Saturday, June 12, 2010

Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: Glass-Steagall vs. eliitti-imperiumi

Tässä onkin vierähtänyt jo n. kuukauden verran edellisestä yhteiskuntakriittisestä kirjoituksestani. Sehän oli tämä: Kaikkien kansojen, sivilisaatioiden ja kulttuurien kansannousu NWO -agendaa vastaan: Glass-Steagall vs. NWO! Päätin tarkoituksella pitää vähän taukoa tästä maailman epäkohtien ihmettelystä ja kritisoimisesta, mikä on ollut hyvä juttu. Ensinnäkin olen halunnut keskittyä ympäristöön, luontoon ja kasvimaailmaan liittyviin kiinnostuksen kohteisiini ja nauttia elämästäni mm. niiden mukaisesti, kun tämä touko- ja kesäkuun ajankohta on muutenkin niiden parissa kiihkeintä ja runsainta aikaa koko vuodesta. Olen halunnut tuoda tätä esille tässä blogissa runsaan valokuvavyörytykseni avulla ja sen takia ei ole juurikaan ollut edes aikaa ja jaksamista muunlaiselle bloggaamiselle.

Olen halunnut tähdentää tuolla sitäkin, että kaikkein mieluiten haluaisin keskittyä ns. olennaiseen eli siihen, mitä elämässäni haluan urani ja hyvyyden tuottamisen suhteen tähdellisimpänä tehdä. Ideaalimaailmassa yhteiskunta toimisikin niin, että voisimme kaikki keskittyä tekemään "sitä itseään" eli omaa kutsumustamme omalla paikallamme ilman huolta mistään hämäräperäisestä ja vaarallisesta poliittistaloudellisesta eliitin juonimasta pelistä. Voisimme pistää kaiken energiamme hyvyyden tuottamiseen vain työssä, harrastuksissa ja ihmissuhteissa - Olemisessa niin kuin ihmisten kuuluu olla! Valitettavasti emme vain elä sellaisessa maailmassa (Vielä, ja voi mennä 5 - 5000 vuotta sen saavuttamiseen edes tyydyttävästi...?) ja emme voi siksi pistää päätämme pensaaseen kuin mitään epäilyttävää ja huonoa ei olisi tapahtumassa. Viimeisen kuukauden aikana tästä pahuudesta on edelleen tullut paljon esimerkkejä, vaikka en ole niistä mitään tuonut esille.

Se pahuus on kylläkin ilmennyt niin konkreettisen ennustettavasti ja säännöllisesti, että voimme havaita ko. pahuuden tuottajien luoneen ihan itse sen kaikkien näkyville, jotka vähääkään haluavat NÄHDÄ. On siten melkein hellyyttävää, kuinka he (Oligarkkieliitti, Illuminati; mikä vain nimi sitten onkaan "heille" sopiva) ihan itse paljastavat näin itsensä sen kuuluisan saatanan kätyreiksi, vaikka luulevat olevansa oveliakin ja pysyvänsä verhojen takana ohjailemassa asioita muka ollen oikeassa.

Kun osaa näyttää esimerkkiä siitä, mikä on hyvyyden tuottamista ja havainnollistaa sen mukana pahuuden olemusta ja käyttäytymistä, on suorastaan väistämättömänä seurauksena pahuuden paljastuminen siksi itsekseen ja voimme sen myötä tehdä tarkkoja ja erittäin paljon oikeaan kolahtavia johtopäätöksiä kritiikissämme ja oikean tien valitsemisessa huonon sijaan. Viimeisen kuukauden aikana tästä on tullut monta esimerkkiä ja katsokaammekin tässä niistä joitakin esimerkkeinä. Teen tarkastelun kahteen eri kirjoitukseen ja tässä keskityn ongelmaan Glass-Steagall vs. Illuminati / oligarkkieliitti / eliitin monetaristinen imperiumi / jne, mikä nimi vain on sopiva.

Viimeksi jäin havainnossani siis siihen, kuinka Lyndon LaRouchen porukka yritti ajaa tätä Glass-Steagall lakilisäystä Barack Obaman eli Barry Soetoron hallinnon talouslakiuudistukseen (Dodd bill) läpivietynä nyt toukokuussa. Tavoitteena oli siis kieltää Glass-Steagall -standardin avulla mm. haitallinen pörssispekulointi johdannaisinstrumenteilla, erottaa investointipankkitoiminta niistä pankkitoiminnoista, jotka ovat valtioiden ja kansalaisten kannalta keskeisiä reaalitalouden pyörittämisessä, kieltää investointipankkeja sotkeentumasta ko. taloudenpitoon, peruuttaa kaikki laittomat ja reaalitaloutta tarpeettomasti haittaavat velkasitoumukset jne.

Niinhän siinä sitten valitettavasti ja valitettavan ennustettavastikin kävi, että ko. USA:n hallinto ei tätä Glass-Steagall -standardia ko. Dodd -lakiin laittanut ja se osoitti näin vedenpitävästi olevansa ko. oligarkkieliitin palveluksessa ihmiskuntaa vastaan hyysäten Lontoon Cityn ja Wall Streetin peluri- ja satanistipankkiireita sekä muita eliittejä Euroopan monarkioista lähtien! LaRouchen porukka tosin yrittää edelleen pitää toivoa yllä ko. standardin puolesta ja on myös ilmennyt joidenkin vallassa olevien poliitikkojen tahoilta ymmärrystä ja jopa vaatimuksia sen suuntaan; esim. Saksan Angela Merkel ja Ranskan Nicholas Sarkozy olisivat ainakin puheissaan menossa tähän suuntaan vaatimalla ko. talouskaaoksen hyvin pitkälti mahdollistaneiden johdannaisinstrumenttien kieltämistä / rajoittamista pankkitoiminnasta. Tiedä sitten, kuinka vilpittömiä he olisivat ko. pyrkimyksissään...

Joka tapauksessa esim. USA:n valtiovarainministeri Timothy Geithner on jo yrittänyt kovistella juurikin Saksaa tästä pois ja paljastanut näin edelleen kirkkaasti sen, kenen leivissä hän on; niinpä, eliitin tuhoisassa NWO -projektissa, missä he yrittävät edelleen pitää ko. pankki- ja taloussysteeminsä ennallaan salliten lisätuhon tekemisen valtioille ja kansoille radikaalisti ja häikäilemättömän moraalittomasti. Yhdysvaltain Tea Party- ym. kansanliikehdinnät eliittiä vastaan näyttävät ymmärtävän jo varsin paljon tämän Glass-Steagall -uudistuksen olemuksen ja tarpeen. Myös Euroopassa näyttäisi olevan em. lisäksi piirejä, jotka ymmärtävät tämän Glass-Steagall -lain päälle.

Tässä on LaRouche PAC -sivustolta tähän talouden tilanteeseen liittyviä poimintoja: Roubini Endorses Glass-Steagall, Push the Glass-Steagall Reform Through, Ruthlessly, Americans for Financial Reform to Back Glass-Steagall, LaRouche's EIR Puts White House Against the Wall on Glass-Steagall Legislation, Glass-Steagall Fight Breaks Into the Major Italian Media, Merkel Government Announces Sovereign Ban on Certain Categories of Derivatives, U.S Patriots Mobilizing In Depth for Glass-Steagall, LaRouche: Get Serious! Shut Down Derivatives, Implement Glass-Steagall, Dodd Bill Passes By a Vote of 59 to 39, Chancellor Merkel Just Did it in Germany, But We're Not Allowed to Do it Here!, The Senate Swapped Protecting the People for Protecting Derivatives Traders, MEP Muscardini Files a Glass-Steagall Resolution in European Parliament, To Save Our Nation Congress Must Pass Glass-Steagall & Shut Down Derivatives Now!, After Glass-Steagall Sabotage, Obama Must Be Impeached Now!, The Impeachables Target Germany's Merkel For Daring to Go After Derivatives, National Candidates' Movement Fights for Glass-Steagall, More European Action Against Speculation: They're Far Ahead Of Obama's U.S. in Morality, Merkel Plans To Extend Ban on Naked, Short-selling of Derivatives, Germany Moves Against British Empire: Government Plans to Forbid All Naked Short Sales, Continuing Demands for Glass Steagall, Glass-Steagall Mobilization Taken Up In City Councils, LPAC Nails Rep. McDermott on Glass-Steagall At Townhall Meeting, LaRouche: Only Solution to the Crisis, For Europe and the World, Begins With U.S. Restoration of Glass-Steagall, LaRouche Democratic Candidates Escalate to Oust the Traitors, Joint Sarkozy-Merkel Initiative Against CDS Derivatives, Lincoln Blasts Derivatives, Harkin Pushes Glass-Steagall ja Kansas City Fed President Supports Blanche Lincoln's Derivatives Ban and "Glass-Steagall-Type Laws".

Mielenkiintoisena ilmiönä tässä kokonaisuudessa on lisättävä tämä: Toukokuun lopussa Yhdysvalloissa oli ns. Memorial Day eli sikäläinen kaatuneitten muistopäivä suomennettuna. Se oli eräs keskeinen kohta, jossa mm. tämä lytätty mahdollisuus (Toistaiseksi) Glass-Steagall -standardin pystyttämiseksi (Suuri osa jenkeistä kuulemma haluaa ko. standardia) ilmeni kansalaisten vihan ja kritiikin esilletulona mm. taas kaupungintaloilla ja itse asiassa poikkeuksellinen välikohtauskin sattui Barack Obaman yrittäessä pitää Memorial Day -puhettaan eräässä ulkoilmatapahtumassa; ukkossade sotki sopivasti pasmat ja Obama joutui turvautumaan erikoismenettelyyn eli pyrki kohtaamaan paikalle tulleita ihmisiä paikalla olleissa busseissa sateensuojassa. Eräässä bussissa olikin sitten LaRouche PAC:n aktivisteja, joista eräs huusi Obamalle hänen erottamistaan vaativia heittoja. Tässä on video tapahtuneesta: A Bad Omen for Obama.

Muutenkin Obaman viraltapanon vaatimukset ovat koventuneet LaRouchen leirissä ja monet USA:n kansalaiset ovat tulleet mukaan siihen monella tavalla. Tässä on ko. vaatimuksen taustaa selittäviä juttuja LPAC -sivustolta, jotka myös ilmentävät edelleen Obaman hallinnon olevan eliitin käsikassara kansoja ja valtioita vastaan: “The American People Won't Stand For This!”, Memorial Day: The War to Destroy the British Empire, Obama's Memorable Memorial Day Blowout Is Just a Taste of Nasty Things To Come, "The Awakening of a Great People", British Fear LaRouche's Mobilization of American Citizenry Against Their Empire. Otetaanpa tuosta tummennetusta kirjoituksesta lainauksia:

" "I've never been political before, but I knew I had to be here."
These words, spoken by a demonstrator to a local television reporter, outside a $3,000-per-person fundraiser last week, at a ritzy hotel in San Francisco's "[S]Nob Hill" district, which "starred" President Barack Obama, have been repeated by a growing number of Americans across the nation. The mass-strike process, which Lyndon LaRouche first identified in the Summer of 2009, when angry Americans turned Congressional town hall meetings into demonstrations against Obama's Nazi health-care policy, is evolving, and maturing into a "monster," which is terrifying the once-complacent so-called political class.
"


"The recent mobilization by LaRouche PAC in support of legislation to reimpose Glass-Steagall standards on financial institutions thus fell on receptive ears among citizens from both parties, and independents. While the media attempted to black out the existence of the amendment sponsored by Sens. Maria Cantwell (D-Wash.) and John McCain (R-Ariz.) to Sen. Chris Dodd's (D-Conn.) phony financial reform legislation, an amendment which would have restored Glass-Steagall, the three LYM members running for Congress—Kesha Rogers in Texas (who won the Democratic nomination), Rachel Brown in Boston, and Summer Shields in San Francisco—took the lead in a national mobilization to get it passed. Congressional offices reported being "flooded" with calls to support Cantwell-McCain, generated by the mobilization by LaRouche PAC, and organizers for the campaigns report strong backing for it in rallies in major cities, small towns, and even among some bankers in financial districts!"

"Following the vote for Dodd's bill, which has been accurately characterized as a "piece of crap that only a Wall Street speculator could love," the three LYM candidates joined LaRouche in vowing to continue the fight for Glass-Steagall. LaRouche said that, without Glass-Steagall, the U.S. economy was finished, and there would be nothing to protect citizens of any nation from a chain-reaction crash, leaving mankind to face conditions worse than those during the New Dark Age of the 14th Century.

To make matters worse, Obama is now appealing to Republicans to join him in imposing bone-crushing austerity measures, to "cut the budget deficit." With the social safety net in tatters, the drive to "save money" through cutting health care, privatizing Social Security, and eliminating every other New Deal and post-New Deal program designed to protect Americans, will dramatically increase the death rate, especially among the elderly, the sick, and the new poor, who were formerly part of the middle class.

In the worst financial/economic collapse in U.S. history, any Congressman who supports this call for budget cuts deserves to be put on trial, for supporting measures identical to those imposed by the Nazis, whose "useless eaters" policy was a model for Obama's health-care legislation."

"What remains to be seen, is whether this mass-strike process can be elevated, to move beyond the sentiment of "Impeach 'em all," to become a movement that enforces the Constitutional principles upon which our nation was founded.

Toward this end, LaRouche has just drafted a new statement of principle, which takes up two main points, which must become the commitment of leaders of the mass strike, if we are to avoid a descent into such anarchy as the British were able to foster in 1789, by steering the legitimate mass-strike sentiments of the French population away from creating a Constitutional republic, modeled on the American System, imposing instead, the Jacobin Terror, and later, the Napoleonic dictatorship."

"The first point is that President Obama must be "unelected"—impeached or convinced to resign—as the only way to enact a serious change. Obama, who has functioned as a puppet of London interests, opposes any policy change which would defend the interests of the United States, both for today, and for the future, and thus, would block any legislation—such as Glass-Steagall—which would impinge on the predatory requirements of his controllers.

The second point gets to issue of the "post-Obama era." Dislike of Obama, though widespread, is not a solution, and will not prevent a Dark Age. To do this, LaRouche has offered two solutions: the adoption of Glass-Steagall globally, through a Four-Power agreement (U.S., Russia, India, China), to end the power of the British financial interests responsible for murderous "globalization," and which presently control Obama and the Congress; and a commitment to science and technology, centered on space exploration, to lead the way to a productive future. These themes are the subject of a new LaRouche PAC video, "The New America," which is available at www.larouchepac.com.".

Tähän seuraavaksi on hyvä katsoa myös Kaninkolo -blogista viiltävän osuvia huomioita tästä monetaristisen talousjärjestelmän mahdottomasta luonteesta, missä lisävalaistusta tulee mm. siitä, kuinka rahan syntymekanismi jo lähtokohtaisesti on valtioita ja kansalaisia tarkoituksellisesti rasittava ja tuhoava ominaisuus. Siihen lisäksi kun laittaa kaiken pörssispekulaation ym. rikolliset keinottelut myös poliittisilla kentillä, niin ei tarvitse yhtään ihmetellä maailman tilannetta vajoamassa vaarallisesti "uuteen pimeään aikaan".

Juttuja Kaninkolo -blogista: Ongelma on niin ilmiselvä ja niin yksinkertainen, ettei toista, Suomen työttömyysturva on yksityistetty, Leikkauslistoja, säästötoimenpiteitä ja muutama ongelma, Säästötoimenpiteet eivät ole koskaan aiheuttaneet taloudellista kasvua, Pankit ovat täysin oikeassa, Herra Kani on täsmälleen samaa mieltä Herra Kataisen kanssa, Globaali Neofeodalismi, Kunniaton kaksoisvee (= W) tai kaksinkertaisesti nakuna (= double-dip) ja Vihreä verso. Näistä muutamia lainauksia omilla kommenteillani:

"On olemassa vain yksi ainoa rohkea tapa työttömyyden kitkemiseksi. Yksi ainoa. Se on velaton raha.

(No joo. Tunnustetaan. On toisiakin tapoja, mutta sellaiset vaativat hieman toisenlaisen yhteiskuntajärjestyksen.) Tämä voidaan toteuttaa useilla erilaisilla tavoilla. Esimerkiksi:
- Valtio tulostaa omaa rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.
" ---> Heh, "ne toiset yhteiskuntajärjestykset" tuli kokeiltua 1900 -luvulla tuhoisin seurauksin, mutta siitä huolimatta nykyeliitti ottaa niistä mallia nykyiseen NWO -projektiinsa; sekoitus kommunismia ja fasismia. Tässä kiteytyy hyvin Lyndon LaRouchen teesit; Valtion tulostama oma raha on Yhdysvaltain alkuperäistarkoituksen mukaista eli ns. amerikkalaisen talousjärjestelmän mukaista pankkitoimintaa, jota Illuminati vihaa yli kaiken ja on 1700 -luvulta lähtien pyrkinyt sitä eliminoimaan mm. aiheuttamalla I ja II maailmansodan ja nykyään torjuu sitä mm. tämän talouskurimuksen myötä ja siinä sen "parannuskeinona" vaatimiensa niukkuuden, totalitarismin ja tyrannian kautta. Tuo (kansalaisten) ja (valtion) haluama tuotto valtion omalla rahalla on sitä reaalitalouden fyysistä kehittämistä ilman eliitin niukkuus-, totalitarismi- ja tyrannia-agendoja. Myös siis ilman eliitin omistamia keskuspankkeja vailla rahan väärää orjuuttavaa ja tuhoavaa syntymekanismia velattomalla valtion pankin luotottavalla rahalla.

"Euvostoliitossa työttömyysturvan rahoittaminen velaksi tarkoittaa sitä, että se (työttömyysturvajärjestelmä) on yksityistetty. Yksityistäminen on tapahtunut ottamalla velkaa yksityisiltä osakeyhtiöiltä joita pankeiksi kutsutaan. Tämän tapainen yksityistäminen aiheuttaa täydellisen riippuvaisuuden pankista, koska sinne (pankkiin) täytyy palauttaa enemmän rahaa kuin on lainattu.

Rahaston kannalta katsottuna tällainen tilanne tarkoittaa konkurssia ja valtion syliin ajautumista. Valtion kannalta katsottuna tällainen tilanne tarkoittaa sitä, ettei tällaista "ylellisyyttä" kuin työttömyysturvajärjestelmä voida enää ylläpitää, koska se aiheuttaa velkaantumista ja sitä kautta budjettivajeen. Eikä tällaista (budjettivajetta) uudessa ja uljaassa euvostoliiton liittovaltiossa tulla sallimaan/sietämään.

Tarkoittaa vain sitä, ettei työttömyysturvaa kohta enää ole. Hmm. Tätäköhän Herra Pekkarinen tarkoitti työn vastaanottovelvollisuuden tiukentamisella?" ---> Tässä kiteytyy osaltaan ne niukkuus-, totalitarismi- ja tyrannia-agendat, jotka ovat osa eliitin NWO -projektia; kansat ja valtiot täytyy heidän mielestään saada polvilleen, jotta he voivat hallita jatkossa yhä korkeammalta, yhä ahneemmin ja yhä lopullisemmin. Ja mitä se sellainen "hallitseminen" on? Se on mielisairauden sävyttämää kulttuurin, sivilisaation, moraalin, ihmisyyden ja edistyksen tuhontaa!

Se, että Jyrki Katainen, Matti Vanhanen (Ja nyt ilmeisesti heti perään Matin seuraajaksi juuri äsken valittu Mari Kiviniemi; Hesarin juttu), Björn Wahlroos ja kummppanit täällä Suomessakin toitottavat mokomien niukkuus-, totalitarismi- ja tyrannia-agendojen perään (Mm. työurien pidentämistä, tukien lakkauttamista köyhille ym. vähäosaisille, leikkauslistojen vaatimista jne.), kertoo täsmällisesti heidän olevan juuri Illuminatin asialla tuhoamassa kansalaisia ja valtioita. Homma on käynyt niin ilmiselväksi heidän siitä huolimatta jatkaessa moista toitottamista, että sekin lienee osa heidän tehtäväksi koitunutta NWO -taktiikkaa; systeemi saadaan yhä nopeammin alas ja uusi NWO -diktatuuri tilalle, jos asioita ymmärtäviä kansalaisia ärsytetään sopivan reteästi vihaan poliitikkoja itseään vastaan. Jyrki, Matti ja kumppanit siis tavallaan uhrautuvat oligarkkieliitin asian puolesta ja kuvittelevat mielisairaissa hallusinaatioissaan tekevänsä siinä muka hyvää ja oikein.


"Velkapyramidiponzijärjestelmässä on (vähintään) kolme tapaa pitää talous tasapainossa.

Korot: Mitä enemmän pankit kuluttavat korkoina maksettua rahaa kiertoon, sitä vähemmän tarvitaan "velatonta rahaa".

Tuloerot: Mitä tasaisemmin tuloerot jakaantuvat, sitä suurempi ostovoima on suurimmalla osalla väestöä, sitä vähemmän rahaa tarvitsee lainata ja sitä vähemmän tarvitaan "velatonta rahaa".

Omavaraisuus: Mitä vähemmän paikallinen valuutta "valuu" rajojen ulkopuolelle, sitä enemmän rahaa on kierrossa. Ja sitä vähemmän tarvitaan "velatonta rahaa". Euvostoliitossa jokainen em. kohta on käännetty ylösalaisin.

Tekevät harhaanjohtajat niin tai näin, niin se tulee menemään väärinpäin. Järjestelmä on rikki. Se mitä me olemme nyt kokemassa ei ole taantuma saatikka lama. Tämä on järjestelmäkriisi. Tämä on eeppinen epäonnistuminen. Tästä ei ole ulospääsyä millään muulla tavalla kuin uusimalla koko järjestelmä tai antamalla kaikkien velat anteeksi tai muuttamalla rahan "syntymekanismi". Muussa tapauksessa lopputuloksena on Neofeodalismi." ---> Tämä neofeodalismi on juuri NWO -prosessin tavoitteena, mutta se on pitänyt eliitin mielestä tehdä sillä tavalla ovelasti, että ensin systeemiin ujutettiin taloustuhon aiheuttanut velkapyramidiponzipommi, joka synnytti järjestelmään korjaamattoman vaurio- ja velkakierteen. Tämän myötä eliitti uskoo yhä voivansa luoda toivottomasti tuhottavan systeemin tilalle uuden pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin, jota yritetään tuhovaiheen jälkeen ilmeisesti markkinoida kansoille lopulta "uutena rakkauden ja rauhan aikana".

Kansalaiset ovat heränneet tähän tuhovaiheen vyöryttämiseen jo yllättävän paljon ja kriittinen kohta on tässä juuri se, että alkaako kansa toimimaan vahingossa eliitin hyväksi nopeuttamalla eliittivihassaan systeemin tuhoa vai osaavatko kansat luoda eliitin uutta systeemiä vastaan kulttuuria, sivilisaatiota, moraalia, ihmisyyttä ja edistystä parantavan kokonaan uuden järjestelmän, missä eliitin pahuusagendat korvautuvat hyvyyden agendoilla; parhaat esimerkit hyvyyden suuntaan ovat tässä olleet toistaiseksi etenkin talousdemokratiaan ja Lyndon LaRouchen teeseihin perustuvat näkemykset ja teoriat ko. käytännön rakentamiseksi.

"Lainatakseni (vapaasti) Herra Hudson sanoja: Säästötoimenpiteet eivät ole koskaan aiheuttaneet taloudellista kasvua." ---> Ko. "säästötoimet" ovat tosiaan tässä monetaristisessa pahuustaloudessa pelkästään niitä niukkuus-, totalitarismi- ja tyrannia-agendoja, joiden pohjalle ei ole koskaan rakennettu perustaltaan kestäviä sekä kulttuuria, sivilisaatiota, moraalia, ihmisyyttä ja edistystä edesauttavia kansanvaltoja! Nimenomaan KANSANvaltoja eikä eliittivaltaa, kuten nyt yritetään tehdä. Tällaisen eliittivallan yrittäminen johtaa aina ennen pitkää tuhoon, degeneroitumiseen, kaaokseen ja väkivaltaan ihmisyyttä vastaan.

"Kun pankki lainaa rahaa, se luo (lainattavat) rahat laillisella kirjanpitokikkailulla tyhjästä. Tämä on rahan "syntymekanismi", ja koska vain ja ainoastaan lainattava pääoma luodaan, niin korot maksetaan joko omasta tai toisen lainaamasta rahasta. Tämä taas tarkoittaa sitä, ettei yksikään velallinen voi maksaa pankilta lainaamaansa rahaa (korkoineen) takaisin, ellei joku muu ole lainannut hänen jälkeensä. Omarahoitusosuudella ei ole mitään tekemistä maksukyvyn kanssa. Maksukyky riippuu täysin pankkien myöntämistä lainoista.

Jopa tuo omarahoitusosuus on jonkun ottamaa lainaa. ~95% kaikesta kierrossa olevasta rahasta on velkaa!" ---> Hyvä kiteytys nykyrahan olemuksesta tässä sairaassa ja tuhoisassa monetaristisessa järjestelmässä. Se on tosiaan tuhon oma ja se on tarpeenkin tuhota, mutta sen tilalle pitää saada aikaan eliitin aikeiden vastaisesti kansoja ja kansallisvaltioita turvaava ja kehittävä uusi systeemi! Älkää kuunnelko nykyisiä valtapuoluepoliitikkoja: He tarjoavat lopulta lähinnä vain eliittiä palvelevia ratkaisuja meitä kansalaisia ja kansallisvaltioita alasajaen!! Se on symmetrisen ilmiselvää ja osa heidän kontolleen tehtäväksi kirjoitettua juontaan. Tämä on muistettava seuraavan kerran äänestyskopissa! Poikkeuksiakin vallankahvassa lienee, mutta äärimmäisen harvassa todennäköisesti.

"Harhaanjohtajat ovat ikävässä pattitilanteessa. Mikäli velkaa ei oteta yhtään ja julkista taloutta leikataan 6 miljardia, tulee valtion budjettiin noin 20 miljardin supistus. Tämä tarkoittaa noin 25-30 miljardin euron supistusta bruttokansantuotteeseen.BKT:n supistuminen tai aleneminen kasvattaa velan suhdetta. Korkea velan suhde BKT:hen alentaa luottoluokitusta. Alentunut luottoluokitus kasvattaa korkoja... Huomaatko? Suomen on pakko ottaa velkaa. Meidän on pakko velkaantua, että taloutemme ja yhteiskuntamme pyörii." ---> Tämä päätelmä kuvaa erinomaisesti sitä vääjäämättömyyttä, mikä on tahallaan rakennettu maailmaa johtavien eliittipiirien toimesta tähän nykyiseen talousjärjestelmään, jotta heidän ajattelemansa "uusi maailman järjestys" voisi toteutua heidän mieleisellä tavalla. Ei ole olemassa enää mahdollisuutta säilyttää ja pelastaa vanhaa systeemiä, vaan on pakko kehittää ja laittaa paikalleen uusi järjestelmä. Meistä kansalaisista riippuu nyt se, onko se uusi meitä vai vain eliittiä palveleva järjestelmä! Kyse on tästä; eliitti vs. me "alammaiset". Ei mistään oikeisto vs. vasemmisto -humpuukista tms. valtapuoluepoliittisesta näennäisväännöstä.

Havaitsemme tämän näennäisväännön tarkasti Suomen valtapuolueiden (Kokoomus, Keskusta ja SDP) viimeaikaisista puoluekokouspuheista ja -linjauksista, jotka ovat paljon linjassa oligarkkieliitin tavoitteiden kanssa ja totaalisessa ristiriidassa kansalaisten ja kansallisvaltioiden etujen kanssa. Esim. SDP paljastaa kontrolloidun opposition paikkansa siinä, kun se on luvannut muka poistaa työttömyyden kokonaan (Ilmeisesti seuraavalla vaalikaudella), mutta ei sanallakaan ota kantaa (tai ollenkaan edes ota esille) esim. juuri Glass-Steagall -tyyppisiin ratkaisuihin sen saavuttamiseksi. Eli ne puheet on yhtä tyhjän kanssa ja klassinen esimerkki harhaan johtavasta vaalipuheesta!

"Katainen kertoo, että suomalaisten pankkien tilanne näyttäisi rahoitusvalvonnan arvion perusteella olevan tällä hetkellä hyvä. - Meillä pankit oppivat viime lamasta ja pankkikriisistä paljon, Katainen arvioi.

Olen täsmälleen samaa mieltä Herra Kataisen kanssa. Pankit oppivat viime lamasta ja pankkikriisistä paljon: Voitot yksityistetään ja tappiot kansallistetaan." ---> Katainen päästää suustaan nykyään kristallin kirkkaasti NWO -eliitin agendojen juonessa mukana olevia lausahduksia ja ne ovat todella niin ilmiselviä, kun olemme saavuttaneet niitä kontrastoivien vasta-agendojen kiteytymisiä juuri esim. talousdemokratian ja Lyndon LaRouchen teesien valossa. Kataisen äskettäin sanomaa: "Yhteistyö keskustan uuden puheenjohtajan ja tulevan pääministerin Mari Kiviniemen kanssa tulee luistamaan hyvin hallituksessa" --> Eli Kiviniemelle on saatu tähdennettyä Illuminatin teesien tärkeyttä ja noudattamista. "Vastuullisen hallituksen pitää toimia niin, että markkinoilla ei tule pienintäkään aihetta huolestua Suomen uudesta hallituksesta. Huoli voisi nostaa valtion velan korkoja" --> Eli Suomenkin pitää olla Illuminatin talutusnuorassa kiltisti edelleen, vaikka kansa uhrattaisin sen takia miten pahasti tahansa vastoin parempaa tietoa ja välittämättä hyvyydestä ollen vain pahuus ohjenuorana. Ja ainoaksi Jumalaksi pitää tunnustaa tässä ne "markkinat" eli toisin sanoen oligarkkieliitin / Illuminatin pahuutta tihkuva ja mielisairas maailmankatsomus. Lainaukset ovat tästä Hesarin jutusta.

"Finland in double-dip recession

Finland's economy slipped back into recession during the first three months of 2010, official figures have shown.

Huono Suomennos:

Suomen talous on lipunut takaisin taantumaan vuoden 2010 ensimmäisen kolmen kuukauden aika, viralliset luvut ovat osoittaneet....

Samasta aiheesta: Bruttokansantuote väheni 0,4 prosenttia edellisestä vuosineljänneksestä ja 0,8 prosenttia vuoden takaisesta

Bruttokansantuotteen volyymi supistui tammi-maaliskuussa 0,4 prosenttia edellisestä neljänneksestä...

Suomi ei ole lipunut minnekkään takaisin. Tämä on edelleenkin sitä samaa järjestelmäkriisiä joka laitettiin alulle 1980 luvulla, kun pääomaliikkeet vapautettiin ("Rahoitusmarkkinoiden liberalisointi") Suomen (keskus)pankin toimesta.Suomen edelliset nousukaudet (1980-1991 ja 1999-2007) perustuivat velalle. Ainoa ero näissä nousukausissa on se, että jälkimmäisessä Suomen oli liityttävä euvostoliittoon ennen kuin lainahanat aukesivat uudestaan. Tällä hetkellä Suomen talous ei voi tehdä enää mitään muuta kuin vaipua totaaliseen Lamaan. Tähän on olemassa kaksi äärimmäisen selkeää syytä: Liikaa velkaa sekä rahan "syntymekanismi" eli ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin). Korjaa kumpi tahansa em. syistä ja tämä taantuma, lama ja/tai järjestelmäkriisi loppuu täsmälleen siihen paikkaan.
" ---> Tuo rahoitusmarkkinoiden "liberalisointi" eli rikollisuuden ja ihmiskunnan vastaisuuden salliminen oli käytännössä juuri sen samaisen Glass-Steagall -lain peruuttaminen, jonka palauttamista Lyndon LaRouche nyt vaatii osana rikollisen oligarkkieliitin eli Lyndonin kielellä Brittiläisen imperiumin kaatamista ja uuden renessanssin alkuun laittamista sen jälkeen. Tuolloin 1980 -luvun lopulta alkaen silloisen Glass-Steagall -standardin lopullisesta purkamisesta vastasivat käytännössä silloinen USA:n Federal Reserven pääjohtaja Alan Greenspan ja Clintonin kauden USA:n valtiovarainministeri ja nykyinen Barack Obaman hallinnon neuvonantaja (Ja siinä välissä paljon parjattu Harvardin yliopiston rehtori) Larry Summers. Noiden totaalisen laman syiden korjaamiseen auttavat juurikin Lyndon LaRouchen ja talousdemokratian teesit; rahan syntymekanismista tehdään velatonta ja velan ottaminen (Eli tyranninen ja totalitaarinen "säästäminen" eli kansalaisten ja kansallisvaltioiden tuhonta) lopetetaan.

"Mielenkiintoista. Työttömyysprosentti alenee, ongelmaluotot ja arvonalentumistappiot laskevat ja tuontikin nousi lievästi plussan puolelle.Sitä voisi nopeasti tuumata, että nyt alkaa tilanne helpottamaan. Taantuma, lama ja/tai järjestelmäkriisi on taltutettu.

Juu-ei. Tämä "vihreä verso" ei ole mitään muuta kuin velkaa. Rahaa, joka täytyy palauttaa takaisin sinne mistä se tuli. Ja vieläpä korkojen kanssa! Kukaan ei ole koskenut rahan "syntymekanismiin". Mitään ei ole muutettu. Yhteiskuntamme on edelleenkin degeneroitumassa Neofeodaaliseksi ja tähän on olemassa kaksi syytä: Liikaa velkaa sekä rahan "syntymekanismi" eli ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin)." ---> Tuosta "vihreästä versosta" puhuminen on yhtäältä niiden kansalaisten harhauttamista "normaalitilaan", jotka eivät ole vielä tajunneet tätä NWO -agendan saastuttamaa maailman tilannetta. Toisaalta niille, jotka sen ovat jo tajunneet, toimii tämä sama "vihreästä versosta" puhuminen ärsyttävänä vittuiluna päin näköä, jonka eliitti toivoo osaltaan aiheuttavan systeemin romahdusta nopeuttavaa kaaosta ja väkivaltaa ennen pitkää, minkä mahdollistamana he voisivat laittaa paikalleen uuden totalitaarisemman diktatuurin globaalisti. TÄSSÄ KOHTAA SIIS HUOLELLISUUTTA VAROA VAJOAMASTA HEIDÄN PELIINSÄ VAHINGOSSA JA HUOMAAMATTAAN!

Huomaamme siis sen, että valtapuolueiden propagandapuhe on juuri tässä mielessä tarkkaan suunniteltua infosotaa ihmisyyttä ja kulttuuria vastaan. Orwellilainen uuskieli on runsaana ympärillämme ja on itse asiassa ollut jo monta vuosikymmentä valtavirtamedioiden ja koululaitosten toitotettua sitä jatkuvasti ja yhä kovenevaan tahtiin.

Vielä lisää tietoa eli Suomen talousdemokraattinen puolue -blogista kiteyttäviä juttuja: Ranska oli teknisesti konkurssissa 7. toukokuuta, Damon Vrabel: valtion laskettava liikkeeseen oma rahansa pankeista riippumatta, Valtionvelka ja valtion muut velka- ja maksusitoomukset, Kesäkuinen lyhyt raportti ja Miten uutta rahaa luodaan järjestelmään. Näistä lainauksia omilla kommenteillani:

"Damon Vrabel toteaa USA:n valtion olevan pankkijärjestelmän asiakas eli kaikkea muuta kuin täysivaltainen. Wall Street on ohjaksissa. Fasismia. .... Tilanne on tasan sama Euroopassa ja Suomessa. Mikäli kaikki liikkeessä oleva raha on velkaa valtio ei ole itsenäinen tasavalta. Vrable toteaa, että ensimmäinen tarpeellinen muutos on se että valtio laskee liikkeeseen omaa rahaa ilman velkaa ja korkoja. Tasan sama viesti kuin talousdemokratia..." ---> Täsmälleen sama viesti on Lyndon LaRouchellakin. On siten ymmärrettävää, että eliitin hallinnassa oleva valtavirtamedia karttaa äärimmäisen tarkkaan edelleen näitä tahoja. Eihän eliitin suunnitelmia saa sotkea häiritsevillä ideoilla, heh heh.

"Tässä mainio selvitys siitä mitä kaikkia sitoomuksia USA:lla on.

National Debt Crosses $13 Trillion Mark

National Debt Clock

But, that's only a small part of the story.

TOTAL DEBT & UNFUNDED OBLIGATIONS.

$7.7 Trillion Total Money Supply (Debt - all borrowed money)

$57.0 Trillion Total Combined Debt (National, Business and Personal)

$65.5 Trillion Unfunded Obligation (Soc. Sec., Medicare, Medicaid, etc.)

$23.7 Trillion TARP Bailouts (and you thought it was only $700 Billion)

$3.27 Trillion Stimulus

$2.0 Trillion The Federal Reserve Will Not Disclose

$1.0 Trillion Line of Credit to Greece

$0.275 Trillion Foreclosure Rescue (UPDATED)

plus$99.0 Trillion Unfunded Pensions and Health Care Liabilities

$259.445 TRILLION in DEBT

260 biljoonaa.

Jaa tämä 310 miljoonan ihmisen kesken ja saat 860.000 dollaria/henkilö." ---> Hyvä esitys siitä, kuinka toivottomaksi nykyisen järjestelmän korjaaminen ja säilyttäminen on saatettu! Mikään muu, kuin tarkasti, moraalittomasti ja häikäilemättä vuosikymmenien ajan vyörytetty monisyinen suunnitelma ei ole voinut saada aikaan tuollaista. Tuollainen ei voi syntyä "vahingossa" tai "itsestään". Se on kellontarkan ja tieteellisen suunnitelman tulosta ja se on tässä maailman ymmärtämisen tilanteessa ensimmäisiä sisäistettäviä asioita!


"Muistutan vielä mitä asioita talousdemokratia ajaisi - enkä tässä ota huomioon sitä mitä EU, EKP, OECD tai BIS kieltää tai sallii meidän tehdä:

1. Pankeilta pitää kieltää valuuttakaupan, keinottelun ja spekulatiivisen investoinnin luotottaminen. Pankkien tulisi luoda uutta luottoa vain ja ainostaan todellisen reaalitalouden tarpeisiin. Tämä luotottaminen näkyisi myös BKT:ssa. ---> Tämä on täsmälleen se Glass-Steagall -standardin eräs tärkeä osa, jota Lyndon LaRouche tähdentää. Katsotaanpa muuten se, että onko tämä Glass-Steagall ollut terminä esillä valtavirtamediassa: Hesarin uutishaussa ei tullut ollenkaan tulosta. Ei mikään yllätys ja on se jännää, kuinka täydellisesti valtavirtamedia toisaalta yrittää vielä sensuroida ja pimittää joitakin oleellisia oligarkkieliitin teesejä vastaan olevia tietoja. Tämä on selvä merkki!!

Vihreiden sivustolla näyttää olleen kuitenkin pari vuotta sitten edes jotain Glass-Steagall -laista; juttu. Lainaus siitä: "Tutkija Pekka Sauramo tuki ajatusta pankkien raja-aitojen palauttamisesta ja muistutti, että sama johtopäätös tehtiin myös 1930-luvun laman jälkeen. Tuolloin Glas-Steagall -lailla erotettiin talletuspankit ja investointipankit toisistaan. Oikeus luotonantoon jäi vain talletuspankille, eikä talletuksia voinut siirtää investointipankeille. Näin talletuspankki oli sidottu asiakkaan takaisinmaksukykyyn, ja siksi siitä kiinnostunut. Tämän säikeen katkeaminen on yksi syy nykyisen kriisin taustalla, ja sen palauttaminen yksi mahdollisuus ehkäistä vastaavien kriisien syntyä tulevaisuudessa.". Tuo juttu on kuitenkin jo vuodelta 2008 eikä viime aikoina ole ollut Suomessa juttuja valtavirtamediassa tästä eliitinkaato- ja renessanssin pystytyslaista.

2. On perustettava uusia kuntapankkeja pelastamaan kuntien ja kaupunkien talouden. Oman kuntapankin tileillä verovarat ovat turvassa - ja näin kuntien lainatarve järjestyisi omasta kuntapankista veromaksajien etujen mukaisesti. Kuntapankki voisi mahdollisesti myös lainata korkoa vastaan oman kunnan reaalitalouden tuottajille ja näin kerätä osan rahoituksestaan lainalaitoksena.

3. Paikallisten valuuttojen mahdollisuudet selvitettävä. Tämä voi myös liittyä kuntapankkiin, joka luotottaisi kuntalaisia paikallisella valuutalla.

4. Perustulon aika on nyt. Se on rahoitettavissa ilman tulonsiirtoja osana julkista rahan liikkeeseen laskemista joko kuntapankkien kautta tai valtakunnallisesti keskitettynä. Perustulo voidaan maksaa osaksi paikallisvaluuttana, jolloin raha jää paikallisen talouden käyttöön eikä katoa jonnekin ulkomaille.

5. Talouskasvun oppi romukoppaan. Emme oikeastaan tarvitse minkäänlaista talouskasvua, vaan kaikki mikä tähän littyy johtuu korosta jota rahoituslaitokset rohmuavat maksuvälineistämme, euroista. Koko korkomenettely tulisi samalla tutkia perusteellisesti. On mahdollista että tutkimuksen lopputulos on se, että kestävän kehityksen ja yhteisen edun vuoksi meidän on luovuttava korkomenettelystä ja sen sijaan maksettava korvaus rahoituspalveluista jollain toisella tavalla. ---> Talouskasvu on ymmärrettävä minun mielestäni esim. näin: Kasvun on oltava kestävällä tavalla sekä fyysistä että henkistä. Toisin sanoen haluaisin sekoittaa tähän parhaita puolia Lyndon LaRouchen, Zeitgeist -liikkeen ja talousdemokratian teeseistä höystettynä eri "uskonnoista" (kristinusko) ja filosofioista löydettävissä olevista hyvistä puolista uudelleen sovellettuna ja muokattuna uuteen renessanssiin. Jne., eli tutkittavaa ja luotavaa riittää vielä paljon.

Talouskasvu ei saa olla minunkaan mielestäni tuota velkarahan ja sen koron kanssa pelaamista kansalaisten selkänahasta "säästöä" repien. Taloudenpidon on oltava lähtökohtaisesti kansalaisten hyväksi luotu käytännön fyysinen ekonomia, jossa kasvu ei ole "taloudellista", vaan lopputuloksena kulttuurillista, moraalista ja inhimillistä kasvua sivilisaation hyväksi! Ei pankkien ja "markkinoiden" itseisarvoiseksi pönkittämiseksi tarkoitettua rikollista juonimista, kuten nyt tapahtuu kaiken muun kustannuksella väärin ja totaalisen pahalla tavalla!

6. Vientikauppa clearingkaupaksi - eli vaihtokaupaksi ilman rahansiirtoja.

7. Suomen Pankki tulisi luoda kaikki uusi raha (ja luotto) Suomeen - ja Suomen Pankin tulisi laskea se liikkeeseen. Pankkien tulee supistaa toimintansa jo olemassa olevan rahan varastointiin, välittämiseen ja kansallisen maksuliikenteen hoitamiseen. Pankista otettava laina tulee olla olemassa olevaa rahaa - ei uutta pankkiluottoa. Perustulo olisi mainio keino laskea raha liikkeeseen demokraattisesti ja oikeudenmukaisesti. Perustulolla pitäisi voida tulla toimeen." ---> Näillä monilla Lars Ostermanin teeseillä on paljon perustaa Lyndon LaRouchen teesien kanssa, mutta eroavaisuuksiakin löytyy. Esim. perustulosta ei Lyndon pukahda sanaakaan, vaan hänelle on tärkeää työn tuottavuuden korostaminen ja sitä kautta elintason parantaminen ja tarkastelumittarina siinä ovat energian käytön ja saannin tehokkuus pinta-alayksikköä kohden, mutta myös toki työn laadun koherenttius verrattuna vapaa-aikaan. Lyndoninkin teeseissä on siis tärkeää se, että ihmisille jää aikaa sosiaaliseen elämään, kulttuurin harrastamiselle ja oman itsensä sekä yhteisönsä kehittämiselle työn ulkopuolella nykyistä enemmän ja juuri koherentimmin, missä tärkeää osaa näyttelee myös nykyistä sujuvammaksi rakennettava infrastruktuuri; mm. keskitytään raideliikenteeseen ja vähennetään autoja.

Infrastruktuurin rakentaminen sujuvammaksi ja toki saasteettomammaksi sekä vapaa-aikaa vapauttavammaksi on Lyndonin teeseissä yksi tärkeimmistä kanavista pois tästä talousjärjestelmätuhosta ja nimenomaan velattomalla rahalla luotottaen ilman eliitin yksityisomisteisia keskuspankkeja. Voisiko yhtenä mahdollisuutena tässä toimia siis jonkinlainen yhdistelmä tuollaisia ym. talousdemokraattisia ja Lyndonin teesejä? Varmasti paremmin kuin nykyisellä tuhontiellä jatkettaessa!! Harmi vain, kun tuossa Kesäkuinen lyhyt raportti -jutussa käy ilmi ko. talousdemokratia puolueen perustamisessa ilmenneet ongelmat.

Aivan viimeiseksi kaksi hyvää aktivismin hedelmää viime ajoilta, jotka olivat esillä myös noissa kahdessa ym. blogissa: Suomen velkakello ja Ville Iivarisen haastattelu Radio Rockissa. Tässä on hänen bloginsa: Talousdemokratia nyt!.

No comments: