Friday, June 03, 2011

HÄLYTYS --> Lännen sivilisaation perikatouhka globalistien itsetuhoisten ekonomispoliittisten agendojen takia!

Viime viikolta alkaen ekonomian ja politiikan tilanteet ovat näyttäytyneet täällä Suomessakin ennen näkemättömän sekasortoisina ja seinähullun lailla kohti "uutta pimeää aikaa" menevinä! Olen kartoittanut tätä menoa taas tarkkaan Facebookissa ja kokoan sieltä tähän yhteen kammottavan suuren määrän aineistoa todella katsoa tilannetta peiliin; globalistiagendoista ei enää ole juuri muuhun kuin ainekseksi perikatoon ja kurjuuteen! Pidemmittä alustuksitta alla on karua kieltä maailmamme tilanteesta, jossa Suomikin viruu. Meno tulee todennäköisesti olemaan koko kesän dramaattisen karua, joten vastaavia koosteita minulta todennäköisesti tulee lisää lähikuukausina -->

Globalistien ekonominen sota kansoja ja valtioita vastaan monetarististen intressiensä ja hyötyahneuksiensa pähkähullussa tavoittelussa -->

LPACTV Update: Harley Schlanger on Glass Steagall Fight: Vahvoja ja viisaita sanoja Harley Schlangeriltä; bailout-politiikka on ollut suuri petos ja se on lopussa väistämättömänä monetarismin tuhona! LaRouche -liike tarjoaa avuksi mm. Glass-Steagall -lakia pankkitoimintaan. Niin se on: On aika tunnustaa mm. LaRouche -liikkeen erinomainen näkemyksellisyys maailmamme epäkohtien osoittamisessa ja lääkkeistään niihin! Lisävalaisevaa aineistoa LaRouche PAC -sivustolta; http://www.larouchepac.com/node/18320 ja http://www.larouchepac.com/node/18273.

» The Federal Reserve Cartel: The Eight Families Alex Jones' Infowars: There's a war on for your min: Tässäpä on erittäin pitkä, mutta hyvin havainnollinen ja valaiseva kooste siitä, keitä ne "globalistit" ovat ja mikä on ja on ollut historiassa heidän pankkiiri-oligarkkinen diktatuuri matkallaan kohti "Uutta Roomaa" / "Uutta maailman järjestystä". Laitetaanpa tähän vielä aiheeseen liittyvää uutisointia; http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/06/03/professori-kreikka-ryostetaan--yksityistaminen-pahentaa-ongelmia/20117849/12, http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/06/02/trichet-euromaille-yhteinen-rahaministerio/20117835/12 ja http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/06/02/tulot-0-euroa-jo-20-000-kotia-elaa-nain/20117798/139.

"Seuraava finanssikriisi on kulman takana": Tottakai talouskriisi on nurkan takana, mutta se ei ole uusi; SE ON VANHAN JATKOA! Sen, joka on tahallisella suunnittelulla saatu aikaan ja jota tahallaan on jätetty korjaamatta sitä edelleen pahentaen!

Juttulainaus; "Maailman koko johdannaismarkkinan koko ylittää koko globaalin bruttokansantuotteen kymmenkertaisesti. Kun tällaisen mittaluokan vedonlyöntiä harjoitetaan eri suuntiin, seurauksena on volatiliteettia ja markkinakriisejä, Mobius sanoi." ---> Rahan väärän syntymekanismin lisäksi johdannaismarkkinat ovat perisyntisen keskeisesti kaiken pahan alku ja juuri; Glass-Steagall -standardilla se on helposti hoidettavissa pois päiväjärjestyksestä.

Juttulainaus; "Yhdysvaltain suurimmat pankit ovat kuitenkin kasvaneet finanssikriisin jälkeen entisestään ja uutistoimisto Bloombergin keräämien lukujen mukaan pankit, jotka ovat "liian suuria kaatumaan" lisääntyvät seuraavien 15 vuoden aikana 40 prosenttia." ---> Mikäli moista pahuutta annetaan rakennuttaa edelleen; EI ONNISTU!!

‎Juttulainaus; "Kansainvälinen valuuttarahasto IMF puolestaan varoitti viime perjantaina julkistetussa raportissa, että sellaisille instituutioille, jotka ovat liian tärkeitä menemään nurin, tulisi määrätä korkeammat pääomavaatimukset ja tiukempi valvonta, jotta vältyttäisiin suuren mittaluokan katastrofeilta." ---> Katastrofi on jo käsillä ja se on monetaristiseen systeemiin itseensä sisäänkirjattu vääjäämättömyys, jossa "sellaiset instituutiot" ovat vain osia oireineen. Moinen monetaristinen systeemi ei kuitenkaan ole vääjäämättömyys, vaan poliittinen konstruktio, josta voidaan päästä koska tahansa pois yhteisillä päätöksillä ja toimilla. Globalistit "vain" uskottelevat, että sen pelastaminen (Eli oikeasti siirtäminen uusfeodalismiin) on muka "ainoa mahdollinen keino" ja siksi on "pakko" mennä mukaan "Uuteen maailman järjestykseen".


BBC: Ruoan hinta voi tuplaantua vuoteen 2030 mennessä: Ruoan hinnan kohoaminen on erittäin tarkasti ja tahallisesti suunniteltu globalistien ekonomisen sodan piirre uusfeodalismiagendassaan meitä kansalaisia vastaan ja se on alkanut jo ilmetä! Nyt globalistit kertovat meille maan matosille jo suoraan, kuinka he aikovat näin sotia ruoalla meitä kansalaisia vastaan! --> HÄLYTYS!!! Lisäys: Oikeasti hintojen kohoaminen voi olla paljon nopeampaakin!!...

--> Ja tietenkin asiaa peitellään muka mm. "ilmastonmuutoksen" alle. Haistakaa vittu globalistit! --> Antientrooppinen asenne infrastruktuurin ja ekonomioiden kehittämisessä luo tulevaisuudessakin aivan riittävästi ruokaa vaikka tuplasti nykyistä suuremmalle maapallon väestölle, kuten vaikkapa LaRouche -liikkeen NAWAPA -missio osoittaa! Niinpä kaikki puheet maapallon kestokyvystä ja ilmastonmuutoksen tuomasta nälänhädästä ovat pelkästään harhauttavaa paskapuhetta!

--> Siksi onkin selvää sekin, miksi globalistit tahallaan haluavat sekä ekonomisen sodan että viherfasismin avulla alasajaa myös teollisuuden ja energiantuotannon; se tukee heidän uusfeodalismiaikeitaan mm. juuri luomalla muka kuvan riittämättömistä resursseista ja maapallon kantokyvystä. Meidät olisi sen takia niin helppo taivuttaa heidän imperiuminsa alle pahaiseksi karjaksi... Karjaksi, joka ei enää koskaan nousisi heitä vastaan...

--> On myös selvää tässä se, että kansallinen omavaraisuus halutaan tuhota ylikansallisten ruoka- ym. korporaatioiden hyväksi, mikä tukee kaikkea edellä mainitsemaani globalistisaastaa. Eli: boikotoimaan ylikansallista ja suosimaan kotimaista! :)

Yle: Päivähoito ja lapsilisät Kataisen salaisella leikkauslistalla: Lapsia globalistit toki ajattelevat... Joko riistettävänä resurssina tai hyödyttömänä haittana. McKinsey-konsultit tietenkin globalistien ideoiden toteuttajina ovat muistaneet laittaa tämänkin laatimaansa Suomen hallitusohjelmaan.

Nokialta yllätys: Tulosvaroitus!: Eihän tämä ole mikään yllätys, kun yhtäältä Nokia on globalistien raadollisen pelin pelinappula ja toisaalta pelikenttä eli valtiot kansalaisineen alkavat ajautua globalistien peleissä uusfeodalismiin --> Heikentyvä ostovoima, monetaristisen rahan syntymekanismin luoma paheneva velkakierre ja hyperinflaatiovaara.

Laukkukaaos Helsinki-Vantaalla jatkuu ainakin loppuviikkoon: Laukkukaaos on varsin suoraa seurausta lentokenttätoimintojen ulkoistamisesta eli yksityistämisestä, mikä on loppuviimeksi globalistien itsetuhoisen monetarismin yksi ilmenemismuoto tässäkin. Eli siitäs saatte nyt tuta oikein konkreettisesti nykyisen talousjärjestelmän pahenevan vittumaisuuden! Ja tämä on vasta alkua!

Palkansaajien ostovoima kääntyi laskuun alkuvuonna: Tottakai se ostovoima kääntyy laskuun, kun globalistien kansoja vastaan tarkkaan suunnitellun ekonomisen sodan uusfeodalismikomponentti on alkanut puremaan --> Tällä tiellä jatkettaessa on tiedossa lopulta kansanmurhaisa katastrofi kaikkine eri ekonomian, energiantuotannon ja hallinnon osineen! Siksipä meidän on hylättävä globalistien jo hyvin kuvatut ja havainnollistetut teesit!

Paljastus: Tiukka niskalenkki Kreikasta: Juuri mm. näin se globalistien sota kansallisvaltioita vastaan tapahtuu äärimmäisen häikäilemättömästi ja suorasukaisesti! Onkohan jollain tässä vielä jotain epäselvää...?!

Lainaus: "Kreikan on määrä kerätä 50 miljardia euroa yksityistämisillä vuoteen 2015 mennessä. Yksityistämisen valvomiseen on kaavailtu itsenäistä "valvontakomissiota", jonne troikka haluaa omat edustajansa sekä heille veto-oikeuden. Kreikalta edustajapaikat valvontaelimessä sen sijaan halutaan kieltää. Lisäksi EU-komissio, EKP ja IMF haluavat Kreikan säätävän lain, joka suojaa itsenäisen valvontaelimen päätökset, niin etteivät tulevat hallitukset voi niitä purkaa." --> Suorasukaista ja saatanallista valtioiden ja kansojen alistamista itsetuhoisen monetarismin armoilla uusfeodalismiin!

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2011/05/31/hs-kreikka-antoi-lupauksen-suomalaisille/20117672/12 ---> Tällaiset lupaukset ovat vessapaperiakin arvottomampia niin kauan kuin globalistien annetaan huseerata monetarismillaan ympäri maita ja mantuja!

FT: Uuteen Kreikan tukipakettiin tulossa ankarat ehdot: Ei tule onnistumaan mitkään Kreikan, Portugalin, Irlannin ja kohta kaikkien Euroopan maiden "tukemiset" ja "bailout-kikkailut"! Selkeänä syynä on globalistien itsetuhoinen monetarismi, jonka ylläpitovenkoilut johtavat ainoastaan joko kaoottiseen anarkiaan tai totaalisen tyranniseen uusfeodalismiin!...

Ainoastaan huonojen ja rikollisten kasinovelkojen mitätöinti kokonaan pois systeemistä, rahan syntymekanismin muuttaminen (Monetarismin lakkauttaminen) ja Glass-Steagall -standardin käyttöönotto globaalisti pankkitoiminnassa auttavat. Lisää uutisia aiheeseen liittyen; http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/05/30/ft-uuteen-kreikan-tukipakettiin-tulossa-ankarat-ehdot/20117620/12, http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/05/30/irlanti-saattaa-tarvita-lisaa-lainaa-eulta-ja-imflta/20117617/12 ja http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/05/30/irlanti-saattaa-tarvita-lisaa-lainaa-eulta-ja-imflta/20117617/12.

Global Research -sivuston juttu; http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25022 ja PressTV:n juttu; http://www.presstv.ir/detail/182168.html.

Kreikka sitten sai tänään mahdollisuuden uusfeodalismin edistämiseen; http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/06/03/kreikka-saanee-seuraavan-lainaeran/20117898/12.

Ekonomistit yllättyivät: Tanska luiskahti takaisin taantumaan: Monetarismin, entrooppisen ja aistienvaraisen maailmankuvan sekä niiden kaventaman "tilastotieteen" pauloissa olevat ekonomistit eivät tiedä paskaakaan maailman todellisesta tilanteesta ja suunnasta globalistien pahuuden voimien käsissä!

Puttonen: Eurosta on mahdotonta erota: Lainaus; "Pitemmällä tähtäimellä Puttonen näkee, että euron ainoa pelastus on Euroopan liittovaltiollistuminen ja Euroopan keskuspankin valtuuksien kasvattaminen." --> Haista paska Puttonen!! EU ja Euro ovat vain poliittisia konstruktioita, joita negatiivinen globalistieliitti on vain pyrkinyt propagandisoimaan ja pelaamaan "ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi". Se ei ole niin; uusfeodalismityranniaan ei ole pakko suostua!! Konflikti tulee olemaan valitettavan rankka tällaisten jästipäiden ja eliittiluokan zombimaisen peräänantamattomuuden takia :( ...

Katso mistä köyhyys alkaa: Hyvää yhteiskunnallisten oireiden kuvausta, mutta perimmäiset syyt jäävät sanomatta oikeastaan kokonaankin --->

"Kelan tutkimusprofessori Olli Kangas sanoo, että yhteiskunnan tulee olla mahdollisuuksien yhteiskunta, jossa portit ovat avoimet kaikentyyppisistä taustoista tuleville lapsille. Mahdollisuuksien politiikka on paitsi inhimillistä, myös taloudellista.".

--> Tällainen hymistely jättää kokonaan huomioimatta sen, että tuollainen "mahdollisuuksien yhteiskunta" ei ole ollenkaan mahdollista nykyisessä globalistien monetarismissa. Jo lähtökohtaisesti tärkeä syy sille on rahan vääränlainen syntymekanismi!

--> Lisäksi on huomattava tärkeinä syinä globalistien promotoimat yhteiskuntia muutenkin rapauttavat agendat, jotka uhkaavat pahentaa mm. köyhyyttä radikaalisti jo lähitulevaisuudessa vaikuttamalla heikentävästi ekonomioiden toimintakykyyn: Uusfeodalismikehitystä tukevat eugeniikka ja viherfasismi sekä kulttuurin rapauttamiseen johtavat henkisesti sairaat toimintatavat; behavioristinen ja utilitaristinen asenne jopa kaiken määrittelyssä ja kokemisessa!

PressTV:n juttu; http://www.presstv.ir/detail/182168.html.

Mitä tämä globalistien imperiaalinen pankkiiri-oligarkkikohkaaminen on myös aiheuttanut; palautetaanpa mieleemme! -->

Uutismonitori: Libya ilmoittaa 700 siviilin kuolleen ja 4000 haavoittuneen NATO:n pommituksissa: Siviilien(kin) tappaminen on globalistien mielestä hyvä hinta sille, että heidän pähkähullua monetarismiaan saadaan uskonnollisella ristiretkeläisasenteella levitettyä.

Lehdet: Al-Qaida-johtaja kehottaa iskemään "heikkoihin" suomalaisiin: Suomalaisiin onkin niin helppo iskeä; tämän lisäksi meihin isketään globalistien agendoja alkaen ekonomisen sodan Portugali-, Kreikka- ym. -pommeista ja kohta uusfeodalismirintaman poltetun maan taktiikka alkaa todella puremaan...

Historiallinen päätös: Saksa sulkee kaikki ydinvoimalansa: Vaikka Fukushiman ydinvoimalaonnettomuus on paljastunut törkeäksi BP-öljytuhon kaltaiseksi salailuprosessiksi, niin kauhistuttaa silti etenkin Euroopassa ilmenevä primitiivireaktio kaikkea ydinvoimaa vastaan, koska se pelaa viherfasistisesti suoraan globalistien uusfeodalismin pussiin aiheuttamalla osaltaan ekonomioiden "verisuoniston" rajua heikkenemistä hyvin lyhyellä varoitusajalla!!

--> Meidän täytyy tarkasti muistaa, että globalistien suunnitelmiin kuuluu tähdellisesti myös energiantuotannon alasajo osana heidän pyrkimystään alistaa kansat ja valtiot imperiuminsa ikeeseen!

--> http://alternative-arboretum.blogspot.com/search/label/Hans-Joachim%20Schellnhuber. Ja heti tulee ensimmäinen vaikutus; http://www.taloussanomat.fi/energia/2011/05/30/ek-ylelle-saksan-paatos-nostaa-sahkon-hintaa/20117661/12. Ajankohtaista globalistipropagandaa; http://www.taloussanomat.fi/ymparisto/2011/05/30/iea-toiveet-hillita-ilmastonmuutosta-riittavasti-hiipuvat/20117659/12. Ja ei olekaan siksi ihme, miksi teollisuus tulee ottamaan vaarallista takapakkia; Saksan ydinvoimapäätös voi karkottaa teollisuutta Euroopasta.

Yo-kirjoituksissa romahdus - opettajat haluavat tarkastuttaa kaikki kokeet uudelleen Kotimaan uuti: Menee yksi yhteen globalistien aiheuttaman kulttuurillisen rapautumisen kanssa!

Suomi edustuksellisen demokratian irvikuvaisessa ja pahuudellisen ideologisessa hallituskriisissä globalistien ekonomisen sodan aiheuttaman reaalitalousrapautumisen ja pankkiiri-oligarkkisen imperiaalivallan takia -->

Kataiselta rajua piikkiä vasemmistolle: "Ei rehellistä" Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Kataisen valitut valheet - Osa n --> Lainaus: " - Korostan rehellisyyttä, koska Suomella ei voi olla hallitusta, jonka ohjelma perustuu ruusuisille unelmille tulevaisuudesta ja perustuisi pelkästään pienemmälle yhteisölle ja nimittäjille, Katainen muotoili. - Hallituksen ohjelma täytyy olla läpinäkyvä ja rehti ja rehellinen. Sellainen, että Suomi pärjää." ---> Kataisen "läpinäkyvyys", "rehtiys" ja "rehellisyys" sen sijaan ovat pahinta mahdollista dystopiaa globalistien pankkiiri-oligarkkisen diktatuurin edistämiseksi! Hallitusohjelmakin on yhdysvaltalaisen konsultin (McKinsey) tekemää valtionpetosta!

Eikä ole mikään yllätys, että globalistien sylikoiria palkitaan luksuksella niin paljon, että korruption kolina on korvia huumaavaa! --> http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110677737.

Joku sentään huomaa ja myöntää, mitä on tapahtumassa; www.taloussanomat.fi/energia/2011/06/03/saksan-ydinvoimapaatos-voi-karkottaa-teollisuutta-euroopasta/20117884/12.

Viimeiset tiedot kertovat jo sanasodankin alkaneen ryöppyä: "Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sdp) kirjoitti blogissaan perjantaina, että ylimääräiset kummisedät olisi syytä jättää neuvonpidon ulkopuolelle.- Tarkoitin näitä kaikkia lobbareita, Jaakonsaari selventää IS:lle." ja "Sosialidemokraattien puoluesihteeri Mikael Jungner on avannut sanaisen arkkunsa Facebook-profiilissaan."Katainen on tainnut popsia ärrimurri-muroja aamiaiseksi ;)", Jungner kirjoitti perjantaina seinälleen." --> http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/jaakonsaari-kummisetaporukka-ulos-saatytalolta/art-1288393216920.html ja http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/jungner-katainen-on-tainnut-popsia-arrimurri-muroja-aamiaiseksi/art-1288393225845.html.

Kataiselta tyly vastaus: Ovi kiinni Urpilaiselta: Katainen tylyttää kammottavasti globalistien uusfeodalismiteeseistä sokeutuneena ja jääräpäistyneenä :( Se jos mikä on tuhon tie itsetuhoisen ja imperialistisen monetarismihegemonian kaatuessa omaan mahdottomuuteensa! Jotkut wannabe "porvarit" eivät näytä ymmärtävän sitäkään, että kansalla tulee jossain vaiheessa raja vastaan ekonomisen sodan vaikutuksista.

Urpilainen: Sdp ei keskustele hallitustunnustelijan vaihtamisesta: SDP väittää, että se tähtää työllisyyden parantamiseen, eriarvoisuuden vähentämiseen ja tuloerojen kasvun pysäyttämiseen. Kokoomus ei ilmeisestikään vaivaudu oikeasti näitä pohtimaan uusfeodalismisokeudessaan, mutta onko edes SDP:lläkään mitään oikeita lääkkeitä tähän globalisti-ikeen ollessa niin radikaali ja pahuudellinen vaikutuksiltaan?!...

Eipä taida olla, sillä SDP ei kuitenkaan tuo ilmi mitään koko itsetuhoisen systeemin korvaamiseen liittyvää kunnon vastausta eli mm. rahan syntymekanismin korjaamista velkaperusteisesta luotottavaan systeemiin ja pankkitoiminnan säätelyä Glass-Steagall -lailla pankkiiri-oligarkkisen uhkapelailun - rikollisuuden ja kansallisvaltioita sillä rapauttamisen ehkäisemiseksi...

Kiviniemi: Keskustalta ei vielä ratkaisua hallitusneuvotteluista: Maan politiikka on toivottomasti solmussa, kun vaalien häviäjätkin kutsutaan vääntämään pahasti pankkiiiri-oligarkialla pilaantunutta ja maailman tilanteen globalistipahuudesta sekä tietämätöntä että valehtelevaa hallituksenmuodostusta. No, tulevana sunnuntaina kansa näyttää suurmielenosoituksessa tunnelmiaan eduskuntatalon edessä; osallistujien määrä lähenee jo 1000!...

Kansan kannalta parempi vaihtoehto olisi edustuksellisen demokratian sijaan suora demokratia. Etenkin tässä tilanteessa, missä edustuksellisuus on lipunut ja lipuu niin radikaalisti ja sokeasti kansan intressejä tallaten globaalin eliittipääoman intressejä palvelemaan.

Katso Kataisen dramaattinen puhe!: Hallitusneuvottelujen kariutumisessa ei ole mitään yllättävää; valtio on globalistien agendojen ja toimien ikeessä menossa yhä huonompaan suuntaan ja yksi neuvottelija (Katainen) haluaa siitä huolimatta jatkaa samalla globalistituhon tiellä yhä edelleen ja jääräpäiseti jyrää siinä muut aiheuttaen superkitkaa jo neuvotteluissa!

Raju heitto Ylellä: Vaalit uusiksi, Soini pääministeriksi?: Kataisen "hallitustunnustelu" on globalistien nuolentana niin törkeää ja omaan mahdottomuuteensa kuolevaa hevonvitun paskaa, että ei kohta taida olla muuta mahdollisuutta kuin uudet vaalit!! Euroopan hajoaminen ko. monetarismin aiheuttamaan tuhoon ja kansalaisten nouseminen vallankumoukseen moista vastaan jo kertoo sen!! SAATANA!!!!!!!!!!

Heinäluoma Ylelle: Ei sopua Sasin paperi ei kelpaa: Sasin paperi onkin varmasti arvoltaan korkeintaan talouspaperin luokkaa.

Hallitusneuvotteluissa väännetään talousluvuista: Tulos tai ulos Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Näissä hallitusneuvotteluissa näyttää olevan valittavana tuloksia ainoastaan globalistien uusfeodalismia kohti. Ja nekin todennäköisesti sössitään vituilleen...

Lipponen IL:lle: "Perussuomalaiset valitsi viisastelun" Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Paavo Lipponen valitsi globalisteja mielistelevän vittuilun!

Ruotsin kuningas kielsi kaiken: Globalistieliitin kermaan kuuluvat monarkit eivät tule koskaan myöntämään mitään, mitä eivät meille alammaisille halua kertoa. Eli tässä mallia koko globalistieliitin sisäisestä mädännäisyydestä ja he muka pitävät meitä kansalaisia alempinaan!

Esko Seppänen: 'EU tappaa kansallisvaltioita' (VM Haastattelujen osa 2/3 - EU, YK ja lobbaus): Esko Seppänen on hyvin perillä asioista: HIENO KITEYTYS --> Jean Monnet -lainaus Esko Seppäsen kotisivuilta: ”Euroopan kansoja pitäisi ohjata kohden supervaltiota niin, että niiden kansat eivät ymmärrä, mistä on kysymys. Tämä voidaan saavuttaa toinen toistaan seuraavilla askelilla, joista jokainen on puettu taloudellisen päämäärän muotoon mutta jotka väistämättä ja peruuttamattomasti johtavat liittovaltioon.”.

The Last Nail - Floor Speech May 25 2011: Ron Paulia kohtaan on ollut epäilyksiäkin (Ainakin Lyndon LaRouchen suunnalta), mutta tämä on häneltä erinomainen puhe! Siinä hän käy hyvin havainnollisesti läpi Yhdysvaltain diktatorisoitumisen kammottavasti pahenevat piirteet pankkiiri-oligarkian pahuuden maailmankuvan hyväksi. Ekonomia ei taida olla silti Ron Paulin vahvimpia alueita.

Kansannousu globalistien vastaiseen vallankumoukseen voimistumassa ympäri maailman sosiaalisten ja yhteiskunnallisten omatunto- ja valveutumisherätysten ansioista -->

Uutismonitori: Mielenosoittajat Kreikassa vallanneet valtionvarainministeriön (USA Today): Jaahas, pankkiiri-oligarkian vastainen vallankumoustelu on mennyt Kreikassa jo tähän. Ohhoh!...

Raivo leviää ympäri Euroopan: Suomessa 5.6. alkaa myös mielenosoittaminen! Parit lukijakommentit: "Täällä me olemme kuin sima sukassa ja annamme bilderbergiläisten sylikoiran Kataisen tehdän mitä mieleen juolahtaa!" ja "Klepto/plutokratian banksteriparonit ja heidän sylikoiransa ovat avanneet pandoran lippaan, joka vie myös meidät kaaokseen." --> Tulossa on todella todella kuuma kesä!...

Spanish Revolution: Hyvin tärkeää asiaa suoraan Espanjan vallankumouksen sydämestä!!

Indignats Desallotjament de la Plaça Catalunya: Tähän ei voi muuta sanoa kuin HAISTAKAA PASKA KOKO EU-(valtio)VALTA!! Valitettavasti tällä hetkellä näyttää siltä, että vääjäämättä koko Euroopankin kohtalo Suomi mukaan lukien on vajota yhä kaoottisempaan globalistien vastustamiseen vailla toivoa rauhanomaisesta ratkaisusta... Lisäinfoa Espanjan poliisin övereistä otteista rauhanomaista mielenosoittamista kohtaan; http://www.focus-fen.net/index.php?id=n250766.

Adam Kokesh body slammed, choked, police brutality at Jefferson Memorial: Yhdysvaltojen poliisivaltioituminen ja fasistoituminen on vakava varoitus samasta trendistä globalistien ikeen alla koko maailmalle! --> Camoon; tanssimisesta jo pidätetään?!!...

Lääkärit luvanneet vapauttaa 'Mielipidevanki Teemun' kahden viikon kuluttua: No niin, kohta on yksi mielipidevanki vähemmän Suomessa :) --> 'Mielipidevanki Teemun' vapauttamiseksi avattu adressi - tapauksesta selvisi lisää erikoisuuksia. <-- Eli jotain hyvääkin kehitystä kansanvallan tallaamisen prosessissa.

EHEC-bakteeri uutena kansankontrollia hyödyttävänä "tuntemattomana uhkana" ja merkkinä rapautuvan reaalitalouden aiheuttamista infrastruktuuri- ja yhdyskuntaongelmista...?! -->

Ehec-tartunnan saanut täysi-ikäinen ja pääkaupunkiseudulta Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Jaahas, pelon lietsonta ja hysteria on näköjään alkamassa täällä Suomessakin; pahasti vaikuttaa ns. sikainfluenssa part 2 -tilanteelta ja kohta varmaan kaivetaan esille joku rokote, jonka joku globalistieliitin hallinnassa oleva lääkekorporaatio toimittaa jne., jne...

WHO: Saksan ehec-bakteeri on täysin uutta kantaa ja Yllätyskäänne: Tappava epidemia ei olekaan peräisin kurkuista Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Onpa kätevää pelolla hallintaa tämä idea ruoan ja tappavan bakteerisairauden yhdistämisestä; false-flag bioterrorismia tai ei, niin silti tämä osuu epäilyttävän hyvin yksiin maailman tilanteen kanssa, missä globalistit toivovat entistä tiukempaa väestönkontrollia itsetuhoisen systeeminsä säilyttämiseksi ja sen pohjalta vielä pähkähullumman NWO -projektinsa eteenpäin viemiseksi...

Ja on myös huomioitava, että ekonomisen sodan ikeessä rapautuvassa maailmassa ihmiset ovat lisääntyvässä määrin alttiita sairauksille; infran heikkeneminen + ihmisten elinolojen heikkeneminen + hygienian heikkeneminen = kasvualusta vaikka mille uhkaavalle...

No, eipä toistaiseksi kukaan tiedäkään taudin alkuperää, mutta mitenpä ihmiset tällaiseen tuntemattomaan uhkaan yleensä reagoivat?... Siitähän nähtiin jo mojovia esimerkkejä sikainfluenssan yhteydessä!

UNICEF Nigerian Polio Vaccine Contaminated with Sterilizing Agents Scientist Finds LifeSiteNews.co: Nykymaailmassa on sekin vika, että lääketietees... Anteeksi - lääkeTEOLLISUUTEEN ei voi enää luottaa sinisilmäisen hyväuskoisesti! Tai pikemminkin; on aina hyvä epäillä kaikkea sitä, missä raha määrää ja luo vähänkin ahneesti ja itseisarvoisesti asioita ja tilanteita. Nimittäin nykyrahan syntymekanismi sen jo paljastaa!

2 comments:

Fumi said...

Peli Nokiaa vastaan kovenee. Käytetään loppupeleissä jopa sähköherkkyyttä Nokiaa vastaan?
http://jtalous.blogspot.com/2011/06/nokian-tilanne-surkea.html

Mika said...

Kiitos Repe mielenkiintoisista tiedoista Nokiaa koskien! Vaikea sanoa Nokian kohtalosta mitään tarkkaa, mutta aikalailla yksi yhteen Nokia näyttää menevän koko länsimaisen sivilisaation kanssa kohti pohjaa...

Ilmeisesti Nokian(kin) johto luotsaa yhtiötään juuri niin jääräpäisesti ja kapeakatseisesti monetarististen ja tilastotieteellisten uskonkappaleiden mukaan, että se haittaa oikeasti näkemyksellistä ja hyvyydellistä johtamista tulla esille juuri niin katastrofaalisesti kuin miten LaRouche -liike kuvaa vastaavaa koko länsimaisen "sivistyksen" tekevän globalistien ikeessä...