Saturday, February 04, 2012

Iranin ja Syyrian kriisit Kolmannen maailmansodan sytyttäjinä transatlanttisen eliitin juonimana: Tilannekooste helmikuussa 2012

Vaikka täällä Suomessa päähuomio on viime aikoina kohdistunut presidentinvaaleihimme, niin maailmalla ehdottomasti tärkein ja vaarallisin (geo)poliittinen vyöryntä on Iranin ja Syyrian kautta syttymäisillään oleva Kolmas maailmansota! Siksi tarjoan strategisena huomautuksena tähän väliin siihen liittyvän ison tietopaketin (uutis)koosteina Verkkomediasta ja LaRouche -liikkeen LaRouche PAC -mediasta. Ensimmäinen on johtava uuden eli vaihtoehtomedian taho Suomessa ja jälkimmäinen otti akuutisti asiakseen ja esille ensimmäisenä mediana maailmassa jo viime syksynä tämän Kolmannesta maailmansodasta varoittamisen ja sen torppaamisen.

Huomaamme molempien medioiden koosteista, että transatlanttinen eliitti (Sven-Olof Jakobssonin kirja "Salainen asiakirja No 1" osaksi transatlanttisen eliittikartellin rakenteiden, ominaisuuksien ja menetelmiensä tutkimusta) valmistelee verkostoineen ja manipulointeineen laajamittaista ja varsin todennäköisesti jopa ydinaseilla käytävää sotaa, missä päätuhontakohteet ovat tavoitteellisesti Venäjä ja Kiina. Toisaalta "pilkka" voi sattua nilkkaan myös koko transatlanttisessa maailmassa kohtalokkaasti...

Transatlanttisen eliitin rahatalouden systeemi on nyt joka tapauksessa toivottomasti vararikossa ja solmussa, mistä johtuen he eivät halua sen systeeminsä selvittämisen ja pelastamisen sekä sitä kautta imperialististen haaveidensa uhaksi mitään muuta geopoliittista valtaa, joita tällä hetkellä edustavat juuri Venäjä ja Kiina tähdellisimmin, koska niiden ekonomiat ovat parhaillaan hurjassa laukassa etulyöntiasemaan transatlanttiseen omaan mahdottomuuteensa tuhoutuvaan systeemiin verrattuna.

Havaitsemmekin tästä eliittilännen vihanpidosta itää kohtaan sen, kuinka seinähullusti transatlanttinen valta ajattelee; heidän etunsa maksimoimiseksi he tekevät kaikkensa muiden etujen tuhoamiseksi ja tuhoaa samalla omatkin "mahdollisuutensa"... Havaitsemme erittäin selkeästi myös sen, kuinka lännen eliittiverkostot promotoivat ja lobbaavat toisiaan vastaan juuri Yhdysvaltojen, Britannian, Ranskan ja Israelin muodostamaa liittoa sekä Venäjän ja Kiinan (Plus Intian, Brasilian ja Etelä-Afrikan; ns. BRICS-maat) muodostamaa liittoa. Tarkastelupisteenä ja ko. vastakkainasettelun paljastajana on juuri totaalisen erilainen suhtautuminen näiden liittojen kesken tahallaan ko. länsi-imperialistisia tavoitteita varten muokattuihin kriisipesäkkeisiin Iraniin ja Syyriaan; ensin mainittu liitto haluaa jopa sotaratkaisua Iranin ja Syyrian suhteen ja jälkimmäinen vastustaa sitä erittäin jyrkästi...

Eli Iran ja Syyria ovat lähinnä "vain" astinlaudat globaalille "lopulliselle ratkaisulle"; toisin sanoen transatlanttisen eliitin havittelemalle maailmanhallitukselle, missä he haluavat nyt eritoten Venäjää rapautettavan myös sisältä päin, kuten oppositio- ja vallankumousmentaliteetin rakentamisessa sinne havaitaan. Onneksi on myös havaittavissa oikeaa vastustustakin näille sotaisille ja imperialistisille agendoille myös korkeilla paikoilla lännessä, mikä on omiaan hillitsemään ja viivyttämään seinähulluimpia visioita; vaan kuinka kauan se on mahdollista?!... Voidaanko koko sotaskenario välttää?!... Seuraavassa pidemmittä alustuksitta runsas kooste ko. maailman- ja ydinsodan uhasta etenkin tämän vuoden alun käänteiden valossa:

Verkkomedia (Uutisia ja monitorointeja aihepiireittäin tammikuun 2012 alusta alkaen)

SYYRIAN KAAPPAAMINEN GLOBALISTI-IMPERIALISMIN PELINAPPULAKSI --->

Tilanne Syyriassa kiristyy: Arabiliitto keskeytti Syyrian tarkkailuoperaation: "Iranin ja Syyrian sotilaalliset silmukat kiristyvät yhtäaikaisesti. Arabiliitto ilmoitti lauantaina keskeyttävänsä tarkkailuoperaation Syyriassa lisääntyneen väkivallan johdosta. Saudi-Arabia liittolaisineen aseistanee ja rahoittanee Syyrian kapinallisia. Venäjä puolestaan on yhä tiukemmin Syyrian hallinnon tukena.".

Tähtäimessä Syyria: Israel-myönteinen kansalaisjärjestö pyrkii Libyan sodan toisintoon.

Venäjä vahvisti kantansa Syyriaan kysymykseen: "Venäjä vahvisti uudelleen YK:n turvallisuusneuvostossa, että se äänestää Syyrian päätöslauselmaa vastaan, jos se pitää sitä virheellisenä ja katsoo sen syventävän konfliktia maassa. Sisäinen poliittinen kriisi on vielä voitettavissa, sanoi Venäjän pysyvä YK-edustaja Vitali Tshurkin. Osapuolilla on mistä neuvotella ja tätä varten on aloitettava vuoropuhelu.".

YK:ta odottaa uusi taistelu Syyrian puolesta: "Aseistautunutta oppositiota vastaan tapahtuneen monituntisen yhteenoton jälkeen Syyrian hallituksen alaiset asevoimat ovat vallanneet takaisin Damaskuksen itäpuolen esikaupunkialueet. Oppositio on puolestaan ilmoittanut perääntyneensä taktisista syistä.".

Kiina ei hyväksy pyrkimyksiä 'hallituksen vaihtamiseksi' Syyriassa: "Kiinan pysyvä YK-edustaja Li Baodong sanoi tiistaina, että Kiina ei hyväksy voiman käyttöä Syyrian ongelmien ratkaisemisessa, ei pyrkimyksiä Syyrian "hallituksen vaihtamiseksi" eikä muitakaan toimia, jotka loukkaavat YK:n peruskirjaa ja ovat normaalien kansainvälisten menettelytapojen vastaisia.".

Venäjällä valmistellaan Syyrian konfliktin osanottajien tapaamista: "Venäjä on kutsunut Syyrian selkkauksen eri osapuolet neuvotteluihin Moskovaan, kertoi YK:n turvallisuusneuvoston Venäjän pysyvä edustaja Vitali Tshurkin tiistaina. Syyrialaiset osapuolet voisivat tapaamisessa käsitellä kaikkia mahdollisia kysymyksiä ilman minkäänlaisia rajoituksia ja erillään muun muassa Arabiliiton suojeluksessa tapahtuvista syyrialaisten osapuolien välisistä neuvotteluista.".

Iso-Britannia vaatii pakotteita Syyrialle - Venäjä antoi varoituksen!: "Iso-Britannia vaati keskiviikkona kovempia pakotteita Syyrialle, jossa Arabiliiton tarkkailuoperaation kerrotaan epäonnistuneen tehtävässään lopettaa levottomuudet. Venäjä kuitenkin näytti rajalinjat YK:ssa ja kertoi Kiinan kanssa estävänsä turvallisuusneuvostossa sotilaallisen intervention päätöslauselmat.".

Persianlahden öljyvaltiot vesittämässä Arabiliiton tarkkailijoiden työn Syyriassa: "Persianlahden öljyrikkaiden monarkioiden yhteistyöneuvosto (Gulf Cooperation Council GCC) saattaa vesittää Arabiliiton tarkkailjoiden työn Syyriassa. Erityisesti Saudi Arabia haluaa peruuttaa koko operaation Syyrian kanssa syntyneiden erimielisyyksien kanssa.".

Syyrian oppositio haluaa edelleen ulkoista interventiota: "Syyrian oppositio ei ole luopunut ajatuksesta ulkoisesta interventiosta, sanoi Venäjän varaulkoministeri Mihail Bogdanov uutistoimisto ITAR-TASS:ille tiistaina antamassaan haastattelussa.".

Syyrian puolustusministeri vieraili venäläisillä sota-aluksilla Tartusin satamassa: "Syyrian puolustusministeri Dawoud Rajha vieraili sunnuntaina venäläisellä Admiral Kuznetsov -lentotukialuksella, joka johtaa Syyrian Tartusin satamaan lauantaina saapunutta venäläistä laivastosaattuetta.".

Länsimaiden tiedustelupalvelut ja erikoisjoukot kouluttavat Syyrian kapinallisia: "Useat mediat Britanniassa vahvistavat maan erikoisjoukkojen kouluttavan Syyrian kapinallisia. Toimintamalli on sama kuin Libyassa, jossa SAS-joukot olivat paikalla ennen NATO:n sotilaallista interventiota. 'Velvollisuus suojella' -interventio on siis toistumassa ja 'Vapaan Syyrian Armeija' on tosiasiassa NATO:n luoma sotilasjärjestö.".

Venäläiset sota-alukset saapuvat Syyrian Tartusin satamaan.

Amerikka valmistautuu sotilaalliseen väliintuloon Syyriassa: "Damaskoksesta kaikuu kritiikkiä Yhdysvaltain päätökselle lähettää lähettiläs Kairoon, Arabiliiton keskusteluihin lopettaa Assadin hallinto – tarvittaessa vaikka väkivalloin. Lontoossa toimiva poliittinen analyytikko Chris Bamberyn mukaan Yhdysvallat valmistelee sotilasoperaatiota Syyriaan.".

Damaskoksessa vaadittiin kansallista yhtenäisyyttä ja torjuttiin ulkoinen puuttuminen Syyrian asioihin: "Tuhannet ihmiset kokoontuivat tiistaina Damaskoksen Sabaa Bahrat -aukiolle vaatiakseen kansallista yhtenäisyyttä ja torjuakseen ulkoisen puuttumisen Syyrian sisäisiin asioihin.".

LaRouche -liikkeen aiheeseen liittyviä uutisia LaRouche PAC -sivustolta: Syrian Opposition Figure Tied to British Intelligence's Anti-Russian Operations, Eurasian Giants Stand with Russia Against British `Regime Change' War Drive, Russia Stands Firm Against British War Drive for Syria, India, Pakistan, and South Africa Join Russia and China at UN Security Council, Against Britain's Plan for Syria, Arab League Suspends Monitor Mission In Syria, Arab League Observer Mission Documents War Against Syria, Russia Submits Another Amended Security Council Draft Resolution on Syria, Fresh Efforts To Target al-Assad in Syria, Arab League Foreign Ministers Meet on Syria Mission, War Avoidance Push-Back on the Syria Battle Front.

IRANIN TUHOAMINEN OSANA KOLMANNEN MAAILMANSODAN SYTYTTÄMISTÄ --->

Analyysi: Miksi Israel ja USA tahtovat tuhota Iranin?: "On erittäin tärkeää miettiä syitä, jotka ovat johtaneet Israel & USA -eturintaman jatkuvaan valtioterrorismin harjoittamiseen. ”Ennalta ehkäisevän sodan" doktriinista on saanut kärsiä ennen muuta muslimimaailma, joka on tullut alituisesti demonisoiduksi valtamedian välityksellä. Syynä Israelin ja USA:n mahdolliseen tulevaan hyökkäykseen Iraniin ei tule olemaan esimerkiksi Iranin ydinohjelma, vaan motiivit aggressioon ovat Israel-myönteisen eliitin maailmanvaltaan liittyvät poliittiset tavoitteet. Niihin kytkeytyvät finanssipoliittiset ja taloussektorin intressit.". --> Huom.: Tämä juttu ei tunnista perimmäistä Lontoon city ja Brittimonarkia -keskeistä transatlanttisen eliitin juurta tässä katsannossaan! Muutoin oivallinen juttu.

Massiiviset sotavoimat kerääntyvät Irania vastaan - käynnissä myös ydinsotaharjoitus?: "Verkkomediassakin huomioitiin saudiarabialaisen ja ranskalaisen hävittäjän törmäys harjoituksessa, jota ei valtamediassa ole uutisoitu. Tutkiva journalismi paljasti myös, että kyseessä oli Miragen ydinaselavetti. Nyt lasketaan yhteen historiallisia laivastovoimia, jotka ovat kerääntyneet Arabianmerelle Irania vastaan.".

Persianlahti täyttymässä uusista sotaharjoituksista: edessä kolmas maailmansota?: "Iran ilmoitti aloittavansa pian uuden merisotaharjoituksen ja tänään lauantaina käynnistyi myös Vallankumouskaartin (IRGC:n) maasotaharjoitus. Samaan aikaan Israel ja USA aloittelevat omaa sotaharjoitusta Israelissa ja Persianlahdella. Russia Todayn haastattelussa todetaan Iranin vastaisen sodan aiheuttavan Kiinan ja Venäjän ajautumisen mukaan konfliktiin. Näemmekö nyt suursodan – mahdollisen seuraavan maailmansodan syttyvän?".

Yhdysvallat, Britannia ja Ranska valmistautuvat sotaan: "Yhdysvallat, Britannia ja Ranska ovat aloittaneet joukkojen sijoittamisen Persianlahden alueelle, mikä asiantuntijoiden mukaan merkitsee valmistautumista sotaan Irania vastaan. Ensimmäiset sotatoimet voidaan käynnistää kesän alussa, he arvioivat.".

Iranin presidentti: Länsivallat perustivat Israelin hallitsemaan Lähi-itää: "Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad sanoi hegemoniaa tavoittelevien voimien asettaneen Israelin hallinnon Lähi-itään 'historiallisena juonena' saavuttaakseen vallan alueella. Presidentin näkemyksen mukaan länsimaat ovat romahduksen partaalla ja maailman tulisi etsiä kapitalismille parempia vaihtoehtoja.".

Aasia haastaa Yhdysvallat ja Euroopan Iranin kysymyksessä: "Kiina, Intia ja Turkki ovat varoittaneet, että ne eivät yhdy Iranin öljyntuontikieltoon ja että ne osaltaan pyrkivät estämään Yhdysvaltoja saartamasta Iranin öljynvientiä. Japani ja Etelä-Korea aikovat seurata esimerkkiä.".

Israelin ministeri: Iranin ympärille luotava täydellinen ilma- ja merisaarto: "Israelin valtionvarainministeri Yuval Steinitz sanoi Bloombergin Businessweekin haastattelussa, ettei EU:n asettamat uudet Iran-pakotteet, jotka asettavat öljyn tuonnille kiellon, ole ollenkaan tarpeeksi voimakkaita. Hän vaati kaiken liikenteen sulkemista Iranista.".

Kiina arvostelee EU:n toimintaa: "Kiina on arvostellut EU:n Iranin vastaisia pakotteita, kertoi maa valtiollinen uutistoimisto Xinhua. Sokea painostaminen ja pakotteiden käyttöön otto ei ole rakentava lähestymistapa, korostaa Kiinan ulkoministeriö.".

Britannia uhkaa lähettää lisää laivastovoimia Persianlahdelle: "Britannia saattaa lähettää lisävahvistuksia turvaamaan strategista Hormuzin öljyreittiä mahdollisen Iranin sulkuyrityksen varalle, puolustusministeri Hammond sanoi tiistaina. Sunnuntaina Britannia liitti HMS Argyll -aluksen lähinnä amerikkalaisista aluksista koostuvaan laivasto-osastoon.".

Euraasian kolmiliitto: Iranin strateginen tärkeys Venäjälle ja Kiinalle: "Muutamia poimintoja Mahdi Darius Nazemroayan pitkästä ja selkeästä artikkelista GlobalResearch sivulta. Kirjoitus tuo selkeästi esiin sen tosiasian, ettei kukaan (siis "Usrael" Natolla terästettynä), joka yrittää tätä geopoliittista kolmiliittoa hajottaa ja sen rauhaa rikkoa, jossa SCO (Iran, Venäjä, Kiina ja alueen muutamat pikkumaat) muodostavat kiinteän ytimen, voi odottaa selviytyvänsä helpolla.".

Yhdysvaltain uusi puolustuspolitiikka vaarantaa Kiinan ja USA:n välisen luottamuksen: "Presidentti Barack Obaman visioima uusi puolustuspolitiikka saattaa uhata Yhdysvaltain ja Kiinan välistä luottamusta, sanovat kiinalaisasiantuntijat. Luvatessaan pienentää USA:n asevoimia kokonaisuutena hän samalla siirtää maan sotilaallisen painopisteen Aasian–Tyynenmeren alueelle.".

EU:n ulkoministerit vahvistivat uudet ja kovat Iran-pakotteet: "EU:n ulkoministerit ovat päättäneet maanantaina asettaa Iranin öljytuonnille saarron, vahvistivat Eurooppalaiset diplomaatit. Asiasta uutisoi Iranin kansainvälinen uutistoimisto Press TV. Yksityiskohdat päätöksestä tulevat myöhemmin, mutta pakotteet astuvat voimaan viiden kuukauden aikana 1.7.2012 mennessä.".

Hälyyttävä uutinen Iranista: Hormuz tullaan 'ehdottomasti' sulkemaan: "Jännitteet Persianlahdella ovat lähestymässä katkeamispistettä kun Iranin johtava virkamies sanoi Iranin 'epäilemättä' aikovan sulkea Hormuzinsalmen, jos EU:n öljysaarto Iranin öljyvientiä vastaan aloitetaan. Asiasta kertoi puolivirallinen iranilainen uutistoimisto Fars ja venäjän kansainvälinen uutistoimisto RT.".

Iranin kansainvälinen uutistoimisto sensuroitiin Britanniassa: "Iranin kansainvälinen uutistoimisto Press TV on joutunut sensuurin kohteeksi Iso-Britanniassa. Informaatiosodan kiihtyessä Irania vastaan myös propagandan otteet ovat koventumassa ja Teheranin kykyyn vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin rajoitetaan. Verkkomedia tulee jatkamaan Press TV:n säännöllistä monitorointia.".

'Näpit irti Iranista ja Syyriasta!' - BRICS-maat antavat tukensa Venäjälle: "Venäjä on toistuvasti varoittanut sotilaallisista interventioista Iraniin ja Syyriaan ja hylännyt kaikki yksipuoliset sanktiot maita vastaan. Sotilaallisilla toimilla Irania vastaan olisi 'katastrofaaliset seuraukset' totesi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov keskiviikkona vuotuisessa lehdistötilaisuudessa.".

USA:n puolustusministeri: 'Yhdysvallat täysin valmistautunut sotaan Irania vastaan': "Washington ilmoittaa olevansa valmis ryhtymään sotaan Hormuzinsalmessa minä hetkenä tahansa. Yhdysvaltojen armeija ei tarvitse lisäkeskityksiä mahdollista Iran-konfliktia varten, sanoi Yhdysvaltojen puolustusministeri Leon Panetta.".

Global Times: Yhdysvaltain sotilaalliset toimet edistävät Kiinan ja Venäjän liittoutumista: "Yhdysvalloilla on ollut melkoisesti päänvaivaa Keski-idässä, erityisesti Irakin ja Afganistanin ruutitynnyreissä. USA oli myös edesauttamassa Jugoslavian hajoamista ja Slobodan Milosevicin hallinnon kaatamista. Nyt Yhdysvallat valmistautuu yhteenottoon Iranin kanssa ja näyttää luottavan menestykseensä.".

Yhdysvallat rikkoo kansainvälistä lakia uhkaillessaan Latinalaisen Amerikan maita : "Washingtonin uhkailut niitä Latinalaisen Amerikan maita kohtaan, jotka ottivat vastaan Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejadin vierailut, rikkovat kansainvälistä lakia, sanoi Latinalaisen Amerikan maiden parlamentin (Latin American Parliament, Parlatino) jäsen Roy Daza maanantaina.".

Israelin entinen tiedustelu-upseeri: Iranin-sota käynnistetään Pearl Harbor -tyylisellä tekosyyllä: "Jerusalem Postin artikkelissa vihjataan, että Yhdysvallat järjestää provokaation, jotta hyökkäykselle saadaan oikeutus.".

YK tulee tutkimaan iranilaisen tiedemiehen murhan: "YK tulee tutkimaan iranilaisen tiedemiehen murhan, sanoi YK:n pääsihteerin tiedottaja Martin Nesirky torstaina. Kommentoidessaan viime vuosina tehtyjä iranilaisten ydintutkijoiden murhia hän sanoi, ettei hänellä toistaiseksi ole tietoja näistä teoista, mutta hän on valmis kertomaan yksityiskohdista myöhemmin.".

Obaman ex-neuvonantaja: 'Presidentti on valmis sotaan Iranissa': "Obaman entinen neuvonantaja Dennis Ross sanoo USA:n presidentin tehneen selväksi kantansa. Obama on valmis käyttämään voimaa Irania vastaan, jos sille on tarvetta. 'Iranilaisten ei tule koskaan kuvitella, että voimankäytölle olisi mitään kynnystä', hän sanoi.".

Georgian oppositio paljastaa sotasuunnitelmia: USA:n tukikohtia ja sairaaloita Georgiaan: "Yhdysvallat kustantaa sairaalalaitosten rakentamista Georgiassa valmistautuessaan sotilaalliseen selkkaukseen Iranin kanssa, kertoo Georgian oppositioliikkeen jäsen Elizbar Javelidge. Akateemikon mukaan tämä selittää sen, miksi presidentti Saakashvili kehottaa avaamaan uusia sairaaloita alueille.".

Medvedev ja Ahmadinejad keskustelivat Iranin ydinongelmasta: "Venäjän presidentti Dimitri Medvedev ja Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad ovat keskustelleet puhelimitse Iranin ydinongelmasta ja Lähi-idän, mm. Syyrian tilanteesta. Kremlin lehdistöpalvelu ilmoitti, että osapuolet olivat vakuuttuneita siitä, että alueen ongelmat voidaan ratkaista ainoastaan sellaisten neuvotteluiden avulla, johon osallistuvat kaikki osapuolet.".

USA:n armeija lähettämässä Israeliin joukkoja Iranin sotaa varten: "USA:n armeija valmistautuu massiiviseen sotilasoperaatioon Irania vastaan lähettämällä aseistusta, sotalaivoja ja tuhansia sotilaita Israeliin. Asiasta uutisoi Iranin kansainvälinen uutistoimisto PressTV.".

Yhdysvaltain erikoiskommandot kouluttavat Persianlahden liittolaisia.

LaRouche -liikkeen aiheeseen liittyviä uutisia LaRouche PAC -sivustolta: Panetta Worries Aloud about Israeli Preventive Strike on Iran, U.S. Intelligence Community Assessment: Iran Has Not Decided to Pursue Building Nuclear Weapons, Grain Ships, Food Deliveries to Iran Continue to Be Blocked, As Intended by the British Empire War and Sanctions Policy, "Don't Underestimate Obama" (And His Craziness), Israeli Journalist Cautions, CBS "60 Minutes" and News Media Foist Hoax on Public With Outdated Panetta Interview, "Russia Today" Keeps Eye on Possible Tactical Nuclear Strike Against Iran, Pentagon War Planners Aggressively Pushing for Capabilities To Be Used Against Iran, European Banks Block Iranian Grain Imports, General Dempsey: "Premature" To Use Military Force Against Iran, ISIS Report: Iran Won't Pursue a Nuclear Weapon Program in 2012, Obama, British Beat Drums of War, Riedel: Iran Is Not an Existential Threat to Israel or the United States, Russia, China Engage Iran in War Avoidance Diplomacy, Ha'aretz: Pressure Coming from Washington to Prevent Israeli Strike Agianst Iran, War Avoidance Efforts Intensify, but British Won't Say "No" to War, Top Intelligence Veteran Bruce Riedel Blasts Obama's Iran War In Cooperation with Top Military Brass, Put London, Israel, U.S. on List of Terrorist States, British Empire All But Admits Killing Iranian Scientists; Sets Up U.S.A. as Target, Iran Blames British Intelligence for Assassinations of Scientist in Official Letter, Top US Nuclear Expert Tells Obama: There Is No Weapons Threat From Iran, Provocative Iran Oil Sanction Is Also "Groundless", New U.S. Megabase in Afghanistan Aimed at Iran.

VENÄJÄN (JA KIINAN) HEIKENTÄMINEN JA SEN (NIIDEN) KAAPPAAMINEN OSAKSI GLOBALISTI-IMPERIALISMIA --->

Moskova: Hyökkäys Iraniin on suora uhka Venäjän turvallisuudelle: "Kolme jättimäistä USA:n Nimitz-luokan lentotukialusta on ryhmittymässä Iranin edustalle, ja paineet Persianlahdella kasvavat. Venäjän varapääministerin ja entinen Venäjän NATO:n lähettilään Dimitri Rogozinin ilmoitus ei jätä tulkinnan varaa: Iranin vastainen konflikti on suora uhka Venäjän turvallisuudelle.".

Putin: USA:n ohjuspuolustusjärjestelmä suunnattu Venäjää vastaan: "Venäjän pääministeri Vladimir Putin on vakuuttunut, että USA:n ja Naton Euroopan ohjuspuolustusjärjestelmä on suunnattu Venäjän ohjus- ja ydinvoimien puolustuspotentiaalia vastaan. Nyt ei ole Iranin tai Pohjois-Korean taholta tulevaa uhkaa, huomautti Venäjän pääministeri ”Kylmä sota” -nimisessä dokumenttielokuvassa, jonka Venäjän television ykköskanava esitti torstai-iltana. Vladimir Putin sanoi, että järjestelmä kattaa Venäjän alueen aina Uralille asti ja ulottuu näin maan kaikkiin ydinvoimien tukikohtiin.".

Rogozin: Yhdysvaltain ohjuskilven sijoittelut osoittavat sen Venäjä-vastaisuuden: "Yhdysvaltain ohjuskilven eri osien sjoittaminen Euroopaan osoittaa ohjuskilven Venäjä-vastaisen luonteen, sanoi Venäjän varapääministeri Dmitri Rogozin Moskovassa torstaina Radio Echo -uutiskanavalla.".

Venäjän strategiset ohjusjoukot ovat nyt korkeimmassa hälytysvalmiudessa: "Venäjä on asettanut motorisoidut strategiset ohjusjoukot harjoituksiin. Ohjusjoukkojen tiedottaja, eversti Vadim Koval kertoi 16. tammikuuta alkaneen harjoitusten sarjan nostavan ohjusjärjestelmät korkeaan valmiustilaan. Harjoitukset kestävät helmikuun 3. päivään saakka.".

USA ei edelleenkään anna Venäjälle juridisesti päteviä turvallisuustakuita: "USA on valmis vakuuttamaan kirjallisesti, ettei Euroopan ohjuspuolustusjärjestelmä ole suunnattu Venäjää vastaan, sanoi maan apulaisulkoministeri William Burns keskiviikkona Kommersant-lehdelle antamassaan haastattelussa. .... Samalla hän kuitenkin myönsi, ettei Washington anna juridisesti velvoittavia takuita, joita Venäjä on vaatinut.".

LaRouche -liikkeen aiheeseen liittyviä uutisia LaRouche PAC -sivustolta: Obama Greets Georgia's Saakashvili in White House, Topic Is War with Iran, Russia, British Empire Trying To Break Resistance To World War, Senior Russian Figure Igor Ivanov Calls for U.S.-Russian Cooperation in the Arctic, Russian War Avoidance: "We Will Keep Everyone from Making Radical Moves", War Provocation: Obama's China Ambassador Talks of Revolution, It Is a British Drive for War, Russia Blasts Project Democracy Regime-change Specialist, Attack on Iran Would Trigger a "Chain Reaction": Lavrov, The U.S. Intends To Control the Entire Eurasian Landmass, Chinese Admiral Warns, Russian Defense Ministry Sources Again Signal: Strike on Iran Would Be Strategic Showdown, China: Obama on Insane Drive for Global War, Chinese React to New U.S. Defense Guidelines, Firmly But Calmly, China Must Cooperate with Russia To Prevent Iran War, The Internet Dimension of British-Led Subversion Against Russia, Russia Highlights New Radar Station Under Construction in Irkutsk, China Responds to Obama's Imperial War Policy, Russians Identify Obama Administration's Adoption of Cheney's "Prompt Global Stike" Stratgey, Bankrupt British Empire Keeps Pushing to Overthrow Putin, Soros and His Drug-gang Are Financing Russian Protests Through Georgia.

LIBYAN SODAN JÄLKEINEN GLOBALISTI-IMPERIALISMI JA EPÄHUMAANI RIKOLLISUUS --->

Amnesty: kidutus ja murhat jatkuvat Libyassa: "Amnesty Internationalin äskettäin julkaiseman raportin mukaan vankien kidutus Libyassa on ollut yleistä viime kuukausina ja moni on kidutetuista on menehtynyt.".

Ranska lähetti sota-aluksia Libyan öljysatamiin: "Kaksi ranskalaista sota-alusta saapui Tripoliin tiistaina tuoden mukanaan laivaston sotilaita, joiden on tarkoitus kouluttaa Libyan laivastoa ja turvata öljysatamia, kertoi Libyan puolustusministeriön viranomainen. Länsimaat ovat huolissaan Libyan kapinallishallinnon kyvystä turvata Välimeren rannikkoa.".

Italia lähettämässä sotavoimia Libyaan: "Press TV kertoi lauantaina Yhdysvaltain maihinnoususta Bregaan. Tiedot odottavat yhä lisävahvistuksia. Israelilainen Arutz Sheva puolestaan kertoo, että Libyan kapinallishallinto ja Italia olisivat solmineet sopimuksen italialaisten joukkojen saapumisesta Libyaan koulutus- ja rajaturvatehtäviin: Päätehtävänä öljykohteiden suojelu.".

USA suorittanut maihinnousun Libyaan 12 000 sotilaan voimalla: "Yhdysvallat on lähettänyt divisioonan verran sotilaita sodan repimään Libyaan. Asharq Alawsat -sivuston mukaan joukot ovat nousseet maihin Bregan rannikkokaupungissa. Joukkojen lähettämisen kerrotaan liittyvän alueen vakauttamiseen ja ne ottavat valvontaansa maan tärkeimmät öljykentät ja strategiset satamat.".

Venäjä vaatii tutkimaan Libyan pommitukset: "Venäjä vaatii tutkimaan huolellisesti NATO:n sotaoperaatiot Libyassa, sanoi Venäjän varaulkoministeri Gennadi Gatilov tiistaina.".

Yhteenottoja ja uusia uhreja Libyassa: "Vähintään kaksi ihmistä on kuollut ja kymmenet ovat loukkaantuneet viime päivien aseellisissa yhteenotoissa Muammar Gaddafin hallinnon kannattajien ja hallituksen joukkojen välisissä yhteenotoissa, kertoi brittiläinen BBC-televisioyhtiö maanantaina.".

Libyassa yli 8 500 ihmistä laittomasti pidätettynä: "Yli 8 500 ihmistä on pidätettyinä Libyassa epäinhimillisiin olosuhteisiin ilman oikeus- tai tuomioistuinkäsittelyä, ilmenee Sawasiya-ihmisoikeusjärjestön keskiviikkona julkistamassa raportissa. Suuri osa kapinallishallinnon vangeista on Gaddafin hallinnon sotilaita ja kidutus on säännönmukaista.".

Gaddafin tytär vaatii ICC:tä tutkimaan isänsä kuoleman olosuhteet: "Libyan entisen johtajan tytär Ayesha Gaddafi vaatii Kansainvälisen rikostuomioistuinta (International Criminal Court, ICC) tutkimaan olosuhtet, joissa hänen isänsä Muammar Gaddafi kuoli, uutisoi brittiläinen The Guardian ‑lehti perjantaina.".

Lyhyesti Libyasta, osin epävirallisesti 28.1.2012.

LaRouche -liikkeen aiheeseen liittyviä uutisia LaRouche PAC -sivustolta: Primakov Warns: No Libya Scenario for Syria.

Ja kuten huomataan, niin Egyptikin on kaikkea muuta kuin rauhoittunut globalisti-imperialistien juonittua sinne kätyrisotilasjuntan (Valtamediassa orwellilaisella kielellä "sotilasneuvosto") ns. arabikevään varjolla --->

Yli 70 kuoli jalkapallomellakassa Egyptissä – maahan suruaika ja

Egyptiläiset vaativat Yhdysvaltain suurlähetystön sulkemista: "Egyptiläiset ovat tuominneet Yhdysvaltain sekaantumisen Egyptin sisäisiin asioihin, ja ihmiset vaativat Kairossa sijaitsevan Yhdysvaltain suurlähetystön sulkemista.".

ISRAEL TRANSATLANTTISEN ELIITIN SOTA- JA EPÄVAKAUTTAMISKÄTYRINÄ --->

Presidentti Abbas: Rauhanneuvottelut Israelin kanssa ovat loppuneet: "Israelin pommittaessa hävittäjillään säännöllisesti Gazan aluetta ja perustaessa uusia siirtokuntia palestiinalaisalueille palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas vahvisti, että rauhanneuvottelut Israelin kanssa ovat päättyneet.".

Venäjä tukee Palestiinan jäsenyyttä kansainvälisissä organisaatioissa: "Venäjän YK-lähettiläs Vitali Tshurkin sanoi tiistaina, että palestiinalaishallinnolla on täysi oikeus olla kansainvälisten organisaatioiden jäseniä ja että se voi luottaa Moskovan tukeen tässä asiassa.".

Israel valmistelee suurta hyökkäystä Gazaan: "Huolen aiheena on parantunut panssarintorjunta, kun Hamas ja Jihad valmistautuvat torjumaan hyökkäyksen, kertoo Israelin vanhempi upseeristo. Esikunnan komentaja on käskenyt eteläisen armeijakunnan valmistautumaan seuraavaan Gaza-operaatioon, jonka odotetaan alkavan lähikuukausien aikana.".

LaRouche -liikkeen aiheeseen liittyviä uutisia LaRouche PAC -sivustolta: Herzliya Conference Used To Make Big War Push, U.S.-Israeli Military Maneuvers Back on for October, U.S. Calls Off Largest-Ever Joint Military Exercise With Israel, Israeli 'False Flag' Terror Operations Exposed, Former Israeli Chief of Staff Halutz: 'Iran Does Not Pose an Existential Threat to Israel'.

LOPUKSI LAROUCHE -LIIKKEEN SYVENTÄVIÄ AINEISTOJA --->

Transatlanttisen eliitin pääkätyrit sekä sodan- ja länsi-imperialismin laajennuskohteet:

Cameron Coming To Plan World War III with Obama,
Britain's Cameron Demands the Queen's War!,
Nerobama Announces His Imperial War Plan,
Jeff Steinberg: Until Obama Is Removed, We Are on the Edge of War,
British Colonialism on Display Once More in South Atlantic,
China: Respond to Philippines Provocation, But Not Militarily,
New War Front in Asia Is Under the Waves, Key Nations Warn,
Unrelenting British-Coordinated Campaign to turn Nigeria into a Failed State,
Nationhood of Nigeria and Neighboring Countries Being Targetted,
Obamas Hypocrisy: Skirting ICC To Send Troops to South Sudan,
David Cameron Can't Hide the History of British Colonialism ja
British See Malvinas, South Atlantic as Yet Another Potential War Zone.

Videoita viime vuoden lopulta lokakuun ja joulukuun väliltä Kolmannen maailmansodan akuutin uhan ensimmäisistä tunnistamisista:

Gorbachev & Obama: Made in London: "If the Russians understand where Gorbachev comes from, as a traitor to Russia, then they can understand what Obama is and why, if the planet is to avert both an imminent hyperinflationary collapse and a thermonuclear confrontation, Obama must be taken out of the US presidency so the emergency measures which must be taken, can be -- immediately.",

Jeff Steinberg: LaRouche's Role in Catalyzing Global Resistance to WWIII: "Jeff Steinberg of E.I.R. discusses the central role that LaRouche has played to catalyze a global resistance to the British plans for thermonuclear World War III. Steinberg gives a window into the back-story behind the resistance inside Israel today; namely, LaRouche's direct dialogues with leading Israeli patriots, including Abba Eban, stretching all the way back to the early 1970's.",

Strategic Defense of Humanity: "Were the United States to eject Obama, and to reciprocate Russia's offer for an S.D.E., we would not only avert the danger of thermonuclear war in the short term, but we could eliminate the reason for humanity to ever go to war. Peace, is not the negation of conflict; it’s an active commitment among all peoples to "the common aims of mankind".",

Diane Sare: In Response to Medvedev: "In the unacceptable silence from the Obama Administration following Russian President Dmitri Medvedev's stern warning that Russia will not accept the war mongering coming from the British Empire and its outposts, U.S. Federal candidate Diane Sare (NJ) issues a response to Russian President Dmitri Medvedev on behalf the of the Slate of Six Federal candidates in the United States.",

Russia Steps In: "With the delay of Britian’s plans for World War III, due to the opposition coming from inside the military layers of the United States, Russia has stepped in, putting it’s own resources at risk, in a bold move to shut down the threat of war.",

Behind the Veil of 'Humanitarian Intervention': "A news update on the most recent aggressions made against the nations of Iran and Syria, and the real intentions that lie behind the veil of 'humanitarian intervention'.",

Dr. Hans Blix to EIR: IAEA Report Is No Justification for War: "Executive Intelligence Review interviews Dr. Hans Blix, on his expert opinion of the conclusions of the recent IAEA Report. Dr. Blix shows that the evidence is not there to support the cry for war against Iran.",

Helga Zepp-LaRouche Call to Action to Stop WWIII: "In view of the danger of a military strike against Iran and Syria, Helga Zepp-LaRouche, chairwoman of the Civil Rights Solidarity Movement (BüSo) and of the German Schiller Institute, has issued a call to all governments, that they publicly declare that their country will not, under any circumstances, take part in a war against Syria or Iran.",

British War of Thermonuclear Genocide: "The British Empire has always used famine, pestilence, and war to cull the human population. WWI killed at least 35 million people. WWII killed 60 million. But the intended death toll of a thermonuclear World War III is on the scale of several billion. As long as Obama remains in the White House, this global holocaust is virtually guaranteed.",

From Syria to Iran: The Drive for Nuclear World War: "While the attention has, momentarily, shifted from Syria to Iran, the goal of the British empire remains the same: destroy any semblance of stability in the world through nuclear world war.",

Israel: A Sacrifice for WWIII?: "As reported in an earlier blog posting, Israel's Netanyahu and Barak, are moving to strike Iran, leaning on getting one more voice of support from the 8-man Security Cabinet. The opposition is an expression of the resistance the British are finding to their intent to ignite the New Balkans into world war.

Also watch:
1) Weekly Report: "World War Three"
2) A Warning from Lyndon LaRouche.",

Syria - Potential Detonator of World War: "The British Empire intends to use regime-change in Syria to detonate the "New Balkans" region and trigger World War III. This outcome is virtually guaranteed, unless we move with urgency to isolate Obama and constitutionally restrict his influence over the power of the United States Presidency.",

Obama's Attack on Iran is an Act of Insanity.: "Obama's entire reasoning for escalating tensions with Iran has been called into question, all that remains is the truth. Obama is crazy and will do anything to prevent the passage of Glass-Steagall and his own impeachment, including launching unjust war." ja

Infrastructure of Empire: Private Armies: "President Obama, with his assassination of Awlaki and expansion of the private military has solidified his place in a long line of minions who have served the British monetary system. The British Empire is finished, but that simply means that now, they are willing to unleash their entire apparatus to move for dictatorship now, in the United States.".

Lisäksi LaRouche -liikkeen kongressivaaliehdokkaiden kommentteja: Kesha Rogers On the Threat of World War III ja Candidate Dave Christie (WA) warns of World War 3 Threat.

No comments: