Friday, October 01, 2010

Keskuspankkikartellin (Illuminatin) käsikirjoittamaa taloussatanismia: Romahdusprosessin viime käänteitä

Tehdäänpä taas kooste ekonomian tilasta, missä äänensä saavat kuuluviin Taloussanomien lukijat, Kaninkolo -blogin Ebolakani ja KissanKulmasta -blogin Riikka Söyring. Tämän koosteen kanssa vertailupakettina on erinomainen juuri tämä Lyndon LaRouchen webcast -seminaarin innoittamani kirjoitukseni; Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 24.9.2010: Kohti uutta ekonomiaa pois eliitin pahuutta ja tuhoa luovasta monetarismista. Pidemmittä löpinöittä asiaan -->

Taloussanomien näiden uutisten (Yle: Vanhasella ja oikeuskanslerilla erilaiset selvitykset, Rehn ja Trichet tiukkana Irlannille, USA:n talouskasvu hidastui kesällä, Irlannin budjettivaje paisumassa 32 prosenttiin bkt:stä, Tässä on Irlannin pankkikriisin lasku, Yhdysvaltain valtiovarainministeri: Kauppasotaa ei tule, HS: Helsingissä alkavat kovat säästöt, Euroalueen työttömyys korkeimmillaan kahteentoista vuoteen ja Toipumisen tahti huolestuttaa rahaministereitä) lukijakommentteja ja omia iskulausemaisia kommenttejani niiden väleissä:

"Aika hauska tilanne, kun Kimmo "Suomenmyyjä" Sasi on selvittelemässä onko konnuuksia tapahtunut.

Perustuslakivaliokunta edustaa enemmistöltään kepulikokoomuslaisia, joten päätös myötäilee Novahallituksen rehellistä linjaa.

Mutta, tuli mitä tuli, niin juoksupoikaporvarit äänestävät konnagalleriaansa."

"Sehän nyt on täysin selvä asia, että Vanhasella on eriävä näkemys kaikissa niissä asioissa, jotka vähänkin pohjautuu totuuteen ja yleiseen oikeustajuun.

Hänen mielestään asiat hoituu edelleen ylimielisyydellä ja selvästi dementoituneen ihmisen tyhmä virne naamalla."

"Oikeuskansleri: Vanhanen rikkoi lakia.

Vanhanen: En muista rikkoneeni.

Sasi: Ihan selvästi syytön!"

---> Keskuspankkikartelli / Illuminati / Brittiläinen imperiumi on saastuttanut yhteiskuntien ajatuksia ja toimintoja niin paljon, että sen aiheuttama saasta valuu ja roiskuu eri muodoissaan mm. tällaisina vaalirahasotkuina ja korruptiovyyhteinäkin!

"Ei ihmiset ymmärrä mistä on kyse, jos vain ilmoitellaan prosentteja yms ja tuskin päättäjät edes haluavat ihmisten ymmärtävän asioista yhtään mitään."

---> Moneen seuraavaan sopii sama iskulause Ebolakanin lanseeraamana; Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Irlannin kokomuuslainen politiikka, verot pois ja tulot kotiutetaan vain harvoille/rikkaille, ei ainakaan toiminut tällä(kään) kertaa. Kokoomuspolitiikka ajaa valtiot kuralle finanssimarkkinoiden etujen tavoittelun takia."

---> Kertaus on opintojen äiti: Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Ei hätäillä obama lupas helpottaa lainan ottoa käyhille että voivat taas ostaa. Saa nähä miten ihmiset reagoi. Joulu myynti lähestyy."

---> Kertaus on opintojen äiti: Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Pankkien pelastamiseen työnnetään rahaa kuin mustaan aukkoon. Olisiko jo aika miettiä että joitakin pankkeja ei ehkä tarvitse pelastaa?"

---> Kertaus on opintojen äiti: Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Voisikos Jykä vipata muutaman kymmentä miljardia Irlantiin? Voitaisiin vaikka lainata valtiolle rahat sitä varten. Saataisiin varmaan hyvät korot ja diili olisi mainio, koska valtioidenhan ei tarvitse koskaan maksaa velkoja takaisin."

---> Kertaus on opintojen äiti: Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Siitä on kunnon kokoomusnuoren lähdettävä että vaikeuksissa olevien Islannin, Latvian, Kreikan, Portugalin ja Irlannin asia on meidän, siis Suomen keskiluokan palkansaajien."

---> Kertaus on opintojen äiti: Ennen kuin "laita tähän haluamasi keskuspankkikartellin valuutta" voidaan kuluttaa, niin se täytyy ensin lainata (Korolla tietenkin)!

"Ja niinhän Suomessakin poliitikot ja pankit huutavat, että nousu alkanut. Valehtelu Eu:n sisällä jatkuu... "

"Alkaa voimistumaan tunne että tässä elokuvassa nimeltä EU ei ole happy end."

" "Alkaa voimistumaan tunne että tässä elokuvassa nimeltä EU ei ole happy end. Juu. Mikäli tästä EU:n taloustouhusta tehtäisiin elokuva, niin paras ja osuvin nimi sille olisi: PERIKATO."

Mahtaako tämäkin leffa loppua siihen, että valtaa pitävät johtajat (Jose Manuel Barroso, Jean-Claude Trichet, Olli Rehn) joutuvat vetäytymään maanalaiseen bunkkeriin, koska maan pinnalla vallitsee jo täysi anarkia eikä siellä ole enää turvallista olla.

Sinne bunkkeriinsa nämä herrat sitten kutsuvat pienempiä EU-virkamiehiä käskynjaolle, ja saavat vähän väliä mielettömiä raivokohtauksia kuullessaan, että taas on joku hieno suunnitelma epäonnistunut täydellisesti ja johtanut talouden romahtamiseen..."

---> EU on täydellisesti keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin aina 1950 -luvulta saakka suunnittelema maailmanhallituksensa osa-alue ja astinlauta NWO:nsa toteutumiselle saatanalliseen kliimaksiinsa!

"Kauppasotaa käydään piilotettuna, tämä "ei sitä käydä" -lausunto todistaa juuri sen.Markkinataloudessa käytetään retorisena keinona ja manipuloinnissa juuri käänteis- eli kaksoispuhetta.Jotkut sanat hävitetään kokonaan, kuten köyhäkin on vain hyvinvointivajeinen jne."

"Melkoisen legendaarista Usan valtionvarainkanisterilta tunnustaa ettei tiedä mikä kauppasota on ja silti väittää ettei sitä tule.Aikana jolloin se on täydessä käynnissä.Hulvatonta jos mikä !"

"Valeita juttelee valtiovelkainministeri TIMO G.Kauppasotaa käydään ilmeisesti koko ajan. Temppuilu valuuttakursseilla on juuri sitä sotaa.

USA tosin tulee pärjäämään siinä hyvin, onhan heillä valtionvelkaakin vain 15.000 miljardia dollaria."

"Hän on presidentti Obaman oikeastaan viimeinen jäljelle jäänyt henkilö, jolla on mahdollisuuksia ymmärtää talousasioista jotain. Oikeastaan Obaman talousporukoista kaikki tärkeät tekijät ovat lähteneet veks parin-kolmen viime kuun aikana, viimeisin lähtijä oli Lawrence Summers (oisko ollut viime viikolla?)"

---> Barack Obaman hallinnossa on ollut tarkoituksella NWO:n vyöryttämiseen tarkoin valittuja agentteja, joilla intressit ovat olleet kansaa vastaan ja keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin hyväksi! Nyt pelin kääntyessä ns. End Game -vaiheeseen on puntti alkanut tutisemaan siellä sun täällä ja sananlaskua lainatakseni: Rotat ovat alkaneet jättää uppoavaa laivaa! --> Merkki siitä, että kaikki ei olekaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan...

"Kokoomus ei anna Pajusen säikyttää äänestäjiä ennen eduskuntavaaleja. Sama kaiku on askelten myös maan hallituksessa. En ole vihreän ydinvoimapuolueen valtiovarainministeriltä nähnyt tai kuullut ensimmäistäkään konkreettista suunnitelmaa siitä, miten hänen ottamansa valtionvelka maksetaan takaisin. Suusta tulee vain "talouskasvu, talouskasvu...", yhtään laskelmaa en ole nähnyt millainen talouskasvu tarvittaisiin velkavuoren lyhentämiseen. Veikkaisin että jossakin kymmenen prosentin hujakoilla eli täysin vastuutonta sadunkertomista."
"Pajunen on hyvä ja peruuttaa deising-pääkaupunki pippalonsa ja typerän Töölönlahden suurkirjasto hankkeensa, säästyy siinä jo huimiasummia.Olisi mukava nähdä se rahasäiliö minne on säästetty kohta 30v

Maahanmuuttajiakaan ei tarvitsisi ottaa eläteiksi niin paljoa."

"Pajusen kannattaa ehdottomasti rahastaa vaja heikompiosaisilta. Heidät kannattaa myös nimetä syntipukeiksi, sillä heillähän on suurimmat vaikutusmahdollisuudet yhteiskunnan hyvinvointiin.

Kannattaa myös laskea roimasti oikeita töitä tekevien palkkoja ja nostaa roimasti asumiskuluja ja muita elämän välttämättömyyksien hintoja.

Kannattaa myös yksityistää mahdollisimman paljon - sillähän saadaan kätevästi siihen kulurakenteeseen mukaan välistävetoporraskin ja saadaan ruuvia kiristettyä mukavasti töitä tekeviltä.

Kannattaa myös antaa kaikkien Helsingin kokoomuslaisten virkamies-päälliköiden ja -pomojen (etenkin sosiaalitoimessa) tehdä työhuoneisiinsa ja toimistoihinsa hinnakkaat sisustusremontit - sillä eiväthän helsinkiläiset muuten kehtaa heitä töissä pitää, josseivät kulissit ole kunnossa.

Pidetään vaan kaikki kokoomuslaisten työtätekemättömän puhtaat hanskat naulassa ja ihaillaan niiden saamattomuutta.

Markkinatalouden vallallepääsyhän on luonut maailmaamme nykyisen aivan loistavan menestyksen tilanteen - tästä on hyvä jatkaa..."

"Mikäli Pajunen ei osaa leikata muuta kuin kuntalaisen välttämättömyyspalveluista eikä suinkaan turhista hulinoista ja pöhöttyneestä organisaatiosta, niin hänet joutaa erottaa."

"Näitä Pajusen "säästöjä" maksellaan sitten tulevilla vaalikausilla. Sosiaali- ja terveysmenoista säästäminen on aivan yhtä hyödyllistä kuin housuun kuseminen pakkasella. Luulisi nyt ymmärtävän, että lyhytnäköinen säästölinja johtaa eksponentiaalisiin kuluihin tulevaisuudessa, mutta turha toivo, ei tunnu menevän kaaliin. SOTE-alalla korjaillaan vieläkin 90-luvun laman jälkipyykkiä, joten näyttöä säästämisen lyhytnäköisyydestä on yllin kyllin."

---> Säästöt ja leikkaukset ovat täysin tarpeettomia kansallisvaltioiden ja kansojen alasajomenetelmiä sekä perustavaa laatua olevaa sotaa ihmisyyttä vastaan! Niillä ei ole mitään tekemistä talouden parantamisen kanssa! Ainoa seikka, mikä voi tässä tilanteessa enää parantaa taloutta, alkaa tästä perustavaa laatua olevasta oivalluksesta: Rahanluontioikeus pitää evätä keskuspankkikartellilta / Illuminatilta / Brittiläiseltä imperiumilta ja siirtää se kansallisvaltioille, jotka ostavat kansalaisilta niitä palveluja ja hyödykkeiden tuotantoa, joita kansalaiset tarvitsevat ko. valtioiden tekeminä --> Mm. talousdemokratialiikkeen ja Lyndon LaRouchen teeseistä saa ideoita tähän ja lisätoimille!

" "Nuorisotyöttömyys oli euroalueella 19,8 prosenttia eli joka viides alle 25-vuotias euromaissa asuva oli työtä vailla. Viime vuoden kesäkuussa nuorisotyöttömyys oli 20,1 prosenttia."Eilisen propagandatiedotteen mukaan Helsingissäkin olisi lähivuosina satojatuhansia vapaita työpaikkoja nuorille..."

"Tilanne on aika katastrofaalinen Suomessakin, yli 600 000 tuhatta työtöntä ja Käteinen ja pääminbisteri ei tee mitään. Hätätila hallituksen pitäisi aloitta työt."

"Työttömyys korkeimmillaan kuin miesmuistiin sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa ja kurssit sen kun nousee.Nyt rakennetaan mahtavaa kuplaa jokaiseen mahdolliseen talousintrumenttiin.Asuntojen hinta nousee, osakkeiden hinta nousee, kullan hinta nousee, hyödykkeiden hinta nousee ja tappiin asti velkaantuneiden valtioiden velkakirjat menevät kaupaksi kuin häkä käsittämättömän alhaisilla koroilla."

"Kyllä työurat pitenee isoilla työttömyysluvuilla, sanoo nämä talousviisaat eurofanit."

"Eu perustettiin yritysmaailman ehdoilla. Nyt yritysten yksi tavoite on toteutunut. Työvoima on halpaa kun on paljon työttömiä. On yritysten markkinat. Kumma kyllä sekään ei riitä. Pitää teettää työt halpamaissa ja tuoda halpamaista työntekijöitä Eu:n alueelle. Lisäksi paljon töitä teetetään kokonaan ilman palkkaa opiskelijoilla ja työttömillä ns. työharjoittelijoilla. Pienyrittäjätkin on rinnastettu tavallisiin palkansaajiin, joten yrittämiseen ei käytännössä kannusta mikään. Keskisuuret ja suuret yritykset menestyvät halpa- ja ilmaistyövoimaa käyttämällä. Niille annetaan myös vero- ja muita helpotuksia. Rahat menevät isojen yritysten johtajien palkkioihin eläkkeisiin.

Suuret yritykset haluavat työttömyyden edelleen jatkuvan. Se on niiden etu. Kokoomus ja EK ovat tämän kansan köyhtymisen takana."

---> Nämäkin kuvaavat erinomaisesti kansallisvaltioiden tarkoituksellista alasajoa, jossa valtavirtamedian, valtapoliitikkojen ja ns. asiantuntijoiden valehtelu tilanteesta, tekaistujen lukujen ja tietojen tuottaminen sekä suunnitellun propagandan syöttö ovat viritetyt yhä äärimmäisemmiksi! Prosessi etenee vääjäämättömään loppuunsa joka tapauksessa ja kansalaisten silmät tulevat avautumaan ennen näkemättömällä tavalla ennen pitkää!

" - Isi, isi! Mitä on elvytys? - Ole hiljaa ja jatka kaivamista"

"FAKTA: Lama ei ole ohi. Itsehän rahamministerit ovat tämän aiheuttaneet päätöksillään."

"Käteisen, Lipposen ja Vanhasen luoma pikavippi talous vain pahentaa ja pitkittää lamaa."

"Elvytys on sitä, että otetaan pankista velkaa, jotta pankit voisivat myöntää lisää velkaa. Vieraan pääoman määrä pitää kasvaa, jotta pankit voisivat myöntää vieraasta pääomasta velkaa. Kultakannassa pankit kykenivät lainaamaan ainoastaan sen määrän mitä kultaa oli pankissa. Nykyään pankeilla on omaa pääomaa vain muutama miljardi, mutta vierasta pääomaa satoja miljardeja euroja."

"Ottakaa huomioon, että pankkirahan lisäksi on olemassa myöskin arvopapereita siis johdannaisia noin 700 000 miljardia. Johdannaiset kuitenkin toteutetaan rahallisella toteutuksella."

"Totuus on että talouden toipuminen on romahtanut syyskuusta alkaen, faktojahan siitä on jo tullut. Niistä ei tosin uutisissa juurikaan mainita kuin sivulauseessa, koska kaikki negatiiviset talousuutiset yritetään epätoivoisesti kääntää myönteisiksi käänteisin korulauseotsikoin. Ja edelleen yritetään tuoda esiin huhti-heinäkuun nousulukuja, jotka olivat pelkästään tilapäisiä velkaelvytyksestä johtuvia ja ovat siis syyskuusta alkaen kääntyneet jo alamäkeen."

---> Puheet "elvytyksen" tehoamisesta ja talouden alkaneesta noususta ovat täydellisen raakaa, säälimätöntä, rikollista, häikäilemätöntä, paskahousumaista, pelkurimaista ja saatanallista VALEHTELUA! Tällaista kansalaisten harhauttamista ei olla koskaan ennen tehty näin suuressa mitassa ihmiskunnan koko historiassa, mutta se paljastuu ennen pitkää! Tätä huijaamista ja sen varjolla pahuuden toimiaan tekevät tahot ovat olleet paljastettavissa jo pitkään ja he kuvittelevat tihutöitään yhä jatkaen pääsevänsä muka pälkähästä!

"USA rommaa, ja pahasti vuoden sisällä ellei meno muutu jollain tapaa. Fakta on että suurin osa myydystä kulutustavarasta on jossain muualla kuin USAssa valmistettua, joten elvytysrahoistakin suuri osa meni Kiinaan.

Ongelma on globalisaatio. Kuljettaminen on niin paljon halvempaa ja helpompaa verrattuna vaikka Suuren Laman (Great Depression) aikaan, koska silloin elvytystä pystyttiin tekemään. Suurin osa peruskulutustavarasta tehtiin USAssa. Joten tänä päivänä elvytys ei toimi, ellei samaan aikaan nosta tariffeja suojaksi. Elvytys ei auta jos suurin osa siitä karkaa pois kiertämästä taloudessa, juuri niinkuin jenkeissä on tapahtunut.

Sama ongelma Suomessa, meillä elvytys työllisti mahtavasti virolaisia ja puolalaisia työntekijöitä. Elvytysrahoille pitäisi laittaa tiukka korvamerkki että ainoastaan toimintaan mikä perustuu 100% kotimaiseen työvoimaan sekä materiaaliin (järki käteen tietysti, jos jotain ei vaan saa suomalaisena tai jokseenkin kohtuuhintaisen niin sitten ei). Tämä sen vuoksi että ulkomainen työvoima ei tietyin ehdoin maksa veroja tänne. Joten miksi heillä olisi mitää oikeutta päästä käsiksi valtion tukiin?

Tosin kaiken tämän on mahdollistanut Uusliberalismi. Se maaginen talousdoktriini, jonka pitäisi johtaa maanpäälliseen taivaaseen. Ainakin jos monilta republikaaneilta ja kokoomuslaisilta kysytään. Vapaat markkinat nääs tietävät parhaiten miten asiat nojaavat. Eikö niin?

Ainoa harmi on siinä että rahamassat ahneuksissaan pakenevat kaikennäköistä sosiaalista tasa-arvoa sekä minimaalisia veronkorotuksia.

Ja kysymys vielä niille ketkä ovat oikeasti rikkaita (jos löytyy): Kuinka monta kertaa olet sijoittanut startup-yrityksiin tai muihin kotimaisiin yrityksiin. Huom. perusosakkeiden osto pörssistä ei ole sijoittamista. Ainoastaan osakeanteihin sijoittaminen on oikeaa sijoittamista.

Tällä pyrin todistamaan sitä faktaa etteivät rikkaat sijoita kotimaahan rahaa, eli jos heidän verojaan lasketaan niin samalla tavalla kiinaan, brasiliaan ja intiaan ne rahat menevät. Suurpääoma ei nääs tunne isänmaata."

---> Hieno käytännöllinen kuvaus tästä keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin velkapyramidiponzihuijauksen ilmenemisestä yhteiskuntiemme ekonomioissa! Taustalla on siis ollut tahallisen tarkoituksellinen toiminta saattaa asiat etenemään mm. tuolla tavalla tavoitteena uusfeodaalinen NWO:n kautta toteutuva pahuuden maailmanhallitus mm. jopa yli 80% pienemmällä väestömäärällä kuin nyt!

Kaninkolo -blogista lainauksia omilla kommenteillani höystettynä:

"Ja sitten lopuksi mielenkiintoinen sivu: Latest strike headlines from around the world (warning, long page! World's gone mad.) Otsikko menee jotakuinkin näin: Viimeisimmät lakko-otsikot jokapuolelta maailmaa (varoitus, sivu on pitkä! Maailma on mennyt sekaisin.)"

---> Kyllä, ihmiset ovat alkaneet reagoimaan kansallisvaltioiden alasajoon ymmärrettävästi ja laajemmin kuin todella moneen vuoteen, mutta lakkoileminen, mielenosoitukset ja mellakointi eivät lopulta ratkaise mitään, mikäli ei ymmärretä kunnolla alkuperäisiä ja perimmäisiä syitä epäkohtiin. On kanavoitava vallankumous- ja kansannousumentaliteetti hyvin suunniteltuihin, rakentaviin ja uutta luoviin aktivistitoimintoihin. Niistä on toisaalta jo havaittavissakin merkkejä, kuten talousdemokratialiikkeen ja LaRouche PAC:n esimerkit näyttävät. Vastaavia tarvitaan kuitenkin paljon lisää ja on ymmärrettävä keskeiset seikat tähdellisesti, kuten rahan syntymekanismin nykyinen pahuus ja sen muuttamisen tärkeys!

" "Tilastokeskus kertoi tänään suomalaisten velkojen lähes kaksinkertaistuneen vuosina 2002-2009. Suomen Pankin ekonomisti Risto Herrala sanoo Uudelle Suomelle, että syytä suureen huolestumiseen ei poikkeuksellisesta kasvusta huolimatta ole: "noin keskimäärin" suomalaiset eivät elä liian riskillä...."

Mietitäänpäs tätä hetki... Haluat ostaa talon. Talo maksaa 100€. Menet pankkiin ja sanot, että haluat lainaa. Pankki sanoo, että saat 100€ lainaa, mutta vakuudeksi on laitettava talo. Tämän lisäksi sinun on maksettava 2% vuotuinen korko. Suostut. Nyt pankki luo vakuuttasi vastaan täysin tyhjästä 100€ ja laittaa ne vastaperustetulle tilille (huomasitko, ettei uunituoreita euroja laitettu sinun vanhalle tilillesi? Hmm... miksiköhän?). Tämän jälkeen menit ja ostit talon. Onneksi olkoon!

Nonih. Kysytäänpäs se kaikkein tärkein kysymys: Mistä luulet maksavasi lainan korot?Lainaamasi 100€ on jo päätynyt kiertoon. Eli periaatteessa (mutta ei käytännössä) sinulla mahdollisuus ansaita ne takaisin ja suorittaa velkasi pankille. Tämä ei siis ole ongelma. Korot taas ovat, koska pankki ei luonut niitä lainan myöntö hetkellä. Eli mistä korot maksetaan?

Minä vastaan sinulle, oi sinä kunnioitettu asuntovelallinen: Korot maksetaan omasta tai toisen ottamasta lainasta. Olet tietämättäsi lähtenyt mukaan velkapyramidiponzihuijaukseen. Onneksi olkoon!"

---> Niin, kansalaiset ovat olleet autuaan tietämättömiä tästä ekonomiaan piilotetusta saatanallisesta juonesta. Nyt muutaman viime vuoden aikana läpimurtoa on alkanut tulemaan tämän vyyhdin havaitsemiseen ja tajuamiseen, mutta tie on vielä hyvin pitkä. Mutkiakin on matkassa vielä niin valtavan paljon, että on varauduttava jopa monen monta vuotta kestävään pahenevaan piinaan, ennen kuin uuteen renessanssiin olisi oikeita eväitä... Toisaalta muutos parempaan voi tulla yllättävän yhtäkkiäkin, kuten näimme aikoinaan esim. Berliininmuurin murtumiseen johtaneiden tapahtumien vyöryssä 1980 -luvun lopussa! Sitä tilaisuutta ei kuitenkaan osattu silloin ottaa onkeensa, vaan vajottiin lopulta globaalisti ja rajusti syöksyen tähän NWO -prosessiin.

"Herra Kanille tuli herkkä hetki...(missäs se Raamattu nyt olikaan.. ah).

Vanha Testamentti. Viides Mooseksen kirja 15:6

"Sillä Herra, sinun Jumalasi, on siunaava sinua, niin kuin hän on sinulle puhunut; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun ei tarvitse lainaa ottaa, ja sinä vallitset monia kansoja, mutta he eivät vallitse sinua. "


Aahh... kuinka herkkää.

Etkö ole vieläkään ratkaissut keskuspankkikartellin ensisijaista tarkoitusta?"

---> Heh heh, hyvä esimerkki siitä, kuinka Raamattu ei ole niin viaton kirja kuin annetaan uskovaisten ja kirkkojen piireissä ymmärtää. Tässähän Raamattu kuvaa nimenomaan hyvänä seikkana tämän keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin pyörittämää velkapyramidiponzihuijausta! Sehän on toki selvästi saatanallinen luonteeltaan eikä ollenkaan jumalallista alkuperää, jos näin uskonnollisin termein tätä voi kuvata ja tottahan toki voi! Jumalallisuutensa seassa Raamattu kehottaa siis myös muka ovelasti saatanallisuuteen!

"Mikäli yksi, useampi tai jokainen seuraavista ei toteudu:

- Valtio (eli yhteisö, jonka jäsen olet) ottaa rautaisesti lisää velkaa.

- Vienti tuplaantuu (vähintään).

- Tuonti puolittuu (ts. omavaraisuus kasvaa).

- Kansalaiset ottavat järjettömästi lisää velkaa.

ovat Suomen (keskus)pankin ja Herra Liikasen puheet kasvu-uralle palaamisesta, tulojen ja menojen epäsuhdan korjautumisesta, elpymisestä ja sun muusta täyttä huuhaata."

---> Niin, ja ne eivät siltikään toimisi niin kauan kuin tätä monetaristista keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin tuhoon tuomittua systeemiä ei poisteta esim. talousdemokratian ja LaRouche PAC:n mallien vaatimilla keinoilla!

"Tiedän, että jollakulla tätä blogia lukevalla henkilöllä on kytköksiä johonkin Ay-liikkeeseen (tavalla tai toisella). Voisitko olla ystävällinen ja kertoa terveisiä että: MESOATTE ASIAN VIERESTÄ!

(Juu-juu. Kaikki isoilla ja huutomerkkillä. Pittää kato huutaa huutamalla. Heh.)

Ongelma on raha. Raha on se ongelma. Mitään muuta ongelmaa ei ole. Kaikki muu paska, mitä ympärillämme näemme, on vain oiretta tästä.

Sairaus on rahan "syntymekanismi". Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).

Ja tästä johtuen Velka = Ostovoima = Työpaikka. Näin ollen osoittamalla mieltä leikkauksia ja niistä aiheutuvia ilmiöitä vastaan Eurooppalainen Ay-liike yrittää hoitaa vain-ja-ainoastaan oiretta (ällistyttävän yleistä nykyaikana.).

Tämä ei tule toimimaan. Tästä ei ole mitään hyötyä.

Hevletti.

Harhaanjohtajat pettivät (antoivat rahan luomisoikeuden pankeille).

Kirkko petti (sallimalla koronkiskonnan).

Ay-liike petti (nousemalla väärille barrikaadeille).

Mitä jää jäljelle?

Sinä eli Suora Demokratia."

---> Niinpä, tänne maan päälle JUURI SINÄ saat aikaiseksi muutoksen parempaan! Muutosta ei kannata siirtää tuonnemmaksi, niille toisille, taivasten valtakuntaan kuoleman jälkeen tms., vaan me tässä näin ELÄMME ELÄMÄÄ TÄSSÄ JA NYT EIKÄ AUTA MUU KUIN JOKAISEN OMAKSUA ITSE OPETTELEMALLA TÄMÄN TILANTEEN LUONTEEN JA RYHTYÄ SYDÄMESTÄÄN ALKAEN ITSE MUUTTAMAAN YHDESSÄ MUIDEN KANSSA TÄTÄ MAAILMAA PAREMMAKSI!!

"Ilmastopaketin rahoilla Suomi pyörisi kolme vuotta

"Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen 80 prosentilla vuoteen 2050 mennessä vaatii Suomelta 100–150 miljardin investointeja. Summa on kaksi kolme kertaa valtion vuosibudjettia suurempi...."

Mistä lähtien hiilidioksidi on ollut ongelma? Ainiin. Siitä lähtien kun siitä tehtiin bisnestä.

Mitäs jos keskityttäisiin oikeisiin saasteisiin? Mmh? Siis sellaisiin, jotka (hitaasti, mutta varmasti) tappavat ihmisiä, aiheuttavat sikiövaurioita ja sun muuta mukavaa.

Vai onko tämä järjenhiven liikaa pyydetty? Ainiin. Melkein unohtui. Mistä tuo raha noihin investointeihin saadaan? Aivan. Pankeista.

Tämä homma tarkoittaa sitä, että Suomen valtio tulee kirjaimellisesti pakottamaan teollisuuden velkaantuman toisille yksityisille osakeyhtiöille, joita pankeiksi kutsutaan.Ja voimme vain arvata mihin tällainen touhu tulee päättymään: Myllykoski: Neuvottelemme rakennejärjestelyistä eri tahojen kanssa

Myllykoski julkaisi UPM-keskusteluja koskevan tiedotteensa tiistaina. Siinä yhtiö kertoo neuvotelleensa pankkien kanssa uudelleenrahoituksesta koskien sen suhteellisen suurta velkataakkaa. Heinäkuun lopulla velkaa oli yli 430 miljoonaa euroa.

Pakkomyyntiin tai konkurssiin.

Omaisuuden uudelleenjako on varsin mielenkiintoinen juttu."

---> Omaisuuden uudelleenjako tässä keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin epätoivoisen fanaattisesti pyörittämässä velkapyramidiponzihuijauksessa on niin "mielenkiintoista", että esim. juuri tuon ilmastonmuutoksen käyttäminen sen keppihevosena on mm. tällaista propagandoineen: Greenpeace Video. Tuo video sai minut lausumaan Facebook -statuksessani näin runollisesti: "Tässä on malliesimerkki siitä, kuinka lasta käytetään hyväksi NWO:n propaganda-aseena. Kuvainnollisesti voidaan sanoa, että itse Saatana puhuu tuon lapsen kautta!! Eikä tämä ole läheskään ainoa aihealue nykymaailman tilassa vastaavasta satanismista. Josef Göbbels saisi nykyään joka päivä useita orgasmeja...". Niin, Greenpeace ja mm. WWF:kin ovat tämän velkapyramidiponzihuijausporukan leveäkätisesti rahoittamia aseitansa ihmiskuntaa vastaan NWO:n runttaamiseksi valheellisin keinoin!

Tämä velkapyramidiponzihuijaus ilmenee myös tällaisinakin pähkähulluina versioina 1984- ja Brave New World -romaaneista; UK Proposes All Paychecks Go to the State First - CNBC. Täällä kotimaassa nämä ilmiöt ovat selkeää seurausta samasta pahuuden vyyhdistä; Vanhanen siirtyi kertaheitolla lähemmäksi poliisitutkintaa, Mari Kiviniemi on suurimman vaalirahoittajansa rahastonhoitaja ja Eikö Lehtomäki ymmärrä esteellisyyttä?.

"Mitähän siinä vaiheessa tapahtuu kun illuusio pankkitoiminnasta särkyy lopullisesta ja ihmiset ymmärtävät, että se perustuu velkapyramidiponzihuijaukselle? (Korot maksetaan joko omasta tai toisen lainaamasta rahasta.)Voih, siitä tulee kaunista."

---> Kaunis ja vääjäämätön vallankumous ...Toivottavasti! Ja nimenomaan siten, että pysytään kohtuudessa eikä syyllistytä vajoamiseen 1900 -luvun kaltaisiin ääriliikeansoihin sen mukana; kuten kommunismi, fasismi / natsismi jne. Toki talousdemokratiaa ja LaRouche PAC:n agendoja on myös tarkkailtava tässä mielessä, jotta niiden parissa olevien hyvien osien asettamisessa ei pääse uudestaan paha eliitti kaappaamaan valtaa; ei seurata johtajaa / johtajia sokeasti! Toisaalta juuri tämä aika vaatii myös sopivasti mitoitettua ja päättäväisen lujaa johtajuutta.

"Kiviniemi: Pääomaveroissa noston varaa

plaa plaa plaa.Yadda yaddaa....

90% veroista ovat (on?) 100% turhia.

Ihan oikeasti.

Valtio voi ja kykenee tulostaamaan omaa rahaa, jonka se voi kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.Toisin sanoen: Kaikki julkiset palvelut voivat olla "ilmaisia".

Äärettömän yksinkertaista."

---> Pääministerimme Mari Kiviniemi osoittaa olevansa erittäin "hyvin" mukana tässä keskuspankkikartellin / Illuminatin / Brittiläisen imperiumin epätoivoisen fanaattisesti pyörittämässä velkapyramidiponzihuijauksessa!

Tässä vielä viimeisimmät Kaninkolo -blogin kirjoitukset linkkeinä: Tässä kilpailussa on vain yksi voittaja, Uutisia ameriikan ihmemaasta (jatkuu), Surmanhäkki-skandaali eli mortgage-gate ja Juuri näin! --> Tuosta viimeisestä jutusta vielä lainaus: "Juuri näin! Täsmälleen. Niin kauan kuin lainojen korot maksetaan omasta tai toisen ottamasta lainasta, pankit eivät tee mitään muuta kuin pyörittävät velkapyramidiponzihuijausta. BASEL III (tai XI) ei tee tälle asialle mitään. Ja tästä johtuen sen ainoa tarkoitus on vakuuttaa hölmöille, että homma on hanskassa."

Juuri tuo viimeisin juttu linkittää siis tähän Riikka Söyringin (KissanKulmasta) koostamaan ja kirjoittamaan juttuun (Pankkiirien petokset ja peittely-yritykset: Basel III), joka on myös erinomainen kuvaus tästä oligarkkieliitin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria puuhaavan kartellin velkapyramidiponzihuijauksesta. Siitä tähän loppuun vielä muutamia erittäin kuvaavia lainauksia. Ko. jutussa on paljon tarkkaa käytännön kuvausta tästä velkapyramidiponzihuijauksen toteutumisesta lännen ekonomioissa. Esim. johdannaisvivutuksen käyttö tulee seikkaperäisesti käytyä läpi. Lukekaapa siis tuosta linkistä koko teksti läpi, vaikka se nälkävuoden pituinen onkin. Tässä maistiaisena lainauksia:

"Mikä tahansa voi nyt laukaista romahduksen. Viimeisimmät tiedot ja tiedotteet Basel III-sopimuksen pankkisääntelymääräyksistä ovat -luultavasti tahallisesti- harhaanjohtavia. Basel III on viivytystaistelua. Aloitetaan tästä:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2010/05/23/markkinoita-hermoromahduksen-partaalla/20107301/12

Taloussanomien artikkeli, ja varsinkin kuva, kertoo selkeästi kuinka rahasysteemimme rakentuu ja miten tähän katastrofaaliseen tilanteeseen päädyttiin. Ja miksi siitä ei nykyisillä keinoilla nousta. Markku Uusipaavalniemi on jo jokusen vuoden yrittänyt kertoa kanssa-kansanedustajilleen kuinka maa makaa http://talousdemokratia.blogspot.com/2010/09/findancecom-uusipaavalniemi-rehellisin.html Josta tuli mieleeni: tänään YLE kertoi että Jyrki "Velkatalkoo-Jykä" Katainen on Suomen paras valtiovarainministeri pitkiin aikoihin. Ohjelmaa kuunnellut työmies Rami purskahti nauruun ja sanoi että -Nyt ne on perustaneet YLElle jo vitsikanavankin! Kyllä juttua taas irtoaa. Pahkasika-lehti lopetti ajoissa. Ne tosiaankin tekevät sen itse. Parodian.

ONGELMA

Kaikki isot pankit ovat käteisen puutteessa ja alirahoitettuja. Niiden asema on sama kuin Lehman Brothers´in ennen romahdusta.

Keskuspankit ja valvojat katsoivat muualle, kun pankit pelasivat johdannaiskasinolla."


"Jos pankit olisivat olleet pelaamatta pääomalla ja bankstereita olisi estetty manipuloimasta taloutta, Basel III-sopimukselle ei olisi tarvetta. Niin kauan kuin johdannaiskasino pyörii ja pankkien sallitaan jatkaa kirjanpitokikkailua, mitään ei ole ratkaistu. Ei mitään."

"Se, mikä tuli harvinaisen selväksi Basel III-sopimuksen kautta, on se että pankkikriisi ratkeaa -ehkä- vuoteen 2015 mennessä, todennäköisemmin kuitenkin vasta 2017-2018. Se on epäsuora myöntö sille, että pankit tarvitsevat niin pitkän siirtymäajan pystyäkseen täyttämään sopimuksen minimivelvoitteet. Se tarkoittaa, että Liian Suuria Kaatumaan-pankit eivät kykene siihen nyt: ne eivät voi nostaa pääomaa. Niillä ei ole luottoa. Basel III:n tarkoitus on lähinnä vakuuttaa hölmöille, että homma on hanskassa. Se on vale, ja iso sellainen."

"FED (Federal Reserve, USAn keskuspankki) on ostanut paljon myrkkyjätettä muilta pankeilta QE-ohjelman (Quantitative Easing) kautta. Myrkkyjäte on nuo AAA-luokitetut huijausjohdannaiset. Mutta niitä on vielä lisää: niin paljon ettei mikään ostelu niitä poista. Ongelmaa on peitelty, mutta se haisee silti. Eikä tässä ole vielä huomioitu SPV-ongelmaa (SPV: Special Purpose Vehicle), joihin on piilotettu lisää myrkkyä."

"Basel III paljastaa sen, että pankit ovat konkurssikypsiä. Pankeilla on pääasiassa kaksi ongelmaa: 1) riittämätön määrä pääomaa luotottamiseen ja 2) riittämätön määrä reservissä hajautettuna eri pankkeihin Kun luottamus pankkeihin rapisee, seuraukset ovat rumat, maailmanlaajuisesti. Ensimmäinen indikaattori siitä, että peli on kypsä ja lopussa, on kun USAn pitkän koron rahastoja ostaa pääasiassa FED korjatakseen ulkomaisten luotottajien puuttumisen ja puhaltaakseen lisää ilmaa USAn talouskuplaan. Jotkut tahot jossain saattavat hermostua ja purkaa omat rahastosijoituksensa jolloin FED joutuu aloittamaan ostamisen. Tasapaino markkinoilla on mennyttä ja helvetti pääsee valloilleen. IMF&co laskee Kiinan ja Aasian talouskasvun varaan, ja että Kiinan ja Aasian talouskasvu auttaa säilyttämään luottamuksen fiat-rahaan. Tuskinpa vaan! Raha tulee pakenemaan kulta-, hopea- ja öljysijoittamiseen, konkreettisiin hyödykkeisiin jolloin myös Aasian markkinat romahtavat.

Milloin tahansa, tämän päivän ja vuoden 2011 aikana. Viimeistään 2012
"
.

No comments: