Sunday, November 07, 2010

Velkapyramidiponzipelin seuraava globaalia talousjärjestelmää romahduttava vaihe alkanut: Federal Reserven Quantitative Easing 2!

Lyndon LaRouchen varoituksessa (A Certain Trumpet) juuri ennen USA:n kongressivaaleja ilmeni erittäin huolestuttava tuhon enne; Yhdysvaltain tilanne olisi romahtamassa heti vaalien jälkeen uuden suuren harppauksen verran kohti kaaosta ja tuhoa - Siihen pahuuden syöveriin, jota Lyndon on nimittänyt ns. uudeksi pimeäksi ajaksi (New Dark Age) ja jonka kesto voisi olla useitakin sukupolvia talousjärjestelmän romahdettua radikaalisti ja valtioiden eri tasojen hallinnoitavuuden vajottua siksi kaaokseen ennakoimattomilla tavoilla globaalisti alkaen Yhdysvaltain ja Euroopan systeemeistä...

Ensimmäiset merkit olisivat siis nähtävissä tähän syöveriin yhä pahemmin putoamisesta jo tällä viikolla vaalien jälkeen --> Näin tapahtuikin, kun Federal Reserve ilmoitti 3.11.2010 uuden valtavan bailout-pakettinsa! Kyse on eliitin orwellilaisella kielellä ns. "Quantitative Easing" - paketista, joka tulee olemaan kooltaan jopa biljoonien dollarien arvoinen; FED ns. ostaa pilaantuneita arvopapereita markkinoilta eli luo uutta rahaa tyhjästä markkinoille. Tämä on siis oikeastaan jo kolmas valtava FED:in juonima "bailout" -paketti sitten syksyn 2008 TARP -ohjelman. Muistamme hyvin, kuinka silloin väitettiin, että uutta moista ei enää muka tarvita ja kuinka kukaan FEDin viranomaisista Ben Bernanke etunenässä ei suostunut silloinkaan kertomaan, mihin ja miten ko. paketin rahat oikeasti suunnattiin. Viime vuoden maaliskuussa oli puolestaan ensimmäisen Quantitative Easing -paketin luominen.


Tämän kolmannen "bailout" -paketin hätäinen tarve on kristallin kirkas todiste monesta asiasta! --> Meille on valehdeltu koko ajan talouden tilasta (Muka hidasta elpymistä ollut jo monta kertaa havaittavissa); oikeasti systeemikriisi on koko ajan pahentunut tavoilla, jotka olivat vaihtoehtomedian paljastamina tunnetut jo ennen vuotta 2008! Meille on uskoteltu, että keskuspankkikartellin virtuaalisen velkapyramidiponzipelin kasvaminen uuden kuplan voimalla olisi muka talouden elpymistä ja että se nähtäisiin eri mittareiden ja tilastojen käyristä ja luvuista, joita meille valtavirtamediassa esitellään orwellilaiseen tapaan muka "totuutena".

Oikeastihan ko. tilastot ja käyrät on suunniteltu kuvaamaan juurikin vain monetaristista taloustilannetta eli keskuspankkikartellin pelin taakseen piilottavaa lume-ekonomiaa ja nimenomaan yhteys siinä reaalitalouden konkretiaan on hyvin heikko ja vääristävä. Toisin sanoen pahenevaa lamaa (Eikä edes lama, vaan perinpohjainen systeemituho!) yritetään kaunistella eli valehdella muka elpymiseksi harhaanjohtavilla luvuilla, tilastoilla ja käyrillä.

Rahan syntymekanismin ja velkapyramidiponzipelin jatkumisen takia tällaiset "elvytykset" eli rahan lisäpainaminen monetaristisesti oikeasti vain pahentavat tilannetta ja reaalitalous jatkaa sen ikeessä rapautumistaan moisen kasinopahuuden luodessa jatkuvasti lisääntyvää systeemituhoa velkaperusteisella tyranniallaan. Tämä uusi "elvytyspaketti" todistaa täten myös sitä, että johtavat viranomaiset ja poliitikot ovat näin puuhaillessaan tekemässä yhä päättäväisemmin erittäin radikaalilla ja pähkähullulla tavalla ihmiskunnan vastaista rikollisuutta!

Katsotaanpa täten tätä koko vuoden pahinta vaaranpaikkaa ja käännettä tarkemmin
Kaninkolo -blogin juttujen avulla: Montako biljoonaa dollaria haluatte, että tulostetaan?, Jatkoa kysymykselle: Montako biljoonaa dollaria haluatte, että tulostetaan? sekä Se on sitten täysin eri asia päätyvätkö he (asuntovelalliset) oikeaan ratkaisuun. ja "Kyl' vuaan o' vtun halpaa lystiä pyörittää Suomea näin halvalla rahalla!", jotka kuvaavat velkaperusteisen monetarismin ilmenemistä Suomessa. Noista ja kommenttilaatikkonsa sisällöstä muutamia lainauksia ko. pahuuden havainnollistamiseksi -->

" "Kun maksat lainan pääomaa, rahaa poistuu kierrosta. Korot ovat puhdasta voittoa, jotka "kierrätetään" mm. osakkeenomistajille ja sen sellaisille. Valitettavasti korot maksetaan omasta tai toisen ottamasta lainasta. Bump!"

" ...Huono Suomennos:

...käytännöllisesti katsoen ameriikan ihmemaan keskuspankki kysyy
päämarkkinatakaajia allekirjoittamaan minkä tahansa ilmoituksen, Jonka se (keskuspankki) keksiikään, ja näin pönkittämään markkinoita......

Tämä tarkoittaa myös sitä, että ameriikan ihmemaan päämarkkinatakaajat, ... hallitsevat ameriikan raha-, ja kuten jäljempänä selvitämme talous, politiikkaa.
Eli Ameriikan ihmemaan keskuspankki kysyi seuraavilta pankeilta "montako biljoonaa dollaria haluatte, että tulostetaan?"


BNP Paribas Securities Corp.
Banc of America Securities LLC
Barclays Capital Inc.
Cantor Fitzgerald & Co.
Citigroup Global Markets Inc.
Credit Suisse Securities (USA) LLC
Daiwa Capital Markets America Inc.
Deutsche Bank Securities Inc.
Goldman, Sachs & Co.
HSBC Securities (USA) Inc.
Jefferies & Company, Inc.
J.P. Morgan Securities LLC
Mizuho Securities USA Inc.
Morgan Stanley & Co. Incorporated
Nomura Securities International, Inc.
RBC Capital Markets Corporation
RBS Securities Inc.
UBS Securities LLC.

(Suomen
päämarkkinatakaajat tummennettuna. Suosittelen vilkaisemaan Kreikan, Irlannin ja Ranskan vastaavia. Pikainen googlaaminen aiheesta aiheuttaa foliohatun kiristymistä...) Suomeksi sanottuna: Tässä (em.) on lista pankeista, jotka käytännöllisesti katsoen hallitsevat ameriikan ihmemaan vaihdonvälinettä (dollaria) ja sitä kautta myös koko valtiota.

Ameriikan ihmemaan keskuspankki, yhdessä pankkien kanssa, on päättänyt että dollarin asema maailman reservivaluuttana tuhotaan. Tämän he tulevat toteuttamaan hitaasti, mutta varmasti riippumatta kärsimyksestä, köyhyydestä, kurjuudesta ja kuolemasta jota "siirtymävaihe" tulee väistämättä aiheuttamaan."

" ...Huono Suomennos:

...Bernanke on ryhtymässä toiseen kierrokseen ennennäkemättömän epäsovinnaisessa rahapolitiikan keventämisessä, yhtenä seurauksena voi olla halvempi dollari, joka lisää ameriikan ihmemaan kasvua auttamalla sen vientiä....

Ensin ameriikan ihmemaan keskuspankki kysyi yksityisiltä osakeyhtiöiltä, joita pankeiksi kutsutaan, montako biljoonaa tulostetaan. Ja nyt tämän kyselyn tulos "myydään" harhaanjohtajille sekä kansalaisille mm. vientiä kasvattavana ja työttömyyttä alentavana "rahapoliittisena" toimenpiteenä."

"Ameriikan ihmemaan keskuspankilla ei ole mitään tekemistä työllisyyden kanssa. Ei, vaikka se kuinka ostelisi "hyödyllisiä asioita" (osakkeet, jne jne.). Ameriikan ihmemaa ei tuota juuri mitään ja tästä johtuen suurin osa kulutustuotteista tulee ulkomailta. Ja mitä enemmän dollareita tulostetaan, sitä kalliimmaksi eläminen ameriikassa käy."

" ...Ts. Mitään oikeasti taloutta "tervehdyttävää" toimenpidettä ei ole tehty. Itse asiassa juuri päin vastoin.Enää jää nähtäväksi minkälaista "luovaa tuhoa" epätoivoiset, työttömät, nälkiintyvät ja/tai kodittomat kansalaiset saavat aikaiseksi. Sekä se, miten-ja-kuinka Neofeodaalinen yhteiskunta tällaiseen vastaa:
Indiana Braces For Violence, Adds Armed Guards To Unemployment Offices In Anticipation Of 99-Week Jobless Benefits Expiration"

Miten keskuspankkikartellin monetarismi toimii: "Lasketaanpas: 1 000 000 000 euroa, 2,648 korolla, maksuaika kymmenen vuotta.

Vuosi:...Korkomenot:......Kokonaisvelka:

1.......... 26480000..........1 026 480 000
2...........27181190,4.......1 053 661 190
3...........27900948,32.....1 081 562 139
4...........28639765,43.....1 110 201 904
5...........29398146,42.....1 139 600 051
6...........30176609,34.....1 169 776 660
7...........30975685,95.....1 200 752 346
8...........31795922,12.....1 232 548 268
9...........32637878,14.....1 265 186 146
10.........33502129,15 ....1 298 688 275


Kymmenessä vuodessa yhden miljardin euron lainasta maksetaan
~300 miljoonaa euroja korkoja.
"

"Pohjimmiltaan (ponzin lisäksi) rahajärjestelmämme on nollasummapeli. Näin ollen se, että joku menee ja säästää rahansa (tililleen) on pahempi juttu niille, jotka velkaa ovat ottaneet. Syy tähän on äärimmäisen yksinkertainen: Jokainen euro, joka on kierrossa, on jonkun ottamaa velkaa.".

Niinpä niin! Eli tämä uusikin FED:in "elvytyspaketti" menee tuon saman yllä kuvatun saatanallisen pelin pyörittämiseen ja siinä keskuspankkikartellin eliitti toivoo ja haluaa sen avulla siis kahta asiaa: Saada keskitettyä valtaa ja resursseja omiin käsiinsä entistä enemmän ja poistaa moista suunnitelmaansa uhkaavat vaarat alistamalla kansallisvaltiot ja kansat yhä pahempaan uusfeodaaliseen tyranniaan.

Mutta kuten Lyndon LaRouche on varoittanut --> Tämä heidän NWO -agendan nimelläkin kulkeva suunnitelmansa on niin pähkähullu ja riskialtis (Tuhosivat innoissaan vanhan systeeminsä, jonka tilalle ovat nyt sokeassa huumassa pystyttämässä uutta totalitaarisempaa pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria), että moisen velkapyramidiponzihuijauksen romahtaminen voi aivan hyvin viedä myös keskuspankkikartellin itsensäkin perikatoon! Siksi "uusi pimeä aika" ei ole ollenkaan liioittelua jopa aivan lähitulevaisuuden uhkakuvana alkaen näiltä näppäimiltä!

Tässä on
LaRouche PAC -sivustolta tätä talouden tilaa ja FED:in pähkähullun saatanallista ilmoitusta koskevaa materiaalia: Videot; Quantitative Easing is Hyperinflation, Rachel Brown Fights For Glass Steagall, Update on the Feds Hyperinflation Policy ja QE2: Is the Fed Clinically Insane?. Tekstit; Vegetable Oils See 20%-Plus Price Rise, Falling Stocks, Alongside the Same for Grains and Proteins (Huom! Ruokahuolto alkaa jo takkuamaan!), 19 Million Americans Live On $100 A Week, Helicopter Ben Bernanke Launches Weimar Hyperinflation, Asia Denounces Federal Reserve's QE2 as "the Biggest Risk" To World ja Fed Action Unleashes Worldwide Hyperinflationary Chaos.

Huomaamme noista mm. sen, kuinka inflaatio on jo alkanut vaarallisesti jyräämään mm. hintojen nopeutuvana nousuna ja kuinka tätä FED:in "elvytyspakettia" on jo tuomittu maailmalla ankarasti; jotain valveutumista tilanteeseen siis on myös ilmenemässä... Samalla havaitsemme kirkkaasti juuri sen, kuinka nimenomaan keskuspankkikartellin eli LaRouche -kielellä Brittiläisen imperiumin äänenkannattaja Financial Times -lehdessä on väitetty puolestaan näitä FED:in toimia riittämättömiksi eli todellakin halutaan yhä radikaalimpaa NWO -tyranniaa heidän suunnastaan meidän päänmenoksi! Mitäpä Suomen valtavirtamedia sisältää tähän kaikkeen nähden ko. kokonaisuuden tiimoilta? -->

Taloussanomien juttuja:
Näin Fed kiihdyttää taloutta – kaukomailla, USA:sta hyviä uutisia työllisyystilanteesta, Kiina: Fed vaarantaa maailmantalouden elpymisen ja Fediltä jättielvytyspaketti: 600 miljardia dollaria. Huomaamme, että eipä niissä juurikaan havainnollisteta tätä keskuspankkikartellin pahuutta eikä varsinkaan sen osallisuutta ja koostumusta koko tilanteeseen nähden ja kritiikin esilletuonti on siksi vain "vähän sinne päin" --> "Kiina vähän protestoi" yms. ympäripyöreää. Muutoin jopa kannatetaan FED:in seinähulluutta tai ei ainakaan selkeästi tuomita sitä. Onneksi lukijakommenteista löytyy jonkin verran tilanteen oikean laidan ymmärrystä!

Lopuksi muutama lainaus näistä LaRouche -jutuista; Helicopter Ben Bernanke Launches Weimar Hyperinflation ja Fed Action Unleashes Worldwide Hyperinflationary Chaos -->

"One day after the Nov. 2 mid-term elections in the United States, the U.S. Federal Reserve, as expected, announced that it is launching a policy of "quantitative easing" — read, Weimar-style hyperinflation. The Fed Open Market Committee said today that it would buy $600 billion more in Treasury bonds. The Fed said it would buy the long-term government bonds through June of 2011. This purchase will add to an expected $250 billion to $300 billion in Fed purchases over the same period from reinvesting proceeds from its mortgage portfolio. Thus, including these Treasury purchases from reinvesting proceeds of mortgage payments, the Fed will buy a total of $850 billion to $900 billion of securities through June, or about $110 billion per month."

"Voting for the FOMC hyperinflationary policy action were: Ben S. Bernanke, Chairman; William C. Dudley, Vice Chairman; James Bullard; Elizabeth A. Duke; Sandra Pianalto; Sarah Bloom Raskin; Eric S. Rosengren; Daniel K. Tarullo; Kevin M. Warsh; and Janet L. Yellen.

Voting against the policy was Thomas M. Hoenig. He believed the risks of additional securities purchases outweighed the benefits. He was also concerned that this continued high level of monetary accommodation will increase the risks of future financial imbalances and, over time, will cause an increase in long-term inflation expectations that could destabilize the economy."

"In an article in the latest issue of Financial News, a Chinese-language paper managed by the People's Bank of China, Xia Bin, an economic adviser to the bank, called for establishing a "firewall" to prevent foreign currencies from flooding the Chinese market. "Unbridled printing of dollars is the biggest risk to the global economy," commented Xia Bin. He made these comments in an article published a day after the U.S. Fed's decision to buy a whopping $600 billion of Treasury obligations."

"This second round of quantitative easing amounts to a renewed currency war against other countries. The impact will be far-reaching, equivalent to triggering a tsunami of liquidity to flood the global financial system... Many countries are vulnerable to inflation and the ever-rising price of commodities. If the price of commodities were to run away uncontrollably, it will create hyperinflation." "

"The massive and volatile speculative capital flows that have been underway for some months, increased dramatically in the 48 hours following the Fed's Nov. 3 announcement of additional "quantitative easing." With the dollar being intentionally debased on British orders, huge sums are moving into the carry trades, stock markets, and commodities of all sorts. The price of oil broke through the $87 a barrel barrier and its price is now poised to increase dramatically. Other commodities, including copper, sugar, soy, and cotton, have also seen dramatic price increases."

"Because of the massive, destabilizing inflow of speculative funds into their markets and currencies, emerging market countries, including China, India, South Korea, Turkey, Thailand, Brazil, Colombia, Malaysia and others, are all considering implementing capital controls."

"City of London mouthpiece Ambrose Evans-Pritchard took note of the fact that, because of "Bernanke's openly declared policy of generating inflation," investors are taking the new liquidity unleashed by the Fed and pushing it into "liquid" assets, such as stock markets and commodities all over the world because they are "considered a safer asset class than bonds at the start of an inflationary credit cycle." U.S. inflation is expected to skyrocket, and U.S. Treasuries are being avoided, if not dumped. As another Daily Telegraph article commented: "The U.S. is now being run by experimental economics..." ".

No comments: