Saturday, October 23, 2010

Suomen Talousdemokratia ry:n keskustelutilaisuus tänään!

Tänään on merkittävänä tapahtumana Suomessa Talousdemokratia ry:n vuosikokouksen jälkeinen keskustelutilaisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille! Sinne olen minäkin menossa ja tilaisuus alkaa klo. 14:00. Tässä on Talousdemokratia ry:n rakenteilla olevan nettisivuston (Talousdemokratia.fi) kautta kutsu ko. tilaisuuteen ja lainaan sen myös tuohon alle kokonaan:

"Keskustelutilaisuus Töölössä la 23.10.2010

Tue, 2010-10-19 20:13 — talousdemokratia

Tervetuloa talousdemokraattiseen keskustelutilaisuuteen lauantaina 23.10.2010 klo 14.00-16.00. Keskustelutilaisuuden paikkana toimii ravintola Chico's (kabinetti) osoitteessa Mannerheimintie 68, Helsinki (Töölön kisahallin vastapäätä).

Jäsenten vuosikokous pidetään tätä ennen klo 12.00-14.00 ja tämän jälkeen on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus.

Vuosikokous klo 12.00-14.00 on siis vain yhdistyksen jäseniä varten, mutta 14.00 alkavaan tilaisuuteen voi kuka tahansa muukin tulla keskustelemaan. Myös jäseneksi liittyminen onnistuu tässä tilaisuudessa.

Tämän ilmoituksen ohella yhdistyksen jäsenet ovat erikseen saaneet kutsun vuosikokoukseen.
Yhdistyksen tarkoitus on mm. herättää keskustelua velkaperusteisesta rahajärjestelmästä sekä esittää muita, parempia ja kestävämpiä ratkaisuja.


Tällä erää yhdistys pyrkii poliittiseksi puolueeksi asettaakseen ehdokkaita eduskuntavaaleihin 2011. Tähän tarkoitukseen yhdistys kerää nyt kannattajakortteja. Voit siis käyttää tilaisuutta hyväksesi ja poiketa Töölössä lauantaina 14-16 välisenä aikana ihan vain allekirjoittaaksesi kannattajakortin. Huomaa, että keskustelu jatkuu ainakin kello 16.00 asti tai niin pitkään kuin intoa riittää.

Lisätietoja: talousdemokratia@talousdemokratia.fi".

Tässä on keskeisten talousdemokratia-aktiivien blogit: Suomen Talousdemokraattinen Puolue ja Rahan valhe (Entiseltä nimeltään Talousdemokratia nyt!). Tässä on myös aiheeseen liittyvä Facebookin sivusto Paljastetaan rahan valhe!

2 comments:

Lars Osterman said...

Kiitos kaikille osallistujille !

;-)

Mika said...

Kivaa ja hyödyllistä oli olla mukana vaihtamassa ajatuksia! Jotain uuttakin tarttui mukaan pohdittavaksi...