Friday, April 15, 2011

Eduskuntavaalien 2011 aineistoksi monetarismin ihmiskunnan vastaisen pahuuden luonnehdintaa

Eduskuntavaalit ovat jo ylihuomenna ja vastoin toiveitani - tavoitteitani kerkeän ja kykenen sanomaan sanasen ko. vaaleihin liittyen vasta nyt. Olen kuitenkin useita viikkoja pyöritellyt mielessäni vaaleihinkin liittyen näitä poliittisyhteiskunnallisia pohdintojani. Niiden pohjalta voin sanoa vakuuttavasti, että kaikkein tärkein asiakokonaisuus vaaleissakin on ekonomia / talous, jonka kataluus ja pahaatekevyys monetaristisen järjestelmän saastuttamana on muodostunut viime vuosina ihmiskunnan kannalta oleelliseksi elämän ja kuoleman kysymykseksi!

Nyt ajattelin muiden ekonomiasta ja taloudesta eniten perillä olevien viimeaikaisten kirjoitustensa avulla tuoda tätä kohtalokasta systeemivikaa esille ohjeena äänestämään valmistautuville: Meidän on osattava erottaa ko. globalistiagendoja joko tahallaan tai tahattomasti edesauttavat vaaliehdokkaat ja heidän sijaan suosittava vaaleissa parempia vaihtoehtoja tuottavia ehdokkaita! Kerkeän tekemään ennen vaaleja enää vain yhden toisen kirjoituksen huomenna (La) illalla, jossa selvittelen eri puolueiden vaaliohjelmien luonteita mm. tässä ekonomisessa katsannossa jyvät akanoista erotellen. Samalla saatan puuttua yksittäisten ehdokkaidenkin teeseihin, jos vain kerkeän...

Tässä seuraavaksi monetarismin keskeisen ydinongelman esille täräyttämiseksi lainaus omasta Facebook -statuksestani: "Talouskasvua ja työllisyyttä promotoivat mokomat valehtelijaharhaanjohtajat vaalitentissä; jättävät kertomatta, että rahan syntymekanismi (Velkaa yksityispankeilta + korko) on se, mikä on väärin ja mikä pitää muuttaa! Nykyjärjestelmä: Työ ei luo rahaa, vaan raha (velka) yrittää epätoivoisesti luoda työtä yhä enemmän rahan syntymekanismin (+korko) takia tuhoutuvassa keinottelusysteemissä.".

Tässä saman asian tähdentämiseksi puolestaan lainaus Kaninkolo -blogin viimeisimmästä jutusta (Mistä korot maksetaan? (Uudestaan!)): "Pankki lainaa vain-ja-ainoastaan lainattavan pääoman. Ei muuta. Tämä tapahtuu täysin riippumatta siitä onko raha lainattu muualta (esim. euribor), luotu tyhjästä tai toteuttaako se (pankki) ns. maturiteettitransformaatiota. Tämän lisäksi lainasta on maksettava "rahan hinta" eli korko. Näin ollen pankkiin on palautettava enemmän kuin sieltä on lainattu. Rautalangasta väännettynä: Pankeilla on monopoli tuotteeseen nimeltä raha. Ne lainaavat tuotettaan kaikille sitä haluaville, mutta sillä ehdolla se (lainattu tuote) palautetaan heille 100% takaisin plus korot, jota pidetään "tuotteen hintana". Korot on mahdollista maksaa täsmälleen sillä samalla tuotteella, jonka tuottamiseen niillä (pankeilla) on monopoli.".

Kun olemme nyt täydellisesti ymmärtäneet tämän monetarismin keskeisimmän ydinogelman, niin voimmekin seuraavaksi katsoa, miten Kokoomuksen globalistijuoksupoika Jyrki Katainen vääntää asian tyypilliseen paskanjauhajan ja harhaanjohtajan tyyliin täysin epäuskottavaksi emävalheeksi. Jyrki katainen Radio Rockin haastattelussa ja lainaus siitä --> Heikelä: "Kun kaikkeen rahaan liittyy korko, niin että velkaa on olemassa enemmän kuin rahaa, millä sen velan voi maksaa, niin miten se velka voidaan maksaa? Mistä se korko saadaan?" Katainen: "Se saadaan arvonlisäyksestä ja työnteosta.". Erittäin kammottavaa ja puistattavaa, eikö totta!

Katsokaammekin seuraavaksi puhdistavana ja vakuuttavana kokemuksena sitä, miten tämä monetarismin ydinogelma on haitallinen ihmiskunnan vastaisella ja tuhoavalla tavalla ja laittakaamme sen tilalle parempien vaihtoehtojen siemenet itämään päättäväisesti ja huolellisesti!!

Talousdemokratialiikkeen tekemä kooste teeseistään Wikipediassa: Talousdemokratia – Wikipedia.

Lars Österman: Talouskasvulle on vaihtoehtoja Uusimaa --> Lainauksia: Monetarismin aiheuttama pakko tuhoavan systeemin kasvattamiseen kansan ja planeetan vastaisesti (Oma otsikkoluonnehdintani): "Taloutemme on kasvanut vuosi vuodelta alkaen 1945 - ja on saavuttanut Suomen kokoiselle talousalueelle sopivan koon jo vuosia sitten. Kokonaan toinen asia on myös se että luonnonresurssimme ovat rajalliset. Niiden hyödyntäminen tuotannossa ja liiketoiminnassa on siis mahdollista määrättyyn rajaan asti. Väitän että tämä raja on saavutettu jo vuosia sitten. Luonnon tuhoaminen talouskasvun toteuttamiseksi on tuomittavaa ja muutenkin kestämätöntä. Ihmistyövoiman nykyinen riistäminen/riistohyödyntäminen kasvun saavuttamiseksi on yhtä tuomittavaa. Asia mistä juuri kukaan ei puhu on se miksi tätä talouskasvua jatkuvasti vaaditaan ?"

Monetaristisen korkoaseen käyttö on itse itsensä tuhoava systeemivika ja seurannaisvaikutustensa takia häikäilemättömin sotatoimi hyvyyttä ja humaania järkeä vastaan koskaan (Oma otsikkoluonnehdintani): "Syy löytyy meidän rahajärjestelmässämme. Rahajärjestelmä on velkaperusteinen. Rahajärjestelmämme perustuu yksityispankkien luoman velan kierrättämiseen tilisaldoina pankkitileillämme. Velka kiertää kunnes se on lyhennetty pankille kokonaisuudessaan. Koko nykyinen rahamäärämme joka on kierrossa pankitileillä voidaan sanoa olevan vielä lyhentämätön pääoma nostetuista pankkiluotoista. Ja jokainen luotto on korollinen joten joudumme aina maksmaan enemmän kuin nostamme. Tässä huomaamme että kasvu on tarpeen jotta korkoja saisi maksettua. Pelkillä pääomilla korkoja ei riitä kaikille joiden on lyhennettävä lainojaan pankeille. Ilman kasvua järjestelmä kaatuu. Järjestelmässä on siis "systeemivika"."

Monetarismin käyttö voidaan eliminoida humaanimman järjestelmän hyväksi pelkillä sopivilla poliittisilla päätöksillä ilman dramatiikkaa! (Oma otsikkoluonnehdintani): "Valtio ja kunnat voisivat luoda rahansa itse ilman velkaa ja ilman pankkeja. Tämänlainen talousmalli sanotaan talousdemokratiaksi. Talousdemokratiassa perustulon maksaminen on mahdollista, kuntia ei tarvitse liittää yhteen, kouluja ei tarvitse sulkea, bussislinjoja ei tarvise lakkauttaa. Talosudemokratia on mahdollinen toteuttaa kunhan riittävän moni suomalainen äänestää ehdokasta joka ymmärtää näitä asioita. Kun riittävän moni alkaa olla näistä mahdollisuuksista tietoinen - asia leviää omalla voimallaan ja saavutetaan se haviteltu määräenemmistö.".

Ville Iivarinen: Kysymys valtionvarainministerille --> Lainauksia:

Rahan syntymekanismi eli lainojen lähde ja korkoaseen käyttö monetarismissa on ollut tarkkaan piilotettua vihollisuutta ihmiskuntaa vastaan (Oma otsikkoluonnehdintani): "Valtionvelassa on sellainen juttu, että ihmiset ei koskaan edes mieti, kenelle ollaan velkaa. Luullaan, että ollaan velkaa Kiinalle tai USA:lle (mikä olisi jo aika huvittavaa tällä hetkellä). Nämä ovat harhaluuloja (Miksiköhän ne ovat niin yleisiä?). Jos menee Suomen valtionkonttorin sivuille, löytää listan ns. päämarkkinatakaajista, joilta Suomen valtio lainaa: Barclays Capital,BNP Paribas, Citygroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Commerzbank AG, HSBC Holdings, JPMorgan Chase, Merrill Lynch International, Morgan Stanley & Co., Nordea, Pohjola Pankki, Royal Bank of Scotland ja Société Générale. Tosi hyvän näköinen lista, vai mitä? Varsinkin tuo Paribas rullaa mukavasti kielen päällä, vie heti sellaiseen Karibian tunnelmaan. Huomaa lisäksi millaisella kielellä valtio puhuu sinulle: "Päämarkkinatakaajat antavat tärkeimmille sarjaobligaatioille eli ns. valtion viitelainoille jälkimarkkinoilla osto- ja myyntihintoja. Ensisijaismarkkinoilla niillä on oikeus osallistua Valtiokonttorin huutokauppoihin. Myös niin sanottuihin syndikoituihin emissioihin Valtiokonttori on yleensä valinnut pääjärjestäjiksi päämarkkinatakaajia." "

Keskuspankit käyttävät monetarismia tarkasti ja tietoisesti aseenaan globaalin eliitin hyväksi kansojen kustannuksella (Oma otsikkoluonnehdintani): "Kuinka näillä pankeilla sitten on varaa lainata meille näin avokätisesti? Toivottavasti jo tiedät, etteivät pankit tarvitse rahanlainaukseen rahaa juuri ollenkaan. Kaiken huippu on, että Basel II sopimuksessa pankkien kassavarannon osuudeksi määriteltiin valtioille lainattaessa pyöreät 0%, ilmeisesti sillä logiikalla, että valtiot pystyvät kyllä aina 100% varmuudella keräämään ne rahat kansalaisiltaan."

Monetarisimin yksityiskartellin velka + korkohaitta siirtyy pahenevassa kierteessä valtioiden ja kansojen kontoille (Oma otsikkoluonnehdintani): "Nyt kun Suomenkin talouden tila on mikä on ja leikataan joka paikasta ja annetaan vanhusten istua yksin jossain odottamassa sitä yhtä kylmää ruokaa jonka joku ostopalvelun tyyppi tuo jossain vaiheessa, nyt kun jo pelkästään viime vuoden aikana käytettiin 2 076 000 000 euroa entisen valtionvelan korkoon, siis pelkkään korkoon (ja jokaisena tulevana vuonna yhä enemmän ja enemmän IKUISESTI!), maksetaan sitä noille 14 pankille siitä hyvästä, että niiden meidän valtion tilille kirjoittamat numerot on "rahaa", nyt kun otetaan 30 miljardia lisää velkataakkaa vielä siihen päälle, niin haluaisin, että joku kysyisi valtionvarainministeriltä tällaisen kysymyksen: Miksi Suomen valtion on parempi antaa näiden pankkien luoda 30 miljardia tyhjästä, ottaa se niiltä velaksi ja alkaa maksaa näille pankeille siitä korkoa sen sijaan että loisimme sen 30 miljardia itse ja maksaisimme niillä rahoilla ne asiat joita haluamme että Suomessa tehdään? Niitä rahoja ei tarvitsisi edes maksaa takaisin kenellekkään!".

Toni Törrönen: Harhaanjohtajat kiihdyttävät propagandaansa --> Lainauksia:

Tilastot ja raha- / talousinstrumentit (Kuten Bkt) ovat oivallisia vääristämään ja piilottamaan monetarismin ydinluonteen ja sen aiheuttaman käytännön haitan (Oma otsikkoluonnehdintani): "Mistä näitä ilmestyy. Aalto-yliopiston kansantaloustieteen professori Matti Pohjola päätti sitten astua esiin ja kertoa meille, että olemme rikkaampia kuin tiedämmekään. Mittarina hänellä on nettokansantuote (bkt miinus poistot) yhdistettynä teknologian kehitykseen. Näin laskettuna nettokansantuote on kuulemma 30 prosenttia korkeampi kuin virallinen nettokansantuote. Bkt:n se ylittää noin 10 prosentilla. Pohjolan mielestä kansantalouden tilinpito on edelleen paras hyvinvoinnin mittari (hän kummasteli julkisuudessa vellovaa bkt kritiikkiä)."

Monetarismi aiheuttaa talousjärjestelmän luhistumista oman ydinogelmansa aiheuttamaan mahdottomuuteen; uusfeodalismi ja vapaa ihmisyys eivät voi mitenkään elää pitkään samalla kertaa (Oma otsikkoluonnehdintani): "Eikö kansantaloustieteen professori ymmärrä, että bkt:n kasvu vaatii rahajärjestelmän (velan) kasvua, koska endogeeninen raha ohjaa ja aikaansaa tuon talouskasvun. Jokaista varallisuuserää vastaa siis samansuuruinen velkaerä. Kun valtio ja kotitaloudet ovat ennätysvelkaantuneita, täytyy jossain olla valtavat pääomakeskittymät. Joten otetaanpa tähän hyvinvointiin mukaan sellainen mittari kuin reaaliansioiden kehitys. Valitettavasti tieto on Yhdysvalloista, koska Suomi ei ole avoin demokratia, eikä tällaisiin tilastoihin ole pääsyä. Palkansaajien tutkimuslaitoksen ekonomisti Pekka Sauramo sai kuitenkin kakisteltua ulos "Maailmantalous ja ihmisen arki" - luennolla Helsingin yliopistolla, että "kehitys on ollut täällä samansuuntaista". Tuon tilaston mukaan aikavälillä 1960-2010 on käynyt seuraavanlaisesti: Suurituloisimpien reaaliansiot ovat nousseet 80 prosenttia (pääasiassa pääomatuloja), keskituloisten reaaliansiot ovat laskeneet 2 prosenttia ja pienituloisten reaaliansiot ovat laskeneet 20 prosenttia. Eli bkt on kasvanut koko ajan, mutta valtaosa kansasta on köyhtynyt ja elintaso laskenut."

Monetarismin mahdoton, mutta joka tapauksessa tuhoisa tehtävä, on tilasto- ym. piilotuskeinojen ja propagandan alla suorittaa kansojen jakaminen uusfeodaaliseen eliitti vs. alammaiset -diktatuuriin (Oma otsikkoluonnehdintani): "Viitsisikö herra professori selittää niille 700 000 työssäkäyvälle köyhälle ja muille jotka tekevät kahta työtä tai 12 tuntisia työpäiviä kuutena päivänä viikossa vain selvitäkseen seuraavaan palkkaan, että te olette rikkaampia kuin tajuattekaan. Bkt ei ole hyvinvoinnin mittari. Suomi on kokonaisuutena rikastunut sotien jälkeen valtavasti, koska täällä on painettu töitä peräsuoli pitkällä. Tuo hyvinvointi on kuitenkin keskittynyt yhä harvempien käsiin ja tuloerot kasvavat kasvamistaan. Se ei johda hyvinvoinnin kasvuun. Kaikkien kansainvälisten tutkimusten mukaan se johtaa juuri päinvastaiseen, eli pahoinvoinnin kasvuun. Tästäkin on monenlaisia mittareita ja sen voi todeta ihan uutisia lukemalla ja maailmanmenoa seuraamalla. Lisäksi bkt on virtasuure. Se mittaa kuinka paljon rahaa siirretään oikeasta kädestä vasempaan. Tätä tulee tapahtumaan Japanissa paljon tsunamituhojen korjauksessa. Ensi vuonna Pohjola voikin sitten Japanin bkt:stä todeta, että hitto kun niillä kasvoi viime vuonna hyvinvointi...".

Antti Pesonen: Systeemi on pahasti sairas jos totuuden kertominen johtaa katastrofiin --> Lainauksia:

Valtiot velkaantuvat saneeraus- ja romahduskuntoon, koska globaali eliitti on käyttänyt "onnistuneesti" ko. monetarismia hyväkseen uusfeodaalistamisaseena (Oma otsikkoluonnehdintani): "Kansanedustaja Erkki Tuomioja (sdp) kirjoittaa blogissaan, että "luottaisin komissaariin (EU:n talouskomissaari Olli Rehn) paljon enemmän, jos voisin olla varma että hän valehtelee". Kyse on siitä, että Rehn väittää ettei eurokriisiä elävissä maissa jouduta velkasaneeraukseen. On kuitenkin selvää, että siihen joudutaan. Kreikassa ja Italiassa valtionvelka on runsaasti yli 100 prosenttia kokonaistuotannosta. Vastaavia velkoja ovat valtiot voineet aiemmin hoitaa vain inflaatiolla tai jättämällä ainakin osan veloista maksamatta. Tuomioja on siis oikeilla jäljillä. Jos komissaari Rehn ymmärtää tosiasiat, hän valehtee sanoessaan, että velkasaneerauksia ei ole tulossa. Jos taas komissaari on tosissaan, hän on todella ulkona todellisuudesta."

Nimenomaan reaalitalouden ja kansalaisten ylläpidon ahdinko onkin monitasoisesti vaikeutumassa monetarismin haittaluonteen (Velkaa yksityispankeilta + korkoase) takia (Oma otsikkoluonnehdintani): "Meneillään on monen tasoinen kriisi. On euron kriisi, koska monien euromaiden yritykset häviävät kilpailussa saksalaisyrityksille eikä vienti vedä euron kalliin kurssin takia. Euromailla ei ole keinoja muuttaa valuuttansa arvoa, koska ei ole omaa valuuttaa. On myös velkavetoisen talousjärjestelmän kriisi. Uutta rahaa - siis velkaa - luovat liikepankit on saatettu asemaan, jossa voitot ovat yksityisiä, mutta tappiot sosialisoidaan veronmaksajien vastuulle. Tästä on kysymys niin Kreikassa kuin Portugalissa. Velkaan perustuva järjestelmä tuottaa toistuvia talousromahduksia. Järjestelmäkriisin aiheuttaa myös talouskasvun pakko, joka syntyy velasta. Vaatimattomalta kuulostava kolmen prosentin vuosikasvu merkitsee kaksikymmenkertaistumista sadassa vuodessa. On sanottu, että vain hullut ja taloustieteilijät uskovat, että jatkuva kasvu on mahdollista rajallisessa tilassa."

Vuosikymmeniä manipuloitu globalistijärjestelmä eli prosessi kohti NWO:n vyöryttämää keskuspankkiiri-, oligarkki- ja monarkkidiktaruuriin on mahdollistanut monetarismin yhä radikaalimpaa hyväksikäyttöä valtioiden ja kansojen alistamisessa ko. uusfeodaaliansaan, mutta itse itsensä systeemituhoon ajaen (Oma otsikkoluonnehdintani): "Elämme järjestelmässä, jossa totuuden kertominen johtaa katastrofiin. Järjestelmä siis sortuu väistämättä, koska totuutta ei pääse karkuun. Demokratiasta on tullut rahan pikku apulainen. Päättäjien siirtyminen kansan edustajista markkinoiden edustajiksi on mahdollistanut nykyisen tilanteen. On kehitettävä demokratiaa, joka erottaa toisistaan politiikan ja rahavallan. Demokratia tarvitsee puitteet toteutuakseen. Mitä pienemmät ovat puitteet, sen paremmin voi demokratia toteutua. Suomen osalta Suomi on sopiva kehikko kansan vallan toteutumiselle. Siihen tarvitaan valtiollista itsenäisyyttä, siis eroamista valehtelulle perustuvasta Euroopan unionista.".

Riikka Söyring: Helvetin perkeleet, KokoomusKeskustaKoalitio! --> Lainauksia:

Globalistien harhaan ja tuhoon johtavan monetaristisen järjestelmän pahuuteen havahtuminen on erittäin rankka ja suututtavakin juttu (Oma otsikkoluonnehdintani): "Joutuu tässä väkisinkin kiroilemaan ettei kirveeseen tartu. Pahoittelen, mutta mieluummin rumaa kieltä kuin väkivaltaa, jota en pidä ratkaisuna. Väkivalta pitänee silti määritellä uudelleen. Hallituksemme toiminta on väkivaltaa kansalaisia ja oikeustajua kohtaan. Se on myös maanpetoksellista ja viharikoksiin yllyttävää."

Ko. kirjoituksessa olevan Esko Seppäsen aineistolainauksen oheen laitettu kokoelma Riikan yhteenvetämiä monetarismipahuuden haittaluonteita ja -seurauksia (Oma otsikkoluonnehdintani): "1. Hallitusvaltamme on antanut -ja antaa jatkuvasti- Suomelle ja suomalaisille väärää tietoa sekä tilapäisen että pysyvän vakausvälineen olemuksesta. Media avustaa. Toisin kuin suomalaisille kerrotaan, vakausväline vain pahentaa velkakriisiä:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/04/10/nain-eu-pahentaa-velkakriisia/20115017/12

2. Useiksi sukupolviksi maksuvelvollisuuteen sidottaville veronmaksajille ei kerrota, että kyse on alusta loppuun yksityisbisneksestä (ja pankkien pelastamisesta), eikä edes EU:hun liittyvästä asiasta.

3. Tilapäinen vakaussopimus on EU:n kannalta laiton, ja siksi se on tehty EU:n ulkopuolisena valtioden välisenä "vapaaehtoisena" sopimuksena.

4. EU:n taholta ei voi tulla mtään sanktion poikastakaan Suomelle jos emme mene mukaan tähän huuhaahan, koska asia ei ole EU:ta koskeva.

5. Olli Rehnin, Kataisen, Kiviniemen et al käytös on maanpetoksellista, tarkoitushakuista valehtelua kansalaisille, jotka pyritään saamaan yksityisen bisneksen tappioiden kuittaajiksi paitsi omalla elämällään myös lastensa sekä lastenlastensa tulevaisuudella. Lisäksi tahdon tässä erikseen mainita, että

a) Kiviniemen ja Kataisen tiedetään luvanneen takausrahat jo viikkoja sitten. Kaikki "änkyröinti" ja "muiden keinojen katsominen" on vaalienaluspelleilyä. http://www.efsf.europa.eu/attachments/faq_en.pdf

b) ministeri Sirkka-Liisa Anttila pelotteli Juvan lehdessä 24.3 että EU:sta eroaminen johtaa siihen, että korkotaso nousee 20 prosenttiin. Asia on tarkistettu ekonomistilta: ei nouse. Mahdollisesti 5-6 prosenttiin, todennäköisemmin samaan kuin Ruotsin korkotaso.".

Tämän osan lopuksi vielä; Video: Aki Järvinen, eduskuntaehdokas 48 Pohjois-Savosta. Muita eduskuntaehdokkaita ym. henkilöistä ovat: Lars Österman, Ville Iivarinen, Antti Pesonen ja Riikka Söyring.

Lisäksi nämä sisällöt tarjoavat oivallista lisävaloa monetarismin ydinongelman ja sen aiheuttamien haittojen havaitsemiseen:

Monetarismiaseen radikalisoituva käyttömuoto; veloittamisella ja sitä seuraavalla yksityistämisellä globalistien hyväksi uusfeodaalistaminen --> Uusi Suomi: Vakava vaatimus Suomelle: ”Yksityistäkää”

Globalistien juoksupoikien propaganda- ja valehtelumenetelmät --> Taloussanomat: PT: Katainen peittelee euroalueen pankkikriisiä

EU-systeemin pähkähulluutta globalistien ja monetarisminsa ikeessä kuvaavaa Nigel Faragen meuhkaamista viime vuodelta --> The Game is Up, The EURO is Finished! Nigel Farage Speaks Out

Euroopasta löytyy sentään suht ryhdikästäkin vastustusta globalisteille ja monetarismilleen! --> Icelandic people tell UK UP YOURS over banking compensation (10Apr11)

Eurooppalaista globalistien ja monetarisminsa vastustusta pyritään piilottamaan kansaltamme tarkkaan eritoten tässä tapauksessa --> "Saksa ei osallistu EU:n "vakausmekanismiin", sanoo Saksan suurin talouslehti

Monetarismin rahan syntymekanismi ja sillä eri tavoilla keinottelu on ihmiskunnan vastainen rahastus- eli ryöstömuoto --> Taloussanomat: Pankit ovat rahastaneet kriisimaista satoja miljardeja

Globalistit lobbaavat (Pakottavat NWO -agendallaan väkisin) valtioita alistumaan monetarismiaseen avulla juonittuun uusfeodaalidiktatuuriin --> Kimmo Kiljunen: Amerikkalainen konsultti tekee hallitusohjelmaa!

Globalistien uusfeodaalisysteemin eräs rakenneosa olisi tyranninen valtioista välinpitämätön maailmanvaluutta! --> US dollar should be replaced by new global reserve – leading economist — RT

Eduskuntavaalimme ovat kriittisessä vaiheessa ja valtavirtamediamme yrittää manipuloida kansaa vielä viime metreillä ennen vaaleja globalistien pääjuoksupoikapuolueiden (Kokoomus ja Keskusta) pauloihin --> Tuore IL-gallup paljastaa: Loppukiri viime metreillä! Vaalit Iltalehti.fi.

Lopuksi vielä vertailuun globaalin ekonomian, politiikan ja yhteiskuntavisionäärien villiltä ja rohkealta toisinajattelijaliikkeeltä parit aineistot --> LaRouche PAC: LPAC Weekly Report, If it Sounds Good, it Probably isn't ja Lyndon LaRouche: Strategic Reassessment.

PS: Pahoittelut edelleen tästä kappaleväliongelmasta! Tekstieditori on edelleen rikki ja olen täysin neuvottomana ja suuttunut tähän ongelmaan, jonka korjaaminen ei näytä kiinnostavan Bloggeria ollenkaan. Joudun siis jatkamaan rivivälien luontia kuvattomiin teksteihin näin katkoviivalla (Vaihtelun vuoksi voisin käyttää pisteitäkin joskus...) manipuloiden. Enkä ole jaksanut tehdä enää uudestaan kappalevälejä kaikkiin lainattuihin teksteihin taisteltuani taas editorin kanssa.

2 comments:

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Hyvä kirjoitus.

* pieni palaute ulkoasusta - nuo viivat tekevät levottoman vaikutelman.

Mika said...

Kiitos! Ulkoasusta; voin toki käyttää jatkossa huomaamattomampia merkkejä (Pisteitä) kappalevälien luomiseen, mutta normaalilla tavalla en niitä ollenkaan kykene tekemään toistaiseksi enkä jaksa - ehdi tutkia ongelman parempia kiertomahdollisuuksia. Kuten olen maininnut, niin Bloggerin kummallinen tekstieditorivika on omalla blogitililläni aivan mahdoton.