Wednesday, September 22, 2010

Markku Uusipaavalniemi Ville Iivarisen haastattelussa: Rahan valhe ja talousdemokraattisia parannusvaatimuksia

Rahan kavalan paha, järjetöntä velkaantumista luova ja kärsimystä sekä tuhoa ympärilleen levittävä luonne on ollut oleellinen osa tätä monetaristisen nykyjärjestelmän globaalisti toivotonta tilannetta eliitin tuhoavissa ja sössivissä käsissä osaltaan jopa satoja vuosia!
Tästä ovat viime aikoina kunniakkaasti pitäneet yllä älämölöä ja paremman vaihtoehdon toitottamista ko. monetarismin sijalle täällä Suomessa ns. talousdemokratialiikkeen aktiivit, joista kärjessä esim. Lars Osterman (Bloginsa Suomen Talousdemokraattinen puolue ja ko. juttu; Markku Uusipaavalniemi videolla) ja Ville Iivarinen (Bloginsa Rahan valhe ja ko. juttu; Markku Uusipaavalniemi paljastaa rahan valheen).

Tätä talousdemokratian sanomaa levitetään myös Facebookissa Paljastetaan rahan valhe -ryhmässä ja nyt siellä on julkaistu tämä erinomainen ja potentiaalisesti erittäin vaikutustehoinen haastattelu, missä ainoana näistä asioista kunnolla perillä olevana kansanedustajana Markku Uusipaavalniemi kertoo näkemyksiään Ville Iivarisen haastattelemana. Tätä Markun haastattelua voidaan erinomaisesti verrata keskenään ylihuomenna perjantaina klo. 20:00 Suomen aikaa tulevan Lyndon LaRouchen webcast seminaarin kanssa!

Villellä on tämä alla oleva tärkeä tiedonanto sanottavanaan ko. haastatteluvideoiden kyytipoikana ja lainaan sen kokonaisuudessaan tähän. Ko. haastatteluvideot ovat linkkeinä lainauksessa. -->

"Hyvä raharyhmäläinen, Raharyhmän ylläpito haastatteli kansanedustajaamme Markku Uusipaavalniemeä pari päivää sitten eduskunnassa ja haastattelusta tehdyt videot ovat nyt katsottavissa Youtubesta. Kysyin Uusikselta rahasta, kuinka se luodaan ja kenen toimesta. Juttelimme vallan kulisseissa lymyävästä rahanvallasta, velkakriisistä ja poliittisten harhaanjohtajiemme älyttömistä toimista näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Markku istuu hallituksen talousvaliokunnassa ja hänkin sanoo, että rahan ongelmien ratkaiseminen olisi naurettavan helppoa, mikäli vain tietoisuus nykyisen rahajärjestelmän todellisesta luonteesta leviäisi nykyistä laajemmalle. Tämä noin 20 minuuttinen haastattelu sisältää oikeastaan kaiken sen oleellisen tiedon, mitä ryhmämme pyrkii levittämään, joten kehoitan tutustumaan, postaamaan profiiliisi, keskustelupalstoille ja kaikille mahdollisille foorumeille.

Linkit haastattelun kolmeen osaan löydät tästä:
Osa 1: http://www.youtube.com/watch?v=hzbGUxz2reo
Osa 2: http://www.youtube.com/watch?v=gmetMOw04Ss
Osa 3: http://www.youtube.com/watch?v=fQCTShz4O4o

Älä huijaa itseäsi kuvitelmalla, että tämä ei muka koske sinua tai ettei mitään ole tehtävissä.

Rahajärjestelmä nykyisellään on yhteiskuntamme suurin epäkohta, ja se tullaan muuttamaan heti kun ihmiset vain kollektiivisesti tajuavat sen petollisen luonteen. Sinä voit auttaa tässä. Voit täyttää kannattajakortin ja kerätä niitä ystäviltäsi, jotta saamme Suomeen mahdollisuuden vaikuttaa äänestämällä rahan olemukseen ja saada asiaa sitä kautta enemmän esille: http://www.samassaveneessa.info/talousdemokratia/td-kannattajakortit

Ja jos tällainen ei innosta, niin voit ottaa yhteyttä muihin puolueisiin ja kehoittaa heitä ottamaan tämän ohjelmaansa. Voit kirjoittaa asiasta keskustelupalstoille, yleisöosastoille, toimittajille, voit liimailla lappuja kaupungille, järjestää mielenosoituksen tai huutaa vaikka kadunkulmassa. Henry Ford sanoi jo sata vuotta sitten, että "jos ihmiset vain ymmärtäisivät rahaa ja pankkitoimintaa, meillä tulisi vallankumous ennen huomisaamua". Tätä on odotettu jo 300 vuotta. Eikö olisi jo aika? Tule mukaan nyt! Paljastetaan rahan valhe!

Ville Iivarinen
http://villeiivarinen.blogspot.com/
Suomen Talousdemokratia ry.".

No comments: