Friday, June 17, 2011

Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 1

Tässä kesäkuun mittaan maailman tapahtumien vyöry globalistiagendojen ikeessä on ollut niin hurjaa ja runsasta, että olen joutunut tavallaan pinteeseen niiden esilletuomisten kanssa. Maailman kriisi on siis yhä selvästi syvenemässä ja en toisaalta ihmettele sitä yhtään, kun pian tasan kolmevuotinen NWO -tutkimukseni on näyttänyt minulle niin selvästi vallan kahvassa olevan käsittämättömän pahoja ja ihmiskuntaa kohtaan äärettömän vihamielisiä "ihmisiä"!

Olen lähes päivittäin seurannut maailman tapahtumia Facebook-statuspäivityksinä ja olen sanonut koostavani niistä yhteenvetoja tänne blogiin aika ajoin. Tällä kertaa valittavanani oli monestakin eri aihepiiristä linkkejä värikkäine kommenteineni, mutta kavensin tähän kirjoitukseen ensin ekonomiaan liittyvää aineistoa. Tässä loppuviikon aikana ajattelin koostaa ainakin parista muusta aiheesta vastaavanlaista jatkoa tälle... Kuorrutan tämänkertaista koostetta sopivilla omilla punafonttisilla huomioilla. Olkoon myös tämä äskettäinen kokonaisnäkemyspamflettini tausta-aineistona tässäkin; Yhteenvetoa poispääsemiseksi hyvän ja pahan taistelussa globalistien pankkiirioligarkkisesta neofeodalismiuhasta neorenessanssiin -->

Euroopan alistaminen liittovaltiodiktatuuriin ekonomisin menetelmin osana 1950 -luvulta alkanutta Euroopan yhdentymisprosessin valekaapuun puettua pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattista uusfeodalismia; globaali NWO:

Mikä Euroopan vakau(tu)smekanismi? --> Videon muodossa Aki Järviseltä selvitys globalistien Eurooppaa koskevan liittovaltioidean ekonomisen komponentin sisällöstä, joka tulee allekirjoitettavaksi tämän kuun lopussa! Eli siis kyseessä on EU:n Vakausmekanismi (EVM), jonka alkuperä on kuvainnollisesti sanottuna PAHOLAISEN VITUSTA!!!

Eli siis uusfeodalismi on globalisteilla erittäin selkeänä tavoitteena ja sen kyllä havaitsee, kun ymmärtää näitä palapelin osasia kokonaisuuksiksi.

Nimittäin toisaalta lainattuna havaitkaamme!! --> "Lukekaa ajatuksella Akin EVM teksti ja lisätkää siihen perustuslakiuudistus HE 60/2010 "Lisäksi perustuslakiin otettaisiin nimenomaiset säännökset Suomen jäsenyydestä Euroopan unionissa ja toimivallan siirrosta kansainväliselle toimielimelle". Sekä "Esimerkiksi poikkeustilan julistamisen jälkeen ylipäällikkyys voidaan luovuttaa Euroopan Unionin armeijan komentajalle, EU:n presidentille taikka NATO:lle". Alkaako yhtälö olla selvä?".

On todella valitettavaa huomata, että olemme todellakin joutuneet sotaan eliitti vastaan rivikansalaiset ja tässä tulee kärjistyminen lähitulevaisuudessa olemaan hurja! KOVA KOVAA VASTAAN!!!

Miksi Suomessa ei puhuta Euroopan Vakausmekanismin sisällöstä? --> Ko. vakausmekanismi on pankkiirioligarkian hallitsemien liikepankkien pelastamisyritys. Se hajoaa omaan mahdottomuuteensa oligarkkiprinsiipin ollessa universaalisti humaanien periaatteiden vastainen kyhäelmä. Sisältönä siinä on: Raha on aina paljon tärkeämpää kuin ihmisyys ja humaanit prosessit. Se johtaa väistämättä antientropian vastaiseen kaventuneeseen maailmankuvaan, josta tapahtuu ko. globalistikuplan itsetuho!

Vaarallista ko. globalistikuplan itsetuho on siksi, koska se kattaa niin suuren osan länsimaisesta kulttuurista ja olemisesta; sen itsetuho siis ilman tarvittavia vastalääkkeitä (Mm. Glass-Steagall) uhkaa viedä sivilisaation mennessään alkaen Euroopasta ja Yhdysvalloista...

Kansojen varallisuuden ryöstöretki – Näin toimii Euroopan pysyvä vakausmekanismi --> Taas selvitystä globalistien monetaristisista kikkailuista alistaa valtiot ja kansat uusfeodalismiin!

LaRouche -liikkeen renessanssista ja aitohumaanista antiteesiarsenaalia pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattista uusfeodalismia vastaan:

LPAC Weekly Report --> Erinomaisen viisasta ajattelua: Mm. siitä, kuinka oligarkkinen entropian periaate on pohja nimenomaan (itse)tuhoon. Ja tuo tuhon ajattelumalli on vaarallisesti kokonaisten kansanosien mielissä kulttuurillisen aivopesun tuloksena. Pankkiirioligarkin on tässä järjestelmässään mahdotonta pelastaa itseäänkään omalta vajavuudeltaan, narsismiltaan ja niiden aiheuttamalta tuholta. Hän ei näe kuplansa ulkopuolelle ollenkaan.

Juuri siksi pankkiirioligarkismi on nyt niin vaarallinen globaalin sivilisaatiotuhon aiheuttaja, koska moinen maailmankuvavankila on pesiytynyt niin laajoihin ihmis- ja kulttuurikerroksiin; se on itsetuhoisaa mielikuvissa vellomista oikean humaanin asenteen sijaan!

Oikea humaani asenne on juuri se, että kaivaudutaan tuosta entropian kolosta ulos laajempaan todellisuuteen, jota luonnehtii antientrooppinen luovuus ja edistyminen.

Glass-Steagall -laki on itse asiassa juuri tarkalleen tätä varten suunniteltu työkalu; se eliminoi pankkiirioligarkkisen kuvatunlaisen toiminnan ja antaa tilaa antientrooppiselle ihmiskulttuurin kehittymiselle säätelemällä pankkitoimintaa mm. luotottavaa ekonomiaa ja reaalitalouden kehittämistä varten. Tämän ymmärsi FDR mm. Alexander Hamiltonin pohjatyön perusteella ja nykyään sen ymmärtää parhaiten LaRouche -liike. Minäkin ymmärrän sen, mutta havaintoni mukaan lienen toistaiseksi ainoa Suomessa...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113173-saatytalon-pommi-koyhat-karsivat ---> Moisessa pankkiirioligarkismin vankilassa aluksi kärsivät köyhät, mutta yhä rikkaammat tulevat tällä tiellä jatkettaessa tuhovyöryyn mukaan ja lopulta sivilisaatio kuolee!

Ja näihin liittyvistä asioistahan kerroin jo äskettäisessä blogikirjoituksessani; http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/06/yhteenvetoa-poispaasemiseksi-hyvan-ja.html

Glass-Steagall Update: On the Eve of War --> Tärkeää väliaikatietoa Glass-Steagall -lain etenemisestä Yhdysvaltain hallinnossa ja siitä, kuinka GS on pankkiirioligarkeille punainen vaate nro. yksi. Ei se mitään; maailman tilanne on joka tapauksessa vääjäämättä koitumassa viimeiseen end game -sessioon globalistien ja kunnon ihmisten välillä!

Esim. juuri Glass-Steagall -lain välttämättömyyteen verrattuna en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa Suomen hallitusneuvottelujen annin avuttomuuteen, epäpätevyyteen ja maailman tilanteesta pihallaoloon: www.uusisuomi.fi/kotimaa/113164-hurjia-veronkorotuksia-yle-paljasti

"Valtiontalouden valtavaa alijäämää aletaan hoitaa osittain siten, että luotetaan vahvaan talouskasvuun, mutta jos talous tökkii, jatkuvat veronkorotukset ja menoleikkaukset. Tilannetta tarkasteltaisiin vuosittain." ---> Pelkästään tämä paljastaa radikaalin huonouden tulevan hallituksen teeseissä; talouskasvu on mahdotonta nykyisessä monetaristisessa tuhossa ja veronkorotukset + menoleikkaukset ovat tarpeetonta ja tuhoisaa myrkkyä jo lähtökohtaisesti siinä tilanteessa, kun rahan syntymekanismikin toimii koko ajan päinvastaiseen velkahelvetin suuntaan kaikista moisista epäpätevistä teeseistä huolimatta!

Juuri tähänkin liittyen Kaninkolo -blogi palauttaa taas rahan luonteesta pihalla olevat haahulijat hyvin maan pinnalle; http://ebolakani.blogspot.com/2011/06/kun-pankki-lainaa-rahaa-mista-se-ne.html ja http://ebolakani.blogspot.com/2011/06/pikaklassikko-lisaa-vain-vesi.html

Hmmm., olen kyllä varsin skeptinen siitä, että Glass-Steagall -laki menisi läpi Yhdysvalloissa, koska pankkiirioligarkkinen vastustus sille olisi niin suurta... Voikin olla todennäköistä se, että tämä maailman tilanne joudutaan käymään läpi äärimmäisten pohjamutien kautta moniksi vuosiksi eteen päin, ennen kuin ihmiskunta tajuaisi jotain. Sen verran monien arvelen myös ns. rivikansalaisten joukossa olevan edelleen niin paljon pihalla siitä, mitä on tapahtumassa ja miksi sekä mitä se vaatii lääkkeeksi. Pystyn suorastaan leikkaamaan siivuja ilmassa vellovasta välinpitämättömyydestä...

LPACTV Update: Harley Schlanger on Glass Steagall Fight ja Jeff Steinberg: Glass-Steagall Update --> Vahvoja ja viisaita sanoja niin Harley Schlangeriltä kuin Jeff Steinbergiltä; bailout-politiikka on ollut suuri petos ja se on lopussa väistämättömänä monetarismin tuhona! LaRouche -liike tarjoaa avuksi mm. Glass-Steagall -lakia pankkitoimintaan. Niin se on: On aika tunnustaa mm. LaRouche -liikkeen erinomainen näkemyksellisyys maailmamme epäkohtien osoittamisessa ja lääkkeistään niihin!

Lisävalaisevaa aineistoa LaRouche PAC -sivustolta; Bailout is the New Bankrupt http://www.larouchepac.com/node/18320 ja http://www.larouchepac.com/node/18273

Tätä europäättäjät pelkäävät kuin ruttoa --> Mielenkiintoisen monipuolista analyysiä taas Jan Hurrilta ja iskuvoimaisia lukijakommentteja. Hurrikin silti edelleen suojelee kaikkein suurimpia salaisuuksia; rahan väärä syntymekanismi ja lääkkeet siihen (monetarismin lakkauttaminen) sekä pankkitoiminnan rikollisuus ja lääkkeet siihen (Glass-Steagall).

Näytesarja pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattisen uusfeodalismin suorista ja epäsuorista vaikutuksista yhteiskuntiin ekonomisen toiminnan kautta tapahtuvina propaganda- ja tuhoprosesseina:

Väite: Saksa haluaa lykätä päätöstä Kreikan uudesta apupaketista --> Lykkääminen ja paikallaan seisten ihmettely eivät ole vielä mitään ratkaisuja. Ainoastaan Glass-Steagall -reformi auttaa tässä hädässä; oligarkkinen prinsiippi on kerta kaikkiaan heitettävä ryminällä roskiin ja sitten aikanaan ko. peliin osallistuneita tahoja on yhteiskuntien moraalin palauttamiseksi rangaistava ankarasti ihmisyyden vastaisista toimistaan!

Myöskään globalistien kätyrien vaihtaminen toisiin kätyreihin ei ole mikään ratkaisu, vaan pahennus --> http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Kreikan+p%C3%A4%C3%A4ministeri+uusii+t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n+hallitustaan/1135266930354

--> Lukijakommentti: "Amerikassa Vallejo niminen kaupunki ajautui valtion haltuun, joka määräsi kaupungille miljoonien pakkosäästöt, jonka seurauksena Vallejo on nyt täysin hajalla ja kaikenlaisen rikollisuuden ja prostituution pesä. Velkojat vaativat, että kaupungin on säästettävä lakkauttamalla poliisivoimat. Viva!".

Ja "Kataisen suurpääomaa nuoleva politiikka on ihmisoikeusrikos Kreikan kansaa kohtaan.". Eli laajennettuna; globalistien pankkiirioligarkkinen prinsiippi on globaali ihmisoikeusrikos ja pahuutta ihmisyyttä vastaan!

Suomen Pankki: Talous kasvaa ripeästi 2011, hiljenee seuraavina --> Tilastomatematiikkaan perustuvat ennusteet ovat yhtä tyhjän kanssa varsinkin, kun muuttujat niissä perustuvat kapean hetken valintoihin globalistiagendoja nuoleskelevana! -->

Oikeat ennusteet ottavat huomioon asioiden dynamiikan historiasta tulevaisuuteen myös metafyysisillä ja periaatteellisilla tasoilla. Sitähän globalistijohtoiset pankit eivät koskaan tee, sillä se paljastaa liikaa; mm. sen, että ko. pankkijärjestelmä on vararikossa ja dynamiikka on kohti totalitaarista uusfeodalismia...

Talouden kasvu Suomen Pankin sanomana perustuu siten vain sille harhaluulolle, jonka bailout-rahan käyttö velkana velan päälle korolla ja johdannaismarkkinoiden kasinopeleissä näyttää silmänlumeena "taloudelliselta elpyvältä toiminnalta". Samalla se on irrallaan reaalitaloudesta vääristämällä ekonomisen toiminnan juuri parasiittisen pankkiirioligarkian käyttöön pois fyysisestä ekonomiasta. Elpyminen ja talouskasvu onkin siis lähinnä samaa kuin globalistien oman systeemin "elpyminen" kansalaisten kustannuksella. Ja omaan mahdottomuuteensahan se tulee kaatumaan.

Kovaa tekstiä Suomen poliitikoista – ”Laittomia sopimuksia salassa” --> Kokoomussaatana on pääsemässä hyvin vaaralliseen vauhtiin globalistien pankkiirioligarkkisten teesien perseennuolijana: Lukijakommentti --> "Jos vähän oiotaan uutisen viestiä niin Suomessa rikollisliiga (puolue) valitsee rikollisliigaa (puoluetta) sokeasti tottelevan pikkurikollisen virkaan kuin virkaan. Milloinkahan tämä paise puhkeaa?".

Aamulehti Poliisi ja verottaja tyrmäävät osakeomistuksen salaamisen --> Kun valtiovarainministeriön työryhmä on ehdottanut sijoittajille mahdollisuutta salata omistuksensa julkisuudelta, kertoo se karua kieltään globalistien agendojen pystyttämisestä --> Uusfeodalismissa yli-ihmislordit saavat tehdä uusliberaalisti mitä tahansa millä tahansa ja se kaikki salataan nälkiintyviltä, köyhääntyviltä ja yhä kontrolloidummilta alammaisilta sivilisaation kuollessa sadoiksi vuosiksi...

Poliisin ja verottajan "tyrmäävä vastustaminen" voi olla loppupeleissä vain hyttysen pissaa...

IMF vaatii velkaiselta Japanilta lisää kunnianhimoa --> Globalistien taktiikkavarastossa eräs paljon käytetty metodi on lyödä lyötyä yhä kovemmin kuin vierasta sikaa! Ainoa "kunnianhimo" siinä on vajoaminen yhä barbaarisempaan ja epäinhimillisempää suohon.

Miettikää; vaaditaan maanjäristyksen, tsunamin ja ydinonnettomuuden runtelemalta lisää "kunnianhimoa" tuhota lisää itseään. Ei vittusaatana!!!

Matti Apunen ja muut äärioikeiston edustajat - Aamulehti Blogit --> "Äärioikeisto" = globalistien ja kätyriensä pankkiirioligarkkinen monetarismi ihmiskunnan rapauttajana ja sivilisaation tuhoajana!! Suurpääoma = Uusfeodalismiin alistava saatanallinen rahan valhe!

USA:n jättiryöstön takana voivat olla omat sotilaat ja virkamiehet --> Miksei kukaan valtamediassa pauhaa 100 kertaa kovemmin 1000 kertaa isommasta ryöstöstä, jota globalistit ovat suorittamassa kansoille alistamalla heidät uusfeodalismiin!?

Loppukevennyksenä pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattista uusfodalismia vastaan ilmenevää aktivistisisältöä:

Senate page fired for anti-Harper protest - Politics - CBC News --> Ihailtavaa aktivismia Brigette DePapelta; taputuksia!! Suomessa tarvitaan mm. "Stop Katainen", "Stop Stubb", "Stop Liikanen", "Stop Rehn", "Stop Wahlroos" jne. -kylttejä!...

Mind Over Matter.flv --> Mielenkiintoisia makupaloja viisailta ja hyviltä ihmisiltä kyseenalaistaa länsimainen ajattelu ja maailmankatsomus nimenomaan haitallisilta osiltaan :)

2012 - A Message of Hope --> Niin... Toivoa olisi hyvä silti pitää yllä näissä pahenevissa oloissa ja tässä eräs hyvä esimerkki siitä! Valitettavasti nyt minulla on vain sellainen tuntuma, että tästä(kään) ei ihmiskunnasta ymmärrä 50 - 80 % yhtään mitään...

Ja aivan lopuksi animaatio: Economic Hitmen (tekstitetty suomeksi - finnish subtitles) --> Nyt John Perkinsin yhteenvetoa pankkiirioligarkismista suomenkielisin tekstein.

No comments: