Friday, August 19, 2011

LaRouche -liikkeen viikkoraportti 18.8.2011: Dramaattisia tunnelmia systeemiromahduksen edetessä

Tälläkin viikolla olen ollut Facebookissa erittäin ahkera maailmanmenon statuspäivityskommentoija ja olen miettinyt minkälaisia koosteita toisin niistäkin tänne blogiin. Maailmanmeno on dramatisoitunut häkellyttäväksi myllerrykseksi ja se pistää miettimään tulevaisuutta monessakin mielessä ja siinä tämän blogin kohtalokin voi muuttua.... No, ajattelin tähän väliin laittaa alle lainattuna viimeisimmän äsken laittamani Facebook -statussisältöni, joka kuvannee ikäviä tunnelmia erittäin hyvin -->

LPAC Weekly Report ---> Ohhoh, olipas tämä dramaattista katseltavaa ja kuunneltavaa :( Paljon olen Lyndon LaRouchen esityksiä seurannut ja tässä oli jotain poikkeuksellista, jotain pelottavaa, kun Lyndonin esiintymisestä ja olemuksesta huokui aikaisemmin näkemätöntä väsymystä, huolta ja pelkoa.... Hyvin alakuloinen tunnelma kerta kaikkiaan!

Kuitenkin koko nelikko ko. videossa kannusti ja kannustaa meitä kaikkia, että ei saa luovuttaa, vaan pitää taistella viimeiseen asti hyvän puolesta!! ...Kuitenkin, olenhan minäkin sen havainnut ympärilläni, kuinka vähän ihmisiä oikeasti tajuaa ja välittää pitää huolta siitä, miten yhteiskuntaa pitää oikeasti hoitaa ja kehittää, sekä ennen kaikkia tajuta länsimaiden ongelman ydintä. Turhauttavaahan se on! Lopulta niin vähän ihmisiä tajuaa ihan kunnolla sen antiperiaatteellisen pahuuden voiman olemuksen, jota tässäkin videossa nimitetään oligarkkiseksi periaatteeksi ja joka on globaalin ekonomispoliittisen syövän generaattori.

Katson kuuluvani jo siihen vielä vähemmistöön, joka sen erittäin hyvin tajuaa ja siksi ymmärtää mm. juuri sen, miksi se pahuuden voima pitää tuhota ja miksi siinä käytännöllisin keino on juuri Glass-Steagall -lain uudelleen pystytys ymmärrettynä jo kaukaisista historiallisista prosesseista saakka! Se on tässä vaiheessa jopa tärkeämpää kuin rahan väärän syntymekanismin muuttaminen velkaperusteisesta yksityisestä rahasta velattomaan julkiseen rahaan, jota puolestaan talousdemokratialiike on tähdentänyt, mutta ei ole ollenkaan kiinnittänyt riittävää huomiota Glass-Steagall -standardiin! Nimittäin Glass-Steagall- laki on periaatteellinen täsmäase ottaa pankkiirioligarkiavallalta työkalut pois käyttää finanssivaltaansa!! Pankkiirioligarkialta on ensin otettava valta pois ja vasta sitten päästään toteuttamaan rahareformia oikeaan suuntaan! Tämä on totuus eikä se siitä miksikään muutu!!

...Hmmm., tässä pitäisi mennä nukkumaan, mutta en vain voi käsittää, miten esim. Jyrki Kataisen, Barack Obaman ja ennen kaikkea Rothschildin dynastian ja Britannian kuningashuoneen satanistien kaltaisia ihmisiä voi olla olemassa... Miksi niin paljon ihmisiä ei tajua tätä vaaraa ja ryhdy sitä vastaan... Ja perjantaihin yöunten jälkeen herättyäni pörsseissäkin on todennäköisesti taas erittäin dramaattinen päivä. Mutta mitä siitäkään on enää mihinkään seurantahyötyä, kun systeemi on kuollut alta ja viimeaikaiset pörssiheittelyt ovat siten vain kuolleen paniikkisia reaktioita kompuroida hautaan....

No comments: