkopuolista joka pitäisi ihmisten puolta todellisessa hädässä, kunnes Jumalan pelastussuunnitelma on saatettu loppuun. Kyllä Jumalakin järjestää suuret ihmeet häneen uskoviin hädän hetkellä.

Koska Jumala on kaikkitietäväinen ja tietää kaikkien ihmisten ajatukset niin miksi ihminen ei luota Jumalaan? Koska hän on itsekäs kapinallinen, eikä halua tehdä Jumalan tahtoa. Tästä johtuen pahuus vain yltyy, mutta hätä ei ole suuri sillä absoluuttinen hyvyys on niiden puolella, jotka ovat absoluuttisen hyvyyden puolella.

Tätä ei kukaan usko, koska meillä on täällä suuri pettäjä keskuudessamme. Jos ei usko Saatanaan niin ei usko myöskään Jumalaan. Näin ollen ihmisen on pakko uskoa kaikkeen mitä hänelle syötetään muiden ihmisten toimesta. Hänellä ei ole mitään keinoa varmistaa tiedon oikeassaoloa.

Zeitgeist kertoo, että ihminen on hyvä. Jeesus kertoi, että ihmisessä on pahuus, josta pääsee eroon vain Jeesuksen avulla. Zeitgeist on siis antikristillistä. Kumpi on oikeassa?

Kovasti kaikki haluaa laittaa uskonsa Zeitgeistiin tai muuhun vastaavaan, mutta harva pistää uskonsa totuuteen. Jumalaan.

Miksiköhän Saatanan on niin hyvin onnistunut tähän asti huijaamaan ihmiskuntaa? Sama huijaus jatkuu katkeraan loppuun asti.

Mika said...

Kiitos Markku taas huomioistasi!

Odotan kyllä todellakin tuota "renessanssia" ja toki haluan sen olevan sen oikean hyvyyden jumalallisuuden sävyttämä. Olet Markku kuitenkin väärässä siinä, että blogini sisältäisi pelkästään vain tuota luciferilaisesta NWO:sta varoittamista.

Blogissani on todellakin tarkoituksella jo ollut yhä enemmän myös tekemääni valokuvaestetiikkaa erittäin monipuolisesti ja se on jo merkittävä kontribuutioni näyttää, mikä on maailmassa hyvää ja kaunista. Jos se ei ole osaltaan hyvän puolella olevan Jumalan työtä, niin mikä on?! Väitteesi on siis tuolta osin sokeutta tai tarpeetonta valikoimista.

Blogini on kokonaisvaltainen elämyksellinen tarina, jossa osoitetaan aktiivisesti sekä maailman hyviä että huonoja puolia myös jatkossakin! Tarinan muoto ja juoni tulevat varmaan jatkossakin muuttamaan olemustaan oman ja maailman kehityskulkujen mukaan.

Poliittistaloudellisfilosofiset kysymykset ja pohdinnat ovat myös oleellinen osa tätä tarinaa, jonka puitteista haluan, että hyvyyden Jumalan työ tulee vähitellen konkreettisesti esille yhä vaikuttavammin. On tärkeää jättää monipuolisesti historiaan jälkiä tästä nykyisestä hyvyyden ja pahuuden taistelusta. On edesvastuutonta ja tyhmää jättää se tekemättä!

Yhdessä mielessä olenkin tuntenut välillä kirjoittaneeni ja valokuvanneeni lähinnä niille tulevaisuuden ihmisille, jotka ovat jo läpikäyneet ko. taisteluvaiheen ja ymmärtävät paremmin asioita kuin nykyihmiset; heille jää yhtäältä varmuuden vuoksi paholaisen uutta yritystä varten ns. käsikirjatietoa tästä nykyajan pahuuden menetelmistä ja ajatuksista sekä toisaalta tietoa ja ohjeitakin siitä, kuinka kauheasta tilanteesta huolimatta jotkut jaksoivat havainnoida myös maailman hyvyyttä ja kauneutta saaden siitä inspiraatiota hyvyyden tekoihin ja ajatuksiin!

Anonymous said...

Et voi tietää mikä on Jumalan tahto, jos et sitä Jumalalta kysy...

Rukoiletko sinä?

Oletko katunut syntejäsi Jumalan edessä ja kokenut uudestisyntymisen?

Jumala armostaan tulee sinua vastaan, jos etsit Jumalaa. Jumala armostaan synnyttää sinut uudestaan. Saat itseesi Jumalan hengen. Joka ohjaa sinut koko totuuteen. Sinun pitää vain sen jälkeen kieltäytyä synnistä ja kieltää se pahuus sinussa itsessäsi. Haluat tehdä vain ja ainoastaan hyvää ihmisille. Jumala on täydellinen rakkaus, ja hän ei voi ottaa sinua vastaan, jos sinä et ole täysin samanlainen kuin hän. Täydellinen rakkaus. Jumala (Jeesus on Jumalan hahmo) loi sinut itsensä kuvaksi. Me ihmiset vain olemme kapinoineet Jumalaa vastaan kääntymällä pahuuteen ja hylkäämällä Jumalan tahdon. Jumala kuitenkin odottaa sinua kotiin. Hän odottaa koko ajan, mutta maailma yhä vain enemmän kääntyy itsekkyyteen ja pahuuteen. Sitä enemmän pahuus saa voimaa. Siksi saamme nähdä tulevaisuudessa ihmisen johon Saatanan henki laskeutuu kokonaan. Saatana on henkiolento, kiero eksyttäjä ja saa melkein koko ihmiskunnan kääntymään häneen.

Oletko tehnyt elämässäsi oman tahdon vai Jumalan tahdon?

Anonymous said...

Sinua voisi ehkä kiinnostaa tämä kirja:

http://www.youtube.com/user/apologetics101#p/u/101/LxJwSIIqQrU

Tästä voit myös lukea sen itse:
http://lib.ru/LEWISCL/mere_engl.txt

Kuuntele tai lue niin keskustellaan sitten enemmän kristinuskosta.

Mika said...

Täytyypä kuunnella / lukea ja sitten palaan asiaan kristinuskosta...