Thursday, June 24, 2010

Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: British Petroleum ja öljykatastrofi

Edellisen tämän otsikon alla tekemäni kirjoituksen (Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: Glass-Steagall vs. eliitti-imperiumi) jatkoksi kakkososan aiheeksi oli ehdolla montakin maailman tilanteessa havaittua epäkohtaa, mutta ylivoimaisesti merkittävin taitaa niistä olla Meksikonlahden öljytuho British Petroleumin (BP) aiheuttamana, josta valtavirtamedia on viimeisen kuukauden aikana yrittänyt pitää mahdollisimman vähäistä ääntä (Ainakin täällä Suomessa), vaikka se on raamatullisen vakava asia! Niinpä teen tässä pelkästään tähän tuhoon liittyvän tarkastelun ja havaitsemmekin siinä paljon merkityksellisiä maailman Illuminati-eliitin ajattelu- ja toimintatapakulttuuria paljastavia seikkoja. Tutkinta-aineistoa on kertynyt tuhon alettua (Huhtikuun 20. päivästä alkaen) erittäin paljon ja loppuun olenkin tuttuun tapaan kerännyt valtaisan linkkiaineiston sisältölainauksineen tutuista vaihtoehtomedioista.

Lyhyesti tähän alkuun tiivistettynä havaitsemme siis sen, että tämä öljytuho on ollut enemmän tai vähemmän tahallaan ja suunnitelmallisesti aiheutettu ja sen ilmettyä lännen oligarkkieliitti eli Illuminati eli Brittiläinen imperiumi on häikäilemättä käyttänyt tilannetta hyväkseen saastaisten ja sairaiden NWO -agendojensa ajamiseksi. Koska kyse on maapalloa oikeasti hyvin vakavasti uhkaavasta luonnonkatastrofista, niin tämä on erittäin paljon raskauttava tilanne länsieliitin rikollisilla niskoilla!

Eliitin ennakoidut suunnitelmallisuudet tässä pahuusvyörytyksessä ovat ilmenneet mm. BP:n pääjohtajan Tony Heywardin hyvin läpinäkyvissä osakekeinotteluissa juuri vähän ennen öljytuhon alkamista eli hänelläkin on ollut tietoa tulevasta tuhosta. Lisäksi vyyhteen ovat tiiviisti sotkeutuneet vanhat pahikset, kuten Goldman Sachs -pankki, Halliburton -yhtiö, Britannian kuningashuone ja Hollannin kuningashuone. Erääksi keskeiseksi huseeraajaksi tässä on tunnistettu Sir Peter Sutherland, joka on ollut erittäin ehtivä Brittiläisen imperiumin nykyversion agenttina aikaan saamassa mm. tämän öljytuhon vyyhteä. Myös Barack Obama hallintoineen ja tukijoineen on ollut suunnitelmallinen osa kokonaisuutta. Alla on ko. linkkisisällöistä poimimiani lainauksia, jotka hyvin paljastavat ja kuvaavat tätä vyyhteä!

Eräs maailmanpolitiikan merkittävimmistä kysymyksistä on aina ollut se, että miten diktaattorit ja tyrannit saadaan paljastamaan itsensä tuomittaviksi ja alasammuttaviksi, kun he pyrkivät tekemään pahuuksiaan vielä enimmäkseen verhon takaa kulisseista. Tämä paljastunut BP:n tapaus on tullut tässä mielessä meille hyvyyttä korostaville patriooteille toisaalta kuin taivaanlahjana, vaikkakin siis äärimmäisen kovalla hinnalla. BP ja sen vyyhtikumppanit nimittäin tällä filunkipelillään tuovat hyvin ilmi lännen oligarkkieliitin sairaat ajatus- ja toimintamallit; Eliitti hamuaa vain omaa etuaan muista välittämättä, vaikka sen toteuttamiseksi heidän täytyy alkaa tuhota maapalloakin! Valehtelu, vastuun välttely, tuhon pitkittäminen ja jopa pahentaminen sekä tarkoituksella että tyhmyyttään ja välinpitämättömyyttään, omien jälkien peittely, syyn ja seurausten sysääminen viattomien niskaan jne. kuuluvat heidän arsenaaliinsa myös tässä BP:n tapauksessa ja monissa muissa. Tämä BP vain sattuu olemaan nyt kristallinkirkas oppikirjaesimerkki tästä heidän toiminnastaan.

Tuon ym. lisäksi paljastuu aikaisempaa yhä selvemmin myös muuta! Huomatkaa, että tämä BP ja heihin monilla tavoilla liittyvät tahot (Pankit ja korporaatiot sekä heitä hyysäävät valtioiden hallinnot) ovat nyt verekseltään paljaana havainnollistamassa meille sen, minkälainen tämä oligarkkieliitin kansainvälinen verkosto ja rakenne oikeastaan on. Huomaamme tästä sen, kuinka tärkeä osa juuri Lontoon Cityllä ja Britannian monarkialla on tässä vyyhdessä. Paljastuu siis varsin selkeästi osoitettuna se, mistä Lyndon LaRouche on jopa vuosikymmeniä paasannut ---> Lännen eliitti on Brittiläisen imperiumin perinteeseen perustuva Lontoossa päämajaansa yhä pitävä entiteetti, jolla on nykyään päähaarat Yhdysvalloissa Wall Streetillä ja valkoisessa talossa sekä senaatissa. Tässä mielessä BP jatkaa aivan samanlaista mentaliteettia kuin mitä oli aikoinaan Englannin Itä-Intian kauppakompanialla (British East India Company) Brittiläisen Imperiumin kolonialismin huippuaikana mm. juuri Intiassa ja Kiinassa 1700- ja 1800 -luvuilla: Käyttää vain eri maiden resursseja tuhoisasti, itsekkäästi ja muista välinpitämättömästi hyväkseen ja tehostaa toimintaansa tarpeen mukaan sodilla, huumekaupalla, tyrannialla, tappamisella, salaliitoilla ja kieroilla manipulaatioilla. Nyt mukana on myös tarkoituksellinen ympäristön tuhoaminen ja samalla paradoksaalisesti viherfasististen muka viherarvojen teeskentely ja propagandisointi heidän agendojaan palvelemaan; ilmastonmuutoshuijaus.

Heidän (Brittiläinen imperiumi / Illuminati / oligarkkieliitti ja etenkin brittimonarkia) tavoite yhä edelleen: Tuhota Yhdysvallat ja muut heidän NWO -aikeitaan uhkaavat valtiot ja tahot, jossa talousromahdus on edelleen jatkuva yksi osa (Joskin myös heidän näppejään uhkaava venäläisen ruletin tapainen uhkapeli). Tämä öljytuho edistää heidän tavoitteitaan monella tavalla ja hämää varjollaan myös havaitsemasta heidän muita suunnitelmiaan, joista eräs merkittävin on tällä hetkellä ollut Kolmannen maailmansodan aloittaminen: Alkuna Lähi-Idän räjäyttäminen mm. Iranin vastaisella sodalla, jota jo valmistellaan kiivaasti lähettämällä sotalaivoja alueelle ja provosoimalla Israelia.

Itseäni tässä BP -öljytuhossa kiinnostaa paljon tietenkin ympäristövaikutukset ja siinäpä on jo valitettavasti ilmennyt tosi huolestuttavia tietoja!! Ensinnäkin on arvioitu jopa sellaista, että vasta prosentti tai pari olisi suihkunnut siitä määrästä öljyä, joka voi olla tulemassa koko merenalaisesta esiintymästä --> Vuoto voi siis jopa jatkua useita vuosia hallitsemattomana ja aiheuttaa tosiaankin raamatullisen suuren ympäristötuhon, joka ulottuu lopulta laajasti Atlantille, Afrikkaan ja Eurooppaan!! Lisäksi vuoto olisi pahenemassa jo nyt, koska merenpohjan rikkoutuminen lisää vuotoa aiheuttavaksi olisi tapahtumassa. On myös spekuloitu sillä, että voisiko vuodon torpata ns. rauhanomaisella ydinräjäytyksellä, jollaista Venäjä on kokeillut omalla maaperällään onnistuneesti. Sen seurauksista on kuitenkin ristiriitaista tietoa: Esim. Lyndon LaRouchen porukka suosittelee sitä voimakkaasti, mutta Alex Jonesin porukka taasen on sitä vastaan, koska se voikin aiheuttaa valtavasti lisätuhoa ja vuoto pahenisi rajusti ja lopullisen raamatullisen tuhon aiheuttavaksi.

Mitä ympäristövaiktutuksia tämä öljymassa voisi sitten aiheuttaa? Alex Jonesin haastattelema Lindsey Williams (Alla ko. haastattelut) on jo ehtinyt tuoda esille myrkyllisten kaasujen leviämisen vaaran laajalle alueelle aiheuttaen myös ihmisille terveysongelmia ---> Edesauttaisi eliitin eugeniikka-agendoja. Lisäksi ekosysteemien ja ravintoketjujen rapautuminen ja lamaantuminen jopa kokonaan ovat vaarana aluksi Meksikonlahden ympäristössä, mutta myöhemmin ehkä jopa täällä Euroopassa saakka. Se puolestaan olisi sysäys vaikeille nälänhätä- ja sairausskenarioille, missä Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta voisi pahimmassa tapauksessa tulla Afrikan pahimpien alueiden kaltainen takapajulaghetto ehkä jo lähivuosien kuluessa. Hälyyttävästi Yhdysvalloissa on jo havaittu myös öljyisiä ja myrkyllisiä vesisateita, joista on jo aiheutunut mm. kasvillisuudelle tuhoja (Alla tästäkin juttua)!

Peittäessään valtamerestä hyvin laajoja alueita ja paksusti olisi seuraukset selviä jo säähänkin ja olenkin pohtinut mm. tähän liittyviä seikkoja vakavalla mielellä. Esim. meriveden ominaisuudet lämmetä auringonpaisteessa voivat muuttua ehkä huomattavastikin, kun sekä vesimassan fyysiset ominaisuudet että ns. albedo muuttuisivat öljymassan takia. Sillä olisi suora vaikutus sääjärjestelmien muodostumiseen Meksikonlahdelta Golfvirtaa pitkin aina kohti Eurooppaa etenkin, jos tästä tulee kuukausia tai jopa vuosia jatkuva katastrofi. Esimerkki: Öljy voi tummentaa veden pintaa hyvin laajalta alueelta, jolloin vesi lämpenee aikaisempaa selvästi tehokkaammin laajalla alueella ja aiheuttaa siksi lämpenevää ilmastonmuutosta ja se puolestaan vaikuttaisi myrskyjen lisääntymiseen ja voimistumiseen. Tämä voisi taas johtaa eliitin propagandisoimaan ilmastonmuutoksen puolesta entistä enemmän ja siis valheellisesti. Voi kuitenkin olla, että heitä ei enää siinä vaiheessa uskota yleisesti ja tulee lopullinen ja ultimaattinen kohtaaminen heidän ja meidän välillä! Nythän kuitenkin jo havaitsemme senkin, kuinka oligarkkieliitin johtama Obaman hallinto yrittää toitottaa tämän öljytuhon varjolla taas ilmastonmuutospropagandaansa ja sen avulla tyrannisoitavia "viherverojansa" ja "viherfasismitaloutta".

Obaman hallinto ja itse Barack Obama eli Barry Soetoro ovat tässäkin ihan oma lukunsa. Hän on osoittanut tässäkin olevansa juuri sellainen narsistinen keisari Neron kaltainen (Ja mafiapomon kaltainenkin hahmo suoraan Chicagosta) kuin miksi Lyndon LaRouche hänet viimein tunnisti huhtikuun 11. päivän webcast -seminaarissaan vuonna 2009. Obama suhtautuu tilanteeseen niin läpinäkyvän välinpitämättömästi (Vetelee tämän tuhon keskellä mm. lomailuja kuin ei mitään ja viisveisaa Yhdysvaltain kansan eduista ja hyvinvoinnista) ja suunnitelmallisen sätkynukkemaisesti noiden BP:n ja kumppaneiden pahuuden käsissä, että tämä lisää vain entisestään häntä kohtaan toitotettuja viraltapanovaatimuksia. Kansan parissa taas vahvistuu yhä enemmän vallankumous- ja kansannousumentaliteetti. Tilanne muistuttaa jo käytännössäkin sitä, kun Rooma paloi jo valtoimenaan ja keisari Nero vain haahuili omassa erinomaisuudessaan kuin ei mitään. Obama on varmaankin tuhoisin ja vaarallisin presidentti, mikä Yhdysvalloilla on koskaan ollut!

Tämä äärimmäisen vakava tilanne varmasti aiheuttaa jatkossakin blogikirjoittamisen tarvetta, mutta olkoon tämä tällä kertaa tässä. Seuraavalla maailman talouspoliittisella kritiikkitekstilläni on joku muu otsikko... Alla ovat ne vaihtoehtomedian sisällöt:

LaRouche PAC: Videot; Crisis in the Gulf Part I: BP, Imperialism at Work, Crisis in the Gulf Part II: The Nuclear Option, Then and Now, Crisis in the Gulf Part III ja Crisis in the Gulf Part IV: Interview with U.S. Expert on Peaceful Nuclear Explosives. Tekstit; Bankrupt BP!, Time to Expropriate BP? It's a National Security Issue, BP: We Wouldn't Have the Problem, Except the President is a Traitor!, How the British Bastards (and Obama Bastards) Think: The Case of BP, BP Criminal Negligence Documented , Obama's "Unified Command" Protects BP Destruction in the Gulf , If Bullsh-t Could Plug the Hole, the Leak Would Be Gone By Now, Obama's BP Treachery is The Last Straw, Powell Says Use 'Decisive Force' For a Total Attack on Oil Spill, Adm. Mullen on BP Crisis: The President Has to Give the Order, Holder Launches Criminal Investigation BP's Deadly Explosion and Oil Spill, BP's Rap Sheet: British Petroleum Is a Multiply-convicted Felon, LaRouche: Expropriate the BP Bastards!, Royal Dutch Shell Takeover of BP a Shell Game, If We Had a Real President: What He Could Do to BP, BP Keeps Lying, Claims Progress on Efforts to Cap Well, BP Hires Former Bush-Cheney Spokeswoman as PR Flak, Scientists Review Ideas for Seabed Explosive to End Gulf Oil Horror, British Petroleum, Goldman Sachs, And The Inter-Alpha Group, Obama 'BP Cover-Up' Panel Turning Greener, LaRouche: BP Actions In Gulf Are An Act of War Against the United States, BP Gulf Spill May Top 100,000 Barrels Per Day, Rahm Emanuel's Ties to BP, Add To His Growing Problems, BP Oil Spill Warfare in the Gulf of Mexico—Vast National Damage, BP Lied: Neither BP nor Obama Administration Deployed Assets To Stop Spread of Oil Spill, BP Must Pay!, BP Clean-up Chaos Engulfs Obama, Obama Uses Oil Spill to Push Green Fascism, LaRouche on Gulf: Obama Must Seek Exception to Nuke Test Ban Treaty, Obama's Collusion with BP Further Cause for Impeachement, Sen. Wicker Blasts Obama's Slow Response to Gulf Oil Disaster, Oil Blowout Means Obama Administration is Now Finished, Serious Consideration of Nuclear Option Must Be Highest Level Priority, BP Disaster Day 63: Oil Flow to Hit Atlantic on Day 80, Obama Bows to the Queen To Save BP and Tear Up The Constitution ja BP Was Aware of Deepwater Horizon Problems in February.

Lainauksia tummennetuista sisällöistä --->

"Lyndon LaRouche today issued the following statement, after receiving the lastest status report on the crisis in the Gulf of Mexico.

"The urgency of the situation in the Gulf of Mexico makes it clear that, as long as Barack Obama remains in office as President, the problem will not be competently addressed. For the vital sake of our nation, Obama must be immediately removed from office.


"The situation in the Gulf of Mexico is now totally out of control, and it will only get worse and worse, so long as Obama is in the Presidency. There is no chance to save the U.S.A. as long as he is not impeached or otherwise Constitutionally removed from office,'' LaRouche declared.


... LaRouche recommended that, perhaps Mr. Obama should be placed in a basket, with a pink ribbon, and left on the doorsteps of Buckingham Palace, with a little note: "Greetings from Chicago.'' "

"What do British Petroleum, Goldman Sachs, and the Inter-Alpha Group of Banks have in common? For one thing, they are tools of the British Empire, dedicated to destroying the United States and all vestiges of national sovereignty on the planet. For another, they are all criminal enterprises, which corrupt everything they touch. And third, they are all polluters on a massive scale: BP does it with oil, while Goldman Sachs and the Inter-Alpha Group do it with derivatives and other forms of casino finance. In that regard, we repeat something that we have reported before: they all come together in the form of Sir Peter Sutherland, KCMG. That KCMG, in case you were wondering, means that Sir Peter is a Knight Commander of the British Monarchy's Order of St. Michael and St. George.

Peter the British "Knight" is a good example of how incestuous is the small circle of people who think they have the right to control, and destroy, our lives. Since 1995, he has been the chairman of Goldman Sachs International, the London arm of the New York-based parasite bank. From 1997-2009, he was the chairman of BP. And, from 2001-2009, he was a director of the Royal Bank of Scotland, a member of the Inter-Alpha Group. In addition, from 1989-1993, he was chairman of Allied Irish Banks, another Inter-Alpha bank. As you can see, for some eight years Sutherland was simultaneously at BP, Goldman Sachs, and RBS. That's an indictable offense!


Sutherland is also the chairman of the notorious London School of Economics, and a member of the supervisory board of Allianz, one of the world's largest insurance companies. He is a former European Commissioner, and the former director of GATT and the World Trade Organization. He has been called "Mr. Globalization" for his efforts to turn the world over to the empire and its cartels. All in all, a thoroughly despicable character.
"


"The British are effectively carrying out warfare against the United States, LaRouche said. In addition, "the President is a complicit traitor to the United States in this war."

Obama's traitorous behavior is demonstrated, first and foremost, by the fact that he has left the handling of the crisis in the hands of the British imperial company, refusing to exercise the sovereign powers of the United States government to expropriate them, and to take over the operations to save the United States population from further devastation of their livelihood.


Thus, by his failure to act, Obama has left the British criminal in charge of the crime scene, and subjected the American people to more destruction. Like the British agent he is, the President refuses to defend the United States against British depradations.


"Remember, BP is the personal asset of the British monarchy," LaRouche added. "It's an imperial, Anglo-Dutch imperial entity." It is carrying out "a sabotage operation against the economy and people of the United States."
"


"The only part of President Obama's rambling Oval Office speech Tuesday night to which he was emotionally connected, was the last half where he said that the BP crisis had to be used to implement his fascist energy policy: "We can't afford not to change how we produce and use energy [by] finally putting a price on carbon pollution." Obama moved as quickly as he could past the annoying details of the spill itself and the damage done, to his beloved "renewable energy" and "cap-and-trade" monstrosities, which the White House has announced will be his legislative priority over the summer.

It is almost universally-recognized that Obama's speech in fact had nothing to do with actually stopping the disastrous BP oil spill. A Los Angeles Times headline captured it well: "There's a pipe spewing a gazillion gobs of oil into the gulf, so let's build more windmills."
"


"According to senior U.S. intelligence sources, President Barack Obama's so-called "get tough on BP" posture was nothing but political cover, to conceal the fact that he had totally capitulated to pressure from London to bail out BP, as one of the anchors of the entire British Crown. According to one source, a gathering of top City of London oligarchs reached a unanimous consensus that BP had to be saved, at all costs. A delegation went to Prime Minister David Cameron, and assigned him to secure Obama's pledge to join the "save BP" bandwagon. And that is exactly what happened."

"Another U.S. intelligence source emphasized that the BP action by Obama may be the greatest violation, yet, of the U.S. Constitution, in the name of the unitary executive. Obama set up the BP fund, in a private White House deal with top BP executives, without consulting Congress or the courts. The President's administrator, Feinberg, has made a unilateral decision that victims of the BP spill collecting from the fund will have to give up their right to sue. There is no legislative or judiciary approval for this action. The President cut a private deal with the British Crown, and the net effect is that the American people are going to be Royally screwed!"

Infowars: Damage that Could Last for Decades, Evidence Points To BP Oil Spill False Flag, Lindsey Williams Talks with Alex Jones About Deadly Gases Leaking from BP Spill, BP Official Admits to Damage BENEATH THE SEA FLOOR, May Levels of Toxic Gases in Gulf Back Up Claim Made by Lindsey Williams, Obama Compares Gulf Oil Spill To 9/11 Tragedy, The BP Oil Gusher and Al Gore’s Hypocritical Defense of the First Amendment, Obama To Push Nightmare Carbon Tax In Oval Office Speech, BP Aware Of Cracks In Oil Well Two Months Before Explosion, Ten Stories In The News That The BP Oil Spill Is Overshadowing, States Need To Launch Criminal Investigation Into BP, Federal Government’s Role In Oil Spill, Criminal Investigation of BP Staged Oil Spill Vital to Gulf Recovery, BP Thinks Safety but not in the Gulf, BP Oil and the Political Agenda, Toxic Rain Falls in Louisiana ja BP yanks containment cap after problem, oil flows unimpeded into the Gulf.

Lainauksia tummennetuista teksteistä --->

Tämä ensimmäinen alla oleva lainaus, kertoo siitä muita tilanteita hämäävästi peittävästä ominaisuudesta, joka tällä öljytuholla on. On jopa spekuloitu sillä, että tämä öljytuho ei oikeasti olisikaan niin vakava, mutta ko. hämäyksen vuoksi se on suunnitelmallisesti yliammuttu mediassa sekä annettu huhujen levitä ja tilanne olisikin Meksikonlahdella hallinnassa ja vain propaganda-aseena tällä tavalla. Nuo numeroidut otsikot ovat uutisjuttuja tuosta jutusta (Ten Stories In The News That The BP Oil Spill Is Overshadowing), josta voitte tarkemmin mennä lukemaan asiat. Jotkut linkit ovatkin jo valmiina, kun niitä otsikoissa on olemassa.

"1. Israeli nuclear submarines positioned close to Iran

2. Iran war propaganda

3. The continuing economic slide

4. FCC ready to restrict the Internet

5. Obama/Blagojevich story

6. UN small arms treaty

7. Mexicans riot in LA/Land given over to Mexico

8. Obama Plans To Sneak Through Carbon Tax By Stealth

9. Afghanistan Mineral Riches Story Is War Propaganda

10. Free Speech Gag Bill Moving in House."

"While BP CEO Tony Hayward is busy watching yacht races, Barack Obama, who took two vacations immediately after the oil spill, spends his time playing golf. If this disaster is on a par 9/11 as Obama claims then why is he fiddling while Rome burns? Every effort to find a solution to this crisis while cleaning up the mess has been lackluster and half-hearted. The federal government’s hyped rhetoric about how bad the consequences of this spill will be has not been matched with the appropriate action to combat the problem.

Numerous reports have surfaced of locals and state authorities being prevented by BP contractors and the U.S. Coast Guard from helping to address the devastation the spill has created in the region.

Reporters have been harassed, threatened with arrest and prevented from accessing the affected areas. Oil spill clean up workers have been gagged from talking about their experiences. Foreign ships have been prevented from helping in the clean up process. Every effort has been made to stop the truth about the oil spill from being uncovered – almost everything we learn about the situation comes directly from BP or the federal government.

By taking bids on a contract to fix the oil leak from international companies, Obama could have the problem solved within a matter of weeks, but he immediately refused the help of “thirteen entities that had offered the U.S. oil spill assistance within about two weeks of the Horizon rig explosion.” This is another clear example of the government’s motivation to allow the crisis to drag on indefinitely until they can use it to ram through their environmental agenda

On May 27, the New York Times reported on how just days before the explosion, BP chose to use a salt-water solution to seal the cement around the casing pipe which was known to be a far riskier option that the stronger heavy drilling fluid.

The choice of using a weaker salt-water solution, in light of the safety concerns surrounding the oil well in the weeks and months before the explosion, prompted heated arguments between a BP official and crew members employed by Transocean, the rig’s owner, on the morning of the blast, according to Douglas H. Brown, the chief mechanic for the Deepwater Horizon.

Halliburton’s role in improperly sealing the well with a riskier option, and the consternation this caused amongst workers on the rig, is shocking given the fact that just 11 days before the Deepwater Horizon rig exploded, Halliburton, the world’s second largest oilfield services corporation, surprised some by acquiring Boots & Coots, a relatively small but vastly experienced oil well control company, for the sum of $240 million dollars.

Halliburton is profiting from the oil spill it helped cause because Boots & Coots is now “under contract to BP – to help stop the Gulf oil spill,” reports the Christian Science Monitor.

BP itself was aware of cracks appearing in the Macondo well as far back as February, right around the time Goldman Sachs and BP Chairman Tony Hayward were busy dumping their stocks in the company on the eve of the explosion that led to the oil spill, according to information uncovered by congressional investigators.

The fact that BP managers were aware of problems with the rig and were seemingly unconcerned about fixing them, in addition to Halliburton’s clear financial motivation in improperly sealing the cap, only lends more weight to the already startling indications of some having foreknowledge of the disaster.

Highly suspicious stock and share trades by people connected to BP before the explosion indicate some extent of foreknowledge.

Goldman Sachs dumped 44% of its shares in BP Oil during the first quarter of 2010 – shares that subsequently lost 36 percent of their value, equating to $96 million. The current chairman of Goldman Sachs is Bilderberg luminary Peter Sutherland, who is also the former chairman of British Petroleum.

Furthermore, as reported by the London Telegraph on June 5th, Tony Hayward, the current BP CEO sold £1.4 million of his shares in the fuel giant weeks before the spill.

But the motivation for allowing the well to blow and prolonging the crisis isn’t merely financial, it’s political too. The motto for the people who pull the strings inside the Obama administration, people like Rahm Emanuel and Hillary Clinton is to ‘never let a good crisis go to waste’ – and Obama himself has certainly taken that to heart over the course of the last two months.

The elite are still desperate to impose a consumption tax on Americans as part of the move towards a “post-industrial revolution” and the kind of nightmare “green economy” that has left Spain with a 20 per cent unemployment rate. In a so-called green economy, over 2.2 jobs are lost for every “green job” created.

Another benefit of the oil spill is that it serves as a convenient distraction and a cover for a number of other stories, primarily the gearing up for a military attack on Iran, which now seems likely as we learn that more than twelve U.S. and Israeli warships, including an aircraft carrier, passed through the Suez Canal on Friday and are headed for the Red Sea.

The underwater oil field still holds as much as 97 per cent of its oil, 2 billion gallons of oil, meaning that this disaster could be prolonged for anything up to four years. Even worse, if studies into the abiotic nature of oil in the Gulf region hold true, the crisis could be never-ending.".


Alex Jones Channel: Paul Watson Breaks Down BP Oil Spill as A False Flage Event on Alex Jones Tv 1/4: A B C D. James Delingpole Covers The BP Gulf Oil Disaster on Alex Jones Tv 1/4: A B C D. Lindsey Williams Talks with Alex Jones About Deadly Gases Leaking from BP Spill 1/9: A B C D E F G H J. Lindsey Williams Returns to Update Us About Toxic Gases Spreading into Florida on Alex Jones Tv 1/8: A B C D E F G H. Alex Gives His Full Report of The BP Gulf Oil Spill "False Flag" Event on Alex Jones Tv 1/5: A B C D E. The Watson Report: BP Oil Spill - Criminal Negligence or Deliberate Sabotage? 1/4: A B C D.

Sorcha Faal (What Does It Mean?): Toxic Oil Spill Rains Warned Could Destroy North America, URGENT UPDATE: 7 JUNE 2010:Toxic Oil Spill Rains Warned Could Destroy North America, Scientists Warn Gulf Of Mexico Sea Floor Fractured “Beyond Repair”, Obama To Earn Nearly $85 Million From Gulf Oil Disaster, Five Pounds of Power! ja Green Comet Of Doom Gives Grave Warning As Gulf Apocalypse Grows.

Lainauksia sisällöstä --->

" “Something is killing crops, trees, even weeds and nobody can explain why. Farmers are scratching their heads and some are worried their crops may be lost to the mysterious plague.
It's happening along a large swath of land near the Shelby and Tipton county border along Herring Hill Road and elsewhere near the Mississippi River bottoms. Tiny dots appear to have burned onto leaves of all types of plants, and they appear different depending on the plant.
On corn stalks, the dots seem to turn white in the center. On other plants, a white dust speckles the leaves and then destroys the green life underneath. "We found it all in the herbs, in the flowers, in the plum tree, in the weeds," said organic farmer Toni Holt. "It's apparently in everything." Holt grows organic produce that she sells at area farmers' markets. As she and other farmers inspect the new growth covered in the perplexing plague, they fear their entire crop may be lost. Less than ten miles from Holt's crops, the damage could possibly hit hundreds of acres of corn at Wilder Farms. It appears to have hit everything in its path.”"


"A dire report prepared for President Medvedev by Russia’s Ministry of Natural Resources is warning today that the British Petroleum (BP) oil and gas leak in the Gulf of Mexico is about to become the worst environmental catastrophe in all of human history threatening the entire eastern half of the North American continent with “total destruction”."

Russian scientists are basing their apocalyptic destruction assessment due to BP’s use of millions of gallons of the chemical dispersal agent known as Corexit 9500 which is being pumped directly into the leak of this wellhead over a mile under the Gulf of Mexico waters and designed, this report says, to keep hidden from the American public the full, and tragic, extent of this leak that is now estimated to be over 2.9 million gallons a day.

The dispersal agent Corexit 9500 is a solvent originally developed by Exxon and now manufactured by the
Nalco Holding Company of Naperville, Illinois that is four times more toxic than oil (oil is toxic at 11 ppm (parts per million), Corexit 9500 at only 2.61ppm). In a report written by Anita George-Ares and James R. Clark for Exxon Biomedical Sciences, Inc. titled “Acute Aquatic Toxicity of Three Corexit Products: An Overview” Corexit 9500 was found to be one of the most toxic dispersal agents ever developed. Even worse, according to this report, with higher water temperatures, like those now occurring in the Gulf of Mexico, its toxicity grows."


"A dire report circulating in the Kremlin today that was prepared for Prime Minister Putin by Anatoly Sagalevich of Russia's Shirshov Institute of Oceanology warns that the Gulf of Mexico sea floor has been fractured “beyond all repair” and our World should begin preparing for an ecological disaster “beyond comprehension” unless “extraordinary measures” are undertaken to stop the massive flow of oil into our Planet’s eleventh largest body of water.

According to Sagalevich’s report, the oil leaking into the Gulf of Mexico is not just coming from the 22 inch well bore site being shown on American television, but from at least 18 other sites on the “fractured seafloor” with the largest being nearly 11 kilometers (7 miles) from where the Deepwater Horizon sank and is spewing into these precious waters an estimated 2 million gallons of oil a day."

"In 1933 the great Depression Era United States President Franklin D. Roosevelt wrote to his good friend and advisor Colonel Edward Mandell House, “The real truth of the matter is, as you and I know, that a financial element in the larger centers has owned the Government ever since the days of Andrew Jackson…”

In 2010 the “financial element” controlling the United States government Roosevelt warned about has now, for all intents and purposes, taken over the Presidency too as evident by a new FSB report claiming that Obama stands to make nearly $85 million from the worst environmental catastrophe his Nation has ever seen.


Now to understand this report it must first be remembered who financed Obama’s takeover of the Presidency, and in order of their contributions to his campaign they are: 1. University of California, 2. Goldman Sachs, 3. Harvard University, 4. Microsoft, 5. Google, 6. Citigroup, 7. JPMorgan Chase & Co., and 8. Time Warner.

The importance of these contributors lies in what and who they control, and they are: 1.) University of California and Harvard University have provided Obama with the “intellectual firepower” he needs to force upon the American people his “progressive agenda” remaking their once vital democracy into a totalitarian socialist state, 2. Goldman Sachs, Citigroup and JPMorgan Chase & Co. have given Obama unlimited resources through his allowing them to loot the US Treasury, 3.) Microsoft and Google have given him unlimited access to information on the American people unprecedented in modern times, and 4.) Time Warner who has given Obama near total control over all the information told the American people through their news outlets.

Goldman Sachs wasn’t alone either in its astute “foreknowledge” of the collapse of BP’s stock value due to the Gulf disaster as BP’s own chief executive, Tony Hayward, sold about one-third of his shares weeks before this catastrophe began unfolding too.

But according to this FSB report the largest seller of BP stock in the weeks before this disaster occurred was the American investment company known as
Vanguard who through two of their financial arms (Vanguard Windsor II Investor and Vanguard Windsor Investor) unloaded over 1.5 million shares of BP stock saving their investors hundreds of millions of dollars, chief among them President Obama.


For though little known by the American people, their President Obama holds all of his wealth in just two Vanguard funds, Vanguard 500 Index Fund where he has 3 accounts and the Vanguard FTSE Social Index Fund where he holds another 3 accounts, all six of which the FSB estimates will earn Obama nearly $8.5 million a year and which over 10 years will equal the staggering sum of $85 million.

The FSB further estimates in this report that through Obama’s 3 accounts in the Vanguard 500 Index Fund he stands to make another $100 million over the next 10 years as
their largest stock holding is in the energy giant Exxon Mobil they believe will eventually acquire BP and all of their assets for what will be essentially a “rock bottom” price and which very predictably BP has hired Goldman Sachs to advise them on.


Important to note is that none of this wealth Obama, Goldman Sachs, and other American elites is acquiring would be possible without this disaster, all of whom, as the evidence shows, “somehow” knew what was going to happen before it actually did, including the US energy giant Halliburton who 2 weeks prior to this disaster just happened to purchase the World’s largest oil disaster service company Boots & Coots.

Unfortunately for the American people watching as these elites destroy their country is that they are being told none of the truth, especially about Obama, who while becoming enormously wealthy off the hardship, misery and toil of his citizens has become the only US President in history to begin jailing every government whistleblower he can find, has won the right to jail anybody he wants without charges and hold them forever, and most incredibly has claimed the right to assassinate any American citizen he deems a threat.".

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Floridan Jacksonvillessä yksityisellä lentokentällä kymmeniä tuhansia siviilienkuljetusautoja. ---> Tässä jutussa käy ilmi se, kuinka kummallista toimintaa Yhdysvalloissa on tähän öljytuhoonkin liittyen ja nimenomaan NWO -katsannossa: Aikeena on nähtävästi myös poliisivaltiotyrannian kiristäminen tämän ns. false flag -iskuksi tunnistetun öljytuhon varjolla.

5 comments:

Anonymous said...

Ajatuksia Raamatusta:

http://www.youtube.com/watch?v=w0-8kI7NdOY

Ennustukset lopun ajan maapallon ympäristöntilasta:

Jesaja 24.
3. Maa tyhjentämällä tyhjennetään ja ryöstämällä ryöstetään. Sillä
Herra on tämän sanan puhunut.
4. Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu; kansan
ylhäiset maassa nääntyvät.
5. Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait,
muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.
6. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät;
sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä
jäljelle.

Jooel 1.
10. Hävitetty on pelto, maa murehtii; sillä vilja on hävitetty,
viinistä on tullut kato, öljy on kuivunut.
11. Peltomiehet ovat joutuneet häpeään, viinitarhurit valittavat nisun
ja ohran tähden, sillä mennyt on pellon sato.
12. Viiniköynnöstä on kohdannut kato, viikunapuu on kuihtunut,
granaattipuu ja myös palmu ja omenapuu; kaikki kedon puut ovat
kuivettuneet. Niin, häpeään on joutunut ilo, ihmislasten joukosta
pois.
13. Vyöttäytykää säkkiin, pitäkää valittajaiset, te papit; valittakaa,
te jotka toimitatte palvelusta alttarilla. Käykää sisälle, viettäkää
yö säkkeihin puettuina, te jotka toimitatte minun Jumalani palvelusta.
Sillä poissa on teidän Jumalanne huoneesta ruokauhri ja juomauhri.
14. Kuuluttakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous, kootkaa
vanhimmat ja kaikki maan asukkaat Herran, teidän Jumalanne, huoneeseen
ja huutakaa Herran puoleen.
15. Voi sitä päivää! Sillä lähellä on Herran päivä, ja se tulee
niinkuin hävitys Kaikkivaltiaalta.
16. Eikö ole otettu meiltä ruoka silmäimme edestä sekä meidän
Jumalamme huoneesta ilo ja riemu?
17. Surkastuneet ovat siemenjyvät multiensa alla, varastohuoneet
autiot, aitat puretut, kun viljasta on kato.
18. Kuinka huokaa karja, kuinka hädissään ovat raavaslaumat, sillä ei
ole niillä laidunta! Myös lammaslaumat joutuvat perikatoon.
19. Sinua, Herra, minä huudan, sillä tuli on kuluttanut erämaan
laitumet ja liekki polttanut kaikki kedon puut.
20. Metsän eläimetkin sinua ikävöivät, sillä vesipurot ovat kuivuneet
ja tuli on kuluttanut erämaan laitumet.

Kaikki tapahtuu juuri niinkuin Herra meille kertoo viestissään.

Iloista kesää!

Mika said...

Kiitos taas raamatullisesta kommentistasi Markku ja iloista kesää sinullekin joka tapauksessa!

Kaikesta huolimatta pyrin kyllä minäkin suhtautumaan kesääni iloisella mielellä, vaikka tämä maailman tilanne on ns. liiankin "mielenkiintoinen". Asenne on hyvä pitää virkeänä ja positiivisena vaikka siihen viimeiseen loppuun saakka!!

Ilmeisesti jo elokuun loppuun mennessä saattaa silti olla jo hyvinkin hämmästyttäviä uusia käänteitä olla ilmennyt: Valitettavasti ja todennäköisesti lähinnä vain huonoon suuntaan, kun tuota Iranin sotaa puuhaillaan Israelin kanssa niin uutterasti ja kun globaalissa taloustilanteessa seuraava lopullisen romahduksen kohta on vaarana tässä heinäkuussa...

Anonymous said...

Jos hermostuttaa maailmantila niin kannattaa lukea Jobin kirja Vanhasta
Testamentista. Siitä opit, että saatana ei tee mitään jollei Jumala
salli sitä.

Ihmisen vapaa tahtokin on loppujen lopuksi aika suppea. Ihminen voi
valita Jumalan tahdon, pahan hengen tahdon, tai oman itsekkään
tahtonsa. Saatana keskittyy ruokkimaan noita kahta viimeistä. Siksi ihmisiä "kehoitetaan" olemaan niin itsekkäitä toisia kohtaan tai sitten uskomaan saatanan kehittämiin uskontoihin. Uskonnot ovat suurin myrkky mitä ihminen pahuutta kuunnellessaan keksinyt maanpäälle. Jokaisen pitää osata erottaa usko ja uskonto toisistaan. Uskonnot ovat ihmisten järjestelmä, jossa ihminen (saatanan ohjaamana) alkaa keksimään omia traditioita Raamatun pohjalta tai muuta vastavaa omaa. Ihminen asettuu silloin Raamatun yläpuolelle ja keksii omat systeemit. Näin nähdään esim. katolilaisuudessa ja monissa muissa kristinuskoa väärentävissä
uskonnoissa ja lahkoissa.

http://jeesusonherra.blogspot.com/2010/05/roomalaiskatolilaisuus-helvetista.html

On ihan ihmisten oma moka, että he eivät seuraa Jeesuksen oppeja.
Niillä opeilla kukaan ei lankeaisi kovinkaan helposti pahaan. Jeesus
itse kertoi, että ihmiset ovat lampaita, jollei heillä ole hyvää
paimenta niin joku aina paimentaa ihmistä.

Nyt eliitti paimentaa saatanan käskyläisinä ihmisiä kadotukseen. Jeesus
tuli meitä siltä kadotukselta pelastamaan. Ihminen onkin vastuussa
teoistaan kuolemansa jälkeen, jollei osaa lähestyä Jumalaa ennen sitä.

http://www.avantiministries.com/think.php

Ihminen on vain muuttunut niin kylmäksi ja kovaksi Jumalan kieltäjäksi,
ettei pysty vastaanottamaan sitä pelastusta. Kuten Uudesta
Testamentista voit lukea, Jumala itse on valinnut tavan jolla tästä
asiasta kerrotaan. Hän valitsi tavaksi "hullutuksen", joten sitten
nähdään kuka uskaltaa uskoa. Ja ne jotka uskaltavat ottaa "hullutuksen"
vastaan niin niille Jumala paljastaa elämän mysteerit. Itse olen puoli vuotta uskonut ja olen todella saanut uuden tavan ajatella ja elää. Helppoa se ei ole, sillä koko ajan koko muu maailma yrittää houkutella takaisin vanhoihin pahoihin tapoihin. Joka päivä on kuitenkin uusi päivä. Jos eilen tein virheitä niin kadun niitä ja uutena päivänä yritän uudestaan. Jeesus ei edellytä täydellisyyttä vaan halua oppia olemaan kuin Jumala eli pyhä ja vanhurskas. Elämä on siis hyvin mielenkiintoista oppimista Jeesuksen seuraajana joka päivä. Jumala järjestää arkeen ne tilanteet, joita hän haluaa kunkin kyseisen sielun oppia.

Pitää uskoa,
kuten koulussa uskoit opettajaa, joka kertoi mitä 9x9 on. Ihan sama on
Raamatun kanssa. Se pitää uskoa todeksi, jotta pääset ymmärrykseen.
Ihmiset eivät ymmärrä Jumalasta sitä yhtä tärkeätä asiaa: Jumala
kontrolloi aivan kaikkea. Saatanakin saa tehdä vain sitä mitä Jumala
sallii.

Mitä kauemmaksi ihmiset karkaavat Jumalasta niin sitä itsekkäämmiksi ja
kylmemmiksi ihmiset tulevat. Itsekästä ja kylmää "yksikköä" on helppo
ohjailla markkinataloudessa. Ihmiset juoksevat markkinatalouden
tarjoamien "hyödykkeiden" perässä orjina. Raha ja tavara ohjailevat
ihmisiä. Koska he eivät voi uskoa, sillä jos alkaa uskomaan niin heti
tietää että on syntinen. Ihminen haluaa nähdä itsensä hyvänä, mutta
Jeesus kertoi totuuden: ihminen on paha. Ainoastaan Jumala on hyvä,
siksi meidän pitää seurata Jeesusta ja tehdä Jumalan tahto. Sen takia
ihmiset ottavat ihan mitä tahansa hömppää vastaan mielummin kuin uskon
Jumalaan. Jumalaa ei uskalleta lähestyä nöyrästi syntisenä. Nöyriä
ihmisiä Jumala ottaa "vastaan"; heidän on Jumalan valtakunta. Ensin
itsekkäät saavat vallan antikristuksen valtakunnassa ja se tuhotaan
aivan kuten on kerrottu Raamatussa Herran toimesta. Ennen Herran tuloa tulee kuitenkin useita vale-Messiaita...

Antikristus tulee ensin:

http://jeesusonherra.blogspot.com/2010/06/nelja-ratsumiesta.html

http://jeesusonherra.blogspot.com/2010/06/antikristus-ja-hanen-aktiviteetit.html

Anonymous said...

Luin David Wilkersonin saarnoja netistä ja katsoin mitä Wikipedia sanoo hänestä ja tämä löytyi:

http://fi.wikipedia.org/wiki/David_Wilkerson

Näky maailmantalouden romahduksesta

Wilkerson on jo useamman vuosikymmenen ajan varoittanut talouden romahtamisesta. [12] [13] Vuonna 1974 ilmestyi Wilkersonilta kirja nimeltä Näky, joka kuvaa näkyä ja ennustaa maailmantalouden romahdusta. Tästä aiheesta uudempi kirja, vuodelta 1998 [14] on nimeltään Taloudellisen tuhon jyrkänteellä - viimeinen varoitus. Aasiasta alkavasta globaaliksi muotoutuvasta talouskaaoksesta. Se olisi osa prosessia, jossa päämääränä on pedonmerkkijärjestelmän läpiajo. [15] Wilkerson tähdentää Näky-kirjassaan näkyään seuraavasti: "Oikeastaan en näe tulevan mitään varsinaista lamakautta, vaan niin laajamittaisen taloudellisen taantuman, että se vaikuttaa lähes jokaisen palkansaajan elämäntyyliin niin Amerikassa kuin muuallakin maailmassa". [16]

Leo Mellerin mukaan Wilkerson profetoi yhdysvaltalaisille viiden kohdan ohjelmaa:

1. Jossakin maapallolla yksi valtio menee konkurssiin. Seurauksena Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista. Kun uutinen tästä julkistetaan, amerikkalaisilla on tasan kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista.
2. Amerikka selviää kriisistä, Jumala sallii uuden alkamisen mahdollisuuden. Mutta ...
3. Elämä Amerikan mantereella ei koskaan, ei milloinkaan enää palaa entiseksi. Materialismin ja hyvinvoinnin aika on peruuttamattomasti ohitse. Vain Jumalaan ankkuroituneet löytävät toivoa.
4. Nyt, ennen mainittua yhden valtion konkurssia, Jumala ilmoittaa: Järjestäkää elämänne arvot! Luopukaa materialistisista epäjumalistanne. Etsikää pyhyydessä Jumalan kasvoja!
5. Jumala on valmis olemaan tulimuuri niitten omiensa ympärillä, jotka elävät liitossa Hänen kanssansa. Ahdingossa Jumala on ilmaiseva kirkkautensa vertaansa vailla olevalla voimalla. Odotettavissa on herätyksen aika: seurakunnan luku kootaan täydeksi ja Herra Jeesus tulee.

Näyssä Wilkerson kuljetettiin New Yorkin ja koko maailman ykköstavaratalon Macy’n kerroksiin. Hän näki miten rahansa menettäneet ihmiset vyöryivät tavarataloon ja kirjaimellisesti raiskasivat sen jokaisen myyntipisteen. Tavaratalo ryöstettiin putipuhtaaksi. Suunnaton väkivalta puhkesi kaikkialla. Tämä johti sotatilan julistamiseen. Amerikkalaiset sotilaat mobilisoitiin kautta mantereen. [17]

Näystään hän sanoi kokevansa jumalallista velvollisuutta varoittaa pappeja ja uskonnollisia järjestöjä, jotta he harkitsisivat kauan ja perusteellisesti kaikkia suuria sijoituksia. [18] Wilkersonin mukaan ne, jotka eivä valmistaudu taloudelliseen romahdukseen vaan kuluttavat ja ostavat tarpeettomuuksia, kärsivät eniten. Wilkerson jatkaa näkyään sanoen, että edes sijoittaminen kultaan tai hopeaan ei takaa taloudellista varmuutta, vaikka niiden hinnat nousevatkin. Näiden alkuaineiden vaihteleva ja epävakaa arvo on osa maailmaa hallitsevan taloudellisen sekasorron kuvasta, Wilkerson tähdentää. [19]

Mika said...

Kommenttisi tulikin kahteen kertaan ja poistin siis niistä toisen. Joka tapauksessa mielenkiintoinen löytö jälleen sinulta! Täytyypä perehtyä tähän Wilkersoniin itsekin, kunhan taas paremmin alan seuraamaan näitä NWO -juttuja. Nyt olen ollut eräänlaisella tauolla näistä ympyröistä...