Saturday, September 04, 2010

Tuhoisa NWO:n saastuttama systeemikriisi: Ekonomia osana hyvinvointivaltioiden alasajoa uusfeodaaliseen tyranniaan

Nyt tulee julkaisuvuoroon jatko-osa viime maanantaina kirjoittamalleni NWO -kritiikkivuodatukselleni Tuhoisa NWO:n saastuttama systeemikriisi: H1N1 -tautijupakan tuomia havaintoja hyvyyden ja pahuuden eroista. Tässä osassa tarkastelukatse on suunnattu ekonomian olemukseen osana NWO:n hyvinvointivaltioalasajoa kohti uusfeodaalista eliittityranniaa. Tuossa edellisosassa loppukaneettina kirjoitin seuraavaa:

"Onko kyse sitten lopulta niin kiinteästi meidän ihmisten tyhmistä aivoista ja luonteesta osana meidän luonnollisia ominaisuuksia?... Facebook -ystävieni joukosta esille tuodussa tässä presentaatiossa Laurie Santos korostaa tätä seikkaa hyvin eli juurikin lännen ekonomia olisi siis eräänlaista "apinaekonomiaa", missä olosuhteet eivät tee ihmisistä huonoja vaan huonot ihmiset tekevät olosuhteistakin huonoja. Presentaation lopussa tullaankin siihen johtopäätökseen, että alunperin vikaa on paljon meissä itsessämme ja siksi olosuhteita pitäisi säätää niin, että se vika ei pääse ylivaltaan. Tämähän on Lyndon LaRouchen teesien keskeinen havainto ja tämä monetaristinen läpeensä korruptoitunut ja saastunut järjestelmä kuvastaa sitä erityisesti. Tästä voimmekin jatkaa sitten erinomaisesti seuraavassa kirjoituksessani maailman ekonomian tilanteen ihmettelyä tämän "apinalauman" eli ns. Illuminatin kourissa...".

Tästä lähtökohdasta tarkastelkaamme muutamien keskeisten ekonomiasta paljon tietävien tahojen avulla tätä lohduttoman pahuuden syöveriä, mistä poispääsyä ei ole ilman erittäin radikaaleja muutoksia koko systeemiin ...Ja tietenkin yksi osa siinä on se, että ko. pahuutta luovien tahojen toimintaedellytykset eliminoidaan --->

Otan esille kolme tahoa, joista kahta olen tuonut viimeksi esille kauan aikaa sitten. Heidän havaintonsa kiteyttävät osaltaan erittäin tarkasti ja maanläheisen maalaisjärkisesti tähän monetaristiseen systeemiin pesiytyneen peruuttamattoman järjestelmäkriisin luonteita ja ominaisuuksia.

Ensimmäisenä tilannetta saa havainnollistaa nimimerkin VisionVictory taakse kätkeytyvä nuori mies Yhdysvalloista. Tässä on keskeinen hänen Youtube -sivustonsa video tähän liittyen: Economic Deja Vu? Or was Obama Right, things have Changed... The Golden Indicator. Ko. videon lopussa on erittäin paljon puhuvia kaavioita ja tilastoja Yhdysvaltain ekonomian tämän hetken tilanteesta ja huomatkaa!: Ko. tilastojen lähde on itse valtio eli mm. Federal Reserve ja valkoinen talo. Eli yhtäältä meille laitetaan nähtäville karmeaa todellisuutta kuvaavia tilastotietoja sumeilematta, mutta toisaalta valehdellaan puheissa ja kirjoituksissa muka siitä huolimatta kaiken olevan menossa kohti elpymistä ja "talous on tulossa vakaalle pohjalle" / "talouskasvu on alkamassa", mukamas. Tämä on edelleen erittäin selkeä osoitus siitä, että eliitin kontrolloimat päättävät virkamiehet esim. FEDissä tekevät tarkasti suunniteltua tarkoituksellista hallaa ekonomialle tavoitteena tuo uusfeodaalinen pahuuden tyrannia! Tämä kirjoitukseni on tyhjentävä selvitys tämän väitteen tueksi!

Katsokaamme siis aluksi siksi tekstimuodossa noiden VisionVictoryn tarjoamien tilastojen anti tästä saatanallisen suunnitelman ilmenemismuodoista ja luonteista (Videon lopusta voitte pysäytysnappia painamalla katsoa ko. tilastoja tarkemmin):

Tilasto A --> Yhdysvaltain liittovaltion ylijäämän / alijäämän tilanne 1800 -luvun lopulta nykypäivään: Mitä tilasto kertoo? Se kertoo mm. siitä, kuinka rahan syntymekanismi (Kaninkolo -blogin suosittua iskulausetta lainaten; "Ennen kuin dollari voidaan kuluttaa se täytyy lainata, korolla tietenkin") ja täysin holtiton velaksiotto ja johdannaisspekulaatiot ovat lisänneet USA:n alijäämää erittäin räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana eikä loppua sille ole näkyvissä; kiitos siitä myös näille kuuluisille bailout- eli "elvytysjärjestelyille".

Tilasto B --> Ns. St. Louis -korjattu monetaarinen perusta (Eräänlainen rahavarantomuoto; wikipedian selitys) Yhdysvalloissa 1900 -luvun alusta nykypäivään. Mistä tilasto kertoo? Se kertoo käytännössä siitä, kuinka juuri noiden bailout- eli "elvytysjärjestelyjen" jatkamisen takia rahan määrää eli sitä kuuluisaa likviditeettiä lisätään holtittomasti koko ajan, jotta systeemiin pesiytyneet pilaantuneet arvopaperit saataisiin muka poistettua; yhtäältä liittovaltio (Yhdysvalloissa) ostaa velaksi näitä mätiä arvopapereita pelastaakseen pankit (Etenkin juuri ne eniten sössineet eliitin pankit ja pankkikartellit) ja lisää velkaansa sitä kautta yhä enemmän ja toisaalta systeemiin tuleva uusi raha (Eli sekin lisävelkaa jo syntymekanisminsakin takia) on lähinnä vain samaa arvopaperisotkua lisäävää pseudolikviditeettiä ko. pankkien ja pörssien tuhoisaa kasinopelaamista varten eli toistetaan samaa tuhoa aiheuttavaa prosessia kerta toisensa jälkeen ja kasataan lisää paskaa entisen päälle eli "painetaan" rahaa yhä lisää kuin se olisi viimeinen oljenkorsi pitää systeemiä yllä. Tällekään ei ole loppua näkyvissä nykyisellä tiellä jatkettaessa; seurauksena hyperinflaatiovaara...

Tilasto C --> Kirjattujen konkurssien määrä Yhdysvalloissa vuodesta 1995 alkaen. Mistä tilasto kertoo? Uuden tilastokaunistelua aiheuttaneen lain jälkeenkin (Vuoden 2006 alusta alkaen) konkurssien määrä on jatkanut kasvuaan. Se puolestaan kertoo siitä, kuinka noiden kahden yllä mainitun tilaston kuvaama kehitys on viemässä yhä enemmän pohjaa pois reaalitaloudelta eli loppupeleissä ihmisten fyysisen hyvinvoinnin ja elämisen raamien toteutumisilta. Suunta on vääjäämättömästi kohti yhä rajumpaa systeemin luhistumista myös tässä tapauksessa.

Tilasto D --> Yhdysvaltain liittovaltion tämän vuoden menot tähän mennessä. Mistä ko. pallodiagrammit kertovat? Ensinnäkin siitä, kuinka poliisivaltiotyranniaa suunnitellusti pystyttävä tekaistu false-flag ohjattu sota terrorismia vastaan vaatii varoja uskomattoman paljon esim. jopa verrattuna USA:n avaruusohjelmaan tai ylipäätään reaalitalouden ylläpitämiseen verrattuna.

Ylivoimaisesti suurin menoerä on kuitenkin sosiaalietuudet ja terveydenhuolto. Se taas kertoo välillisesti juuri tuosta reaalitalouden tuhosta eli ihmisten fyysisen hyvinvoinnin ja elämisen raamien degeneraatiosta; mitä enemmän ihmisiä ns. putoaa yhteiskunnan kyydistä ko. reaalitalouden tuhon seurauksena, niin sitä enemmän varoja tämä joukko vaatii saadakseen elääkseen sekä rahaa että terveydenhuoltoa (Mitä huonommat olosuhteet, niin sitä enemmän terveydenhuoltoa vaativia sairauksia alkaa esiintymään ja sitä enemmän terveydenhuolto vaatii rahaa).

Illuminati ja muukin eliitti kuvittelevat vääristyneesti, että tämä lisääntyvä sosiaalietuus- ja terveydenhuoltomenoerä on haitta ekonomialle ja siksi se on esim. juuri Yhdysvalloissa ollut tärkeä Obaman hallinnon menoleikkauskohde; Obamacare -lakiuudistus, jota Lyndon LaRouche nimittää natsiterveydenhuolloksi / Hitler-terveydenhuolloksi mallinaan mm. Hjalmar Schachtin teesit. Eli eliitin ajatuksenjuoksu menee tässä näin; eliitti syyllistää kansaa siitä, kun eliitin oman monetaristisen pahuuskikkailunsa takia aiheuttama reaalitaloustuho on aiheuttamassa ko. menoerän ja siksi vaatii ko. menoerän leikkaamista. Pähkähullua, eikö totta?! He eivät yhtään siis ajattele, että oikea ratkaisu on ko. menoeräkierteen aiheuttaman systeemivian korjaaminen (Poistamalla koko sitä vikaa aiheuttava systeemi) sen sijaan, että säilyttäisi sellaisen systeemivian edelleen ennallaan aiheuttaen lisää ko. noidankehätuhoa!

Kaikkein eugeniikka- ja kansanmurhahulluimmat eliitin porukat ovat itse asiassa tämän skenarion suunnitellusti luoneetkin, jotta he voivat talouden "elvytyksen" nimissä leikata ko. menoerää, mikä aiheuttaa kuolleisuuden lisääntymistä osaltaan ja näin eugeniikka toteutuu kiertoteitse muka piilotellusti. Ja tähän liittyy myös tuo tämän otsikon alla viimeksi kirjoittamani kuvaus ko. H1N1 -tautijupakasta; maapallon väestöä pitäisi saada muka vähennettyä radikaalistikin ja samalla kerätä ko. monetaristiseen pahuuspelleilytalouteen voittoakin sen mukana. Ko. agenda paistaa niin selvästi läpi tällaisen systeemin säilyttämishaluissa ja -teoissa!

Tilasto E --> Yksittäisten henkilöiden työttömyysjakson keskimääräisen pituuden kehitys Yhdysvalloissa vuodesta 1965 alkaen. Mistä tilasto kertoo? Tämä on myös oivallinen mittari näyttämään toteen tuon reaalitalouden tuhon ja siitä johtuvan ihmisten fyysisen hyvinvoinnin ja elämisen raamien rapautumisen kohti uusfeodaalista niukkuutta ja tyranniaa! Havaitsemme siis sen, kuinka työttömien keskuudessa on yhä yleisempää yhä pidemmiksi venyvät työttömyysjaksot. Yhä useampi putoaa myös kokonaan työmarkkinoilta ja jopa yhteiskunnan rattailta pois tämän seurauksena.

Tällekään kehitykselle ei näy loppua, vaikka muka talous olisi nyt "elpymässä"; se elpyminen todellakin tarkoittaa pelkästään vain rahan määrän lisäämistä järjestelmässä kuin vain se muka olisi itse parantamista aiheuttava lääke, mutta itse talouden parantamisen kanssa sillä ei tässä monetaristisessa järjestelmässä ole mitään tekemistä, kun se raha on jo lähtökohtaisesti velkaa ja järjestelmää ei ole siivottu entisistäkään veloista ja pilaantuneista arvopaperisotkuista, joita siirrellään valtioiden kontolle aiheuttamaan ultramegalomaanisesti yhä pahempia budjettivajeita ja sitä kautta reaalitalouden tuhoa ja edelleen sitä kautta ihmisten fyysisen hyvinvoinnin ja elämisen raamien rapautumista kehitysmaatasoille - Ehkä parissa vuosikymmenessä kivikauteenkin saakka paikoin!

Tilasto F --> Neljän viikon keskimääräinen velkasitoomusten toimeenpanomäärä Yhdysvalloissa vuodesta 1965 alkaen. Mistä tilasto kertoo? Havaitsemme siis juuri sen, kuinka valtavasta rahan eli likviditeetin lisäämisestä huolimatta sitä on käytetty erittäin vähän itse systeemin yhden ydinongelman eli velkasitoomusten hoitamiseen ja itse ongelman ydin siten muhii edelleen systeemissä aiheuttamassa lisää peruuttamatonta tuhoa. Tämä ns. lisälikviditeetti onkin vain entisen tuhon päälle yhä uutta ongelmaa luova velkageneraattori, kun sitä käytetään uusiin kasinopeleihin pankeissa ja pörsseissä ilman että velkoja edes välitetään hoitaa oikeasti kunnolla. Eliitti näet tietää, että sitä velkaa on niin järjettömän paljon, että yhtään mitään ei ole enää tehtävissä niiden hoitamiseksi pois ne maksamalla. Ne ovat enää vain tekosyy neofeodalismille. Samalla ko. "likviditeetti" on siis kuin ko. ydinongelmaa peittävä sinitarra, jonka olisi määrä pitää yhä korkeammalle Baabelin torniksi rakentuvaa korttitalohässäkkää pystyssä kulissina meille kansoille. Ei tule onnistumaan!

Hullu on se systeemi ja hulluinta on juuri se, että sitä ylläpidetään tarkoituksella juuri näin hullusti eikä tällekään kehitykselle näy loppua! Tai no... Itse asiassa loppu tavallaan näkyy, mutta tällä tiellä jatkettaessa se on juuri se totaalinen taloustuho, jonka raunioille eliitti haluaa pystyttää uusfeodaalisen ja kansojen kannalta katsottuna uuden pimeän ajan tuovan satanisti-imperiumin! Senkin he silti varmaan sössisivät harhaluuloissaan.

Tilasto G --> Uusien yhden perheen asuntojen myyntimäärä Yhdysvalloissa vuodesta 1960 alkaen. Mistä tilasto kertoo? Reaalitalouden alasajoa ja sitä kautta hyvinvointivaltioiden tuhoa tietävän skenarion eräs hyvä kuvaaja ja siitä nähdään hyvin myös se kuuluisa kiinteistökupla, joka koko systeemin tuhoa symboloivana ensimmäisenä kuplana posahti vuosina 2007 - 2008. Se ei siis ollut systeemiin kriisiä aiheuttanut satunnainen tapahtuma, vaan ensimmäinen merkki koko systeemin täydellisestä järjestelmäkriisistä!

Tässäkin on muistettava, että mitä rapautuneemmaksi reaalitalous menee, niin sitä vähemmän kansalla on sijoittaa rahaa mm. tällaisiin isoihin ostoksiin, minkä tämä tilasto kirkkaasti näyttää sen jälkeen, kun se valheellinen kiinteistökuplan johdannaisvedätys asuntolainoilla kuoli. Lisäksi reaalitalouden rapautumisen myötä on mahdollisuuksia vähemmän edes rakentaa ko. taloja myyntiin eli sitäkin kautta tarkasteltuna näkyy kaikki vaikuttaa kaikkeen -tyyppinen vaikutus koko systeemin toivottoman tilanteen kuvauksena.

Tämä tilasto indikoi kulutuksen hyytymistä yleisemminkin samasta reaalitalouden rapautumissyystä johtuen ja sitäkin kautta talouden rattaat jumittavat takaisinkytkevästi yhä enemmän ja näin hyvinvointivaltioiden alasajo tapahtuu myös noidankehämäisesti omalla painollaan ja siitä eliitti saa yhden tekosyyn lisää syyllistää valheellisesti kansaa "vääristä eli liian varovaisista kulutustottumuksista" ja noiden Tilasto D:n ja E:n kohtien mukaan myös "Työn vieroksumisesta" / "Heikkolaatuisista tuottamattomista ihmisistä" --> Eugeniikka-agendat ja työvoiman tehostaminen orja- ja tyranniamenetelmin vailla oikeaa ihmiskuntaa palvelevaa missiota kierteessä yhä syvempään pakkoon ja epätoivoon tuhon edessä.

Tilasto H --> Lopuksi on pylväsdiagrammiesityksenä ilmeisesti tuon Tilasto A:n anti (Liittovaltion ylijäämän / alijäämän tilanne).

Toinen erinomainen ekonomian helvetillisen tilan havainnoija on ollut Karl Denninger -niminen floridalainen mies, jolla on lakonisen huumorin keinoilla pulppuava esitystapa näistä asioista. Hänen Youtube -sivustollansa tärkeitä videoita ovat viime kuukausilta mm. nämä:

Upcoming-Crash.mp4, "Here It Comes" ja Fractal-2010-0726-Youtube.mp4
--> Tämä mielenkiintoinen pörssikurssien käyttäytymistä havainnollistava tilastotarkastelu on tosi pelottava; olisiko tilaston käyrästä pääteltävissä, että uusi paha pörssiromahdus olisi tosiaan tulossa jo muutaman kuukauden sisällä...?! Aika merkillistä yhtenevyyttä pörssikurssien käyttäytymisessä on joka tapauksessa havaittavissa verratessa viime kuukausia aikaan juuri ennen syksyn 2008 romahdusta.

Tästä yhtenevyydestä voidaan toki päätellä ainakin sellaista, että tässä monetaristisessa järjestelmässä tehdään ilmeisesti paljon samanlaisia manöövereitä nyt kuin silloin 2008 vuonnakin. Ja tietäessämme ko. systeemin sisäänrakennetun perusongelman luonteen, voimme valitettavasti todeta tässä tuhoa ennakoivassa tarkastelussa paljon perää. Ainekset ovat olemassa hyvin hyvin ikävälle skenariolle joka tapauksessa ja Lyndon LaRouche on itse asiassa jo lähes koko kuluneen kesän ajan varoittanutkin niiden ainesten aiheuttavan viimeistään lokakuuhun mennessä peruuttamattoman tuhon kierteen, jossa joudumme jättämään pysyvät hyvästit hyvinvointivaltiolle ja vastaanottamaan apocalyptisen kaaoksen ja kärsimyksen ajan jopa sukupolvien ajaksi...

2010-07-01 CNBC Callout.mp4 --> Tässä Karl esittää hyvin sitä kuuluisaa "mitäs minä olen sanonut ja varoittanut" -tyylistä vastavetoa itseensä kohdistuneen kritiikin kumoamiseksi. Täytyy sanoa, että kaikki tieto on Karlin puolella! Sitä vastoin tuo videossa Karlia kohtaan kritiikkiä esittänyt CNBC:n taloustoimittaja käy erittäin hyvästä malliesimerkistä eliitin käsinukkena; hän on kuin muottiin valettu eliitin monetaristiseen pahuuspelleilyyn vähintään hyväuskoisena hölmönä suhtautuva pelle.

2010-08-02 Nanex - Rigged Markets.mp4 --> Tässä tuodaan esille merkittäviä havaintoja siitä, kuinka markkinoita rikollisesti manipuloidaan, jotta niistä saadaan haluttuja tuloksia eliitin monetaristisen pahuuspelleilyn jatkamiseksi. Todella härskiä huijaamista ja pahuutta voidaan tehdä tietotekniikan avulla nykyään millisekuntien tarkkuudella, jotta kukaan ulkopuolinen ei muka huomaisi moisia kikkailuja.

Tämäkin todistaa osaltaan myös sitä, kuinka ko. systeemiä pyörittäville on nähtävästi paljon tärkeämpää omien pahuuden jälkien peittely sekä oman kasinosatanisminsa jatkaminen hinnalla millä hyvänsä kuin oikea ihmiskuntaa palveleva ekonominen toiminta. Sellaisten ihmisten maailmankuva on tosiaan jo kauan aikaa sitten vajonnut jonnekin tosi syvälle toivottoman tapauksen piiriin. Erittäin valitettavaa tässä heidän takiaan syntyneessä järjestelmäkriisissä on juuri se, että he uhkaavat vetää myös kunnon kansalaiset mukaan moiseen tuhon pyörteeseen vain oman mielensä toivottomuuden takia.

Karl Denningerin esiintyminen Max Keiserin ohjelmassa Russia Today -kanavalla;
Keiser Report №59: Markets! Finance! Scandal! --> Tässä käydään mm. noita markkinoiden manipulointiin liittyviä asioita läpi ja Max sekä hänen pirtsakan topakka aisaparinsa Stacy Herbert esittävät muutenkin paljon fiksua asiaa ekonomian tilasta.

Kaninkolo -blogissa on
suomalaisittain erittäin terävää ja huomiokykyistä havainnointia tästä NWO:n saastuttamasta pahuusekonomiasta ja myöskin pikantin huumorin avulla tarjottuna. Jo aikaisemminkin esittelemääni tapaan se huumori ja tarkkanäköisyys ilmenee jo noissa Ebolakanin juttujen otsikoissa. Otan tässä esille tuhdin paketin Kanin kirjoituksia ja höystän niitä omilla lisäkommenteillani:

Ameriikan ihmemaan konkurssit ovat kasvussa (herran jestas, että on tylsä otsikko) --> Saman tilastokaavion ihmettelyä, mikä on esitettynä tuossa yllä Tilasto C:n kohdalla.

Espanjan velka, Eurostat ja mielekiintoinen kriteeri --> Tämä lainaus kertoo kaiken oleellisen; "Espanjan keskus-, paikallinen- ja aluehallinto hyödyntävät porsaanreikiä Eurostatin kirjanpitosäädöksissä luodessaan velkaa, joka on oikeaa velkaa, mutta jota ei luokitella sellaiseksi Eurostatin liiallisen alijäämän kriteereissä.". Eli käytäntöihin kuuluu kaikki mahdollinen itsekkyyttä ja omaa etua palveleva kikkailu, jotta päästään hoitamasta taloutta oikein eli pajastamasta sitä, että on sössitty enemmän kuin koskaan ennen. Tässä kiteytyy yhdellä tavalla monista tuo Laurie Santosin kuvaama lännen apinaekonomia!

Tämän viikon Facepalm palkinnon voittaja on! --> Heh, Timothy Geithnerin tapaus tässä ekonomiapahuudessa on kiistaton. Mutta välillä panee kyllä miettimään, että uskovatkohan tällaiset Geithnerin kaltaiset eliitin juoksupojat oikeasti hyvänä kaiken sen mitä he suoltavat paskana... Usein se tuntuu olevan yksi hyvä arvio heistä, mutta monet näistä eliitin nukeista ovat monien havaintojen perusteella itse asiassa sellaista opportunistityyppiä, joille on tärkeämpää edetä uralla ja kerätä meriittejä / mainetta kuin opiskella asioita oikeasti ja oikeaa ihmiskunnan palvelemista. Siksi tyhmiä he pyrkyriyydessään ovat ja eivät varmaan siksi tajuakaan asioita läheskään niinkuin esim. minä olen tehnyt tässä NWO -tutkimuksessani.

Lisäksi muistakaamme tässä Geithnerin kohdalla se, kuinka häntä muka kovisteltiin viime talvena taloudenhoidostaan, mutta mitä siitä seurasi: Ei yhtään mitään ja jätkä saa edelleen hillua tekemässä tuhoa! Sen viesti kansoille; eliitti saa tehdä mitä lystää ilman seurauksia itselleen. Vaikka tuhota kaiken elollisen tältä pallolta, josta kuitenkin sitten viimeistään on heillekin seurausta!

Mitäs sitten tapahtuu kun elvytys lopetetaan? --> Vastaus kysymykseen: Hapertuvalla sinitarralla (ko. "elvytys") paikkailtu ja "lisärakennettu" romahtamisvalmis korttitalo putoaa alas kuin kivi! Elvytystä jatkettaessa se tapahtuma siirtyy enää vain vähän eteen päin ja ko. "elvytys" onkin enää vain tuhoja piilottava julkisivu, mutta vääjäämättömästi tulevana pudotus on sitä pahempi, mitä kauemmin elvytystä vielä jatketaan! Tämä on ollut minulle selvää jo tämän NWO -havaintokirjoitteluni alusta saakka (Syksystä 2008).

Sitten lähdetään barrikaadeille ja mesotaan asian vierestä --> Niin, Ebolakani tässä huomauttaa siitä, kuinka ihmiset keskimäärin ovat edelleenkin hyvin paljon ulalla tästä ekonomian tilasta, vaikka jutun juoni on itse asiassa varsin yksinkertainen, kun tajuaa sekä rahan syntymekanismin että sen käyttömuodot eliitin junailemalla tavalla tässä monetaristisessa järjestelmässä! Sen mukaan ei ole mitään epäselvää siitä, ketkä ovat ihmiskunnan pahimmat viholliset ja miten se vihollisuus ilmenee käytännössä --> Se näkyy mm. noissa Tilasto A - Tilasto H -selvityksissä tuossa yllä ja laajemmin Lyndon LaRouchen erinomaisissa havainnoissa tämän ko. pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin ilmenemis- ja käyttäytymismuodoista.

Jopa korkealla päättäjätasolla olevat ihan hyvään uskovat hyväntahtoiset, mutta ko. asioista auttamattoman tietämättömät idiootit ovat siinä mielessä sitä vaarallisempia mitä enemmän heitä päästetään asioista päättämään ja tietämätön kansanosa säestää mokomaa tyhmyyttä lisää, vaikka osaksi havaitsisi ko. epäkohtien olemassaoloa: Siinä on olemassa ainekset rahvaan höynäytettäviksi eliittiä palveleviin haitallisiin joukkoliikkeisiin, kun esim. perusasioita ko. eliitin primääristä valtarakenteesta ei ole havaittu: Imperiumi, joka parasiittisesti tuhoaa ahneudessaan ja siitä johtuvassa kontrolli- ja tyranniafriikkiydessään hyvinvointivaltiot.

Koko euvostoliiton pankkijärjestelmä jatkaa elämistään pelkästään euvostoliiton keskuspankin toimittamalla likviditeetillä --> Näinpä! Reaalitalous on näivettymässä niin paljon tämän monetaristisen velkapyramidiponzin "pelastamisen" kustannuksella, että ainoa systeemin koossapitävä pseudovoima on enää vain sinitarra nimeltään "elvytys" / "likviditeetti".

FED ja deflaation riski --> Tämä lainaus Kanilta kiteyttää paljon: "Jos FED ei olisi täyttänyt sen toissijaista tarkoitusta (eli pankkien pelastaminen), niin (velka)deflaatio olisi ongelma myös niille, jotka velkaa ovat antaneet/myöntäneet.

FED:n pelastusoperaatiosta johtuen (velka)deflaatio ei ole riski keskuspankin ja/tai (tiettyjen) pankkien kannalta katsottuna. Se on riski vain-ja-ainoastaan muille (yritykset, kunnat, yksityiset, jne.), jotka joutuvat keskenään taistelemaan supistuvasta rahamäärästä maksaakseen velkansa.". Tämä siis kuvaa käytännön prosessina sitä, kuinka tuo "elvytys" / "likviditeetti" tuhoaa reaalitalouden ja sitä kautta hyvinvointivaltioita ja niiden parissa elävien kansojen elämisen mahdollisuuksia.

Mutta onneksi on Kani! --> Tämä lainaus Kanilta kiteyttää paljon; "...Ja sitten, edellä mainitun lisäksi, tehtäisiin pieni asennemuutos perustuslakiin: Valtio tulostaa omaa rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.". Hienosti sanottu ja tässä on hyvin suomennettuna Lyndon LaRouchen teesien yksi keskeinen osa eliminoitaessa Illuminatilta heidän toimintaympäristönsä eli Brittiläisen imperiumin pankkiiri- ja korporaatiokartellin yksinvalta. Se valta siis hyödyttää eliittiä kansalaisten kustannuksella kuvatulla tavalla, mutta tuossa parannuskeinossa kansa hyötyy, kun samalla rajoitetaan mm. Glass-Steagall -lailla pankkien toimintaa eliitin rötöstelyä ja yli-innokkaan vaarallista oman edun tavoittelua ehkäisten.

Kumpi on (se) oikea ongelma: velka vai raha joka syntyy velkana? --> Vastaus: Raha on nykyjärjestelmän dilemmassa ykkösongelma, jonka kautta johtuu erittäin moni sekä olemassa oleva että vielä tulossakin oleva epäkohta, mikäli nykyisellä tiellä jatketaan. On myös tärkeää hahmottaa nykyjärjestelmän luonne monella eri tasolla ajallisesti historiasta tulevaisuuteen, rakenteellisesti yksittäisen pankin kokoluokasta globaaliin imperiumin kokoluokkaan ja kokoonpanoltaan sekä henkilöiden että henkilöryhmien suhteen, mistä on mahdollisuus hahmottaa korjaava systeemi pahan vanhan tilalle.

Emmää ny oikkeen tierä --> Tässä kanin jutussa kuvastuu hyvin tuo reaalitalouden tuhonta elitiin pankkiiri- ja korporaatiokartellin säilyttämisen kustannuksella. Tästä jutustaan lainauksena lista toimista, jotka ovat johtamassa siihen hyvinvointivaltioiden alasajoon uusfeodaaliseksi ko. eliitin maailmankuvan ja toimiensa takia. Kommentoin jokaista kohtaa erikseen lisätäkseni kohtiin ydinmehua tästä kaameasta maailmamme tilanteesta; siitä miten tehdään väärin ja miten ei siksi pidä tehdä:

1. Nykyistä pidemmät työurat (401k) --> Suomessakin on vaadittu mm. eläkkeellepääsyiän nostamista jopa 70 ikävuoteen! Tällä perustellaan eliitin itse aiheuttamansa ekonomisen tuhonnan parantaminen muka vaatimalla ihmisiä tekemään lisää "tuottavaa" työtä! Perustelu on perseestä ja sitä ei tule hyväksyä missään tapauksessa, koska se perustuu rikollisen ja ihmiskuntavastaisen toiminnan tukemiseen, kuten yllä on jo seikkaperäisesti kuvattu. Eliitin imperiumia ei pidä mennä tukemaan suostumalla heidän vaatimiin tyrannia- ja niukkuusvaatimuksiin! Mieluummin vaihtoehtona vaikka sellaisesta eliitin totaalikusettamasta yhteiskunnasta eristäytyminen kuin heidän tahtoonsa alistuminen, jos mikään muu ei enää auta...? Ja joka tapauksessa noilla eläkeiän nostoillakin pelaaminen on vain toivotonta pelleilyä mahdottoman tilanteen edessä!

2. Julkisen sektorin tuottavuuden kasvattaminen (Eli sen yksityistäminen) --> Tässä on kompa; julkisen sektorin yksityistäminen tarkoittaa sitä, että siihen kuuluvat toiminnat ja tuotanto alistetaan eliitin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin sanelun alle. Eliitti haluaa ja vaatii täten julkisen sektorin tuottavuuden kasvua, mutta mehän jo tiedämme, että eliitin monetaristisen pahuuspelleilyn takia reaalitalous on degeneroitumassa ja siksi se vaikuttaa julkisen sektorinkin toimintaan sitä rampauttavasti. Eli mitään tuottavuuden kasvamista ei todellakaan ole tulossa oikeasti!


Syy- ja seuraussuhde rapautumiseen on niin selvä, mutta eliitti yrittää uskotella sekä meille että nähtävästi itselleenkin, että muka järjestelemällä julkisen sektorin toimintaa ja kokoonpanoja (Esim. Suomessa Aalto yliopiston muodostaminen) ko. tuottavuutta saataisiin muka nostettua. <--VIRHE: Ainoa asia, joka on hyvää taloudenhoitoa tässä kohdassa on se, että lakkautetaan eliitin monetaristinen pahuuspelleily! Julkiseen sektoriin kajoaminen yksityistämällä johtaa muutoin vain ojasta allikkoon hyvinvointiyhteiskuntien yhä rapautuessa. Juuri näin pitää tätäkin asiaa ajatella dynamiikan ja vuorovaikutussuhteiden kautta eikä ajatella yksiulotteisesti rahanvallan kautta!

3. Talouskasvua vahvistavat uudistukset (Hohhoijaa. Mistähän aloittaisi? Glass–Steagall Act...) --> Jännä kompateema jatkuu; hienoa Kani ;) Eli Glass-Steagall -lakihan kumottiin eliitin mieliksi 1990 -luvun lopussa, jotta eliitti pääsi mellastamaan oman fallossymbolinsa eli rahan kanssa mielin määrin muka rikastuakseen ja valtaa saadakseen. Tämän piti muka tuoda "talouskasvua", mutta hups. Niin ei käynyt. Sen sijaan kävi niin, että jo rahan syntymekanismin ollessa lähtökohtana (Velkaa, josta pitää maksaa myös ko. lainan korot takaisin pankkiin) eliitti sössi koko systeemin jumiin innostuksessaan ja vaatii nyt kansoja ja hyvinvointivaltioita maksamaan ko. sössimisensä Sehän jo lähtökohtaisesti oli tietenkin suunniteltu juttu ylimpien eliittien norsunluutorneissa, koska koko matkan mm. tuosta Glass-Steagall -lain kumoamisesta lähtien tähän hetkeen saakka hyvin pikkutarkka suunnitelmallisuus toimia juuri tuolla tavalla sössien on ollut nähtävissä. Tästähän on esim. LaRouche PAC -sivusto täynnä kuvauksia useiden vuosien ajalta.

4. Menosäästöt (Ensisijaisesti sosiaalietuuksissa) --> Tämä kohta oli jo selostettu tuossa yllä Tilasto D:n kohdalla. Huomautan vain uudelleen, että sosiaalietuuksien leikkaamisella eliitti saisi ns. tapettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Yhtäältä muka vähentämään tappioitaan (Mutta tiedämme oikeasti, että se ei onnistu moisella monetaristisella pelleilyllä, koska takaisinkytkentä on suoraan sen takia rapautuvasta reaalitaloudesta eliitinkin imperiumin rakenteisiin niitä tuhoavasti noidankehämäisessä prosessissa) ja toisaalta saadakseen aikaan heitä miellyttävää eugeniikkaa ja väestönkontrollia (Mutta tiedämme, että heidän kontrollinsa ei ole täydellistä ja heidän utopiansa tai
paremminkin dystopiansa on kaatuva ennemmin tai myöhemmin suuruudenhulluun mahdottomuuteensa. Valitettavan vaarallisesti joka tapauksessa silti).

5. Veronkorotukset (öö...ohi) --> Tämä menee hyvin yhteen tuon kohdan 1 kanssa, jossa perustelut ovat samat kuin tässä tälle niukkuustyranniavaatimukselle ja ne ovat aivan yhtä seinähullut, kun tiedämme rahan syntymekanismin ja se käyttömuodot eliitin monetaristisessa järjestelmässä heidän pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin säilyttämiseksi. Pian näitä veronkorotuksia tulee satamalla Suomessakin...

6. Korkojen nosto (öö...ohi) --> Heh, eliitti kuvittelee, että rahansyntymekanismi saataisiin toimimaan heidän hyväkseen entistäkin "kunnollisemmin", kun vaaditaan rahvaalta rahan lainaamisesta entistäkin kovemmat korot ja samalla pidetään eliitin tiettyjen pankkien rahanlainaamiselle alhaiset korkotasot
. Mutta kuten tiedämme, niin sekään ei tule onnistumaan, koska eliitin monetaristinen pahuuspelleily tuhoaa reaalitalouden rapautumisen kautta pohjaa pois tältäkin seinähulluudelta; kansojen elinmahdollisuudet tuhoutuvat ja sitä kautta eliitin rahannyhtämisalustakin. Vain tämä "apinaeliitti" voi harhaisesti kuvitella, että he saisivat moisella sekä säästöjä että voittoa imperiuminsa hyväksi. ...Jaa-a, tästä tulikin mieleeni, että Apinoiden planeetta -elokuvat taisivatkin olla asian ytimessä ja itse asiassa varoituksia meille rahvaalle; niissä kuvattiinkin itse asiassa Illuminatia symbolisesti apinoina. Huhhuhh!!....

7. Offshoring (kts. kuva yllä) --> Käykääpä katsomassa ko. kuva! Siinä nähdään ensinnäkin se eliitin toimista lähtöisin oleva reaalitalouden rapautumiskierre, joka ilmenee nimenomaan esim. teollisuuden tuotannon laskuna ja hyvin räikeä esimerkki tästä havaitaan juuri Yhdysvalloissa. Se taas tarkentaa tämän offshoring -termin (eli ulkoistaminen suomeksi) luonteen: Tuotantoa ulkoistetaan halpatyömaihin, jolloin eliitin imperiumille oletetaan siitä koituvan säästöhyötyä. Mutta kuten tiedämme, niin tämä rapauttaa reaalitaloudeltaan sitä valtiota, josta tuota ulkoistamista tehdään ja koko maailmaa kokonaisrapauttava kierre saa siitäkin lisää vettä myllyynsä, kun monetaristisen pahuuspelleilyn takia pohja rapistuu globaalisti pois ekonomian kestävyydeltä ja ylläpitämiseltä hyvinvointivaltioiden rapautumisten muodossa.

8. Tuonti ylittää viennin (
Ameriikan BKT, vaihtotase ja velka.) --> Liittyy osittain edelliseen ja tietenkin siihen, että ko. tarkasteluvaltion reaalitalous on rapautumassa kehitysmaatasolle eliitin johdatuksessa. Kun ei ole mitä tuottaa, niin ei sitä sitten ole vietäväksikään liiemmälti. Halpatyömaista kyllä tuodaan sitten senkin edestä vaikka mitä - Niin kauan kuin vielä voidaan, kunnes ko. globaali taloustuho leikkauttaa tuontikoneetkin kiinni...

9. Ammattiyhdistysliikkeiden alasajo. (Onx ameriikassaki tällasii?) --> Eliitti haluaa poistaa turhat esteet orjatyön teettämiseltä ja ammattiyhdistysliikkeet ovat siinä se haitta heille. Eliitti on havainnut, että hyvinvointivaltioagenda oli heidän näkökulmastaan huono idea (Vaatii muka liikaa menoeriä ja ihmiset ovat liian vapaita haastamaan eliitin maailmankuvan ja vallan) ja sen tähden sen alasajoa tehdään hyvin monelta suunnalta tämän monetaristisen pahuuspelleilyn ollessa sille vääjäämätön käyttövoima. Eri asia sitten on se, että pystyykö eliitti hallitsemaan tätä käyttövoimaa vai leviääkö se heidänkin käsiinsä uudeksi pimeäksi ajaksi, jossa ns. kukaan ei ole turvassa kadotukselta eliitti mukaan lukien...

10. Julkisen sektorin alasajo
. (Eli yksityistäminen) --> Kuten yllä on jo havainnoitu, niin tämä yksityistäminen on eliitin vaatimuksesta toimeenpantavaa reaalitalouden ja ihmisten elintärkeidenkin toimintojen asettamista heidän pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin piiriin, missä ne ko. systeemissä olevan vääjäämättömän järjestelmäkriisin takia automaattisesti joutuvat saastuneiksi ja rapautumiskierteeseen! Tämä koskee kaikkea niin julkisessa kuin yksityisessä sektorissa; ruokahuolto, terveydenhuolto, koulutus, kulttuurin tuotanto (viihde), sosiaaliturva, yritystoiminta jne.


Eliitin monetaristisen järjestelmän luonteeseen kuuluu lähtökohtaisesti siis se, että sillä on pahuuden kosketus kaikkeen joka joutuu sen piiriin. Ainoa ratkaisu parempaan on se, että ko. monetaristinen pahuuspelleily lopetetaan. Sillä tiellä jatkaminen puolestaan vie kohti yhä helvetillisempää tuhoa. Tässä systeemikriisin vaiheessa voidaan jopa sanoa, että se on sääntö!

Stlessitesti. (ei typo) --> Nämä viimeaikaiset pankkien lumetestit on suunniteltu siten, että ne peittäisivät ko. systeemikriisin yleisöltä ja toimisivat siten valheellisina rauhoittajina. Sen sijaan oikeasti tilanne on juuri tämä, kuten lainaus Kanilta sitä kuvaa: "Tai mitäs jos kerrottaisiin ihmisille, että kaikki raha on velkaa. Ja samalla selittettäisiin (tyynen rauhallisesti) että taloudellinen järjestelmä on käsittämättömän suuri velkapyramidiponzihuijaus."

Raimo Sailas on huolissaan. (On muuten hyvä otsikko!) --> Tässä jutussa tuodaan viime keväältä surullisen kuuluisaksi muodostunut Kreikan tapaus, jossa sen velkataakka on tähtitieteellinen ja mahdoton selättää. Kani laittaa tiskiin kolme syytä tälle ja meidän on huomattava, että ne pätevät kaikkialla länsimaissa eikä vain Kreikassa:

" - Ei ole mitenkään mahdollista korjata velasta johtuvaa ongelmaa ottamalla lisää velkaa.

- Julkinen sektori ja yksityinen sektori eivät voi lyhentää velkojaan yhtä aikaa. Jomman kumman annettava periksi ja mentävä konkurssiin.

- Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin)."

Loppuhuomautuksena; "Ainoa tapa miten-ja-kuinka Kreikka voi selvitä veloistaan on yksinkertaisesti kieltäytymällä maksamasta niitä." Tuossa on siemen ymmärtää se, että tämä eliitin monetaristinen pahuuspelleily tulee lopettaa! Ongelma ei ratkea sillä, että alistutaan tämän nykyjärjestelmän mahdottomiin hullutuksiin. Ongelma ratkeaa ainoastaan sillä, että jätetään osallistuminen niihin hullutuksiin ja rakennetaan parempi järjestelmä tilalle.

Kataklysminen imploosio --> Tämä pitkähkö Kanin juttu on opettavainen havaintoaineistona siitä, kuinka meitä kusetetaan luulemaan kaiken olevan muka menossa parempaan, vaikka emme ole nähneet kunnolla vielä alkuakaan siitä tuhosta ja kärsimyksestä, joka on sisäänrakennettuna leviämässä käsiimme lähitulevaisuudessa tällä monetaristisen pahuuspelleilyn tiellä jatkettaessa.

Jutussa nähdään juuri tämä: Systeemiin kasautunut velkamäärä ja -sotku on niin järjetön suuruudeltaan, että "elvytysrahan" painamisen nopeuttaminenkin katoaa sujuvasti vain pelkkiin velkojen korkojen maksuihin. Eli toisin sanoen velkaa on maksettavaksi niin paljon, että mikään rahamäärä maailmassa ei riitä ja jatkuvasti mokomista "elvytystoimista" tulevat lisävelat vain pahentavat asiaa ja systeemi hajoaa nopeutuvalla tahdilla käsiin mahdottomuuttaan. Kataklysminen imploosio ei siksi ole liioittelua sen asian tilan kuvailuun, joka on tulossa tällä tiellä jatkettaessa --> Sinitarralla koottu korttitalotorni lysähtää kasaan!

Tnoot! Tnoot! (tää menis nyt tästä näin) --> Jutussa on kuvaajia, jotka osaltaan kertovat tästä tulossa olevasta "kataklysmisestä imploosiosta" eli koko nykyisen järjestelmän luhistumisesta mahdottomuuteensa.

Ponzi, Charles Ponzi --> Heh heh, kehtaavat eliitin juoksupojat ja -tytötkin valittaa silti siitä, että heidän systeeminsä kone on alkanut yskimään; pitäisi tehostaa muka elvytystoimia ja aivan kohta tulevat Suomeenkin vaatimukset leikkauslistoista yms. hevonpaskaa vailla todellista oikeutusta, koska ongelman ydin on aiheutunut eliitin omassa ohjauksessa ja synnyttänyt sen takia systeemiin mokoman järjestelmäkriisin; kansa on vain ollut törkeästi huijattu rahvas ilman tietoa siitä, mitä oikeasti on tapahtunut. Ei pidä mennä mukaan ollenkaan tällaisen järjestelmän säilyttämisvaatimuksiin eli NWO:n toteuttamiseen!

Yleisradio Oy / Rundradion Ab --> Ja tässä on se kuuluisa yksityistäminen kiertoteitsekin vauhdissa, jotta tämäkin palvelu saataisiin eliitin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin piiriin saastumaan "tuottavaksi" pahuuden komponentiksi yhä enemmän! Aalto yliopisto on silti tähän mennessä pahin esimerkki moisesta eliittikartellin haalimasta "saaliista" oman imperiuminsa sanelujen ja rahakasinojen piiriin. Ei ole yllätys, että Aalto yliopistolta edelleen puuttuu uutisten mukaan miljoonien verran rahoitusta ko. yksityisiltä tahoilta, koska koko homma haisee jo lähtökohtaisesti tuhoon tuomitulta monetaristiselta pahuuspelleilyltä kuvattujen skenarioiden takia!

Kuluttajien uskolla on suuri merkitys --> Minunkin on pakko lainata nämä muka odotettavissa olevasta talouskasvusta kertovat Suomen "asiantuntijoiden" lausunnot Kanin tekstistä:

"Suomelle huikea luku: ”Kansa on oikeassa”

...Sampo Pankin pääekonomisti Lauri Uotila kertoo Uudelle Suomelle, että pankki tullee nostamaan ennustettaan tämän vuoden bruttokansantuotteen kasvusta 3 prosentin paikkeille....

Nordea ennustaa 3,5 prosentin kasvua

... ”Suomen talous elpyy lähivuosina vaihtelevalla tempolla. Talous kasvaa lähiaikoina reippaasti edellisestä vuodesta, parhaimmillaan jopa yli 6 prosentin vauhtia. Ensi kesänä voidaan käväistä tilapäisesti jopa alle kahden prosentin, mutta keskimäärin talous kasvaa lähivuosina mukavasti”, Nordean ekonomisti Reijo Heiskanen sanoo....

"Hyvästi lama, talouden kasvu kiihtyy lisää"

...OP-Pohjola ennustaa Suomen bruttokansantuotteen kasvavan tänä vuonna 2,6 prosenttia viime vuodesta, kun aiempi arvio oli 1,5 prosenttia. Ensi vuonna se arvioi kasvun olen tämän vuoden luokkaa eli 2,7 prosenttia, kun aiempi ennuste oli 2,5 prosenttia...."

Huhhuh, ovatpa ne jännää lukemista. Ihan alkaa naurattamaan epäuskon ja hepulikohtauksen rajamailla, koska ne ovat niin totaalisesti todellisuudesta irrallaan ja niin uskomattoman suurta valetta tuputtavia. Näin meitä kansalaisia kusetetaan ja nyt alkaa kyllä mennä pohja siltäkin, että moinen peittelyvalehtelu olisi vain paniikin ehkäisemistä. Kyllä se on vain nyt niin, että asioista päättävät eivät ole tehneet peittelyiden varjossa sillä välin yhtään mitään tilanteen korjaamiseksi, vaan tilanne on vain koko ajan pahentunut systeemin rakenteissa ja ne odottavat vain lopullista laukeamista käsiin ja eliitti juoksupoikineen yrittävät vielä vähän aikaa pitää julkisivua yllä...

Koko homma on tosiaan tässä niin suunnitellun näköistä, että ko. eliittiympyröissä on havaittavissa vain kahdenlaisia ihmisiä yhä selvemmän ymmärryksen perusteella; uskomattoman pahoja ihmisiä ja uskomattoman tyhmiä ihmisiä - Sekä tietenkin molempien risteytyksiä! Tässähän on ollut jo kaksi - kolme vuotta aikaa ottaa opiksi syksyn 2008 romahdustilanteesta ja sen taustoista, mutta sen sijaan on pedattu vain petiä uudelle paljon pahemmalle posahdukselle. Sellainen ei ole mikään vahinko, vaan johdonmukainen seuraus tieteellisen tarkasta suunnittelusta, johon on saatu mukaan paljon hyväuskoisia hölmöjä juoksupojiksi ja -tytöiksi vailla tietämystä koko tilanteesta!

Suomen (epä)virallinen työttömyysprosentti --> Suomessakin tosiaan toteutuu se sama reaalitalouden rapautuminen näiden eliitin montetarististen pahuuspelleilyjen takia, mikä havaitaan mm. työttömyyden kasvuna ja täälläkin sitä yritetään peitellä - kaunistella erilaisilla kikkailuilla!

Euvostoliiton keskuspankin toimilla ei ole mitään tekemistä reaalitalouden kanssa --> Opettavainen juttu, jonka keskeisin sisältö on kiteytetty tuossa otsikossa. Tosin on ko. keskuspankkikartellilla eli Brittiläisen imperiumin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurilla sen verran tekemistä reaalitalouden kanssa, että sitä ajetaan alas ko. kartellin toimien takia!

Apocalypse Myöhemmin --> Ja kertaus, kaikki yhdessä samaan ääneen: "Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin)" ja

" - Ei ole mitenkään mahdollista korjata velasta johtuvaa ongelmaa ottamalla lisää velkaa.

- Julkinen sektori ja yksityinen sektori eivät voi lyhentää velkojaan yhtä aikaa. Jomman kumman annettava periksi ja mentävä konkurssiin.

- Säästötoimenpiteillä kerätyt rahat menevät (tod.näk.) kokonaisuudessaan julkisen velan hoitoon. Näin ollen tämä raha pois ko. valtion taloudesta.

-Korot maksetaan omasta tai toisen lainaamasta rahasta.

- Jne. jne.".

Huhu: Yksi Kiinalainen katosi ja maailma räjähtää! (Heh. oli ihan pakko.) --> Oho, joillakin alkaa pelihousut todella tutista eliitin piireissä ja monet näyttävät pähkäilevän sopivia pelisiirtoja uhkaavan "kataklysmisen imploosion" edessä...

Näkymätön käsi ohjasi auton betoniseinään --> Lainaus Kanin jutusta: "Ilmeisesti ameriikan ihmemaan keskuspankista on tullut se Adam Smith:n kuvailema markkinoita ohjaileva "näkymätön käsi" Anteeksi. Olen väärässä. Keskuspankki kartelli on aina ollut se "näkymätön käsi"." Ja Adam Smith on aina ollut se ko. keskuspankkikartellin (Huom.! yhdyssana) henkinen kummisetä!

IMF vol. 1 --> Kanin jutun kertomana vastakkainasettelu: "IMF arvioi Suomen elvytystoimien olevan oikeanlaisia" vs. Kanin oikea huomio; "Ensinnäkin, mitkä elvytystoimet?Vuonna 2009 Suomi otti velkaa noin 10 miljardia euroa. Tästä ~5 miljardia palautettiin pelkkinä korkoina takaisin pankkeihin. Vuonna 2010 sama homma. Suomi ei ole tehnyt minkäänlaista elvytystä. Ei mitään, eikä yhtään.". Juuri näin!! Itse lisäisin vielä, että elvytystoimien sijaan on tehty talouden pahennustoimia! Kaikki vain siksi, koska harhaluuloissa uskotaan moisen olevan hyväksi eliitin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin säilyttämiselle. Uskomatonta paskaa tosiaan.... Huh!

Kertaus ongelman ratkaisuun Kanin kertomana: "Suomi ei tule "pääsemään" ulos tästä täysin tahallisesti aiheutetusta järjestelmäkriisistä (taantuma/lama) ennenkuin velkataakka on karistettu harteilta.Tämä taas voidaan toteuttaa useallakin eri tavalla. Yksinkertaisesti kieltäytymällä maksamasta velkoja ja/tai luomalla velattoman rahan "lähde" (ja tähänkin on olemassa useita eri tapoja)."

IMF vol. 2 --> Kanin jutun kertomana vastakkainasettelu: "Kehittyneistä talouksista Kreikan, Italian, Japanin ja Portugalin valtionvelat ovat lähimpänä kestämätöntä tasoa, kirjoittaa Kansainvälinen valuuttarahasto IMF katsauksessaan." vs. Kanin oikea huomio; "Ensinnäkin, miksi Kreikan, Italian, Japanin ja Portugalin valtion velat ovat kestämättömällä tasolla? Siksi koska ennen kuin euro/jeni voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin)."

Viimeinen Kanin huomio vaatii vielä lisäkommenttini: "Toiseksi, koko elinkaarensa ajan IMF on "neuvonut" markkinahäiriöön ja/tai rahoitusvaikeuksiin ajautuneita valtioita omaksumaan mitä kammottavimpia uusliberaalisia oppeja, jotka ovat degeneroineet ne (maat) Neofeodaalisiksi. Nyt se (IMF) on sitä mieltä, ettei lainoja tarvitse järjestellä uudelleen. Miksiköhän? No tietenkin siksi, että maat ajautuisivat maksuhäiriöön ja/tai rahoitusvaikeuksiin. Jonka jälkeen se (IMF) kutsuttaisiin "neuvomaan" miten ja kuinka toteutetaan mitä kammottavimpia uusliberaalisia oppeja (vrt. Kreikka). Lyhyesti sanoen: IMF on valjastettu toimimaan kätilönä Globaalille Neofeodalismille.". Lisäkommenttini seuraa tässä: HUOHH!...

Tähän loppuun voimmekin sitten ottaa esille henkilön, jolla on aikasta paljon ideoita siitä, miten tämä eliitin monetaristinen pahuuspelleily lopetetaan ja laitetaan sen tilalle uusi parempi systeemi pystyyn. Niin, kyse on tietenkin Lyndon LaRouchesta. ...Suomen mittakaavassa voimme havaita samantyyppisiä tavoitteita ajavan mm. Lars Ostermanin puuhaaman Suomen talousdemokraattisen puolueen ja itse asiassa siitä ollaan parhaillaan oikeastikin muodostamassa poliittista puoluetta tähtäimessä osallistuminen jopa jo ensi vuoden eduskuntavaaleihin; kannattajakorttien haaliminen on käynnissä! Tähän väliin laitankin Larsin blogista viimeisimmän kirjoituksensa, joka sopivasti kiteyttää koko blogin sisällön ja talousdemokratian perusteet: Talousdemokratian ihannemaailma. Tämä on niin tärkeä kirjoitus, että se on syytä ottaa toisella kertaa esille omaan tarkempaan tarkasteluun!

LaRouche PAC -sivustohan on vuosien mittaan keskittynyt hyvin perinpohjin havainnollistamaan tämän lännen Illuminati-eliitin monetaristisen pahuuspelleilyn ominaisuuksia ja toimintatapoja. Lisäksi ratkaisumalleja ko. pelleilyn lopettamiseksi ja uuden vaihtoehdon asettamiseksi sen tilalle on tullut niin runsaasti esille, että kukaan ei voi väittää siinäkään, ettei muka mistään paremmasta tiedetty tai ei osattu ennakoida ko. järjestelmäkriisiä! Viime kuussa tähän heidän ongelmanratkaisuun on tullut erittäin suuri vaihde lisää, kun he julkistivat ns. NAWAPA -missionsa ja tuo lyhenne tulee sanoista; The North American Water and Power Alliance.

Tämäkin projektin julistus vaatii oman tarkemman tarkastelunsa, mutta tässä lyhyt luonnehdinta siitä: Kyseessä on siis perinpohjainen käytäntöön laittaminen Lyndonin reaalitalouden parantamiseen tähtäävistä infrastruktuuri-teeseistä vastavoimana tälle kuvatulle eliitin harjoittamalle monetaristiselle pahuuspelleilylle. LaRouche PAC -teeseissähän painotetaan nimenomaan sitä, että oikea ja kunnollinen ekonomian hoito lähtee infrastruktuurin ja ihmiselämälle keskeisten tuottavien reaalitalouden toimintojen parantamisesta ja siinä keskeisessä roolissa ovat ihmisälyn ja ihmismielen oikeanlainen vaaliminen ja kehittäminen sekä resurssien ja energian kanavoiminen ko. reaalitalouden kehittämiselle.

Ennen kuin tuollainen NAWAPA -mission kaltainen käytännön esimerkki tässä katsannossa voisi onnistua, niin LaRouche -teeseihin kuuluu jo ennen sitä tietenkin myös tämän Illuminatin monetaristisen systeemin teko toimintakyvyttömäksi, jossa Glass-Steagall -lain kaltaisilla määräyksillä rajoitetaan ja säädellään pankkitoiminta sellaiseksi, että kuvatun kaltaista parasiittista reaalitaloutta tuhoavaa pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria - kartellia ei muodostu haittaamaan ekonomiaa. Lyndonin teeseissä nimittäin ekonomia ei ole rahan hoitamista, vaan ihmiskulttuurin hoitamista ja siitä lähtokohdasta ekonomiaa tulee harjoittaa ja siinä sille täytyy luoda fyysiset puitteet! Sen sijaan tämä eliitin monetarismi on sitä väärää rahan hoitamiseen perustuvaa pseudoekonomiaa.

Nyt on syytä jo alkaa lopettelemaan tätä pitkää kirjoitusta ja jatkaa näistä teemoista myöhemmin jossain vaiheessa. Tähän lopuksi haluan jakaa vielä teidän kanssa eilen käymäni Facebook-statuskeskustelun erään ystäväni kanssa, joka sopii tämän kirjoituksen teemaan ja sitä vasten on hyvä tarkastella näitä esilletuomiani epäkohtia. Keskustelu lähti liikkeelle statuspäivityksestäni, jossa kirjoitin mm. näin: " (Mika) näki äsken Olli Rehnin televisiossa valehtelevan aivan järjettömän paljon. Jopa niin seinähullun paljon, että sain siitä hepulikohtauksen!". Sitä seurannut keskustelu meni näin ja toki diskreetisti nimitän keskustelukumppaniani nimimerkillä X :) -->

X: "Poliitikot nyt puhuu kukin mitä sattuu, ja jokainen uskoo todellisuuden vähän erilaiseksi kuin muut. Kaikki kuitenkin etsii onnea ja välttää kärsimystä."

Minä: "Niinpä! Sinäpä sen sanoit; ne jotka etsivät onnea ja välttävät kärsimystä yli-itsekkäistä lähtökohdista lähinnä vain oman eliittiseuransa hyväksi, ovat he vääjäämättömät aiheuttamaan muille mielettömän paljon kärsimystä ennen pitkää olosuhteidenkin pakosta. Nyt ollaan lähestymässä tässä asiassa äärimmäisiä horisontteja..."

X: "Minä en usko, että välinpitämätöntä onnea on olemassa. Eli en usko, että muut voivat olla täysin onnellisia mikäli eivät välitä minusta."

Minä: "Siinäpä se pointti nähtävästi on; eliittiporukat ovat yhtäältä niin etääntyneet muista omiin lähtökohtiinsa, että he eivät kykene asettumaan ns. alemmalle tasolle havainnoimaan meidän "tavisten" onnen ilmenemismuotoja ja vaatimuksia.

Monilla eliittiläisillä on kieroutunut juuri tuo näkemys onnesta; luulevat, että onni löytyy heille vain tiettyyn hierarkkiaan kuulumisesta (Eliitti tai mikä nyt onkaan; Illuminati tai valtion käsinukkena olo..) ja siinä keskeiseksi muodostuu tietyn ko. hierarkkiaan kuuluvan objektin palvonta (Raha / vastaava vallan symboli) tietyillä tavoilla erotuksena rahvaasta.

Muodostuu siten este heidän ja (sinun / minun) välille, joka haittaa rakentavaa välinpitämistä ko. vuorovaikutuksessa ja se voi johtaa nykyisen kaltaisissa järjestelmäkriisitilanteissa jopa tuhoaviin väleihin ja seuraamuksiin, kun kumpikin osapuoli on lähtökohtaisesti niin eri "planeetoilla" onnen ja kivun dilemmansa kanssa.

Lisäksi eliittiporukan resurssiylivalta antaa tällaisissa kriiseissä heille liikaa voimaa aiheuttaa tuhoa hätäisissä ja virheellisissä valinnoissaan ja valintoja he tekevätkin juuri niin apinamaisen tyhmästi kuin onnen tavoittelussa ja kivun välttämisessä voivat tehdä. Ihmisluonto toimii siis kyllä oikein, mutta ihmismieli on kääntynyt siinä potentiaalisesti ihmisluontoa vastaan.

Luulevat esim., että vain ko. vallan symbolia (rahaa) pajatsoon lisäämällä kaikki muuttuukin muka hyväksi, mutta se "hyvä" kääntyykin todellisuudessa itseään vastaan ja itsepetos toteutuu käytännössä kaameasti harhaluullun "hyvän" käänteisenä projektiona --> Lisää järjestelmäkriisin pahentumista entisestään, vaikka luullaan sen tekevän päinvastoin. Juuri siinä on rahan dilemma nykyjärjestelmässä, joka on kuin itsensä sisään rakennettu aikapommi."

X: "Ei raha voi viedä meiltä rakkautta."

Minä: "Toivokaamme näin ja itse ainakin uskon, että rahanvalta ei loppupeleissä voi voittaa rakkautta!".

Jaa, mitä se Olli sanoi tv:ssä? No, mm. sitä, että "talous alkaa olla hyvin vakaalla pohjalla". Aika "hyvä" heitto, eikö ;)

No comments: