Saturday, August 28, 2010

Suomen tunnetun historian kovimmasta myrskystä tänään 120 vuotta!

Sääbriefing -blogissa on erittäin mielenkiintoinen juttu tasan 120 vuotta sitten Etelä-Suomea kohdanneesta ennätyksellisen kovasta myrskystä. En itse tätä lyhyttä mainintaa enempää kerro itse myrskystä, koska ko. Pauli Jokisen pitkä analyysi sääkarttoineen on niin tyhjentävä esitys. Sen sijaan selailin Googlen avulla nettiä hakien ko. myrskyyn liittyvää aineistoa lisää ja tässä on mielenkiintoisimmista linkit: Soukka-seuran historiikkiin liittyvä juttu, Hesarin juttu historiallisine valokuvineen ja Helsingin Kaisaniemen puiston historiaan liittyen juttu.

Tuosta hesarin jutusta poimin vielä lukijakommentteja lainauksina, sillä ne paljastavat edelleen voimakkaana vellovan vastakkainasettelun ilmastonmuutokseen uskovien ja sitä huijauksena pitävien kesken. En tällä kertaa puutu näihin huijausta tähdentäviin kommentteihin itse muuten kuin toteamalla sen, mitä jo viime vuoden puolelta on tullut tutuksi havaintonani kokonaisuudesta; Ilmastonmuutoksen todenperäisyys ei ole 100% varmasti kumottavissa, mutta sen avulla on tehty ja tehdään yhä kyseenalaista NWO -politiikkaa ja sitä varten ko. Illuminati-eliitin junailema korruptio on levinnyt ko. tieteellisiin piireihin vääristellen tieteellisiä tuloksia agendaan sopiviksi ja monet NWO:n kuristuksessa olevat poliittiset piirit ovat käyttäneet sekä tietoisesti että hyväuskoisen tietämättään ko. tuloksia ilmastonmuutospropagandaan NWO:a edistävällä tavalla.

Lainaukset: "Omituista että kaikki "poikkeukselliset" ja "ainoat" ilmiöt ovat muka syntyneet mittaushistorian reilut 100 vuotta aikana. Hyvä että säätä ja ilmastoa tutkitaan myös historian tutkimuksen menetelmin. Eiköhän sää ole tasaisen "jääkiekkomailan" sijaan ollut paljon vaihtelevampi kuin ilmastotieteilijät uskottelevat. Tähänhän riippumattomat tutkijatkin ovat päätyneet vaikka se on vastoin poliittista "ilmastonmuutos" kertomusta. 1900-luvun lopun 30 vuoden lämpösyklin aikana rakennetut yhteiskunnan infrastruktuurit ovat huonosti varautuneet näihin ilmiöihin, etenkin äärimmäiseen kylmään, koviin tuuliin ja maanjäristyksiin (niitäkin on ja tulee). Jokivarsien rantakallioista voi myös lukea kiveen hakattuja vuosilukuja ennätystulvien korkeuksista. Asta-myrskyn jälkiä mökillä katsellessa huomasin myös että tehometsätalous selittää arviolta 90 % vahingoista.Muuten, esim. viime talvena Lapissa oli 33 m/s lukemia useillakin tunturiasemilla - huomasin ainakin Saanan ja Kaunispään lukemista - ja tämä on aivan normaali jokavuotinen tuulenvoimakkuus."

"On positiivista, että tällainen historiaperspektiivi uutisoidaan. Monet ihmiset luulevat oikeasti, että myrskyt ovat alkaneet vasta viime vuosina, vaikka vain niistä uutisointi käsi kädessä ilmaston lämpenemisen kanssa on trendikästä."

"Ilmatieteen laitoksen mielestä ei saa kertoa siitä, että "ääri-ilmiöitä" on säässä havaittu ennenkin tuhomyrskyjä ja poikkeuksellisia lämpötiloja myöten. Nehän sotivat laitoksen propagoimaa ilmastonmuutosuskontoa vastaan. Ihmisen synniksi luettava hiilidioksidin tuottaminen saa aikaan ääri-ilmiöitä, kun ennen vanhaan sää jatkui noiden profeettojen mukaan tasaisen samanlaisena. Edes 1930-luvun lämpimiä kesiä ei saa näyttää missään tilastoissa, vaan kaikki aineisto on esitettävä muutamalta viime vuosikymmeneltä, mieluimmin ihan viime vuosilta, koska ihmiset muistavat ne parhaiten ja uskovat, että radikaali muutos on tapahtunut. Valitettavasti sääasioissa ns. miesmuisti on korkeintaan muutamia vuosia.

Vastikään kaksi amerikkalaista tilastotieteilijää on osoittanut selvästi, että IPCC:n markkinoima "jääkiekkomaila" on täydellistä huuhaata. Käytettävissä olevista tiedoista voidaan yhtä luotettavasti eli mitättömällä todennäköisyydellä saada menneisyydelle melkein millainen säähistoria hyvänsä. Jääkeikkomailassa on uskoteltu ihmisille, että ennen vuotta 1850 maapallolla oli tuhansia vuosia vakaa sää. Ei tietenkään voida myöntää keskiajan lämmintä kautta ja sitä seurannutta pientä jääkautta, koska ne johtaisivat ilmaston jaksolliseen vaihteluun. Ihmisen hirveä syyllisyys ei olisikaan kaiken takana, vaan aivan normaali syklisyys. Graafisissa esityksissä käytetty tekniikkakaan eli viimeisten 150 vuoden puristaminen oikein pieneen tilaan kutistamalla aika-akselia ja venyttämällä lämpötila-akselia ei vakuuta. Kysehän on kaiken kaikkiaan paljon alle yhden asteen muutoksesta, joka on hyvin normaalia lämpötilahistoriassa. Kun vielä otetaan huomioon mittausmenetelmien epävarmuus, on huijaamisen yritys entistäkin ilmeisempää."

"Suomalaisten syytä koko ilmastonmuutos. Jo 1800-luvulla savutettiin savupirteissä ja -saunoissa, kaskettiin ja tiristettiin tervaa. Tämä 120 vuotta sitten tapahtunut hirmumyrsky on selvä todistus siitä, että hiilidioksidi aiheuttaa ilmaston lämpenemistä ja sään ääri-ilmiöitä. Vastaansanomattomasti. Mutta onneksi ilmastonmuutos saadaan pysäytettyä maksamalla lisää veroja." ---> Sarkastinen kommentti.

"Kestääkö uskosi tähän tutustumisen:Annals of Applied Statisticsissa lähiaikoina julkaistava 45-sivuinen artikkeliA STATISTICAL ANALYSIS OF MULTIPLE TEMPERATUREPROXIES: ARE RECONSTRUCTIONS OF SURFACETEMPERATURES OVER THE LAST 1000 YEARS RELIABLE?BY BLAKELEY B. MCSHANE AND ABRAHAM J. WYNER horjuttaa oleellisesti Mannin lätkämailateoriaa ja kaikkea muuta ilmastonmuutosuskovaisten huuhaata, ja kun tutkimuksia vielä täydennetään, lopullinen kumoaminen on jo varsin lähellä.Tutkimus on luettavissa esimerkiksi täältä: http://tinyurl.com/2vqd9er ja tilastotieteilijän se todella vakuuttaa.Osoitetaan, ettämenneisyyden lämpötilojen ennustaminen jääkiekkomailateorian pohjalla on silkkaa arvausta. Tulos voi olla mikä tahansa. Keskiajan lämpimästä jaksosta sen sijaan on vakuuttavia todisteita esimerkiksi Grönlannin asuttamisessa.".

No comments: