Monday, February 20, 2012

Humaani moraali vs. oligarkkisen periaatteen moraalittomuus: Kai Sadinmaan aamuhartaus ja neofeodeelistava ekonominen sota ihmiskuntaa vastaan

Joka viikko pitää ainakin kerran voimakkaasti paheksuen tuomita transatlanttisen pankkiiri- ja eliittikartellin olemassaolo ja tekemisensä. Tällä kertaa niitä vasten kontrastoin Kai Sadinmaan aamuhartauden humaania ja hyvyydellistä sisältöä, joka on paljon ymmärtävä tästä ihmiskunnan vastaisesta tuhoprosessista ja parannuksen tarpeesta sen ikeestä pois pääsemiseksi. Kai toimitti hartauden 9. helmikuuta 2012. Verkkomediassa Riikka Söyring kirjoitti nauhalta talteen ko. hartauden ja lainaan sen kokonaisuudessaan tuohon alle:

Papin pysäyttävä aamuhartaus YLE:ssä ja kokonainen lainaus -->

"Etelä-amerikkalainen ihmisoikeustaistelija, ihmisoikeuskriitikko, köyhien puolustaja, piispa Helder Camara, sanoi että jos annat köyhille leipää, olet pyhimys. Silloin kaikki ylistävät sinua, hallitusta ja ministereitä myöten. Mutta auta armias, jos kysyt: "Miksi köyhillä ei ole leipää?"

Silloin olet kommunisti ja ties mikä.

Mitä te tuumaatte tästä? Te, rautavaaralaiset, hyrynsalmelaiset, sallalaiset, posiolaiset ja kaikki muut, joiden paikkakunnalla vaalien äänestysprosentti oli viidenkymmenen tuntumassa.

Arvostettu suomalainen talouslehti Taloussanomat kertoo Suomen takauksien Euroopan finanssikriisissä olevan suhteellisesti ottaen maailman suurimmat. Niiden pitäisi olla noin 3 miljardia. Ei. Viisikymmentä miljardia.

Suomen osuus on enemmän kuin Britannian ja Sveitsin osuus yhdessä.

Samaan tahtiin kuin meidän takaamamme miljardit virtaavat Kreikkaan ja muihin kriisimaihin, niin saman tien ne virtaavat sieltä ulos kansainvälisille suurpankeille, eikä kriisimaiden tilanne siitä yhtään parane, vaan pahenee, sillä niiden velkataakka vain kasvaa.

Tässä ei ole kyse kriisimaiden auttamisesta vaan pankkien puhalluksesta, jolla imuroidaan valtioiden rahat ennen niiden lopullista romahdusta.

Kun Suomen takaamat 50 miljardia lankeavat meille maksuun niin - Hyvää yötä Suomi.

Jatkosodan sotakorvaukset ovat tämän rinnalla lastenleikkiä.

Jeesuksen aikanakin oli järjestelmä, joka kuppasi köyhän ihmisen rahat rikkaiden taskuun. Se järjestelmä oli nimeltään Jerusalemin temppeli. Se oli suuri taloudellisen elämän keskus. Rahaa virtasi temppeliin monella tavalla, muun muassa uhrieläinten myynnillä.

Köyhät ihmiset pakotettiin tuhlaamaan viimeiset lanttinsa temppelissä toimitettuihin uhreihin, ja voiton korjasivat temppelin johto, ylin papisto, ja tätä vastaan Jeesus hyökkäsi.

Hän vastusti kiivaasti sellaisia käytäntöjä ja uskonnollisia säädöksiä, joilla ihmiset syrjäytettiin: työnnettiin ulos yhteisöstä, ja tämä periaate läpäisi kaiken mitä hän teki.

Vaikkapa kuuluisassa temppeliepisodissa, jossa Jeesus kaatoi rahanvaihtajien pöydät: Se oli provokaatio, korruptoituneen temppelin ja sen johdon köyhiä syrjäyttävää toimintaa vastaan. Siitä Jeesus sai kalliisti maksaa. Se oli yksi syistä, jonka vuoksi Jeesus päätettiin surmata.

Meillä on nyt ikioma Jerusalemin temppeli: Kansainväliset investointipankit, joiden aiheuttama tuho on mittakaavaltaan aivan toinen. Me olemme todistamassa järjettömän suurta taloudellista vallankaappausta, jossa suuret kansainväliset pankit raunioittavat Euroopan kansakunnat: Koko maailman, jos vastavoimia ei löydy.

Mutta, tämä tilanne on meille kutsu. Se on kutsu ja haaste jakamiseen ja yhteisöllisyyteen.

Kirkko on Kristuksen ruumis, jossa jokaisella on oma paikkansa ja tehtävänsä. Jos yksi jäsen kärsii, niin kaikki kärsivät.

Me elämme nyt etsikkoaikaa. Koko Suomen on nyt pukeuduttava säkkiin ja ripoteltava tuhkaa päälleen. Ensin hallitus ja eduskunta, sitten koko kansa.

On heittäydyttävä polvilleen ja rukoiltava, jotta me löydämme tien pois tästä pimeydestä.

Herra armahda meitä. Aamen.
".


Transatlanttisen eliitin epähumaani, moraaliton, harhainen ja sairas toiminta on jatkumassa kuitenkin yhä hälyyttävästi -->

Jan Hurrin juttu: Kriisiin uppoaa enemmän kuin Kreikalla oli velkaa ja Matti Mörttisen juttu: Puheenaihe: Kreikkalaiset ovat oikeassa --> Oma Facebook -kommenttini: "Oligarkkisen rahatalouden seinähullussa historiassa Kreikka -tapaus on varmasti kaikkien aikojen ennätys tyhmyyden ja epähumaaniuden saralla tähän mennessä. Mutta sekin on vasta pieni alku, jos nämä eliittipaholaiset saavat jatkaa juonitteluaan ja manipulointiaan yhä ja yhä!...".

Toki transatlanttinen pankkiiri- ja eliittikartelli hamuaa näillä manipuloinneillaan mm. Kreikan kansallisvaroja pelkästään omaan haltuunsa: Greece has 40 billion barrels of oil, and thousands of tons of Gold and Uranium.

Aivopesukin on yhä keskeinen pahuuden muoto tässä sekamelskassa: Suomen valtaeliitti ja media -rautanyrkin ote harakkaparven palleista.

Kaikki ihmistoiminta pitäisi muka alistaa oligarkkisen periaatteen ikeeseen totalitaarisesti "talouskasvun" aikaansaamiseksi (Eli eliitin rahatalouden pönkittämiseksi fyysisen ekonomian ja kansantalouden kustannuksella! --> Neofeodalismia):
Kainuun Sanomat Miten tehdä tulosta vanhuksilla?.

Kokoomuksen Jan Vapaavuori: Eläkeiät kytkettävä eliniän odotteeseen --> Oma Facebook -kommenttini: "Suomessakin jatkuu seinähullu neofeodaalistaminen hyvin monella rintamalla transatlanttisen pankkiiri- ja eliittikartellin lobbaamisen (Eli painostuksen ja pakottamisen) tuloksena, mistä eläkeikien korottamiset ovat vain yksi osa. Kuntauudistus, armeijamme NATOOn "valmistaminen" ja ACTA -sopimus ovat tällä hetkellä ne räikeimmät.".

Jotain positiivista sisältöäkin ilmentävää eli viime aikaista pankkiirioligarkiaa vastustavaa ja tuomitsevaa liikehdintää sentään tulee esille -->

Erikoinen protesti Espanjassa: Kylä otti pesetan käyttöön.

Italia löysi 6 000 miljardin dollarin väärennökset ja täydentävä selvitys: 2-17-12 UPDATE by David Wilcock…”SIX TRILLION IN “FAKE” FEDERAL RESERVE BONDS SEIZED IN ITALY” and “Lord James of Blackheath” Speech.

STOP ACTA! - Mielenosoitus Helsingissä La 25.2..

No comments: