Thursday, July 21, 2011

Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 3

Globaalin talouskatastrofin ajautuminen yhä pahempaan jamaan on edennyt täysin tiedettyjen tosiasioiden pohjalta ja täysin niillä tavoin kuin sen on ennustettu tekevän osaltaan jopa jo vuosia sitten. Näyttää siltä, että nimenomaan tämä alkanut torstai-päivä on kriittinen kulminaatiopiste, jossa päivän EU -huippukokous yrittää muka saada lääkitsevän ratkaisun aikaan "Kreikan velkakriisin tartunnalle" ja Yhdysvalloissa Obaman hallinto yrittää samalla yhä vaivalloisen epätoivoisesti muka velkakattoa nostamalla löytää lääkkeitä tilanteeseen: Hesarin juttuja aiheeseen liittyen --> Katainen: Euroalueen markkinatilanne erittäin vaarallinen ja Obama: Velkakatosta voidaan sopia väliaikaisesti.

Valitettavasti tällaiset yhä jääräpäisemmin aiotut pankkiirioligarkkisiin uskonkappaleisiin perustuvat suunnitelmat, päätökset ja ratkaisut eivät auta, vaan pahentavat tilannetta entisestään! Eli siinä mielessä tämän päivän EU -kokous tulee epäonnistumaan joka tapauksessa, tuli sen tuloksena mikä vain totaalikatastrofin viivytysyritys ja yhä todennäköisempää on sekin, että kokous ei edes saa aikaiseksi senkään vertaa, vaan suora kaaos voi olla seurauksena tosiaankin heti tästä päivästä alkaen...

Se on vain hyväksyttävä, että vanhoja radikaalisti sotkuun ja maksukyvyttömyysloukkuun menneitä velkoja ei voida loputtomiin maksaa uusilla tilannetta pahentavilla veloilla (epä)järjestelemällä samalla velkataakkaa siirtelemällä sitä vain alustalta toiselle tehottomin ja väärin vippaskonstein. Nimittäin tien pää tulee vääjäämättä vastaan sellaiselle järjestelmälle, joka on ensinnäkin perustanut rahajärjestelmänsä yksityisten liikeyhtiöiden luoman velkarahan varaan vaatimalla myös korkoa palautettavaksi jokaisesta lainasta ko. yksityisille tahoille: Pankki luo vain lainan eikä korkoa, joka joudutaan maksamaan kumuloituvasti aina uudella vellalla, jossa on taas korko.

Ja tämän jälkeen on luotu vielä moisen päälle tilannetta vuosikymmenien ajan pahentaen kohtalokkaan paljon fiktiiviseen varallisuuteen perustuva johdannaismarkkinavetoinen finanssikeinottelupiiri hedge fundeineen kaikkineen, mikä Glass-Steagall -lain vuonna 1999 tapahtuneen kumoamisen ansiosta on räjähtänyt hallitsemattomaksi ja totaalisen mahdottomaksi parantaa sotkuistaan. Samalla on aivan liikaa hylätty fyysisen ekonomian toimintaedellytyksiä ylläpitää kunnollista yhteiskuntatoimintaa. Vuodesta 2008 alkaen tuon fiktiivisen ekonomian parantamiseksi on muka pitänyt tinkiä entisestään fyysisen ekonomian toiminnasta ja tänä vuonna yhä kiihtyvään tahtiin. Tämä on VÄÄRIN ja se on RIKOLLISUUDEN JATKAMISTA! Se on lopulliselta vaikutukseltaan myös KANSANMURHAA!!

Oikean ekonomisen varallisuuden ilmentymähän on juuri niissä yhteiskunnan toiminnoissa, jotka luovat hyvinvointia, kulttuuria ja kunnollisen elinalustan ihmisten jokapäiväisten tarpeiden täyttämiseksi --> Noosfäärin kehittyminen luonnollisen antientropian mukaan. Sen sijaan varallisuutena on alettu pitää harhaisesti ja rikollisesti juuri fiktiivistä tästä reaalitaloudesta irrallaan yhä enemmän ollutta ym. keinoin rakennettua velkakuplaa, jonka saastunutta "varallisuutta" on näillä bailout -paketeilla ja muilla siihen kuuluvilla järjestelyillä yritetty taivuttaa pankkiirioligarkkien hallitsemien pankkien tilinpidoista pois valtioiden niskaan tunnetuin seurauksin --> Tämä velkakriisi on nimenomaan pankkien omaa sössimistä ja "Kreikan" auttamiset ovat suoraa valetta, kun kyseessä on pankkituet eliitin hyväksi. Näille tuille ei ole mitään moraalista ja hyväksyttävää syytä, kun kyseessä on jo lähtökohtaisesti rikollisen järjestelmän ylläpitoyritys. Siksi ei olekaan liioiteltua sanoa, että tämän katastrofin meille nyt aiheuttavat tahot on saatava aikanaan vastuuseen mm. valtakunnanoikeuteen!

Ei tarvitse olla ruudinkeksijä ymmärtääkseen, että tällainen parasiittiseen imperiaalityranniaan perustuva systeemi hajoaa ennemmin tai myöhemmin omaan mahdottomuuteensa. Tätähän globalistit tavallaan tavoittelevatkin, jotta he voisivat sen varjolla luoda entistäkin radikaalimman pankkiirioligarkkisen diktatuurin kaikkine poliisivaltiotehosteineen. Siitä tämän päivän EU -kokouksessa ja Obaman hallinnon velkakatto- ja QEIII -agendoissa on kyse; luoda kriisin varjolla yhä tiukempi liittovaltio-maailmanhallitusfantasia eli -dystopia. Sitä varten on jo luotu mm. Euroopan väliaikainen ja pysyvä vakausmekanismi (Olen ajatellut vertailla näitä jossain vaiheessa Glass-Steagall -lain kanssa tyyliin hyvä vs. paha...) ja EU:n pankkiirioligarkkidiktatuurillista liittovaltioistumista globalistien tahdon mukaan on sen myötä yritetty varmistaa; Mutta meneekö velkakriisi överiksi ja kaataa jopa globalistien agendat?!....

Tämän pidemmittä alustuksitta laitan taas tähän alle Facebook -profiilissani paasaamaani materiaalia:

Niinistö: Torstaina voi nousta melkoinen myrsky -->

Tottakai myrsky nousee ennemmin tai myöhemmin (ja miksei juuri tästä päivästä eli torstaista 21.7.2011 alkaen!), kun pankkiirioligarkkiset monetarismimetodit ovat tuhonneet pohjan reaalitaloudelta ja aiheuttaneet samalla kaikkien aikojen velkakuplan rahan väärän syntymekanismin ja rikollisten johdannaismarkkinoiden takia!

Lääke = Glass-Steagall

Kaikki ne, jotka toimivat kuvatun velka- ja korkoasemonetarismin säilyttämiseksi hinnalla millä hyvänsä tässä tilanteessa, toimivat aktiivisesti pahuuden piikkiin synnyttäen anarkiaa, tuhoa ja kuolemaa ja siinä ei lopulta edes globalistien liittovaltio-, maailmanhallitus- ja uusfeodalismifantasiat auta yhtään mitään!!!!

QEIII = Genocide -->

Glass-Steagall -reformiin nähden QEIII (Eli kolmas Fedin järjestämä bailout-paketti pankkien ja pankkiirioligarkismin hyväksi valtioiden ja kansalaisten kustannuksella) on puhdasta pahuutta. Tämä selittää miksi ja on muutenkin havainnollinen esitys imperiumin pankkiirioligarkismin jopa kansanmurhaisista tendensseistä, joita piilotellaan nykyään harhaanjohtavasti ns. viherideologian alla.

Esim. Afrikan sarven (Etiopia ja Kenia) nykyinen paheneva nälänhätä ei ole niinkään olosuhteiden sanelemaa pakkoa, vaan se on seurausta imperiumin pankkiirioligarkkisten päähänpistojen luomista poliittisista valinnoista, jotka ovat luonteeltaan tuhoavia, alistavia, näivettäviä ja tappavia.

On "vain" poliittinen valinta uskoa esim. juuri Afrikan nälänhädän johtuvan "liikakansoituksesta". Täten se on siis virheellisen maailmankuvan tuotosta, koska on ollut aina mahdollisuus valita toisin ja toteuttaa esim. LaRouche -liikkeen promotoiman kaltainen pohja hyvälle yhteiskunnalle ilman nälkää ja kurjuutta myös Afrikkaan.

Täten näemme saman antiikkisen ja keskiaikaisen feodaali- ja tyranniasysteemin vaikutukset nykyäänkin niin Afrikassa kuin nyt aikaisemman hyvinvointivaltiokonseptin​ vaarallisesti tuhoten länsimaissakin. Pankkiirioligarkkisen maailmankuvan puolelta nähtynä mikään ei ole siis muuttunut 2000 vuoteen ja samaa paskaa onkin puettu vain eri ismien ja ideologioiden kuoseihin kansanharhauttamismetodein​a.

Onkin ihme, miten tämä ns. hyvinvointivaltiokonsepti pääsi vähäksi aikaa syntymään ikään kuin vaivihkaa, mutta nythän sitä ollaan tuhoamassa tarkoituksella peitettynä EU:n ja "Kreikan" pelastamiseen.

Tästä koko skenariosta nähdään myös se, kuinka ihmiset on länsimaissa saatu tosi tehokkaan aivopesun avulla mitätöityä ajattelemaan vain pienesti, ahdistuneesti ja alistuvasti. Hyvin harva pystyy ajattelemaan asioita nimenomaan antientrooppisen luovasti ja suuresti. Niin moni on siksi vajonnut toteuttamaan tietämättäänkin globalistieliitin uusfeodaalista pahuuden tahtoa.

Current List of Congressional Signers to HR1489 -->

Tämän hetken tilanne Glass-Steagall -lain uudelleen pystyttämisen promotoinnissa! --> Ko. laki on oleellinen askel torjuttaessa pankkiirioligarkismin tuhoisat velka- ja korkoasevaikutukset + tarpeellinen palomuurioperaatio ja pankkitoimintaa kontrolloiva puhdistus siirryttäessä fyysistä ekonomiaa palvelevaan julkiseen rahaan!

Tämäkö pohjanoteeraus? Pahempaa luvassa, Nokia! -->

Lukijakommentti: "Elop tuli ja tappoi tarkoituksella Nokian, ja suorastaan varasti kaiken tarvittavan tiedon. Teko oli suunniteltu Microsoftilla joka painosti Microsoftin oman miehen Nokian johtoon. Nokialla ei ole enää mitään, mitä ei ole muilla. Nokia oli selvä riski amerikkalaisille Microsoftille, joka teki kaiken estääkseen Nokian menestyvän!".

Ja mehän jo tiedämme, miten globalistien pankkiirioligarkismi toimii; se syö ja tuhoaa kaiken tieltään, jos se katsoo siitä itse hyötyvänsä. Näin tämä peli menee nykyisen monetarismin ruokkimana myös korporaatiomaailmassa ja siinä ei siis ajatella kansalaisten parasta ollenkaan!

Kyse on globaalista, ylikansallisesta ja parasiittisesta ihmiskunnan vastaisesta syövästä!

Eduskunnan suuri valiokunta arvioi hallituksen lääkkeet eurokriisiin -->

Aivan taatusti suuren valiokunnan arviot ovat todella huonoja (PS.: Näin myös tapahtui) ja hallituksen lääkkeet eivät tule auttamaan yhtään mitään! Ainoastaan yhdistelmästä Glass-Steagall - suora demokratia - velkaperusteisen monetarismin lakkauttaminen löytyvät oikeat lääkkeet!

Kahdeksan pankkia reputti EU-testin -->

Jaahas, todella vähän sinne päin tehdyt stressitestit näyttävät juuri sen, mitä oli odotettavissa: Ei juuri yhtään mitään oikeasta talousjärjestelmän tilasta! Jo pitkään on ollut tiedossa ainoa oikea stressitesti -->

‎"On olemassa täsmälleen yksi stressitesti joka pankeille voidaan suorittaa: Mistä korot maksetaan? (Valitettavasti tämä testi kertoo 100% varmuudella sen, että pankit pyörittävät velkapyramidiponzihuijaust​a.)" --> Lähde; http://ebolakani.blogspot.​com/2011/07/ei-otsikkoa-lu​it-oikein-tassa-ei-ole.htm​l.

No comments: