Monday, August 30, 2010

Tuhoisa NWO:n saastuttama systeemikriisi: H1N1 -tautijupakan tuomia havaintoja hyvyyden ja pahuuden eroista

Viime aikoina lännen eliitin junaileman Uuden maailman järjestyksen käytännön ilmentymiä on voitu havaita yhteiskuntaelämämme piirissä varsin selvästi varsinkin, kun on osannut hahmottaa ilmenneet tapahtumat ja skenariot kunnolla kontekstiin. Se tässä NWO -tutkimuksessa onkin hyvin tärkeää; kyetä ajattelemaan omaa kokemusmaailmaansa laaja-alaisemmin, näkemään kausaliteetteja ja yhtenevyyksiä piilevien / abstraktien olemusten ja käytännön konkretian välillä sekä ymmärtämään sellaisissa prosesseissa elävää dynamiikkaa; syy- ja seuraussuhteiden ilmenemistä ja näkyvien ilmiöiden taustoilla piileviä todellisuuksia.

Siksi tärkein kohtalokas virhe maailmamme tilaa ymmärrettäessä on pitäytyminen pelkästään totutussa oman kokemus- ja havaintomaailman piirissä, missä valtavirtamedia on sekä tarkoituksella että myös ihan omalla painollaan rakentunut ruokkimaan tuota "vangittua omaa itseä" ylikorostetusti; se pakottaa mielemme pysymään luonnottoman rajatussa karsinassa ja ehkäisee siten pääsemästä käsiksi juuri noihin laajempiin ja syvällisempiin kausaliteetti- ja dynamiikkaymmärrystiloihin itsemme ja yhteiskuntamme tilojen suhteen - Se pitää ikään kuin havainnojan kuutamolla kokonaisuuteen kiinteästi kuuluvasta juonesta eli tarinasta. Sorcha Faal -sivuston provosoivasti otsikoidussa (Ei itse asiassa ollenkaan kerro UFOista) jutussa (Massive UFO Fleet Said Headed Towards Earth…) tämä asia on varsin hyvin selitetty. Hyvänä tausta-aineistona tämän kirjoitukseni oheen ovat hyviä myös viime aikojen kirjoitukseni (NWO:n sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ilmenemismuotoja Francesco Alberonin ajatusten avulla arvioituna - Osa 2, Maailman geopoliittisesta historiasta osana NWO -prosessia Sorcha Faal -näkemysten avulla tarkasteltuna ja NWO:n ilmentymiä käytännön politiikassa ja toiminnassa: Yhteenvetopaketti Illuminati-pahuuden havaitsemiseksi, kritisoimiseksi ja kumoamiseksi), jotka osoittavat sen kuuluisan kontekstin eri piirteitä ja ominaisuuksia ja pienempien osien liittymistä siihen.

Kaikkein vaikeimmin tällaista kokonaisuuksien ja prosessien ymmärtämistä on ollut harjoittaa tässä viime aikoina velloneessa sikainfluenssa- ja sen H1N1 -rokoteohjelmajupakassa. On äärimmäisen vaikea mieltää, että ihmisten terveydellä voitaisiin tehdä pahuuteen vajonnutta bisnestä ja valtapelipolitiikkaa niin paljon kuin nyt on käymässä yhä selvemmin ilmi. Oma terveys on niin pyhä ja herkkä asia itse kullekin, että on melkein mahdoton mieltää sitä kohtaan suuntautuvia tarkoituksellisenkin haitallisia agendoja. Tähän H1N1 -jupakkaan selvästi liittyy sellaistakin ja tässä kirjoituksessa on nyt tarkoitus perehtyä tähän lisää ja siinä ovat apuna hyvät löytämäni kirjoitukset Antti Heikkilältä ja Riikka Söyringiltä.

Ensin tähän alle laitoin Hesarista juttuja, joiden lukijakommentteja selatessa havaitsin jyrkkää vastakkainasettelua juuri tämän H1N1 -haitallisuuden havaitsemisessa; monet näkevät moisessa pandemiajupakassa juuri tahallisen haitallista toimintaa, mutta toiset taas eivät usko sellaista olleen ja pitävät taas meitä NWO -varoittajia muka huuhaatyyppeinä. Ko. Hesarin juttuja; Mediuutiset: Narkolepsialääkärit erimielisiä H1N1-rokotusten keskeyttämisestä, Narkolepsiaepäilyjen määrä lähenee jo kahtakymmentä, Ranskassa todettu kuusi narkolepsiaan sairastunutta H1N1-rokotettua, Yle: Neurologi kutsuttu ministeriöön kuultavaksi, Yle: Suomalaisneurologit tutkineet H1N1-rokotteen haittoja jo kuukausia.

Tässä on puolestaan KissanKulmasta -blogin Riikka Söyringin H1N1 -juttuja, joissa lukijakommentointi on erinomaisen runsasta ja valveutumisessa hyvin edennyttä: Uskallatko? H1N1-viruksella terästetty kausi-influenssarokote 2010-2011, Färssiä ja farssi H1N1-rokotteen tiimoilla. Tummuuko kenenkään läski?, Moraalin kuolema, Ajantasalla olevaa tietoa rokotteista THL:lle ja Riittääkö tämä tutkinnan aloittamiseen?.

Lainauksia Riikalta ja bloginsa lukijakommentoinneista omilla kommenteillani höystettynä:

" ”Älyllinen työ edellyttää kriittistä ja uudistusmielistä asennetta. Tällainen työskentely kuitenkin aina poikkeuksetta haastaa vallalla olevat auktoriteetit. Intellektuellit yksilöt, mikäli haluavat pysyä rehellisinä itselleen ja kutsumukselleen, kokevat äärimmäisen vaikeaksi yhteistyön despoottisen mentaliteetin ja sitä näkökulmaa edustavien päättäjien kanssa. Kompromissien teko ja flirttailu despotismin kanssa johtaa aina yksilön persoonallisuuden rappeutumiseen ja sitä kutsutaan moraaliseksi itsemurhaksi. Esimerkkejä yhteiskunnastamme löytyy”.
-
Aleksander V. Obolonsky, 2003, Oxford University Press muistuttaa nimimerkki Pauline Pushka Antti Heikkilän blogissa.
" ---> Juuri tätä kompromissien tekoa despotismin kanssa flirttailemiseksi ilmenee vahvasti NWO -projektin tuottamana niin monessa yhteiskunnan lokosessa eikä lääketiede ole siitä poikkeus! Tätä moraalista itsemurhaa olen kuvannut tässä blogissa myös ns. noosfäärin sairastumisena. Eli kollektiivisen tietoisuuden hyvinvointia ja kehittymistä on kohdannut omassa itsessämme piilevän pahuuden siemenen kasvu haitalliseen ylivaltaan.


"Vallan anatomia, vallan patologia täyttää narsismin tuntomerkit. http://www.suhdesoppa.fi/narsi…-narsisti/

Vallan päämääränä on säilyttää oma ylivaltansa, jopa kasvattaa sitä. Muista piittaamatta, kaiken ohittaen.

Kun valtio tai instituutio muuttuu narsistiseksi, narsistin ominaisuudet säilyvät mutta mittasuhteet kasvavat.

Sitä voi olla vaikea hahmottaa, mutta kun asiaan on kerran kiinnittänyt huomiota esim. seuraamalla suurvaltapolitiikkaa ja tapaa millä geopoliittisia agendoja toteutetaan, sen näkee paistavan läpi." ---> Juuri näin! Suurvaltapolitiikassa ja geopoliittisissa agendoissa tämä "läpipaistaminen" on yhtäkuin NWO -projekti. Siinä havaitsemme, että se suurin narsistinen entiteetti on Illuminatin rahanvaltaan perustuva pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri eli nykyäänkin edelleen loogiselta nimeltään Brittiläinen imperiumi. Se on mittasuhteiltaan kasvanut jo niin suureksi, että itse asiassa kaikki länsimaiset valtiot ja instituutiot ovat sille alisteisia eli hierarkkiassa pienempiä; nykyään intstituutioista monet ovat itse asiassa NWO:n tuloksena tarkoituksella synnytetty ja toisaalta valtiot on katsottu esteiksi, joiden poistamista Illuminati havittelee maailmanhallituksensa tieltä loppupeleissä.


"Pääjohtaja Pekka Puska tiesi narkolepsiaepäilyistä jo kauan sitten, samaan aikaan kuin muutkin asiaan huomiota kiinnittäneet suomalaislääkärit (Pohjalainen).
Viikko sitten Puska kuitenkin kertoi julkisuudessa (Nelonen, uutiset) narkolepsiaepäilyn tulleen hänelle ”täytenä yllätyksenä”.


Puskalla on siis otsaa sekä salata olleensa itsekin narkolepsiatiedon saaneiden joukossa ja jättäneensä ilmoitusvelvollisuutensa noudattamatta, että näpäyttää neurologi Markku Partista samasta asiasta: tautiepäilyjen ilmoittamatta jättämisestä.

Joutuuko Pekka Puskakin ilmoitusvelvollisuutensa laiminlyönnin vuoksi ministeri Risikon kuulusteluun ensi tilassa?

Vaietaanko Pekka Puskan muunnetun totuuden puhuminen tiedotusvälineissä?
" ---> Todennäköisesti nämä Puskan ilmiselvät toilailut pyritään peittämään valtavirtamediassa mahdollisimman tehokkaasti pois näkyvistä jatkossa, jotta juonivyyhti kohti NWO -agendan syövereitä ei paljastuisi liikaa. Meidän tarkkaavaisten ja valveutuneiden silmissä vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, kun seikkaperäisiä kuvauksia mm. Puskan lausunnoista on olemassa, mitkä paljastavat tarvittavissa kohdissa epäloogisuudet ja valheet sekä kytkökset NWO -agendaan; Puska on ollut tärkeä hahmo WHO:ssa ja oli ehdolla sen johtajaksikin ja WHO on puolestaan tärkeä elimellinen osa Illuminatin instituutiorakennetta.


"Mä edelleenkin järkyttyneenä ihmettelen sitä, miksi TESTAAMATONTA rokotusta tyrkytettiin NIMENOMAAN lapsille ja raskaina oleville naisille. Kafka elää!" ---> Lapset ja jopa vielä syntymättömätkin lapset ovat tietenkin Illuminatin listoilla tärkeimpiä väestönkontrollin ja eugeniikan kohteita; Obaman hallinnossa vaikuttavan John P. Holdrenin Ecoscience -kirjaa myöten tämä prioriteetti on havaittavissa. Sen mukaan väestöä pienennetään tehokkaasti myös siten, että jopa hedelmällisyyteenkin puututaan sitä heikentävästi, missä tämä länsimaiden lääketieteeseen muodostettu ylimedikalisaatio on osa sitä mahdollistavaa olosuhdevyyhteä.

"On tietysti melko ######maista ajatella, että D. Rockefeller has poisoned your children before they were born, noin niinku englanniksi." ---> Illuminatin pääpiruihin kuuluva Rockefellerin dynastia on tunnetusti ollut lääketeollisuudenkin taustalla sen tärkeimpiä rahoittajia ja vaikuttajia. On sinisilmäistä typeryyttä uskoa sen olevan jotain hyväntahtoista filantropiaa. Kaikkea muuta, kun pintaa kuorii pois ja näkee kulissien takaisiin agendoihin! Illuminatin luonteeseen on kuulunut se, että julkisivulle luodaan heistä filantrooppisia ihannekuvia, jotta he voivat niiden takana ns. "puuhailla omiaan" liikaa häiritsemättä.

"Paatuneeseen pahuuteen kuuluu avoin ja jääräpäinen uhma tunnettua todellisuutta kohtaan, ja se merkitsee pitkälle edennyttä persoonallisuuden hajoamista. (Lähenee ”kosmista” mielenvikaisuutta)

Jos todellisuus on, rokotteen aiheuttavan aivo- hermosairauksia, niin kuka/ketkä ovat ne paatuneen pahuuden personallisuuksia eli hyvin, hyvin sairasta väkeä?" ---> Niin, Illuminati-eliitin maailmankuvahan perustuu oppimani ja havaitsemani mukaan paljolti mm. tähän: Heidän mukaansa kuvitellaan, että maailman "kehittäminen" perustuu antientrooppiseen asenteeseen, missä tavoitteena on yhä tiukemmin kontrolloitu ja karsinoitu yhteiskunta äärimmäiseen poliisivaltio- ja isoveli valvoo -tyranniaan saakka. Eliitin kannalta katsottuna heidän narsisminsa kaipaa juuri tuota kontrollia turvakseen, missä heidän vallanhalulleen syntyy siksi ikään kuin toteuttamisraamit. Niiden raamien asettaminen käytäntöön aiheuttaa monenlaista haitallista toimintaa ja prosessointia yhteiskuntiin.

Esim. syntyy ajattelutapa, jossa kavennetaan kansalaisten ja hyväuskoisten viranomaisten - poliitikkojen ymmärrystä epäkohtien oikeista syistä. Kuvitellaan ratkaisun löytyvän epäkohtaolosuhteiden aiheuttamien oireiden rajoittamisesta eikä osata ajatella oikeamman ratkaisun olevan oireita aiheuttavien epäkohtaolosuhteiden korjaaminen. Nimittäin Illuminatia edesauttaa usein juuri se, että olosuhteita pidetään sillä tavalla korjaamattomina, minkä avulla he saavat tekosyyn kiristää tyranniaan vetoamalla pelkästään ko. "oireiden hoitoon". Tätä voidaan erittäin hyvällä syyllä kuvata juuri näin; "Paatuneeseen pahuuteen kuuluu avoin ja jääräpäinen uhma tunnettua todellisuutta kohtaan".

Tästä on erinomaisena esimerkkiversiona on juuri se, kuinka lääketieteen ylimedikalisaation korostamista vaaditaan yhä lisää (Lisää voittoja eliitille), vaikka todellisuudessa kansalaisten hyvinvoinnin kannalta se on yliampuvaa ja siis myös haitallistakin. Tärkeintä on siinä siis ylläpitää harhaanjohtavaa mielikuvaa valtavasta tarpeesta torjua oireita (Ylihypetettyä tautiepidemiaa) ja siinä jääräpäinen sekä avoin uhma tunnettua todellisuutta kohtaan toteutuu kansalaisten todellisten tarpeiden ylenkatsomisena ja huomiottajättämisenä vain silkan meriitti- ja vallanhalu- ja voitontavoitteluhuuman takia. Seurauksena on myös terveydenhuollon itsensä degeneroituminen, kun yhtäältä Illuminati-lähtöisen ekonomisen tuhonnan seurauksena tulee myös terveyspalvelujen karsimisen tarve (Obamacare yhtenä esimerkkinä) ja niukkuustyranniavaatimukset sekä toisaalta siksi, kun ihmisten luottamus lääketieteeseen kokee kohtalokkaasti vaikuttavia kolauksia tällaisten sekoilujen takia.


"Silloin kun oikeeta osaamista ilmenee, uhkaavat potkut, sensuuri ja painostus. Eli ”paatuneen pahuuden väki” mielipuuhissaan uhmaten tunnettua todellisuutta. Onhan se totta, että ainakin täällä mallioppilasmaassa, malleja tuottavassa yhteiskunnassa eli malli sinne toinen tänne ja tuonne ja se malli on ainoa oikea vuosikymmenestä toiseen ja kansa olkoon hiljaa inahtamatta, kun nämä mallinrustaajat toimivat enemmän tai vähemmän uhmakkaasti todellisuudesta välittämättä.

EKn malli rappeutuneiden 70-vuotiaiden työluokka!! Mistä näitä kosmisen hulluuden ihmisiä sikiää? Oman yksilöllisen järjen käyttö on evoluutiota, muu on degeneroitumista.

Kataisen parin viikon takainen uhoaminen todellisuudesta välittämättä: teemme Suomesta EUn taloudellisen MALLImaan. Juprahuit, Rokcefellerien rahoilla (ja ehdoilla) vai?
" ---> Malleja rustaillaan enenevässä määrin NWO -projektin hyväksi, joka on kaikkien aikojen haitallisin ja ihmisyydestä vieraantunein poliittinen agenda / ideologia, mikä koskaan on maan päällä ollut! Ja tosiaankin mm. Rockefellerien rahoilla ja ehdoillakin. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogissa on uusimmassa kirjoituksessaan (Maailmaneliitin tavoitteet) erinomaisesti tuotu esille näiden mallien rustailua aiheuttavien pääagendojen piirteitä, joiden pariin myös Suomi on pakotettu puuhailemaan omaa osaansa ja mistä niin monien poliitikkomme ja viranomaisemme sanominen ja tekeminen kielii valitettavaa kieltänsä.


"Maailmanlaajuinen ja suuren luokan salaliitto. Miksi minä alan yhä enemmän vaan uskoa NWO eli New World Orderiin ja että mm. Bilderberg ja EU kuuluu tähän samaan sirkukseen. Aivan kuin Euroopassa olisi tarkoitus tiettyjen vahvempien maiden saada pienemmät saman käskyn alle, myös yhteinen presidentti, ja meidänkin maamme asioista päätetään yhä enemmän ja enemmän EU:ssa - määräysvalta on melkein mennyttä. Ihmisiä rauhoittaakseen pidetään yllä näennäisiä maakohtaisia parlamentteja." ---> Tässä täytyy muistaa, että se tähdellisin ja alkuperäinen vihollinen on rahanvaltaan perustuva imperiumi eikä mikään yksittäinen isokaan valtio, kuten USA tai Venäjä! Se tosin on totta, että maakohtaiset parlamentit ovat vain jo varsin näennäisesti kansanvaltaa kuuntelevia tuon imperiumin parasiittisen ikeen alla. Imperiumi imee voimaa kansallisvaltioista ja niiden kansoista, kunnes katsoo / kokee ne hyödyttömiksi ja tuhoaa ne pois / jättää välinpitämättömästi heitteille degeneroitumaan tai tuhoutumaan. Ei ole suuri yllätys tajuta, että sellainen parasiittisuus ei voi jatkua loputtomiin, vaan sen takia myös Illuminatille tulee ihan fyysiset rajatkin vastaan; loppuvat sekä hyväksi käytettävät kansalaiset että planeetan resurssit kesken ja siksi tässä NWO:n saastuttamassa prosessissa on niin suuri vaara maailmanlopun kaltaiselle skenariolle; New Dark Age, kuten Lyndon LaRouche kuvailee.

"Ja kun ollaan saman käskyn alla, on NWO astetta lähempänä. Tehdään tauteja ja epidemioita, jotka eivät ole edes todellisia - vielä - vaan testataan ”rokotteita” ihmisillä. Mitkä maat olivat koekaniineita? Saivatko kaikki rokotetut samaa ainetta vai oliko saman valmistajankin rokoteannokset erilaisia testaukseksi; osa sairastuttavia, osa ei? Ja jotta tähän sirkukseen saadaan eri tahot mukaan, raha puhuu. Niin päättäjissä, viranomaisissa kuin lääkefirmoissa. Jokainen hyötyy jollain tavalla." ---> Raha puhuu juuri mm. sillä tavalla, että ostetaan eliitin agendaan sopivia "työläisiä" tekemään erilaisia likaisia "töitä". Ko. "työläisten" ei tarvitse olla välttämättä edes tietoisia mistään NWO -agendan osasta tai sen luonteesta. Ko. "työläiset" saattavat jopa uskoa olevansa osa ihmiskunnan hyviä kehittäjiä ym. tavalla ja saada aikaan uskomattoman vaarallista hallaa tahattomastikin, kuten juuri tämä rokotusjupakka asiaa omalla tavallaan ilmentää; monet tällaiset hyväuskoiset "työntekijät" menivät itsekin halpaan pandemiapropagandan pauloissa.

"Miksi joku ihmettelee tätä ja epäilee, ettei tällaista voi tapahtua? Se vaikuttaa ja kuulostaa liian uskomattomalta, että tällaista laajaa sirkusta kyettäisiin pyörittämään ja oikeasti pahoja ja itsekkäitä ihmisiä löytyisi joka instanssissa. Mutta miettikääpä; miksi yksittäinen Hitler kykeni toimimaan ja saamaan kokonaisia kansakuntia diktatuurinsa alle? Kuinka yksinkertaista on saada oveluudella ja pelolla ihmiset toimimaan kuten halutaan. Eikö tässä sikapandemiassa Suomessakin ollut kovin helppo; joku viranomaistaho saa uskoteltua ”rokotteen” ottamisen välttämättömäksi - siihen jopa voidaan Suomessakin PAKOTTAA kansalaiset - ja me kansalaiset uskomme. Ja otamme. Niin jonotti suomalaiset viime talvena ”elintärkeää” piikkiään ulkona pakkasessa jopa tunteja - ihan naurettavalta vaikutti, sitä meilläkin jo naurettiin kuinka vedätettäviä suuri osa ihmisistä on. Sehän tässä NWO:ssa on tarkoituskin - vain vahvat eli älykkäät selviävät ja heikot eli tyhmät eliminoidaan." ---> NWO -agendansa asioista yksinoikeudella perillä olevat ja niitä suunnittelevat Illuminati-eliitin ylimmät satanistit ovat toki äärimmäisessä narsismissaan taipuvaisia tekemään meillä "alammaisilla" vaikka mitä "kokeita" mielihalujensa ja vallanhalunsa tähden ja väestönkontrolli - eugeniikka-agendat ovat siinä heille toki keskeinen laboratorio.

"Toteutuuko III maailmansota uudenlaisena Hitlerin rotupuhdistuksena? Tällä kertaa rajat auki, mutta eliminoinnin kohteena eivät ole afrot tai juutalaiset, vaan eliitti-rodun toimesta tuottamattomin yhteiskunnan kasti -rotu eli sairaat, vammaiset, työnvieroksujat? Kaikki se, joka kuluttaa perusteettomasti yhteiskunnan varoja?" ---> Loputtomassa vallanhalussaan eliitti pyrkii pääsemään eroon heidän agendaa haittaavista kaikista esteistä loppupeleissä! Siinä ei ole silloin merkitystä sillä, että ymmärtävätkö he ko. esteiden raivausten seurauksia, vaan koko hommaa vyörytetään juuri narsisteille tyypilliseen tapaan sairaan lyhytnäköisesti ja suorasukaisesti omaa nautintoa ja etua tavoitellen.

"Se, että uusi maailmanjärjestys tulee, on harhautusta.Uusi maailmanjärjestys on jo täällä. Se oli täällä jo ennen meidän syntymäämme, ja se on sama asia kuin kansainvälinen pankkien yksinoikeus imeä kansantalouksien ja yksilöiden varallisuutta valtioiden suojeluksessa.

Rahajärjestelmämme on yksityisomistuksessa oleva pyramidihuijaus, jossa valtiot ja valtiontalouden kaikki osat, verot, eläkkeet, valtioiden omaisuudet, kansallisvarannot ovat huijaamisen pelimerkkejä ja anastuksen kohteena.


Irti eivät halitukset uskalla tästä pyramidi-ponzi -valheesta pyristellä. Tai tapahtuu outoja onnettomuuksia, joissa häviää puolet hallituksen eliittiä, kansanedustajia, armeijan päällystöä ja maan pankin johtaja yhdessä rysäyksessä.

Lisää tietoa:


www.ebolakani.blogspot.com
www.talousdemokratia.blogspot.com

ja facebookissa ryhmä Paljastetaan rahan valhe!" ---> Hyvää havainnointia Illuminatin luonteesta NWO:n käytännön ilmenemismuotojen mukaan; pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri (Monetaristinen talousjärjestelmä) äärimmäisen narsismin käyttövoimana ja -koneena on se keskeisin syy, miksi yhteiskuntiemme sisällöt ja prosessit ovat saastuneet kuvatuilla tavoilla pahuuden agendoista ja suunnitelmista. Kapitalismi on siis mennyt sairaalloisen äärimmäiseen överiyyteen, jossa pieni hallitseva eliitti törsää, keikaroi, päällepäsmää, hedonisoi, hyväksikäyttää ja varastaa kaiken muun kustannuksella kuin viimeistä päivää ennen maailmanloppua ---> On kyllä tullut epäilyjä siitä esille, että eliittiporukat muka tietäisivät jostain ulkoa tulevasta maailmanlopusta ja siksi osaltaan NWO -agenda (Olivat oikeassa siinä tai eivät).


"Rothschildit on jo mainittu täällä muidenkin toimesta. Silti olisi hyvä, jos uskallettaisiin vielä puhua rahajärjestelmän yhteyksistä talmudilaiseen maailmankuvaan ja siis tiettyyn eriarvoisuuteen. Lyhyesti sanottuna siionistiseen projektiin eli siionistien suunnattoimaan valtaan ja sen tosiasian julkituomiseen, että tämä vihollinen, NWO tms. on yhtä kuin siionismi." ---> Tämä on se tyypillinen harhaanjohtava argumentti kuvattaessa NWO:n kokoonpanoa ja sisältöä. Itse taas olen tutkimuksissani havainnut, että siionismi on vain osajuonne ja kokonaisuuteen kuuluu selvästi monimutkaisempi ja intresseiltään vaihteleva joukko äärimmäisiä narsisteja. Katolinen kirkko, Euroopan monarkiat, Lontoon City, Wall Street jne. ovat yhteenliittyneinä ajamassa samoja agendoja osana NWO -projektia ja sitä varten he ovat muodostaneet niin paljon näitä kerhojaan ja komissioitaan yms. (Bilderberg-ryhmä, 300 komitea, Trilateraalinen komissio, Rooman klubi, Bohemian Grove jne.), jotta heidän valtansa ja lisävallanhalunsa (ja sairautensa) erilaiset muodot kanavoituisivat yhden tahdon suuntaan kohti maailmanhallitustaan.

"Mietin, miksi tästä rt.com:in uutisesta puuttuu se kauan tiedossa ollut ja kaikkein todennäköisin versio, etteivät matkustajat koskaan päässeet edes lentokentälle saakka.

Version mukaan heidät eliminoitiin jo Puolassa. Selitystä on tutkittu puolalaisten lähteiden mukaan paljon, ja siitä on kertonut Puolasta turman jälkeen raportoinut toimittaja Jane Burgermeister.

Selitys kattaa monta mysteeriä, muun muassa sen, miten on mahdollista, että niin monta maan eliittiin kuuluvaa saatiin matkustajiksi samaan koneeseen, vaikka protokolla sen kieltää.

Lisäksi tulee ymmärrettäväksi, miksei mitään matkustajiin tai vainajiin viittaavaa löytynyt koneen putoamispaikalta. Myös se, ettei kukaan nähnyt ketään 96:sta kadonneesta lentokentällä menossa koneeseen. Heistä ei ole myöskään kuvaa tai muutakaan dokumenttia kentälle menossa tai koneeseen nousemassa. Ja, oliko pudonneesta koneestakaan mitään havaintoja ennen nousua?

Tämäntyyppiset jatkouutiset, jotka eivät kyseenalaista alkuperäisen virallisen selonteon asetelmaa, tulevat usein vain vahvistaneeksi alkuperäistä selitystä.

Periaate on nähtävissä muun muassa 9/11 - Totuusliikkeissä, joiden oikeaoppisuutta vartioidaan ylhäältä.
" ---> Tämä onkin mielenkiintoinen uusi arvio tuosta tapahtuneesta ja otankin sen tähän esille herättämään jatkokiinnostusta asian tutkimiseen ja havainnoimiseen!


"Olihan se jo viime vuonna selvää että skandaalihan tästä tulee. Kas, tällaisia keinotekoisia kriisejä tarvitaan, jotta ihmiset kokevat olonsa turvattomaksi. Silloin valvontaa on helppo lisätä.

Valvontaahan lisättiin kaikkialla 911-iskujen jälkeen. Mutta ensin tarvittiin ne iskut. Ne tulivat juuri sopivaan aikaan, silloin kun tarvittava valvontatekniikka oli saatu kehitetyksi.Tarvittiin ulkoinen vihollinen: pyyheliinapäinen, kelmin näköinen mies joka varmaan pestattiin lehti-ilmoituksen kautta. Tarvittiin Afganistanin sota. Iran on puolestaan valttikortti, joka vain odottaa että se isketään pöytään.

Nyt tienvarsille ja joka paikkaan lisätään kameroita mukamas turvallisuuden nimissä. Ja mediasta tulvii ”Big brother” katsoo sinua -viestiä.

Kun jokainen meistä mikrosirutetaan turvallisuuden nimissä, on valvonta täydellistä. Mutta mikrosirutus ei menisi läpi - ihan vielä. Tarvitaan vielä yksi kriisi, joka lienee vain muutamien kuukausien päässä. Se tulee olemaan kaikkien kriisien äiti, joka saa kansalaiset ulisemaan turvattomina. Silloin kansainvälinen pakkosirutus ei aiheuta liikaa vastarintaa. Kas, sirun kun luvataan lisäävän turvalllisuutta. Juuri sitä, jota ihmisiltä puuttuu.

Mikäli sirun sekoittaminen rokotteeseen onnistuu teknisesti, käytetään varmaan pandemia & pakkorokotus -vippaskonstia." ---> Nämähän ovat niitä hurjimpia skenarioarvioita Illuminatin tahdon luonteesta, mutta emme voi vielä sanoa niitä varmoiksi etenkään niiden toteutumisen suhteen. Minusta tuntuu siltä, että on psykologisesti mahdotonta luoda olosuhteet, jossa jokainen saataisiin joko pakottamalla tai ehdollistettuna ottamaan tuo mikrosiru itseensä. Osa menee tietenkin halpaan jo hyvin vähästäkin, mikä on jo nähty mm. siinä, kuinka esim. yökerhojen VIP -asiakkuuteen ujutettu mikrosiruetu on mennyt läpi.

Tuo "muutamien kuukausien päässä näkyvä vielä yksi kaikkien kriisien äiti" näyttää kyllä mahdolliselta sekä ekonomian näkökulmasta että sotaretoriikan tihentymisen kautta katsottuina. Hyvin monet merkit viittaavat ainakin tämän monetaristisen talousjärjestelmän kaikkiin rakenteisiin ulottuvan systeemisyövän aiheuttavan kaikkien aikojen taloustuhon hyvin lyhyellä varoitusajalla. Siitä teen vielä oman kirjoituksen tämän oheen tällä samalla otsikkoaiheella.


Myös lääkäri Antti Heikkilä on blogissaan pohtinut tätä jupakkaa; Jälkilöylyjä ja Lisää jälkipyykkiä. Siitä eräs olennainen tämän jupakan luonnetta kuvaava kappale: "Opiskeluajan luennoilta on jäänyt mieleen eräs lause kun opiskelimme influenssaviruksen mysteeriä. Ehkä asia painui mieleen koska se ilmaistiin lähes runomuodossa. Viruksella on korkea morbiditeetti, mutta hyvin matala mortaliteetti. Eli suomeksi: leviää kuin elanto, mutta tappaa harvoin. Niin on aina ollut ja tulee olemaan. Tämän biologisen todellisuuden on hypetys muuttanut päälaelleen. Tai sitten meitä kyykytetään tarkoituksella.".

Lainatkaamme Antilta lisää kommenttieni kera ja katselkaamme tuota tarkoituksellisen kyykyttämisen todenperäisyyttä: "On totta, että heikot voivat menehtyä influenssaan tai mihin tahansa aivan lieväänkin tautiin. Ongelma on siinä, ettei rokotus auta näitä ihmisiä sillä heidän immuunivasteensa on heikko. Mutta näillä ihmisillä myydään rokotetta terveille. Puhutaan kuolemista, jolloin tavallinen tallaaja luulee kaatuvansa tautiin noin vain." ---> Näin helppoa on ohjata rahvasta harhaan, kun se on saatu uskomaan viranomaisten, valtavirtamedian (Mm. puoli yhdeksän uutiset ja koulutussysteemi) ja valtion oletettuun vilpittömyyteen kuin ne muka sisältäisivät kokonaisen totuuden maailman tilasta. Ainoa keino tämän ehdollistumisen yli pääsemiseksi on pakottaa itsensä näkemään maailmaa tuosta ym. laajemmasta ja syvällisemmästä näkökulmasta; kyseenalaistaa tähän mennessä oppimaansa vertailemalla kaikkea saatavilla olevaa tietoa ns. viralliseen totuuteen. Siitä vähitellen havaitaan virallisen totuuden sisältävän vain osatotuuksia hahmottoman pirstaleisena epäkuviona, missä pinnan alle jää paljon oleellista ko. pirstaleita ymmärrettävämmäksi ja koherentimmaksi kokonaisuudeksi kutovaa tietoa.

"Koko pandemian julistus oli äärimmäistä ylireagointia ellei sitten sekin teko palvellut jotain muuta tarkoitusta." ---> Se tarkoitus oli tietenkin NWO -agendaa tukevaa; Havaitsin jo silloin viime vuoden keväällä ko. pandemian julistuksen alla, että mokoma tauti ja siihen liittyneet viranomaistoimet olivat jotain muuta kuin pelkkää hyväntahtoista ja vilpitöntä maailman kansojen auttamista. Meni kuitenkin vielä muutama kuukausi ennen kuin ymmärsin tämän tautiagendan osien dynamiikan sen verran hyvin, että niiden kuuluminen osaksi Illuminatin voitontavoittelu- sekä väestönkontrolli- ja eugeniikka-agendaa tuli johdonmukaisena silmieni eteen. Nykyvalossa tämä on vieläkin selvempää, joten katsotaanpa eteen päin Antti Heikkilän avulla -->

"Rokotusten aloittamien oli kaoottista vailla suunnitelmallisuutta. THL ei hallinnut konseptia ollenkaan. Typerät lausunnot loivat paniikkia. Kaikki ne, jotka käyttivät omia aivojaan, syyllistettiin. Itse pääjohtaja uhkasi pistää toisinajattelijat edesvastuuseen. Se olisikin ollut hyvä juttu sillä oikeudessa olisi käynyt ilmi kuinka heppoisella pohjalla liikuttiin." ---> Tähän tautiagendaan kuului siis myös suunnaton hätäily ja sekös on oivallinen olosuhdetilanne piilottaa ko. jupakan sisälle juuri noita eliitin voitontavoittelu- sekä väestönkontrolli- ja eugeniikka-agendoja. Monia kyseenalaisia tekoja niiden aiheuttamina voitaisiin sitten tarpeen mukaan perustella jälkeen päin mm. juuri näin: "Emmä tienny", "Emmä mut ne muut", "Tein vain mitä käskettiin", "Luulin tehneeni oikein" jne. Eli kaaos peittäisi kyseenalaiset toimet ja suunnitelmat sopivilta osiltaan ja mitään oleellista ei saataisi todistettua kunnolla.

"Arkkiatrikin ärähti hoitajille, jotka uskaltautuivat kieltäytyä rokotteista. Hänen etiikkansa (joka näyttääkin olevan etikkaa) mukaan on väärin kieltäytyä, kun kerran herrat päättävät. Tulee mieleen Adolf Eichmann, kun hän ihmetteli, miksi oli joutunut oikeuden eteen vastaamaan kansanmurhasta. Hänhän oli toiminut nuhteettomasti siten, kuten ylemmät olivat käskeneet, mikä on arkkiatrin mukaan eettistä. Jätä omatunto ja mars vorwärts. Eihän Eichman tehnyt pahaa kärpäsellekään, vaan huolehti, että junat kulkivat aikataulujen mukaan. Hän oli sen ajan logistiikkanero ja nuhteeton kansalainen. Mitä pahaa siinä on?" ---> Juuri näin; Kuten yllä otin esille, niin Illuminatin "palkkaamat työntekijät" ovat monesti ihan niitä hyväuskoisia hölmöjä, joiden ei tarvitse välttämättä tietää yhtään mitään mistään NWO:n osasta tai sen olemassaolostakaan. Suomenkin poliitikoissa ja viranomaisissa on varmasti paljon tällaisia hölmöjä, jotka eivät osaa nähdä pintaa syvemmälle, vaan kuvittelevat harhaanjohdetusti myös tässä tautijupakassa tehneensä "oikein silloisten tietojen pohjalta".

Tämä tautiepisodi osoittaa siis osaltaan myös sen, kuinka äärimmäisen vaarallisia voivat olla sellaisetkin ihan hyvää tahtovat poliitikot ja viranomaiset, jotka eivät ole perillä tästä maailman tilasta osana tätä Illuminati-pahuutta. Siinä heidän ylimieliset luonnehdinnat NWO -agendasta tyyliin "NWO -tutkijat ovat hörhöjä" tai "Ei ole mitään NWO -agendaa" ovat todellisuuden kieltämistä edesvastuuttomasti ja heikkoa luonnetta osoittavasti.

"Jos jotakin hyvää on tapahtunut, niin kriisi on tuonut hyvin esiin sen, minkälaisia varjoja on terveydenhoidon taustalla. Lääkäreiden arvo mitataan pelkästään tehtyjen julkaisujen pohjalta. Mitä enemmän paperia, sitä pätevämpi lääkäri. Paperien sisällöllä ei ole merkitystä.... Jos haluaa edetä paremmalle pallille, niin on taisteltava verisesti että paperipino kasvaisi. Tuo, että rokotuksen haittoja on pantattu julkaisua varten, on niin tavanomaista, että on ymmärrettävää, että siihen syyllistyneet ihmettelevät Eichmannin tavoin, että mitäs väärää tässä. Näille ihmisille potilas on materiaalia julkaisua varten. Kärsimyksellä ei ole merkitystä." ---> Illuminatin edustama maailmankuva on sairauden lailla edennyt yhteiskuntarakenteissa hyvin pitkälle mm. noin ja on siksi erittäin hälyyttävällä tavalla kiire huomata tämä pahuus ja toimet sen torjumiseksi! Kaikki muu on vähintään nössöilyä, tyhmyyttä ja välinpitämättömyyttä sekä pahimmillaan itse ko. eliitin suoraa pahuutta ihmiskuntaa, planeettaamme ja olemassaoloamme vastaan!

"Kun rokotuksia perustellaan, on syytä katsoa historiaa. Oheisena kaksi kaaviota. Ylempi kertoo tuhkarokon ja alempi hinkuyskän historian. Molemmat taudit alkoivat hävitä kauan ennen kuin rokotteet astuivat kuvaan, kiitos muun kuin lääketieteen." ---> Näyttää tosiaan siltä, että länsimaiden lääketiedettä on yliampuvasti medikalisoitu pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin edellyttämillä tavoilla tavoitteena yhtäältä ko. länsieliitille yhä suurempia taloudellisia voittoja ja sitä kautta valtaa sekä toisaalta luoda olosuhteita toteuttaa ko. eliitin piiristä löytyviä väestönkontrolli- ja eugeniikka-agendoja. On virhe luulla, että kaikki sellaiset agendat muka kuolivat natsi-Saksan kukistumisessa!

"Mikä sitten tässä rokotteessa on vikana. Alusta asti olen vastustanut adjuvanttirokotteita. Perinteinen rokote valmistetaan heikennetystä taudinaiheuttajasta, mikä sinänsä on ihan hyvä idea. Siinä immuunijärjestelmä kykenee koodaamaan taudinaiheuttajan informaation kokonaisuudessaan ja kykenee sitten reagoimaan välittömästi taudin ilmaantuessa elinpiiriin.

Näissä nykyrokotteissa ei käytetä kokonaisia taudinaiheuttajia, vaan niiden osia. Jotta immuunijärjestelmä reagoisi, täytyy sitä stimuloida kemiallisesti rokotteen yhteyteen lisätyillä aineilla, adjuvanteilla. Professorit puolustavat adjuvantteja sanoen niiden olevan luonnonaineita, mutta asian juju ei johdu aineiden mahdollisessa myrkkyvaikutuksesta vaan keinotekoisesta immuunijärjestelmän stimulaatiosta.

Immuunijärjestelmä on hyvin herkkä ja spesifinen. Toisin sanoen se reagoi hyvin valikoiden siihen kohdistuvaan biologiseen informaatioon. Asiaa voisi verrata tietotekniikkaan (mistä lääketieteen professorit eivät valitettavasti juuri ymmärrä mitään). Ohjelmointi edellyttää oikean kokoista ja laatuista bittiä. Bitin osa sekoittaa ohjelmoinnin. Ohjelmointi ei etene, vaikka lisäisi sähköä koneeseen (adjuvanttia). Mielestäni adjuvanttirokote on tehoton sillä aitoa immunitettia ei voida saavuttaa vajavaisella informaatiolla. Tietysti on mitattu rokotusten vasta-ainereaktioita, mutta sen saa aikaan millä tahansa muullakin epäspesifisellä immuuniärsytyksellä. Periaatteessa rokote ei ole siten lumelääkettä parempi muuta kuin sivuvaikutustensa suhteen. Samaa ovat esittäneet muutkin." ---> Tässä on tähän mennessä uskottavin ja vakuuttavin esitys näistä H1N1 -rokotteen vaaroihin liittyvistä asioista, jonka olen nähnyt! On vaikea kuvitella, etteivätkö myös THL:n, WHO:n ja Glaxo Smith Kline -yhtiön väet olisi muka tienneet näistä vaaroista; moiset isot "asiantuntijat" siis! Siitä huolimatta he silti tuputtivat moista paskaa liikenteeseen kansoille, vaikka "pandemia" oli valepandemia; mm. Puolassa ei toteutettu H1N1 -rokoteohjelmaa ja silti siellä ei sen enempää kuolleita tullut taudin takia suhteessa väkimäärään kuin esim. Suomessakaan.

Tässä on kaksi erilaista skenarioita havaittavissa ko. rokotteen kyseenalaisessa ja pahuutta heijastelevassa tuputtamisessa --> Osa noista viranomaistahoista on ollut tietämättömiä näistä rokotevaaroista, kun heille on ollut yhtäältä tärkeämpää edetä urallaan eikä niinkään opiskella oikeita asioita (Kuten Antti Heikkilä kuvaa näitä tämän sairaan kapitalismin opportunistityhmyreitä) ja toisaalta jotkut heistä eivät ole voineet uskoa hyväuskoisuudessaan niin perustavaa laatua olevaan pahuuteen myös omassa systeemissään. Toinen viranomaisosa on ollut puolestaan suoraan Illuminati-eliitin agendojen toteuttajia, jotka ovat voineet käyttää helpostikin hyväkseen ensimainitun viranomaisryhmän sisältä löytyvää hyväuskoisuutta ja tyhmyyttä.

"Immuunijärjestelmän ärsytys voi johtaa epätoivottuihin reaktioihin ja aiheuttaa ns. autoimmuunireaktion. Se on tila, jossa immuunijärjestelmä hyökkää omia kudoksia vastaan. Reuma on tyypillinen autoimmuunitauti. Syöpääkin pidetään sellaisena. Nykyinen narkolepsiakin voi selittyä autoimmuunireaktion aiheuttamaksi sairaudeksi." ---> Illuminatin rakentaman ja junaileman ylimedikalisaation seurannaisvaikutukset ilmenevät siis mm. näin!

"Tehosteaineilla ja vajavaisella biologisella informaatiolla väsätty rokote altistaa ihmiset autoimmuunisairauksille. Näitä sairauksia tunnetaan ainakin pari sataa. Minkä sairauden sitten kukin saa, riippuu perimästä. Sairaus ei siten johdu rokotteen suorasta vaikutuksesta vaan sen aiheuttamasta häiriintyneestä immuunivasteesta, johon kukin reagoi sitten taipumustensa mukaisesti. Joku saa syövän, toinen taas reuman." ---> Tuo on Antille tulleesta lukijapalautteesta löytynyt hyvä loppukiteytys. Tässä havaitaan juuri se Illuminatin ehdollistaman maailmankuvan yksi virhe, joka tulee ottaa huomioon NYT! ---> Monet ihmiset eivät enää osaa kunnolla ajatella yllä mainitsemallani tavalla; "kyetä ajattelemaan omaa kokemusmaailmaansa laaja-alaisemmin, näkemään kausaliteetteja ja yhtenevyyksiä piilevien / abstraktien olemusten ja käytännön konkretian välillä sekä ymmärtämään sellaisissa prosesseissa elävää dynamiikkaa; syy- ja seuraussuhteiden ilmenemistä ja näkyvien ilmiöiden taustoilla piileviä todellisuuksia".

Ko. rokoteohjelma on siis ollut vaarallinen vähintään välillisesti; kausaliteetti ilmenee viiveellä, katkonaisesti ja näennäisen epäjohdonmukaisesti. Sitä vyyhteä ei voida havaita tutkimalla vain (rokotteen) suoria vaikutuksia; on osattava nähdä myös piilevät ja epäsuorat vaikutukset. Eli; "Objektin aiheuttava näkymätön ilmiö on ymmärrettävä myös aistimaailman ulkopuolella" tai "Pilven koko olemassaolon jatkeena on paljon näkymätöntä fysiikkaa".

Sama ilmiöiden ja olosuhteiden havaitsemisen vaikeus piilevästä näkyvään pätee moneen muuhunkin aina yhteiskuntatoiminnan tärkeimpiin prosesseihin saakka, jotka ovat olleet ja ovat vielä yhä Illuminatin manipulaation ja tuhonnan kohteena. Paras esimerkki on juuri ekonomia, jossa tällaista ajattelun rajallisuutta ja epäloogisuutta havaitaan hyvin paljon asioiden ymmärtämisessä. Moni ei tule ym. tavalla ajatelleeksi mm. sitä, mitä tämä kapitalismin ylikorostunut muoto NWO -narsismin saastuttamana monetaristisen talousjärjestelmän puitteissa tarkoittaa ja miten se käytännössä tuottaa yhteiskuntiimme näkymättömistä vaikutuksistaan saakka äärimmäistä haittaa. Omaa etua tavoitteleva vallanhalu ilmenee niin monina vippaskonsteina saada sitä yhä enemmän, että on suorastaan lopulta ihme, ettei se näy jokaiselle sen takia haittaa kokevalle kristallin kirkkaasti!

Onko kyse sitten lopulta niin kiinteästi meidän ihmisten tyhmistä aivoista ja luonteesta osana meidän luonnollisia ominaisuuksia?... Facebook -ystävieni joukosta esille tuodussa tässä presentaatiossa Laurie Santos korostaa tätä seikkaa hyvin eli juurikin lännen ekonomia olisi siis eräänlaista "apinaekonomiaa", missä olosuhteet eivät tee ihmisistä huonoja vaan huonot ihmiset tekevät olosuhteistakin huonoja. Presentaation lopussa tullaankin siihen johtopäätökseen, että alunperin vikaa on paljon meissä itsessämme ja siksi olosuhteita pitäisi säätää niin, että se vika ei pääse ylivaltaan. Tämähän on Lyndon LaRouchen teesien keskeinen havainto ja tämä monetaristinen läpeensä korruptoitunut ja saastunut järjestelmä kuvastaa sitä erityisesti. Tästä voimmekin jatkaa sitten erinomaisesti seuraavassa kirjoituksessani maailman ekonomian tilanteen ihmettelyä tämän "apinalauman" eli ns. Illuminatin kourissa...

No comments: