Saturday, February 05, 2011

BP:n aiheuttaman öljykatastrofin seuraus: Hidas holokausti Meksikonlahden ympäristössä!

Viime aikaisten Egyptin vallankumousuutisten varjossakin tapahtuu yhä paljon pahaa ja siten HUUTAMALLA ESILLE TOITOTETTAVAA! Viime vuoden ykkösuutinen ympäristökatastrofien suhteenhan oli British Petroleum -yhtiön aiheuttama öljykatastrofi Meksikonlahdella. Viime aikoina valtavirtamedia on ollut lähes kokonaan hiljaa siitä ja sen seurauksista, vaikka tilanne on monella tavalla yhä erittäin vakava koko lahden ympäristössä puhumattakaan globaaleista vaikutuksista! Viime joulukuussa toin esille vaihtoehtomedialähteiden perusteella syitä olettaa tilanteen olevan vielä hyvin pitkään hyvin paha; juttuni Hälyyttävää lisätietoa BP:n aiheuttaman öljykatastrofin tilanteesta ja tulevaisuudesta!

Nyt poimin esille tämän katastrofin seurauksista ihmisten terveyden kontolle tulleita haittavaikutuksia ja dramaattista pureskeltavaa tämä valitettavasti on :( ... Pari noista alla olevista videoista näyttää niin puistattavaa näkymää tilanteeseen, että ensireaktioitani niitä katsellessani olivat mm. suuri kihelmöivän paineen tuntuminen rinnassa, vatsassa ja päässä sekä rystysteni muuttuminen jänteisen valkoisiksi... If you know what I mean!!

Gulf Oil Spill Is Far Worse Than Being Reported: A B C D E F --> Tämä ensimmäinen videosarja tuo esille tämän katastrofin terveysvaikutuksia, jotka ovat erittäin hälyyttäviä ja syynä niihin ovat mm. öljyn hajottamiseen käytetyt kemikaalit tunnetuimpana Corexit. Videosarjassa haastatellaan alueen kahta aktivistia, joista tunnetuimpana Kindra Arnesen. Hän on kunnostautunut hyvin näkyvästi vaihtoehtomediassa tuomitsemaan BP:n tuhotyöt ja vaatimaan Meksikonlahden asukkaiden puolesta oikeutta. Valitettavasti hänkin on kohdannut merkittäviä terveysongelmia tämän katastrofin takia! Topakallakin tytöllä ääni siksi värisee...

Myös itse öljylähteestä tulleet omat kemialliset yhdisteet ym. aineet ovat osa tätä terveyskatastrofin kokonaisuutta ja tuossa videosarjassa lueteltiin mm. näitä ilmassa ja sateessa jatkuvasti syvää haittaa aiheuttavia aineita: Raskasmetalleja, klorideja, sulfaatteja, VOC -aineita, alumiinia, arsenikkia, kuparia, rautaa, magnesiumia, nikkeliä ja etyylibentseeniä. Ko. aineet oli saatu selville noiden ym. aktivistien omista laboratorioon lähetetyistä sadeveden näytteistä. Terveysseurauksina näistä on ollut mm. vakavia hengitystieoireita ja suuria iho-oireita, kuten paiseita, rakkuloita yms. Pitkäaikaisseuraukset tulevat olemaan mm. syöpien, alzheimerintaudin ja leukemian voimakkaat yleistymiset. Myös ennenaikaiset kuolemat tulevat lisääntymään. Näiden vakavimpien terveysvaikutusten piirissä voi olla jopa useita kymmeniä miljoonia ihmisiä!

Videosarjassa näitä terveyshaittoja kuvattiinkin ns. tahalliseksi hitaaksi holokaustiksi, koska tiedossahan on jo se, kuinka BP:n toiminta oli vähintäänkin kyseenalaista ja osin jopa selvästi tahallista tämän katastrofin tuottamiseksi. Moni asia näyttää todellakin menevän BP:n takana piilottelevan keskuspankkikartellin (Illuminatin) ja sen eri kätyreiden suunnitelmien mukaan; saadaan mm. Meksikonlahden rantoja autioitettua, missä eliitin bisneksille vapautuu lisää tilaa. Toisekseen hulluimmat eliittipaholaiset varmasti suorastaan hihkuvat eugeniikka- ja kansanmurhaunelmiensa toteutumismahdollisuuksista mm. tämän takia. On myös huomattava, että viime aikaisten eläinten massakuolemien taustalla voi aivan hyvin olla myös tämä katastrofi nimenomaan ko. lahden ympäristössä ja varsin laajastikin sisämaiden suuntaan. Vakava tulevaisuuden näkymä on myös se, kuinka esim. ensi kesä-syyskauden hurrikaanit voisivat pahentaa näiden myrkyllisten aineiden leviämistä yhä laajemmalle ja yhä pahemmin!

Ympäristövaikutukset mm. säähänkin tuodaan tässä esille ja varmasti ne voivat ainakin osaltaan olla totta. Vaikea niitä on kuitenkaan mennä todistamaan, koska niitä on äärimmäisen vaikea erottaa yksiselitteisesti ns. normaaleista säätapahtumista (Tai jopa muista sään muokkaustihutöistä; HAARP ja kemikaalivanat); onko Golfvirta heikentynyt ja kuinka paljon, onko viimeaikaiset poikkeuksellisen kylmät ja lumimyrskyiset säät ympäri pohjoista pallonpuoliskoa olleet tämän osajuonteita, miten tulevaisuudessa esim. Meksikonlahden hurrikaanit tulevat mahdollisesti muuttamaan käyttäytymistään katastrofin takia?... Tällä hetkellä täällä Euroopassa sää on kuitenkin ollut hyvin normaalia, millaista jokainen talvi esiintyy eli siinä mielessä ei ole toistaiseksi tähän liittyen hälyyttävää esillä...

Sick P2S worker.wmv ja BP Oil Spill Victims Sickened and Dying, Local Physicians Clueless --> Nämä kaksi videota ovat heikkohermoisille mielenrauhaa horjuttavaa katsottavaa, joten varoitus heti alkuun! Esim. tuon ensimmäisen videon naisen paniikinomaista itkua tukahtumaan yrittävää purkausta katsellessa tulee huimaava olo... Hänkin sanoo silti päättäväisesti kyynelten seasta, että KYSEESSÄ ON KANSANMURHA!!!

Kindra Arnesen Suffering Health Problems From Life In Southern Louisiana ja BP Oil Disaster EXCLUSIVE - NEW Kindra Arnesen's EXPLOSIVE New Revelations And Message to The World --> Tässä on puolestaan kokoelma tuon Kindra Arnesenin paasausta. Ensimmäisessä videossa hänkin esittelee omaa terveysongelmaansa tämän BP:n aiheuttamana ja tässäkin katsojia on varoitettava kuvottavasta visuaalisuudesta. Havaitsemme Kindran myös muutenkin olevan tuossa ekassa videossa sairastavan kalpea; hurjaa ja kurjaa!

From The Gulf Stream To The Bloodstream - THE VIDEO BP DOESN'T WANT YOU TO SEE! --> Terveysvaikutuksista on tässäkin vähän vanhemmassa videossa kyse, missä mm. kritisoidaan Corexit -aineen käyttöä öljyn hajottajana (Öljy pikemminkin vain laskee kohti pohjaa); se on pikemminkin pahentanut terveyshaittoja.

Fishermen Visit Obama's Gulf Vacation With Concerns About Seafood Safety w/ Kindra Arnesen: A B --> Tässä viime vuoden videoparissa puolestaan on kyseessä Meksikonlahden kalastajien ja muiden siihen liittyvien pienyrittäjien ahdinko tämän katastrofin takia, missä seuraukset voivat olla siinäkin todella kauaskantoisia; jumittavat ruokahuoltovaikutukset, tuhoavat talousvaikutukset, yhä kumuloituvat terveysvaikutukset jne.

BP OIL SPILL: Anonymous BP cleanup worker says the oil really hasn't even been touched --> Viimeiseksi laitan erään anonyymin (Ääni muutettu) katastrofin siivoustyöntekijän paljastuksen siitä, kuinka itse asiassa öljyä ei olisi jopa lähes ollenkaan vaivauduttu keräämään pois, vaan ongelma olisi sananmukaisesti vain lakaistu törkeän filunkipelimäisesti maton alle Corexit -hajottamismenetelmää käyttäen ja näin mieletön myrkkypommi tulisi vaikuttamaan erittäin pitkään ja laajasti! Valtavirtamedian väitteet "lähes loppuun saatetusta siivousurakasta" olisivat siten täyttä valetta... Ja mitä tiedämme lisäksi siitä, että onko öljyä edelleen vuotamassa lisää meren pohjasta; se on yhä suuri kysymysmerkki ja voi olla aivan hyvin mahdollista?!...

Raamatullinen ympäristötuho ja holokausti tämä pitkällä juoksulla tulee hyvin todennäköisesti olemaan ja jäämään siksi useiden sukupolvien ajaksi erittäin pikantiksi muistutukseksi aikamme kulttuurin pahimmista puolista eliitin hyysäämä ja pakkosyöttämä sairas monetarismi sellaisten pääideologiana ja pääaiheuttajana eri osapahuuksineen; utilitarismi, machiavellismi, behaviorismi, eugeniikka jne.!

No comments: