Sunday, May 08, 2011

Globalistien epäpolitiikan ja monetarismin promotoima kaaoksen ja tuhon tie etenemässä yhä vääjäämättömämmin "Uuteen pimeään aikaan"

Monetarismin aiheuttama kaaoksen ja tuhon tie etenee vääjäämättä, vaikka meille kansalaisille on edelleen yritetty jo varsin selkeistä merkeistä huolimatta valehdella muuta ja uskotella nykyisen järjestelmän olevan muka ainoa mahdollinen tapa toteuttaa kaikkea ekonomispoliittista toimintaa. Ja paskat näin on, kuten tässäkin blogissa on jo tulvaan asti kyseenalaistaen toitotettu! On hyvin ilmeistä, että tätä toitottamista on jatkettava säännöllisesti ja erittäin pitkään... Mutta toisaalta ei mene enää kauaa, kun jääräpäisimpienkin on alettava katsomaan tilannetta silmiin oikeasti... Katsotaanpa viime aikojen käänteitä taas kerran -->

Velkatilastot vahvistavat: Nyt Suomea rahastetaan ja tästä Taloussanomien jutusta ensin lainaus Jan Hurrin (Hän on muuten niitä harvoja valtavirtamediassa, joka kyseenalaistaa vallitsevaa pahuuden konsensusta!) tekstistä punaisella ja sitten muutama lukijakommenttilainaus perään:

"Tuoreet luottotilastot vahvistavat, että EU tivaa Suomelta velkakriisin taltuttamiseen kymmenen kertaa suurempia summia kuin Suomen omilla pankeilla on luottoriskejä kriisimaissa. Suomea uhkaa kriisimaiden kaikista rahoittajamaista railakkaimmin ylimitoitettu tukitaakka. Moni suuri maa pääsee vähemmällä, vaikka niiden pankkeja Suomikin pelastaa."

"Kyllä,tottahan se on. Kusetusta alusta asti. Soinihan on yrittänyt selittää kokoajan että,hei KEISARILLA EI OLE VAATTEITA OLLENKAAN. Mutta eipä Jutalla,Kivikasalla ja Kataisella eu:n nuolemiselta ole Silmät auenneet. Ja miten sitä näkiskään kun on koko ajan kontallaan eu;n edessä. Seisaaltaan näkis paremmin."

"Kyllähän tämä tuli jo televisiossa esille, mutta toimittaja keskeytti kansanedustajan puheen asiasta. Ilmeisesti koska kansalaisten ei haluttu tietää asian oikeaa juurta. Haluttiin vain syyllistää siinäkin ohjelmassa yhtä puoluetta. Kiitos, että Talsa kertoi avoimesti koko sopan koostumuksen meille tavallisille tyhmille lukijoille."

"Jälleen hyvä, analyyttinen ja perusteleva kirjoitus Jan Hurrilta. Vahvistaa pelkojani, että suomalaisia europyrkyreitä kusetetaan maksamaan naivista halustaan kuulua eurooppalaisiin ytimiin. Peruskysymys on: mikä on Suomen etu?"

"Kirjoittajalta unohtuu se tosiasia, ettei euroa perustettu taloudellisten syiden vuoksi vaan kyseessä on poliittinen hanke. Niinpä euron pystyssä pitämisen kustannuksetkaan eivät jakaannu talousmatematiikan vaan poliittisen sopivuuden perusteella. Kokonaan toinen juttu on, kuinka järkevää meidän on jatkaa mukana eurossa. Taloudellisia syitä on vähän, mutta tässähän ollaan pelastamassa myös huippupoliitikkojen kasvoja -maksoi mitä maksoi!"

"Mitä sitten kun tukirahat ovat loppu,niin alkaako uusi kierros. Tilanne on aivan absurdi,velkajärjestelyt sekä eurosta eroamiset ovat jokatapauksessa joillakin mailla edessä. Turha pitkittää kriisiä rahaa lappaamalla,vaan on tehtävä radikaaleja ratkaisuja velkamaiden osalta jotta saadaan sijoittajat myös talkoisiin mukaan. Suomea on viety kuin kuoriämpäriä Kataisen tajuamatta mitään."

"Mut.. mut.. mutta .. olemme nyt vihdoin EU:n ytimessä! Sehän on kiva, nyt mekin pääsemme maksamaan fasistisen EU:n menoja, eikös tämä ollut Putki-Paavon, Vanhasen, Kataisen, Kivesniemen ja Sinnemäen tarkoittama solidaarisuus?" --> Tämän kommentoijan nimimerkki kertoo oleellisen: EU:n kannattaja = fasisti!

"Hurrin kaltaisia taloudellisia ja oikeudellisia asioita ymmärtäviä toimittajia on yksi sadasta. Kaikkein pelottavinta tässä Portugali-asiassa (kuten myös Kreikka- ja Irlanti-asiassa) on se, että ainakin Suomen poliitikot ovat "pihalla" siitä, mistä oikein on kysymys. Toimittajat eivät auta, koska eivät pelkän toimittajakoulutuksen pohjalta myöskään ymmärrä. Jos poliitikko lukee vaikkapa vain Hesaria tai Demaria oppikirjoista puhumattakaan, niin ei aukene. On masentavaa ja samalla pelottavaa seurata vaikkapa TV:n keskusteluja, kun yksi tyhmä kysyy ja toinen vastaa. Ei tunneta terminologiaa saati käsitteitä ja sisältöä. Miljardeista on kysymys, mutta höpötetään edestakaisin pallottelemalla jostain "takuuksista" tms. Syventävät kysymykset paljastaisivat onttouden, mutta kukapa esittäisi?"

"Anna rahaa tai....., tämä on normaalitoiminnassa tulkittava kiristykseksi ja sitähän se on, suomi on alistunut kiristäjiensä tahtoon, meidät on nujerrettu, alistettu ja henkisesti raiskattu, katsokaa näitä luusereita, jotka puhuvat EU:n puolesta, selkärangatonta porukkaa, ei ihme että Isänmaamme menetti itsenäisyytensä, Heil Bryssel.".

Erittäin kuvaava on myös tämä Facebookissa eteeni tullut hyvä selvitys, jonka lainaan tähän anonyymisti kokonaan. Kyseessä ovat lainaukset Suomen Pankin: Rahoitusjärjestelmän vakaus, Erikoisnumero 2010 -julkaisusta!:

" "Suomessa toimivien luottolaitosten keskuspankkirahoituksen määrä alkoi kasvaa keväällä 2008. Kesäkuussa 2009 Suomen Pankin taseeseen kirjattujen pitkäaikaisten operaatioiden määrä lisääntyi lähes 4 mrd. euroon, kun luottolaitokset hakivat... keskuspankista runsain mitoin vuoden pituista rahoitusta 1 prosentin korolla, jota pidettiin houkuttelevana senhetkisessä markkinatilanteessa. Sittemmin määrät ovat pienentyneet, ja edellä mainitun operaation eräännyttyä kesällä 2010 rahoituksen määrä alkoi voimakkaasti supistua. Marraskuun lopussa pankeilla oli rahapoliittisia luottoja Suomen Pankista enää 90 milj. euroa. Suomen pankkisektori ei siten ole riippuvainen keskuspankkirahoituksesta."

"Suomessa toimivien pankkien rahoitusvaje on noin 40 miljardia euroa (= lainat - talletukset)."

(Facebook -selvittäjän omaa kommentointia) Suomeksi sanottuna: Keskuspankkia ei tarvita kuin kriisien aikana rahallistamaan pankkien välisiä lainoja. Muutoin pankit luovat itse kaiken rahan ja ovat ristiin rastiin toisilleen velkaa. Niin kauan kun ne tekevät näin tasatahtia, uusia luottoja myöntäen, ne ei kohtaa välttämättä likviditeettiongelmia.

Ei mitään uutta oikeastaan, mutta oli yllätys lukea se noin avoimesti Suomen Pankin omasta julkaisusta.

"Liian suuri kaatumaan-ongelma on todennäköisesti edelleen pahentunut rahoituskriisin jälkeen. Maailman suurimmista rahoitusyrityksistä on tullut entistä suurempia. Esimerkiksi maailman kymmenen suurimman pankin saamisten osuus maailman tuhannen suurimman pankin yhteenlasketuista saamisista oli 14 % vuonna 1999, 19 % vuonna 2007 ja 26 % vuonna 2009. Liian suuri kaatumaan-ongelma on Euroopassa erityisen vakava, koska pankkijärjestelmät ovat useimmissa Euroopan maissa hyvin keskittyneitä. Useimmissa Euroopan maissa muutamat suuret pankit hallitsevat kansallisia markkinoita."

(Facebook -selvittäjän omaa kommentointia) Toisin sanoen nämä valtioiden "konkurssit" ovat kaatamassa koko Euroopan rahoitusjärjestelmän. Tosin eihän siinäkään ole mitään uutta.

"Liian suuri kaatumaan-ongelma heikentää rahoitusjärjestelmän vakautta ja rahoituksen tehokasta kohdentamista usealla eri tavalla. Ensiksi liian suuriksi kaatumaan tulkitut rahoitusyritykset vääristävät kilpailua. Ne saavat velkarahoitusta keinotekoisen edullisesti, koska velkojien ei tarvitse aidosti pelätä menettävänsä sijoituksiaan. Keinotekoisen halpa rahoitus kannustaa rahoitusyrityksiä kasvamaan ja velkaantumaan liiallisesti. Toiseksi näiden yritysten kannustimet hallita riskejään ovat riittämättömät, koska yritykset voivat aina luottaa valtioiden julkilausumattomaan lupaukseen pelastaa ne hätätilanteessa."

(Facebook -selvittäjän omaa kommentointia) Niinpä, pakkohan ne on pelastaa, ettei rahoitusjärjestelmä kaadu. Nyt vain eletään aikaa, ettei valtioilla ole enää varaa pelastaa järjestelmää. Bernard Lietaeria lainatakseni: "Now what?"

Saapas nähdä kuinka ortodoksinen taloustiede luovii tästä läpi. Veikkaan: Ei mitenkään.". " --> Tähän tuli erinomaisesti kiteyttävä kommentti: "Liian suuri kaatumaan ja liian suuri pystyssä pidettäväksi... :D".

Ja Facebookista lisää löytämääni hyvää kommentointia anonyymisti lainattuna: "On se vittu kumma että ulkomaalaisten pankkien tukemiseen löytyy satoja, jossei tuhansia miljoonia, mutta esim sen kuuluisan reumasairaalaan pystyssäpitämiseen tarvittavaa(ja luvattua) 2 miljoonaa ei sitten löytynytkään. Kyse ei siis ole milloinkaan siitä, että onko sitä rahaa, vaan siitä, että mihin sitä rahaa halutaan antaa." ja "Alkaa tuntumaan siltä, että me kohta oikeesti ollan niitä pieniä koneiston osasia, mitkä tahkoaa - ei hyvinvointia ihmisille - vaan rahaa suurille korporaatioille. ja kouralliselle ihmisiä niiden takana.".

Katsotaanpa sitten seuraavaksi taas oman Facebook -statukseni satoa tältä viikolta tästä monetarismin pähkähulluuden tiestä:

Spiegel: Kreikka eroamassa eurosta? Hurja huhumylly pyörii --> Kyllä se niin vain on, että rahanvallasta ja Illuminati-sisällöstä vääristynyt pankkiiri- ja oligarkkiego ei saa lopulta mitään kestävää ja hyödyllistä aikaan varsinkin maailmanherruuden sairauteen likaannuttuaan, vaan seurauksena on siinä aina lopulta perikato --> Sellaisten egojen pelikentäksi rakennettu EU on tästä yksi selkeä esimerkki. Ja tällä Olli-pojalla on mennyt uskottavuus moisten juoksupoikana jo aikaa sitten: http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Olli+Rehn+Kreikka+ei+ole+j%C3%A4tt%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4+euroaluetta/1135265948872.

Ja kuten Lyndon LaRouche varoitti tiukasti jo 2007: "There is no possibility of a non-collapse of the present financial system—none! It's finished, now! The present financial system can not continue to exist under any circumstances, under any Presidency, under any leadership, or any leadership of nations. Only a fundamental and sudden change in the world monetary financial system will prevent a general, immediate chain-reaction type of collapse. At what speed we don't know, but it will go on, and it will be unstoppable! And the longer it goes on before coming to an end, the worse things will get." --> http://www.larouchepub.com/lar/2007/webcasts/3430july25_opener.html.

http://img810.imageshack.us/img810/2982/ollirehnennustaa.jpg --> Tätä siitä seuraa, kun väkisin ajetaan kulissien takana uusfeodaalikäärmettä pyssyyn ja kerrotaan samalla julkisesti täysin muuta kansalaisten harhauttamiseksi!

http://www.yle.fi/tekstitv/html/P133_01.html --> Portugalin tukipaketti on juuri sitä itseään --> Uusfeodalismia tuottavaa pankkiiri-oligarkkihuijausta, missä monetaristinen (apu)raha löytää lopulta tiensä mokoman eliitin pankkeihin *korkoineen* eikä niinkään Portugalin auttamiseksi; sitä maata sen sijaan rapautetaan näin entisestään! Sama on suunnitteilla laajemminkin, kun tuho etenee ja "apua" tarvitaan suorastaan kumuloituvasti... Samalla huijauksen avulla RYÖSTETÄÄN Portugalin ja kohta yhä enemmän myös muualla omaisuutta ko. pankkiiri-oligarkki-monarkki -eliitin käsiin! Yksityistäminen = ryöstö!

SDP ei aio vastustaa Portugali-pakettia Kotimaan uutiset Iltalehti.fi --> Joopa joo; keskuspankkiirioligarkkiglobalistien suuntaan myöntyvää diipadaapaa :( Irwin oli täysin oikeassa jo kauan sitten: "Raha ratkaisee" ja nimenomaan monetaristinen uusfeodalismia vyöryttävä raha.

JUURI NYT: Perussuomalaisilta tyly vastaus Kataiselle --> Portugalikysymys alkaa ratketa; jännää... Aamu-tv:ssä vielä peloteltiin Portugalin tukipaketin kaatamisen olevan "kauheaa". Tämä oli nyt hyvä veto persuilta; oligarkkiselle omaan mahdottomuuteensa tuhoutuvalle eliittisysteemille LUU KURKKUUN! Mutta sitten pitää kyllä saada parempi systeemi sen tilalle! --> Eli tämä on sittenkin hyvä uutinen persujen suunnalta, kun juuri ennen Vappua oli epäilyksiä Timo Soinin vastauksesta: Toivottavasti persut unohtaisivat haitalliset äärinationalismiteesinsä joukostaan ja keskittyisivät esim. kääntämään globalistien pankkiiri-oligarkkipahuutta ruotuun ja luomaan parempia ideoita sen tilalle!

Miten uusi systeemi (Esim. juuri talousdemokratian ja LaRouche -liikkeen ym. vastaaviin teeseihin perustuvia ideoita) saadaan paikalleen...? Kansalaisten ja päättäjien valveutuneisuuden ja hyväntahtoisuuden astetta havaittuani erittäin huonosti; eli tulossa on ennen sitä vielä hyvin paljon kärsimystä ja tuhoa, valitettavasti... VAI!?

Nämä seuraavat valtavirtamedian jutut alla linkkeinä sisältävät ym. ymmärrettyämme mm. selkeää osoitusta siitä, kuinka päättävät tahot hallinnossamme ja maailmalla eivät ole tekemässä hyvinvointia kansalaisille, vaan ovat erittäin itsepäisesti runnomassa läpi pähkähulluja uusfeodaali- ja maailmanherruusfantasioitaan; mukana sekä tarkoituksella noilla teeseillä uhoavat että ne kuuluisat hyväuskoiset hölmöt ja hyödylliset idiootit. Kaikki he vääristelevät tietoja minkä kerkeävät ja mustamaalaavat vastaansanojia sekä syyllistävät vääriä syntipukkitahoja (Kuten Suomi muka voi laukaista pankkikriisin, vaikka oikeasti koko systeemi on laukaisija pähkähullussa epäsopivuudessaan ja rikollisissa mokissaan!).

Olemme jo itse asiassa nähneet tämän talouskatastrofin alkumetreiltä saakka vuodesta 2007 eteen päin, että tämä NWO -porukka ei tule antamaan milliäkään periksi ja he eivät tule kuuntelemaan ollenkaan mitään vaihtoehtoja heidän yksisilmäisen seinähulluille visioilleen! Siksi voimavaroja on suunnattava erittäin päättäväisesti pois heistä ja heidän suosimistaan agendoista!

Muistakaapa esim. tämän vuoden alusta tässä jutussani (Lyndon LaRouchen vuosikymmenten mittainen taistelu NWO -prosessia vastaan ja FCIC- / The Angelides -raportti: NWO:n paljastus tuomittavaksi!) esille tuomani raportti, jonka piti paljastaa näiden monetarismiporukoiden tihutyöt ja pahat agendat, mutta niille ei ole sittemmin lotkautettu korvaa ollenkaan ja raportti onkin valitettavan pahasti saatu painettua pimentoon piiloon maton alle.

Karmea totuus paljastui - mitä johtajat tekevät kaiket päivät? - Talouselämä --> Hallitus pestasi amerikkalaiskonsultin ideoimaan seuraavaa hallitusohjelmaa!!

Korkman: Suomi voi laukaista pankkikriisin Kauppalehti.fi

"Eurooppa pyörittää jättimäista pyramidihuijausta" - Talouselämä

Suomi on maailman huipulla - tuloerojen kasvussa - Talouselämä.

Lopuksi vielä muistutuksesi oleellista aineistoa sairaudesta ja lääkkeistä siihen:

Lars Östermanin vastauksia ko. Jyrki Kataisen ukaasikysymyksiin: Kataisen seitsemän kysymystä - ja kommentit niihin.

Kaninkolo - blogin kiteytyksiä: " "Suomennettuna Herra Kataisen talouspoliittisen linjan kysymykset näyttävät tältä:

- Sitoutuuko Suomi Oy Ab ottamaan velkaa seuraavan neljän vuoden aikana? Mikäli sitoutuu, niin
- minkälaisia toimenpiteitä Suomi Oy Ab on valmis toteuttamaan verotulojen ohjaamisessa velanhoitoon?
- minkälaisilla toimenpiteillä Suomi Oy Ab turvaa ja varmistaa "sijoittajien" korkotuoton?
- kuinka paljon omaisuutta sekä palveluita Suomi Oy Ab on valmis yksityistämään, supistamaan tai myymään?"

"Työttömien armeijaan tulee seuraavan muutaman vuoden aikana liittymään lukemattomia Suomalaisia. Tässä syitä:

- Suomen julkisen sektorin säästö- ja leikkaustoimenpiteet (näistä tulee legendaariset).
- Eläkerahastot jäivät tuottotavoitteistaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ne (eläkeyhtiöt) omistajaohjaavat yritysjohtajat synnyttämään tuottoa sisäisistä resursseista (offshoring, ulkoistaminen jne.).
- Muiden maiden säästö- ja leikkaustoimenpiteet (vientitulot supistuvat).
- Julkisen ja yksityisen sektorin velanhoito, eli lainanlyhennykset, joka supistaa kierrossa olevan rahamäärää huomattavasti.
- Raaka-aineiden hintojen kasvu ("inflaatio"), joka supistaa ihmisten ostovoimaa.
- Korkojen nousu, joka supistaa ihmisten ostovoimaa (entisestään)."

"Kerrataan!
- Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).
- Rahajärjestelmä on nollasummapeli.
- Korot maksetaan omasta tai toisen lainamaasta ja kiertoon kuluttamasta rahasta.
Jos yksikin maa, kunta, yritys, kotitalous jne. kykeneekin velkansa kokonaisuudessaan takaisin maksamaan, joku muu ei tätä voi tehdä.

Toisin sanoen: Velkojen takaisinmaksu aiheuttaa pankkikriisin.

Bump."."

LaRouche -liikkeen lääkkeet tähän globalistien promotoimaan pahuuden ja tuhon kierteeseen: Barack Obama pois virastaan (ObamaWatch), Glass-Steagall -lain uudelleenpystytys (Pass the Glass-Steagall -bill) ja infrastruktuurin rakentamisen ottaminen osaksi selviytymistä kaaoksesta uudelle humaanin olemisen tasolle (Build NAWAPA).

Facebookin Paljastetaan rahan valhe -sivusto (Hmm., linkki ei näytä toimivan... Poistan toistaiseksi) tarjoaa myös paljon hyvää tietoa!

No comments: