Saturday, May 07, 2011

Osama bin Ladenin tappaminen osana globalistien kulttimaisia agendoja NWO -prosessissa

Yhdysvaltain aikaa Vappupäivänä USA:n presidentti Barack Obama ilmoitti Osama bin Ladenin tappamisesta USA:n Navy Seals -iskujoukon tekemänä. Sen jälkeen koko tämä viikko on ollut sen uutisen hurjaa vellomista laidasta toiseen valtavirtamediassa ja vaihtoehtomediassa sen rajun kyseenalaistavaa ruotimista. Tässä on kooste merkinnäksi historiaan näistä uutisoinneista, jonka aloittaa Alex Jonesin Infowarsin materiaali. Se on ollut kaikkein säntillisintä ja runsainta tämän aiheen parissa. Kyseenalaistavuuden intensiteetti on tämän median parissa ollutkin poikkeuksellisen hurjaa!

Infowars: Hoax: White House Claims 4-Year-Old Bin Laden Tapes Are New Footage, Red Alert: Help Stop False Flag Terror, More Fake Photos Emerge In Bin Laden Farce, Terrorist Hunter: General Under Wolfowitz Told Me 9/11 Was False Flag, Terrorism’s Big Dirty Secret, Feds Issue Terror Advisory Based on Info Allegedly Found at Osama’s House, Pentagon Dinner Guest al-Awlaki Slated to Replace Osama, The Agendas Behind the bin Laden News Event, Staged: White House “Situation Room” Photos Part Of Bin Laden Fable, Police State Expands On Bin Laden Death Hype, Top Government Insider: Bin Laden Died In 2001, 9/11 A False Flag, Alleged Death of Pseudo-Bin Laden Sets Pakistan Up for US Attack, More Fake Photos of a Dead bin Laden and Son Circulate the Web, Alex Jones Special Broadcast on The Bin Laden Hoax, The Dead Bin Laden Photo Does Nothing To Address These Facts, Obama Shamefully Exploits Bin Laden Fairytale In Transparent PR Stunt, Exclusive: ‘Bin Laden Dead’ Hoax Exposed Final Fake Bin Laden Tape “In The Pipeline”, Mainstream Media Blames Fake OBL Photo Used By Mainstream Media On “Conspiracy Theorists”, Staged Osama Assassination: Get Ready for More War, Government Says Osama Buried at Sea, Media Runs Fake Photo To Illustrate Bin Laden Death Propaganda ja Red Alert: Government Had Osama bin Laden Frozen for Years.

LaRouche -liikkeellä on ollut lähinnä vain tämän vähän määrän verran asiaa tästä aiheesta --> LaRouche PAC: The Real Authors of 9-11 Are Still At Large. Itsekin voitte huomata sen, miksi he ovat valinneet aivan toisen aiheen tämän viikon pääaiheeksi; palaan siihen toisessa kirjoituksessa... Hurjat skenariot poukkoilevat nyt ennen näkemättömästi!

Seuraavat linkkisisällöt ovat lähes kokonaan peräisin viikon mittaan Facebook -sivulleni keräämästä satuspäivitysmateriaalista ja kerään ne tähän yhteen siellä esittämieni huomioiden kera -->

Why the Death of the Guy Who was not Behind 9/11 Was Announced on May 1st The Vigilant Citizen --> Tässä on hätkähdyttävä ja faktoihin perustuva versio Osaman ns. tappamisen okkulttisista ja rituaalisista perustoista ja siitä kuinka valveutumattomia kansalaisia on niin helppo juonia mukaan valtavirtamedian leikkeihin --> Osaksi barbaarista Illuminatin okkulttismi-showta. Kuvottavaa, sairasta ja tragikoomista!

White House struggles to get story right on raid --> On se historian väärinkirjoittaminen niin kovin vaikeaa, kun valheet ovat propagandavyörytyksessä kasaantuneet (Jo alkaen 11.9.2001) niin valtaviksi valleiksi ja sotkuiksi! Osama bin Ladenin "kuolema"; globalistien rituaalimurha, Obaman vaalikampanjan avaus, kansalaisten propagandanukutus, poliisivaltiotyrannian kiristäminen, 911-iskun halventaminen lisävalheilla, barbaarista kuolemalla juhlimista, rapautuneilla mielillä leikkimistä jne. En ole koskaan nähnyt säälittävämpää ja surullisempaa länsikulttuurin alennustilaa :( ....

Eli: Oikea vihollisemme ja oikea 911-iskun pääsuunnittelijatiimi ovat yhä ns. vapaana. He ovat globalistien ydinporukka; keskuspankkiiri-oligarkki-monarkia -eliitti, jonka tavoite on ollut pelolla ja terrorilla taivuttaa kansalaisia hyväksymään heidän haluamansa maailmanhallitusdiktatuuri alkaen USA:n maailmanpoliisiotteilla.

katsokaa tätäkin videota:
http://www.youtube.com/watch?v=A9FQv2TS3dY --> Luke Rudkowskin haastattelemat länsikulttuurin tuhoamat retardit ovat niin surullista katsottavaa; voiko heitä enää auttaa...?

Globalistien valtavirtamedian avulla tuottama vaikutus on ollut
vuosikymmenien saatossa näemmä valitettavan tehokasta: jo 80 -luvulla mm. tämä entinen KGB -agentti tiesi kertoa omin sanoin missä mennään --> http://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk.

USA:n sekava tarina epäilyttää - ”Uskottiin olevan totta” --> Tässä toinen NWO -agendojen mukaisen propagandan seuraus; sekavaa bullshittiä ja irvokasta barbarismikultteilua!

Import from Voila (Uusi linkki toimimattoman tilalle; Dead bin Laden photo ‘is a fake’) --> Photoshoppailu kuuluu oleellisena osana globalistien propagandan piiriin ja tästä johdettua huumoria: Gaddafi is dead too, here's the picture.

Suomalaismies Ground Zerolla: "Koko kaupunki on tulossa tänne" --> Kansalaisten valveutumisen asteen yksi hyvä testi on se, kuinka hyvin teatteriesitykset uppoavat heihin... Ilmi tullut hyvä kommentti; jonkun kuoleman juhliminen kadulla massahuumassa on merkki barbarismista.

Osama bin Laden on kuollut --> Globalisteilla on nyt selvästi näemmä joku kikka kolmonen takataskussa...? Nyt sitten vissiin odotellaan sitä ydinpommi-iskua, kuten Osaman kuoleman takia uhattiin. Onpa muuten Osaman "kuolemakuvassa" jätkän partakin tummentunut vanhetessa jännästi. Aika hyvää teatteria, mutta parempaankin ne pystyis...

Seuraavaksi tietojen lisäsyventämiseksi aineistoa mm. Russia Today -kanavalta. Ko. kanavan anti on osoittautunut hyvin mielenkiintoiseksi ja osuvan rehelliseksi tämänkin tapauksen yhteydessä ja se on täysin rohkeasti ja avarakatseisesti länsimedian antia rajusti kyseenalaistavaa! Kuin eri ulottuvuus esim. verrattuna suomalaiseen konsernimedian kapeakatseisuuteen ja Britannian sekä USA:n medioita kopioivaan yksisilmäisyyteen.


Ensimmäisenä heidän annistaan tuossa alla on pitkä show (Boldatulla fontilla), jossa isäntänä on yllätyksekseni Adam Kokesh. Hän on yhdysvaltalainen Irakin sodan veteraani, joka on kunnostautunut juuri NWO:n ja sodan vastaisena aktivistina alkaen jo monta vuotta sitten. Siksi hän onkin erinomainen henkilö puhumaan juuri mm. Osama bin Ladeniin liittyvistä asioista. Itse asiassa tämän aktivistibloggaamiseni alussa viittasin joihinkin hänen videoihinsa, mutta tässä välillä olen joksikin aikaa unohtanut hänet. Tässä esim. Adamin vanhempaa paasausta Washingtonissa vuonna 2008: Adam Kokesh speech; "Is it time!? - YES!".

Hyvin Adam juontaa ja keskustelee myös tuossa alla olevassa showssa, jossa mukana ovat myös mm. Alex Jones ja Luke Rudkowski. Russia Today todella näkyy ottaneen avosylin vastaan yhdysvaltalaisia ja eurooppalaisia NWO:n vastaisia aktivisteja levittämään paremman ihmisyyden sanomaa keskuspankkiiri-oligarkki-monarkki -eliitin eli globalistien pahuuksia vastaan: HIENOA!

Full Show - 5/2/11. Osama Bin Laden dead

CIA False Flag Operations for PAKISTAN, Be prepare for WW3 !!!

Obama refuses to release Osama Bin Laden photos.

'Globalist threat more dangerous than Bin Laden'

'Taking out Osama will justify new US assassinations'

Osama bin Bogeyman? 'CIA getting rid of old asset'

Connecting the Dots in the New World Order: Intel Chief: They Killed 'Make Believe Osama'

Forget the "photos" of Bin Laden's dead body, where is the VIDEO footage of him being killed?

Seuraavaksi vertailuun joitakin Suomen median uutisointeja, jotka tähän laitettuna kuvaavat yllä näkyvän vaihtoehtomedian ja tällaisen ahdasmielisen ja propagandistisen konsernimediahegemonian maailmankuvien välisiä tragikoomisiakin eroja. Kuvitelkaa nyt, kuinka esim. tämä NWO -kontrolloitu valtavirtamedia on yrittänyt tässä tapauksessa niin jopa hassun epätoivoisestikin perustella Osaman kuolemaa erilaisilla kömpelöillä kuvilla, videoilla ja selityksillä, jotka ovat olleet koko ajan ristiriidassa keskenään eivätkä ole muodostaneet koherentin uskottavaa kuvaa tapahtumien kulusta.


Kuten esim. siinä, että Osaman tappoiskun yksityiskohtia ei saada sitten millään täsmäämään, vaikka muka koko Obaman hallinnon sisäpiiri Washingtonissa katseli hyökkäystä livenä (Ja josta on mediassa levitetty valokuvaa ja sekin on tietenkin lavastettu). Tai siinä, kuinka muka aluksi Osaman majapaikka oli askeettinen "mökki" ja nyt myöhemmin muka joku paraskin johtokeskus, josta Osama muka hallitsi maailman terrorismia; siis oikeasti - HALOO!! Tai vaikka se, kuinka kerrottiin Osaman niin kovin kovin kätevästi haudatun mereen, jotta nimittäin jälkeen päin mitään tutkintaa ei voisi tehdä esim. ruumiinsa avulla ja kyseenalaistaa siten tehtyjä / tekemättömiä toimia ja propagandaa siitä.

Monta muutakin erittäin pahalle haisevaa ristiriitaista seikkaa valtavirtamedia ja itse Valkoinen talokin on tästä tapauksesta kertonut, mikä jo itsessään kertoo mm. valehtelusta, juonittelusta ja salaisista menettelyistä vailla vertaa. Sekä tietenkin ällistyttävästä barbarismista vailla lakia, kun muitta mutkitta annetaan juhlavasti tietoon ilmeisen aseettomankin henkilön suora ampuminen, vaikka ko. henkilö ei edes ole ollut vedenpitävästi todistettuna osallisena esim. 911-iskuun:

USA: Bin Ladenin piilopaikka oli aktiivinen komentokeskus

Al-Qaida vahvisti bin Ladenin kuolleen

Bin Ladenin ruumiin kuva on karmea - MTV3.fi - Uutiset - Ulkomaat

Valkoinen talo: Osama piiloutui naisten taakse hyökkäyksessä - MTV3.fi - Uutiset - Ulkomaat

Osakekurssit nousivat Osaman surman jälkeen

"Piilotettu ydinpommi räjähtää Euroopassa, jos bin Laden kuolee!"

Bush: Osaman tappaminen valtava saavutus ja Britannia: Osaman kuolema suuri helpotus maailmalle.

Lopuksi voimme sanoa tiivistetysti seuraavaa: Osama bin Laden on ollut sekä elossa että nyt kuolleena 911-iskun jälkeen globalistien voimavara moneen NWO -agendan vyöryttämisen osaan, kuten -->

Yksi: Barbarismin ja ihannoivan kuoleman kultin levittäminen, jotta kansalaiset olisivat yhä tiukemmin alistettavissa tunne- ja tahtotoimintojen kautta kontrolloitaviksi eläimiksi ja sokeutumaan moraalisesti, eettisesti ja kulttuurillisesti uusfeodalismiin.

Kaksi: Poliisivaltiotyrannian kiristäminen, missä yhä uuden (ja varsinkin Osaman kuoleman aiheuttaman) false-flag -terrorismin avulla on tarkoitus edelleenlevittää mm. eliitin turvaksi high tech -valvontaa videokameroineen, tarkastuspisteineen, kokovartaloskannereineen kaikkineen aina jopa tavanomaisimmille pikku joukkoliikenneasemille ja kauppoihin.

Kolme: Uusien sotatoimien perusteleminen uusilla Osaman tappamisen muka aiheuttamilla terroriaalloilla (Jopa ydinaseiskut), missä Pohjois-Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta pyritään kaappaamaan loputkin globalistien pankkiiri-oligarkkieliitin kunnollisen vaikutuspiirin ulkopuolella olevat valtiot täydellisesti maailmanhallitusdiktatuurin piiriin.

Neljä: Kansalaisten taivuttaminen sietämään kovia ja ankaria oloja, jotta he eivät innostuisi helposti kyseenalaistamaan NWO:n tuoman uusfeodalismin ikeen fyysisiä kamaluuksia ja ko. maailmankuvan mielisairautta.

Viisi: Epätoivon ja pelon hegemonian levittäminen, jotta kansalaiset olisivat helpommin kontrolloitavissa heidän vajottuaan moisessa mielenmanipulaatiossa apaattiseen voimattomuuteen.

Kuusi: Sekoittaa mm. tällaisten keinotekoisesti yliampuvien ja sekavien mediaspektaakkeleiden avulla mielemme ristiriitaisella, vääristävällä ja epäjohdonmukaisen sirpaleisella propagandalla, jotta emme saisi otetta maailman tilasta ja sen muokkaamisesta kohti globalistien tavoitteita.

Huomaamme näistäkin siis sen, että moiset agendat eivät globalisteilta voi onnistua niiden hajotessa omaan mahdottomuuteensa. Se ei kuitenkaan estä globalisteja pitäytymässä tällä tiellä hamaan loppuun saakka, mikä on itsessäänkin jo radikaali tragedia ihmiskunnalle ilman korvaavia humaaneihin periaatteisiin nojaavia vaihtoehtoja politiikan ja ekonomian teeseiksi! Onneksi niitä kuitenkin on jo tarjolla!

2 comments:

Jubius forssalainen said...

Hyvää käsiteltyä tekstiä aiheesta

Mika said...

Kiitos Jubius! Paljon varmasti jäi vielä käsittelemättäkin katveeseen, mutta jokaisella on mahdollisuus myös itse tutkia lisää :)