Saturday, July 24, 2010

Monetarismin kuolinprosessi NWO -projektissa ja valtavirtamedian harhauttava talouspropaganda

Eilen julkistettiin länsimaiden pankeille tehdyt ns. stressitestit, joiden piti paljastaa ko. pankeissa piilevät mahdolliset "likaisuudet" ja palauttaa se kuuluisa luottamus ns. "markkinoille" (Kuten tiedämme, niin nämä "markkinat" ovat hyvin paljon yhtäkuin Lontoon Cityn ja Wall Streetin kautta toteutuvat Illuminati-eliitin yksityiset ja diktatuurilliset pankkiiri- ja korporaatiokartellit ylikansallisena rahan valtaan perustuvana imperiumina, jonka perusta ja sisältö periytyy suoraan Brittiläisen imperiumin koko vuosisataisesta olemuksesta). Oikeasti ko. monetarismi on kuolinprosessissaan (Ja vaaranpaikka sen totaaliromahtamiselle on yhä olemassa!!), missä länsieliitti yrittää tuoda sen avulla ja sen tilalle uuden totaalisen pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin, jota myös Uudeksi maailman järjestykseksikin (New World Order) kutsutaan.

Tässä on valtavirtamedian juttuja ko. stressitestauksesta: Hesarin juttuja (Usean pankin ennustetaan reputtavan EU:n stressitesteissä, EU-maissa odotettiin pankkien stressitestituloksia hermostuneena, Epäilyt stressitestien luotettavuudesta laskivat euroa, Testaajat vakuuttivat stressitestien luotettavuutta, Suomen pankkisektori läpäisi stressitestit ongelmitta ja Nordean Granvik: Stressitestit palauttavat luottamuksen) ja Taloussanomien juttuja (Suomalaiset pankit läpäisivät EU:n stressitestit ja Nämä pankit eivät selviytyneet testeistä).

Tämän kirjoituksen tarkoitus on olla kokoelma vertailuun laitettavia lainauksia yhtäältä noista ym. valtavirtamediasisällöistä ja niiden kontrastiksi tulee toisaalta asioita ymmärtävien lukijoiden kommentteja sekä tietysti ekonomiaa vakuuttavasti ymmärtävän LaRouche PAC -sivuston sisältöjä ko. maailman tilasta myös laajemmin kuin vain taloustilanteeseen liittyen. Siksi en tässä juurikaan kommentoi ko. sisältöjä (LaRouche PAC -lainauksiin olen tosin tehnyt suomenkieliset luonnehdinnat), vaan ns. jätän areenan tällä kertaa muille sekä asioiden pohtimisen ja havainnoinnin tässä mielessä teidän lukijoiden tehtäväksi annetun materiaalin pohjalta. Lisää omaa arviointiani maailman tilasta voitte lukea tämän oheismateriaalina vaikkapa tästä kirjoituksestani (Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 26.6.2010 ja laaja oheisaineisto maailmamme tilasta), johon olen nyt viimein lisännyt omaa kommentointiani ja arviointiani. Seuraavaksi ko. lainaussikermä:

Ryhmä 1 (Lainauksia Hesarin jutuista): Näkymä valheelliseen maailman tilaan NWO - projektia edesauttavan propagandan suodattamana ja harhauttamana --->

"Pankkiiriliike Goldman Sachs ennustaa, että kymmenen eurooppalaispankkia reputtaa stressitestin. Arvio perustuu yhtiön sijoittajille tekemään kyselyyn."

"Käytännössä testitulokset kertovat, kuinka hyvin pankit selviytyvät erilaisissa taloudellisissa tilanteissa.

Huomio kiinnittyy siihen, kuinka paljon pääomaa ja huonoja saatavia 91 testattavalla pankilla on. Sijoittajia kiinnostaa etenkin valtioiden velkakirjojen osuus ja laatu pankkien saatavissa.
"


"Testitulokset tulevat julkisiksi pörssien sulkeuduttua noin kello 19 Suomen aikaa. Näin EU:n jäsenvaltiot saavat miettiä viikonlopun yli, kuinka ongelmapankeille löydetään lisää pääomaa.
Ensisijainen keino on kerätä lisää rahaa markkinoilta. Sen jälkeen pankki voi turvautua kansallisiin vakausrahastoihin.


Kolmas ja viimeinen keino on, että jäsenmaa turvautuu EU:n rahoihin tai jäsenmaiden keskinäisiin takausjärjestelyihin.
"


"Euron arvo laski kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla perjantaina EU:n julkistettua pankkisektorin stressitestien tulokset. Sijoittajien luottamus euroa kohtaan ei lisääntynyt, vaikka testien tulos oli odotetun mukainen. Sijoittajia epäilytti etenkin testien luotettavuus ja se, olivatko käytetyt kriteerit riittävän tiukkoja."

" "Tämä (testit) on ollut virstanpylväs finanssikriisin hoidossa. Uskomme, että luottamus palautuu markkinoille", EU-komission talousosaston johtaja Marco Buti sanoi toimittajille CEBS:n päämajassa Lontoon Cityssä.

Jäsenmaiden pitää tehdä nyt reputtaneille pankeille pelastussuunnitelma. Lisää pääomaa haetaan ensisijaisesti markkinoilta.
"


"Suomen pankkisektori selvisi ongelmitta EU:n perjantaina julkaisemista stressitesteistä, kertoo Finanssivalvonta Fiva.

Ainoana suomalaispankkina testeissä oli mukana OP-Pohjola. Pohjoismaiseen Nordea-konserniin kuuluva Nordea ja tanskalaiseen Danske Bank -konserniin kuuluva Sampo pankki osallistuivat testiin emoyhtiöidensä kautta.

Fivan mukaan OP-Pohjola-ryhmän vakavaraisuus ylitti stressitestin kriteerit selvästi. Myös Nordean ja Dansken vakavaraisuus arvioitiin vahvaksi.

Stressitestien tulosten perusteella Suomessa ei ole Fivan mukaan syytä ryhtyä toimenpiteisiin pankkisektorin vakauden turvaamiseksi."


"Granvikin mukaan oleellista on, että kaikki Euroopan rahoitusmarkkinoiden kannalta "tärkeät pankit" menivät läpi. Ne ovat pankkeja, jotka toimivat interbank-markkinoilla eli lainaavat toisilleen rahaa. Se taas on tärkeää luottamuksen ylläpitämiseksi.

"Testissä negatiivisen arvion saaneet pankit taas eivät ole mukana interbank-markkinoilla, vaan hankkivat rahoituksensa muuten. Siksi nämä reputukset eivät ole markkinoiden luottamuksen kannalta ongelma", Granvik uskoo.
"


Ryhmä 2 (Lainauksia Hesarin ja Taloussanomien juttujen lukijakommenteista): NWO -propagandan vaikutuksesta poispäässeiden orastanutta NWO:n vastaista ymmärrystä maailman tilan oikeasta näkymästä --->

"Siis mitä? Mikä on testien luonne? Onko CEBS konsultoinut markkina-auguuria, joka on katsonut pankkien kunnon neitseellisen pankkiirin sisälmyksistä? Jotta tämä "testi" ei olisi silkkaa magiaa, voisiko toimitus huomaavaisesti jotenkin avata mitä testataan ja miten?

Goldman Sachs:n viimeaikainen maine olisi kenties syytä mainita aina kun heitä käytetään arvovaltaisena lähteenä missään..."

"Siis Goldman Sachs ennustaa?! Hello! Hehän ovat olleet monen konkurssin takana ja kaikenlaisissa velkaselkkauksisssa mukana."

"Siis hetkinen? Sijoittajilta on kysytty, että minkä pankkien he arvioivat tarvitsevan rahallista tukea ja kuinka paljon? Eli toisin sanoen, kuinka paljon he haluavat kansallisia verovaroja siirrettävän pankeille, jotta heidän sijoituksensa arvo ei lähtisi laskemaan.

Jo on aikoihin eletty. Jättimäisiä tulonsiirtoja rikkaille perustellaan kansallisella hyvinvoinnilla ja samaan aikaan pienituloisten ihmisten sosiaalimenojen leikkausten väitetään olevan väistämättömiä, jotta voidaan pitää kilpailukykyä yllä. Heikompiosaisten tulonsiirrot halutaan siirtää rikkaille ja maailmanlaajuista talouskriisiä käytetään tässä "shokkihoitona".

On jokseenkin kummallista, että "hyvinvoinnin" (vaurauden) kasvaessa meillä on kuulemma varaa harvempiin sosiaalietuuksiin kuin useita kymmeniä vuosia takaperin."

"Vaikkei sun viestissä ollutkaan järin paljoa järkeä, niin vastataan nyt lyhyesti kuitenkin. Noista testeistä ei voi kertoa mitään sen tarkempaa, kun niistä ei ole annettu mitään tietoja ja näyttää myös sitlä ettei tulla välttämättä antamaankaan. Odotukset kun on, että EU-poliitikot olettavat "hyvän" uutisen riittävän ja hoitavan kaikki ongelmat pois. Toi kun on niiden normaali toimintatapa."

"Hyvin suomalaista. Yksi pankki pantiin osallistumaan ja muut emoyhtiöidensä kautta!!!!! Siis, filunkia vaiko arkuutta?

Olisin mielelläni nähnyt, että Suomi asettaa KAIKKI pankinsa testiin niin kuin Espanja on tehnyt. Siis KAIKKI. Nyt elämöidän miten muualla on huonosti ja meillä hyvin??? Jäi kaivaamaan minua ekonomina miten olisi ollut jos ... Espanja ainakin asetti koko pankkilaitoksensa testiin. Niin kuin olisi olettanut kaikkien muidenkin tehtävän."

"Arvelen että Suomen pankit Stubbeloidaan selvitystilaan ennen vaaleja. Kannattaa tyhjätä tilit jo nyt. Muistakaa leikkiä yllättynyttä jos veronmaksajilta pyydetään pian vaikka 50 miljardia pankkitukea kun pääomat karkas. 22.07.2010

Puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) ei ole huolissaan uudesta Iskander-ohjusjärjestelmästä, jonka Venäjä on sijoittanut Pietarin tuntumaan Suomen lähistölle.23.07.2010

Hangon edustalla purjehtimassa olleen helsinkiläispariskunnan kiikariin osui outo näky torstai-iltapäivänä.

Horisonttiin ilmestyi sukellusvene, joka liikkui pinnalla kolmen laivan saattueessa länteen päin."

"Suomalaiset veronmaksajat maksoivat 90-luvulla oman pankkikriisinsä vuoksi 15 vuotta joka-ainoasta tilistään lyhentäen tätä useiden miljardien markkojen summaa, jonka Suomen valtio antoi Suomen pankeille, jotta ne selviäisivät ahneuksissaan tehdyistä lainasitoumuksistaan yms.

Kuvottavaa maksattaa veronmaksajilla valtavat rahat, kun syylliset löytyivät isoista pankeista. Ketään ei tuomittu, ei edes syytetty. Ainoa pankki joka hävitettiin syntipukkina oli SKOP. Sekin niin, että muut pankit siavat siitä parhaat palat. Kaikki muut luikkivat rahoineen pankkeihinsa naureskelemaan, kyllä kansa maksaa. Kuvottavaa.

Pienyrittäjät ajettiin konkurssiin kyselemättä, tällä valtion rahalla oli hyvä määrätä ja mällätä.

Suomi sitoutui toukokuussa maksamaan osuutensa Saksan ja Ranskan isojen ja ahneiden pankkien ns. kreikkalainojen lunastamiseksi, ne kun lankesivat maksuun ja valtion kassa on tyhjä.

Näin Saksan ja Ranskan pankit saivat omansa, kun Kreikka saattoi tällä rahalla maksaa ne vanhimmat, nyt erääntyneet lainat pois.

Kuvottavaa, kun Suomen täytyi laittaa riihikuivaa rahaa tähän, nimenomaan veronmaksajien rahoja. Kataisen käskystä.

Suomi sitoutui kesäkuussa mm. Saksan ja Ranskan isojen ja ahneiden pankkien tulevien roskalainojen maksumieheksi aina 8000 miljardin edestä uuteen perustettavaan rahastoon. Pikkuasiana on huomioitava, että Saksa velvoitti myös pankkinsa pienellä osuudella mukaan, Suomen pankkeja ei velvoitettu, ei edes kysytty.

Kataisen käskystä näin tehtiin ja pidettiin vielä epäisänmaallisena, jos asiaa kritisoi.

Kuvottava johto suomella, edelleen."

"Kun tämä eräs sanoi, pankin taseet kunnossa, siis tase. Onkohan kukaan tarkastanut mitä ne pankit on kirjanneet näihin kohtiin, joka esim. taseessa näkyy nimenä vastaavaa. Eräänä vuonna yksi pankki mainostii itseään tallettajan pankkina. kun tarkisti laskemalla kaikki pankit , niin tällä tallettajan pankilla oli talletukset liiketoiminnasta kaikkein pienimmät. Kumminkin "taseesta" puhuvat pitivät pankin puheita oikeina, siis tarkastajat eivät tarkista niiden numerotietojen oikeellisuuta."

"Rahoitusmarkkinoilla on seuraavanlainen ongelma: ristiinkustut rahastoinnit / sijoitukset / valuuttapuuhastelut ja ties mitkä johdannaispuuhat.

Aavistelen tämänhetkisen tilanteen olevan sellainen, että jos yksikin pankki ei läpäise stressitestiä niin käytännössä koko rahoitussektori luhistuu. Rahoitusmarkkinoilla ja päättäjillä (hallituksilla, keskuspankkien eliittiporukalla) ei ole kuin yksi vaihtoehto ja Granvik sen tässä sanoo.

En yllättyisi jos tuloksena olisi "kaikki pankit läpäisivät stressitestin. Joitain pankkeja kehoitetaan tekemään muutoksia toimintaansa varotoimenpiteenä".. ja jos tulos on tuo, niin pitää sanoa, että stressitestit ovat yhtä merkityksettömiä kuin tämä minun, 'mattimeikäläisenä' (lue: maallikkona, rahoituskiemuroita tietämättömänä urpona) tekemä arvaus rahoitusmarkkinoiden tilanteesta ja stressitestien luotettavuuden kohottamisesta."

"Stressitesti suunniteltiin niin, että lopputuloksena syntyy vääjäämättä hallittu tulos: muutama pieni pankki reputtaa.

Malli on kopioitu Italian yliopistolaitoksesta. Italialaisen juristiystäväni mukaan keskiluokka ostaa tenttikysymykset ja harjoittelee vastauksia itse, kun taas varakkaat ostavat mallivastauksetkin.

Stressitesti on tätä jälkimmäistä modus operandia.

Testi ei tule vakuuttamaan markkinoita, koska he ovat olleet testissä mukana."

"Asiakaskunta voisi tehdä oman stressitestinsä pankille nostamalla kaikki talletukset käteiseksi yhdeksi päiväksi.Jos jokainen asiakas saa varansa käteiseksi pankki läpäisee testin."

"Miten minusta tuntuukin, että omat omiaan kaiveli. Ei tutkimus ole häävi, jos tutkija on jäävi."

"Epäterve rahoitusjärjestelmä jatkaa kurjistaen kansalaisten oloja.Epäterve pankkisektori uhkaa reaalitaloutta."

"Tietysti suomalaiset ja Suomessa toimivat pankit läpäisee kaikki testit koska niillä on aina 100 %:n veronmaksajain tuki. Sanoihan edellisen (1990) laman aikaan pääministeri Aho jotakuinkin : "pankkijärjestelmä pelastetaan kaikissa olosuhteissa". Tämä lienee lyhytmuistisilta unohtunut ja odottavat testien tuloksia turhaan."

"Melkoinen ihme!!!Hahhhaaahha EU:n testit ovat pelleilyä. Uskooko joku tosissaan näihin testeihin. Nää tehtiin juuri sellaiseksi, että ihmiset taas uskois että kaikki on kunnossa. Tyhmät uskoo, rikkaat rahastaa..."

"Euroopan unionin pankkivalvontaviranomaiset eivät selviytyneet luottamustestistä."

"Tilaustyö luottamuksen palauttamiseksi, joten lopputulos on odotetun mukainen."

"Lapsellinen vitsi koko " testi ".

Mitä seuraavaksi taloussirkuksessa ? Trichet konkkatrapetsilla ilman turvaverkkoa ja helikopteri - Ben jonglööraa arvottomilla bondinipuilla ?"

"Se miksi jotkut meistä ovat realisteja (eli suhtautuvat kyseenalaistavasti pankkisektorin tressitestiin) johtuu siitä, että olemme oppineet rahan historista yhtä jos sun toista ja olemme nimen omaan oppineet, että suurluokan pankkitoimintaan liittyy suuren luokan kusetusta (esim FED). Onko muka oikein, että tyhjästä rahaa tekevät tahot saavat isot virheensä tavallisten ihmisten maksettavaksi. Se kaikki lisä maksu mitä tavallinen tallaaja joutuu maksamaan on pois heidän energista. energia - työ - raha - velkojen maksu = ?".

LaRouche PAC -sivuston sisältöjä viimeisen parin-kolmen viikon ajalta: IMF Spells out Schachtian Conditionalities--For U.S.A., Is A Chicago Fire-Type Conflagration in the Cards for an American City?, Diseases and Disease Vectors Spread in the USA Amidst Economic Collapse, U.S. Hospital System Disintegrates While Obama Hails Medical "Reform", British Empire Wants Genocide Worse Than Hitler Imagined, It's Continuing to Happen!, Dazed Congress Passes Wall Street Bill, Bowles: Britain's Regime Should Be Our Model for Austerity, Frank-Dudd Bill Will Increase the Derivatives Cancer—As Intended, Will Thousands of Police Layoffs Unleash Chaos and Anarchy Across America?, Glass-Steagall and the Removal of Obama, or a 14th-Century-Style New Dark Age, Discussion of Glass-Steagall is Everywhere, Cameron Meets Obama: Hello, Sucker!, "Everybody Must Go": White House Demands Tens of Thousands of Small Business Lay-Offs, Obama Flunks Education: Teachers Laid Off By the Hundreds of Thousands, British Expose Themselves; Time to Dump Obama Is Now!, Real Economy Builders Making Themselves Heard In Russia ja Obama's Policies As Insane as Hitler's, and Equally Genocidal.

Lainauksia ko. teksteistä: Suurta ymmärrystä ilmentävä näkymä maailman oikeaan tilaan NWO -projektia henkeen ja vereen vastustavasta näkökulmasta --->

"With the full approval of the Obama Administration, the IMF just completed a mission to the United States, and produced a June 21st report, promoting murderous Schachtian austerity measures. It is clear that the so-called Simpson-Bowles austerity commission, created by an Obama Executive Order earlier this year, is nothing but a PR front for policies already written at the IMF. The 13-page IMF report not only spelled out deep new cuts, targeting social safety net programs. It also called for significant measures to boost government revenue—ie. tax increases." --> IMF on osa NWO -apparaattia kansallisvaltioiden tuhoamisessa, jossa kansojen niskaan pyritään kaatamaan eliitin pahuuden takia syntyneiden virheiden ja rikollisten tuhojen seuraukset ja korjaaminen niin tietoisesti, että se on tarkkaan suunniteltua!

"Diseases and disease vectors are spreading in the U.S., under conditions of the lack of standard public health measures, and economic collapse. Exemplifying this, are the outbreaks of whooping cough (pertussis), encephalitis, and new cases of dengue. In recent years, the rate of infectious diseases started slowing rising again in the United States—after nine decades of decline. This resurgence is consistent with the downgrading of the physical economy for the past 40 years. Now, the rate of disease resurgence can be expected to take off, unless the Obama Administration is set aside. Moreover, these diseases, which have serious consequences, do not even involve new or exotic microbes." --> Hyvinvointivaltioiden alasajo NWO:n mukaisesti johtaa terveydenhuollon romahtamiseen ja sairauksien räjähtämiseen silmille!

"The current disintegration of the U.S. hospital system exposes the killer intent behind Pres. Obama's health care measures, as he brags about "reform." The physical means don't exist to take care of people. The delivery system for health care in the U.S. is being downsized and closed at a crisis rate—hospitals, clinics, equipment, staff, and public health capacity." --> Obaman hallinnon luoma natsiterveydenhuoltoreformi alkaa vaikuttamaan tappavasti NWO:n edellyttämällä tavalla!

"The Royal Consort, Prince "deadly virus" Philip and the hare-brained heir apparent, Prince Charles, have long advocated the reduction of the world's population from its present 6.8 billion to less than 2 billion uncouth peasants to maintain the British Empire's control of the world. Now, the British Royal Society has started a policy group entitled "Population And The Planet" that will advocate radical genocide similar to that of Prince Philip's WWF and Prince Charles." --> Britannian kuningashuone on pääpukari NWO -projektin edellyttämän eugeniikan ja väestönvähennyssatanismin toteuttamisessa!

"Prince Philip, who founded the WWF with ex-Nazi intelligence officer Prince Bernard of the Netherlands, is fully in favor of euthanasia and other forms of genocide. He advocates destroying the economy of the U.S., through British puppet President NerObama, and by no later than the end of September, plunging the world into something worse than the 14th Century "Dark Age" and committing genocide undreamed of by Hitler to reduce the world population to 2 billion peasants." --> Barack Obama on työkalu lännen eliitille (Ko. kuningashuoneet, Illuminati, oligarkit) toteuttaa NWO -projektin tuhoisa hyvinvointivaltioeliminointi!

"Yesterday's developments emphatically underscore Lyndon LaRouche's call for the ouster of Obama some time between the end of July and the end of September, in order to clear the way for the implementation of Glass-Steagall and an international fixed exchange rate among the United States, Russia, China, and India, as the starting point for the replacement of the bankrupt British monetary system by a American System-style credit system. The alternative is fascist austerity and the reduction of the world's population to the level advocated by Prince Philip and Prince Charles, of 2 billion or less.

Yesterday the Barney Frankendudd "financial reform" bill was passed by a vote of 60-39. The bill was immediately trumpeted by the criminals who have temporarily blocked the reinstatement of Glass-Steagall — Bernanke, Geithner, and the whole crew of British Empire-loving traitors who constitute the NerObama economic team.


And to celebrate this piece of crud, the SEC announced that it had made a deal with Goldman Sucks. Instead of the top management going to jail as would have happened if there had been a Pecora Committee hearing, Goldman merely has to pay a $300 million fine and $250 million in restitution, for a total of $550 million, which they will probably write off as a business expense. All they had to do otherwise was to admit that they had made a "mistake." Presumably, the mistake they made was that they got caught.
" --> Yhdysvalloissa äskettäin hyväksytty talouslakiuudistus (Juurikin ilman Glass-Steagall -standardia) toimii osana NWO -projektin asearsenaalia kansallisvaltioita vastaan ensisijaisena tavoitteena sekä USA:n tuhoaminen että sitten kaikkien maailman valtioiden alistaminen pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin alle täydellisesti ja lopullisesti!


"White House Fiscal Commission leader Erskine Bowles praised the plan of the new British government of Tory Party Prime Minister David Cameron for drastically cutting the population's living standards, as the model we should implement here.

Bowles, appointed by Obama as the commission's Democratic co-chairman, told a July 14 New York forum of the U.S. Chamber of Commerce, "I'd like to see us do something the Brits just did, taking 75 percent out of spending and 25 percent out of revenue" to reduce the deficit. His Republican fellow Fiscal Commission member, New Hamshire Sen. Judd Greg, praised Bowles for bowing to the Brits: "When [Bowles] said 75 percent [of cuts] should be spending, and 25 percent should be on the revenue side, he really set them on the right track.".


Chiming in, London's Financial Times ran a July 15 column titled "Obama Can Take a Leaf from Cameron's Book":


The FT lectured, "it may be time for America to ... follow the lead of the UK.... Within weeks of taking office, [Prime Minister Cameron] announced a plan to cut back the budget to fight the deficit.... Mr Obama would do well to watch closely the Cameron experiments because they are in areas in which the US could use strong and innovative action."
" --> Toukokuussa Britannian johtoon parlamenttivaaleissa valittu uusi pääministeri David Cameron jatkaa säntillisesti Lontoon Cityn NWO -projektin teesejä, kuten tässä esimerkissä havainnollistettua hyvinvointivaltioiden alasajoprosessia! Alasajo perustellaan sitä tarkoitusta varten rikollisesti luodulla talousromahduksella!


"Forget all the malarkey you are hearing and reading about "regulation" and "financial reform"—good, bad, or indifferent. The real-world result of the Frank-Dudd bill passed by the Senate Thursday will be to open the floodgates for the bankrupt banks to further increase their cancerous derivatives bubble, which is responsible for blowing out the world financial system. "The ugly truth is this bill will make our system more vulnerable, not less," former SEC Chairman Harvey Pitt wrote in the July 14 Daily Beast.

Just such a free rein to frothing-at-the-mouth speculation was of course precisely the bill's intention, once Glass-Steagall had been read out of consideration, as Lyndon LaRouche repeatedly warned." --> Ko. talouslakiuudistus tehtiin myös täydellisesti Lontoon Cityn ja Wall Streetin tarpeita varten kansalaisten kustannuksella ja tavoitteena NWO -prosessin häiriintymättömyys!

"Major banks such as JP Morgan and Goldman Sachs have been preparing for the new bill and retooling for months. JP Morgan has 90 project teams that meet daily to review the rules, the New York Times reported July 15, and they and others are "building up their derivatives brokerage operations. Their goal is to make up any lost profits—and perhaps make even more money than before—by becoming matchmakers in the vast market for these instruments... [They] will turn derivatives trading from a highly profitable niche into a more volume-based business."

The combination of the passage of Frank-Dudd and the SEC tap on the wrist (it didn't even qualify as a slap) for Goldman Sachs, added up to a banner day for the City of London and Wall Street. "Brokers cheered the bill in the financial district pubs," Germany's Handelsblatt reported, while the Financial Times smugly noted that the "financial services sector...should now feel mightily relieved."
" --> Kansainvälisten suurpankkien ohjailussa ja itse asiassa keskinäisessä symbioosissa ko. pankkien kanssa olevat Lontoon City ja Wall Street ovat oleellinen osa NWO -projektin ekonomisen osan toteuttamisessa. Esim. JP Morgan oli alunperin brittiläinen pankki, joka otti aikoinaan valtaansa Wall Streetin ja siten Yhdysvallat ja siten USA juurikin on Brittiläisen imperiumin haltuunsa ottama! USA ei ole siis ongelmien alkukoti tässä, vaan Britannian Lontoon City eli Brittiläinen imperiumi!


"The American people — indeed, the world — have a clear choice before them as we proceed through this decisive July-September period of imminent financial and economic breakdown. On the one side, is the post-Obama era, punctuated by the immediate re-imposition of the Glass-Steagall law, and the launching of an actual physical economic recovery. On the other side, is the British program of destruction of the nation state, which will usher in an era of depopulation only rivalled by the collapse in the 14th century New Dark Age." --> Valinta on tehtävä niin, että NWO -projekti tuhotaan ja tilalle laitetaan parempi suunnitelma maailman varalle!

"There is a perceptible, if shadowy, trend emerging toward the first alternative, whose program has been launched with a clarion call by LaRouche and LPAC. Increasingly, even the most unlikely people — such as authors of blogs on futures trading — are acknowledging the fact that the abandonment of Glass-Steagall has created the crisis, and are discussing the fact that the Obama Administration has sabotaged its return. What is becoming evident is that more people are beginning to calculate that the Obama Administration is finished. While Lyn's name is not yet being openly discussed, more people are thinking in his direction." --> Lyndon LaRouchen palopuheet ja aktivismi ovat tuottamassa tulosta vaihtoehtona NWO -satanismille!

"The psychotic Obama himself appears to be aware of this trend, as reflected in the fact that he is fearful of any unscripted contact with the press, or others. In his press conference on unemployment insurance today, he wouldn't even let the unemployed people he invited speak — as if afraid of what they would have to say.

Obama is ripe to be removed from office, and replaced by a combination which would bring LaRouche's ideas into fruition, the only ones to save the planet.
" --> Mieleltään vaarallinen Barack Obama on vajoamassa vainoharhaisuuteen puolustaessaan ja toteuttaessaan isäntiensä (Illuminati; Lontoon Cityn & Wall Streetin oligarkit, Euroopan kuningashuoneet, Vatikaani jne.) vaatimaa NWO -projektin pystytystä!


"But, should British puppet Obama remain in place, the future is a horrifying replica of the 14th century, or worse. This reality was brought to the fore Monday, with the announcement by British Prime Minister David Cameron of his "Big Society" program, a program for devolving the nation-state into small communities scrambling for their survival — in sum, a new feudalism dominated by a central fascist state. Cameron's program, which you will see elaborated below, follows the prescription of one Phillip Blond, an avowed devotee of the Catholic fascists G.K. Chesterton and Hilaire Belloc, who once penned an article extolling the virtues of the return to medieval life. Blond's influence in the new Tory government is conduited through Chancellor of the Exchequer George Osborne, and Cameron himself." --> David Cameron on osoittautumassa maailman vaarallisimpien johtajien joukkoon kuuluvaksi nukkehallitsijaksi ja hän pistää ns. haisemaan NWO -projektin pystyttämisessä tavoitteena tieteellisen tarkka uusfeodaalinen diktatuuri globaalisti!

"In typical British fashion, Cameron is coming to the United States, today, to meet with President Obama, and others, and push his "model," much as the Blair regime did with the Nazi health care program. His program, of course, is a fraud; the massive budget cuts announced by Osborne a couple weeks ago are going to cut the local services for population by fiat, not be reorganized under local control as a gesture to communitarianism. Similarly, the deconstruction of the basic social safety net, including fire and police, in the United States, is being implemented from the top, by the failure of the government to adopt Glass-Steagall reforms. But the new feudalism — with the depopulation that goes with it — is the name of the British game." --> Kansallisvaltioiden pirtaan kuuluneen hyvinvointivaltiokonseptin tuhoaminen vaatii paljon vaivaa länsieliitiltä, jotta tuho voidaan toteuttaa ns. vaivihkaa ja perustella muka lamaleikkauksilla ja uuden "elpymisen" varjolla ilman todellista pohjaa! Todellisuudessa peliä pelataan uusfeodalismin vyöryttämiselle länsimaisen kulttuurin ja elon tuhoksi!

"Cameron has run into a complication with this plan, however. Once again, after the public relations operation of the last few days, the BP situation has blown up, and Cameron is going to have to face the wrath of Americans who are enraged at the devastation that modern East India company has visited upon our country. He's not going to be happy, and that's good." --> BP -yhtiön toilailut saattavat tosiaan olla hyvä esimerkki ja siten rako vastustaa ja havainnollistaa NWO -projektin pahuutta ja haitallisuutta!

"But, keep the broader historic task in mind. Our job is to lead the war to destroy the British Empire, the most murderous empire ever to rule the world.

76 years ago today, resistance fighters in the German military carried out an unsuccessful attempt to assassinate Adolf Hitler, in hopes of saving the honor of their nation, and saving millions of lives. They failed in their short-term mission, but earned the eternal gratitude of all those who fought, and fight, against the fascist assault on mankind. We honor them, and millions of others today, by waging a war we can win, against the same British Empire that put Hitler into power. And we have the power of history on our side, if we would but use it — in time.
" --> Maailma ilman oligarkkieliittiä eli laajemmin Illuminatia on varmasti paljon parempi paikka verrattuna heidän nykyiseen pahuuteen perustuvaan NWO -projektiinsa! Ko. eliitti-imperiumin kontolla on jo niin paljon rikollista pahuutta saatanallisen megalomaanisella tavalla vuosisatojen ajalta, että toivotan koska tahansa mokoman sairauden pois ihmiskunnasta alimpaan helvettiin!


"Contrary to those who might think that the passage of the Dudd-Frank bill has closed the question, the issue of the need for an immediate Glass-Steagall reform is hotter than ever, as people realize that it represents the only hope for getting out of looming disaster. In addition to the discussion the LaRouche Congressional campaigns and LPAC supporters are initiating, this is even seeping through unlikely places in the financial community. This could only be happening as a result of LaRouche's activity—and, to advance it, will take more of our leadership.

Take, for example, July 19 entry in FuturesMag.com, an internet publication aimed at giving advice on speculation—hardly an area where you might expect an impassioned appeal on Glass-Steagall. Yet, before getting to his business at hand, author John L. Caiazzo begin with a four paragraph rant against Alan Greenspan, who, he said, has the nerve to continue to advise Congress on tax policy. Greenspan, Caiazzo notes, was the guy who pushed through the abandonment of Glass-Steagall, whose repeal was "the most damaging action we feel is responsible for the entire current global financial 'meltdown.'"
" --> Glass-Steagall -lain luonteen ymmärrettyään ei voi olla havaitsematta sen tarpeellisuutta blokkaamassa ko. eliitti-imperiumin pahuuden pois päiviltä! Siksi sen toteuttaminen käytäntöön on ensihätäämme tarpeellisin mahdollinen poliittinen teko globaalisti mahdollisimman pian!


"British Prime Minister David Cameron held a joint press conference with an evidently dazed President Obama after a meeting in the White House.

Cameron claimed that with Obama sticking to the British economic policies and global intrigues which are destroying the United States, Britain and America "stand shoulder to shoulder" with "closely aligned interests." By pushing ahead with London's catastrophic global casino finance system, "our destination is a strong and stable growth, a sustained economic recovery, and a reformed financial system that will never again be open to the abuses of the past."


Obama played his assigned role: "Mr. Prime Minister, we can never say it enough. The United States and the United Kingdom enjoy a truly special relationship. We celebrate a common heritage. We cherish common values. And we speak a common language.... We honor the sacrifices of our brave men and women in uniform who have served together...our alliance thrives because it advances our common interests. In short, the United States has no closer ally and no stronger partner than Great Britain. And I appreciate the opportunity to renew our relationship with my partner, Prime Minister Cameron."
" --> Tässä on hyvä esimerkki valtavirtamedian levitystä varten toteutetusta isännän (Cameron) ja rengin (Obama) vuoropuhelusta eli lavastetusta showsta hämäämään kansalaisia, jotka eivät vielä tajua / osaa / uskalla havaita maailman oikeaa tilaa! Todellisuudessa Yhdysvallat on lähtökohtaisesti ollut Brittiläistä imperialismia vastaan ja tuo keskustelu ei voisi olla kauempana todellisuudesta nykyisestäkin tilanteesta katsottuna!


"We have received the report below from a leading member of British Prime Minister David Cameron's delegation to Washington. When you read this latest piece of British perfidy, it will be immediately clear that all serious American patriots must act, immediately, to force the removal of President Barack Obama from office. The British policy is to sink the United States, and Obama is fully sympathetic to that British objective. Therefore, we have to get Obama out of office now.

In a candid presentation to a group of Americans on Tuesday night, the Cameron spokesman delivered a blunt message: The Anglo-American special relationship is over, the United States is going down, and Britain is making plans for a post-U.S.A. world. The new British relationships will be anchored in Brazil and India, with the prospect that the Commonwealth headquarters may itself be moved to India. Britain will impose harsh austerity, including a significant scaleback in military operations around the globe, but will launch a Hamiltonian policy shift. Like Turkey, Britain will distance itself from continental Europe.

The operating concept behind his stark message from London is that the British puppet Obama has so destroyed the United States, culminating a more than 40-year process, that the British are now flaunting their own endgame — the end of the United States as we know it.

Is there any question that Obama's immediate removal from office is the top priority for all true American patriots?" --> Tämä puolestaan paljastaa kulissien takana tapahtuvan todellisen tilanteen, jossa Brittiläisen imperiumin valtaansa kaappaama Yhdysvallat ei ole enää kuin heidän käsikassaransa, jotta NWO -projekti toteutuisi; USA:n kohtalona on näytellä siinä roolia pahiksena, joka tuhosi maailmaa ja tuhoutui lopulta itse olemaan vain alusmaa globaalissa Illuminatidiktatuurissa!

"Those in the Russian leadership who want to build the real national economy have been making themselves heard recently on the need to build infrastructure to combat the economic crisis, and government's essential role. This contrasts with the IT-nanotechnology-financial services emphasis, promoted all year by Rosnano CEO Anatoli Chubais and other "Pirates of the Caribbean" as the guts of Russia's modernization policy. Besides Prime Minister Vladimir Putin's July 19 confirmation of funding for construction of the new Cosmodrome Vostochny space launch site in the Far East, Russian Railways (RZhD) president Vladimir Yakunin and others are insisting on modernization which is very different from emulating Silicon Valley." --> Venäjällä näyttää edelleen olevan kaikesta huolimatta myös NWO:n vastaista mentaliteettia. Alunperinhän Illuminati pyrki alistamaan, tuhoamaan ja mustamaalaamaan Venäjää monella tavalla viimeisen reilun 100 vuoden aikana tavoitteena sen saaminen valtaansa; keinoina mm. kommunismin luominen (Lenin on tunnistettu Illuminatin agentiksi) ja sitten sen vaiheen loputtua perestroika-politiikka (Gorbatshov on tunnistettu Illuminatin agentiksi) ja Neuvostoliiton lakkauttaminen, joka salli länsieliitin talousagenttien pääsyn Venäjälle tekemään tihutöitään. Nykyään Illuminatin vallan osuus on epäselvää Venäjän hallinnossa, mutta ilmeisesti pääministeri Putin ja presidentti Medvedev eivät ole täysin puhtaita pulmusiakaan... Toisaalta länsieliittiä kiinnostaa edelleen Venäjän tuhoaminen sotkemalla sitä mm. sotasuunnitelmiin ja -skenarioihin; esim. vuoden 2008 lavastettu Georgian sotatapaus.

"The statement, already posted on the LPAC website, is not just indicative of Obama's Jim Crow racism. The Sherrod incident is further evidence that Obama has gone totally off the deep end, and he must be removed from office before Labor Day, if the country is to survive. We have gotten reactions from all over the place, that the sheer irrationalism of the firing of Sherrod is the first, really flagrant public demonstration of just how insane the President has become. He is no longer Nerobama. He is living out the last days in the bunker of Hitler himself. And, as the new LPAC posting, Obama White House on a Jim Crow Binge, makes clear, Obama's policies are as insane as those of Hitler, and equally as genocidal!" --> Barack Obaman hallinnon sekopäisyys on manifestoitumassa esille mm. hätäisten potkujen jakelemisena (Myös Afganistanin sotajoukkojen komentaja Stanley A. McChrystal erotettiin kovin kepein perustein), mikä kielii diktatuuria pystyttävän hallinnon vainoharhaisuudesta, kun tavallaan tietävät tekevänsä rikollista pahuutta.

"Just look at the AIDS/HIV policy, announced by Ezekiel Emanuel last week. Millions of people, particularly in the Third World, are doomed to die because Obama has decided that the money is not there to provide the very AIDS medicines that save lives. While EZ-Kill was pronouncing a death sentence on perhaps as many as 10-15 million people with HIV, who are not now receiving treatment, and who will be now denied the medicine (which costs $200/year), a new study, presented at the AIDS conference in Vienna, actually calls for administering the AIDS drugs the instant that the HIV disease has been detected—as both the best treatment approach, and as the best way to prevent the spread of the disease! If millions are condemned to die because of austerity demands, how is that any different than the economic policies of Schacht and Hitler?" --> Obaman hallinnossa toimii monta seinähullua NWO -projektin toteuttamista edesauttavaa neuvonantajaa ja virkamiestä ja tämä esimerkkipahis Ezekiel on siitä eniten esillä olleesta päästä! Muita ovat mm. Rahm Emanuel, John P. Holdren, Cass Sunstein, Peter Orszag, Larry Summers, jne. Jopa vanhat kävyt Alan Greenspan, Henry Kissinger ja Zbigniew Brzezinski tekevät edelleen tihutöitään tässä hallinnossa NWO:n hyväksi!

"So don't, in LaRouche's words, "get practical." Go for the jugular to force Obama's ouster. Use irony, which he can't stand. Obama is already in the mode of making serious blunders, because he has lost it. He can't stand the pressure. Our job is to make sure his departure is soon, Constitutional, and safe. For both moral and political reasons, his safe departure is paramount." --> Obaman hallinnon pahuusvyörytys on tuleva kaatumaan heidän omaan niskaansa huolimatta kaikesta heidän vainoharhaisesta varovaisuudesta ja tarkkuudesta peitellä asiaa! Puhumattakaan niin kovin sairaan ylimielisyyden ja ahneuden kääntymisestä itseään vastaan ennemmin tai myöhemmin! Olosuhteet tässä valossa ovat vain valitettavasti joka tapauksessa vaaralliset!

No comments: