Saturday, January 15, 2011

Julkisuuden henkilöitä NWO:n vastustajina: Jim Corr

Esittelenpä teille tässä lyhyesti erinomaisen esimerkin siitä, kuinka eräs julkisuuden henkilö on herännyt huomaamaan ja tiedostamaan maailman tilaa kuvatussa keskuspankkikartellin NWO -projektin pahuudellisissa kourissa; voimme siis asettaa hänet valovoimaiseksi esikuvaksi! Kyseessä on irlantilaisen The Corrs -yhtyeen kitaristi - kosketinsoittaja Jim Corr, joka on alkanut tutkimaan näitä poliittisia ja yhteiskunnallisia asioita ja paasaamaan hyvyydestä pahuuden voittamiseksi itse asiassa aivan samaan aikaan kuin minäkin eli elokuusta 2008 lähtien. Tässä on hänen aktivismiaan tarjoava sivustonsa.

Tässä on jotakin tietoa The Corrs -yhtyeestä niille, jotka eivät tunne / muista heitä: Yhtye on itse asiassa perheyhtye, sillä kaikki neljä jäsentä ovat sisaruksia keskenään. Jim on heistä ainoa mies. Kolme muuta naista muistetaan hengästyttävän kauniina neitoina ja vielä nykyäänkin saan virtaa pelkästä heidän ajattelemisestaan :) The Corrs oli suosionsa huipulla 1990 -luvun lopulla sekä vuosituhannen vaihteessa ja heidän suurimpia hittejään olivat mm. Dreams (Video), What Can I Do? (Video) ja Breathless (Video).

Jim Corr on nyttemmin tosiaankin hyvin ansioituneesti perehtynyt maailman yhteiskunnallispoliittiseen tilanteeseen ja suuri kipinä hänen tämän hetken aktivismiinsa tulee tietenkin Irlannin syvään ahdinkoon laitetusta tilanteesta keskuspankkikartellin ja heidän harhaanjohtajiensa sekä hännystelijöidensä ajamina; tässä aiheeseen liittyvät kirjoitukseni (Irlannin (EU:n) pankkikriisi osana keskuspankkikartellin juonta tuhota kansallisvaltiot uusfeodaaliseen maailmanfasismiin!) ja (Irlannin (Euroopan) antautuminen keskuspankkikartellin tuhontaan: LaRouche PAC -lainauksia tilanteesta) sekä poimintoja LaRouche PAC -sivustolta; The American Roots of Sinn Fein: The Story of Arthur Griffith ja The Irish Saved Civilization, mitkä kuvaavat Irlannin omaavan jo kaukaa historiasta saakka vastustamista ja hylkäämistä keskuspankkiiripiirien pahuudellista rahanvaltamaailmankuvaa kohtaan. Siksi Irlanti todennäköisesti tulee toivon mukaan toimimaan eräänä tärkeänä pesäkkeenä NWO:n kaatamisessa lähitulevaisuudessa.

Tässä on Jim Corrin omia viimeaikaisia esiintymisiä julkisuudessa NWO -asioidensa kera; Russia Today -kanavalta; Jim Corr: Top-down engineered financial crash designed to take over Europe, Jim Corr : Message to the people of Ireland, Jim Corr to tour Ireland hosting explosive talks (Sivun alalaidassa ko. radiohaastattelu) sekä Jim Corr on Saturday Night Show (NWO) part 1/2: A ja B (Huomatkaa, kuinka lopussa eräs nukkuva lammastyperys yrittää väittää Jimille vastaan).

Huomaamme siis Jimin olevan rohkeasti valtavirtajulkisuudessakin NWO:n vastustajana, mikä antaa toivoa paremmasta. Mitä enemmän julkisuudenkin henkilöitä alkaa tunnustamaan avoimesti maailmamme olevan kriisissä keskuspankkikartellin NWO -agendojen takia, niin sitä enemmän me kaikki aktivistit saamme voimaa uuden keskuspankkikartelli- ja NWO -vapaan maailman luomiseen --> Siispä Suomessakin nyt rohkeasti ottamaan julkisuutta haltuun tässä asiassa ja nimenomaan valtavirtamediassa, joka tähän mennessä on kunnostautunut poliittisyhteiskunnallisen tilanteemme kuvaamisessa lähes pelkästään vain harhaanjohtamisessa, valehtelemisessa ja sumuttamisessa!

No comments: